Header

Outfits&beauty
Disse bildene synes jeg er så stilige og viktige! Så når jeg tilfeldigvis fikk en link opp fra et amerikansk magasin, så måtte jeg bare gå inn å "stjele" de. Dette er en afrikansk supermodell som har tatt kjente bilder og gjort de om til sine egne. Signalet er helt klart at vi har for lite mangfold i motebransjen og selv om hudfarge ikke er min hjertesak så er jeg så enig. Jeg har jo nevnt flere ganger her på bloggen at jeg ønsker mer mangfold i høyde og størrelse på kvinner og menn både i reklame, mote og tv-bransjen. Men jeg er helt enig i at vi må ha større mangfold på hudfarge og etnisitet også! Det er jo så vakkert når vi mixer og matcher!

- Black Mirror -

_____________________________________________________________________________________________

Synes begge bildene på hver serie er utrolig flotte og jeg håper denne modellen oppnår det hun ønsker! Kanskje flere moteskapere blir inspirert til å ha mer variasjon i fremtiden....

_______________________________________________________________________________________________________

Følg meg på facebook HER.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

TIPS
Nå har jeg akkurat tuklet meg inn i et teppe på sofaen med en kopp te. Jeg har ryddet og vasket opp i én time nå. Skulle tro vi var 4 voksne og 8 barn her.. Vi roter så utrolig mye. Heldigvis er vi ryddige begge to, så rotet kommer opp med en gang. Jeg har også rukket 55 min yoga i dag og det føltes så godt! Har hatt pauser i to dager nå. Til middag ble det hjemmelagede hamburgere og søtpotetskiver. Utrolig godt! Hva har dere hatt til middag i dag?

Siden det er helg i morgen og snart jul, ville jeg anbefale et par filmer jeg har sett de siste ukene. Det er så klart julefilmer siden jeg er helt i julemodus..

JACK FROST

Denne filmen har jeg anbefalt før men jeg føler den fortjener en ny omtale. Den er så koselig og fin, men samtidig trist. 11 år gamle Charlie mister faren sin i en bilulykke. Han returnerer som en snømann og de to finner tilbake til hverandre igjen. Først skjønner han ikke at det er faren, men han klarer å overbevise han og da blir han så glad. Faren var ikke den som stilte mest opp når han levde og endelig får han gjort opp for det. De to finner på så mye kult og koser seg i lag, selv om han er en snømann og han er en liten gutt. Men til slutt må de innse at det ikke kan vare evig.. Og mer vil jeg ikke avsløre.

Denne filmen passer veldig godt å se sammen med familien. Jeg og Audun så på den i går. Sykt koselig! Går ikke en jul uten at jeg ser denne.

A COCKIE CUTTER CHRISTMAS

Denne filmen er utrolig enkel, men likevel verdt å se. Passer godt på en søndag med bakrus, når man ikke orker å løse verdensproblemer.. Jeg likte den veldig godt for den var så søt og lett!

Christie er en lærerinne som alltid havner i konkurranse med barndomsvenninnen sin som også er lærer ved samme skole. Skolen arrangerer en bakekonkurranse og samtidig flytter en singel flott mann med en liten datter til byen deres. Det blir dobbel konkurranse. Både å vinne hans hjerte + å vinne konkurransen.

a royal christmas
Dette er en skikkelig prinsesse-koselig-romantisk-jule-film og kanskje alle jenters drøm? Tenk å få vite at kjæresten din er prins av et land? Emily får plutselig vite at prinsen hennes, faktisk er en ekte prins av et land som heter Cordinia, prins Leopold. I forbindelse med juleferie vil han gjerne ta Emily med hjem for å hilse på dronningen, altså moren sin. Leopold vil også dra for å fri til henne. Men det de ikke har tenkt på, er at moren har helt andre planer. Hun vil nemlig at prinsen Leopold skal gifte seg med Natasha - eks kjæresten hans. Moren stikker kjepper i hjulene på dem og er skikkelig ufyselig. Til slutt må Emily vurdere om det er verdt å bli der...

Denne filmen er også en veldig enkel film, men jeg synes det var veldig underholdende og ikke minst; den fikk meg i julestemning!

_____________________________________________________________________________________________________________

Om du vil ha enda flere julefilm-anbefalinger kan du trykke HER .

  • TIPS

Likes

Comments

Videoblogg

Hei dere!

I dag var jeg oppe halv ni for å rekke alt jeg skulle. Heldigvis er ikke dagen enda omme, men jeg tenker at jeg ikke kommer til å rekke alt heller. Kunne ønske det ikke ble så fort mørkt, for det ødelegger sånn for meg og bloggen. Men men.

Jeg er egentlig bare kjapt innom for å legge ut videoblogg fra pepperkakehus-pynting fra mandagen vår. Den er kanskje litt sent ute men dere vet meg og redigering... Se videoen og få med deg Audun som setter nonstop i halsen, krangling og godteri spising på høyt gir fra Audun sin side! Gleder meg til å høre hva dere synes om våres flotte og sjarmerende pepperkakehus ;-)

MERRY CHRISTMAS
Har dere pyntet pepperkakehus? Jeg sitter å titter på vårt nå. Audun har allerede vært å forsynt seg av taket og hele baksiden er ribba for godteri.. Snakk om å være godtegris altså!

____________________________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Likes

Comments

Personlig
LESERBREV

________________________________________________________________________________________________________________

Jeg er så lei av å ligge på rommet å gråte, uten at han bryr seg. Jeg er så lei av at han aldri kommer hjem når han sier. Jeg er så lei av at han aldri sier i fra. Jeg er så lei av at han alltid klikker hver gang jeg sier i fra om at oppførselen hans ikke er bra. Jeg er så lei av at han ikke kan ordet unnskyld. Jeg er så lei av han aldri kan være ydmyk. Eller, ydmykhet finnes ikke.


Jeg er så lei av at jeg aldri blir satt pris på. Blir jeg satt pris på så er det når han kjøper noe enkelt til meg. Hadde han bare visst at det er tid jeg vil ha. Jeg er så lei av at han hele tiden sier at vi er så mye sammen. Det er hans svar når jeg sier at vi ikke er det. Jeg er så lei av å være den som alltid vil være med han, mens han ikke vil være med meg. Jeg er så lei av at han ikke skjønner at å være med han mens han er på tlf, eller mens han sover, ikke er å være sammen. Hvorfor skjønner han ikke at jeg vil noe mer?

Jeg er så lei av å være den som maser og den som vil noe. Jeg er så lei av å måtte være den som drar lasset når det gjelder tid og kos. Av og til tenker jeg at jeg har rotet meg borti et liv jeg aldri kommer til å bli lykkelig i, for han skjønner meg ikke. Han skjønner ikke at et simpelt "unnskyld" betyr så mye for meg. Jeg er så lei av at han tror at jeg ikke vil at han skal være seg selv, kun fordi jeg ber om at han skal være litt mer rund i kantene og være litt mer ydmyk. Jeg er så lei av å ligge på rommet, uten at han bryr seg. Enten er han på stuen og ser filmer eller så stormer han ut døren. Jeg er lei av å aldri vite hvor han er. Jeg er lei av at vi aldri er sammen, sammen. Lei av telefon, lei av å ikke være tilstede, lei av å ikke bli anerkjent og satt pris på.

Jeg er så lei av livet mitt.

Likes

Comments

I går tok jeg og Audun oss en tur til Danmark! Skikkelig harrytur som jeg har savnet! Vi må alltid stå opp grytidlig (typ 06.00) for å nå fergen som går fra Kristiansand. Tar ca 3 timer over og den turen kan bli ganske kjedelig om man er trøtt og sliten. Men vi tok en stor frokost fremst i skipet og der satt vi litt før vi gikk for å kikke litt. Vi kjøpte øl og noen julegaver. Audun kjøpte også den søteste julegenseren. Så harry at den er fin! Haha :-) Den skal han gå med på julaften har han sagt... Må se an hva jeg skal gå med, men jeg kan strekke meg til at han kan sikkert gå med den på morgenen og sent på kvelden... :-) #kontrollendekjerring
Ellers hadde vi det litt travelt. Vi dro innom noen koselige byer som Aalborg og Silkeborg. Ville egentlig rekke Aarhus også, men det får vi ta neste gang. Har hørt at det er et koselig julemarked der. Vi innviet også bilen ordentlig. Jeg har enda ikke prøvd å kjøre den, men den er automat - så hvor vanskelig kan det være? Jeg har det så bra på passasjersetet som DJ.
Vi prøvde å finne noen julegaver men jeg tror vi må sitte oss ordentlig ned for å planlegge ordentlig. Ellers blir det slik at vi hamstrer og hamstrer.. Tenkte vi skulle roe litt ned i år med innkjøpene men da trenger vi en god strategi.
På slutten av kvelden dro vi innom en liten cafe for å drikke litt kakao. Vi hadde egentlig litt dårlig tid men Audun chillet helt ned. Tror det var deilig å sette seg ned etter all kjøring og stress vi hadde hatt grytidlig. Båten tilbake dro i ni-tiden på kvelden og i ett tiden i natt kom vi hjem til sengen vår. Vi slapp heldigvis tollen denne gangen. Woho :-) Føles så håpløst når man blir stoppet hver gang. Det er litt sånn når-skal-man-få-gå-videre-følelse. Men deilig at vi ikke ble dratt inn nå som det var så sent.
Nå driver Audun å henger opp persienner i stuen. Vi har i alle vinduene bortsett fra de to vinduene hvor du ser mest inn, så det blir deilig når han får hengt de opp. Liker å stå opp om morgenen og sette meg i sofaen uten å bekymre meg for hva jeg går med. Sitter i naken der altså, haha :-)

Etterpå skal jeg lage middag til oss. På planen står hamburgere uten brød. Går det? :-) Vi skal også rekke yoga i dag. Ville egentlig ta yoga og blogge før dette men internettet har vært nede i hele dag! Boring... Hva gjør dere på denne onsdagen?

________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook for oppdateringer HER.

Likes

Comments

Mat & trening
Forrige uke ble jeg fysen på noe godt, men jeg ville ikke spise noe som var for usunt! Så da kombinerte jeg godteri med frukt! Bedre blir det ikke :-)

________________________________________________________________________________________________________

du trenger:

50 gr hvit sjokolade, 50 gr mørk sjokolade, 2 ss kokosolje, 3 epler,

valgfritt: nøtter, sjokoladedryss, candycane, kokos, kanel og karamellsaus

slik gjør du:

Varm sjokoladen i mikrobølgeovnen sammen med 1 ss kokosolje per sjokolade. Varm de i to forskjellige skåler. Ta frem nøtter og sjokolade og annet godt du vil dyppe eplene i og kutt det opp.

Dypp eplene i den smeltede sjokoladen og dryss over med valgfritt strøssel.

Stikk en tannpirker gjennom de for at det skal bli enklere å dyppe eplet i sjokolade. Legg de oppå et fat med et bakepapir og sett i kjøleskapet i 30 min til det har stivnet.

Nyt og kos deg!

a little treat on a wednesday night...

Tips: Legg de i en cellofanpose og gi de vekk i vertinnegave. Passer også godt i en liten pose når man skal på kino. Egen "lille hjemmelagede godteripose" :-)

______________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter, sjekk ut "mat og trening". Legger ut nye hver onsdag og lørdag :-)

Likes

Comments

Hverdag & fest
God morgen søtiser! Søte iser? Søt tiss? Haha :-) I hvertfall! Nå er vi på vei til Danmark for en skikkelig harryhandel! Veldig morsomt, for når jeg bodde i Oslo dro vi ofte til Sverige for å harryhandle, men nå som jeg bor litt under en time unna Kristiansand (hvor fergene går) så drar vi til Danmark! Mye kjekkere og billigere faktisk! Planen er å handle inn litt øl, mat og julegaver! Jeg er også helt avhengig av noen eye-gel greier som jeg putter under øynene mine når jeg står opp tidlig og har poser under øynene :-) Hva andre ting anbefaler dere å kjøpe?

Uansett, forrige uke var jeg sykt ensom.. Audun var nemlig på reise, til Kirgisistan, men endelig er vi gjenforent og det er godt! Ukens punkter:

________________________________________________________________________________________

ukens kjøp: Jeg liker ikke slike juleblomster egentlig. Men disse hvite med glitter, falt jeg helt for! Se så skjønne! Og litt glam med det glitteret da, haha :-)

ukens nedtur: At Audun har vært så lenge borte.. Han er flink da! Må prøve å støtte han 100 % i alt han gjør som er positivt og ordentlig.

ukens opptur: Det har vært mange oppturer selv om jeg har vært litt deppa! Vi har fått bilen vår, men jeg har enda til gode å teste den ut.. Også kom Audun hjem til meg. Vi har vært litt hos svigers også har vi fått leiligheten fin og klar til jul. Jeg har vasket og gjort veldig mye her hjemme. Var slitsomt men shitt så fint det ble! Må vise dere altså...

ukens hendelse: At Audun kom hjem! Åhh det var deilig å se han! Følte at de 5 dagene var 5 måneder.. Han ser kanskje litt alvorlig ut på bilde men vi skulle bare stille inn innstillinger, så han visste ikke at jeg tok bildet :-) Haha! Men han er jo så fin! Så måtte bare legge dette ut...

ukens tanke: Denne uken har jeg stresset veldig med at jeg vil få gjort så utrolig mye her på bloggen og på youtube før jul, men ser at jeg ikke kommer til å rekke alt. Kjipt men jeg skal gjøre mitt beste! Youtube-kanalen min har fått seg en liten oppgradering, eller facelift vil jeg faktisk kalle det! Abonnerer dere på meg der inne? Gjerne gjør det! Jeg skal virkelig skjerpe meg der inne og fra nå av skal jeg oppdatere med videoer mye oftere ;-)

ukens sang: Gjør meg en tjeneste å hør på den sangen nedenfor.. Noe finere får du ikke! Synes synd på de menneskene som går glipp av slikt kunstverk! Har også blitt helt dilla på alle de andre sangene hun har kommet ut med. Helt fantastiske tekster og musikk! Og for en stemme! Shitt! Ny favoritt artist!

Hva synes dere om min nye header? Den er bare midlertidig. Har så lyst på en litt julete-header.. Må tenke litt på hvordan jeg skal få det til! Forslag? :-)

Har laget et innlegg til senere i dag. Stikk gjerne innom igjen!

__________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Likes

Comments

Personlig
Jeg vet at et personlig innlegg har vært savnet her på bloggen, og nå tenkte jeg å være ordentlig ærlig med dere. Av alle egenskaper jeg har, så er det ærlighet jeg er flinkest til - så jeg burde kanskje starte å vise det oftere på bloggen igjen.

Hvordan har man det egentlig? Hvordan har du det? Og nei, jeg gjengir ikke spørsmål som folk har stilt meg, jeg spør deg. Du som leser. Hvordan har du det egentlig? Hvordan går livet og hvordan føler du deg? Går alt som det skal? Hva holder du på med for tiden? Har du det bra? Dette innlegget vil jeg dedikere til deg. Til dere. Dere som daglig går innpå her. Dere som daglig står opp hver morgen for å gå på jobb, passe unger, ta vare på dere selv, dere som går gjennom opp og nedturer, dere som har det lett og dere som har det vanskelig. Vær så snill og skriv til meg.

Jeg skal ikke lyge å si at man ikke blir selvopptatt av å skrive blogg, for det blir man. Veldig også. Og de som har kjent meg hele livet kan kanskje si at jeg har vært nok selvopptatt fra før, så nå med bloggen så kommer det i tillegg. Men selv om jeg bryr meg mye om å ta bilder av meg selv, oppdatere om mitt liv og mine meninger - så betyr det ikke at jeg ikke bryr meg om andre. Jeg gjør det. Virkelig. For noen uker siden fikk jeg en kommentar fra en som hadde lest bloggen min gjennom en god stund. Gjennom denne tiden hun hadde lest bloggen min hadde hun rukket å bli gravid, gå gravid og nå fått et lite barn. For meg var det helt fantastisk å få vite alt dette og ikke minst var det en oppvekker. Det var litt sånn; "Her sitter jeg og skriver bloggen min og de sitter å leser den på en helt annen kant av landet, men de har sitt eget liv de også". Livet går videre for dere samtidig som mitt går og jeg klarer ikke å forklare det noe bedre enn at det er fantastisk og veldig kjekt å få vite hva dere holder på med. Feks, hvor var dere når vi var på ferie? Eller hva gjorde dere på hver dag når vi var i rettssak? På hvilket stadiet av livet er dere på - eller var på? Nei, jeg tuller kanskje litt nå og dere skjønner kanskje ikke helt hvor jeg vil, men jeg glemmer meg av og til og da er det kjekt å bli påminnet om at dere har også et liv. Enten om det er fylt med barn, studier eller reising. Men hvordan går det med dere? Fortell meg.

Jeg kan starte. Jeg har den siste måneden hatt en konflikt med to som betyr utrolig mye for meg. Endelig er det løst og ting er tilgitt begge veier. Følelsen er ubeskrivelig! Jeg hater å krangle, det er noe helt annet nå i voksen alder. Det er forferdelig. Så det har preget meg veldig. Både her på bloggen, i hverdagen og når vi reiste. Men jeg føler ting er mye lettere og lysere nå når ting er ordnet opp og jeg gleder meg veldig over det. Ellers føler jeg meg veldig håpløs med tanke på synet. Synet mitt blir bare dårligere og dårligere og i dag på Biltema kjente jeg at jeg ble skikkelig lei meg. Jeg skulle inn å kjøpe en hobbyspray og jeg så ingenting. Jeg gikk uten briller og det er noe jeg ofte har gjort. Men nå føles det så håpløst for jeg så alt mye mer blurry enn det jeg pleier. Nå er jeg også helt avhengig av brillene mine når jeg er på pc - noe jeg ikke var for noen måneder siden. Linsene jeg prøvde før vi reiste passet ikke for meg, men heldigvis ligger det noen å venter på meg hos optiker som jeg må teste. Har et håp om at de skal passe de tørre, ekle og irriterendes øynene mine.

Også har vi brystene mine som jeg sliter mer og mer med. Som dere vet er jeg operert, men jeg har aldri kjent de myke. De er sykt tunge og harde pga kapsel. Men jeg har aldri vært lei meg for det, fordi jeg var bare lykkelig over at jeg fikk større pupper. Problemet nå er at jeg har smerter veldig ofte og jeg lurer på om det kan være noe alvorlig.

Jeg tenker også på julen og hva jeg skal kjøpe til alle rundt meg. Dette er heldigvis noe jeg gleder meg over. Noe som er hyggelig. Men det er også ting jeg tenker på. Jul er heldigvis noe fint. Og jeg er så lykkelig over at vi ikke har fått et brev i posten nå før jul. Hadde vært så typisk om de skulle splittet meg og Audun nå før jul. Heldigvis har det ikke kommet, og ja - jeg går forsatt i postkassen 2-3 ganger om dagen. Men det er blitt en rutine i hverdagen, så det er ikke så ille nå lenger. Mister bare pusten i noen sekunder før jeg puster lettet ut over at det "bare" er en regning. Haha! Men ble litt lei meg i dag når vi snakket om garasjeplass. Noe så enkelt som garasjeplass. Men for meg er det symbol på hva som bringer i fremtiden. Garasjeplassen. Spørsmålet var om vi skal leie garasjeplass hele året eller bare i 6 måneder. Og da sa Audun: det får bli opp til deg Marta. Da kjente jeg at jeg ble litt sår. For det er faktisk opp til meg. For det er jo da jeg skal bo alene. Uten Audun.

For noen høres kanskje dette jeg har summert opp, helt enkelt ut. Det er jo bare til å ordne opp, dra til legen, snakke med folk osv, men slike ting gjør at jeg har det mindre bra. Er ikke sånn at jeg klager over dette høyt. Bortsett fra dette innlegget her da. Det ble jo litt klagete. Men jeg ville fortelle dere hvordan jeg har det og hva jeg tenker akkurat nå. Alt er ikke så jævlig enkelt hele tiden og det er helt okei.

Men nå spør jeg dere, hvor er dere i livet og har dere det bra? Fortell meg gjerne anonymt eller med et oppdiktet navn, slik at jeg kan legge det ut i et eget innlegg.

Likes

Comments

Outfits&beauty

Denne jumpsuiten er virkelig så herlig å ha på dager hvor jeg ikke vet hva jeg skal gå med! Jeg fikk en sort jumpsuit av mamma når vi var i Barcelona for 4 år siden - i samme stoffet og den har jeg brukt uendelig mange ganger. Den er deilig, myk og passer til både fest og hverdag - jeg pynter den opp og ned. Men jeg har virkelig ønsket meg en i en annen farge og for noen uker siden fant jeg det hos Ellos. En jumpsuit so jeg kan være komfortabel i, samtidig som jeg er fint kledd. Denne har jeg nå testet til hverdags med et par flate sko og kåpe, men også til fest med høye støvletter og smykker! Jumpsuiten finnes fra str 42-58 :-)

Noe jeg også har fått meg er en ny veske! Denne har jeg siklet på veldig lenge, så når jeg kom over den på Ellos, så måtte jeg bare trykke den hjem! En skikkelig alt-mulig-veske! Kino, fest og hverdags! Jeg er jo veldig dårlig til å bruke veske, men når jeg går ut for å ha det litt ekstra gøy så må jeg ha med meg kamera, mobil og litt sminke i vesken. Denne rommer akkurat til de viktigste tingene ;-) Vesken finner dere HER.
ELLOS kjører 40 % på ditt dyreste kjøp om du er ny kunde!
Jumpsuiten og vesken får bli med meg på kino i kveld. Vi skal nemlig se Fabeldyret. Har noen av dere sett den? :-) Jeg får så julestemning av Harry Potter, så jeg håper denne filmen gir meg den samme følelsen!

Tidligere i dag pyntet vi pepperkakehus. Ikke noe suksess for å si det sånn.. Vi skulle egentlig pynte i går, men Audun hadde så mye å gjøre! Nå skal vi en tur på butikken før vi skal opp til svigers. En skikkelig travel, men koselig dag! Må også få skryte på meg 40 min yoga som jeg hadde før frokost :-) Begynner å bli litt myk nå, woho!

Sees senere!

_______________________________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Likes

Comments

Outfits&beauty

(i samarbeid med MAYBEAUTY)

Som dere vet er ikke jeg verdens beste til å ta vare på huden min, men med disse produktene tar jeg igjen det som skulle vært gjort på min hud. Dette er helt fantastiske produkter som jeg har brukt i over ett år nå og hver gang jeg har brukt en maske eller vasket meg med facegel så blir huden min myk og glatt som babyhud. Den renser og vasker opp og tar vekk all skiten. Blir ikke bedre enn det!

Men det er lenge siden jeg har tipset dere om dette, så jeg tenkte det var på tide! I denne tiden fremover er det ekstra viktig å ta vare på huden sin og jeg har virkelig tatt meg sammen! Det er kjekt at man kan se forskjell fra bare én behandling. Kan ikke akkurat si at jeg er så brun for tiden, men da er er det i hvertfall greit å være ren og pen.

Jeg har fått tilsendt facemask, facegel og poremask. Facemask er min favoritt for den trekker ut hudormer og tar vekk smuss med en gang. Man kan virkelig se forskjell! For morro skyld husker jeg å ta bilde før og etter!

________________________________________________________________________________________________________________________

Face mask
Også over til min favoritt: The face mask! Denne påfører jeg med en malepensel som man får med. Den er så myk og det er så morsomt å smøre på ansiktsmaske med denne. Etter ca 35-40 min stivner masken helt og da begynner den virkelige morroa, nemlig å rive den av! Det er her jeg føler masken virkelig gjør sitt! Den tar med seg alt! Til og med hudormer som jeg plages veldig av på nesen. Sjekk resultatet på bilde nedenfor :-) Huden blir virkelig ren og pen! Må også tilføye at masken forebygger acne, for de som sliter med det.
face gel

Jeg startet med å påføre huden en facegel og den smurte jeg godt inn i huden. Laget sirkelbevegelser helt til det skummet. Allerede etter 10 minutter med denne føltes ansiktet så mykt. Men man kan se at smuss går vekk med en gang. Denne facegelen er også for å ta vekk døde hudceller og for å gjøre huden renere og jevnere. Vasket det lett av med en varm duk før jeg gikk videre til neste steg.

Pore mask

For å gjøre porene mindre tar jeg denne masken over hele ansiktet. Det er rikt med maske oppi krukken man får med, så kunne hatt den til to behandlinger. Denne brukte jeg helt til den stivnet før jeg vasket den bort med en varm duk. Masken suger også ut talg og man ser virkelig forskjell etter én behandling!

Etter bilde
Sjekk nesen min! Hudorm-fri!
Jeg liker å ta maske 1 gang i uken - det er faktisk den rutinen jeg er flinkest til. Å ha både morgen og kvelds-rutine hver eneste dag blir for tungt for meg! Men jeg skal ta meg sammen :-) Jeg er i hvertfall flink til å ta ansiktsmaske og når resultatet blir så fint så er det ingen tvil om hvilken jeg bruker hver gang. Hvor ofte tar dere ansiktsmaske?

______________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du også har lyst til å teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden martaaliseface eller kjøp ved å trykke på linken HER

Likes

Comments