Selfie bomb

Likes

Comments

God jul allesammans, hoppas att ni alla har haft en underbar jul! Det har iallafall jag haft med underbara människor. Jag skulle ha bloggat lite tidigare men har haft fullt upp med annat & göra, men bättre en god jul-hälsning försent än ingen alls. Jag firade dagen hos min mormor med släktingar och familj, vi åt julmat och kollade på Kalle Anka osv... Imorgon blir det ännu mer firande hemma hos oss med andra släktingar, vilket kommer bli jätte mysigt! Så jag bloggar nog mer imorgon, kram!

Likes

Comments

Dan före dopparedan!

Imorgon är det redan julafton, alltså hur sjukt ändå? Känns dock inte som det eftersom att det inte har kommit någon snö, vilket suger... Det känns som att jag inte har fått någon gnutta jul-feeling detta året, kan nog också bero på att jag har blivit lite sjuk och så, men jaja! Det kommer iallafall att bli mysigt imorgon och även ikväll på uppesittarkvällen. Men innan det så skall jag faktiskt dra och jobba i några timmar, kommer vara hur stressigt som helst eftersom att det är dagen innan julafton och många kommer säkert handla sista minuten-julklappar i Ur&Penn, vilket det var många som gjorde även igår och det var väldigt stressigt... Men hoppas att ni alla får en bra dag idag, så hörs vi senare.

Likes

Comments

Nu har jag precis haft julavslutning i skolan, så himla skönt. Så nu sitter jag och firar in det tillsammans med Linnea på Café Orion. Jag tog mig en Chai Latte med kanel smak, för att få till en liten jul-feeling! Idag blir det bara att koppla av för imorgon och på fredag blir det lite extra jobb för min del.

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara tacka alla som medverkade i tävlingen denna gången, sjukt roligt att se att så många ville vara med, så det kommer säkert komma mycket fler ''veckans blogg-tävlingar'' för det. Det var dock väldigt svårt att välja ut endast en vinnare, alla har så fina bloggar på sitt egna sätt. Men efter ett långt tänkande så fick det bli Julia Brink som vann denna tävlingen denna gång! Så kika in hennes blogg, den är jätte fin och allt är organiserat på ett super fint sätt.

Likes

Comments

Idag är den sista dagen ni kan anmäla er eftersom imorgon är det dagen jag väljer ut en vinnare! Så tveka inte att anmäla er NU!!
Anmäl er HÄR! Så alltså inte i detta inlägget, för då räknas det inte.

Likes

Comments

Hur firar du julen? - Firar julen två dagar kan man säga, på julafton så brukar jag vara med min familj, men i år blir det hos mormor med några släktingar, då brukar vi käka julmat först och kollar Kalle Anka, äter julgodis och bara myser och umgås, sedan öppnar vi paket på eftermiddagen/kvällen, om man skall beskriva det kortfattat. Sedan på juldagen så kommer det hem några släktingar hem till oss och då äter vi julmat och sedan julklapps-byte, kollar på någon film tillsammans som går på TV:n, fikar och bara allmänt uppskattar allas närvaro.

Pepparkakor eller lussebullar? - Lussebullar om man bara fick välja en.
Skumtomtar eller knäck? - Skumtomtar
Ischoklad eller marsipan? - Ischoklad
Köttbullar eller prinskorvar? - Hemmagjorda köttbullar, annars prinskorvar eftersom att det äter man bara nästan en gång per år, på julen då.
Julkorv eller julskinka? - Julskinka
Lax eller sill? - Lax
Paradis eller Aladdin? - Aladdin
Revbensspjäll eller Jansons? - Jansons, revbensspjäll kan man äta närsomhelst på året. Jansons får man mer julkänsla av.
Glögg eller julmust? - Oj vad svårt val.. men julmust om jag måste välja.
Utomlands eller Sverige? - Sverige bara om snön kommer till julen bara.. Och eftersom att man vill umgås med hela släkten på jul.
Ge eller få? - Ge, älskar att köpa julklappar och se andras tacksamhet och uppskattning.
Mysteriet på greveholm eller Sunes jul? - Sunes Jul
Chokladkalender eller paketkalender? - Chokladkalender!
Arne weise eller Ernst? - Arne Weise
Favorit julfärg? - Rött och vitt helt klart! Kanske också grått och mörkgrönt.
Öppnar ni julklapparna på morgonen eller kvällen - På eftermiddagen någon gång efter Kalle Anka.
Vad är din julönskning? - Att ALLA ska få en superbra jul och få fira den med nära och kära. Det har alla rätt till och att ingen borde få fira julen ensam.
Vad måste finnas på julbordet? - Oj det är mycket det, haha! Jansons, prinskorv, köttbullar, julskinka, potatisar med brunsås & kycklingfilé, morotslåda, kålrotslåda, fläskkorv.
Favorit julfilm? - Oj finns många bra julfilmer men ''Kan du vissla Johanna?'' och alla "home alone" filmerna tycker jag är väldigt bra!

Likes

Comments

Sitter just nu och käkar thai tillsammans med mamma & snackar ut om allt, mys! Idag var även sista dagen på praktiken, jag har alltså praktiserat där i 6 veckor, vilket är skönt att sluta där nu men ändå lite tråkigt för jag trivdes jätte bra där.. Aja! Senare blir det av att träffa min kompis Linnea & hitta på något skoj!
Hörs senare, kram.

Likes

Comments