Header

Personlig
Om det skulle være en kåring over de mest stilte spørsmålene denne uken, så hadde det vært hvorfor jeg ikke blogger mer. Vel, jeg har ikke noe blogglyst eller motivasjon. Synes alt er så vanskelig og jeg føler jeg gleder meg til noe som aldri kommer. Til onsdag reiser jeg til NY og det synes jeg er kjekt å tenke på, men når jeg kommer tilbake er vi allerede snart i juni og da er det 2 uker til Audun skal inn.. Og det synes jeg er så vanskelig akkurat nå. I hvertfall når vi skal "skilles" når ting ikke er 100 % slik det var.

Det er et "ikke-tema" her hjemme, det som skjedde for noen uker siden. Jeg følte jeg fikk skylden for det som skjedde uansett hvordan det ble fremstilt og hele greien er liksom pga av meg. "Fordi jeg misforstår", "fordi jeg er sjalu", "fordi jeg er vanskelig", "fordi jeg overdriver". Ja.. Dere skjønner sikkert mellom linjene at jeg ikke orker å snakke mer om det for det er jeg som blir klandret for noe som har blitt gjort mot meg. Så her hjemme er vi ferdig med det, og jeg smiler, jeg ler, jeg prøver å være meg selv. Jeg prøver å ikke ta det opp men inni meg går jeg rundt å skriker og gråter. Jeg har på én uke hatt fire netter og morgener der jeg våkner av mareritt og at jeg gråter. Er så slitsomt for når jeg våkner så er det ikke over. Det har så vidt startet. For da kommer en forferdelig følelse som jeg må leve med i minst noen timer før jeg kommer til meg selv igjen.

Ahh.. Jeg bare skjønner ikke hvordan dette kunne skje oss. Det kan vris og vende på, prøve å skjønne, prøve å tenke litt annerledes, være åpen for ditten og datten selv om man er såret, men til syvende og sist så vet man hva som er greit og ikke, når man har vært sammen i 3 år... Også på dette tidspunktet også.. Ahhh. Livet = knust hjerte!

Men jeg skal prøve å ta meg sammen nå. Bloggen må bli litt gøyere. Vet jeg har sagt det ett par ganger men det er som at jeg går i en evig, bratt oppoverbakke uten å komme på toppen. Slitsomt.

____________________________________________________________

Kan dere fortelle meg noe morsomt? Har åpnet snapchaten min, så det er bare til å sende <3

snapchat: martalise


Marta Alise

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@martaaliseblog