Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon ska jag åka till USA och vara borta två veckor!! Vi ska åka till Florida och vara på lite olika ställen som Miami, Orlando & Fort Lauderdale typ. Det ska verkligen bli så himla kul och ni kommer självklart få följa med på hela resan! Jag hoppas nu bara att wi-fi på alla hotellen funkar annars blir de inte så bra.. Här är iallafall lite bilder på min packning:) Vi hörs imorgon!! Pusss

Likes

Comments

Hellu!!:) Idag efter skolan så har jag och Olivia gjort en halloween video. Tror den kommer komma upp på höst lovet någon gång så titta in vår youtube kanal omej då!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello!! En ny vecka är här och de känns skönt eftersom de nu är en vecka närmare usa! Ska verkligen bli så härligt att åka bort.
I helgen har jag hängt med kompisar och haft det trevligt. Inte så värst händelse rik helg, men sånna helger behövs också:) Godnatt och ha en super bra vecka i skolan!

Likes

Comments

Likes

Comments

Den efterlängtade fredagen är äntligen här, det har faktist inte varit någon jobbig vecka trots mycket plugg:) Nu ska jag iallafall ut och dra kuber! Haha de hörs säker jätte konstigt om man inte är här ifrån, men de kommer lite bilder den:) pösss

Likes

Comments