View tracker

Måndag-ledig dag. Så var ute på promenad i vinterlandskapet. Strosa runt i stan. Shoppa lite smått och gott. Var och åt lunch i Creperiet. Blev även en fika på Skafferiet. Eftersom det blåste rejält med snöyra när jag skulle gå hem. Så fick det bli att köpa en varm vinterjacka så jag klarar mig i vinter, alla mina vinterkläder är ju kvar i fastlandet. Så nu reder jag mig för all blåst och kyla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Måndagar för mig är den absolut bästa dagen. För dels har man en ny vecka framför sig, och det kan ju inte börja bättre då det är min lediga dag. Då jag tar mig friheten att sova lite längre och har hela dagen att göra något mysigt som att bara få vara och njuta av dagen med vad jag känner för. Och det brukar oftast bli en lång promenad från  underbara Galgberget som tar mig ner till strandpromenaden och in mot innerstan. Och njuter av att äta och fika på olika ställen, strosa runt i stan och det blir som en perfekt bra start för en ny vecka. Idag blev det lunch på mysiga Hedbergs bok-musikcafé Himla mysigt. 

Likes

Comments

Idag var jag ledig. Så passa på att gå en riktig lång promenad. Sen åt jag lunch, strosa runt i stan.

Likes

Comments


Ännu en fantastisk härlig solig dag, som bestod av en cykeltur till Ar, vada ut till ön, som man kan göra när det är lågvatten, en underbar dag som Robinson Cruse  ( tror ön heter Lillholmen)  

Likes

Comments


Blev en liten utflykt med bussen till Slite idag, innan jobbet.

Likes

Comments