Header

Idag är det tisdag. I Torsdags åkte jag och Mackerino till London. Vi tog flyget från Skavsta som skulle åkt 6.30 på morgonen meeeen nej. Blev försening så det kom inte iväg förens 12.15 (!!) jävla tråkigt och vänta på flygplatsen.
Men när vi kom fram till hotellet och allt så drog vi ut o käka och sen direkt hem igen för vi var helt slut båda två och somna tidigt.
Älskar verkligen London, en av mina favoritplatser.
Hemvägen va dock mycket smidigare. Gick från hotellet vid 5.15 för Och leta efter busshållplatsen som vi hittade väldigt snabbt och när vi kom fram dit så kom bussen (<3) Så vi slapp stå och vänta. När vi kom till flygplatsen så flöt allting på och vi kunde basically bara gå på flyget. Sov på flyget vilket sällan går för mig. När vi skulle köra ut bilen från parkeringen så slapp vi betala pga att de hade tekniska fel (<3)
Wey men denna helg älskade jag.

Likes

Comments

Hallåhej
Onsdag idag och just nu sitter jag och kollar yt och väntar in tiden för börjar inte jobbet förens klockan 17. Så väntar även på att håret ska torka så man kan platta till det lite. Roligare än så är det inte idag. Jättetråkigt inlägg Hahah well bye

Btw, har köpt världens finaste keps?mössa?hatt? Vad man än kallar det. Kär i den.

Likes

Comments

Hej!
Söndag idag och har haft ledig helg och va då ledig lördag och söndag. Igår fick jag gå upp tidigt för hade tid hos frisören. Satt där i 3 timmar (!!) och klippte och ljusare upp håret med slingor. Blev så nöjd och håret känns så fräscht. Har haft långt hår väldigt länge och halva håret va ju bara slitet. Så det känns fräscht nu men väldigt ovant. Men jag blev somsagt hur nöjd som helst Wey

Likes

Comments

hejhallå

Igår var jag ledig från jobbet och gjorde absolut ingenting för en gångs skull. Jag va hemma hela dagen och kollade serie. Är inte det livet så vet ja inte. idag körde jag ett kortpass, 6-12, och tänker inte göra något speciellt idag heller. Just nu kollar jag youtube och ska snart fortsätta med serie. Kanske lite pokemon ikväll beror på. Inget intressant så säga men välbehövliga dagar wey.

bye


Likes

Comments

Söndag idag och ledig helg betyder vilodag. Älskar lediga söndagar. Igår åkte jag och Amanda till IKEA och köpte ett skrivbord och stol som vi monterade ihop. Idag åkte jag till rusta och köpte lite smått och gott till hemmet.

Likes

Comments