Jahopp...
Börjar tröttna på att totalt känna att jag gör eller säger blir ändå bara fel, visst jag har vant mig och fattar alltid var felet finns...
Känner mig totalt hopplös, rent utav sagt värdelös, man finns och stöttar folk men får inget annat än skit tillbaka...
Men den här gången, vad har jag gjort för fel? Jag vet allvarligt talat inte vad fan jag borde göra åt detta, försöker göra allt rätt så blir det fel. Är det verkligen ett sådant stort fel på mig?
Asså jag ger snart upp att försöka göra rätt, snart får allt hända som det händer. Så därför kollar jag Harry Potter and The Halfblood Prince för att stänga ute allt så man slipper göra fel...
Dags att koncentrera sig på filmen så man inte är ivägen...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag va första gången jag fick träffa sjuksköterskan jag ska ha en samtalskontakt med, hur härlig som helst så jag känner det på mig att det kommer sluta bra på den delen. Ogillar bara att jag fick tid klockan 10 i morse, ganska kämpigt att komma upp klockan 8 idag när man är van att gå upp klockan 10, visst jag somnade inte förrän närmare 3 inatt men ändå.. Så fick säga till henne idag att jag gärna vill ha en eftermiddags tid och fick en redan nu på tisdag klockan 14. 
Blev inte så mycket snack om själva mitt mående idag då hon mer ville veta bakgrunden till varför jag mår som jag gör, satt och pladdrade på ganska bra, hon fick till och med avbryta mig och säga att vi va tvungna att avrunda för att hon skulle ha nästa besök några minuter innan att vi avslutade. 
Hoppas att den biten kommer att fungera bra, för vill verkligen inte behöva må så här 24/7. 

Har även fått mig en ny underbar vän som va på besök här igår och ni ska bara veta att hon är en helt fantastisk person att prata med! Att vi skulle komma så bra överens som vi gör, trodde jag aldrig. Haha fast o andra sidan så är vi minst lika sjuka med samma kassa humor som mig ;) 

Jag vet inte hur många som har förstått att det är slut mellan mig och Fredrik igen... Anledning tänker jag inte ens berätta, för de som vet vad de handlar om räcker. Har endast berättat varför för de jag litar på som inte kommer hoppa på någon av oss för detta. Jag älskar honom fortfarande, men allt kommer vara upp till honom om hur han vill ha det och det ska han själv få välja utan att bli pressad eller stressad. Han är en så pass viktig person för mig och mitt liv, att ingenting ska ens få sabba vår vänskap, trots det att vi har våra duster mm så finns han ändå där för mig och det är jag evigt tacksam för <3
Men visserligen så har jag kasst tålamod men jag kommer ta det lugnt nu, försvinner mina känslor så gör dom det, men det är inget man kan styra över. 

Dags för en liten sk cancerpinne! Ha de göttans!

Likes

Comments

Saker och ting blir aldrig som man tänkt sig, vissa personer är som man aldrig trodde att de skulle va, andra berättar saker man misstänkte men ändå inte och det gör en glad! Jag må va helt förkrossad än och jag mår fortfarande åt helvete, men ändå så är jag glad. Jag vet inte riktigt hur man ska tolka detta, någon som kan förklara det för mig? Jag har ännu inte funnit ljuset i slutet av tunneln men jag fortsätter vandra på denna mörka väg och hoppas att jag finner ljuset snart. 
Hoppet finns, men långt borta, den senaste händelsen har gjort att jag har sjunkit långt ner som fan, vilket också gör att jag inte kan hitta ljuset. Trodde aldrig att detta skulle hända, men ändå blir jag inte förvånad... Vissa förvånar en och andra inte alls... Men vad kan man göra åt de? Ingenting tyvärr, finns aldrig en människa som kan förändra en annan, utan det är bara en själv som kan det, med lite tips och råd kan det gå, men det är bara du själv som kan genomföra förändringen. Att försöka hjälpa en som inte vill ha ens hjälp känns hopplöst, men det finns inget jag kan göra något åt. Jag har kämpat som en idiot utan framgång... Men men, man kan alltid hoppas att ens tjänster accepteras en vacker dag, men det är bara att vänta se :)

Men iaf, jag är åtminstone glad att det finns en som kan framkalla ett leende på min läppar trots att jag inte vill le :)

Detta inlägget blir inte något vidare långt. Hoppas på att uppdatera ikväll sen igen :)

"Jag vet en sak som du inte vet, en sak som du aldrig kommer få veta eller så får du veta de snart. Allt är upp till dig helt och hållet. Kämpa medan du kan, eller ge upp totalt. Ditt val inte mitt. Mitt tålamod om väntan försvinner snart. Snart tar jag mig vidare på min väg och kommer inte längre finnas som ett alternativ, eller andra hands val som jag känner mig. Tänk över det noga och gör ditt val"

Likes

Comments

​Ännu en dag med tårar, dåligt med sömn och ångest som tar över, Det är väl ändå positivt att jag lever, men jag vet inte riktigt om jag gör det ändå. Jag må vara levande, men både min kropp och mitt huvud säger motsatsen. Ärligt talat så har min kropp/mitt huvud stängt av alla mina känslor, ärligt talat så vet jag inte varför eller hur jag ens känner. Önskar jag hade svar på det. 

If you love me, kiss me.
If you don´t, then tell me.
If you want me out of your life, say it.
I won't fight if you are not ready to do it.
All I need is to know. 
All I want is you!

Varje dag vill jag resa tillbaka i tiden och göra allting rätt, ta tillbaka alla mina misstag och hoppas på att det är de som gjorde att det är som jag är idag. Hade jag kunnat och lyckats så hade jag förhoppningsvis mått bättre och inte dragit ner min omgivning. Hade jag kunnat hade jag haft ett annorlunda liv, vem vet, hade jag varit här där jag är nu eller någon helt annanstans? Nyfikenheten tar kål på mig, jag vet inte ens om jag verkligen vill veta. 

Jag tror jag ska ta och göra mig något att äta om en stund, efter att jag har fått på mig lite kläder. Duschen va väl behövd. Hoppas att alla ni andra har haft en bättre dag och helg. 

Likes

Comments

Vad är det jag gör som blir så jävla fel?
Allting ska alltid komma som ett jävla slag i ansiktet i samband med en kniv i ryggen!
Jag känner mig så jävla hopplös, hjälplös, ovälkommen, att ingen vill ha mig mm.
Är de meningen att jag ska må så här? Är det meningen att jag ska känna att jag kommer vara ensam i allting? Ska folk aldrig va ärliga mot mig, ska jag va den ända som är ärlig och bevisar det? Är jag verkligen så jävla hemsk som kämpar hela tiden för att vara på topp humör? Är jag verkligen så jävla hemsk som försöker få min omgivning att må bra och vilja kämpa? Tydligen, annars hade jag väl inte blivit behandlad som smuts... Jag känner mig så jävla äcklig var jag än gör, ser ut eller har på mig...!

Likes

Comments

​Ja ibland kan jag ställa mig den fråga lite ofta, gör jag rätt eller gör jag fel? Förstår inte riktigt vad det är jag gör som blir så jävla fel hela tiden... Antagligen så är det alltid något stort jävla fel med allt jag gör, oavsett vad det än gäller... Men som vanligt så får man aldrig veta vad det gäller, så slutar snart bry mig om vad det alltid är... Något jävla fel måste det va på mig? Eller?

Aja, trodde denna helgen skulle va bra för en gångs skull men självklart så är den inte det, som vanligt är det alltid något som går åt helvete. Man hinner inte mer än att känna att man äntligen kan få må bra men så man skit igen, för att ingenting accepteras, varken ens val eller ens handlingar kan accepteras. Fan är det folk ser hos mig egentligen? Vore det inte bättre om jag bara försvann? Skulle kanske bara ta och gräva ner mig och aldrig mer komma tillbaka... Ska aldrig mer göra något, ska aldrig mer lägga energi på något som ändå i slutändan bara är fel. Kommer ta bort både min kik och snapchat inom en snar framtid, kanske även min Facebook. Det kanske är det bästa alternativet? Kanske rent utav sagt stänga av min mobil, och endast använda datorn för att kolla på film och lyssna på musik? Så kan inte omvärlden få tag på mig på slipper man en massa skit? Ja, jag tror att det är en bra idé... 

Ska iaf oavsett vad fundera ut det rätta för mig, fast det blir ju bara fel för en annan. Aja, vem bryr sig? Inte jag iaf, jag har slutat bry mig nu. Lägger fan inte ner mer energi på detta helvete nu, acceptera mig för den jag är eller ge fan in att umgås med mig. 

Likes

Comments

​Med Harry Potter och De Vises Sten i bakgrunden sitter jag här och skriver.
Är kanske inte de smartaste att ha hörlurar i, med volymen på max när man har en huvudvärk från helvetet, men orkar man inte lyssna på älskling när han sitter och snackar på Skype, har man inget annat val xD

Hoppas ni alla har haft en toppen dag, kan säga att mina dagar bara blir bättre och bättre, jag mår bara bättre för varje dag och min ork börjar sakta men säkert komma tillbaka. Imorgon ska vi städa ur förrådet och sen på fredag kommer Fille, som stannar över hela helgen =D
Söndag fyller älskling år så då kommer vi ha ett litet firande vi 3 och förhoppningsvis så kommer jag kunna göra smörgåstårta med räkor =D

Men saken är ju den att jag blir lätt uttråkad,vilket jag är i nuläget, har egentligen ingen som helst lust att kolla på film ensam, men vad gör man? Ibland ångrar man att man öppnar käften, vilket jag tror nog att alla gör ibland, iaf jag, fast jag gör det ganska ofta ändå. Det är ändå ganska skoj att höra ljudet från filmen och samtidigt som jag skriver så ser jag scenerna från filmen i huvudet, så jag tror nog att jag har sett filmen lite väl många gånger?? xD

Så är det någon utav mina älskade vänner som vill va social med mig, skicka ett PM, så svarar jag, gör inget att jag kollar på film, kan bara sitta och lyssna med ;)

Nej nu får det bli en cigg och sen fortsätta kolla! =D

Likes

Comments

Ja då ska vi se här, det verkar som om många är super glada över att jag är i förhållande, tack det är jag tacksam för. Många verkar också glada över att ni tror att det inte är Fredrik, därför är det väldigt roligt att se allas reaktioner över just detta. Men saken är den att jag inte längre tänker dölja vem min partner är, då jag inte längre tänker dölja saker för att jag/vi tror det kan va de bästa.

Saken är den att det är Fredrik som jag är tillsammans med. Jag vet att många av er kommer bli förvirrade, men det skiter jag i. Jag vet att många av er har hört rykten, eller andra saker om honom och det tycker jag att ni kan ta och berätta för mig, vägrar ni, ta bort mig som vän. För saken är den att jag är den som känner honom bäst, vilket också gör att jag vet att allt som sägs om honom är skit snack, så nu har ni, mina kära Facebook vänner chansen att bevisa för mig att jag har fel!

Han har sina negativa sidor och allt det där, men alla hans positiva väger upp allt det negativa! Hatar alla falska människor som sitter på saker de tror sig veta om honom eller hört om honom om inte ens kan berätta det för mig, snälla ta bort mig...! 

Fredrik är den killen som betyder allt för mig, han är en sådan underbar person som vet vad respekt och ömhet är! Han vet hur han ska behandla och hantera mig, även om det kan vara svårt i vissa stunder, men där är det ömsesidigt, det finns ingen härligare kille som verkligen visar att han älskar mig för den jag är och inte den som andra vill att jag ska va! Han kan verkligen det här med kärlek och detta är sista gången vi någonsin kommer dela på oss! Vi har båda insett att ingen annan ska få komma i mellan oss! Vi kommer kämpa för varandra in i det sista och skita i alla andra! 

Han är min Elvis och jag är hans Pricilla, end of story!

Sen till dig min älskling, Fredrik Elvis Gradin, du är mannen i mitt liv och jag ångrar att jag inte har insett det förrän nu, jag älskar dig av hela mitt hjärta och tillsammans är du och jag starka! 
Jag älskar dig, min Elvis! <3 

Likes

Comments

​Som titeln säger så skiter jag i vilket nu, jag orkar fan inte bry mig längre... Jag menar allt man försöker ändå till förjäves, det man säger eller gör är det ändå ingen som uppskattar, så från och med nu så ska jag behålla min negativa sida och attityd, för den duger ändå inte heller... Seriöst, när man helt plötsligt bara slänger ur sig att allt bara kretsar kring mig hela jävla tiden, för att man inte kan bli respekterad för vad man säger och att man inte ger ut varningar utan det är hot, då kan allt fan ta mig va så... Just nu så är jag så jävla förbannad, sårad och ledsen att jag inte längre bryr mig om vad som händer och inte händer... Hädan efter så ska jag överanstränga mig så jag kanske kollapsar, för då kanske det är någon som uppskattar det man gör när man själv inte kommer göra det... Men seriöst skulle det bli på det sättet hoppas jag att någon tackar mig i slutändan...

Som sagt jag skiter i vilket nu, då fan inte många som verkar bry sig överhuvudtaget, så varför ska jag va den ända som gör det? Livet är inte lätt det har jag aldrig påstått och kommer aldrig att göra heller, men nu är fan ta mig gränsen nådd, när fan ska folk acceptera mig för den jag är? När fan ska folk acceptera och respektera mig? Om det ändå fanns någon jag kunde lita på... Men nej det gör tyvärr inte det, finns ingen som vill vinna mitt förtroende heller, så seriöst jag skiter i allt nu...

Nu får jag väl försöka ta mig in i duschen, om jag ens kommer orka det... Men det är skit samma, duscha ska jag... Ha de gött...!

Likes

Comments

Förkylningen tar kål på mig, ständigt illamående, huvudvärk från helvetet vart eviga dag och de psykiska som en dag kommer ta kål på mig...
För varje dag jag verkligen försöker göra saker mot min kropps vilja, mot mitt psykes vilja, gör att min ork tar slut fortare, inte en ända jävla dag kan jag sitta och få vila... För hur jag än väljer, att försöka ta det lugnt, att försöka slappna av och vila upp mig eller om jag ens försöker göra saker på alla håll och kanter, blir det avsett fel, är det inte folk som klagar på mig är det mitt huvud eller kropp... Det kommer sluta med att jag en dag kollapsar för att jag, varje dag försöker göra alla andra till lags ist för att lyssna på vad min kropp säger åt mig. Jag orkar seriöst inte mer.

Idag har jag sökt en lägenhet där jag egentligen inte ens vill bo, men va fan, sista anmälningsdagen är imorgon och jag har högsta poäng, så jag hoppas bara att jag få lägenheten, få chansen att bo ensam igen så jag slipper göra alla andra besvikna på mig... Så jag kan få tänka på mig själv för en gångs skull, utan att folk ska gnälla på mig... 

Frågan är egentligen vem fan bryr sig? Folk säger att de finns, men ändå vet man inte vem man kan lita på... Fast jag kan inte lita på någon, jag litar fan inte ens på mig själv... Jag vill bara va ensam, vara för mig själv, jag vill bara släppa taget om allting och inte längre orka bry mig... Stänga in mig i ett kolsvart rum och aldrig mer komma ut. Om det ens skulle hända, vem skulle bry sig? Skulle någon överhuvudtaget komma och ringa på min dörr? Skulle någon överhuvudtaget försöka få tag på mig? Som nuläget är så känns det inte så... För vem skulle överhuvudtaget lägga energi på mig? Vem skulle överhuvudtaget orka med det? Alla andra har sina egna problem att ta hand om, som oftast jag ställer upp på. Saker blir inte bättre för min del, de blir bara värre... Jag känner inte av någon form av stöttning alls, jag känner att jag har ställt upp för alla de som vill ha mig hjälp, men känner inte att folk försökt göra detsamma... Jag orkar inte finnas för varken andra eller mig själv längre, jag orkar verkligen inte. 

Jag hoppas bara att detta är tillfälligt och möjligtvis bieffekt på mina mediciner, annars vet jag inte vad jag gör... 
För masken jag bär orkar jag inte ha uppe så mycket mer, muren och byggt upp orkar jag snart inte underhålla, snart kommer hela min omgivning få se hur jag verkligen mår, seriöst jag orkar inte mer. Jag behöver en lång semester långt härifrån, långt ifrån allt och alla och framför allt mig själv... Jag är så jävla rädd att mörkret ska sluka mig hel, men snart är det den ända utvägen jag ser...

Förlåt!

Likes

Comments