Godmorgon 🌸

Blev inget inlägg igår, hade sån sprängande huvudvärk. Gick en sväng på stan med en vän Emelie och lilla Sofia. Sofia fick vandra omkring själv vilket hon tyckte var jätte roligt, gick vi ena hållet så sprang hon iväg mot andra hållet, det är ju så roligt att bli jagad =)

Gjorde inte så mycket mer än så, var hemma resten av dagen och spelade kort med Petra.

Sofia vaknade två gånger inatt, 02.00 och 03.00 vilket hon aldrig annars brukar göra men det är väl tänderna som spökar, så idag försov vi oss.. Var bara att snabbt klä på oss äta frukost och springa till dagiset.
Sofia ska vara extra länge på dagis idag för jag jobbar mellan 16-20 så då får pappa Erik hämta henne kring 5 efter sitt jobb, annars brukar hon vara på dagis tisdag-torsdag mellan 08.30-11.30, om jag inte jobbar såklart! Huvudvärken verkar då sitta kvar ännu så det blir en lugn dag fram tills jag börjar mitt pass.

Ha en bra dag, vi hörs!
Kram
❤️ /m&s

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla!

Idag har vi varit ute i de fina vårvädret.
☀️Full fart på lill donnan, allt är ju så roligt, speciellt plaska i vattenpölar.

Nu ska jag och E in och fortsätta på den nya trappan, de lilla som är kvar. Kommer bli super
👌🏽

Kram på er, vi hörs
🌸

/ m&s

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår blev det en tripp till Kalix och köpa ett skrivbord, vi var väl hemma kring 22 tiden så det blev en sen kväll för Sofia men det måste man ju få ha ibland också ;)
Jag och Erik, (Sofias pappa) har börjar se en gammal serie som heter Rederiet som jag fastnat för så mycket, den är så bra!!

Vaknade kring halv 7 imorse av att Sofia stod och skrek så hon fick komma till våran säng och mysa med en vällingflaska, älskade barn😍 Just ätit havregrynsgröt till frukost och nu blir det att se ett avsnitt av Rederiet.
15 grader varmt och sol ute, tror vi tar på oss kläderna och utnyttjar de fina vädret sen!

Ha en fortsätt bra dag så återkommer jag snart!

Kram
❤️ /m&s

Likes

Comments

Hade tänkt att denna blogg skulle handla om mig och min dotters vardag.

Jag heter Marlene och är 21 år gammal, har en dotter som heter Sofia som är 1 år gammal.
Vi bor i centrala stan i en trea, Sofia går på ett dagis som heter Rönnens förskola som ligger alldeles i närheten. Inskolningen gick toppen bra och hon stormtrivs där! Jag vikarierar på ett äldreboende men söker tusen (känns det som) andra jobb så man får en bättre inkomst.
Min plan är att plugga till undersköterska med tanke på hur bra jag trivs inom vården.

Kommer inte skriva så mycket mer i detta inlägg men som jag skrev högre upp så kommer jag skriva om våran vardag i min blogg, och såklart bjuda på massa bilder!
Ska försöka hålla bloggen uppdaterad varje dag =)

Ha en fortsatt bra fredag så återkommer jag snart.

Kram❤/m&s

Likes

Comments