Header

Fredag och snart tar jag lov på riktigt! Efter skolan gick jag och Jenny ner till komedianten för att få gjort lite svenska och samhäll. Gick bra! Innan jag tog bussen hem gick vi ett varv in på kvantum och köpte lite gott tills senare. OCH!! För att fira in sportlovet som jag har framför mig köpte jag rosor, JAG VILL HA VÅRKÄNSLOR!

Likes

Comments

OH gaad, känner hur tråkig min blogg är just nu. Men skola, ångest och min uppsats form hell är just nu min vardag och det är svårt att hitta det roliga i det. Men på fredag kl 00:00 är det garanterat över och jag kommer äntligen ha skickat in denna uppsats som aldrig verkar att ta slut... Hoppas ni orkar att hålla ut! <3 Här har ni lite sommar

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR DENNA DAG! Kramas, skratta & sprid kärlek. Va med dem du älskar, LEV i nuet!!! Detta är kärlekens dag, gör den till något bra!

Likes

Comments

Helgen sprang iväg som vanligt. Stressig samtidigt som jag inte gjort något. Skolan ger än ångest... Fredag fick ändrade planer och slutade med familytime. Lördag, Start med bodybalance, eftermiddag med Avicii och Isaac. Good day! Söndagen blev också lugn, Yoga och en kväll med Jenny och Minna. Sent blev det dock.. 23 var jag hemma!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fredag och jag hittat ännu fler (Lite för många..) bitar till mitt pusslet mot min drömgarderob. Ljusa nyanser har surrat runt i huvudet under hela dagen idag. Tur att jag mitt bankkort inte funkar online...

Bilder lånade från Zara.com

Likes

Comments

Ja, då gick jag runt på Cubas Gator, fotade otrolig gatukonst och köpte min första tavla till min framtida samling. Tänk vad tiden går fort. Känns som att jag står på samma ställe idag som då, men ändå är jag någon helt annanstans i livet. Livet är svårt men spännande! Ta den aldrig för givet.

KRAMAR

Likes

Comments

Första snön fall inatt och över Varberg ligger ett tunt vitt täcke. Det är mysigt men kallt. Fint att titta på om man sitter inne. Egentligen vii jag ha vår, sol och blommor, men varför klaga? Det är ju fint nu med.

Vaknade på rätt sida idag vilket alltid uppskattas, kommer bli en bra dag idag!

Likes

Comments

Nya inlägg