Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Who run the world? GIRLS! Grattis till kvinnodagen alla kvinnor, hihi! Det firas in lite med mina två homies, min tvillingsyster och bästavän Linnea. Medans vi dricker lite kaffe på Espresso House så pluggar vi lite också, eftersom att det är lite att hinna ikapp med. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Tänkte starta igång en frågestund, så ta gärna er tid för att ställa frågor till mig. Ni kanske undrar någonting speciellt eller så & då kommer jag att svara på era frågor i ett helt inlägg när jag har tid. Nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Godkväll alla! Här ligger jag hemma i sängen medan de flesta andra ungdomar är & festar. Men känns lite som att jag har fått halsfluss för har så jäkla ont i halsen... har inte haft det innan så vet inte om det är det, men verkar som det. Så idag är jag sängliggandes & dricker varm svartvinbärsdryck, lyssnar på musik & läser lite av Katarina Wennstams bok "smuts". Jag personligen hatar att läsa, men när jag väl kommer igång och boken är intressant så finns det inget stopp. Ha en fin fredag!!

Likes

Comments

Ni får jätte gärna börja följa mig på instagram, jag uppdaterar dagligen. Jag heter: marleneejohansson. Ni hittar mig HÄR!

Likes

Comments

& Mall of Scandinavia

Kom hem för drygt 2 timmar sedan från en lång bussresa från Stockholm. Idag var en riktigt go dag för vi startade dagen med att gå runt i gamla stan och sedan vidare till Mall of Scandinavia där shopping stod på listan. Jag tänkte kanske lägga upp lite imorgon på vad jag köpt eftersom att många tycker det är intressant och se. Jag har inte skrivit så många inlägg på bloggen som jag hade hoppats på, sorry. Men jag känner ändå att man skall njuta av nuet och inte känna allt för stor press på sig för att ''jobba'', när man har en klassresa. Dessa två dagarna har iallafall varit väldigt lärorika och roliga, ett bra minne minst sagt. Snart blir det att gå till sängs, då jag känner att man är helt slut efter att ha gått såpass mycket osv.... KRAM på er!

Likes

Comments