+ Italiensk pizza

Imorse blev det en bussresa till Torrevieja centrum tillsammans med mamma, där jag även gjorde fina nya naglar. Blev hur nöjd som helst, då rosa är min favorit färg, vad tycker ni om dem? ;) Sedan när vi kom hem så köpte vi med oss Italiensk pizza hem, hur gott? Annars har det väl inte hänt så mycket mer än att pressa det sista i solen vid poolen. Vi hade planer för att gå till stranden idag, men då Miranda & Linnea också ville göra sina naglar, så åkte de iväg efter vi käkat & de har varit borta redan i flera timmar. Så vi kommer att ta det imorgon, då det är den sista dagen vi kan sola, buhuuu.. För på onsdag förmiddag åker vi hem igen. :( Men men, vi alla är nöjda för att vädret har vart på topp & vi har verkligen haft det underbart här.

Likes

Comments

Some new clothes

Idag tog jag på mig mina nya shorts & nya linne, samt väska.
Väskan- Bershka | Linnet - Primark | Shorts - Från La Mata marknaden | Klocka- Regal | Skor- Scorett

Likes

Comments

Hej mina fina bloggläsare. Idag har vi nästan varit & shoppat halva dagen i det stora shopping centret, La Zenia Boulevard som ligger i Alicante. Vi tog taxin dit redan runt 10 tiden & stannade där i några timmar. Vi fick med oss mycket fina saker, pengarna bara flög iväg haha, men det var det verkligen värt. La Zenia Boulevard är det bäst shopping centrumet jag har besökt än så länge, så det rekommenderar jag verkligen om någon är på semester i närheten av Alicante. För att det får man verkligen inte missa.

Efter vi hade vart & shoppat, så har vi inte gjort så mycket annat än att solat & badat vid poolen, för att få till lite yttligare färg på huden, hihi. Snart så skall vi fixa oss redo för kvällen för det blir antagligen någon utgång idag. Det är ju ändå fredag? ;-)

PS. Det kommer snart komma upp en VLOGG ifrån min & min tvillingsysters födelsedag i onsdags på youtube, så den får ni inte missa! Sedan skall jag redigera en till video ifrån denna dagen, som antagligen kommer upp om någon dag fram över. Så glöm ej att prenumerera på min youtube kanal. Ni hittar den HÄR!

Men vi hörs senare. Ha en fin fredagskväll, kramisar!

Likes

Comments

Godmorgon alla finisar! Idag är det redan fredag, alltså är det en vecka sedan vi kom hit till Spanien. Hur pass snabbt går inte tiden när man har roligt? Haha sjukt. Iallafall dagen kommer börja med att vi skall till La Zenia Boulevard, som är ett stort köpcentrum i Alicante. Så vi har beställt en taxi dit klockan 10.00. Efter shoppingen blir det antagligen lite sol & bad som vanligt, för att vi kämpar verkligen med att få till en fin bränna. Vi hörs senare i ett annat inlägg, då jag uppdaterar mer. KRAMISAR!

Likes

Comments