Copenhagen Fashion Week ss18

Bilder: W Magazine (Adam Katz Sinding) & Vogue (Style Du Monde).

9-11. august var jeg en liten svipptur i København grunnet fashion week. Denne runden var noe annerledes for meg, da jeg reiste med 2NDDAY og tilbrakte alle de tre dagene på Revolver fashion fair for å vise frem SS18 kolleksjonen til kunder. Selv om det ble lite tid ute i København sine fine gater, er det alltid en god vibe i den byen som gir meg masse inspirasjon! I ettertid av fashion week elsker jeg å scrolle Instagram, Pinterest og Vogue for en liten update fra alle visningene og ikke minst, street style. Her er et lite moodboard med mine favoritter. Jeg har allerede lagt min elsk på Jeanette Madsen sine sneakers fra Balenciaga, og de rykket fort til toppen av ønskelisten min!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Tidlig i juli flyttet jeg fra et kollektiv og inn til min første lille leilighet. Selv om jeg fortsatt leier, er dette det første stedet jeg føler meg skikkelig hjemme. Jeg elsker å ha et lite sted for meg selv hvor jeg kan dille og ordne akkurat slik jeg vil. Leiligheten skal bli godt brukt til sene vinkvelder, med gode venninner, deilige bruncher hvor vi skravler bort hele søndagen, lange ettermiddager med en kopp kakao og mitt favorittmagasin. Jeg vet at dette blir en fin høst!

Likes

Comments


1.august startet jeg i ny jobb som sales assistant for 2NDDAY i Norge! Jeg var klar for nye utfordringer, derfor passet denne jobben meg perfekt. Jeg var tidligere assisterende innkjøper for Høyer Storo, en jobb jeg elsket, men noen ganger må man ut av komfortsonen for å utvikle seg og når jeg da fikk denne muligheten kunne jeg rett og slett ikke takke nei. Det er spennende å nå sitte på andre siden av bordet, hvor det er min tur til å presentere kolleksjonene til innkjøpere. Et stor pluss er så klart at 2NDDAY har levert en knallbra Spring Summer kolleksjon, bare se på bildene over!


Likes

Comments

Topp: Baum und Pferdgarten (her), shorts: Levis.

Baum skuffer aldri, og er det en ting som gjør meg inspirert og motivert så er det de gangene Baum und Pferdgarten slipper en ny kolleksjon. AW17 var intet unntak - nydelige farger, print og ikke minst passformer gjør at jeg craver nesten alt! Bare se på resten av denne serien, CAN I PLEASE HAVE THEM ALL?


Cardigan, her

Topp, her


Topp, her

Likes

Comments

Topp: Day Birger et Mikkelsen, belte og øredobber: Mango, skjørt: Birgitte Herskind og sko: Valentino.


Når jeg ser på disse bildene lengter jeg virkelig tilbake til ferie og ikke minst varme dager, men august har truffet inn og det betyr tilbake på jobb for de aller fleste. Jeg er så heldig at jeg starter august med en helt ny hverdag, mer om det senere. Det jeg ønsket å si var, er ikke dette skjørtet fint? Jeg liker hvordan jeg kan dresse det opp med et par høye heler og en fin topp, eller tone det hele ned med en oversized tee og et par sneakers. Jeg har virkelig fått øynene opp for Birigitte Herskind og gleder meg stort til å se hennes AW kolleksjon! Krysser fingrene for at den er ute på nettsiden om ikke lenge.

Likes

Comments


I år leide vi leilighet via Airbnb, et veldig godt valg! Sene vinkvelder ute på terrassen er vell så fint som å spise ute hver kveld synes jeg. Spesielt når det er godt og varmt til langt over midnatt, det er det ikke ofte vi opplever her hjemme.


Jeg ble tipset som å ta turen til Jean-les-Pins, noe som viste seg å være verdt den lille togturen. Vi dro faktisk tilbake igjen dagen etterpå. En koselig liten by, med sandstrender!Ferieuken i Nice var virkelig den avslappende ferien jeg ønsket meg. Det er deilig å stå opp uten å ha en plan for dagen, bare gjøre akkurat som man føler for. Mange dager ble tilbrakt på stranden, men vi reiste også 3 av dagene. Det var en av tingene jeg likte ved å feriere her, det er så kort vei mellom de ulike byene og togene går hele tiden!

Jeg har virkelig ikke vært alene om å dra til Den Franske Rivieraen denne sommeren. På instafeeden min føles det ut som at alle har vært her i år! Det er rart med det, hvordan det blir trendy å dra et sted og at alle da tar turen hit. Neste år drømmer jeg om en skikkelig jentetur til Ibiza, har hørt mye bra om det stedet! Her kan man gjøre alt fra å feste natten lang, til å ha en rolig ferie med strandliv og middager i gamlebyen.

Nå er ferien over for denne gang og jeg er klar for en spennende høst!

Likes

Comments

Kjole: Isabel Marant, Jakke: Fall Winter Spring Summer og Pouch: Loewe

My boo, @karolinesmadal var i året én av 9 finalister i årets stylista! Jeg var så heldig å få være hennes plus one for kvelden. Hun stakk ikke av med seieren i år, men noe sier meg at hun kommer sterkere tilbake neste år. Uansett, var det en hyggelig kveld med litt drinks og mingling.

Nå går turen videre til Nice for en etterlengtet ferieuke. Planen er å ikke gjøre noe annet enn å spise mat, slikke sol og drikke vin - akkurat slik jeg liker det.

Likes

Comments


Takk for nok en fin tur, kjæreste Paris! Jeg føler at byen alltid har noe nytt å by på og denne gangen oppsøkte vi et par steder som jeg aldri ha vært. Sacre Coeuer med en helt fantastisk utsikt, og Jardin du Luxembourg som var en koselig park hvor det var deilig å slappe av med lunsj og et glass vin. Håper det ikke er så altfor lenge til vi ses igjen!

Likes

Comments

Planen min for dagen: gjøre ingenting. Enjoy your sunday!

Likes

Comments