Lokal tid: 07:37

Hei!

Nå har jeg vært i New York i ca. 3 dager. Vi landet ca klokken 13:00 lokal tid på tirsdag, og etter dette kjørte vi buss rett til hotellet som ligger ca. 15 minutter unna selve New York city. Flyturen gikk veldig greit, og heldig som jeg var så var jeg + ei annen utvekslingsstudent som satt foran meg, eneste av alle utvekslingsstudentene som satt i "pluss" seksjonen av flyet, mens alle andre satt i "go," så vi fikk en del mer muligheter enn de andre, og veldig gode plasser å sitte! Etter vi ankom hotellet fikk vi vite hvem vi skulle dele rom med, og jeg deler med 2 veldig koselige jenter fra Finland og Danmark. Jeg merker at jeg allerede er litt språkforvirra etter å ha snakket engelsk så og si hele tiden siden jeg kom hit. På onsdag ble vi guidet rundt i Upper Manhattan, hvor vi blant annet så Gran Central Station og mange andre fine steder. Etter turen fikk vi fritid i 4 timer, og da gikk jeg og 3 andre opp til The Top of the rock, som er 260m høyt med 70 etasjer. Det finnes 2 andre bygninger du kan gå opp til for å se utover New York, men Top of The rock som vi var på, er eneste stedet du kan se utover hvor du ikke har noe foran deg, som et vindu etc. Etter dette dro vi til Times Square for å shoppe og spise litt.

I går (torsdag) var vi i Lower Manhattan, hvor vi så "the skyline" og blant annet chinatown. I dag skal vi ha et flymøte om 1 time, og etter dette drar vi til Central Park, og så til et outlet for shopping.

Rundt hotellet er det ikke noe annet enn en highway og et fengsel, men vi var heldigvis veldig heldige med utsikten fra hotellrommet! Det er veldig fint å se at sola står opp der om morgningen :) I bakgrunnen kan man se "the skyline."

Jeg holder forresten på med en video fra New York, som jeg kommer til å poste når jeg er ferdig med den!

Likes

Comments