Header

Ja både bra och dåliga saker har hänt nu dem senaste dagarna. Men allt som allt så ser framtiden iaf ljus ut.

I torsdags åkte vi tyvärr tillbaka med Toy till hans äger, det har inte riktigt funkat till 100% så vi tyckte det var bäst att han fick komma dit han trivs bäst och har hela familjen.😔 Fisse hade dock letat lite efter honom morgonen efter och alla som det berört är nog lite ledsna över att en sådan fin häst inte riktigt passade💔. Men vi fick två riktigt bra månader tillsammans och många härliga minnen så det ska vi vara glada för. Och nu letar vi efter något nytt, en gnutta större och lite mer utbildad men med samma temperament.🐴

I lördags bar jag funktionär på en hopptävling. Trots vädret var det en riktigt bra dag. Jag stod för det mesta på banan som både det ena och det andra. Men jag började med att agera lite "hästskötare" aka jag gjorde i ordning en häst, men det var mysigt iaf. Nästan hela dagen var det hyfsat väder,🌤 lite regn här och lite regn där men mot slutet av dagen kom det en rejäl regnskur tillsammans med åska och en kort stormvind.⛈🌪 Såklart var detta precis när en hemma ryttare skulle hoppa. Hinder flög och tält höll på att bli luftballonger men hon lyckades ändå ta hem den klassen. 🐴

Idag var jag på dop, vi kom fram till att filuren som skulle döpas var en av mina sysslingar. Vilket det finns en del av som jag aldrig träffat. Å andra sidan har jag ingen aning om vilka hälften av människorna som var där jag supposedly var släkt med så... 😅Men det var mysigt och halva dopet var på tyska så det var liten annorlunda upplevelse. Söt unge och god mat.👶🏻🍰 En toppendag enkelt.

Och imorgon (om 4 timmar) drar jag och en kompis till Gotland för en vecka själva. Det ska bli väldigt kul. Vi har startat en liten tradition som jag hoppas kommer fortsätta ett par år till. 😁👍🏻

Tack och hej för mig tills vi hörs igen 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja nu är sommaren här, och med delade feelings hälsar jag den välkommen.

Jag har inte mycket planerat och jag får alltid känslan av att jag slösar bort hela min sommar framför tv:n utan att göra ett skit. Men i år har så mycket annat förändrats så jag kanske kan ta mig i kragen och ändra denna tradition också. Än så länge har jag inte gjort mycket men snart bär det av till stallet för en ridtur med A sen ska jag försöka träna när jag kommer hem.

Sommaren är en fantastisk årstid, om man bortser från det iskalla vattnet och den övernaturliga värmen som kommer i vågor och låt oss inte glömma allt regn och alla dessa söta små mygg. Men utelämnar man dem faktorerna är sommaren toppen. Ne bara skojar lite, jag älskar sommaren men i år hade jag inte haft något emot att gå ett par veckor till i skolan. Eller rättare sagt vara ett par veckor till i huset, bara en liten bagatell. Eftersom dem jag kommer sakna mest bor uppe i Stockholm kommer jag inte träffa dem så mycket förrän i augusti. Och mina kompisar här ska vara borta hela sommarn. Så jag kommer fördriva sommaren på hästryggen, vilket inte är så pjokigt det heller. 

Vad är det nu man vill göra på sommarlovet? den frågan ställer jag mig varje år, och skulle det inte vara lite kul att göra en bucketlist? 

När man var liten var det saker som att

hoppa i vattenspridaren

 äta så mycket glass man kan

 sova under bar himmel

Men vad vill man göra nu? Jag kommer typ inte på något alls att göra... Är jag bara tråkig eller har det kommit med åldern. Gör jag en bucketlist kommer den nog iaf komma upp här så mina framgångar finns dokumenterade.

Ha en fortsatt bra sommar!! 

-M

Likes

Comments

Nu har det som vanligt hänt en del sen sist jag skrev. Jag har varit på kosläpp med thing 1, thing 2 och A, sen var det ett par till också. Jag visade A runt på skolan och var barnvakt åt barnen. Och på köpet fick jag en ganska snygg bränna. Det har ju varit så himla fint väder de senaste två veckorna.

Jag har faktiskt varit ganska duktig och börjat springa minst en gång i veckan.😁 vilket är för mig väldigt bra. Det är dock lite varmt ibland kan jag tycka. Tidigare denna vecka var vi nere vid stranden och tog årets första dopp. Det var faktisk betydligt varmare ön vad jag hade tänkt mig att det skulle vara.

Annars leker livet på ganska bra. Jag har insätt att sen jag börjat på skolan har jag blivit mer mig själv och mognat ganska mycket med mitt tänkande om utseende. Jag tänker inte lika ofta på hur jag istället skulle vilja se ut eller var jag vill bli av med fett utan börja leva med det jag har. Och som person är jag väl fortfarande blyg men jag har börjat tänka mindre på om jag råkat göra bort mig någon gång eller hur jag ska gå i matsalen för att inte se konstig ut. Om dem vill bry sig så får dem ta mig för den jag är.

Nu är även djurarna på praktik så ingen tvåa är kvar på skolan! Sing halleluja ! Underbart att slippa all them plastic bithes. Oj nu låter jag ganska elak, men jag kan säga att jag har inte skrivit ett ord som inte stämmer in på någon nånsin i denna blogg. Är dem dryga mot mig från början kan dem inte förvänta sig någon snäll tjej tillbaka. Gyllene regeln gäller även här tycker jag🙊🙉

​jag kan ju inte glömma det viktigaste. Vi har hämtat hem Toy och haft honom i snart två veckor nu. Det mesta tycker jag har gått bara men lite små saker har kommit upp. Han är sjukt trevlig häst från marken, både i hagen och i boxen. Men han har lite sadeltvång, han har tendenser till att ställa sig på bakbenen om han inte får som han vill när man sitter på, han står absolut inte still när man sitter upp och när man väl är uppe är han som en bomb som precis exploderat, men efter det är han lugn som jag vet inte vad . Det mesta av det där går nog att träna bort. Jag håller tummarna för deg iaf. 

Men han har lyckats charma in sig hos alla som träffat honom. Till och med pappa😱❤️

Toy❤️

Likes

Comments

​Jag vet att jag inte har så mycket erfarenhet av mode eller har någon speciell koll på vad det handlar om men jag har yttrande frihet och egna tankar. 

Det känns som varje gång man öppnar denna sidan kommer det upp ett inlägg om vad som är det bästa att köpa eller saker som 5 plagg du måste ha i garderoben. Men finns det verkligen något som alla måste ha. Jag stör mig lite på alla som tror att dem vet hur alla ska se ut. Många vet inte ens hur dom ska klä sig själva för att se bra ut. Och för mig som kan erkänna att jag har fördomar om andra innan jag lär känna dem, vill inte ta mode tips från någon som tror att dem kan få killar genom att praktiskt taget visa allt dem har eller i kläder som kostar mer än vissa får i lön på ett helt år. Alla har också helt olika kläd stil. Jag känner många som inte äger ett plagg liknande till nått som jag äger eller som någon plastic brud äger, men dem klär sig jävligt bra ändå. Vilket är bevis på att man inte är snygg bara för att man ser ut som mode bloggare eller den senaste trenden. Men jag tycker det är bra att det finns så pass många som går emot strömmen och ändå är så självsäkra som dem är. Jag tycker verkligen det är strongt gjort. Jag själv blir väldigt förvirrad över vad jag ska sätta på mig och hur jag ska se ut för att "passa in". Jag har väl mer och mer börjat hitta min stil när det kommer till kläder för att jag har insätt att jag kan inte ha kläder designade för pinnsmala människor eller optimala proportioner.Jag ser dum ut i en byxdress och axelbandslösa tröjor/klänningar men jag har accepterat att det är för att min kropp ser ut så och jag kan inte göra något åt det. 

Men det finns så många människor som tror att dem kan allt om mode och visst jag säger inte att stylister inte gör bra jobb eller att mode inriktade personer inte klär sig bra. Det jag försöker få fram är att alla passar i olika stilar och är byggda för olika plagg. Det kan inte komma någon och säga att någon annan inte ska ha dem kläderna på sig. Om hen ser förfärlig ut kan det vara så att personen själv tycker den ser bra ut. Alla olika stilar för en person är bara en del av utvecklingen till att hitta sig själv i klädväg. Jag tycker alla ska få ha friheten att ha vad dem känner sig bekväma i utan att någon ska påpeka det. Ska man snacka skit om kläderna kan man i så fall göra det bakom ryggen på personen med sin bästa kompis ocb se till att det aldrig når någon annan. 

Åter igen. Jag har ingen som helst kvalifikation att uttrycka mina åsikter but I don't care. Jag vill inte hata på någon eller nått jag bara skriver vad jag tycker. och om någon har andra åsikter har jag inget emot det. 

Till sist tycker jag alla ska ha på sig det dem är bekväma i och inte bry sig vad andra tycker.

-M

Likes

Comments

Mitt sportlov har n nått dag 3 och jag börjar äntligen känna mig lite bättre. Jag har haft någon form av influensa eller något liknande. Idag hade jag tänkt städa upp lite i mitt rum och i resten av huset för att göra mamma lite glad. Jag har inte varit ute hos Fisse något sen i Söndags och jag börjar sakna honom lite. Det är lite tråkigt att ha lov för det händer typ inget alls. Och även om det är fint väder ut känner jag inte riktigt för att ta en promenad. Så just nu är det lite dött.

Likes

Comments