View tracker

Älskar när man går på "utflykt" med klassen, idag var vi på svenska mässan var väl där ca 20 minuter sen drog vi vidare till stan för middag & shopping:)
Köpte en svart vanlig tröja från Zara men två volanger på. tycker verkligen det är så himla fint att alla kläder får volanger på sig det blir så mycket roligare då, och så är det ju sjukt fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hellu!! Idag har jag varit på Drottning blankas gymnasieskola, drog även med mig Olivia för jag ville inte gå själv :) Men till våren är det dax för oss 01:or att välja skola och jag har tittat lite på denna skolan. Det kändes riktigt bra, skolan var väldigt liten och mysig så tror den skulle passa mig rätt bra. Om jag ska välja denna skolan så blir det ekonomi eller samhälls programmet.

Men sen ska jag gå på öppet hus till Kitas gymnasium och kolla lite där också, men det blir lite länge fram. Puss & godnatt

Likes

Comments

View tracker

Haha slutade blogga mitt i USA resan, men vi gjorde så sjukt mycket så kände att jag bara ville ha semester:) Men sen har jag även hunnit gå 3 veckor i skolan?! Men skulle inte direkt säga att tiden gått speciellt fort, känns som det var jätte längesen jag var i USA och det har verkligen hänt så mycket sen sist. Och nu är det endast en månad kvar till jullov! Wihoo:) Är så taggad för julen verkligen.
Här har ni två bilder från pepparkakshus baket i lördags, pöss!

Likes

Comments

Hellu:) Hur söta är inte dom här våfflorna? Nu ska vi iallafall strax dra iväg till en outlet, äntligen blir det lite shopping!! Tror jag sak göra en stor haul på youtube när jag kommer hem men vi får se:/ Ha de så bra så länge!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så himla taggad för idag ska vi till sea world!! Sist vi var i USA så var vi på universal, antar att det typ är lite samma sak. Lite åkattraktioner, massa mat & glass ställen och sen lite gå runt och titta på saker typ. Hahah hörs väl mysigt? Efter vi har varit på sea world så hoppas jag verkligen att vi kan gå och shoppa, denna resan var faktist tänkt som en shoppingresa enligt mig iallafall hahah. Det ändå jag köp hittills är tre stycken real techniques borstar dom kostade ungefär 130kr så antar att dom är lite billigare här i jämförelse med Sverige:)

Likes

Comments

Godmorgon eller godeftermiddag för er kanske? Idag ska vi till rymd space center, Hahah om det nu heter så. Vi ska iallafall till NASA i cape Canaveral. Jag hoppas även att vi ska åka förbi en pumpa odling men det är nog bara jag som vill göra det så vi får se:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments