Header

Skönhet, Vardag
Happy Friyay, everybody! Det har gått ungefär ett halvår sedan jag färgade håret sist, och de senaste månaderna har håret varit mer orange än rött. Så nu, till hösten, tyckte jag att det var dags igen. Jag ville ha lite mörkare än förra gången, men fortfarande intensivt rött. Jag älskar att vara rödhårig, vet egentligen inte varför jag föddes som blond, men men. Det känns himla göttigt med en uppfräschning av håret, jag känner mig extra höstfin nu! Vad har ni för er idag?
/Märta L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag
God morgon, earthlings! Hoppas er vecka hittills har varit bra. Själv har det varit blandat jobb och ledighet. Jag hade inga som helst planer igår, så jag körde en storstädning av lägenheten och två maskiner tvätt. Vuxenpoäng där. Idag så är jag ledig från jobbet, men inte från utbildningen. Först ska jag iväg på yoga, sen är det kurs i grafisk design, som jag ganska nyligen påbörjat. Det är en jätterolig kurs med härliga människor. Det känns riktigt bra! Jag är så pepp på den här dagen. Vad hittar ni på idag?
Jag försöker göra roliga frukostar, men det går inte bra. Slängde ihop en avokado/pestoröra på tekaka. Gott var det i alla fall.
/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Om ljuset inne sviker dig, gå ut och ta lite foton! Det är svårt att få till bra bilder nu när det blir så mörkt, men jag tror faktiskt att det blir ännu bättre när jag fotar utomhus. Jag har länge spanat på dessa godingar från Rituals, och nu kunde jag bara inte låta bli. Särskilt nu när det blir kallare och råare ute är det viktigt att pyssla om sig själv, och det kan en ju göra på en mängd olika sätt. Jag älskar hemmaspa, så jag kommer nog få mycket glädje av dessa. Kroppskrämen innehåller bl.a. eukalyptus och rosmarin, och skrubben är gjort på eukalyptus och havssalt. Det känns härligt och fräscht, samtidigt som doften inte är allt för feminin, vilket jag gillar! Hur brukar ni pigga upp er under årets mörkare årstider?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag, Artsy
Hur många därute tycker att hösten är den vackraste årstid som finns? En av mina bästa årstider, utan tvekan. Alla starka färger som blir så fina, fast solen inte lyser lika mycket som förr. Även inne i stan letar sig naturen fram ibland. Då kan jag inte låta bli att ta fram kameran, även om jag sällan fotar naturbilder. Det har inte blivit något bloggande på hela helgen, där en kombo av jobb och födelsedagsfirande kommit i mellan. Jag vet att jag borde fota mer vardagsbilder, jag vill fota mer vardagsbilder! Men i stunden glömmer jag lätt bort det, och njuter av att bara vara, utan att tänka på hur snyggt det faktiskt skulle te sig på bild. Någon som känner igen sig?
/Märta L

Likes

Comments

Accesoarer/Stil, Kläder/Stil
Höstmodet är verkligen det bästa modet tycker jag. Alla murriga färger, alla mysiga plagg, allt häxinspirerat... Nu är jag ju häxa året om, men det känns lite extra nu till hösten, men Halloween och allt! Jag var inne på ASOS och kollade runt lite för skojs skull. Det finns så mycket snyggt och fint där, kolla bara tröjan från Free People! Jag blir alldeles till mig, haha. Vad tycker ni om höstmode? Hiss eller diss?
/Märta L

Likes

Comments

Skönhet
Som jag nämnde i tidigare inlägg om Tarte, köpte jag även hudvård från märket. Jag var osäker på vad jag ville köpa från dem, så jag köpte detta lilla kit med lite allt möjligt i. I kitet fann jag en gelcleanser, en återfuktande kräm, en facemist och ett par under eye-patches, som jag varken hört talas om eller provat förut. Kitet är från Tartes rainforest of the sea-kollektion och förpackningarna är dööösnygga. Tarte är ett märke som jag under kort tid har kommit att tycka mycket om, bra produkter, cruelty free, mycket veganska produkter och så himla snygga. Snälla, kom till Sverige! Ni hittar kitet här.
/Märta L

Likes

Comments

Skönhet
Jag har länge varit på jakt efter ett serum att utvigda min hudvårdsrutin med, men inte hittat något som jag riktigt gått igång på. Förrän nu. Den här lilla flaskan kommer från Lumene, mitt favoritmärke i budgetväg när det kommer till hudvård. Serumet med världens längsta namn, Lähde (source) Arctic Dew Quenching Aqua Serum, ska innehålla bra grejer som arktiskt källvatten, rödalger och hyaluronsyra som ska vara en väldigt hypad ingrediens i hudvårdsvärlden. Jag provade den så sent som i morse och tycker redan nu min hud ser fräschare och spänstigare ut. Men det kanske bara är jag. Om ni är nyfikna, hittar ni den här!
/Märta L

Likes

Comments