Hej alla där ute, hur mår ni då.
Med mig är det inte 100% bra faktist kommer inte gå igenom.
Igår hade vi skolfoto det gick faktist bra kanske inte dem finaste bilderna ever men det funkade. Annars så gymmar jag varje dag oxh tycker att det faktist går bra det är också skit kul verkligen. Skolan går bra utan att vi har för många läxor, min nya skola är verkligen skit stränga, men man får väl leva med det.
Jag kommer också kanske köpa en helt ny kamera så det blir finare bilder och bilder som är i fokus o sånt det ska verkligen bli super kul.
Jag är en sån som typ är beroende av bilder tycker att det är super kul att fotografera och att själv bli fotograferad haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, hur mur mår ni då?
Med mej är det bra tack, kanske lite sträsigt o sånt för skolan har börjat och detta året så måste jag ta vara på mina betyg så det är därför jag inte har varit så uppdaterad men ska göra mitt bästa.
Skolan som jag går i nu är jag inte så nöjd över och vill så gärna gå tillbaka till min förra. Jag har börjat o gymma också, det är faktist kul tycker jag man får bra kondition och får finare kropp.
Jag har även varit med vänner som tillexempel idag, jag var med några vänner vi hängde o hade det allmänt kul.
Men om jag ska vara ärligt så har jag inte hängt med vänner så mycket nu när skolan har börjat, för jag satsar på mina betyg.
Jag måste även satsas på bloggandet för jag har inte varit så uppdaterad, men lovar att jag ska, har typ sakt så hela tiden hahah.

Jag hoppas att ni har haft det bra i skolan och nu under helgen❤️

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni då?
Med mej är det bra tack, förlåt för en sån lång frånvaro här på bloggen, har bara inte hunnit.
Nu undrar ni säkert vad jag har gjort på dem dagarna. Jo jag har pluggat ganska mycket och skolan börjar faktist imorgon för mej, vill värkligen inte gå på den skolan jag har bytt till nu, men jaja. Jag har även varit me vänner, har gymmar för min kondition har blivit sämre än sämst. Alltså vill värkligen inte börja skolan imorgon vill bara ha mera lovvvvvvvvv.
Men det som är bra är att jag har många vänner i den skolan, alltså att jag känner många där. Det kommer även komma ett helt blogg inlägg med många bilder den Irak resan.

Jag hoppas att ni har en bra tisdags kväll så hörs vi imorgon, haha nu lovar jag.
Ha det så braaaa!!!!

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni då?
Igår kväll kom jag fram till Sverige, flygresan va jobbig för det var typ 6 timmars flyg, men annars så var det bra för jag sov typ i 4 timmar haha. Men självklart var det jobbigt att åka man har typ varit van att vara där, man har vantsig, man går ut från hus till hus. Att säga förväll var det värsta typ, jag såg hur min mormor och moster började gråta och självklart började jag gråta för jag var så känslig. När vi kom hem köpte vi pizza haha vi hade typ inget hemma. Vi sov vid halv 10.
Jag vaknade vid typ 9 idag faktist haha första gången, vaknade städade mitt rum ordentligt haha.
Jag träffade även mina bästa vänner idag, kändes så bra det va så längesen haha, vi träffades hade skit kul faktist.
Men nu ska jag typ va lite sociall sen kanske äta nån frukt eller nått.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag❤️

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni då, med mig är det bra tack.
Idag vaknade jag vid typ 10 tiden, åt choklad som frukost faktist, men bror kolla de e skit gott haha. Jag gick till min mormor, vi mysade lite åt frukt och hade det allmänt bra. Sedan kom min morbrors fru till oss som var så trevligt, jag älskar henne så mycket asså hon e en sån underbar människa, hon hade aldrig varit hos oss, så nu var det dags. Vi gick sedan tillbaka till dem, jag gjorde inget speciellt utan att vara lite sociall. Nu är klockan typ halv 4, jag har typ Solat i en halvtimme, det är typ 47 grader varmt men Aja. Nu har jag sminkar mej och gjort i ordning mej för snart blir det fotodags med släkten, alltså en fotograf kommer och ska fotta oss o sånt, haha så kul. Annars ska vi köpa kebab och kolla på film eller nått vet faktist inte.

Vi hörs senare baes❤️

Likes

Comments

Hej på er, hur e det med er då?, med mig är det bra utan att vi faktist åker på söndag jag har lixom varit vann här o sånt, som tillexempel det fina och kanske för varma vädret, alla kusiner och släktingar o sånt.
Jag har inte bloggar på ett tag angående mycket faktist, nej nej allt är bra typ men det har varit kanske lite sträsigt och kanske mycket drama, hahah man slipper aldrig drama någon stans.
Jag har gjort mycket faktist, jag har varit i Bagdad skit mycket gånger. Vi har åkt till Karbala och till Negef för besöka imamen och besöka gravar, det gick bra men kanske för känslosamt.

Kommer skriva mer sedan, i andra blogginlägget ska ni se jätte många bilder.

Ha en bra torsdag så hörs vi så snart som möjligt baes!!❤️

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni då?
Asså jag har en förklaring haha, har nu inte bloggar på typ (snart en månad) sän asså känns som de var typ 1 år sedan. Har bara haft fullt upp typ. Det har både varit bra och dåligt, kan säga mest dåligt, som ni kanske vet är jag i en deprition och det är det som får mig och må dåligt typ hela tiden, men har också haft det för det mesta bra.
I mitt förra blogginlägg så skrev jag att vi skulle köpa rum, och nu är det gjort, rummen är jätte fina men det saknas air conditioning så det har IT gått och sova där, det är lixom nu 49 grader varmt så det behövs men vi ska köpa inom dem 3 dagarna. Så har sovit i köket.
Jag har varit i Bagdad (stan) ett par gånger också vi har släktingar där med, om jag ska vara ärlig är Bagdad den bästa staden, så himla fina och Goa folk där.
Har mest varit hos min moster och mormor, och det är också därför jag kom hit också haha.
Vi bor även i ett stort så det behövs typ städas hela tiden vi har även en som hjälper oss, som typ bor hos oss. Hon hjälper till o så.
Igår var jag i ett skit stort köpcenter i munsor, vi köpte inget speciellt utan ett par skor som är mycket bloggare här en i Sverige, är så nöjd över dem så fina.

Ha en fortsätt bra dag, så hörs vi faktist senare mina finisar❤️

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni då?, jag själv mår bra.
Jag vaknade vid halv 1 idag gick direkt o duschade så det kändes bra. Jag har inte gjort nått speciellt idag utan att ha varit med min moster och mormor, vi gick ut där dem bodde till deras trädgård och mysade. Vi åt futur vid halv 8 typ vi åt typ kyckling o ris.
Igår åt hela släkten alltså mammas sida pappas sida alla vi var runt 20 sticken som kom det var faktist jätte kul vi hade det ganska trevligt.
Imorgon ska jag och familjen åka och fixa våra pass för våra irakiska har gått ut, sedan ska vi köpa rum, för som ni vet åker vi till Irak typ 1-2 gånger om året och vi hinner inte och möblera och sånt vi är bara där i typ 1 och en halv vecka. Så imorgon ska vi köpa rum till alla min mamma och pappa och alla vi syskonen vi ska även köpa ute möbler soffor till korridoren o sånt.
Annars ska vi inte göra något speciellt imorgon eller A det blir väl idag för klockan är typ 1 haha, jag ska nu åka till min moster och äta suhur med dem❤️

Jag hopps att ni har haft en bra dag❤️

Likes

Comments

Som vissa vet så är jag i en grov deprition, och har varit det i nu typ 4-3 månader. I skolan ser alla mig som glad och en glädjespridare men inombords är jag nån helt annan människa. Jag kan inte va mej själv med vissa av mina vänner för min deprition drar ner mig så grovt.
Vill inte gå in på varför, för då kommer alla säga att jag bara försöker locka uppmärksamheten.
I dem 4-3 månaderna har jag sänkt mig själv så grovt jag va inte mig själv som förr, allt ändrades allt förstördes. Dem ända jag hade som värkligen hjälpte mig utan mina vänner då var mina läraren. Dem stog upp för mig och va alltid på min sida, dem sa alltid att det kommer bli bra, om det inte var dem så skulle jag inte orkar mer bokstavligen. Jag träffar till och med dem på deras fritid, dem lämnar allt för mig. Jag sökte hjälp och det va därför jag nu mår kanske lite bättre än förr, jag hade en vuxen vid mig som alltid hjälpe mig.
Vissa vågar inte få hjälp och jag förstår för jag ville inte häller men jag lovar det kommer bli mycket bättre när man kan prata med någon, du kan släppa ut allt inom dig.
Jag förändrades så himla mycket i skolan började inte bry mig längre som jag gjorde förr, började skolka en hel del allmänt inte bry mig och det blir att betygen inte blir så bra. Jag gick ut med typ 2F 3C och resten E jag vet att jag kunde gjort bättre om jag inte va i den perioden jag va i. Jag började få panikångest och ångest typ hela tiden. Min konstration blev allmänt mycket sämre än den va innan och den va så himla dålig.
Och det är även darför jag inte kunde uppdatera som förr.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag!❤️

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni då?, med mig är det bra faktist.
Jag kom fram till Irak i söndags på kvällen runt 10 var jag hemma. Jag gick direkt till min moster, jag har saknat henne så mycket. Jag gjorde inget speciellt efter faktist.
Jag har nu fastat i typ 4 dagar, jag har faktist inte blivit så mycket hungrig kanske bara lite.
Det ända jag har gjort är typ badat i Polen varit med släkten sovit Hahaha, åkt till Bagdad och lite annat.
Kommer blogga lite mer sen men nu måste jag göra en sak hahah.

Ha det så bra så möts vi sen❤️
PUSS PÅ ER
❤️❤️

Likes

Comments