Helt siden jeg så disse på Høyer Luxury sin instagram har de vært i tankene mine, og jeg kan ikke si at min lille hang up på Sex and the City har vært til stor hjelp. Jeg etter å ha siklet på de en god stund nå, bestemte jeg meg rett og slett for at de skulle få bli med hjem. Materialistisk lykke as!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Bilder: Pinterest

Jakke m/belte Zara her, Kåpe HM her, Pumps Mango her, Genser Samsøe her, Bukser Samsøe her, Ørepynt HM her, Ankel boots Zara her

Likes

Comments

Skjorte: Birgitte Herskind // Jeans: Rag & Bone // Belte: Calajade // Sneakers: Diemme // Veske: J.W. Anderson

Ok dere, da var det mandag igjen! La oss gjøre dette til en fin uke. Legg inn en koselig happening midt i uken, en god middag eller en liten tur på kafé med en venninne - det gir deg et lite avbrekk og noe å se frem til før helgen igjen. Vi har besøk av Day konseptbutikkene på showroom denne uken, noe jeg synes er veldig hyggelig, da blir hver dag til en fest. Torsdag reiser jeg en natt til Stavanger for å delta på et event i regi av Day Stavanger, wish me luck!

Likes

Comments

Magda Butrym

Jeg kan med en gang si at jeg hadde nesten gjort hva som helst for den blomstrete lilla blusen og skjørtet som er til, det er bare det at jeg dessverre ikke har 20 000 å bruke.. Det stikker litt i hjertet mitt, men må bare ha øynene oppe for noe lignende hos Zara og Mango!

Dries van Noten 

Dries Van Noten inspirerer meg alltid med sin mønstermix og denne visningen var intet unntak! Min favoritt er definitivt den gule trenchcoaten, den vil passe perfekt til en grå høst her i Norge.

Stella McCartney 

Jeg husker fortsatt den dagen jeg fikk øynene opp for Stella. Det var de fineste blomsterkjolene jeg hadde sett og jeg drømte meg med en gang bort til den dagen jeg kanskje kunne ha en hengende i skapet signert av henne. Well, Im still dreaming.

Proenza Schouler

Jeg har enda ikke hatt en big crush på en veske fra Proenza, men deres kleskolleksjoner, det er et kapittel for seg selv. Oh lord! Jeg skal i bryllup til en venninne neste sommer, og da skulle jeg så gjerne hatt på meg en av kjolene fra deres SS18 kolleksjon.

Isabel Marant

Isabel Marant er den visningen jeg er mest spent på hver sesong, og jeg må bare si, kjære Marant, så langt har du ikke skuffet meg! Jeg har ett mission for neste sommer, som er å finne den perfekte hvite romantiske kjolen.

Ellery 
Altuzarra

Som med Dries van Noten, Altuzarra behersker mix av mønster og ulike stoffer på en måte som inspirerer meg til å gå ut av min komfortsone.

Ulla Johonson 

Ulla Johnson, no more words needed!

Dior 

Jeg ønsker meg alt fra Dior om dagen, veskene, klærne og ikke minst skoene. Godt at kun er en kort tur til Vincci her i Oslo, slik at jeg kan drømme meg bort fra virkeligheten, selv om det bare er for et lite sekund.

Self-Portrait 

Sist men ikke minst, Self-Portrait! Jeg falt pladask første gangen så blusene og kjolene fra merket, og jeg har gått på flere smeller siden den gang. Plaggene er nå favoritter som jeg kommer til å ta vare på i all fremtid. Jeg tenker at til våren er tiden inne for å utvide samlingen med den gule kjolen på det nederste bildet - fin eller hva?

Likes

Comments

Etter siste episode av Sex and the City slo det meg plutselig, hvorfor ikke feire jul i Paris? Denne julen har jeg lenge ønsket å reise vekk. Julaften føles bare ikke like viktig som tidligere og jeg vil heller benytte de ekstra feriedagene på å reise. Når det er sagt føles Paris så trygt og godt, og det er ingen hemmelighet at byen har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Jeg kan derfor ikke komme på et bedre sted for meg å feire jul i år! Krysser fingrene for at det lar seg gjøre.

Tenk deg å ta morgenturen ved Eifel tårnet med en cappuccino i hånd på selveste julaften, lunsj på Hôtel Costes og til slutt, middag på Derriere. 1.juledag tilbringes gatelangs i Le Marais, hvor vi stopper på en fortauskafe og drinker vin så lenge vi føler for det. Det er ikke noe annet jeg heller vil!

Likes

Comments

For en god stund siden drømte jeg om et par pumps fra Miu Miu, så klart for dyre for min lommebok. Jeg bestemte meg derfor for å lage min egen variant med et par pumps fra Zara. Det var ikke vanskelig i det hele tatt - eneste jeg gjorde var å kjøpe silkebånd i den fargen jeg ønsket og tok hull i skoene med en hulltang! Kanskje en fin liten lørdagsaktivitet?

Likes

Comments

Kåpe: 2NDDAY // Jeans: Rag & Bone // Boots: Topshop


Innsalgsperioden er i gang for fult igjen. Jeg har allerede hatt et par møter denne uken, noe som har gått fint synes jeg! Det beste med å ikke jobbe i butikk hver dag er at jeg har mye større frihet til å legge opp dagen min som jeg vil. Som i går, da hadde jeg et sent møte her på showroom og kunne derfor avtale en liten lunsjdate med @karolinesmadal. Et fint avbrekk på dagen med deilig blomkålssuppe på Nord bakeri, anbefales!

Likes

Comments

I have a confession to make - jeg har aldri sett Sex and the City. Hvorfor? Jeg aner ikke, men nå dere, nå gjør jeg ikke annet. Jeg drar på jobb, drar hjem, setter på en ny episode og der blir jeg sittende. Problemet at Carrie sin store kjærlighet for sko nå er overført til meg og jeg ønsker meg et par nye høye hæler før julebordsesongen kicker i gang! Helt øverst på ønskelisten står paret Jimmy Choo, men også de famous Manolo Blahnik, Carrie sin favoritt.

1. Isabel Marant her, 2. Aquazzura her, 3. Zara her, 4. Zara her, 5. Jimmy Choo her, 6. Jeffery Campbell her

Likes

Comments

Jakke: Day Birger et Mikkelsen // Skinnbukse: Stella Nova // Boots: Diemme


Høsten er her! Den årstiden jeg alltid er mest inspirert. Min svakhet for strikkegensere, og ikke minst jakker gjør vondt for lommeboken, men godt for meg. Skinnbuksen gjør nytte for seg igjen, det samme gjør vinterskoene fra Diemme. La oss alle krype under et pledd hjemme, med et glass rødvin og Sex and the City - jeg vet at jeg skal det i hvert fall.

Likes

Comments

En liten sniktitt på neste høst fra 2NDDAY! GAAW18 ankom nemlig showroom i går og jeg må si at jeg gleder meg til å jobbe med denne kolleksjonen de neste to månedene. Jeg har allerede plukket ut et par klare favoritter, som skinnjakken i front og den rutete dressen. Du skal ikke se bort i fra at jeg sniker meg til å bruke dette et par ganger denne høsten. Vi er i gang med å planlegge en roadtrip på to uker med kolleksjonen, hvor vi skal kjøre fra Oslo til Molde, langs kysten i Norge - kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til det!

Likes

Comments

Nouw Magazine