Det blev inte mer spännande än så! Har äntligen fått min balklänning men hur den ser ut kommer ni få se på baldagen då jag har planerat att ta massor fina kort! Min klänning är iallafall en måttsydd från Sofia Moore i färgen mintgrön, tycker färgen är jättehärlig och kommer passa bra med lite färg på kroppen. Längtar något otroligt!

Likes

Comments

Förra veckan var en bra vecka, det var 100 dagar kvar till studenten och det firades med en bra fest och så fick vi äntligen våra studentmössor. Snart är det dax!

Likes

Comments

Bilderna kommer härifrån

En resa som jag ska göra innan jag dör är att åka till Island. Island (??) tänker ni då, varför just Island? Jag vill till Island för att vara med om och fota flera häftiga och vackra upplevelser, Island tycker jag har ett av världens finaste landskap och att åka dit för att få uppleva det och få allt på bild är för mig en dröm!

Det jag SKA göra NÄR jag någon gång i framtiden åker till Island är valskådning, norrskenstur, besöka blå lagunen och Geysir-området med varma källor och aktiva gejsrar, besöka vackra vattenfall, besöka vulkanen Snaefellsjökull och varför inte ta en tur på en islandshäst också . Landskapen i detta land är häpnandsväckande och att åka på en resa för att uppleva och fota detta skulle vara underbart!

Denna resa är ett mål jag kommer jobba hårt för!

Likes

Comments

Halva denna skolvecka har gått och jag är utmattad! Min kropp vill verkligen inte gå upp på morgonen för att bege sig till skolan, som tur är så är det sportlov nästa vecka. Känner dock att jag har något i kroppen, träningarna har gått så segt den senaste veckan, vill verkligen inte bli sjuk igen. Denna vecka blir det bara att skriva gymnasiearbete då det ska vara inne på söndag, pallar verkligen inte skolan längre, min själ är trött. Hade varit skönt att befinna sig i ett land med varmt klimat, turkost vatten och höga sanddynor. Får tänka att det inte är så långt kvar nu, det är ju trots allt bara 121 dagar kvar till studenten idag.

Likes

Comments

Fick hem dessa godingar idag! Ett par nya Johnny Bulls i medellängd som är så snygga, kan göra en hel outfit! Har också köpt ett par klackar inför studenten och det blev ett par vita. Längtar så mycket till studenten och nu är det bara att hitta en fin vit studentklänning och få sin studentmössa, sen är jag redo!

Likes

Comments

Vad är ditt fullständiga namn?

Märta Kristina Nilsson


Ålder?

Blir 19 i april


När är du född?

trettonde april 1998


Hur lång är du?

är ca 173 cm


I vilken klass går du i?

Går i Natur14 på gymnasiet.


Vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att ta studenten.

Något beroende?

Skulle nog säga att jag är lite köpberoende, ser jag något jag vill ha så är det som inget kan stoppa mig.


Vad tar du helst på dig?

Svart, svart och svart. Svarta klädesplagg går alltid hem hos mig, bär helst en enkel blus med jeans.


Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna?

Lyssnar lite för ofta på mitt hjärta, leder ofta till dåliga val tyvärr.


Det bästa du vet

En utekväll med mina vänner eller myskväll med någon man tycker extra mycket om.


Det värsta du vet

Detta kalla väder vi har.


Om du fick en miljon vad hade du gjort då?

Hade antagligen köpt en bil haha, skulle vara mysigt att resa också.


Hur spenderar du helst en fredagskväll?

Beror på vad man är på för humör, älskar utekvällar men ibland är hemmakvällar bättre.


Vad gillar du mest med dig själv?

Haha mitt hår!


Vad gillar du minst med dig själv?

Min osäkerhet.


Vad innebär lycka för dig?

Vänner och träning.


Vad ser du mest fram emot nu?

Ser fram emot Ed Sheeran konserten i slutet av mars. Studentbalen och studenten är också något jag ser mycket fram emot!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har det varit en vanlig skoldag med alltid lika mycket att göra. Skippade träningen idag för att jag, Alice, Bella och Elsa åkte till Linköping för att äta och kolla bio. Vi åt på Taket i Linköping och sedan gick vi vidare till biografen för att kolla på Fifty Shades Darker (!!!) Har länge varit jätte tagg på att få se filmen och OJ vad bra den var! Denna film var mycket bättre och mer spännande än den första. Ett tips för er som inte har något speciellt för er på alla hjärtansdag nästa vecka, en film som är så värd att se.

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång men bra dag. Godnatt xx

Likes

Comments

Godmorgon! Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har precis köpt en ny dator och det kommer göra bloggandet så mycket roligare, har införskaffat mig en macbook air och oj vad jag är nöjd! Eftersom jag är så intresserad av att fotografera så kommer det bli mycket roligare att fota för att sedan redigera bilderna i datorn. Ser fram emot att lära mig mer om fotoredigering och att dela med mig av bilder och händelser här på bloggen. Så håll ögonen öppna.

Ha det bra!

Likes

Comments