Header

Inte bloggat på de senaste dagarna. Varför? Har haft fullt upp med skolan och annat.
I dag ska jag till Älvhögsborg med min underbara Eylem. Vi ska kolla på DM (mitt lag spelar) och bara hänga lite. Länge sedan jag träffade henne. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag! 
Så crazy hur mycket man längtar till denna dag.
 ​Inget speciellt hände i skolan idag. Men veckan har ju varit jättejobbig. Så mycket att hinna med och så lite tid. Men men, jag klarade ju det. Har ätit och sovit och tänker kolla på filmen ''If I stay-2014''.
Hoppas att ni får en härlig kväll!

Likes

Comments

Börjar må bättre, mått så dåligt under helgen (konstig förkylning). Dagen var nästa helt normal. Började 9:30, hur najs som helst. Därefter var det de vanliga måndagslektionerna. Men det som skiljde måndagen från de andra måndagar var att brandlarmet slogs på två gånger. Första gången fick vi gå ut och stå vid Syltes parkering i 10 min, utan någon jacka och så klart ska det ju regna och vara extra kallt vid sådana tillfällen, sjukt roligt. Andra gången var vi på väg ut, men tjutet höll bara på i 5 sekunder så vi fick stanna kvar i skolan, tur va? Annars hade jag åkt på 5 förkylningar till + feber. Vad allt detta berodde på får vi nog reda på imorgon. 

Likes

Comments

Under de senaste dagarna har det bara varit fullt upp. Skola, plugg, prov, läxor! Men idag var det en ganska chill dag. Det var fotbollsavslutning på kronan för alla IFK:are i Trollhättan, så det var ju najs! När jag väl kom hem somnade jag och jag vaknade precis. Nu ska jag ta och äta och kanske se på film!
Hoppas att ni får en trevlig lördag. <>

Likes

Comments

Hej!
Det är så att nu framöver kommer jag och min bror sälja Triangl bikinis till ett billigt pris.
Bikinin kommer va i materialet neoprene, och i bra skikt. Mer kan diskuteras på min Facebook (Maroua Maatoug) 
1 set=150 kr
2 set=300 kr
3 set=350 kr

 Likes

Comments

Nu är höstlovet slut och tagga skola imorgon. Alla ungdomar mår skit just nu, inklusive mig. Nej men det är bara och kämpa på och det dröjer ju inte länge tills nästa lov, 7 veckor kvar. Men det kommer att vara fullt upp med skola och fotboll så det känns att det kommer gå fort, hoppas jag.

Likes

Comments

Dagen började med plugg och slutade med skratt. Jag och Valentina tog och kastade ägg på några fönster. Okej det var nog inte jättesnällt, men vi kissade nästan på oss av all skratt. Sjukt underbara minnen man skapar med den tjejen alltså. Därefter tillbringade jag resten av ''kvällen'' på Sporty Friday, najs najs. Nu ska jag bara ta det lugnt och se på filmen ''Step Up: All in (2014). Hoppas ni får en skön kväll. 

Likes

Comments