Header

Snapshots lately.

Bild 1: Fredag och Varberg är nu klätt i gulröda nyanser. När regnet föll ner satt jag uppkrupen i en utav Jennys fottöljer med en kopp kaffe, vardagsLYX. Bild 3: Senare på eftermiddag hämtade jag N&N. Blev en cykeltur längst havet med innan vi åkte hem till värmen. Bild 4: Mina N somnade snabbt och jag fick kvällen för mig själv. Elin som varit på Varbergsgalan kom inte hem förens vid 3. Viaplay uppskattas mycket i lägen som dessa ;-) ​Bild 6: ​Lördagskvällen bjöd på festligheter med bästa & snyggaste vännen. Bild 7: Hann även med några kilometer i löparskorna. Bild 8: Helgen avslutades med att min kreativa sida kom fram och en tur till Göteborg för att fira fina Gerda som fyllt år! Grattis till dig!   

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Don´t bail on sale

Hjälp vilken rea Nelly har!! Hittat en massa fin som jag vill klicka hem... Framförallt skor! Både sneakers och boots. Bootcut jeansen föll mig även i smaken!

Älskar dessutom höstens mode med lite högre skor som räcker över över ankeln. Har alltid varit rädd för att vara för lång då jag nästan är 180 cm. Men nu i höst ska det blir ändring. Upp med hackan och på med klackarna!  

Likes

Comments

Mellanmål á la Marta, proteinrikt och gott. Det enda jag letar efter här i världen är protein... Känns det som i alla fall.. 

I måndags dog min telefon, och detsamma gjorde jag lite här och var. Sociala medier har helt enkelt fått vara utanför mitt liv de senaste dagarna. Förvånant nog så saknar jag det knappt. Tror jag till och med blivit lugnare?

Antar att jag inte är den enda som känner press över alla dessa normer som finns ute på sociala medier, speciellt angående utseende och livsstil. Det är inte heller förens jag var "utanför" som jag märkte hur beroende vi alla är. Över allt, hela tiden. Visade sig att detta uppehållet gjorde mer än vad jag trodde... Så till er modiga där ute uppmanar jag er att ta en paus, radera alla "sociala appar" för en stund. Hur länge klarar du?

Hursomhelst så har jag bestämt mig för att inte gå tillbaka än, instagram, snapchat m.m ska få vänta ett tag till. Bloggen kommer dock nu tillbaka! Hope you enjoy.

Likes

Comments

Som alltid, springer helgen iväg och nu är den redan på sitt slut. För min del blev det en mysig helg. Fredagen spenderades i min soffa med Minna, Emilia och Jacob. Lördagen startade jag kl 9 med Bodybalance på Atletica. Inte vart på det på hur länge som helst så var kul med lite nya övningar.

Senare den lördagen blev det besök av mormor och morfar, samt övningskörning med pappa innan det var dags för mig att hänga med Nisse och Nelson. Var där till 12 innan mamma kom och hämtade mig med bilen. Var jättetrött när jag kom hem så somnade på direkten!!

Idag är det företagsekonomi som står på schemat. Ska även försöka komma ut och springa om jag hinner! Det är ju perfekt springväder idag!! Friskt och inte så blåsigt. Me gusta.

Likes

Comments

Velvet

Något som ni förhoppningsvis inte har missat är höstens trend med Sammet. Sammet kommer nu i alla former och färger. Både inom mode och design. Har länge haft svårt att bestämma mig om av jag känner för denna trend då jag lätt förknippar sammet med mina gamla leopardmönstrade maskeradkläder som jag flitigt använde för sisådär 10 år sedan. Men efter en sen kväll igår framför pinterest var det uppenbart att även sammet är något för mig. Älskar skorna här ovan, så jäkla fräcka! tumme upp när man kör sammet från topp till tå, SNYGGT! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Som sagt, igår var jag på workshop för den nya statsdelen västerport som kommer att ligga i Varberg om några år. Jag som älskar sånt här hade jättekul hela eftermiddagen med att få ifrågasätta och säga egna åsikter!


Det hela höll hus på Kusthotellet. Älskar inredningen där inne, dom har lyckat behålla en äldre känsla med inslag av modern design. Mycket fint!


Tre arkitekt team presenterade sina skissar på nya västerport. Måste erkänna att jag var imponerad över en dels kreativitet. Oerhört bra idéer och tankegångar. Alla tre teamen skilde sig dessutom från varandra vilket var kul! Därför blev det mycket åsikter och tankar om alla.


Ekoliogisk fika bjöds på och mer diskussioner fördes. Vi delades in i grupper och fick därefter träffa arkitektteamen var för sig och ställa frågor samt berätta vad vi tycket om och inte. Det hela var spännande att få vara med om. Ska bli kul att få se hur det slutligen blir och om det blir bra! Så som det såg ut som igår, har Varberg en ljus framtid!

Likes

Comments

Hej på er! Även idag kommer det bli full rulle! Redan vid 13 ska jag vara nere vid kusthotellet för en workshop om nya Västerport som ska byggas här i Varberg. Jag och 5 andra ungdomar har blivit uttagna till att få se skisserna på Västerport för att kunna tycka och tänka om vad de olika arkitekterna har skapat, alltså vara med och påverka. Självklart är det inte bara vi som ska göra detta utan några andra målgrupper också, ex. elever i 8an, vuxna, äldre. Ska bli superkul att få sen smakbit på det hela innan resten av "världen" får!

Det är slut vid 16-17 tror jag och då är det dags att starta igång mitt pluggande. Har som sagt tal om politik som jag måste kunna tills imorgon..! Måste även starta med repetition av min företagsekonomi då det är vad jag har prov på om en vecka. Märks att det snart är lov...


Likes

Comments

Än en gång är jag hemma efter 21 från en dag med full fart! Inte lätt att hinna med er då! Idag blev planerna ändrade, lite i alla fall...

Efter skolan så stannade jag kvar 2 timmar och pluggade matte med Linnéa. Det är riktigt svårt så dom timmarna var behövliga för både mig och Linnéa! Tog sedan bussen hem och klev innanför dörren vi halv 3. Mellanmål a la Marta gjordes och drog sedan ut och sprang. Blev en kort runda på 3 km. Fokus låg idag på min teknik. Insåg för någon månad sedan att jag har sprungit HELT FEL hela mitt liv!! Så har en del att öva upp! När jag kom hem igen så dammsög & städade jag huset innan det var dags att ge sig av igen! Hälsokurs & tabata var det som stod härnäst på schemat. Båda gick bra och nu har jag äntligen fått komma hem! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan läsa igenom lite papper inför imorgon...

Likes

Comments

In action... Nästan ;-) /// atletica, my second home! /// lyfte på täcket & hittade detta! Bästa mammis!

Ojojoj, tiden springer iväg, jag är för trött och har alldeles för mycket att få gjort!! Hur ska jag hinna? Idag var det först skolan, som alltid. Sedan hem för att plugga matte. Herbalife vid halv 7 och gymmet vid 8. Det gick bättre än förväntat. Gud, jag gillar att gymma. Var dessutom nästan helt själv där, ännu bättre tisdagskväll! Nu ska jag som vanligt nana. Morgon dagens måsten:
• Skriva färdigt & öva på redovisning
• Tabata
• Dammsuga
• Skärpa till mig med bloggen!!
• Matte & företagsekonomi (glömde nästan..)

Likes

Comments