Seriøst, det må virkelig snart stoppe! sSnes virkelig snart at der er ALT for mange mennesker i denne verden som har alt for lidt respekt for dem selv, hvad de gør og deres handlinger! der er simpelthen alt for mange mennesker der klynker og brokker sig over hvor fucking hårdt livet er, og bla bla bla! - Hvis du behandler dig selv som lort, spiser lorte mad, har en lorte indstilling til det at tage dig af dig selv, fysisk som mentalt, kommer du højst sandsyneligt på et tidspunkt også til at ligne lort - indvendigt som udvendigt, og længere er den historie sådan set ikke. Gør dig selv den tjeneste at tænke over hvad du køre ind i munden, gå op i dig selv, bevæg din krop, FOR DEN ER SKABT TIL DET! Og så gå dog op i dig selv, og det kan godt være nogen mennesker vil udtale sig om at det er overfladisk, og gu' fuck er det da ej! det er kun et signal til dig selv, og omverdenen om at du faktisk tager dig selv seriøst!

Prøv at forestille dig din egen afføring. Sådan rigtigt forestille dig den, med kvurver, konturer og lugt. Forestil dig så, at der kom en mand med en væske og sagde til dig “Med en dråbe af det her, kan jeg få din afføring til at dufte virkelig godt” Ville du så spise din egen afføring? Sikkert ikke! Men hvorfor fanden i helvede Ryger, Drikker og spiser vi så McDonalds, Pølsemix, Færdigretter, Frysepizzaer, Slik, Chips, Sodavand Flødekager? Det er jo basalt set bare lort, der dufter godt. Faktisk vil jeg næsten påstå at der er mere næring i din afføring, end der er i nævnte retter. Vi ville hellere ikke pisse i tanken hvis vi havde en Ferrari vel? Tænk på at du er en Ferrari, og så stop dog forhelvede med at pisse i tanken! Og hold op med at æde afføring?! Det er IKKE for at jeg skal sætte mig op på en pedestal, men synes da at det er stof til eftertanke!

En anden ting er at jeg snart føler at de fleste folk er lidt for ligeglade med hvad de har og hvilke værdier de har i livet! Det kan efterhånden godt blive lidt for meget som om, at alle mennesker er en stor scocial-fuck-maskine, og når alt kommer til alt, går det hele bare ud på hvem der har det største tomme talent inden for ingenting, og har du på samme tid 5000 venner på facebook, så er du skam godt kørende med dit liv! fordi selvfølelig er det da mere vigtigt at have sindsygt mange "venner" omkring dig, i forhold til at sætte pris på de få venner som rent faktisk gider at bruge sin tid på dig? Fordi er de der ikke for dig 100% af tiden når du har brug for dem, så er der ingen grund til at de er der i det hele taget, og mennesker som ikke vil dig det bedste så længe du lever, er simpelthen ikke værd at samle på.

Sørg nu for pokker for at tage det hele lidt seriøst! - Tænk over hvilke mennesker du virkelig gerne vil have omkring dig, og hvilke mennesker som for den sags skyld også er gode for dig! - Sørg for at din krop elsker dig, og at du elsker dig selv, det er virkelig vigtigt! Stop med at proppe dig selv med lort, fordi det smager godt, for det har dårligt udfald i sidste ende! Du skal ikke nøjes med noget her i livet, kun det at tage dig, og din krop seriøst, og mest af alt, sørg for at du virkelig er glad og at du kan se dig selv i øjnene, og lide den person du allerede er, eller er ved at blive!!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej læsere! Hvis i er til film som får jeres føleser til at sidde helt uden på tøjet, så læs med

Den prisbelønnet dokumentar handler om en ung mand
som laver et masseskyderi på en folkeskole i Newtown, Connecticut.
Han ender med at have dræbte 20 elever, 6 lærer og sig selv en tidlig morgen den Den 14 December 2012.

I dokumentaren følger man mange af de pårørende til de dræbte børn og lærer,
og ser hvor dybt ramte hele deres by og samfund stadigvæk er 4 år efter tragedien.

Da jeg så filmen, kan jeg huske at jeg sad med den største klump i halsen, og jeg sad med mig selv og tænkte at
"Det må være sådan her det føles at miste hele sin familie på én gang",
fordi det var reelt sådan jeg havde det indeni.

Jeg var rørt over hvor ekstremt dokumentaren havde ramt mig;
og det var så slemt at jeg faktisk var i dårligt humør dagen efter.

Newtown er uden tvivl den hårdeste dokumentar jeg til dato har set.

Filmen kan ses på Netflix.

Se traileren til Newtown her

Har du set den, og hvad er dine tanker omkring og efter du har set dokumentaren?

Likes

Comments