ända Sen jag var 12 år så har jag alltid älskat Modo Hockey. I den här säsongen så har jag varit på 1 match dvs hemmapremiären. Jag tycker att dagens Modo Hockey slarvar alldeles för mycket i egen zon. Dom måste öva på att hålla kvar pucken i egen zon istället för att ge bort pucken till motståndaren . Men det är inte bara jag som tycker det. Men nu håller vi tummarna för seger i nästa match.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag och besökte Liseberg. Det var så himla kul att vara där. Jag åkte på en massa karuseller såsom Atmosfear och aerospin. Det var jätteroligt. Jag skulle ha åkt balder men bältet var för kort.  Men det var kul iallafall. Idag ska jag shoppa ute på stan. Det var allt.

Likes

Comments

Sollefteå är min hemkommun. Här finns det en massa saker man kan göra. Du kan boka in en campingplats på Sollefteå camping som ligger ute på Risön. Där finns även ett utomhusbad och minigolf. Ni kan även besöka Långsele som ligger 1,3 mil väster om Sollefteå. Där har dom också en camping och där kan du doppa dig i den sköna Faxälven. Här i Sollefteå har vi också en populär vecka som heter Nipyreveckan. Där kan man göra så många roliga saker. Den veckan är i slutet av Juli. i Näsåker som ligger 42 km norr om Sollefteå kan du besöka ett ställe där du kan hitta en massa hällristningar. Området där hällristningarna finns heter Nämforsen. 7 mil norr om Sollefteå ligger Junsele och där finns det en djurpark. I den djurparken finns allt från lemurer till vita tigrar. Ifrån Sollefteå kommun kommer 2 ateister härifrån. Nämligen Emil Assergård och Ulrika Ölund. Dom växte upp i en liten by 3 mil öster om Sollefteå som heter Undrom. Jag rekommenderar att ni som turistar ska komma upp till den vackra kommunen Sollefteå kommun. En sak till: den sjunde juli börjar trollskoj och den pågår till den 28 juli och det är en liten musikfestival kan man säga och man kan vara med på lotterier där det står ett nummer på framsidan. Hjärtligt välkommen.

Likes

Comments

Äntligen har man nu tagit studenten.  Det är det bästa som har hänt mig under hela mitt liv. Plus att jag har vunnit ett stipendium från kulturskolan. När jag hörde mitt namn så var jag helt överraskad. Jag kunde inte fatta att jag kunde vinna ett sådant pris. Det känns jätteroligt. Blir väl att lyssna på min favoritlåt All In på högsta volym. Nu är det bara att gilla läget. Fick en hel massa presenter och vid det här fallet har jag fått pengar. Just nu är det sammanlagt 1200 kronor. Nu ska jag ta mig en fika. Ha det gött.

Likes

Comments

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag tar studenten.  Det ska bli så skönt att få lämna gymnasiet. Men samtidigt kommer jag att känna sorg. Dvs att jag kommer sakna mina kompisar. Men nån dag kommer jag att få träffa dem igen. Nu är det bara att öva jättemycket på studentsången. För er som tar studenten så finns det en länk på den här inlägget där du kan lyssna på studentsången. Så att det blir enklare att få kunna texten utantill. Jag längtar verkligen till studenten. Jag har allt utom studentskylten. Den kommer hem till mig på tisdag. Nu är det bara att tagga inför fredag. ha det gött / Markus

Likes

Comments

Nu på lördag ska jag fara upp till Umeå och vara med i en deltävling utav Musikschlaget 2016. Mudikschlaget är en tävling för dom som är funktionshindrade. Jag har autism. I den här tävlingen får man sjunga covers av andras låtar. Det kommer jag att göra dvs att jag ska sjunga låten My heart Will go on  (finns länkad här). Den som vinner den deltävlingen kommer åka till finalen i Sundsvall den 12 november. Jag känner mig väldigt spänd inför deltävlingen. Får väl hoppas att det går bra för mig, om jag inte går till final så är jag glad över att få vara med. Det ska ni bara veta.

Likes

Comments

Jag är en sån människa som älskar att kolla på film nu när det närmar sig kristi himmelsfärds dag. Därför så gör jag en lista på några exempel på mina favoritfilmer. Vissa har jag hemma och vissa har jag inte.

Micke och Molle, en fantastisk disneyfilm.
Giftspindeln, en svartvit film om en gigantisk tarantella.
Världarnas krig, en skitbra film från tidigt 50-tal.
I skräckens köpt, jättebra svartvit film om en man som krymper tack var det att han var i kontakt med ett radioaktivt dimma.
Sagan om ringen och Hobbit trilogin, jävligt bra filmer.
Alla Star Wars filmerna, jättebra filmer med rymden som tema.
Lejonkungen, en fantastiskt fin film.
Spindlarna, en film som inte passar med svenska titeln, eftersom att det är gigantiska myror med i filmen. Den är skitbra.
King kong (originalfilmen från 1933) jävligt bra svartvit film som är om möjligt totalt mycket bättre än Peter Jacksons version.
Top Gun, jävligt bra film med Tom Cruise om när han utbildar sig till stridspilot.

Några trailers/klipp till några utav filmerna på listan finns länkad här.

Likes

Comments

Idag var jag så förbannad att jag bestämde mig att skriva ett brev till landstingets chef Erik löfvgren med bestämda meningar. Såsom att vi i länet är förbannad på både honom och landstinget. Nu tycker jag att vi ska starta ett nytt manifestation. Dom här lagt ett beslut om en sommarstängning utav Sollefteå akutsjukhus. Det tycker jag är väldigt dåligt. Jag vill att sjukhuset ska vara öppet i sommar. Nu är måttet rågat. Tack för mig.

Likes

Comments

Nu kommer jag ut med en varning med att det ringer folk från utlandet som påstår sig vara ifrån Windows. När jag fick samtalet så trodde jag att det var en vän till som bor utomlands men det var en annan person som ringde. Det var en kvinna som sa att hon kommer ifrån bolaget Windows och hon frågade om jag hade någon dator. Jag svarade nej, sen sa hon: Do You have no computer? Do you have a laptop? Då svarade jag No I'm not intresting of you sen la jag på luren. Min gissning är att dom vill komma åt våra bankkonton genom att ta sig in via våra datorer. Den klippet som jag har länkat är då en kille som drev med den bluffmakaren som ringde till honom och påstod va från Microsoft. Snälla DELA det här blogginlägget som en varning för hela allmänheten, DELA DEN på Facebook, Twitter, instagram  (genom att ta en skärmbild och hashtaga #varning), Tumblr mm. Tack för mig.

Likes

Comments

Emil assergård har nu en egen VEVO (uttalas vivo) kanal på Youtube. En VEVO kanal är en kanal där en känd artist/musikgrupp lägger ut sina låtar och musikvideor. Det finns så många såna kanaler på Youtube. Den här låten som är länkad är den låten som jag mest bloggar om. Jag gjorde det här för att få Emils karriär att ta fart. Sånt kallas marknadsföring. Jag hoppas verkligen att Modo hockey väljer att spela denna låt på sina hemmamatcher. Mitt tips är att ni lyssnar på den här låten. Om ni gillar den, DELA DEN. TACK FÖR MIG

Likes

Comments