Folkehøyskole er tipp topp! 

Hei alle sammen som leser blogge min eller noe? ..

Jeg tenkte å skrive et innlegg om hvordan det er å gå på folkehøyskole ! Jeg har alltid tenkt og gå på en folkehøyskole den dagen jeg ble kjempe drittlei av skole.. Men den dagen jeg ble ferdig på folkehøyskole så ville jeg bare ta en pause... Pause fra folk som jeg ble kjent med på skolen jeg gikk mitt siste år.. Jeg synes det var tøft det siste åre på vg2.. Men nok om det .. Her er min erfaring av Folkehøyskolen i Selbu (ligger nært Værnes)

Jeg hadde egentlig ingen forventninger , eneste jeg håpte på .. Eneste som jeg tenkte på hele tiden var det at jeg håper at jeg finner meg en bestevenn som jeg kan dele dette år med. Og noen dager senere når skolen hadde begynt så ble jeg og en venninne som perler på en tråd. Vi bodde sammen på samme hus.. Og ikke nok med det skulle vi gå i samme klasse siden begge to var interessert i kunst og design arbeid.

Det som er med Peder morset folkehøyskole det er en kjempe bra skolen for både friske folk og folk som har en nedsatt funksjonshemming. Det er ganske bra for oss friske mennesker og få lov til å godta det som er rundt oss. Det er folk er likens , men andre har kanskje mer utfordrerne enn andre.

Det som er veldig positivt med Peder morset folkehøyskole er at det er 8 hus som elever bor på.. Men det er veldig fint at det vi ikke trenger å dele rom. Alle elever har egne rom og toalett. Jeg aner ikke hvordan det er med andre folkehøyskoler men meste av folkehøyskoler har delt toalett .. har jeg hørt. Men slik er det vertfall ikke på Peder Morset Folkehøyskole. Jeg liker egentlig plassen siden jeg får ha mitt eget rom og toalett med både vask/dusj og toalett..

Jeg kan anbefale Peder Morset Folkehøyskole på det aller beste ! Jeg trives veldig god å bo der og få den erfaringer jeg trenger i livet mitt slik at jeg kan vokse mye mer som person!.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I'm back ! 

Hei velkommen til bloggen min igjen <3

Jeg har hatt en stor pause med både skriving og bare levd livet. Jeg kommer til å skrive om mine erfaringer det året som gikk, da jeg gikk på folkehøyskole. Jeg kommer til å fortelle dere alt! Jeg er ikke en person som lyver. Men jeg vil prøve å gjøre mitt beste ! Jeg har blitt så mye bedre på meg selv. Jeg har forandret meg på så mange ulike områder.

Jeg kommer til å slette noen innlegg på denne bloggen ! Jeg kommer til å skrive alt jeg det har opplevd dette året. Det har vært ikke så lett folk har trodd, Men jeg prøver mitt beste med å stå på mine egne bein. Jeg er ganske stolt over hvor lang jeg har kommet , jeg er snart i mål.

Jeg har bestemt meg for å gå ett år til på folkehøyskole , siden de på folkehøyskolen har et spesial tilbud de som har gått et år fra før av. Og den linjen tilbyr dem arbeidstrening for de som trenger litt støtte i arbeid. Kjempe bra tilbud for de som ikke har så mye jobberfaring og kanskje sitter litt fast i å velge hva de vil bli.

Jeg tok en drastisk forandring i mitt liv og det er å bleike håre mitt. Jeg er så utrolig heldig, som har en fantastisk søster som kan hjelpe meg å få min originale fargen min tilbake. Fordi jeg sparer så mye penger på det. Så dette er nå den fargen som jeg har nå :)

Min originale fargen min heter egentlig gyldenhonning, som er basert på 50% Gult og 50% Oransje


Håper alle får en fin sommer <3 ønsker alle vell og godt 

Likes

Comments


Vet ikke om dette kommer til å bli så sterk tekst, men isåfall viss det blir det så får du heller hoppe over noen avsnitt. Det er så viktig med mobbe Historier fordi det er så like til andre mobbesaker at det er et viktig budskap til dem som har blitt mobbet og er et offer at de slipper å leve med det. Man må lære ungene sine å IKKE BRY SEG .. Enkleste utveien for å bli ikke bli påvirket av mobbing.Jeg er da 20 år nå...Da jeg var 6 år . Jeg har blitt mobbet helt siden jeg begynte på skolen. Jeg husker veldig godt hvor mye jeg ble mobbet og hvor lenge det egentlig det foregikk. Det foregikk helt til jeg faktisk kom på Ungdomsskolen, da hadde mobbingen roet seg ned en del. Jeg husker flere episoder der jeg ble mobbet med busstoppet, ble stygt etterlignet på ting jeg da til dem. Jeg sa opp til flere ganger SLUTT med flere utropstegn noen kan forestille seg. Det var forskjellige kidz der som sto att med meg på busstoppet. Det var folk som var eldre enn meg og yngre enn meg.

Husker i 1 klassa der jeg ble slått i tryne av en klassekamerat og begynte å blø,jeg blødde veldig mye neseblod etter det. Trodde ærlig talt jeg faktisk kom til å miste nesen. Det er vell det jeg husker da jeg viste min usikkerhet til hele klassa. 1 til 3 klassa var det ikke så mye jeg husker av, siden vi var jo så små..

Husker veldig godt at jeg sprang inn på lærerkontoret og sa ifra at noen blir faktisk mobbet ute. Og jeg traff ikke på noen voksne der ute, jeg husker at jeg sa til dem som satt inne og drakk kaffe: Det hjelper ikke at dere sitter inne å drikke kaffe, når mobbingen skjer ute blant folk.. Deretter tror jeg faktisk at det var max 2-3 voksne ute. Men det hjalp jo ikke så veldig godt. Mobbingen var der fremdeles.. Føler jeg ble ikke hørt av noen av læreren mine eller noen som helst som høre mitt skrik om hjelp

Jeg husker opp til flere ganger der jeg ble tatt inn til samtale for å ha mobbet noen andre , når det var faktisk JEG som ble mobbet. Husker hvor usikker jeg var, ja hele situasjonen var veldig u-komfortabel for meg... Det er vell det som gjorde jeg ble ikke tatt på alvor. Lærerne så meg ikke hvor fælt jeg hadde det. De så jo bare hvor dårlig jeg var i faglig. Men det var jo på grunn av at jeg hadde det dårlig med meg selv.

Husker faktisk ene gangen der læreren min trodde jeg var ord- blind fordi jeg ikke kunne lese når jeg gikk i 5-6 klassa og jeg måtte bestille meg en time hos en logoped og ta en syns test. Joda det viste seg at jeg var bare nærsynt..vell dere kan vell forestille deg å være et mobbeoffer å ha regulering ,stort fluffy hår og briller.. Der har du looken min... Husker faktisk alle matte bøkene mine jeg fikk når jeg gikk 5-6-7 klasse, som gjaldt 2-3-4 klasse bøker i matte. Snakk om å ned trykke meg langt ned i støvlene OGSÅ ettersom jeg har blitt mobbet.

Men uten for skolen var det vertfall ikke noe bedre. Husker opp til flere ganger der jeg ikke ble invitert på bursdag selskaper. Og jeg fikk vertfall ikke lov til å komme på besøke av noen som hadde besøk fra før av. Husker at jeg gikk opp til naboen og ringte på døra å spurte om jeg fikk lov til å komme på besøk , ble møtt med denne kommentaren bestandig: Nei, jeg får ikke lov til å ha mer enn 2 på besøk..

Husker jeg var bedt til et bursdags selskap hos en jeg gikk i klasse med, og jeg ville jo pynte meg siden jeg gikk jo i 6 klassa, og dette var jo bare en engangs greie. Jeg fikk da søsteren min til å sminke meg til jeg skulle dra på bursdags selskapet. Men når jeg møtte på 2 stk også fikk jeg som kommentar: Du?? Ej syns du har på dej altfor mykje sminke.. herregud ass ..

Jeg sprang på badet for å vaske av meg litt av den sminken... Fordi jeg følte jo meg så trakka på at jeg måtte bare vaske av meg litt av det dem ba om.. Det jeg ville var jo å bli akseptert. Men det skjedde jo aldri.. Følte bestandig at jeg ikke var bra nok, jeg var ikke pen nok, Jeg var stygg, ble mobbet fordi jeg hadde for liten blære at jeg tissa meg ut bestandig på skolen. Etterhvert ble jeg flinkere å skjule det. Men det er jo noe man vokser av seg. 

Det var jo slik i 2003 det var kult å ha facebook, osv . Helt siden jeg meldte meg på facebook har jeg også blitt nettmobbet av utrolig mye.Det var utrolig UBEHAGELIG.. å få meldinger på facebook og du måtte faktisk lese dem før du sletta dem..( Nå heldigvis er det ingenting).. men da jeg var kanskje 12-13 år da jeg fikk msn.., der var det ganske mye mobbing, når jeg til og med fikk DRAPSTRUSSEL fra folk som ikke gikk på skolen min engang. Men som gikk på Valderøy Barneskole. Og det var jo litt av et problem for det er ingen som greier å stoppe det. Læreren kunne ikke stoppe det. Mamma har prøvde opp til flere ganger å stoppe det. Ringt både til foreldrene og sa til dem at de skal slutte å u-inkludere meg.. Og når barne ditt blir mobbet på nett så har du ingen KONTROLL over hvor mye barne ditt blir mobbet. Så hold barna dine unna sosiale medier..


Jeg er så glad for jeg er kommet over den stygge mobbingen på skoler, at jeg bryr meg ikke om mobbing. Jeg vil heller opp muntre meg selv til å stoppe mobbing. Og på Folkehøyskoler så skal jeg bli en mye sterkere person enn det jeg nå.. Det er en ting jeg vil her i verden og det er å være en Inspirasjon. Jeg vil prøve å inspirere voksne folk til å se opp for fareskilte når barne ditt blir mobbet. 

TA vare på dere selv og andre <3  Inviter alle sammen , det gjør så godt for andre. <3 

Her er noen tips som jeg kan si hånda på hjerte å si dette har jeg opplevd å det funker. Jeg har opplevd mobbing jeg er forbi den tid. ja jeg sitter en del med Fotografisk minner sydd fast i hjerne mi..


Jeg har 5 tips til deg som blir mobbet !

1. Si ifra til en person du STOLER PÅ og hører på deg.

2. Ignorer alt dem sier.

3. IKKE LA deg påvirke, vis mobberne at du ikke bryr deg.

4. Si ifra til foreldrene dine. De må få vite det.

5. Stopp og bruke sosiale medier, blokker folk som plager deg..

5 Tips til foreldre som har unger som blir mobbet.

1. Si til barne ditt at ; Det er den som mobber det er noe galt med, IKKE DU.

2. Påvirke barne ditt positiv at man skal ignorere det som er vondt, men skal være åpen om hvordan man har det.

3. ikke bland inn foreldrene til den som er mobber. ( Det finnes folk som ikke forstår).

4. Still opp for barne ditt,. vær tålmodig når barne ditt.

5. Gi Barne ditt gode råd,opp søk hjelp <3


Så sier jeg LYKKE TIL Til alle barna som begynner på skole <3 Heier på dere
Likes

Comments

Hei alle sammen <3

Jeg har da bestemt meg for å komme meg avsted på folkehøyskole. Fordi jeg nekter være hjemme å gjøre ingenting. Og kanskje gir meg et håp 1 år etterpå, slik jeg kan forsette utdannelsen min. Som er da blomsterdekoratør, som sagt det er vanskelig å komme seg ut på arbeidslivet.. Jeg syns det er faktisk veldig trist at alle de som ikke har utdannelse i faget, at de er med å gjøre det stappfullt på blomsterbutikker/bedrifter.. Men som sagt . Så jeg har drevet med å samle sammen litt klær som jeg skal ta med nedover til Selbu.

Jeg har valgt å gå på Peder Morset Folkehøyskole som ligger i Selbu( 1 time utenfor Trondheim). Da har jeg valg å ta Kunst og design med tanke på friluft menneske er ikke meg. Men det kan være veldig godt for deg(lol ).. Ikke for å skryte på meg altfor mye, men jeg er kreativ. Jeg har vell alltid vært en av de som tenker ganske kreativ, når jeg først tenker meg om. Og det å holde på den kreativ sjela mi hehehe.. Det blir rart å dra så langt vekk fra familien min for et helt år. men heldigvis er det ferier som man kan dra hjem på ::D

Jeg har da også andre planer, å det er muligens farge håret tilbake til den Naturlige hårfargen min, som heter gylden honning. Men nå har jeg nylig farget håret på nytt som er mørkebrun på hodebunnen, også har jeg knallrødt farge ut i hår-lengden.. Og siden jeg har verdens beste store søster som er ferdig utdannet frisør så har det alltid vert henne som har stelt meg på håret helt siden jeg kan huske.,,.... Så lar jeg henne gjør det.

Det er mye bedre å faktisk dra seg til frisør viss man skal ordne håret på en sikkerlig måte. Det den måten du kan backe opp frisørene som er igjen.. Jeg har hatt litt frisør fag(basic ) Såå jeg lar frisøren bleike håret mitt på en sikkerlig frisør, slik at bleikinga blir sikkerlig gjort. Har sett en del som bleker hjemme og resultatet blir ikke bra.. J

Side jeg har lys/blondt/gult oransje hår så er det mer naturlig at jeg farger håre blondt for å få en mykere overgang til den Naturlige etterveksten min, Isteden for mørkt.. Da slipper jeg å dra til frisøren så ofte. Har blitt flinkere til å akseptere hårfasongen min som er bølger/krøllete :) Og jeg vil se hvordan håre mitt er når det er naturlig.. hahaha off

Gleder meg veldig til å farge håre mitt til en naturlig farge / blondt : D nedenfor ser du bilder .

<----------------- ( <--Naturlig hår)  .-----------------> Rødt men rettet håre (--->ikke Naturlig) 

Håper dere har en fin kveld videre <3


Likes

Comments

Hei ! jeg ville bare skrive om noe få ting som jeg opplever. Jeg har da også slitt meg igjennom livets gang med mange nedturer og hatt mine kamper med dårlig selvtillit og har hatt veldig dårlig tro på meg selv. Det er ikke lenge siden jeg har hatt en liten depresjon periode i live mitt. Det er utrolig vanskelig og ha tro på seg selv, når man er så langt nede. Men uansett hvor mye du gråter og hvor mange ganger du ikke tror på det du sier til deg selv. SI det flere ganger uansett hvor hardt det er.

Jeg satt i bilen sammen med mamma etter jeg fikk et panikk anfall på jobben, og måtte bare dra hjem fra jobben der jeg jobbet, siden man kan jo ikke gråte i en butikk ,fordi du har jo kunder som ser deg. Og når jeg sitter i bilen på vei hjem , så begynner tankene mine å surre rundt som en evig samtale. Ja de er jævlige noen ganger. Med meg var det slik at jeg sa til meg selv hver dag på jobb er at dette skal jeg klare.. Men med engang jeg falt en tåre begynte den negative sirkelen å komme. Men det var fordi jeg tenkte stadig vekk på at det her klarer jeg ikke. Jeg klarer ikke mer. jeg makter ikke. Jeg vil bare hjem. Og da begynner å psyken komme på. Så etter den dagen dro jeg hjem. Greeeeit nok at jeg ga opp. Men jeg følte meg mye lettere når jeg forlot butikken.Jeg sa til meg selv at jeg er flink til å møte opp, det kan være nokså bra nok.

Når jeg sa til mamma akkurat hva jeg følte og viste henne hvordan jeg hadde det. Fordi det var ikke lett, og jeg klarte ikke engang å skjule det . Så følte jeg meg utrolig svak. men sterk samtidig fordi jeg klarte å fortelle akkurat hva jeg hadde det. Og jeg føler at depresjonen min kommer fra å ha dårlig selvtillit og tro på meg selv. Men jeg føler meg kjempe fin og fri nå! Når jeg ikke har noe bekymringer så har jeg det som regel bra.

Nå har jeg hatt fri hele sommeren og jeg føler meg faktisk veldig fri ! Jeg kan gjøre alt som kan være positivt for meg, og jeg drømmer faktisk om å begynne på folkehøyskole til høsten,for å gjøre meg enda sterke enn noen sinne, og kanskje gjøre meg enda mer klar til å begynne å jobbe på blomsterbutikken, og vise hva jeg egentlig kan og muligens fullføre utdanningen min. Men jeg merker hvor hardt dette åre har vært. Det føler jeg på kroppen. Kroppen min er sliten etter alle opp og ned turer. Merker at jeg vil gjøre alt for å være en bedre person.

Det har ikke vært lett for meg heller. Det er såå mange personer som TROR det. Men jeg har ikke hatt det lett mens jeg har bodd vekke og måtte klare meg på egne bein. Men jeg har fått opp til flere nye erfaringer og jeg er har lært mye om meg selv og andre. Det er forskjellige folk. Man må ta hensyn til alle salgs folk


Ja jeg har dårlig selvtillit ettersom jeg har blitt veldig mye mobbet og backstabba i ryggen av dårlig folk rundt meg. Og jeg har dårlig tro på meg selv fordi ingen har vært der for meg når jeg har aller mest trengt det. Det eneste jeg vil være her i verden er å bli husket for den positive jenta. Jeg håper en dag jeg kan være en inspo for alle de som har vært mobbet og har slitt med depresjon og angst. JEG VIL VÆRE EN INSPO! :D

Jeg har vært mye mobbet, jeg har kommet over det. Jeg lever videre.. Vi som har blitt mobbet vi oppnår like mye vi som alle andre som ikke har blitt mobbet. Jeg har kommet over veldig mye angst og depresjon. Jeg føler meg fri ! og jeg har såå mye jeg skal og har lyst til å oppleve!

Jeg ønsker meg nytt nettverk , sosialt nettverk. :D <3

Likes

Comments

Dette innlegget er IKKE for å henge ut diverse folk. Men jeg vil at folk skal åpne øyene sine over ting de gjør ubevisst.Jeg beklager viss dette kan være veldig støtende for deg. Prøv heller og forstå hvor jeg vil hen med dette innlegget ,Plis ikke missforstå meg. Jeg vil kun det beste for de som strever seg inn i jobb situasjoner.. Det er ikke både blomster men det er for mange andre også. Men blomster ganske opplyst. Så Plis ikke missforstå meg. . Ja jeg har en del skrivefeil og en del feil med ordleggingen men jeg prøver så godt jeg kan. 

Jeg vil bare si hvor provosert jeg blir av all blomster i diverse matbutikk . Det finnes INGEN matbutikker som ikke har blomster i sine butikker. Jeg skal prøve å holde meg til en saklig innhold,med tanke på kanskje ordene mine blir hørt. men det er ikke lett.

Det har jo seg slik at i fjor skoleår søkte jeg meg inn på blomsterlinja i Ørsta. Den eneste blomsterlinjen som er for hele møre og Romsdal .. Faktisk. Litt teit men okei.

For det første så er det oljekrise her i Norge. For det andre så er det kjempe vanskelig for å få seg jobb(generelt) men noen er faktisk grisheldige.. Og til sist så er det helt umulig for å få seg lærlingplass for blomster-lærlinger. Fordi det har jo seg slik at det er STOR konkurranse mellom blomsterbutikkene her i Møre og Romsdal. Det er nesten INGEN blomsterbutikker som faktisk tar inn lærlinger. Kanskje fordi at de har alt for fullt (medarbeidere) eller ikke har tid, råd. Det er veldig krevende å ha lærlinger. men det er faktisk ikke umulig.

Det er veldig sårt merker jeg og se hvor mange blomster som ikke blir tatt vare på, i matvarebutikker. Meste parten av alle blomstrene er ganske dårlig behandlet. De som har tatt på seg det ansvaret for å ta vare på blomster har verken kunnskaper nok til å ta inn blomster. Det er faktisk veldig synd. Da er jo nesten all den tiden jeg og andre som har lest og studert mye på div blomster bortkastet siden. Det er ikke hyggelig for meg som faktisk har lyst til å blomsterdekoratør som går bort til matbutikk og ser en hau med blomster som egentlig blomsterbutikken kunne fått mye mer bruk av. Jeg har sett mange blomster som har blitt dårlige fordi dem ikke trives i en matvarebutikk.

Mat + blomster = De hører IKKE sammen! Det påvirker hverandre dårlig.. Det går utover faktisk blomster sin glød og det går faktisk utover de som jobber i en blomsterbutikker.

Jeg prøver å skrive denne innlegget her ganske saklig og jeg håper jeg har fått frem det aller viktigste og jeg håper noen kan høre mitt budskap. Kanskje jeg har håp om at det kan forandres. Det skader vell ikke å prøve. Men jeg kjenner jeg blir ganske engasjer hver gang jeg ser blomster i matbutikker. Jeg syns ikke at blomster hører hjemme på en matbutikk.. Føler meg nesten angrepet av alle blomster som står rett foran meg HVER GANG jeg skal gå INN i butikken

OKei tusen takk for meg ! Håper jeg ikke møter med så mye kritikk men håper at folk forstår meg. <3

Håper dere får en fremdeles god helg <3

oxoxo MaritsstoryLikes

Comments

Heii alle sammen ! Det er en liten stund siden jeg har skrevet om et tema. Jeg ville skrive om et tema som er litt basert rundt på vennskap. Jeg har da hatt mange vennskap i løpet av livet mitt. Jeg er veldig redd for å knytte meg for andre mennesker. Det er veldig trist synes jeg. Men det er greit på en måte også. Slipper man å ha så jævlig mye ansvar for et venneforhold.

Litt på grunn av at jeg har hatt så mange dårlige vennskap med folk jeg trodde de var en ekte venn, men de har bare brukt meg for deres egen del.. Det sårer meg veldig. Jeg aner ikke hvorfor jeg lot meg drive med. Jeg har jo alltid sterke meninger for div ting men det skal jo ikke dominere et vennskap. Men jeg føler at mange av vennskapene mine er ganske dårlige.

Nesten ingen vet hvordan man skal bli behandlet. Jeg har nesten drevet med enveiskommunikasjon. Liksom forestill deg at du er den ene venninna som finner på ideer på hva man skal finne på når du selv er på besøk. Den rollen føler jeg har eller har hatt hver gang jeg har vært på besk med noen. Det er alltid jeg som skulle være kreativ og finne på noe... Det er der jeg har nesten blitt brukt opp på. Jeg er lei av å være en person alle kaller på når noe er galt.

Jeg prøver å tillate meg for å tilgi alle de som har gjort galt. Men jeg nekter meg selv å ha noe med dem å gjøre på fritiden. I just can't handle it.. blææh. Men jeg er veldig godt hjerte som tilgir og gir alle en ny sjanse fordi vi er jo bare mennesker som kan gjøre feil i gang i blandt. 


Jeg håper dere forstår hvor mer hvor jeg vil hen i dette innlegget , og viss ikke så long story short : 

Viss du har dårlig vennskap som aldri stiller opp for deg, så er det ikke for sent å snu og la deg heller gå fremover.  ikke godta dårlig vennskap. Det kommer flere vennskap. Og plis versååå snill vær snill med folk uansett hvor slemme/frekk / tøff i tryne attidude de er mot deg eller andre...  Alle fortjener å ha det godt her i livet. Kanskje det finnes en grunn til at et person er slik som den er.  Da er det heller bedre å la være , la være og være venn med den personen:)  

Det er lov å snu og dra tilbake hjem viss du ikke vil være venn med noen som behandler deg dårlig. 

Håper dere får en god helg alle sammen <3  

xoox Maritsstory <3 


Likes

Comments

Hei alle sammen, Jeg tenkte jeg skulle skrive ting jeg liker og ikke liker.. hahah vet ikke hvorfor, men det er jo en god ide. Kanskje noen er enig med meg eller liker det samme som meg ? ikke vet jeg men her er det 10 tingene jeg liker,

10 ting jeg liker

1. Jeg liker å være rundt vennene mine.

2.Jeg liker kjæresten min for den han er.

3.Jeg liker at folk er hyggelig og høflige og har god holdninger.

4.Jeg liker mat

5.Jeg binge watcher mye netflix 24/7

6.Jeg liker å bli kjent med nye folk.

7. Jeg er glad i sjokolade.

8. ELSKER musikk , musikk er blitt en terapi for meg.

9. Jeg liker godt å danse hiphop, ect alt.

10. Jeg liker faktisk å skrive ned tanker og ideer.

Her er 10 ting jeg ikke liker.

1.Jeg liker ikke drama.

2.Jeg kan ikke fordra jentemobbing.

3.Jeg liker ikke dramaJENTER.

4. Jeg liker ikke folk som elsker oppmerksomhet pga Selvskading..ect spørs om de vil inspirere andre OG SLUTTE å finne hjelp !..

5. Jeg liker ikke mobbing eller nettmobbing,eller å kritisere andre på nett. 

6. Jeg liker ikke å diskutere med andre via nett, eller kritisere, krangle. 

7. Jeg liker ikke falske folk som prøver seg på nytt. 

8. Jeg liker ikke utakknemlige folk.

9. Viss ikke du respektere meg , så respekterer ikke jeg deg heller. 

10. Liker ikke at folk skal være spydig og negative over nettet. BBBBBBBYEEEEEE <333 STAY SAFE 

Likes

Comments

Heii Alle sammen ! Håper dere har en fin kveld <3 

Jeg vil bare skrive om mine erfaringer rundt dårlige /falske venner. Jeg har noen få ganske gode venner i livet mitt, som betyr ekstremt mye for meg. De gjør alt for at jeg skal ha det bra. Og støtter meg uansett hva det skulle skje. 

Men før jeg fikk slike venner har jeg hatt dårlige venner. Venner som har dratt meg ned både Negativt og tråkket på mine sår og oversett dem totalt. Det har kommet som en konsekvens at jeg ikke stoler på folk lengre. Jeg knytter meg kanskje ikke like godt til mennesker lengre, som jeg gjorde. 

Det er så mange tilfeller der jeg har blitt både skutt og såret bak ryggen min, at jeg ikke klarer mer. Greit nok at man skal tenke på andre. Men de tilfellene jeg har kommet i er att jeg det er ALLTID JEG , ALLTID JEG  som må finne på noe. Det er ALLTID MEG  som må være kreativ. Det er ALLTID MEG  som skal be ut folk. Den opplevelsen har jeg hatt MYE . Men jeg vet godt med meg selv at det er ikke rett . 

Det er mange som prøver å rette på ting. Mange av de som har kommet tilbake til meg for en ny sjanse, men jeg gir ikke meg. Jeg kommer til nekte frem til jeg ikke får en sikkerlig god unnskyldning. Dessuten kommer det aldri til å skje. Men jeg har gitt opp på falske venner. Men de får bare prøve seg. Jeg kommer uansett til å motbevise de at det er ikke er noe vits i å prøve seg. 

Jeg kjenner at ting kunne vært annerledes viss jeg hadde hatt gode venner og hadde backa meg opp med en stor dose med selvtillit så kunne jeg kommet mye lengre. Men det er veldig har jobbing.  

Jeg tror på grunn av at jeg har dårlig selvtillit er fordi jeg har opplevd så mye dritt oppover årene, ikke bare på grunn av mobbing, men folk som har behandla meg drittt. Dratt meg ned i et negativt hull,. Der jeg begynte meg selvskading og bup og hele pick pakket. Jeg ble veldig påvirket på andre. Men jeg kan legge hånda på hjerte og si at jeg ikke sliter så mye med angst ,eller depresjon , eller selvskading.  

Men jeg skjønner ikke at folk kan være så slemme mot folk..  Vi skal jo liksom være snill mot hverandre UANSETT HVA DE ENN SLITER MED.. 

Depresjon skal ikke være en unnskyldning på hvordan en person er. !!  

Likes

Comments

Hei alle sammen !

Beklager så mye at det har vært en stund siden jeg har først skreve noe her på denne siden. Men jeg vil bare skrive ned noen ord slik at jeg får oppklare meg litt bedre. Kanskje ikke noen vet, at jeg ikke har sommerjobb lengre. Jeg hadde søkt på Folkehøyskole men jeg avslo (IGJEN ) fordi jeg vil ha et mål her i livet, selv om det kommer til å bli tøft.

Jeg har et mål som jeg har faktisk holdt på helt siden jeg begynte på vg2. Når du går yrkesskole har du en kortere tilgang til arbeidslivet og du slipper å gå 3-4 år på skole for å få en sikkerlig utdanning ! Jeg har et mål her i livet og det er å få lærekandidat , Ja jeg er fullstendig klar over at det er fullt over alt på bedrifter fortiden. JAJA blablabla men , Jeg gir meg ikke ennå ! 

Jeg må nesten bare ta imot de tilbuda jeg får, og prøve å leve meg inni det. Kanskje jeg må bare gå inni meg selv og si til meg selv at jeg spiller en rolle og den er veldig viktig og få frem.  Det kommer til å bli tøffe uker fremover når skolestart begynner.  Håper på gudsskyld at jeg får en lærekandidat plass.  


Hjelppp , det å søke jobb på en blomsterbutikk er ganske krevende, skulle ønske det var flere tilbud for vi som sliter med å få oss lærekandidat /lærlingplass... Det suger jævlig når man har gått sååå mye på skole for å oppnå det man vil her i livet. 


Men det var det jeg ville fortelle dere.

Så får dere resten der hjemme ha en kjempe fin ferie /uke fremmover <3 Likes

Comments