Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte gjort ett blogginlägg igår om hur bra vi haft de i Göteborg i helgen och hur fantastiskt bra Håkan var detta året med, men ...något mycket större kom i vägen, en mur som skiljer mig från all lycka, motivation och energi.. som tvingar mig vara instängd med sorg, saknad och en enorm tomhet...
Igår fick jag samtalet om att ditt hjärta hade stannat för en stund, ambulanspersonalen fick det att slå några slag och vi kastade oss i bilen för att få vara vid din sida ... kanske bara för en sista gång...
Vi kommer inrusandes med hoppet i behåll och möts av glad miner, hoppet steg ... blir ledda till ett rum av sköterskan och väntar oss en massa maskiner.. men nej,
Ett nedsläckt rum, tända ljus och tystnad.. " dem gjorde allt dem kunde"" var de vi möttes av..Jag gick i tur , jag är trasig..
Mitt hjärta saknar en allt för stor bit.
Att aldrig mer få höra din röst, aldrig mer få den där varma klappen på axeln och aldrig mer få se dig le... de knäcker mig. Det sliter mig sönder och samman..
Ångesten stiger, varför hörde jag aldrig av mig... varför kom jag aldrig och tog en fika... varför var jag de sämsta barnbarnet nånsin ... men.. ingen, INGEN hade väntat sig ett sådant plötsligt slut.
Att se dig ligga där, så fridfull, så vacker .. tårarna rinner.. de kommer dem göra ett bra tag..
Att känna hur kall du var, trots att du såg så levande ut, du såg så varm ut, du sov ju bara.. eller... att ta farväl för sista gången, hur gör man ens det .. att behöva kliva fram till din kista om några veckor... Veta att du ligger där... att du aldrig mer kommer kliva in genom dörren på julafton, att du inte kommer vara med på min 20års dag.
Jag ville ringa dig, jag ville komma o fika... jag vill bara ha dig tillbaka.

Älskar dig mormor❤️

Likes

Comments

Vet inte vad det är med mig, åkte iväg till en kompis igår o slaggade där inatt men alltså... såfort jag inte har Elvie o Samuel i min närhet så känns de som världen går under, jag blir tung, tom och glädjen rinner ur mig.
Jag klarar alltså inte ens av en natt ifrån båda utan att vilja åka hem... bröt ihop på kompisens balkong... inget man gärna visar, inget som nån utan barn nånsin förstår.
De känns som om jag aldrig nånsin lär ser dem igen trots att jag är påväg till mina hjärtan nu❤️
Skulle aldrig klara mig utan dem

Likes

Comments

Väckte lillebror som sovit hos oss imorse för o skjutsa hem honom (trodde han) på med ögonbindel o iväg !
Körde runt i flera timmar bara för o förvilla honom och tillslut så hamnade vi på tatueringsstudion och alla 3 körde en varsin Gadd !
Albin o jag passade på o göra våran "syskontatuering"

Likes

Comments

Idag fyllde min älskade Lillskrot 18 år💕
Det har firats med dunder o brak och en jävla massa sjuka lekar 😂
Vi har haft skitroligt, men ännu roligare lär de bli när han får sin present 😇
Hela dagen har alltså spenderats i Kalmar IGEN och nu är jag helt jävla slut o ska upp o jobba imon 👊🏻
Hör imorgon 😘

Likes

Comments

Dagen började med överraskningsfrulle för min bonusmamma som fyller 40 idag, frukosten åt vi ute i deras trägård JÄTTEMYSIGT!
När vi kom hem vaknades det äventyr då Elvie,jag och My drog ut på svampjakt i skogen, hittade massa kantareller och några Karl-Johansvampar efter en svettig tur där så drog vi ner till Iglasjön och badade, Elvie älskar att bada och va ute i skogen så hon är helt slut nu.
När vi hade badat klart så drog vi o handlade lite mat och nu har vi precis ätit 👌🏻
Elvan är i badet med pappsen och jag ligger o chillar i sängen!
Får se vad kvällen har att erbjuda😍

Likes

Comments

Holá!
Länge sen sist och mycket har hänt!
Full rulle på Elvie som F.ö börjar dagis, jag pluggar fortfarande och jobbar!
Har fått vara på två nya arbetsplatser så har fullt upp hela tiden, är det inte skolan så äre jobbet o är de inte jobbet är de familjen.
Ska göra ett försök att få igång bloggen igen 👌🏻
Har även fått en kull kattungar som lär synas här 😂

Likes

Comments

Idag vankas det kalas eftersom min lilla tjej fyllde 1 år nu i veckan!
Hela gårdagen bestod av att städa o baka så är helt slut så lär somna gott inatt 😂

  • 619 Readers

Likes

Comments