Header

Har haft ett par bra dagar boendes i en stuga på Torpön med ett härligt gäng! Dagarna har spenderats med fiske, bad och lite annat till hyfsat bra väder. Det var skönt att komma hem och sova i sin egen säng igen, för man sover ju trots allt bäst i sin egna, men det har varit ett par härliga dagar!

Likes

Comments

Vill verkligen göra något med mitt livlösa hår! Fick mitt hår klippt av Anna häromdagen och fick bort en rejäl bit som var väldigt sliten, vill färga mitt hår och få lite förändring på det så att det känns fräscht. Kan dock inte välja vad jag skulle vilja färga till, om jag ska fortsätta att ha brunt hår och fräscha upp det eller om jag ska ha en helt ny färg, såsom mer blont. För mig som har en naturlig brun färg är det svårt med en ljusare färg i håret, går att göra fina övergångar mellan blont och brunt och är väldigt nyfiken på hur det kan bli. Blandningar av brunt och blont hår är så fint och är något jag verkligen kan tänka mig! Så den stora frågan är: vad är snyggast, brunt eller blont med brun övergång?

Bilder från weheartit

Likes

Comments

"Dina föreställningar är en tjuvtitt på livets kommande äventyr"
"Vad du än kan tänka ut och tro på kan du också uppnå"
"Ingen diamant kan poleras utan friktion, ingen blir perfekt utan prövning"

Likes

Comments

Midsommarhelgen har tillbringats med flera härliga vänner och på Liseberg, helgen har med andra ord varit riktigt bra!

Likes

Comments

​Åkte till Alice på förmiddagen för en mysig brunch. Vädret var jätte härligt så vi satt ute och åt, solade och hade det bra. 

Likes

Comments

Det första bra inköpet är detta kit med duscholja och bodyscrub från Ritual. Efter att ha använt dessa två blir huden silkeslen och inte lika torr, används ca två gånger i veckan och tar effektivt bort alla döda hudceller. Dessa två tycker jag har varit ett bra inköp nu till sommaren då man vill gå med bara ben och armar och man känner sig lite extra fräsch efter att använt dessa! Detta kit har en doft av "Indian rose" och är en väldigt skarp doft men som jag tycker luktar gudomligt på kroppen efter duschen, finns flera kit som har mildare dofter. Finns att hitta på Rituals egna butiker och hemsida eller på Åhléns.

Nästa bästa inköp är denna clutch bag. Denna var det perfekta inköpet när jag skulle åka till Polen, perfekt att ha passet, sitt boardingcard, solglasögon och mobilen i på flygplatsen så man inte behövde bära på en stor handväska som jag har haft tidigare gånger jag rest. Väl i Polen var den guld värd, när man var och kollade runt i stan och shoppade lite, den är liten och smidig och man har hela tiden koll på den. Denna clutch bag kan man ta av axel remmen på, som sagt en liten och smidig väska som man kan ha på tex resa, event eller liknande.

Sist men inte minst det tredje bästa inköpet förra månaden är detta kit med nagellack från depend. Dessa lack kallas 7day och är till för att man ska få superglans, hållbarhet och en gel-känsla och ska då hålla bra i sju dagar. Jag som har haft problem med mina naglar och nu fått långa starka och friska naglar så vill jag gärna ha lack på naglarna och jag älskar detta lack kit, man får verkligen en känsla av gel naglar och att de får bra hållbarhet av lacken. Det är jätte lätt att applicera lacken och få ett bra resultat! Kittet är i fyra steg som man ska fixa sina naglar. Steg ett är att fila och rengöra sina naglar med en cleanser från depend som man får om man köper starter kittet. Steg två är att man ska lacka ett lager på naglarna med depend protecting base som följer med i starter kittet. Steg tre är att lacka naglarna i två lager med det lack man själv valt ut, detta lack får man inte i starter kittet utan det får man själv välja vilken färg man vill ha, jag valde en nude beige färg. Steg fyra, sista steget, lackar man två lager med depend hybrid top för att få en len och glansig yta. Resultatet blir enastående för det priset på detta kit!

Likes

Comments