Header

Ojoj helgen sprang iväg & jag har hunnit med en massa! Till & börja med så får ni lite bilder ifrån i fredags. Förfest hos Fanny för att sedan ta taxi ner. Båstad levererade, huuur kuuul som helst! (Något som påverkade mitt leverans av bilder, tyvärr..) MEN Isaac var grym, hann lära känna en massa fina människor och dansa så att mina skor gick sönder!! 5/5 får kvällen alla dagar i veckan!! See you soon Båstad...!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Morgonpromenad med Ellen var varmare än vad jag räknat med, långbyxor var ingen hitt om man säger så.
Bortsätt från det så ska precis hoppa in i duschen för att sedan dressa om mig till en utav Bonds brudar, ja ni hörde rätt. Idag bär det av ner till Båstad igen där det är tema 007 på Pepes!

Likes

Comments

Fin fint sällskap på jobbet idag, flamingos och Vincent. Kooom och hälsa på oss!

Har nyss kommit hem, slutade inte förens 22 idag, men det gjorde inte så mycket. Ska ta mig ut och springa en sväng, känner att helgen kommer bli onyttig...

Likes

Comments

1 stor banan
3 ägg
1 msk chiafrön

Toppa med lite, lite honung och massa lime. !!DONE!!

Dagens lunch i solen på terassen, i can't complain. Precis vart på banken och pratar lite, jag är ju trots allt 18 nu.. Solen väntar, caio!

Likes

Comments

Sitter på en utav Varbergs bästa ställen, iallafall om man frågar mig eller de andra som är här. Man kan man se det hela här. Havet, staden, skogen. Precis så som jag vill ha det.
Slutade jobbet för en liten stund sedan och min energi är som bortblåst, varit full rulle hela dagen! Behöver sömn och en varm dusch.

Likes

Comments

Väldigt blandat... Men precis som jag är ibland, så är min smak för musik väldigt varierande och oväntad. Weekend - Flume, är dock den som för det mesta är på repeat i mina öron just nu. Loove it!

Likes

Comments

Bloggen har inte varit prio 1 det senaste, nej jag vet. Men, time to look forward! Idag har varit en lugn dag, något som verkligen behövdes för min del. Drog mig ut på en 5kilometare också. Kändes bra idag, trots att jag inte har hunnit att träna på hela helgen.

Imorgon börjar jag tio så ska försöka att ta mig ut på en morgonpromenad. Hur det slutar får vi dock se, Hahah!

Likes

Comments

Igår sa jag hejdå till bamse, huset och den solbrända familjen för ett tag. Två veckor i Spanien hade jag inte tackat nej till efter att få se och höra hur dem hade haft det! Men det får bli en annan gång för min del hehe...

Blev en tur ner till havet innan det var dags att gå hem till minna, mysigt och längesen. Många minnen har vi där.

Likes

Comments

Summer on, svårt att hitta ord. Är varm inombords, lycklig och nöjd. Jag är i mitt esse. Vill tillbaka, dansa ned främlingar och köpa drinkar som tar slut alldeles för fort. Detta var med andra ord en mycket bra helg. Tack Båstad för allt kul du bjöd på!

Likes

Comments

Nya inlägg