Header

Idag har vi vart på sjukhuset med lillan för o kolla upp hennes storkbett i nacken då de vuxit lite men dem trodde absolut inte de va någon fara med henne o som vanligt charmade hon läkaren o sjuksköterskan 😂
Däremot så sa dem att de vi trott vart torra fläckar på kinderna visade sig vara exem 😩💤
Alltså nej Nej NEEEEJ..
När jag var liten hade jag exem och de var de JOBBIGASTE, hoppas verkligen hon slipper de då jag hade tills jag vart typ 8-10år..
Har iaf hämtat ut miniderm och kortisonsalva till henne✌🏻️
Håll tummarna för oss

Likes

Comments

Sen sist vi hördes så har vi hunnit beta av två marknader!
Streetfood market Kalmar och torsåsmarknad och även en festkväll!
Var förbannat kul o se alla gamla vänner igen, har bara druckit 1 gång innan sen lillan föddes o mådde så jävla dåligt efter de så var försiktig med alkoholen denna gången, är så sjukt tråkigt att enda chansen till att träffa folk är på fester.. Gick iaf hem runt 12snåret spiknykter o kröp ner hos lillfisan ✨
De är så sjukt hur allting sånt ändras när man får barn.. har väl en känsla av att jag vill ha kontroll över ALLT som händer runt elvie så när jag inte har henne i närheten får jag ett inre sammanbrott typ😂😂
Hade iaf kul så tackar alla inblandade

Likes

Comments

Hej allihopa, är nog världens mest glömska person.. jag kommer på MASSA idéer på inlägg, öppnar Nouw o börjar pyssla med nått annat ett tag o glömmer vad jag ska skriva men.. ja så äre väl..
jag var iaf på Ullared förra veckan o shoppade lite så tänkte väl visa lite av de jag handlat 👌🏻
Mycke av de vi köpte är redan invikt i garderoberna eller lagt där de ska va så allt kommer inte med.

Likes

Comments

Det finns två personer som gör livet värt att leva,två personer som får mitt hjärta att slå dubbla slag,dem får mig att vakna med ett leende på läpparna och med en pirrande känsla i magen ✨
Och det är med stolthet jag kan kalla dem familj❤️
Att träffa Samuel och att få bli mamma är dem bästa sakerna jag vart med om i mitt liv❤️

Likes

Comments

Blev självklart inget ortopedbesök , dem hade inte bokat in vår tid i systemet men endå skickat hem en kallelse.. Bra jobbat.
När jag då hävdar att vi fått hem dem och säger namnet på läkaren o allt så blir jag genast dumförklarad för att jag inte håller koll på mitt barns läkartider..
Hur jävla svårt kan de va o inse att man gjort ett fel.

Likes

Comments

Vid halv 2 är de dags för återbesök på ortopeden för kontroll av lillans fossingar..
Ni som följt bloggen ett tag minns nog min panik inför Elvies första gipsning och hur ledsen jag var.. Känslan idag är inte lika hemsk men den finns där..
Är så orolig för att läkarna inte ska va nöjda o vill gipsa henne igen😩
Nu när hon haft full rörlighet o sluppit skenan nästan all vaken tid så hade de vart så hemskt för henne att bli gipsad igen o jag är så rädd att det skulle hålla henne tillbaka ...åh... Jag avskyr att inte veta ett skit 😭
Håll tummarna för att vi bara behöver fortsätta med skenan❤️

Likes

Comments

När mitt 17åriga jag kom ut med att jag var gravid var det MÅNGA som vände ryggen till, tvivlade på mig och nästan skrek att jag skulle göra abort!
jag må ha visat min omogna sida innan men efter ALLT jag gått igenom i mitt liv o med tanke på hur dåligt jag har mått så vart de (enligt mig) inte så konstigt att jag visade den omogna sidan av mig själv, den glada fjantiga den 17 åriga tjejen med ett problemfritt liv, jag gjorde allt som stog i min makt för att ingen skulle få veta att jag vart ett soc-barn, ett så kallat PROBLEMBARN..
Min största oro under min graviditet var att någon pga mitt förflutna skulle göra en orosanmälan o att jag skulle bli av med mitt barn.
Ångesten växte i mig mer och mer ju närmre bf dagen kom.

När t.o.m mina vänner tvivlade på att jag var kapabel till att t hand om ett barn, då började även jag tvivla.
Jag var så rädd att göra något fel när Elvie väl föddes, jag kunde spänna om en blöja flera gånger för att den skulle sitta perfekt, jag köpte upp nästan alla mina sparpengar på saker till henne för jag ville visa att jag kunde stå för allt hon behövde SJÄLV, jag kunde sitta i Timtal med Elvie vid bröstet för amningen skulle va de bästa för barnet och då skulle givetvis mitt barn ha de.
När jag märkte att de inte funkade så fortsatte jag försöka så pass att de slutade med att jag låg o grät i timmar för jag var rädd att nån skulle se mig som en värdelös mamma för att jag inte kunde amma henne(?!)
Minsta lilla nån sa på skoj till mig om Elvie så högg de till i hjärtat.
Jag gick sönder inombords när folk glodde på hennes gipsade ben o i huvudet snurrade de tankar om hur folk trodde jag misshandlat henne såpass att hon var tvungen att ha gips, jag gömde alltid hennes gips när vi inte var hemma eller hos familjen.
Samma sak med skenan när hon hade den dygnet runt.
Och allt detta pga att några av mina närmsta tvivlade på mig.
Åldern/bakgrund har absolut INGENTING med saken att göra så länge man är mogen.
Detta sabbade så himla mycket för mig för jag kunde inte njuta alls av tiden då Elvie var liten.
Alltså fyfan.

MEN VET NI.. det är så FÖRBANNAT skönt att knäppa varenda jävel på näsan!
Jag är en jävligt bra mamma till mitt barn.
Hon är alltid ren, har alltid hela & rena kläder, får allt hon behöver i mat o hygien väg, hon är så förbannat bortskämd och hon är ALLTID ALLTID NÖJD och det hade hon banne mig inte varit om jag misskött mig som förälder.

Vet inte vart jag vill komma med detta men ett budskap vill jag ha fram o de är att ALDRIG döma någon innan ni vet ALLT för de kan förstöra så sjukt mycke.Likes

Comments

Har äntligen fått in lite matrutiner på liten
Och har bytt ut några mål ersättning till barnmat o denna lilla donnan är ett riktigt litet Matmonster 😂
Är så sjukt skönt att hon faktiskt äter mat utan problem o att magen tar det bra o funkar utan problem ✌🏻️

Såhär kan en dag se ut hos oss matmässigt:

Frukost : en halvportion ersättning och en halv portion gröt

"Mellis": ersättning

Lunch: majskrokar, gurkstavar/morotsstavar, halv klämmis/halv burk barnmat & vatten

Mellis: ersättning

Middag. Halv burk barnmat, majskrokar & vatten

Kvällsmat: en flaska välling

Likes

Comments