Idag är en glad dag, en sån dag när allt går rätt -tåget kommer i tid för första gången på en månad, det är potatisbullar till lunch i skolan, såg Lejonkungen på lektionstid och jag fick hjälp inom en rekordtid på 30 minuter idag på bildlektionen av Slow G. Såna dagar man lever för asså, så började som vanligt fundera ut en lista över glada saker. Varsågoda!

EXTRA VARDAGSGLÄDJE:

- Frasen "Vi kan sluta lite tidigare idag"

- Hitta mynt på marken

- Kattvideos på Facebook

- När andra slår sig lite lagom

- Handskrivna lappar med meddelanden på av alla slag

- När favoritjullåten spelas på radion

- Främlingar som ler och hälsar på en gatan

- Rabatt-checkar på närmsta mataffär

- Nyrakade ben

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halli hallå! I morse när jag cyklade till tågstationen hände 3 saker.

1) Jag trillade med cykeln på vår uppfart när jag skulle hoppa upp, ja det var ganska pinsamt med tanke på att min granne (en 23-årig kille) stod på andra sidan gatan och såg mig falla mot en, vad jag trodde var, säker död.

2) Funderade en sväng på livets djupa frågor som ex. varför min samhällslärare tvunget tycker att jag måste veta vad "syndikalism" är för något. För det är precis så ointressant och oviktigt som det låter. Och ex. vad som menas med sista raden "så blå kan de aldrig mer bli" i "Leende guldbruna ögon" av Vikingarna. Har ögonen varit blåa innan? Hon kan ju haft blåa ögon men sen stoppat i guldbruna linser? Oklart fall alltså.

3) Såg hur vacker himmeln var! Asså det såg ut som rosa sockervadd över allt och trodde för en halv sekund att jag kommit till godisland eller himmelriket eller nåt liknande. Meen till min besvikelse insåg jag att så var inte fallet... Synd, för det har i hemlighet alltid varit min dröm att få komma till godisland. Aja det kanske kommer, man vet aldrig vad livet bjuder på. Ha´de!

Likes

Comments

Frös röva av mig men bjöd ändå på ett smile, generöst av mig väl

Likes

Comments

Eeh om du undrar vad jag gör här så är det inte mitt fel. Det va bara nåt man skulle tydligen... Kan tala om att jag fryser om mina tår fastän jag har täcke och 23 par strumpor, but well shit happens. Om man ska beskriva mig med en bild så skulle det bara en bild på Ernst Kirchsteiger och en skål makaroner och köttbullar. Hur jag menar där får du fundera på själv. Kan ju ta och runda av med ett citat från själva kungen Kirchsteiger (rätta mig man stavar fel för är ute på galet djupt vatten här), legenden Ernst. "Tomater måste firas, ostar måste firas, korvar måste firas." Alltså finns det alltid en anledning till att äta lide go mat. Go maud, möed maud o maud i rättan tid. De e ett livsmotto som heter duga. Haj på di

Likes

Comments