Header

Gårdagen spenderades i Kungsbacka. Som ni ser var Jenny & Minna med vilket gjorde allt 10 gånger roligare!
Dagen var lång och kom inte hem förens vid 21. Hoppade då i löparskorna och tog en kvällsrunda på 6 km. Kunde inte låta bli haha, men nu är första passet gjort sen loppet i helgen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kvällspromenad med Ellen, lika mysigt som alltid. Solnedgång i Apelviken, sand i skorna och ingen jacka. Älskar sommar och värme!!

Likes

Comments

Likes

Comments

21 km senare sprang jag över mållinjen!! Wow vilken känsla och vilken grej, hittat min grej verkligen! Såå roligt! Vädret var perfekt och benen gick som på räls!Längtar redan tillbaka hahah!

Likes

Comments

...Allt i livet. Det är vad kvällsrundor är, och är till för. Att komma ut i skymningen, känna doften av nyklippt gräs och att se vårens tecken vart man än vänder blicken. Finns det något bättre sätt att pausa på?

Likes

Comments

Igår firades en av mina käraste och det var superkul!! Hon bjöd på mat och dryck och alla var superglada! Vi får inte heller glömma bort kära solen som tittade fram, den var saknad!

Likes

Comments

Fredag och time for överraskning för Minna som fyllt år! Hon fick av oss (mig och Jenny) att gå till Paus och klippa sig + styling! Hon blev så överraskad och såå glad!!

Vi tog sedan en fika på kassett innan det var dags att åka hemåt!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Göteborg med mamma, Annie och Gerda.Jag fick ÄNTLIGEN köpt mina efterlängtade örhängen som jag suktat efter i veckor. Jag är helt förälskad. Dem är så jag! (Om man får säga det själv... hehe)

Fick även med mig lite kläder och en parfym med mig hem som jag också är väldigt nöjd med. Parfymen känns också väldigt "jag" och var ren slump att jag fann den!

Vi avslutade kvällen med indisk på Bombay vilket också var oerhört gott!

Likes

Comments

Nya inlägg