Header
View tracker

Finaste Frida var nere i helgen och hon fick hänga med mina bästa. En underhållande och fin Lördagskväll, längtar tillbaka!

Efter att ha haft ett helvetesprov inom juridik med alldeles för många sidor att plugga in... är jag nu tillbaka i verkligheten igen! Sorligt nog var det inte särskilt länge denna fria och levande känsla fick stanna. Insåg redan idag att ett ton läxor och prov låg framför mig i de kommande dagarna.

Tack och lov fick jag jobbat av lite idag med Trine efter skolan. Eftersom våra skoldagar är såpass korta tynger det inte så mycket att stanna kvar och jobba av allt som behövs göras. Var hemma igen vid 16 (tror jag?) och har sedan dess gjort färdigt en nyhetsredovisning som ska hållas imorgon. Wish me good luck!


Hade några färdigskrivna inlägg som egentligen skulle publicerats förra veckan, men som aldrig gjordes. Tänkte därför lägga ut dem under denna veckan trotts att det inte är lika aktuellt längre. Men nu vet ni i alla fall! KRAM

Likes

Comments

View tracker

Drömmer mig bort till vita stränder och vackra vyer. Jag vill kunna springa ut i varma vattnen och vandra runt i flipflops. Men, mest av allt vill ha sol och värme! Jag vill här ifrån nu, nu, nu!

Antar att jag inte är den enda som har drömt mig bort från Sverige i veckan. Vad och vart drömmer ni om? Bort från problem, gråa nyanser och en förfärliga kyla! Jag har dock turen som snart åker iväg... Vart och när undrar säkert ni? Mer om det kommer längre fram! Vad gör ni i Vinter?

Likes

Comments

View tracker

Måndag & tillbaka till verkligheten. Måndagar som alltid är tuffast i skolan är nu avklarad och längtan efter helg är redan tillbaka!

Trots att det nästan var vindstilla var kylan värre än vanligt. Måste ändå säga att det finns någon charm i det hela. För plötligt känns det bättre än någonsin att gå innanför dörren på café Kassett och beställa en chai latte. Och det var just det jag och Trine gjorde idag.

Både hon och jag hade en del att berätta då vi varit åt skilda vägar hela lovet. Hon på varma Gran Canaria och jag hemma i Sverige.

Likes

Comments

Grl Power 4 real!

Avslutade ett behövligt höstlov med att ge er bilder från igår hos Andrea. Jäklar vad kul jag hade! Girl Power 4 Real! Änglen Ellen lockad mitt hår och vi fick även tid att catcha upp lite. Vid halv 6 åkte jag till Andrea för att göra iordning mig med henne. Någon timme senare kom resten av alla tjejerna och kvällen startade! Senare, frågan är när..? kom även lite andra och dit och firade ut lovet och halloween. Vad har ni gjort i helgen?

På bilden ser ni även body:n jag köpte i fredags med Linnéa. älskar svartglittrigt. Dock är den lite genomskinlig men inget större problem! Body:n är ifrån H&M och jag använder storlek S.

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp bredvid denna finisen. Vi drog sedan ut på stan för att få lite ärenden och shopping gjort. Jag fick med mig en body som jag troligen ska ha imorgon. Visar den senare...

Hade världens mysigaste torsdagskväll i alla fall! Vi åt god mat, samt lite annat gott senare på kvällen. Tipasar verkligen om Parma-salladen på Invito, mycket god! Planen var att jag även skulle sova hos henne vilket ni redan förstått att jag gjorde. Avslutade kvällen väldigt bra!

Likes

Comments

View tracker

Snapshots lately.

Bild 1: Fredag och Varberg är nu klätt i gulröda nyanser. När regnet föll ner satt jag uppkrupen i en utav Jennys fottöljer med en kopp kaffe, vardagsLYX. Bild 3: Senare på eftermiddag hämtade jag N&N. Blev en cykeltur längst havet med innan vi åkte hem till värmen. Bild 4: Mina N somnade snabbt och jag fick kvällen för mig själv. Elin som varit på Varbergsgalan kom inte hem förens vid 3. Viaplay uppskattas mycket i lägen som dessa ;-) ​Bild 6: ​Lördagskvällen bjöd på festligheter med bästa & snyggaste vännen. Bild 7: Hann även med några kilometer i löparskorna. Bild 8: Helgen avslutades med att min kreativa sida kom fram och en tur till Göteborg för att fira fina Gerda som fyllt år! Grattis till dig!   

Likes

Comments

Don´t bail on sale

Hjälp vilken rea Nelly har!! Hittat en massa fin som jag vill klicka hem... Framförallt skor! Både sneakers och boots. Bootcut jeansen föll mig även i smaken!

Älskar dessutom höstens mode med lite högre skor som räcker över över ankeln. Har alltid varit rädd för att vara för lång då jag nästan är 180 cm. Men nu i höst ska det blir ändring. Upp med hackan och på med klackarna!  

Likes

Comments

Mellanmål á la Marta, proteinrikt och gott. Det enda jag letar efter här i världen är protein... Känns det som i alla fall.. 

I måndags dog min telefon, och detsamma gjorde jag lite här och var. Sociala medier har helt enkelt fått vara utanför mitt liv de senaste dagarna. Förvånant nog så saknar jag det knappt. Tror jag till och med blivit lugnare?

Antar att jag inte är den enda som känner press över alla dessa normer som finns ute på sociala medier, speciellt angående utseende och livsstil. Det är inte heller förens jag var "utanför" som jag märkte hur beroende vi alla är. Över allt, hela tiden. Visade sig att detta uppehållet gjorde mer än vad jag trodde... Så till er modiga där ute uppmanar jag er att ta en paus, radera alla "sociala appar" för en stund. Hur länge klarar du?

Hursomhelst så har jag bestämt mig för att inte gå tillbaka än, instagram, snapchat m.m ska få vänta ett tag till. Bloggen kommer dock nu tillbaka! Hope you enjoy.

Likes

Comments

Som alltid, springer helgen iväg och nu är den redan på sitt slut. För min del blev det en mysig helg. Fredagen spenderades i min soffa med Minna, Emilia och Jacob. Lördagen startade jag kl 9 med Bodybalance på Atletica. Inte vart på det på hur länge som helst så var kul med lite nya övningar.

Senare den lördagen blev det besök av mormor och morfar, samt övningskörning med pappa innan det var dags för mig att hänga med Nisse och Nelson. Var där till 12 innan mamma kom och hämtade mig med bilen. Var jättetrött när jag kom hem så somnade på direkten!!

Idag är det företagsekonomi som står på schemat. Ska även försöka komma ut och springa om jag hinner! Det är ju perfekt springväder idag!! Friskt och inte så blåsigt. Me gusta.

Likes

Comments