Slip dress: & Other Stories // Tyllskjørt: HM // Veske: Valentino // Belte: Calajade

Hvis du ikke følger Majawhy på instagram, gjør det! Jeg elsker kjolen hun har på seg, og etter mye leting fant jeg til slutt et sort tyllskjørt - det beste av alt, det er fra HM. Siden skjørtet er helt gjennomsiktig passer det perfekt til en sort slit dress som jeg kjøpte på Other Stories for et par måneder siden. Med Rattle belt fra Calajade i livet blir det akkurat passe røft.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dress: 2NDDAY // Topp: Iro // Veske: J.W. Anderson

Du skal ikke undervurdere power dressing - hvis du trenger litt ekstra selvtillit en dag, da er det heldress som gjelder. Enten i en knall farge, eller rett og slett en i sort som har helt perfekt passform! Min nye crush er hel dress i rosaaaa, jeg må bare finne den først.

Likes

Comments

I det siste har jeg lurt litt på disse sneakersene fra Stella McCartney. Det eneste jeg bruker i hverdagen er jo sneakers, derfor tenker jeg at det er lov å investere i et par som jeg virkelig digger. Kanskje det blir årets julegave til meg selv..

Likes

Comments

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere alle en god søndag. Håper dere nyter den! Mine planer for dagen er å ta det helt rolig frem til jeg skal en tur på Høyer Storo igjen, deretter blir det en kveld hjemme med en god film kanskje. Perfekt søndag i mine øyne!

Likes

Comments

Topp: Birgitte Herskind // Skinnbukser: By Malene Birger // Pumps: Valentino

Puh, i dag gikk deadline for pre-fall18, det vil si at innsalgsperioden er ferdig for denne gang! Med innsalg i to måneder føles det litt ekstra godt å komme hjem til et glass rødvin. Denne helgen skal rett og slett kun bestå av en hel del hjemmekos og to vakter på Høyer Storo, mitt andre hjem.

Likes

Comments

Blazer: Stella McCartney // Tee: Loewe // Jeans: Isabel Marant Etolié // Smykke: Annie Berner // Boots: Chloé

Jeg er inne i en liten periode hvor jeg ønsker å bytte ut egentlig hele klesskapet mitt, typisk meg. Hvis jeg kunne velge, helt uavhengig av lommeboken, hadde dette antrekket vært på vei hjem til meg as we speak - dessverre er det ikke helt slik, så det får bli med drømmen. Uansett, dere må gjerne sjekke meg ut på Tise, marlendavidsen. Der legger jeg ut nye ting hver måned!

Likes

Comments

Blazer: Mango // Ullgenser: By Malene Birger // Skinntights: Stella Nova // Sko: Acne

I dag er det bare å være ærlig å si at det ikke er helt min dag, det er den klassiske blåmandagen vet du. 

Likes

Comments

Topp: Iro // Jeans: 2NDDAY // Øredobber: Lilyandrose // Sneakers: Diemme // Pouch: Loewe

Det er lørdag, jeg har fri og jeg skal ha julebord med noen av de beste jentene jeg vet om - med andre ord, en helt perfekt dag!

Likes

Comments

Er det lov til å si endelig hjemme? Den siste uken var vi en helg i Stavanger. Her prøvde jeg den fineste Baum kjolen hos Høyer, som jeg konkluderte med at jeg ikke kunne leve uten.. Min konklusjon på det meste egentlig. Et sted jeg likte meg godt var Fargegaten, en gate med masse hyggelige kafeer - absolutt verdt et besøk! Etter 4 dager med base i Stavanger gikk turen videre til Haugesund, Stord, og Bergen. På torsdagen var vi klare for å ta flyet over til Ålesund, men på grunn av snøværet ble flyet vårt kansellert. Vi fikk booket om flyet vårt til Oslo og skulle ENDELIG hjem. Jeg er en altfor hjemmekjær person til å skulle være borte på jobb i 12 dager, jeg reiser ikke på ferie så lenge en gang. Selv om det har vært stas å besøke mange nye byer og butikker, var det helt magisk å komme hjem til leiligheten.

Likes

Comments

Nouw Magazine