Hej! Förlåt för dålig uppdatering, var som sagt till psykologen vid 2, sen har jag bara solat, 30 grader i skuggan ju. Skriver mer om psykologen sen tänkte jag.
Fick även hem min nya skateboard idag! Skitkul, ska åka nu, hörs sen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför jag? Den frågan ställer jag mig allt för många gånger, som tillexempel "Varför kan jag inte bara vara glad?", "Varför får hon resa si och så många gånger och inte jag?", "Varför ser jag inte jag ut si eller så?" och ja, det fortsätter bara. Jättejobbigt tycker jag.

Idag var en rättså jobbig dag, mycket intryck, jättemycket huvudvärk och bara allmänt deppig. Mycket tror jag för att jag är nervös inför imorgon, brukar få huvudvärk, magvärk eller illamående då. Men får tänka positivt, det blir bättre antar jag.

Likes

Comments

Var på China Teatern och såg Miranda Sings


Såg min första Sverige match på Friends Arena med min bror

Spenderade mycket tid med systerdottern min, världens finaste

Färgade mitt hår brunt

​Jag njöt av de soliga dagarna

Likes

Comments

Hallå! Känns faktiskt lite jobbigt att hela Juni bara har flugit iväg och att det nu är Juli. Men men, man får ta vara på varje dag. Mår inte jättebra idag, vet inte varför. Kan vara för att jag ska psykologen imorgon, även fast jag har längtat så ska jag ta upp lite jobbiga saker så det känns sådär. Men iallafall, idag ska jag sola på stranden, inget annat planerat. Vädret är helt okej så det blir bra!


En bild från Kreta förra juli, shit vad man saknar det.

Likes

Comments

//Kamera: Nikon 3100//

Likes

Comments

Solen kom fram nu på eftermiddagen! Så jag och mamma ska nu spela badminton och äta glass, gissa vem som kommer vinna? Hehe

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Cyklade ner till Ica för att köpa lunch, blev en plocksallad. Det är ju smidigt och gott. Ska inte göra något speciellt alls idag, mår helt okej så ska försöka komma ut och göra någonting. Men nu ska jag äta min goda sallad, vi hörs

Likes

Comments

Nu tänkte jag ta upp lite om mitt mående, och framförallt min ångest. Känns så konstigt att skriva "idag var ändå en bra dag" osv. Men det är helt enkelt för att jag inte mår bra, och lider av panikångest och depression. Har mått uppochner i över ett år men i höstas gick det i botten och jag fick söka hjälp. Inte förens nu har jag en psykolog att gå hos, som jag tycker funkar bra!

Psykisk ohälsa är väldigt vanlig nu bland unga i det här samhället. Enligt mig är det här samhället rent ut sagt fucked up. För höga krav i skolan, alla olika ideal, hur man anses ska vara. Såklart flera börjar må dåligt? Men mitt råd är till er trotsa normerna. Och om det är någon som anser att det är fel att vara som man vill vara, eller om man inte orkar alla krav i skolan, skit i dom. De har antagligen aldrig mått dåligt, de vet inte hur det är.

Kommer komma tillbaka med inlägg då och då om just min ångest och depression, det här var bara så att jag vet att ni vet om det här.

Likes

Comments

//Kjol: Lindex// Tröja: Hollister//

Likes

Comments

Godmorgon på er! Gick faktiskt upp tidigare än vanligt idag, då jag somnade tidigare igår kväll. Ska inte säga att jag mår dåligt, men jag känner mig inte så pigg som igår, men det går ju upp och ner. Inget man kan göra något åt. Har precis kommit hem från en runda med en av hundarna, jag åkte "skateboard" och hon sprang bredvid, gick riktigt bra faktiskt! Sedan har jag också fixat lite med designen, får se hur jag vill ha den senare. Hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments