1. Har du et mellom-navn, i så fall hva er det?
Nei, mitt fulle navn er Marlene Narum. Et veldig enkelt og greit navn.

2. Hva er ditt favoritt fag på skolen?
Favoritt faget mitt må være matte eller naturfag, ihvertfall i år. Har alltid vært glad i matte, på grunn av stor interesse og gode lærere. Men naturfag har jeg blitt mer og mer glad i nå på videregående, håper det blir sånn ut alle klassene.

3. Har du en favoritt drikke?
Favoritt drikken kommer helt ann på tiden på året og i hvilken setting jeg er i. Men mine tre bedre favoritter må være burn, iste og vann. Nå i det siste har det blitt mye i burn, men i perioden før gikk det mye i vann og sånn går no dagan.

4. Hva er din favoritt sang for øyeblikket?
I det siste har jeg ikke hatt noen bedre favoritter, men det er flere sanger jeg hører på repeat dagen lang.

5. Hva ville du kalt barnet ditt? 
​Hadde jeg fått en gutt ville det nok blitt Oliver eller Leander. Om det hadde blitt ei jente ville barnet fått navnet Othilie eller Olivia.  

6. Går du på idrett? 
​Nei, jeg går ikke på idrett. Angrer veldig på at jeg sluttet på håndball for mange år siden, og at jeg aldri begynte på fotball. Jeg driver veldig mye med fotball på fritiden. 

7. Hva er din favoritt farge?
​Favoritt fargen min er blå, marineblå (mørkmørk blå). 

8. Hva er din favoritt parfyme?
​Lacoste parfymen jeg bruker nå, den er rosa og lukter himmelsk. 

9. Hva er din favoritt høytid?
Må nok være juletider, masse gaver, tid med familie og fri fra skolen etter et langt "halvår", men masse arbeid. 

10. Hva heter din favoritt serie? 
Overraskende nok er jeg ikke den typen som ser så altfor mye på film og serier på tv,  netflix eller viaplay i mitt tilfelle. The Fosters er en serie jeg anbefaler på det høyeste, samme med Teen Wolf. Er ikke helt ferdig med Teen Wolf enda, men er veldig snart ferdig med den. Dette er de to favoritt seriene jeg mener er for de fleste. Har ikke sett ferdig en eneste serie, sett bort i fra The Fosters. 

Likes

Comments

God morgen. Jeg våknet for omtrent tre kvarter siden, fordi jeg skulle dusje tidlig idag. Har tenkt meg hjem til en venn idag så tidligst som mulig. Har igjen sminke, hår, spise ferdig og ta på meg jakke og sko, så er jeg helt klar.


Bestemte meg for en kjapp frokost idag, derfor ble det honni-korn med en frozen yogurt skje. Blir ofte til at jeg spiser enten cornflakes eller honni-korn på morgenen før skolen, fordi jeg ofte får dårlig tid. 

Ha en fin dag idag og nyt 2. påskedag. 

Likes

Comments

Første innlegget her inne, blir et teste innlegg, som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å slette. For meg er dette et veldig annerledes sted å være på, men forhåpentligvis vender jeg meg til det.

Ser ut til at dette gikk veldig fint. Ha en fin kveld videre. 

Likes

Comments

Instagram@marlenenlp