Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er, älskar denna tröjan. Idag har jag spenderat 90 % utav dagen i sängen sovandes eller stirrandes upp i taket. Med andra ord, en dag med huvudvärk. De andra 10 % har jag hunnit duscha, äta tacos och sushi (bra dag trots allt.. haha!) och städat.

Har precis beställt hem lite nytt från nätet också (!!) bästa som finns. Kan inte dagarna springa fram nu, snälla?

Likes

Comments

Igår hörde ni inte mycket från mig... men, men det blev en dag i Göteborg med en av favoriterna i mitt liv. Shopping, fika och mat blev det en del, Nisse shoppade loss framför allt! Vid 22 var jag i Varberg igen. Mycket bra lördag! Vad gjorde ni?

Likes

Comments

Hej på er, idag är det fredag! Och jag invigde den nya helgen med en fika på kassett aka mitt nya jobb (förlåt för upprepning men jag är så himla himla glad!!). Blev kaffe/chai i solen med bästisarna som jag inte träffat (tillsammans) på jättelänge! Våren är här också!!

Kom hem vid 3 och är nu påväg in till stan igen, idag ska jag bowla! Inte gjort det sedan 2015, 2014? Wish me luck!

Likes

Comments

Denna dagen har sprudlats av glädje. Ett leende har suttit fastklistrat på läpparna och livet har varit så underbart.

Igår kväll fick jag mejl från drömjobbet, de ville anställa mig! I´m dying! Jag nästan dog när jag såg det. SÅ GLAD (Som ni också kanske ser.👆) Imorse var jag i Kungsbacka och tog prover för att ta reda på info om mitt inre, var också en happy-boost då jag velat göra detta sedan i höstas.

Solen strålade, knoppar slog ut och mina gladaste låtar spelades på högsta volym när jag gick ner till stan. Ännu ett plus var väll att matten blev inställd och jag var hem redan vid 12:30.

Om inte detta var nog så är det faktiskt min fina väns födelsedag idag! Han kom även hem från Gran Canaria igår natt och oj vad jag saknat honom! Och oj så kul jag alltid har med dig! Nu ska jag städa mitt rum och lägga mig tidigt, lyx hahah! SUPERKRAMAR TILL ALLA ER IDAG

Likes

Comments

Z A R A

Tre plagg jag vill ha i min garderob... Zara gör än aldrig besviken

Likes

Comments

Jag hjärta er!

Likes

Comments

Hejsvejs!!

Vaknade på rätt sida idag! Startade morgonen i duschen med gamla favoriter i högtalarna innan det var dags att åka till skolan.

Dagen gick snabbt och nu sitter jag på komedianten för att få lite matte gjort. Yoga kl 19 och jag längtar!

Har även sökt till mitt drömjobb idag, eller ja, för tillfället mitt drömjobb i alla fall. Håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Blev intervaller i skogen vid kusthotellet idag! Första gången jag sprang där och oj vilken underbar stad jag ändå bor i! Trotts att vädret inte var på topp så känner jag mig lycklig lottad.

Blev några timmar men jenny idag också, myspys. Vilken solstråle hon ändå är!

!Söndagar äger! & nu är jag 100% redo för en ny vecka och allt den har att erbjuda! PUSSAR

Likes

Comments

Helgen har levererat! Sol, sena kvällar och nyfunnen baldejt! Nu är jag snart fullt peppad för måndag och en ny vecka! Men först intervaller med Lynn!

Likes

Comments

Nya inlägg