Det var några dagar sedan vi hördes. Igen! Att det alltid lyckad bli så. Men känner inte alls att jag gjort något intressant sen vi hördes sist. Blev en runda på stan med en tjejkompis, vilket såklart var super trevligt. Det blev också ett pass på gymmet och en övernattning hos min fina pojkvän. Mer än så har jag inte gjort. Men jag ska verkligen försöka. Känns som det är lättare att få rutiner sen när skolan börjar, men det är ju faktiskt nu under lovet som man gör lite mer intressanta saker. Men hur som helst idag ska jag i alla fall in till stan och ta en fika med en saknad vän. Vi träffas varje dag i skolan men nu under lovet har vi inte träffats en enda gång, vilket känns riktigt surt. Men det ska bli super trevligt att bara prata av sig med henne en stund.

Bild nr 1 är från min frukost imorse då jag åt en super god quesadillas.

Bild nr 2 är från igår när jag köpte hem lite måndags gott till mig själv. Super mumsigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har i princip inte bloggat sen jag kom hem. Men har inte haft något att skriva om. I Söndags gymmade jag med två tjejkompisar. I Måndags letade jag praktikplats och i Tisdags åkte jag till älsklingen för att spendera natten där. Vi har enbart kollat på game of thrones. Men idag är det Torsdag och jag ska inte till stan med kompisar. Vi ska shoppa och äta gott. Super mysigt.

Likes

Comments

Jag är äntligen hemma igen efter 2 fantastiska veckor på havet. Har haft det super mysigt men måste säga att det är skönt att vara hemma nu. Som jag saknat min säng. Det är så att jag kom hem igår faktiskt så att få vaknar upp i sin egen säng idag är så himla skönt ska ni vet. Sovit som en prinsessa hela natten. Men nu ska jag faktiskt lämna min älskade säng för att starta dagen.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Men vi gick hem ett par dagar för vädret blev sämre. Då passade jag på att åka till älsklingen och mysa hos honom en natt. Sedan blev det ut med båten igen en natt på Knippla. Men nu är vi återigen hemma för vädret ska bli sämre och jag ligger i ett varmt skönt bad. Tycker det är så himla avkopplande att bara ligga här i ett varmt bad. Visst ser det härligt ut?

Likes

Comments

Idag lämnade vi Skärhamn för att gå hem ett par dagar då vädret blivit sämre. Det blåser och regnar för fullt vilket inte är så himla mysigt när man är i en båt. Så det ska bli skönt att vara hemma ett par dagar. Ska väl åka och hälsa på älsklingen några dagar och mysa med honom. Saknar honom jättemycket så det ska bli mysigt.

Likes

Comments

Här är en bild från solnedgången när vi va på Huö. Så himla fint. Solen va inte täckt av ett enda moln. Super fint.

Men idag är det tisdag och det verkar vara bättre väder än igår så det kanske blir några timmar i solen om man har tur. Solen är dock inte riktigt framme än så får hoppas på att den kikar fram.

Likes

Comments

Idag har vi äntligen flyttat på båten. Tycker det är så mysigt att komma till ett nytt ställe. Så idag blev det Hunnebostrand och här åt vi faktiskt en super god middag. Blev så himla mätt och gick verkligen därifrån nöjd. Sedan nu ikväll blev det en liten promenad med kameran som dom andra kvällarna. Tycker det är så himla mysigt att få med sig massa bilder hem. Det blir ju framför allt roligare att blogga med massa fina bilder, men det blir också massa minnen som jag tar med mig hem. Det blir lättare att titta tillbaka och minnas hur bra man mådde under sommaren när vintern kommer, om man har massa bilder. Älska det.

Likes

Comments

Idag har jag bara solat. Så himla skönt. Vi är kvar på samma ö som igår. En super mysig ö med bra sol ställen. Och tro det eller ej men gick faktiskt klädd som på bilderna för bara några halvtimme sedan. Så skönt att man kan göra det såpass sent. Älskar svensk sommar, när den är som den har varit både idag och igår.

Likes

Comments

Idag är det super bra väder vilket är så himla skönt. Vi flyttade då båten från Kungshamn till en stor ö vid namn Huö. Ligger massa andra båtar här vilket är trevligt så klart. Men påvägen hit gick vi igenom på ett smalt jättefint ställe med massa sjöbodar. Så fint. Det va några timmar sen vi kom fram till Huö och dom timmarna har spenderats i bikini på berget för att fånga lite solstrålar. Men nu precis hade vid en liten photoshot i min nya inköpta outfit. Köpte toppen och shortsen  (som är ett par spetsshorts) i en söt liten butik i Kungshamn.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen påväg ut till båten. Det blev först en frukost med pappa på subway. Super gott. Men nu är jag äntligen på bussen. Dock är det 400 grader här och jag bara längtar efter att få gå av. Bilderna ovan är från när jag och mamma va och badet. Men dom två sista bilderna är faktiskt ifrån när jag va med i båten förra året. Hoppas på att kunna ta massa bilder från i år. Att lägga ut här, att instagrama med och framför allt som minnen.

Likes

Comments

Nya inlägg