Header

Ja... det är precis vad vi gör här i Madrid, LEVER LIVET. Åker nog inte tillbaka Sverige igen... om jag får bestämma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Use Coffee in more than one way. For a smooth and moisturized face, I'm totally obsessed!

Hej på er, här kommer jag med ett BIG TIP!

Köpte härom veckan en coffee scrub som vi fått in på jobbet. Genom att återanvända Arabica-kaffebönor tar Optiat fram dessa scrubs som är helt fantastiska. Jag har "Hit the sheets" och är en skrubb för en njutningsfull hemmakväll. Redan efter första användningen kände jag såndan skillnad att jag blev helt paff haha. Är bokstavligt talat obsessed! Och priset för denna är inte mycket!

Om ni blir sugna (vilket ni borde) finns denna och "Pick me upp" att köpa på kassett, torggatan 11.

Likes

Comments

Att jag ska ha så fina vänner... Blev en promenad längst havet i blåsten och gott varmt te med någon som jag tycker så himla mycket om. Hösten är min favorit idag. Måste dagarna ta slut så snabbt?

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på en alldeles för pigg och peppig remix. Men imorgon är det fredag och helg så det är okej. Denna veckan har varit kämpig men rolig. Fullspäckad! Och så fortsätter det även till helgen. Hoppas bara att kraften till effektivitet håller i sig...(!!)

Oavsett känner jag just nu samma känsla som denna bilden förmedlar. Lugn efter något mysigt, kul och intensivt. Jag är trött och redo för sängen. Bilden är ifrån tidigare i veckan, sushi med Lynnsan sitter aldrig fel.

Likes

Comments

Tisdag och jag kom nyss hem. En fullspäckad dag på vagabond var kul men tog också på krafterna. Hade inte tackat nej till en plats där!
Om någon timme hämtar lynnsan upp mig för sushikväll. Såå behövligt för jag är helt slut & jag behöver massa energi. Vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

Oj vilken helg! Trots att jag tog helg redan i torsdag, hann jag knappt blinka förens det var måndag igen! Men roligt har jag då haft, hunnit med en massa. Fredagskvällen spenderades med Ella, tapas o ett glass rött. Mysigt och en perfekt start på helgen.

Upp tidigt i lördags då jobbet väntade, var kul & tiden gick fort. Efter jobbet möte jag upp Ella igen för att springa några kilometer. Gick bra och det slutade med en runda på 10 km, grattis till dig Ella som slog nytt rekord! Jag tog mig hem snabbt o hoppade in i duschen, resten av kvällen spenderades hos Isaac med middag, skratt och bra musik. Som om vanligt hade jag alldeles för kul för att hinna ta några kort...

Slutade med att jag stannade hos Isaac, på söndagsmorgonen knackade Magnus på sovrumsdörren och kom med frukost på sängen. Lucky, lucky us haha! Lunchade med familjen Morten innan jag drog vidare. Next stop var fika hos Jenny med Minna. Välbehövligt och mysigt som alltid.

Avslutade helgen med tacokväll hos Lynn, en riktig systerkväll. Pratade, skrattade och bara var. Precis som det ska vara. Idag ringde klockan kl 7:30 och jag var på gymmet 8:00. Morgonträna, CHECK! Känner på mig att detta kommer att bli en bra vecka.

Likes

Comments

Förra veckan kom livet som en stor våg, tog mig ut på djupare vatten. Inget har väll riktigt varit som vanligt det senaste, och det är helt okej! Bara det att jag vill dela med mig och vara så mycket, men så går det inte. Men allt har och tar sin tid.

HURSOMHELST, för två veckor sedan (tror jag?) spontanbokades en weekend. Från att mening "ååh jag vill resa" sas, gick det inte många timmar innan boende och två flygbiljetter till Madrid var bokade. Första gången i Madrid och jag går redan på spänn. Men vad kan gå fel? Shopping, sangria och en bästis, nämn en bättre kombo!

Likes

Comments

Utdrag från vardagen.

Oktober. Kvällslugnet och mörkret klappar oss mjukt på axeln. Morgonsol en tidig morgon. Ett uppehåll från regnet. & Precis som solen, så vaknar Varberg till liv. Tycker det är vackrare än vanligt. Välkomnar den därför med öppna händer.

Likes

Comments

Tyckte det var smart att spraya håret rosa, coolt blev det. Men efter sju duschar kändes det inte lika smart längre.. MEN tröstar mig med att det kunde vart värre, haha!

Wow vilken fest! Firade in 250 dagars till studenten i torsdags och kul var det! För er som missat, temat var NEON! Kort blev inte prio ett den kvällen.. men bjuder på något!
Förfest med klassen, vilken kväll... Nu taggar vi 200 dagars!! #vicheckarut o förresten, vem vill gå i tvåan nu..?

Likes

Comments

Min dag springer iväg, plötsligt var skolan slut och 4 km jogg med. Inte sprungit på länge nu, det kändes haha! Tur att Ella underlättade det hela... Nu gäller det bara att bli helt frisk och lägga på ett kol. Sen är jag tillbaka på banan!

Efter skolan sken solen så passade på att sätta mig på terrassen med min nya bok, Ett litet liv. Har hört mycket gott om denna, så förväntningarna är höga! Men, men snart ska jag och mamma till Kungsbacka, mysigt!!

Likes

Comments

Instagram @martahulden