Längesen nu men det har visat sig att både jag och Hanna inte är jättebra på att hålla igång en blogg. Vad har vi hittills gjort?  Vi har haft pratkig med skolan och sen insett att vi var tvungna att lägga om i våran planering. Den goda nyheten är att vi är på rätt väg igen. !Vi hörs av senare. Ha det bra/Emma 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

ja jag vet att vi suger på att uppdatera men båda har vi fullt upp!

Emma är i Italien och gör sin praktik, och jag är i skövde på kss och gör min :) Men nu ska jag försöka berätta vad som har hänt den senaste månaden.. Vi var med i en tidning som heter Unica och är en gratis tidning som kommer ut i Mariestad. Vi har börjat designa kokboken och vi har fått in några recept. Sista dagen att skicka in recept är början av december då vi ska försöka få ut den till jul:)

Så om ni känner någon som bor i Mariestad eller har bott där eller kommer därifrån och som har något recept som de gärna vill dela med sig av så är det bara att höra av sig:D Även du själv får gärna höra av sig!

På Lördag är det dags för öppet hus på Vadsbo och då ska jag sitta där och försöka sälja presentkort och kanske även kunna värva lite recept! så om ni inte har något för er på Lördag klockan 11 så kom förbi:)

Ha en trevlig kväll /Hanna

Likes

Comments

Jag erkänner vi är dåliga på att uppdatera. Fy skäms på oss!. Men jag kan säga att det går framåt. Idag var jag och Hanna på tryckeriet och det lät väldigt bra.  Vi har börjat få in de första recepten. Väldigt kul.  :) 

/Emma

Likes

Comments

Vi jobbar just nu förfullt. Vi hat frågat en del restauranger och väntar nu in svar. På måndag ska vi till tryckeriet och på tisdag har vi ett roligt möte att se fram emot. Hanna har haft ett givande möte med Anna. Ha en bra helg!! / Emma

Likes

Comments

Vi har skapat en marknadsundersökning för att få reda på vad folk tycker . Vi har redan fått svar :) Någon har skrivit att de inte har hört talats om någon kokbok. Det är ju inte så konstigt med tanke på att vi har mest marknadsfört boken på Mariestads gruppen. Hur vi ska nå ut till mer folk är något som vi får fundera på  men några idéer har vi allt. :) 

/Emma 

https://www.surveymonkey.com/s/VRPVQYS

Likes

Comments

Marstakokbok jobbar just nu framförallt med att nå ut till alla Mariestadsborna. Vi är glada av all den positiva respons vi har fått.  Vi hoppas kunna göra en bra kokbok för alla som bor i Mariestad. I eftermiddag så ska jag och Hanna ha "Styrelsemöte" och se över hur långt vi har kommit och vad som behöver göras. Vi ska också fundera på nya idéer. 


/Emma. 

Likes

Comments

Hejsan svejsan allihopa! :D

Nu är det Hanna som sitter och skriver:) Första inlägget utav mig:)

Tänkte bara berätta lite vad som händer! Idag har Emma och jag skrivit på facebook i mariestadgruppen som finns där och vi har fått några svar plus att vi har fått 2 stycken "bollplank" vilket är super kul! Vi har även blivit med på skolans hemsida:)

MEn hoppas ni har haft en bra dag! :D

/Hanna

http://www.vadsbo.mariestad.se/Vadsbo/Startsidan/Toppmeny-Vadsbo/Om-oss/Ung-foretagsamhet/UF-pa-Vadsbo.html

Likes

Comments

jag har i dag vart hos SFI för att prata om vårat Uf företag och om kokboken. Det gick jättebra.  Har också skickat ut meddelande om kokboken och bett om recept. Jag fått mycket positiva svar. Det tackar jag för. Det gör att man blir ännu taggad till att jobba på kokboken. 

Likes

Comments

Nu är vi ett steg närmare en färdig kokbok för vi har börjat arbetet med att samla in recept.

MarstaKokbok Uf företagspresentations bild.

/Emma 

Likes

Comments