Som lokal virksomhed, er den bedste måde for dig at blive kendt er at bruge en blanding af konventionelle reklame og online marketing teknikker.

Her er 7 idéer som du kan benytte:

Bestil en fortegnelse på de gule sider, hvis du ikke allerede har gjort det. Du må muligvis vente i flere måneder, før den næste udgave bliver offentliggjort, men ring nu nu for at finde ud af, hvornår fristen for annoncer er.

Placer små displayannoncer i relevante afsnit af ugentlige eller daglige aviser. Søg efter annoncer fra virksomheder som din, og prøv at annoncere på de samme steder, som de regelmæssigt annoncerer. Her vil det være en god idé at tage en specialist i lokal online annoncering med indover.

Lav ordninger for at udveksle kuponer med ikke-konkurrerende lokale virksomheder, der servicerer samme kundekreds. Skriv en pressemeddelelse, der annoncerer din virksomhed og send den til lokale aviser.

Hvis du har nogen skriftlig evne (eller pengene til at ansætte en person, der gør), skriver du nogle artikler om fordelene ved din virksomhed. Dette vil hovedsagelig gælde for service af virksomheder - og se om du kan få papirer til at køre dem. (Indsend dem som kolonner eller skriv dem op som et faktablad for at gå med pressemeddelelsen om din store åbning.)

Overvej en form for giveaway-henvis en ven, få en gratis service, eller hvad der måtte være passende for din virksomhed, måske en slags gratis produkt med det første serviceopkald. Opsæt en hjemmeside og få den opført i søgemaskiner.

Du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker der bruger internettet til at finde produkter og tjenester.

Netværk, netværk, netværk! Kom ind i, hvad grupper er passende, så folk lærer dig at kende. Overvej at tilbyde gruppens kuponer til en gratis eller nedsat service, som grupperne kan give væk som tomboler. Du kan også finde det nyttigt at se på andre virksomheds succesfulde marketingplaner og få ideer fra de teknikker, de brugte.

Likes

Comments