I lördags träffades vi tjejer o lagade en hel del mat. Nu vill jag inte äta något friterat på ca två år haha. Men kul va de iaf att få vara med dem.
Nu; ny vecka nya tag med träning och allt annat som behövs göras.
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag älskar smoothies, minst en gång om dagen gör jag mig en smoothie och det är så gott plus nyttigt. Dubbleup!! Den gröna fick jag tipsad av Emma! Dadlar, soja vanilj, juice från apelsin, spenat och banan! Så himla gott. Och det känns bra när den är grön, haha ; nyttigt o bra;)
Puss

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej!
Long time. MEN nu är äntligen första flyger bokat till vår underbara resa som går stapeln den 10 januari, första destination; Thailand. Den 29 december åker jag först till Lindvallen och tillbringar nyår där. Kommer sedan hem för att hinna packa om och åka igen. Så himla himla peppad nu!
En bild jag hitta på oss som ska till Lindvallen. Haha ett bra tag sedan. Nians avslutnings bal<3
Puss

  • 1 readers

Likes

Comments

Hola!
Igår träffade jag som sagt matilda och vi åkte till björnön i Västerås för att ta en promenad. Vi gick 7,5 km så de va ju helt okej. Har varit där en gång förut infettande och herregud vilka flashbacks man fick när man gick där. Så himla roligt <333
Det var också rätt fint där, mysigt med vatten och fint runtomkring.

  • 1 readers

Likes

Comments

Halo!
Sitter nu och äter frukost, himla gott! I eftermiddag ska jag troligen träffa Matilda vilket var en evighet sedan så det ska bli kul. Men innan det har jag en del att hinna med. Ha en toppen dag.
Puss.

  • 2 readers

Likes

Comments

En god bananpannkaka-frukost gjorde att denna dag startade bra. Så himla enkelt och gott.

  • 7 readers

Likes

Comments

Hej där.
Dagen har varit bra - en bra dag på en kreativ vecka. Skönt!

Två bilder från kvällen, mammas godagoda Caesarsallad och en lite suddig bild från kvällens pw med mami<3
Puss.

  • 7 readers

Likes

Comments

Halo!
Nu börjar jag äntligen bli friskare och helgen har bara flugit förbi. Jag bestämde ganska spontant att följa med mina vänner till en födelsedagsfest i Bålsta vilket ledde till att nästan hela helgen spenderades i Bålsta med Jen och emma, vilket var supermysigt. Idag har jag fixat lite hemma och städat rummet vilket var väldigt behövligt. Imorgon börjar vardagen igen och jag känner mig väldigt stressad eftersom jag har en del att ta igen eftersom jag legat sjuk i sängen en hel vecka.. Men taggad och återhämtad på att köra full fart nu.

Från dagens eftermiddagsfika i solen

  • 9 readers

Likes

Comments

Var igår hos doktorn då jag blivit värre vilket resulterade med att jag har bihålleinfektion. Skönt att jag ändå fått veta vad som orsakat allt, så nu blir jag sängliggandes några till dagar och har fått medicin.

Nu när man inte har så mycket för sig har jag kollat lite på snap arkivet, glömmer att jag alltid tar bilden på snap konstigt nog och med nya uppdateringen så sparas ju inte bilderna i mitt riktiga galleri. Puss

  • 7 readers

Likes

Comments

Halo!
Har varit förkyld i ca 5 veckor nu om inte mer.. Börjar nu bli värre så har varit sängliggande i ca 3 dagar. Så himla segt och vill verkligen bli friskt nu nu nu!

Kan samtidigt tipsa om boken "Smuts" som jag läste för ett par veckor sedan. Har aldrig varit någon som läser böcker men sträckläste denna bok på 5 dagar?! Så himla bra! Den är vidrig men så bra.
Puss

  • 11 readers

Likes

Comments