Header

Hverdag & fest
God mandagskveld! Har dere hatt en knallstart på uken? Eller en blåmandag? Jeg har faktisk hatt en veldig fin dag. Bestemte meg for det allerede i går kveld at i dag - det er dagen! Og det ble den! Jeg har rukket en del av det jeg satt meg som mål også føler jeg meg bra. Var litt småsyk/kvalm i hele går. Men glad det ikke ble mer enn det!

Forrige uke kjøpte vi denne fine og store kaktusen på Plantasjen. Har lett etter en slik en god stund nå, så når jeg fant den endelig - ble jeg så glad! Har sett den for meg i stuen helt siden vi flyttet inn her. Men jammen meg var det vanskelig å finne en som var billig og stor nok... Hva synes dere om kaktus? Ikke akkurat noe å klemme på, men fin er den! Håper bare den overlever... Jeg har jo klart å ta liv av litt av hvert i løpet av min karrière som "voksen". Blant annet en tarantell og en liten kaktus.. Er det mulig...

Det er sjeldent jeg føler meg tilfreds med hvordan ting er og ser ut her hjemme. Føler det er alltid noe å flytte på, kjøpe inn eller ta vekk. Men akkurat nå føles alt bra. Vi har fått opp alle lamper som jeg ønsket å skifte ut. 10 poeng til handyman/elektriker Audun! Også har det blitt litt grønt her hjemme. Så fra nå av blir det ikke mange endringer. Jeg har veldig lyst til å spraye den kisten dere ser på bildet. Den skal bli sort men jeg gidder ikke å haste med det akkurat nå. Eller burde jeg det? Det er ikke en så veldig fin farge men kisten er fra når jeg var liten. Vi hadde alltid kostymer i den. Vi elsket å kle oss ut og hadde så mange forskjellige ting å velge mellom. Alt fra kostymer som mamma hadde laget, til gamle kjoler og hatter. Så den betyr litt den kisten og jeg ble så glad når mamma sa vi kunne få den! Jeg og Audun har lett etter en kiste til å ha i stuen, men bare funnet veldig dyre kister. Akkurat nå er den til pynt med den oppbevarer noe vi bruker hver dag, men som ikke er så fint å pynte med; nemlig yogamattene våre! :-)

Nå skal jeg lage litt kveldsmat også se en eller to episoder med Modern Family med Audun! Den serien er jo så morsom! Synd vi er på siste sesong.. Håper det kommer flere! Vi dør av latter...

snapchat: martalise

Likes

Comments

Hverdag & fest
ukens trening: 6 yogaøkter og 2 joggeturer. Mine favorittøkter er selvfølgelig yoga, men det har vært deilig å komme seg ut også. Det har jo vært et kjempe vær her i Arendal og det har vi utnyttet godt! Audun snakker om at vi burde gå tur hver dag, men vet ikke hvor motivert jeg er til det. De fleste yogaøktene varer jo 65 min!

ukens sang: Denne uken har jeg hørt på masse forskjellig! Men favorittsang er Tokyo Sunrise med LP.

ukens middag: Det var selvfølgelig tapasen på lørdagen. Jeg laget blant annet foccacia brød og det ble jeg så fornøyd med! Første gang blir ofte suksess, haha :-) Oppskrift på det kommer denne uken! Mammas oppskrift ;-)

ukens høydepunkt: Lørdagen med svigerfamilien min var den fineste dagen. Da stod vi på kjøkkenet nesten hele dagen og laget tapas til 10 stk! 14 retter totalt ble det, wooh! Ellers var onsdagen når vi var på kino en koselig kjæreste-dag.

ukens nedtur: Glatte veier! Deilig når den største utfordringen er at det er glatt når man går tur, haha :-) Jeg synes det er så deilig å gå tur ute nå men det at det er glatt ødelegger en del. Må liksom se meg for hele tiden. Blir litt slitsomt. I går var vi ute i 2 timer.. Hadde sikkert klart løypen på én time om det var mindre glatt.. Og om vi hadde tatt mindre bilder, haha :-)

ukens kjøp: Det er en sykt fin kaktus som jeg kjøpte på Plantasjen. Jeg og Audun vil ha det litt grønt her hjemme for det er noe vi har savnet, uten å helt kunne sette fingeren på! Bilder av den kommer senere i dag :-)

Ukens tanke: Jeg har endelig fått gjort noe jeg har planlagt og tenkt på lenge.. Nemlig å lese ferdig en hel bok.. Denne boken hadde mange bilder da.. Ikke noe å anbefale videre, akkurat den boken. Men jeg har fullført det! Så nå kan jeg prøve meg på en litt "vanskeligere" bok. Ikke noe Harry Potter eller Ringenes Herre enda, men kanskje en litt halv-lang bok som ikke er for tørr. Så ukens tanke har lagt mye i det å lese, og det å fullføre noe. Man skinner ikke alltid med en gang, men tenker man nok på noe - så klarer man å gjennomføre det! Man må ha litt vilje også!

Ukens kommentar: Fikk en kommentar om at Audun hadde vært på kino med en annen jente, haha :-) Audun var på kino med meg han. Men gøy at jeg har sånn småspioner der ute ;-) hahaha! #psykopat

ukens bilde: Okei, dere synes kanskje at dette er litt kjedelig bilde men jeg synes det er så koselig at det har kommet snø. Når det først er snø her i Arendal, så er det snø. I Bergen er det alltid slapps. Og om dere ser helt til venstre, så har linselusen Audun klart å komme seg med på bildet. Haha.

Nå var det jammen meg mange uker siden jeg har hatt "uken som gikk"-innlegg. Har virkelig vært drittlei hele det innlegget, så da måtte jeg bare ta en pause. Ble nesten en tvang å måtte lage det innlegget.. Men nå er jeg tilbake og jeg kommer til å ha det hver uke slik at det blir en fin oppsummering. Har også byttet ut noen av punktene som dere ser ;-) Kjekt med noe nytt, eller litt forandring i hvertfall...

Hva har vært det beste med deres uke?


snapchat: martalise

Likes

Comments

Mote & skjønnhet, Audun

(i samarbeid med Ellos)

God morgen! Er dere klare for å ta tak i mandagen? Akkurat nå teller jeg ned dagene til torsdag for da skal vi nemlig inn til Oslo for å være med på premierefesten! Tenk at serien jeg skal være med på har premiere allerede på torsdag. Wow! Jeg gleder meg sånn!

Men, la oss snakke litt om mannemote denne mandagen. Ikke akkurat noe jeg gjør ofte og jeg tror det er noen måneder siden Audun stilte opp på "dagens outfit"? Men fin er han og jeg synes den nye kåpen fra Ellos er så fin! Akkurat nå kan du få den til 30 %! Sjekk link nedenfor :-)

1, semsket jakke HER, 2. sort jakke HER, 3. Espirit jakke HER, 4. Parkas HER, 5. vårjakke HER, 6. Beige kåpe HER. (adlinks)

Jeg valgte ut mine favoritter og mange av de er på salg nå! Så om du synes at mannen din ikke kler seg godt nok, er kanskje en av disse jakkene en god idé å kjøpe inn ;-)
Veldig vanskelig å velge ett par bilder fra en shoot hvor 99 % av bildene var råfine! Tror vi brukte 5 minutter på å ta disse bildene. Tenk å være så fin som det her! Og kåpen er også helt fantastisk fin. Elsker at Audun går med noe annet enn sort, blir fort mye sorte klær og nå som det snart er vår er det fint med litt andre farger. Takk til kjæresten som stiller opp :-)

snapchat: martalise

Likes

Comments

TIPS
Flere enn meg som elsker søndager? Føler det er en dag som ikke krever noe press hverken på ting jeg må gjøre, se eller spise. Jeg bare slapper av og gjør hva jeg vil! Håper dere gjør også!

I går feiret vi svigerfar og for å være helt ærlig så spiste jeg meg syk. Jeg ble så dårlig når jeg kom hjem. Måtte gå rett i sengs, selv om lørdagen er en dag jeg elsker å være oppe til sent på natt. Jeg spiste så mye! Dere aner ikke. Jeg hadde ikke spist siden halv elleve så når jeg først fikk spise, så spiste jeg for en hel landsby. I tillegg hadde jeg trent og stått på kjøkkenet i noen timer, så vi kan trygt si at jeg var sulten.. Ikke smart å la det gå så lang tid før neste måltid for å så overspise! Typisk meg. Blææh! Men dagen ble veldig vellykket og vi koste oss alle sammen!

I dag har jeg lyst til å komme med en liten anbefaling. De to siste gangene har jeg anbefalt dokumentarer, så i dag vil jeg tipse dere om en film. The Butler, har dere sett den? Visst ikke; se den! Og nå skal dere få vite hvorfor.

The Butler handler om Cecil, og vi får følge han gjennom hele livet som butler for Det Hvite Hus. Borgerrettighetsbevegelsen, Vietnam, og andre store hendelser påvirker denne mannens liv, familie, og det amerikanske samfunnet.

Etter at jeg så denne filmen, skjønte jeg så mye mer. Både rekkefølgen av presindenter men viktigst av alt; hvordan det har vært for de svarte i USA. Hvordan det var å være de og hvor mye det betydde at er svart mann ble president når Obama tok over. Jeg har alltid tenkt at det er kjempe lenge siden det var så store forskjeller og så mye rasisme, men neida - det er jo forferdelige ting som har skjedd for bare noen tiår tilbake.

Denne filmen er helt klart på blant topp 10 listen min og jeg irriterer meg over at jeg ikke har sett den før. Jeg hadde en avtale med lillesøsteren min Melisa om at hun skulle se Midnight Express og jeg The Butler. Hun holdt sin avtale mens jeg tok noen måneder på å se denne! Men nå har jeg det og det er jeg så glad for! En trist, men lærerik og inspirerende film!

Om dere skal se en film fra Netflix i kveld, så anbefaler jeg denne på et sterkeste!

snapchat: martalise

Likes

Comments

Personlig

Forrige uke brukte jeg noen timer på å se hele serien til Ida Flaten "Happy Go Lucky" og jeg kjenner at jeg kverner mye på episodene. Allerede i første episode får man vite at veldig mange sliter med psykisk helse og at vi bruker antidepressive medisiner mer enn noen gang.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt det uten å tråkke noen på tærne, men synes det er så utrolig tragisk og fælt med tanke på at det er så mange flere i verden som har det verre. Mye verre. Og ja, man finner alltid noen som lider mer og jeg synes synd på de som ikke har det bra i fine Norge selv om jeg vet at andre har større utfordringer. Det er ikke det, det står på. Jeg bare finner det veldig interessant på en vond måte, om man kan si det? - at vi som er så heldige å få bo i dette lille, trygge og fine landet - lider mest. Vi må ikke gå 10 km frem og tilbake for å hente vann, vi risikerer ikke å bli fengslet fordi vi sier meningen vår og vi har alle mat på bordet. De fleste av oss kan legge oss med døren ulåst, vi kan gå tur der vi vil, gjøre hva vi vil, si hva vi vil. Og om vi ikke kan jobbe og trenger hjelp - ja, så får vi det óg! Vi har et system som passer på oss. Men likevel er det vi som har det "verst".

Og da tenker jeg.. Er det fordi vi har så god tid? Dårlig selvbilde, mobbing og depresjon. Hadde det vært annerledes om vi måtte gå 20 km hver dag for å hente vann? Eller om vi passet på småsøsken døgnet rundt fordi foreldre er død, eller jobber på andre siden av landet? For da hadde det ikke vært tid til å kjenne etter om vi var deprimerte. Har vi det for bra mtp alt det grunnleggende og mye mer, til at vi nesten "kjeder" oss og må lide av noe? Vi skulle jo egentlig vært verdens lykkeligste!

Også må jeg gå i meg selv for å reflektere videre. Hvordan er jeg med på å skape at andre føler seg dårlig og hvordan gjør andre at jeg føler meg dårlig. Å leve gjennom andre er det noe som heter. Veldig få vet hva det er, men mange av oss gjør det. Med sosiale medier og det store presset om å ha det mest perfekte livet så tror jeg det kan bidra med å skape en slags ulykkelighet for mange. Jeg tror ordet "inspirasjon" og det å inspirere andre er en god unnskyldning til å poste bilder og blogginnlegg som nettopp går ut på dette. Vil man egentlig inspirere? Eller gjør man det fordi man vil vise at man er fin eller vise hvor heldig man er?

For dere som leser bloggen, så vet dere at jeg er veldig delt her. For jeg er jo med på å legge ut fine bilder gjennom blogg og for eksempel instagram, - samtidig som jeg også blir psyket ut av andre som (jeg tror) har det bedre og mer "perfekt". Men jeg vil gjerne vise meg fra min beste side, og da når jeg er sminket og klar - så vil jeg nettopp legge ut disse bildene. Og slik tenker de fleste også, vil jeg tro. Men! Det er et stort "men" her. Når vi først skal legge ut disse fine bildene, enten om det er ferie eller en pen kjole - så synes jeg vi også skal vise det andre som ikke er like fint. Om vi er så interessert i å inspirere andre, så må man gjøre det på godt og vondt. Man kan ikke hele tiden vise fra en fin side? Om vi nettopp gjør dette - så skjønner jeg godt at dette kan være en faktor til at unge mennesker får en følelse av at de aldri når opp. At man aldri blir god nok, fin nok, kul nok.

Så ja, vi er alle med på det. Vi er alle med på å "inspirere" andre. Enten gjennom facebook hvor vi forteller om en nydelig sommerdag på den dyre hytta, eller i Spania på ferie med familien eller bare rett og slett en fin selfie på snapchat. Jeg sier ikke at dette er oppskriften til at mange lider av depresjon, men jeg tror livet med sosiale medier og det presset kan være til at flere og flere blir ulykkelige.

Så når vi leser en blogg eller ser et fantastisk fint bilde på instagram, så må vi huske på at vi alle har utfordringer og dårlige dager. Ingen er perfekte.

Lev ditt liv, vær takknemlig og bry deg om deg selv og de rundt deg. Aldri lev gjennom andre.

Likes

Comments

Mat & trening
God morgen dere! Har dere hatt en fin helg? Er jo ikke over enda, da! :-) Så burde egentlig spørre dere om det i morgen, men det gjør jeg nok også! På tirsdag laget jeg en deilig og sunn middag til meg og Audun. Vi hadde dagen før hatt pannekaker til kvelds, på en MANDAG! Wæhh! Vi klarer ikke å være så strenge også er det så deilig å være voksen - om man vil ha pannekaker klokken elleve om kvelden, ja - da lager man pannekaker klokken elleve om kvelden! Haha :-)

Men i hvertfall. Med pannekakene så pådro jeg meg også en jævlig dårlig samvittighet. Så dagen etter, tirsdagen altså, så stod jeg på kjøkkenet og laget chili og ingefær-shots, skogsbærsmoothie, gulrotsuppe og wok. Både shotsene og suppen varte jo hele uken! Men woken, den var så god - at den ble spist opp på to middager! Om dere vil lage denne sunne og deilige kan dere følge oppskriften under:

- du trenger -

1 indrefilet, 6 gulrøtter, 1 paprika, 1 boks ananas, 1 chili, 3 cm ingefær, soya saus, økologiske sesamfrø, 1 lime, 1 rødløk, krydder: 2 ss garam masala, 2 ts hvitløkssalt, 2 ss karri, 1 ss chicken & steak

- slik gjør du -

Skjær indrefilet i skiver og stek det på pannen i litt olivenolje. Krydre godt med garamsalat, hvitløkssalt, chicken and steak og karri. Mens denne steker kan du starte å skjære opp alle grønnsaker unntatt ananas og ingefær. Løk i båter og de andre grønnsakene i strimler. Rasp opp ingefær etter at du har skrelt så mye som du skal ha og ha det i pannen sammen med grønnsakene. De skal stekes i en helt annen panne enn kjøttet, gjerne med litt olivenolje her også. La grønnsakene steke på høy varme i ca 5-6 minutter og ta ananas oppi de siste 2 minuttene. (Jeg kjøper ananas i store biter og synes det er godt når de er hele og store, så gjør ingenting med de. Heller også juicen som følger med, over grønnsakene som stekes.) Etterpå krydrer du alt godt igjen og blander det sammen. Server med lime, soyasaus og sesamfrø.


Bon appetit my ladies!

Likes

Comments

TIPS
Hello people! Hva gjør dere på denne fine søndagen? Her har det gått i ett de siste dagene. I går bakte vi både kake og rundstykke, gikk på trening og rakk en tur. I dag har vi laget Foccacia brød, trent yoga og vært hos svigers. Vi er her enda og skal bli til sent i kveld. Svigerfar har bursdag og vi holder på å lage til tapas for 9 personer. Det blir hyggelig.

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om dette artige kortet. Jeg har sett det overalt på nettet og i fjor laget stesøsteren min det i gave til sin far. Synes det er så kult og endelig fikk jeg og Audun kopiert ideén!

Når jeg og Audun skal samarbeide, blir det alltid litt knuffing og teite diskusjoner. Skulle nesten hatt et skjult kamera, haha :-) Men etter litt så løser vi det alltid på en fin måte. Denne gangen var det historien vi ikke klarte å bli enige om. For det hele kortet går ut på, det er å lage en historie med de sjokoladene du har - og det er ikke alltid så enkelt!

Vi dro på butikken halv elleve på kvelden og kjøpte inn omtrent alle sjokoladene de hadde. Når vi kom hjem la vi oss ned på gulvet og fant frem teip og en plakat. Også startet vi å skrive.. Og der ble det 10 "knuffinger" før vi ble enige. Haha! Så overskriften lyger litt, det var ikke SÅ enkelt! Om dere vil lage også kan dere følge oppskriften under;

du trenger:

sjokolader/godteri som kan hjelpe deg å skrive en setning - gjennomsiktig teip - sprittusj - plakat - blyant

slik gjør du:

Skriv med blyant først. Mitt beste tips er å først skrive det på et vanlig ark, også skrive det inn på plakaten. Gjør plass til tingene. Teip så på hvor sjokoladene skal være og pynt med litt flagg og ballonger. Det er jo tross alt bursdag!

Det ligger mange slike eksempler på nettet men man må lage sin egen historie slik at det passer til den man skal gi det til! Perfekt gave til fars/morsgave eller til en bursdag :-) Spesielt om det er en sjokolade-elsker! Haha!
  • TIPS

Likes

Comments

Personlig

- AKKURAT NÅ -

...har jeg sminket meg. Jeg har nemlig gått uten sminke hele uken omtrent. Sykt deilig å føle seg litt fresh og fin!

...har jeg spist et kakestykke.. Og jeg som skulle klare å holde meg til lørdag... Neinei. Ikke det, nei! Vi har skjært ut et hjerte... Så da må det rundt spises ;-) Eller ble hjertet skjært ut fordi vi ville spise det rundt? Haha..

...gruer jeg meg til å børste håret. Jeg har dusjet og tatt det i en knute. Aldri en god idé med mitt hår. Det blir sykt flokete, fuktig og ekkelt. Må nok vurdere å klippe meg igjen. Men blir nok ikke livesending på facebook igjen, haha :-)

...gleder jeg meg til i morgen! Elsker bursdager!

...har jeg tatt 20 bilder og valgt de jeg likte best. Av en eller annen grunn så liker jeg alltid de bildene hvor jeg smiler. Synes jeg ser så slem ut når jeg ikke åpner munnen. Og bitch er det siste jeg vil se ut som, hehe.

...sitter jeg å tenker på hvor rar og morsom denne verden kan være av og til. Hin dagen fikk vi besøk av en elektriker som skulle skifte noe greier i skapet og den som ble sendt til vår leilighet var en jente jeg har gått på barne og ungdomsskole med i Bergen. Er ikke livet rart? Aldri hatt noe relasjon til henne for hun er eldre enn meg, men alltid visst hvem det var! Sykt morsomt! Hun bor her nede og! Skal treffe henne neste uke! Hva er sjansen for at akkurat hun skal bli sendt til akkurat vår leilighet? Sikkert mange fra selskapet som var ute den dagen. Alle skal skifte ut den boksen. Haha. Så morsomt!

...venter jeg på Audun.

...velger jeg ut klær på Ellos! Jeg synes det er så vanskelig å velge ut noen favoritter blant så mye fint.

...vurderer jeg å starte på en dessert jeg skal lage i kveld som er til i morgen. På den måten blir det mindre stress i kveld. Skal jo se Norske talenter tross alt. :-)

...går jeg med kosebukse men burde kanskje skifte til noe finere. Genseren jeg får med er fra H&M og den kjøpte jeg i romjulen. Sykt fin og myk! Har gått med den nesten annen hver dag siden vi kom hjem.

Likes

Comments

Hverdag & fest, TIPS

Hei dere! Er dere klare for helg? Akkurat nå ligger jeg på sofaen å ser Friends! Vi stod opp kjempe tidlig i dag. Endelig! Nå begynner det å ligne noe. Jeg må bare klare å legge meg tidligere også.. Først da kan jeg si at jeg har nådd målet :-)

I dag har vi rukket så mye allerede. Vasking, frokost, rydding og 65 min yoga. Om en liten time skal vi ut å se etter nattbordslamper. Audun liker ikke de vi har nå og jeg er litt enig med han. De gir sykt sterkt lys også har vi funnet et annet sted til de i huset - så det går bra :-) Hva skal dere i dag?

Det er lenge siden jeg har tipset dere om instagram og jeg blir kjempe glad om dere vil følge meg. Nå er det litt over en uke siden jeg sist oppdaterte, men jeg skal ta meg sammen. Når jeg først oppdaterer, så oppdaterer jeg skikkelig. Mister en del følgere på å la det gå så lang stund mellom hver gang jeg poster noe, så bør kanskje få meg en instagram-alarm - haha :-) Uansett, jeg ville gjerne vise dere mine topp 5 favoritter på instagram for tiden. Det går alltid i fine matbilder og reisebilder fra hele verden, men denne gangen har jeg blitt helt forelsket i instagram som kun har dyr. Se på den hunden nedenfor. Så nydelig!
Disse matbilder er til å dø av! Virkelig inspirerende! Jeg gleder meg til sommeren, da skal jeg la denne kontoen inspirere meg til å ha fargerike måltid.
Denne kontoen over her får meg til å tenke på Finland, Nord-Norge, og Island! Tenker alltid at jeg må til et varmere land, men fy søren så vakkert det er i nord også! Har så lyst til å oppleve Nordlyset :-)

Nå skal jeg blogge litt mer, svare på kommentarer også stelle meg :-) Jeg er nydusjet, så eneste jeg mangler er sminke og klær! Skal dere se Norske Talenter i dag? Hørt rykter om at det er premiere i dag! Gleder meg :-) Vi blogges senere!

Følg meg på snapchat: martalise

Likes

Comments

Mat & trening
Hei dere. Litt stille fra meg i dag. Kan ikke si at jeg er sånn kjempe inspirert om dagen men håper det kommer seg snart. Dette gjelder alt, ikke bare bloggen. Jeg vil så mye men så kommer jeg ikke i gang. Men jeg har fått gjort mye annet bra i dag. Vi har vært på Hove og det er alltid så koselig, selv om det var sykt kaldt i dag! Også blåste det sånn.. Men det er alltid kjekt å gå der, får alltid en god følelse når vi er der - for vi bodde jo rett ved Hove de første 1 og 1/2 åra her i Arendal. Og da var vi veldig ofte på Hove. Ikke så mye nå, siden vi må kjøre et lite stykke men når det er fint vær synes vi det er verdt å ta turen.
Ellers har jeg fått meg ny treningstights som egentlig er en yoga-tights. Til nå har jeg kun trent i løse bukser når jeg er på matten, men så fikk jeg en sykt deilig og komfortabel tights i posten for en måned siden og den er virkelig den beste jeg har hatt. Tenkte det kun var til yoga men å løpe/gå i den er enda bedre for man slipper å dra den opp også går den helt opp til under puppene - så den varmer også! Har den helt opp også tar jeg treningsbhen over. På den måten får jeg et sykt bra løft. Tightsen finner du HER. (adlink)
Og ja, Audun var med på Hove. Og gjett om vi brukte lang tid for å få det perfekte bilde.. Måtte til slutt gi opp for planen vår var å få store sprut fra bølgene bak på bilde. Men de kom liksom aldri, så dette ble det beste da :-) Haha.. Kan ikke alltid skinne.. Og jeg som prøvde så hardt jeg kunne å få foten opp på bildet nedenfor. Man blir ikke best over natten men synes jeg har vært gjennom mange yogaøkter nå. Hadde fortjent å klare å få foten helt opp.. Noen veldig myke lesere som har noen tips? Jeg kan stå sånn veldig lenge da - det må sies! Men drømmen er å få den rett opp!
Andre ting vi har gjort i dag er å handle... Vi skulle jo bare handle en-to ganger i uken og det har vi klart hittil. Har bare blitt veldig mye - hehe! Etter handling dro vi å tok litt solarium. Vi har blitt enige om å ta det en gang i uken denne måneden også heller trappe ned til en gang hver andre uke. På den måten slipper vi å bli solbrent når sommeren først er her. Men så var det de irriterende lyse flekkene jeg har under puppene.. Sykt irrrrrrrr! Dess brunere jeg blir, dess mer kommer de frem. Men men. En omvendt dalmatiner :-)
Siden svigerfar har bursdag på lørdag, foreslo Audun at vi skulle bake en kake i dag. I dag! To dager før. Jaja. Den holder nok til lørdag men spørs om vi ikke må skjære til en hjerteform slik at vi kan smake litt. Men vi har gjort sunne ting også! Vi har laget deilig juice. Ferskpresset appelsiner. Vet ikke hvor mange appelsiner Audun brukte men appelsinene er veldig effektive nå for de er kjempe saftige! Så løp å kjøp! Har en hel liter med ekte appelsinjuice i kjøleskapet nå og i går laget jeg chili, ingefær og sitronshot! Elsker juicemaskinen vår!
Nå skal vi slappe litt av på sofaen. Den har jeg savnet i dag! Blir litt mye dall her og der og da er det ekstra deilig å slå seg ned på sofaen når det er tid for det! :-)

Likes

Comments