En ny dag og uke proppet med nye muligheter til å fornye seg selv. En ny start. Mandager, tegnet på den nye uken foran deg, slik som sola åpner nye dører med sin nye dag. Det er noen flotte greier og en fantastisk tanke så klart! Det er det. For øyeblikket føler jeg meg ganske opplagt og klar for dagen, men dessverre er det ikke noe på kalenderen eller to-do lista mi. Dagen er tom. Hvor eller hva jeg skal gjøre av meg i dag? Nei, det aner jeg ikke. Det er vel bare å flyte med strømmen?

Så deilig som det er med noen av de rolige dagene, så må jeg si at jeg virkelig savner de travle dagene. Da snakker jeg ikke om de dagene som er latterlig travle. De dagene hvor man knapt har noe tid til å trekke litt pust. Noen av de dagene er også gode å ha, men ikke hele tiden. Nei, de dagene jeg snakker om, er de dagene hvor kalenderen er full med litt tid til pusterom. De er gode å ha, men nå for tiden har jeg sittet med ett spørsmål.. Hvor ble de travle dagene av?

Jeg mener, det har vært deilig med den rolige tiden til å bare slappe av og finne roen. Tid til å komme seg ut av stress sonen og hele greia der, men nå vil jeg ha de travle dagene tilbake. Misforstå meg rett; Rolige dager er viktige de også, men nå kjenner jeg de dagene er det blitt litt for mange av og jeg føler har begynt å ta dem for gitt. Det er ikke greit. Det synes ikke jeg. Du tenker sikkert; forsiktig med hva du ønsker deg.. og du har helt rett! Den lille setningen der har jeg en egen liten plass til i bakhodet.

Nei off, du klikket den nok ikke inn hit for å måtte høre på all denne skravlinga mi, men jeg må få sagt at det var deilig å få sagt dette og få lettet litt på sinnet i dette lille hode. Takk! ❤ Men, jeg får da starte å få gjort noe ut av denne dagen og slutte med denne klaginga. Haha.

Ha en god mandag videre! 🌸

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ja, da var det søndag igjen og nok en uke har kommet mot sin slutt. Helgen min har funnet sted hos en venn som hundepasser ettersom han er bortreist for bryllup. Det har vært en kjøretur rundt byen og litt vandring på kjøpesenter sammen med en venninne og den nye niesen på fredag. Vi avsluttet med en koselig middag og tok igjen den tapte tiden siden sist vi så hverandre. Ganske okei og alltid utrolig koselig! Helgen har også tatt sted uten tilgang til pcen min og jobb uten distraksjoner som email, oppdateringer fra blogger jeg følger, og sjokkeren.. Facebook. Haha. Herlig har det også vært, men nå kjenner jeg det er på tide å komme tilbake til bloggverden. Alle ideer og skriving har for så vidt blitt skrevet ned både på papir og notater på mobil. Better safe than sorry.. Det ligger å koker ting på lager. Jeg føler meg stolt over alt jeg har fått gjort de siste dagene!

Uansett. Jeg tenkte det kunne vært litt gøy med en liten bli kjent runde her på bloggen denne herlige søndagsmorgenen, hvor jeg lister ned noen ting om meg selv ettersom de dukker opp i hodet i skrivende stund. Da er det bare å hoppe i det!


♠️ Når jeg først finner en god bok klarer jeg nærmest ikke legge den fra meg før den er lest ferdig. Den må nesten bli tatt ifra meg.

♠️ Sjokolade. Det er tingen min. Når jeg først får smake på det, så er det vanskelig å holde seg unna. Det er egentlig noe jeg aldri har helt fullt klart å forstå, men det er bare så godt! Jeg har et mål i livet hvor jeg vil prøve sjokolade fra så mange land jeg kan! Jeg kjenner sjokolade avhengigheten min blomstrer bare ved tanken. Haha. 🌸

♠️ Jeg elsker å utfordre og eksperimentere med kreativiteten på forskjellige måter og områder, men min favoritt er nok på kjøkkenet. Mat er bare noe av det beste jeg vet!

♠️ Jeg er allergisk mot melk.

♠️ Det å komme seg opp tidlig å starte og komme seg gjennom dagen uten noe kaffe er min versjon av Mission Impossible. Jeg forstår ikke hvordan enkelte mennesker klarer det, men imponerende er det!

♠️ I den siste tiden har jeg oppdaget det virdunderlige med å ta bilder av mine omgivelser eller naturen rundt meg. Jeg er besatt og blir stortsett super fornøyd med hvert bilde. Å fotografere er gøy! 📸

Det var det jeg hadde for denne gang på denne tidlige søndags morgenen. Det kommer nok garantert flere innlegg som dette etterhvert. Er dette noe dere kunne tenkt dere å se mer av.. Hva tenker dere? Er det noe du vil dele om deg selv, eller kan relatere til?

God Søndag da dere! 🌸

It's Sunday and another week have reached its end point. My weekend has been spent at a friends house babysitting his puppy while he's out of town for a wedding. I spent my Friday taking a little drive around town and a visit to the mall with my friend and my niece. We finished our day with a cozy dinner and catching up with each other's lives since our last get-together, which was lovely! This weekend has also been spent without my computer available and getting some work done without distractions like emails, updates on blogs, and the shocker.. Facebook. Haha. Which has been wonderful, but now I can feel it's time to get back. Every idea and piece of writing have been written down on a piece of paper and as notes on my phone. Better safe than sorry.. I have a few cards up my sleeve waiting. I feel proud of all the work I have gotten done these last few days!

Anywho. I thought it would be fun with some fun facts to let you get to know me a bit better on this lovely Sunday morning. I will be listing some things below as they pop up in my mind as I go. Let's do it!


♠️ When I first find a really good book, it's close to impossible for me to put it down before finishing it. I would need someone to take it from me.

♠️ Chocolate. That's my deal. When I first get the taste of it, it's difficult keeping a distance. I have never really fully understood why, but at the same time, it's just too good! One of my life goals is to try chocolate from as many countries as I can! I can feel my chocolate addiction blossom as just by the thought of it. Haha. 🌸

♠️ I love to challenge and experiment with my creativity in different ways and areas, but my favorite is doing it in the kitchen. Food is just one of the best things!

♠️ I have milk allergies.

♠️ The ability to get up in the early morning and getting through the day without any coffee is my version of Mission Impossible. I can't wrap my head around how some people do it, but it's impressive!

♠️ Recently I made the wonderful discovery of taking pictures of my surroundings and always happy with the results. Photography turned out to be quite fun! 📸

That's what I had for the time being, but there's most likely more posts like these coming. Is this something you'd like to see more of.. what do you think? Is there anything you'd like to share about yourself, or was there anything relatable?

Happy Sunday yrou guys! 🌸

#nouw #sundays #personal

Likes

Comments

Det er ingenting som slår en tidlig høst morgen ved å starte med en god kopp kaffe mens en forbereder seg på den kommende dagen foran seg. Jeg klarer nesten ikke tenke meg noe bedre enn å våkne med noe kaffe sammen med de tidlige morgentimene i senga, akkurat nå.. jeg kan sikkert komme på noe om jeg tenker mer over det, men jeg vil ikke ødelegge øyeblikket med det der. Uten hastverk og stress for å komme seg avgårde fra A til B. Om muligheten lar seg, kanskje presse inn litt tid til en god bok eller en episode og to av favoritt serien? Jeg som har den tildens å være den tidsoptimisten jeg er, så vil jeg nok prøve meg å få tid til dem begge, om ikke litt multitasking må til. Haha.

Dagen fremover ser nokså rolig ut. Det er ikke så mye gående denne morgenen, så jeg kan ta den tiden jeg trenger, og det føles deilig. Senere utover dagen blir det en tur inn til Phoenix for en liten svipp tur innom jobben til en venn å hilse og lever den liten gave til ham. Jeg gleder meg til å endelig få gitt den til han. I helgen mens jeg var på en bokhandel å lette etter en bok til meg selv, kom jeg over den ene tingen vennen min har lett etter i en evighet, men har aldri funnet. Han kommer til å bli så glad! Men nå begynner tiden å bli litt knapp. Det er fortsatt noen ting jeg må få gjort til blogg og i hjemmet før jeg stepper ut døra.

Sjekker inn igjen senere. Ha en fin onsdag! 🐫

There is nothing that beats an early autumn morning by starting with a good cup of coffee while building strength for the day ahead. I can't imagine anything better than waking up with some coffee accompanied by the early morning hours in bed (right now .. I can probably think of something better if I think it over, but I do not want to spoil the moment by doing so). Without the hustle and stress to get from point A to point B. If the opportunity presents itself, maybe you could squeeze in some time for a few pages of a good book, or an episode (if not two) of your favorite series? Me, being the time optimist I am, I will try to make time for both of them, if not a little multitasking will be necessary. Haha.

The day ahead looks a little slow. There is not much going this morning, which means I can take my time and it feels wonderful. Later today, I will be taking a trip into Phoenix and visit a friend at his work and deliver a little gift to him. I'm looking forward to finally giving it to him. This weekend, while I was in a bookstore looking for a book for myself, I came across that one thing my friend has been looking for forever, but never found. He's going to be so happy! The time is also starting to run short as I still have some work to get done for the blog and chores around the house before skipping out the door.

I'll be checking in later. Have a great wednesday! 🐫

Likes

Comments

Etter en herlig frokost og litt vandring om kjøpesenteret, Arizona Mills, fant vi endelig den fargerike verden jeg og Mr. Chrisp har lenget etter å returnere til, Black Market Minerals. Her kan du finne mye fantastisk og kanskje litt utenom det vanlige også. Denne butikken fanget oppmerksomheten min umiddelbart. Jeg ble så fasinert at man nesten kunne misforstått det for kjærlighet ved første blikk. Jeg ble forelsket i alle fargene og ikke minst vibben jeg fikk fra dette stedet. Det var nesten som jeg var kommet hjem.

De har blant annet et stort utvalg av drømmefangere og vindspill i alle størrelser, farger, og forkjellige stiler. Krystaller, stener, Sugar Skulls i alle farger, og Himalayan Salt steiner som også kan brukes som lamper til nattbordet ved senga eller stuen. Det er helt vanvittig!

_______________________________

After a lovely breakfast and some window shopping while wandering around the Arizona Mills mall, we found it. We found the colorful world both Mr. Chrisp and I had been longing to return to, Black Market Minerals. It's amazing what you can find in here. This place caught my emidiet attention. I was so facinated, you can almost say it was love at first sight. I fell in love with all the colors and not to mention the vide I recieved when I first entered. It was alsmot like I was home.

They have a very big selection of many different things to choose from. Dream catchers and wind chimes in all sizes, colors, and different styles. Crystals, gemstones, stones, sugar skulls in a variety of colors, and Himalayan Salt rocks and lamps for your nightstand or living room. It's amazing!

Deres utvalg av røkelse er nokså stor. Der er veldig mange forskjellige lukter å velge mellom, blant annet størrelser og former også (ikke bare pinner). Her har de også en temmelig god deal, du kan få 10 pinner for $1, altså mindre enn 10 norkse kroner. Utrolig billig! Du kan tro jeg gikk litt av skaftet her i gården, haha. For dere som er glad i smykker med krystaller, steiner, eller som er litt annerledes enn det typiske man finner nå til dags. Da burde utvalget her være innafor hos deg! Både sølv og gull kjeder med krystaller, steiner, eller en liten drømmefanger hengende på med en liten pen stein. Hele samlingen deres her er helt nydelig.

Den største samlingen de har må vel være den de har hengende på veggen rundt hele butikken. Masker, om man kan kalle dem det, fra hjørne til hjørne. Da mener jeg helt opp hvor veggen møter taket. Samlingen er enorm! Jeg kunne også sverget på at jeg så en enhjørning blant dem på ett eller annet tidspunkt under besøket 😄 Turen videre gikk mot litt mer vandring, stopp innom litt forskjellige butikker, og til avsluttet med en film på kino hvor jeg endelig fikk sett den nye Spiderman filmen. Den var ikke helt hva jeg hadde tenkt, men den var fortsatt ganske bra, så jeg ble fornøyd. Nå har jeg fingrene krysset for den neste filmen fra Marvel. Kjempe gira!

Var det noe som fanget oppmerksomheten din? Hva tenker du?

_______________________________

They also have a great selection of incense, not only sticks, to a great deal! 10 sticks for only a $1, 10 cents each. That's 10 sticks for only 1 Euro. How cheap! You can imagine I went a little over board with this one, haha. And for those of you who happen to love jewelry with crystals, gemstones, or the more 'different' stuff. Then this store is right up your alley! Gold, silver, crystals, gemstones, and even mini dream catchers with an added gemstone or crystal. It's a gorgeous collection.

On the other hand, the biggest collection of them all, have to be those gorgeous masks (if you can call them that) hanging on the walls, covering them. Both beautiful and stunning. I also could've sworn I saw a unicorn in there somewhere at one point. 😄 Afterwards, we stopped in a few other stores and finished with a movie before calling it a day, and I finally got to see the new Spiderman movie. It wasn't exactly what I expected it to be, but it was still pretty good. As of right now, I have my fingers crossed for the next movie from Marvel. Super excited!

What are your thoughts? Was there anything that caught your eye? I hope everyone has had a good day!

#shopping #nouw #hverdagslivet #monday

Likes

Comments

Denne morgenen våknet jeg fullproppet med energi til det punktet hvor jeg nesten falt ut av sengen med cravings for pannekaker. Men ikke hvilke som helst pannekaker. Store amerikanske pannekaker med hakkede jordbær og banan toppet med ekte krem og en kopp fersk morgen kaffe. Pannekaker fra Denny's! Nam! Sprettende hoppet jeg ut av sengen, enda mer gira, stelte meg litt, og tok veien mot den nermeste Denny's dineren i området sammen med min venn Mr. Chrisp, som jeg har valgt å kalle ham på bloggen.

Vi var dessverre ikke tålmodige nok til å holde unna maten lenge nok til å få knipset et bilde før vi begynte å gaffle i oss, hehe. Beklager. Neste gang skal jeg være flinkere til å holde meg lenge nok til det. Etter denne super smakfulle og koselige frokosten, fortsatte planene ved å begi oss ut til en butikk vi har lengtet lenge etter å dra tilbake til, Black Market Minerals. Den er helt fantastisk og har så vanvittig mye kult! Jeg er gira på å dele mer med dere i fortløpende innlegg. En fantastisk start på en ny uke!

Hvordan kickstartet du uken din? ☕

________________________________

Waking up this morning stocked up on energy where I nearly fell out of bed with a big craving for pancakes. Not just any pancakes. Those big American buttermilk pancakes with strawberries and banana topped with real whipped cream and a cup of fresh morning coffee. Pancakes from Denny's! Yum! Even more excited than ever, I jumped out of bed, got dressed and headed towards the closest Denny's in the area with my friend, Mr. Chrisp, which I'd like to refer to him as here.

Unfortunately, we didn't have enough patients to take a second to snap a quick picture of the meal before our pig out, hehe. Apologies. Next time I will be better at restraining myself long enough to snap a picture. Our following plans consisted of us heading out to visit this one store we have been dying to go back to, Black Market Minerals. It's amazing, colorful, and they have so much cool stuff! I have been wanting to return to this store for quite a while now. I'm way excited to tell you more in my next post. A great way to kickstart a week!

How did you kickstart your week? ☕

#frokost #kaffe #mondaymorning #nouw

Likes

Comments

Ukens flause; Dette er første gang jeg har tatt buss ut hit og første gang jeg er her alene. Planen var å gå innom Sally's Beauty Supplies en kjapp tur og etter på gå å få neglene mine fikset, noe som jeg har utsatt altfor lenge, og så rett hjem igjen etter på. Det var nok ikke like lett som jeg først hadde trodd og det tok litt lengre tid enn forventet å finne fram, hm.

Dette lille eventyret startet med at bussen ikke stoppet der jeg trodde eller ville den skulle stoppe, så der gikk jo planen om en kjapp tur rett i do. Heldigvis for meg kjørte sikkerhetskaren forbi der jeg gikk og spurte om veien. Ja, jeg gikk meg fortsatt vill. Etter å ha blitt forbipassert 2 ganger til av denne snille sikkerhetskaren, stoppet han opp og fant fram et kart og forklarte meg veien nok en gang mens han smålo litt av meg. Gud, du kan tenke deg hvor teit jeg følte meg!? Det værste var vel at jeg faktisk har vært i der en gang tidligere i sommer og viste nøyaktig hvor butikken var, men ikke hvordan jeg kom meg dit. Alt ordnet seg til slutt da! 😊

Akkurat nå, mens jeg forteller dere om dette lille eventyret, befinner jeg meg på busstoppet ventende på bussen som skal ta meg hjemover. Jeg tenker dette var den perfekte muligheten for meg til å ta litt tid til å bli litt bedre kjent med Mesa Riverview området, ettersom jeg gikk meg vill, haha. En lørdag well spent!

Har noe liknende skjedd deg, eller er det bare meg?

__________________________

This weeks awkward moment; This is the very first time I have taken the bus out here and all alone. My original plan was to make a quick stop at Sally's Beauty Supplies and get my nails done after, which was way over due, and then head straight home. I didn't go exactly according to plan. Finding this store took longer than anticipated, smh.

The little adventure started with the bus not stopping where I expected (or wanted) it to.. Flushing the plan of a quick trip down the drain. Luckily, the security happened to pass by for me to ask for directions. Yes, I still got lost. After having him pass me two more times, he pulled to the side and picked out his map and gave another set of directions while having a little laugh of the whole thing. God, did I feel like the biggest dork! I think the worst part of it all is that I have been to this exact store once before earlier this summer, and knew it's location. I just didn't know how to get there. Everything worked out in the end! 😊

Meanwhile, while sharing this story with you, I'm currently at the bus stop waiting for the bus to come take me home. I think this was a perfect opportunity for me to get more familiar with the Mesa Riverview area, considering the fact that I got lost, haha. A Saturday well spent!

Have anything like this ever happened to you, or is it just me?

#saturday #adventure #shopping #helgen #nouw

Likes

Comments

Picture above is not mine

If we were having coffee right now..

I would sit there and listen to you go on about your days, ups and down while sipping on my coffee, patiently and eagerly waiting to tell you about all that has happened. Tell you everything, and I could list a number of different things to tell you. Both good and bad. Happy and sad. Excited to tell you all about the new experiences I've had and lessons learned, and how excited I am about what's to come next over the horizon. I could tell you this fun story of how I got lost walking home from the store or a friends house. I could tell you about that one night by the pool where I met a group of interesting people and made new friends. I could share fun stories from back home, or that one time I got lost at the airport in Seattle. There's a number of things.

Just as I'm about to take my breath and start rambling on... Something in me stops, and I freeze for a second that feels like minutes. I realize as I want to ramble on about all the changes and the excitement, there's something in me that changes. There's more. There's something lingering in the back of my head. Something putting weight on my chest. Even with all this excitement, it wouldn't let me forget. This little gray cloud that has been circling me for a little while now. As I try to push this cloud away while sharing my news, plans, and excitement. I can feel it pushing back. I interrupt myself and decide to give you a more honest answer, telling you how all these changes haven't only been a dance on roses. It's been tough as well. Feeling a pull from different directions. Having my mind and body being in different places along with my heart not making any sense. It takes its toll on me, making me feel odd, almost sick.

That's it. I am homesick. As I can feel that I am missing those familiar faces and laughs, I find it odd that a part of me misses different places and cities, at the same time as I'm not. That is what's creating the odd feeling. I am feeling homesick for a place I never really felt I belonged. A feeling which I don't know how to respond to.

Leaving it at that as I would've finished my coffee, I would let you know how getting this weight off of my chest and letting it out in the world, feels good. I feel more at peace with it now that it's no longer just in my head, but out there and very real. To know that it's okay to feel this way, it's' freeing. As I would like to think that I could get back to my new routines without this getting the best of me and let me stay positive. I would finish what I was saying with thanking you for giving me a moment of your time and a set of listening ears. I am forever grateful.

Thank you.

#coffee #personlig #kaffe #tanker #norwegian #english

Likes

Comments

Picture above belongs to stavanger.kommune.no

Tiden er her. Den tiden på året hvor den oversized hettegenseren kommer fram. Tiden hvor man gjemmer seg under et pledd med en kopp kakao og muligens en god bok eller film. Tiden med de kjølige morgenene og kveldene. Tiden hvor de kalde, men også varme høstfargene kommer frem både inne- og utendørs. Regnfulle kvelder. Bare kos. Jeg lever for denne tiden på året. Ja, jeg er kanskje ikke kjempe begeistret for å være ute i kulda og kaldt regn, ikke over lengre tid ihvertfall, spesielt om kvelden, men det er også så fantastisk!

De kjølige morgenene når dagslyset først kommer frem og sola titter ut å blotter frem alle fargene samtidig som den varmer jorda. De høstdagene hvor man ikke trenger å være innpakket i en tykk jakke hele dagen, men kanskje i en god genser. De morgenene du kan nyte en varm kopp kaffe eller kakao og føle den herlige morgensola varme og den friske høstlufta, og bare nyte livet. Slike dager som bare høsten kan gi. Ja, det er slike dager jeg lever for. Misforstå meg rett, men det er ingenting som de tidlige vår- og sommerdagene. De er fantastiske dem også, men det er noe med høsten som er helt uslåelig. Jeg klarer ikke helt sette ord på hva det er, men det har meg solgt.

Slike høst dager er nok det jeg kommer til å savne mest med Norge. Høsten i norden. Den norske høsten er simpelten one of a kind. Årets høst vil nemlig ikke bli det samme som høsten i fjor. Det er den vel egentlig aldri sånnsett. I år blir det ikke noen norsk høst på meg og det synes jeg er litt trist, men jeg skal ikke la det ødelegge høsten jeg er i fred med å oppleve. Høsten i Arizona. Den er nå ikke så veldig annerledes fra sommeren her, men forskjellene er merkbare, det er de. Jeg har begynt å legge merke til at de gry tidlige morgenene har blitt litt kjøligere, 28 Celcius, fortsatt varmt, men kjøligere.

Hvilken årstid er din favoritt? Hva synes du er det beste ved høsten? 🍁

#autumn #favorite #love

Likes

Comments

Etter en hel ettermiddag med lesing til kurs på fredags kveld, har jeg nådd halvveis i den latterlig store bunken med hefter og ark. Jeg tror jeg vil klare meg til fredagen å huske alt, om ikke det meste i hvertfall. Det er også et håp at det meste av all denne informasjonen vil bosette seg i hjernen, og ikke lure seg bort en annen plass hvor jeg ikke vil finne det i nermeste fremtid. Haha. Typisk.

I lesende stund, og ei frøken som dupper av midt i en setning, den første setningen, innså jeg at jeg kanskje har overvudert meg selv og tatt litt mer enn jeg kan svelge. Med andre ord, for mye på for kort tid. Heldigvis har jeg at par dager til på å få alt unnagjort. Åh, mens jeg husker det! Jeg klarer nesten ikke vente på å kunne fortelle dere om dette, men før jeg gjør det vil jeg viter mer selv og komme meg dypere inn i det før jeg deler dette med dere. Dette er noe jeg virkelig ser fram til! 😊


After spending the majority of this Monday afternoon reading for my upcoming class this Friday evening, I've reached about halfway through this almost ridiculously large pile of sheets and booklets. In hopes that most of all this information has chosen to stay with me and that there's as little as possible seeking shelter elsewhere in this room, but I think I will make it. Haha. Typical.

While reading and almost dozing off mid-sentence, the very first sentence, in the first paragraph. I came to realize that I may have overestimated myself a little and taken on more than I thought I could handle. In other words; it was too much information all at once, and I still got a couple more days to get it done.I can't wait to tell you guys about this and what I have been reading for this class, but for the time being, I want to save it for later to learn more and get deeper knowledge and understanding before sharing it with you. It's something I'm looking forward to!

I hope everyone's been having a great day! Anything exciting going on? 😊

#hverdagen #reading

Likes

Comments

Picture does not belong to me

"To be successful, the first thing to do is to fall in love with your work." - Sister Mary Lauretta

I mellomtiden mens jeg sipper på min kopp med sårt tiltrengt kaffe, tenker jeg over dagen og uken som står foran meg, med en følelse av ekstra energi og produktivitet. Dagen min fremover ser ganke rolig ut, jeg kan si det samme om uken også, foreløping. For øyeblikket ser jeg ikke det som noe særlig positivt, men det en kan gjøre er vel å gjøre det beste ut av det, ikke sant? Å starte dagen relativt tidlig, lot meg få ting gjort rundt om i leiligheten før jeg graver rompa ned i sofaen og tar farvel med alt av det som man kaller motivasjon, men med god samvittighet. Den beste følelsen! 😁

Så langt, er planene stortsett rettet mot bloggen, og noe lesing jeg må ta igjen. Noen av målene jeg har satt for meg selv denne kommende måneden er å forbedre skriveferdighetene, skape en rutine på bloggen, komme meg inn i den, og holde meg til den. Et annet mål er å forbedre, øke og utfordre megselv litt mer når det gjelder bruk av kamera og bilder til bloggen. Det er noe jeg i alle år har slitt en god del med, nemlig å bli tatt bilde av. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, samtidig så vet jeg det også, men det er noe for en annen anledning.

Jeg håper alle har fått en super start på uka!


Meanwhile, while sipping on my cup of much-needed coffee, I'm contemplating on the day and week I have ahead of me with a feeling of an excess of energy and sense of productivity. My day is looking quite slow and open. I can also say the same about the rest of the week, for now. At the moment, I don't see it as a positive thing, but what one can do is to make the best of it, right? Starting this day very early let me get some things done around the apartment before "throwing" myself towards the couch to relax for a short while with a good conscience. The best feeling! 😁

So far, the plans are mainly aimed at the blog, and some reading I need to catch up on. Some of the goals that have been set for the month of September are to improve my writing, create a routine on the blog, get into it, and stick with it! Another goal is to also improve, increase, and challenge myself more when it comes to the usage of a camera and pictures. I have always struggled when it comes to cameras and having my pictures taken, but that's a story I will save for another occasion.

I hope everyone's had a good start of this week!

#mondaymotivation

Likes

Comments