Header

Reise & ferie
Åh herregud så gøy dag vi hadde i går! Ingenting ble som vi planlagte men det ble så kjekt likevel. Vi var på 2 museér, luksuskino og på veien dit tok vi subway fra Grand Central Terminal. Sistnevnte var en turistattraksjon i seg selv. Fy søren så flott det var! Alle var veldig travle, men det var så fascinerende å være der. Dit må dere dra når dere er i NY. Jeg er ikke noe fan av å gå under bakken for å komme meg et sted men det var kjekt å ha gjort det. Taxiene her koster ingenting, så det er det vi gjør mest. Men jeg er glad jeg fikk se den flotte stasjonen og alt livet der. Vi bor tre gater ovenfor så kan hende jeg vil dra innom igjen.
Her har jeg tatt bilde for å vise dere det fine været. Haha :-) Pga dette, så gjorde vi litt "inne-ting" i går. Først var vi som sagt på American museum of Natural History NY (der hadde Ross Geller likt seg, haha), også dro vi videre til Fuller Station og der var det museum som var laget etter 9/11. Det var minne-museum og det var så fantastisk bra laget til. Du får se ALT fra den dagen og mye mer. Min personlige favoritt var rommet der du kunne lese og se livshistoriene til de drepte. Kjente jeg ville gråte hele tiden og stemningen var veldig sånn stille, rolig og trist.

Dette er ett nytt bygg med shopping. Bilder fra museumet skal jeg vise dere senere :-) Skal også vise dere luksuskino og der MÅ dere gå når dere er her. Spesielt om det er dårlig vær. Det var høydepunktet mitt så langt. Jeg elsket det! Var svindyre billetter men gud som vi koste oss!

______________________________________________________________

følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Personlig

När du slutat oh hoppas jadå hoppas jag för dig

Jag upprättar dig kära när du faller omkull
När du inte tror mer ska jag tro för våran skull

När det känns tungt att leva är jag ditt hjärtats slag
När du knappt kan andas är jag ditt andetag ditt andetag

När mörkret mig omsluter
lyser du mina steg
Du stadig som en klippa
när jag tvekar och är feg
Och du är allt jag bett om
i början och ett slut
Och när jag har gått vilse
jadå är du vägen ut

När det känns tungt oh leva
är du mitt hjärtats slag
När jag knappt kan andas
är du mitt andetag

Låt det komma som ska komma
låt det bli som allt ska bli
Jag är bunden till ditt hjärta
lik en fånge som släpps fri
Det går knappt att fatta
att du och jag är vi
Låt det komma som ska komma
låt det bli som allt ska bli

När det känns tungt oh leva
är du mitt hjärtats slag
När du knappt kan andas
är jag ditt andetag
Ditt andetag
Ditt andetag
Ditt andetag

Likes

Comments

Reise & ferie
Hello NY! Er alt vel hjemme? Hører det er sommer! Så deilig :-) Her har vi gått med paraply i dag, men for det meste har vi vært inne også kommet oss rundt med "yellow cabs", så det gjør ingenting. Vi startet dagen supertidlig og når vi ble sulten tok mamma meg med på en "diner" som hun hadde vært på før. Åhh fy søren den var bra! De hadde alt mulig og vi bestilte alt vi hadde lyst på. Mmm! Verdens beste frokost! Så nydelig. Vi hadde en grov baguett med tunfisksalat og avokado + ferskpresset juice + noe søtt. Men det var vanskelig å velge i jungelen av så ferske og deilige matvarer.. Vi må tilbake dit før vi drar..
Fine mamma.
Etter den lange og deilige frokosten dro vi på American Natural History Museum. Det var veldig interessant og noe som kan være kjekt å gjøre på en dag som dette. Det er det museumet i filmen "Natt på museet" med Ben Stiller. Kjente igjen masse fra filmen og lærte en del! Jeg likte mest avdelingen med indeanere og dyr! Men de har alt mulig! Alt du kan tenke deg!
Nå skal vi ut å traske litt igjen. Vi gikk på hotellet for å slappe av en liten halvtime med en stor fruktkurv. Så sunne tenker dere? Neida, vi kjøpte en croissant også ;-) Planen er å gå litt i butikker også på kino i Soho! China Town og sånn har vi ikke fått tatt enda pga været, men kanskje i morgen. Tusen takk for alle tips dere har kommet med! Skulle vært her myeeee lenger for å få rukket alt!

_________________________________________________________

snapchat: martalise

Likes

Comments

Reise & ferie
in New York....
Vel fremme i NY! Så sykt gøy, rart og digg å være her! Ikke noe fint vær her i dag, men det gjør absolutt ingenting for det er så mye vi skal se og gjøre her uansett. Er bare glad vi slipper den heten som er i sommer.. I går var det veldig fint her, kanskje litt varmt men vi koser oss uansett.

Vi landet i 14.00-tiden lokaltid i går og det første vi gjorde var å ta en taxi til storbyen. Det tok en hel time pga trafikken men vi kom frem tilslutt. Mamma har ordnet oss hotell midt på Fifht Avenue og vi er bare noen minutter fra Times Square. Butikkene ligger rett utenfor hotellet vårt. Sykt gøy!

Vi har vært våken siden 05.00 lokaltid her, men nå er klokken snart 09.00, så da skal vi ut og ta beina fatt. Blir China Town, Little Italy og Jødekvartalet. Men først frokost! Vi blogges <3

Likes

Comments

Mat & trening
Onsdagsoppskrift is on! Hver gang jeg legger ut snapchat av at vi shotter juice så vil såååå mange ha oppskrift. Vet dere at de her smaker pyton eller? Haha :-) Neida, de er ikke ekle, men de er veldig sterke og av og til litt vonde å svelge om man ikke har vann tilgjengelig rett etterpå. Nesten som å shotte tequila på byen ;-) Bare at de her er supersunne og veldig bra for deg. Om noen skulle ha problemer med å gå på do, så gjør de her susen...

Egentlig skal vi ta en shot av hver juice, hver morgen, men siden de er så sterke så tar jeg en annen hver dag. Audun er mer hardcore, så han tar hver dag :-) Oppskrift legger med med under og husk å skaffe dere en juicemaskin. Jeg har denne.

gurkemeiejuice;

mix 2 ss gurkemeie, 4 dl vann, saften av 3 lime, 2 ts cayennepepper, 4 cm ingefær, 1 appelsin

gulrotjuice med ingefær:

mix 10 cm ingefær, 4 dl vann, saften av 2 sitroner, 1 hel chili, 5 gulrøtter og 1 appelsin

Sånn! Det var de to siste oppskriftene som vi har drukket siste måneden. Liker å skifte de ut hver gang og nedenfor legger jeg ved flere oppskrifter som dere kan prøve dere på :-) Jeg elsker virkelig å juice! Det er så gøy! Trodde aldri jeg skulle bruke juicemaskinen min så mye. TIPS; Om det blir for sterkt for deg, så kan du fylle på med litt ekstra vann. Det er blir forsatt effektivt og bra shot :-) Vi tar frem shotglassene og tar en av hver før frokost.

Andre juice-oppskrifter;

Vitaminbombe.

Granateplejuice.

Chilishot.

____________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook HER. Legger ut oppskrifter hver onsdag og søndag.

Likes

Comments

TIPS
Your beauty got my attencion, but your personality stole my heart...
Da var det tid for å oppgradere TIPS-kategorien min litt. Jeg vet dere setter pris på et godt serietips, så her kommer det; The Girlfriend Experience. Denne så jeg på under to dager.. Haha :-) Den var så spennende og bra. Ikke en typisk serie som ligner på de vi har sett, men jeg likte den veldig godt.

Den handler om advokatstudenten Christine som forandrer hele livet sitt med å gå inn i eskorte-verdenen. Hun har litt vanskeligheter for å balansere livet med alle utgifter, så når hun en dag får sjansen til å entre en verden full av penger, rike mennesker og dyre gaver - så griper hun den. Man følger henne gjennom de første dagene hvor hun er skikkelig usikker og redd, til hun blir ekspert og vet hva hun vil ha. Dessverre for henne går ikke alt etter planen og plutselig får hun utfordringer med følelser, jobb og de rundt seg.

Har noen av dere sett den? I løpet av hver episode så tenkte jeg så mye på de som faktisk jobber med dette hver dag. Hvor rart og ekkelt det må være å ta betalt for sex med menn du ikke ville ha ligget med i utgangspunktet. Denne serien er veldig flinke til å få deg til å IKKE synes synd i dem som jobber i den bransjen. Men jeg tenker likevel at det aldri kunne vært meg for det føles så rart å skulle ligge med noen som var så mye eldre, kun for penger.. Men man skal aldri dømme for alle har sine grunner og sin historie.. Serien er i hvertfall veldig spennende og litt annerledes enn alt annet :-)
Håper dere vil se denne når anledningen byr seg :-) Kom gjerne med serietips i kommentarfeltet! Jeg ser ikke på en dritt akkurat nå. Jeg og Audun ga Skam en ny sjanse forrige uke og det er jeg glad for. Er dessverre ikke en av de som blir helt frelst av den serien, men den er bedre enn jeg tenkte først.. Vi har nå sett alt og trenger derfor noe nytt! Gleder meg til å se om jeg får tilgang til amerikansk Netflix når jeg drar bort der i morgen. Fikk spansk Netflix når jeg var i Spania for en mnd siden i hvertfall... Men, jeg skal jo ikke ligge inne å se på serier når jeg er i NY da.. Bare kjekt å se, siden utvalget er så sykt mye bedre enn her... Hehe :-)

_________________________________________________________________

snapchat: martalise

  • TIPS

Likes

Comments

Mote & skjønnhet
Hei dere. Endelig får jeg vist dere det nye jeg har fått inn. 4 superfine kjoler til sommeren, en nydelig kimono, en kul bukse og noe til kjøkkenet. Dessverre fikk jeg ikke vist dere den fjerde kjolen, men den viser jeg dere senere. Kanskje når jeg er i NY :-) For i morgen reiser jeg. wohooo!

________________________________________________

Min aller største favoritt fra denne kimonoen fra Ilse Jacobsen. Den er så nydelig! Til å ha som en liten jakke utenpå en kjole eller topp, eller å bruke som enkel kjole. Sistnevnte er superfint! Men det venter jeg til sommeren med :-)
Også har vi dette nydelige skjærebrettet som jeg har siklet kjempe lenge på. Jeg pleier vanligvis å velge klær hver mnd, men denne gangen valgte jeg litt kjøkkenting. Det er jo så mye fint. Spesielt skjærebrettene og alt i marmor...

Kjolene denne gangen var virkelig superfine og forskjellige. Den mørkeblåe var kanskje den som satt finest på. Den var veldig flatterende på kroppen. Den hvite var litt hipster-aktig, om jeg kan si det? Det er en skjortekjole som er deilig å slenge på seg når man ikke vet hva man skal gå med, både til hverdags og fest. Mens den over her, med sitroner er bare nydelig til sommerkvelder ute. Den er kanskje mest min stil. Esmeraaaalda ;-) Haha!

________________________________________________________________________________

SNAPCHAT: martalise

Likes

Comments

Mote & skjønnhet
Ny uke! Woho :-) Våknet av et jævla mareritt i dag også.. Hadde kjærlighetssorg i én time før jeg sovnet igjen og når jeg stod opp følte jeg meg mye bedre. Konkluderte meg at jeg trenger ett nytt hjerte. Mitt er så vondt.. Jeg er så lei av å våkne i tårer. Jeg er så lei av å ha vondt. Men men. Håper jeg kan le av dette når jeg er 80.

Denne uken har jeg mye å glede meg til og det største høydepunktet er New York! Så sykt at jeg endelig skal få besøkt den byen. Føler alle har vært der. Til og med mine to lillesøstre har vært der! Så på onsdag setter jeg og mamma oss på flyet mot statene og da får jeg hele 5 dager med mamma for meg selv :-) Det er jo en liten drøm å være enebarn av og til, når man er vokst opp med søsken. Haha.

jeg har på meg;
Andre ting jeg skal gjøre denne uken er; pakke, blogge meg i hjel, vise dere det som er nytt i garderoben og komme meg til Oslo. Flyet går fra Oslo og siden Audun skal til Island med guttene på torsdag, så reiser vi inn sammen noen dager før :-) Passer bra!

Nå skal jeg ned å kjøpe noen komfortable sko som jeg kan traske i, i NY :-) Om dere har noen tips, må dere sende meg en snap; martalise

________________________________________________________

Vi blogges senere :-)

Likes

Comments

Mat & trening
God morgen fine dere :-) Har dere hatt en fin uke? Jeg føler den har vart så lenge pga 17.mai og alle forberedelsene. Har virkelig gått i ett, men samtidig følt at dagene har vært ekstra lange. Allerede på torsdag hadde jeg søndagsfølelse. Flere som tenker slik? I dag skal vi først på middag med svigers på Hisøya også skal vi på kino med ett vennepar. Og nei, blir ikke noe alien film i dag heldigvis.

Men før det vil jeg gjerne dele en deilig og sommerlig oppskrift. Og forskjellen med denne og fra de andre oppskriftene jeg har lagt ut før, så er denne kun for voksne, om dere skjønner hva jeg mener ;-)

du trenger:

1 dl APEROL, 1/2 appelsin, 2 dl sprite, 2 dl sodavann, 3 dl champagne

slik gjør du:

Ta fram en vannkaraffel og bland alle ingrediensene. Finn frem isformer og legg blandingen oppi. Legg i frysen over natten og nyt på en deilig sommerkveld.

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg sykt glad i Aperol Spritz. Det er en frisk, søt og deilig drink jeg pleier å bestille ute. Det jeg liker med den er friskheten først og fremst, også har den en nydelig appelsinaroma i seg. Det jeg har gjort annerledes er at jeg har laget is av oppskriften også lagt inn litt sprite som dere ser. Så ja, nå vet dere hva dere skal handle inn neste gang dere er på polet. Aperol er bare så sykt godt både som drink og som is!

_______________________________________________________

snapchat: martalise

Likes

Comments

Hverdag & fest
- StandUp Sørlandet -

Da har vi akkurat kommet hjem fra kino. Det var jammen meg lenge siden! Har virkelig savnet å gå på kino, vi pleide jo å gjøre det én gang i mnd for ikke så lenge siden. Men med all reising og frem og tilbake så har det blitt null kino. Så i morgen smellet vi på med en til kinotur, haha :-) I dag så vi noe Alien film. Det er kanskje det VERSTE du kan ta meg med på. Jeg hater all sånn romvesen. alien, romskip-opplegg. Men Audun liker det ganske godt og siden min film var utsolgt - så ble det hans tur til å velge :-) Den var mer spennende enn jeg hadde trodd, men ikke noe jeg anbefaler videre til de som har samme smak som meg!

I går kom venninnen min Samira bort og før vi rakk noe som helst, så måtte vi ut av døren for å rekke Standup! Vi har gått glipp av de to siste gangene pga Spania og Trysil turen vi hadde, så jeg hadde gledet meg skikkelig til i går. Standup Sørlandet levde skikkelig til forventningene og vi lo, og lo, og lo! Dere som bor her, eller skal nedover må sjekke de ut. Du kan like siden HER. Der kommer arrangementer og oppdateringer :-) Jeg elsker Standup!

Jeg vet forresten at jeg ligger litt bak med svaring av kommentarer. Men det kommer seg etter i kveld. Og i morgen skal jeg dele oppskrift på søndag igjen. Bloggen har virkelig haltet i det siste... Men nå ser det ut som at det blir litt bedre fremover. I morgen skal jeg også rekke å starte pakkingen. Tenk at jeg skal til NY på onsdag... Det blir sykt det.. Må finne frem innlegget der dere tipset meg om NY-tips!
Jeg og Samira fikk ikke tatt noe bilde sammen i går, men her er ett fra 17 mai <3 Nå ser jeg og Audun på The Rebound på NRK3. Cathrine Zeta Jones er så pen!! Se om dere finner filmen på Netflix, den er ganske gøy :-)

___________________________________________________________

snapchat: martalise

Likes

Comments