Header

C R A Z Y L I F E

I går havnet jeg helt plutselig i Kristiansand. På fredag etter jobb ble jeg med til en kompis av oss, og der ble vi hele natta. Akkurat i det jeg og Chris hadde tenkt til å dra hjem for å legge oss endte det med at Marius kom og hentet oss. Ikke for å kjøre oss hjem, men for å dra til Kristiansand. Jada. Jeg sovnet heldigvis med en gang vi dro fra Oslo og våknet ikke før vi var fremme. Han booket en suite og så stakk han på møte. Jeg og Chris dusjet, fikset oss, lå i senga i flere timer og bare pratet, bestilte roomservice, drakk vin og champagne og bare slappet heelt av. Det var super koselig, musikken på, mat i hele senga og braa stemning.

Det varte dessverre ikke sånn. Vel, det var bra hele kvelden og vi besøkte en annen venn der nede, dro ut på byen og hadde det skikkelig fint sammen! Men så snudde alt opp ned, skikkelig opp ned. Vi havnet selvfølgelig på nach på hotellrommet, altså bare vi tre. Men vi tre klarte å lage et helvettes show, for vi "raserte" suiten. Jeg vet ikke helt hvordan, men det skjedde. Tydeligvis fikk vi veldig mye naboklager og resepsjonisten kom på døra fire ganger. Vi kranglet ikke eller noe, men vi hadde det alt for gøy. Til slutt ble vi kastet ut midt på natta for politet skulle komme i og med at vi nektet å gå. Så vi hev alt vi hadde i baggene, sprang ut og gjemte oss, haha. Det verste av alt var at Marius forsvant og jeg og Chris lå på parkeringsplassen bak en bil. Der ble vi sittende å drikke videre av alle ting i verden, le og snappe - to much.. Vi hadde det i det minste gøy da. Til slutt sovnet vi på asfalten mens Marius gikk rundt i byen for å finne et hotellrom. Han hadde tydeligvis prøvd å vekket oss lenge og i dag tidlig våknet jeg av at han tømte aloevera vann av alle ting i fjeset på oss. For en gjeng. Vi endte opp med å sove videre i bilen alle tre og da vi våknet igjen i ti tiden i dag tidlig gikk vi inn på hotellet igjen, haha er det muliig? Hotell frokosten måtte jo på plass, selv om vi sov på parkeringsplassen utenfor hotellet. Altså hvem gjør sånt? Det går jo ikke an å gjøre noe annet enn å le, for det er bare vi som får til sånne ting.

Og siden har vi vært i bilen. Marius dro på to møter som varte i evigheter og vi lå bare og halvsov og spiste chips selvfølgelig. Det var en lang tur hjem for å si det sånn og det var virkelig helt fantastisk å komme hjem igjen. Men vet dere hva jeg klarte å gjøre da? Jo, uteliggeren la seg på balkongen og sovnet, haha er det mulig.. Så jeg våknet for ikke så lenge siden og den etterlengtede dusjen var magisk. Dennis sitt uttrykk da jeg kom inn døra hjemme gjorde dagen enda verre, haha. Han lo godt da han så oss komme inn døra. Det går alltid galt, alltid. Så nå skal jeg faktisk bare gå å legge meg og jeg gleder meg faktisk skikkelig til mandag!

Presets by Saxegaard

Se hvor fint vi hadde det da! Rent, ryddig, champagne, vin, mat, en suite i øverste etasje. Og så ender vi opp sovende i et lite rede av klærne mine på parkeringsplassen utenfor hotellet. Jeg så faktisk ikke den komme. Bra jobbet, bra jobbet..

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

H V E R D A G

Gårsdagen var helt fantastisk. Alle var super happy hele tiden og vi var på Sognsvann hele kvelden. Vannet der oppe er så ubeskrivelig deilig så til og med Chris badet. Han klarte jo selvfølgelig også å svømme rett inn i en stein slik at nesa hans gikk i oppløsning, haha, og jeg lo selvfølgelig. Men jeg er ikke noe bedre for sist jeg var der klarte jeg å skjære opp hele foten under beina, så jeg burde vel egentlig sydd men dumma teipet såret med papir og tok bomull i skoen istedenfor, så nå klarer jeg ikke å gå skikkelig. Slik har jeg gått i to dager og nå får jeg igjen for det, selvfølgelig. I tillegg klarte jeg også å svømme inn i en stein så kneet på den andre foten gikk i oppløsning, haha vi er så flinke! Uansett, positive vibes, positive vibes.

Guttene handlet øl og jeg handlet Tom & Jerry kjeks, pepsi max og snop - Marita 12 år. Jadda. Jeg hadde faktisk utrolig lyst til å bli med ut å feste i går kveld, men jeg gjorde det ikke og slik skal jeg fortsette.

Presets by Saxegaard

Mannen på bildet fant vi helt random i parken og han hadde veldig lyst til å bli bestevenn med oss, så vi ble sittende med dem hele kvelden, haha. Det hele startet egentlig med at jeg spiste og han så på meg, lo og sa "du har litt guttete trekk du", haha er det virkelig så åpenlyst? O:-)

Dere som bor i Oslo burde forresten virkelig dra opp til Sognsvann. Det er så uendelig fint der og man kan både trene, bade, sole seg og ja, alt mulig. Første gang jeg var i Oslo bodde jeg jo der oppe - på Olympiatoppen. Da startet vi dagene med å jogge rundt Sognsvann, faen det var langt ass. Uansett, det er et bra tips! Jeg har tenkt til å ta tbanen opp dit to ganger i uken for å jogge rundt vannet om jeg ikke dør etter første gang, he-he..

Nå skal jeg fikse meg ferdig før vi drar bort på klubben. Jeg ble faktisk ansatt som daglig leder i firmaet i går så det er jo gøy! Allerede i dag har jeg ansatt storebroren min på utestedet vi har tatt over. Da slepper jeg nemlig å være der hver helg selv, he-he. Evil sister. Men jeg trenger det og jeg kan regne med han så det er bare supert! Da kan jeg bruke helgene mine på trening og andre ting. Men jeg skal allikevel være med litt innimellom, blant annet nå i helgen - om jeg klarer å komme meg ut døra da. Vi får se hvordan det går :-D Ha en fin fredags kveld kjære lesere! Vi snakkes i morgen <3 Lots of looooove!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

P E R S O N L I G

//Sponset Innhold//

Som jeg har nevnt litt for dere så har festlivet holdt på å ta knekken på meg. Jeg klarer ikke å holde fokus, jeg blir lettere irritert og den positive energien forsvinner sakte men sikkert - uten at jeg egentlig merker det, men det skjer. Jeg har sittet inne i ukesvis, tenkt på alt jeg skal gjøre, sola har vekket meg gjennom vinduet om morgenen ved å steike meg - men jeg har allikevel ikke gått ut, i ukedagene. For så fort helgene har kommet så har jeg ikke gjort annet. Det har ikke vært mye nyting av sola, men fest, events, nattklubb - hver bidige helg. I tillegg skal jeg snakke med alle partnere, jeg skal finne nye ting å gjøre, finne innhold til både mine egne sosiale medier og i firmaet. Det har altså endt opp med festing, lite søvn, lite jobb og null inspirasjon. Og derfor har jeg mistet skrivelysten, jeg har ikke villet tatt bilder av meg selv, jeg har sluttet å ta med kameraet (det har ikke skjedd siden 2012), jeg har vurdert å legge ned sosiale medier, jeg kuttet Instagram og klarte faktisk ikke å hente meg inn igjen.

Heldigvis gikk det opp for meg hva som ødelagte meg. For det er ikke alltid man har lyst til å innse at man holder på å gå på en smell. Der igjen er jeg så ekstremt sta og har en veldig bra viljestyrke, så i det siste har jeg bare dradd meg selv opp, jeg har gått ut, badet i sjøen, gått turer på Sognsvann, trent, spist bra mat, gjort litt som jeg vil og bare lagt det som stresser meg litt bak meg. Og det har hjulpet meg såå ekstremt! Man kan ikke sitte inne hele dagen og tro at man gjør en god jobb, det funker ikke. Det eneste som skjer er at man ender opp med et heftig tankekjør, tenker på alt man burde gjort og så tenker man så mye at det ikke blir gjort en damn shit. Så nå har jeg fått med meg begge guttene til å gi faen i å leve slik. Vi hadde en skikkelig samtale i går og i dag om jobb, livet, alt, for vi har alle slitt litt med motivasjonen i det siste. I dag er alle så uendelig positive og vi skal øyeblikk dra til Sognsvann, grille og så skal vi faktisk legge jobben i jobbtidene og ikke ha noe 24/7 jobb, selv om det fort blir sånn.

Det er såå viktig å komme seg ut, få litt luft, sol, gjøre ting man liker og ha livsglede. Hva er man egentlig uten? Ikke en dritt. Det går ikke an å oppnå store ting uten at livsgnisten er tilstedet, og jeg er så glaaad for at vi kom frem til det alle sammen. I går for eksempel. Jeg var skikkelig dritt lei av å alltid tenke på alt jeg skal gjøre, så jeg tok enkelt og greit bare å la alt til siden, pakket baggen, dro til Sognsvann og badet. Og når jeg kom hjem igjen så skiftet jeg til treningsklær å dro på Tjuvholmen og trente på utegymmet der. Det gjør noe med hele deg, du får så mye igjen for det. Energi, overskudd, glede, livsgnist. Det er så fint, og når man har det så har man alt, og da kan man få til alt også! Det samme gjelder om du sitter inne å klager over livet ditt, ser det negative i alt og bare drar deg selv enda mer ned med å tenke på det. Ta deg sammen! Gå ut, gjør ting du liker, sett det negative til side. Hva kan egentlig skje? Hvorfor tørr ikke folk å gjøre det de har lyst til? Jeg kjenner såå mange som bare sitter inne å syter over livet. Faen heller, jeg synes ikke litt syndt på de en gang for om du syter over livet så blir det faen ikke bedre. Tenk positivt, spill fotball, dra på stranda, gå en tur, tren, svøm en tur, dra på hytta, mal et maleri for den del, men bare gjør NOE som gjør deg glad.

Presets by Saxegaard

Tights og genser kan kjøpes HER og HER.

Trening gjør meg glad, å bade gjør meg glad, å nyte sola gjør meg glad, å være med venner, å være positiv og å ha den ekstreme energien som alle andre hater at jeg har - gjør meg positiv! Og derfor gjør jeg de tingene jeg liker, for hva har man egentlig å klage over når man faktisk kan gjøre noe med det? Ingen verdens ting. Alle sliter med noe, men ikke legg så jævlig mye energi i det. Jeg har slitt jeg også, tro meg. I mange år med forskjellige ting. Mye i barndommen, mye alkohol og fest rundt meg, en kjæreste som satt i fengsel to av årene og deretter kom rusproblemene, i tillegg slet jeg veldig med meg selv med tanke på operasjonene - men jeg legger meg ikke ned i grava av den del. NEI absolutt ikke. Alle kan klandre barndommen sin eller skylde på det ene og andre for å ha en grunn til å drikke, ruse seg eller hva som helst. Men hvorfor ikke stoppe opp og tenke at "vet du hva, jeg kan faktisk gjøre hva jeg vil med livet mitt". For man kan det! Har du foreldre som sliter med rus og ikke er fornøyd med det, hvorfor gå samme vei som dem? Da er du en skikkelig stor taper i mine øyne. Alle har valg, alle har sin egen kropp, sine egne tanker, sine egne valg. Jeg velger ikke å bli noe jeg ikke har lyst til. Jeg velger ikke å fokusere på alt det negative som har skjedd i livet mitt. Og det beste av alt, du kan endre på det i dag.

Jeg ser virkelig frem til tiden fremover og jeg er så motivert. Jeg elsker livet mitt og når jeg får en rutine på alt i tillegg så blir det så bra. Jeg har det så bra med meg selv og dermed elsker jeg å gjøre andre glad også. Det beste jeg vet er se andre mennesker smile, jeg får en så utrolig god følelse inni meg når andre ler. Det har bare alltid vært sånn. Så når jeg nå ser guttene mine såå glad og fornøyde, ah da er livet helt perfekt! Dette ble i grunn et "skrive ned det jeg tenker på" innlegg, men sånn er det vel bare? Det er vel derfor man har blogg! Ha en super fin dag, nå skal jeg dra på butikken og handle inn maaasse mat før vi drar å bader og griller! Wiii, livet smiler <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

H V E R D A G

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag! Jeg ble invitert med på båttur i dag tidlig av en venn, og da varmen stod på som verst så sa jeg jo selvfølgelig ja! Jeg elsker sjøen som de aller fleste sikkert vet nå etter utallige innlegg om båtlivet. Det er noe helt eget ved å være på sjøen. Å kjenne på den frihets følelsen er det beste jeg vet, det eneste man hører er lyden av bølgene som slår mot båten, frisk sjøluft, sol, ah.. det er så fint. Ingenting slår det, ingenting!

Vi var utpå i fra fire til åtte-ni på kvelden, så jeg er ubeskrivelig trøtt. Jeg får i hvert fall sove godt i natt og skal faktisk øyeblikk legge meg. En perfekt start for å få rutinene i gang for fullt!

Presets by Saxegaard

Ah, for en daag! Norsk sommer er faktisk det beste som finnes, så lenge man har båt. Men nå skriver jeg og sovner om en annen så jeg får komme meg i seng. Vi snakkes i morgen babes, lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

P E R S O N L I G

Åh i dag er jeg motivert for livet, trening, fremtiden, alt. Tragisk men sant - i helgen dro jeg meg selv helt ned i bunn. Jeg ble med på nach edru etter å ha jobbet på eventene, var overalt med masse folk, reiste hit og dit, sov fire timer totalt fra fredag til søndag og ødelagte meg selv. Det høres ubeskrivelig dumt ut men det funker alltid for meg å kjøre meg selv helt i bunn for å få en skikkelig motivasjons boost etterpå - som holder. Om det gjelder festing eller kostholdet, det funker.

Før spiste jeg sikkert en chips pose daglig, helt seriøst, jeg elsket chips og hadde det alltid med meg. Brus, chips, snop, sjokolade - totalt avhengig. Men en gang bestemte jeg meg for å bli flinkere med kostholdet og treningen, og dermed måtte jeg finne en måte å holde det på. Det endte med at jeg ble liggende i senga en hel helg med en venninne, se film etter film, spise flere poser med chips, flere poser med sjokolade, smågodtposer og fast food. Kebab pizza, masse brus og samme klær hele helgen. Dere kan tro jeg følte meg skikkelig dritt på søndagen? Altså, skikkelig skikkelig dritt. Når jeg da startet mandagen med å spise bra mat som gidde meg energi og i tillegg trene så var det ingenting jeg heller ville etterpå. Å gå i fra å føle seg såå dritt til å føle meg så bra og kjenne på den følelsen hjalp meg å kutte det ut. Det høres veldig rart ut, men så lenge det fungerte så er det jo forsåvidt bra.

Siden jeg har sagt en stund nå at jeg klarer å holde på denne balansen som egentlig bare gjør meg sliten og som ødelegger for meg halve uken, så valgte jeg å prøve den metoden igjen. For den balansen funker ikke for meg, jeg blir sliten og klarer ikke å fullføre treningsøktene på samme måte. Energien dabber av og ting blir gjort halvveis, og det går ikke. Nå har jeg virkelig ikke lyst til å farte rundt i helgene, sove lite eller føle meg dritt mer. Jeg kan si det hver gang jeg er fyllesyk, men det er ikke ment på samme måte. Nå kjenner jeg på den følelsen av at jeg faktisk er drit lei og klarer meg uendelig mye bedre uten, så nå gleder jeg meg bare til å komme tilbake dit jeg var og bli enda bedre!

Jeg vil også si tusen hjertelig takk til alle som har sendt fine meldinger og fine snaps etter forrige innlegg. Jeg glemte helt å legge det ut på snap i helgen, men det betyr veldig veldig masse for meg! Dere er virkelig fantastiske! Jeg er egentlig ganske overrasket over at ingen skriver dritt til meg. Jeg har fått kritikk på snap, og det er helt greit. Men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få fri fra hets da jeg åpnet kommentarfeltet. Jeg satt egentlig bare å gruet meg til å få masse dritt med tanke på at jeg hadde så mye hengende over meg før. Så igjen, tusen takk.

Nå gleder jeg meg bare veldig til å få energien tilbake og den skyen med glede jeg alltid har hengende over meg! Jeg elsker å være positiv, ah livet! Det går ikke an å klage når man faktisk har muligheten til å gjøre noe med det. Man trenger ikke å få alt på plass med en gang. Gjør litt og litt, enten det er i jobbsammenheng eller på privaten, og dere skal se hvor mye bedre dere får det.

Vi snakkes babes <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

P E R S O N L I G

Å skrive dette er å gå laangt ut av komfortsonen min. Det er det mest sårbare punktet i livet mitt og det har ødelagt så ufattelig mye for meg gjennom de siste årene.

De fleste vet jo at jeg i april var gjennom min 5. operasjon i ansiktet - ufrivillig. Da jeg gikk i andre klasse på videregående fikk jeg en liten svulst inne i kinnet. Jeg var inn og ut av Haukeland sykehus flere ganger og fikk etter hvert operert den ut av en vanlig kirurg. Det som skjedde etterpå var at det dannet seg rester etter den som gjorde at såret aldri grodde og at det alltid var åpent. Legene visste ikke hva det var, det var vondt, det var stygt, jeg fikk et søkk i ansiktet etter operasjonene og jeg fikk avslag på tre søknader om plastikk kirurgi - som legen min sendte. Jeg måtte med andre ord bare gå rundt med det og ingen ville hjelpe meg, ingen kunne hjelpe meg. Det høres kanskje ikke så forferdelig ut, men jeg personlig hadde det helt jævlig med meg selv. Hver dag da jeg stod opp og så meg i speilet så var det det første jeg så på. Jeg følte meg direkte stygg og det var absolutt ingenting jeg kunne gjøre med det, ingenting. Jeg kunne stå opp, se på meg selv og knekke sammen på badet fordi jeg visste at det ikke var noe jeg kunne gjøre. Jeg opererte tre ganger og legen sa hver gang at det nå var i orden. Jeg ble overlykkelig hver gang og så tok det ikke mer enn tre uker før det åpnet seg igjen. Knust, som alltid. Jeg gråt så uendelig mye over det, men prøvde alltid å holde hodet oppe - slik som jeg alltid gjør.

Jeg snakket aldri høyt om det, og om noen spurte eller om jeg følte at noen så på det så fikk jeg tårer i øynene. Jeg klarte aldri å sitte helt normalt med venner eller familie bare for å spise. Jeg satt med hodet nedi genseren eller så sørget jeg for å alltid sitte på enden slik at når jeg snakket mot noen så så de bare "den gode siden". Jeg tenkte alltid på det om jeg møtte noen, om jeg gikk langs veien, når jeg så meg selv i speilet på gymmet, hjemme, på skolen, på jobb, på snapchat, på bilder, kamera, overalt. Dagene mine ble styrt av det, livet mitt ble styrt av det. Om dere går tilbake i arkivet på Instagram eller på bloggen - dere finner kun bilder av den ene siden, og om ikke så er det redigert. Men det finnes veeldig få bilder der jeg viser hele ansiktet. Hvor mange snaps har dere sett av meg smile? Ingen. Kanskje noen nå i det siste men det er ytterst få.

Til slutt styrte det hverdagen min så mye at jeg gidde opp alt. I fjor sommer kom jeg inn på skole i Bali og like før avreise så avlyste jeg. Ikke på grunn av noe annet enn tanken på hvor mange som kom til å se det, hvor mange bilder som ville bli vist av det og så videre. I tillegg ventet jeg på å få komme til på Haukeland. I slutten av 2016 fikk jeg muligheten til å bli med i et TV-show. Jeg måtte si nei til det også, kun på grunn av at jeg tenkte på hva folk kom til å si om meg. I tillegg ville jeg ikke vise meg med det, så der igjen - nok en drøm som seilte forbi.

Jeg ringte til Haukeland utallige ganger, jeg skulket skolen en gang for å dra til Bergen og oppsøke kirurger som kunne hjelpe meg. Jeg fikk så store håp, men igjen - jeg måtte ut med 20 000 og det var ikke sikkert at det ville hjelpe, for de kunne ikke noe om det. Da jeg kom ut fra privat klinikken ringte jeg grinende til Haukeland igjen og skrek i telefonen om at de måtte hjelpe meg. Men det endte med at jeg satt grinende på bussen hjem igjen til Stord. Til slutt var jeg så langt nede at jeg ikke klarte å skjule det lenger, og da mamma besøkte meg i fjor høst så tok hun kontakt med sykehuset. Jeg hadde ligget i papirene deres i et og et halvt år uten noe tegn til hjelp. Mamma skjønte heldigvis alvoret og ringte dem å sa at nå måtte de faktisk hjelpe meg, for hun var redd for at jeg kom til å gi opp alt. Jeg sa aldri noe om det og viste aldri til noen hvor vondt det var, men hun skjønte det heldigvis til slutt.

Det måtte altså gå så langt at jeg "ønsket" å ende mitt eget liv før de i det hele tatt ville se på papirene mine. Etter tre uker ringte telefonen og jeg kom endelig til hos en plastikkirurg som virkelig har gjort sitt for å hjelpe meg. De første operasjonene før jeg kom til hos plastikkirurgen ble gjort med lokalbedøvelse, og den ene gangen kjente jeg så og si alt. Det var helt forferdelig og i tillegg var det jo i selve ansiktet, så jeg måtte på toppen av alt høre på klipping og skjæring. Da jeg endelig kom til på rett plass ble jeg lagt i narkose og trodde at alt endelig var over. Etter det kom tiden da jeg ble stappet full i medisiner og ble fysisk avhengig av morfin preparat. Jeg husker nesten ingenting i fra november og frem til januar, et glimt og to i fra julaften, ingenting i fra romjulen og ingenting før. Alt er helt svart. Jeg hadde aldri brukt medisiner før og visste ikke hva det var, men allikevel ble jeg satt på morfin der jeg tok hele 6(!!!) piller DAGLIG. Det er syykt. Jeg tok det tre uker i strekk og sov vel stort sett de tre ukene. Jeg var helt neddopet og husker ingenting. Jeg har bare bilder og meldinger som gjør at jeg husker noen glimt her og der. Den ene gangen jeg var hos mamma så besvimte jeg plutselig på badet og jeg husker ikke en gang å ha vært der. Jeg sov der også i fire dager, men husker absolutt ingenting.

På toppen av det igjen så kom tiden der jeg kuttet medisnen og fikk abstinenser (!!) - i en alder av 20 år! Jeg skjønte heldigvis selv at det var noe galt med medisinene og kastet to pakker med drugs på resept rett i søpla. Etter det så fikk jeg aldri sove, bein og armer ristet hele tiden, jeg kaldsvettet og plutselig var jeg døds varm, jeg fikk feber, angst, panikkanfall, jeg fikk til og med selvmordstanker og det tok liksom aldri slutt. Den ene gangen gikk det så langt at jeg faktisk kunne tatt liv av meg selv. Jeg husker stort sett ingenting av dette, men jeg var på gymmet alene og hadde plutselig fått panikkanfall - noe jeg aldri hadde hatt før. Mamma hentet meg og senere på kvelden var jeg i leiligheten på garasjeloftet til han som da var min svigerfar. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg husker et glimt av at jeg lå på badegolvet, at jeg snakket med nødtelefonen og søskenbarnet mitt faktisk, ellers er alt helt svart. Legene ville legge meg inn og søskenbarnet mitt nektet meg da de bare ville proppe meg enda mer full i piller - og jeg er såå glad for at hun ikke lot meg gjøre det. Det er egentlig litt pinlig å skrive, for jeg er ikke der. Jeg ser på selvmord som egoistisk og man har alltid noe å finne glede i, og om man ikke har det bra så blir det alltid bedre. Men den natta hadde det tydeligvis klikket helt for meg, for jeg endte opp med å gå med store bandasjeplaster på halsen i to uker fordi jeg hadde prøvd å kutte pulsen min/strupen(?) - hva de enn sier. Jeg husker det ikke selv annet enn det synet når den barberkniven ble tatt fra meg og masse skriking. That´s it. Tenk om den ikke hadde blitt tatt fra meg, det er så sykt. Det er så ut av min verden som det er muuulig å bli, men jeg ble totalt styrt av de medisinene jeg gikk på - som jeg fikk av LEGEN. Av legen! Etter den episoden hadde jeg ubeskrivelig vondt, for kuttene var ganske store og jeg gikk med store gensere for å skjule bandasjeplasteret. Det er faktisk bare to stykker som vet om den episoden men når jeg først bretter ut om alt så vil jeg få med alt også.

Jeg visste ikke en gang hva abstinenser var annet enn at jeg har hørt at narkomaner får det når de slutter på stoff. Så det var lite kult å få vite at jeg hadde det selv fordi kroppen min hadde et behov for dop, eller medisiner som det så fint blir kalt. Jeg ville ikke ha det psykisk men fysisk, og dermed jobbet kroppen og hodet mot hverandre. Det er jo helt sykt å tenke på. Enda sykere er det at legen min gidde meg så mye piller uten å nevne noe om hva det var eller at det var såpass avhengighetsskapende. I seks uker etterpå slet jeg med abstinenser og sov gjennomsnittlig 2-3 timer hver natt. Jeg var totalt utslitt.

Etter tre måneder kom jeg endelig til meg selv (nå i januar) og til og med da gikk det galt. Jeg lidde så lenge for ingenting, for operasjonen var ikke vellykket. På de tre månedene var jeg på sykehuset sikkert 20 ganger og jeg husker ikke en eneste gang jeg var der, ikke en. Jeg fikk bare en måned pause før det var tilbake på sykehuset. Vi ble enige om å operere en gang til i narkose som ble nå i april. Jeg gruet meg så uendelig mye med tanke på hva jeg hadde gått gjennom de tre månedene, som føltes som år. Jeg ble innlagt 3. april og da jeg våknet fra narkosen fikk jeg vite at det hadde gått bra og at de endelig hadde funnet problemet. Jeg ble liggende på sykehuset da jeg måtte på røntgen hos kjeve avdelingen dagen etter. Plutselig fikk jeg masse besøk av både venner jeg tidligere har gått i klasse med, Vilde kom og sov i sykesenga med meg, tanta mi som jobber der som anestesilege kom på besøk i pausen og jeg følte meg heldig sånn, da det var første gang jeg var alene. Dagen etter var det rett på røntgen. På kvelden før jeg skulle sove takket jeg til og med nei til morfin med tanke på sist operasjon. Etter røntgen ble jeg sendt hjem og der var jeg en liten uke før jeg dro tilbake til Oslo. Jeg bet smertene i meg og gikk ikke en gang og hentet resepten på apoteket. Jeg turte ikke, så jeg kjøpte smertestillende på matbutikken istedenfor. Jeg var virkelig livredd for å gå gjennom det samme igjen. Det tok ikke mer enn noen dager før jeg havnet på sykehuset i Oslo fordi såret åpnet seg igjen. Jeg knakk helt sammen og tenkte at om det nå ikke gikk bra så orket jeg ikke mere. Men sta som jeg er så kommer jeg meg alltid gjennom alt.

De siste månedene har altså vært kjipe, selv om jeg ikke har vist det. Det jeg nemlig måtte gjøre to uker etter operasjonen var å få tannlegen til å operere ut den ene tanna mi som tydeligvis hadde noe med det å gjøre. Røttene var så lange at de blokkerte for et eller annet jeg ikke aner hva er - som igjen gjorde at det bare fortsatte. Plastikkirurgen hadde fjernet det som han kunne, men tannlegen måtte tydeligvis gjøre resten for at det skulle gå helt vekk. Jeg hadde gitt opp håpet så jeg dro aldri til tannlegen. Hver dag klippet jeg ut en plasterlapp og limte på såret, for denne gangen åpnet såret seg helt og det var så ubeskrivelig vondt.. Ikke minst stygt. Og det var like vondt og pinlig som alltid å gå rundt med det også.. Jeg er generelt et veldig positivt menneske og elsker å være glad og spre glede blant folk, så det er jo ingen som har sett hvor kjipt jeg egentlig har hatt det på innsiden. Jeg har følt meg så dritt, så uendelig dritt. Dermed kom det evig lange extensionet, fyll i leppene, negler, vipper og aalt som kunne få fokuset bort fra det. Jeg tok meg aldri råd til å dra til tannlegen, men for knapt en måned siden så stod jeg inne på badet og gråt fordi det var så vondt og fordi jeg følte meg så dritt. Jeg har aldri spurt mormor og morfar om penger, men denne gangen spurte jeg om hjelp og de hjalp meg selvfølgelig med en gang. To dager etterpå dro jeg til tannlegen og fikk endelig fikset det, og endte opp i koma i to dager etterpå. Og bare noen dager etter så lukket det seg. Ikke mere smerte, ingen flere plaster. Over 4 ÅR i et rent helvette og jeg klarer endelig å stå opp, se meg selv i speilet og smile. Jeg har ikke klart det siden 2012..

Nå har jeg ikke vondt lenger, jeg har så vidt begynt å tørre og ta bilder av meg selv rett fram, jeg klarer å stå ved siden av folk og prate uten å tenke på det og jeg klarer endelig å se positivt på meg selv. Det er litt skeivt enda og jeg må gjennom en siste operasjon fordi han skal fikse det helt, men det gjør meg ikke noe. Om jeg smiler litt skeivt og har et lite arr, hva så? Jeg er bare så overlykkelig over at livet mitt ikke lenger blir styrt av det. Jeg hadde mistet håpet helt og nærmest gitt opp tanken på at det noen gang kom til å bli bra. Det har preget meg så intenst gjennom så mange år. Ungdomsårene der man har nok press på seg fra før av. Nå er jeg bare glad for å slippe å måtte plastre meg selv, ha vondt og bruke så uendelig mye energi på det. Jeg føler meg som et normalt menneske og kan ikke huske sist jeg gjorde det. Det er nok ikke så lett for andre å forstå hvor tungt det har vært, men jeg unner ingen å gå gjennom alt det jeg har vært gjennom de siste fire-fem årene.

Nå kan jeg endelig begynne å leve igjen. Bare det å kunne gå på butikken uten å tenke på hva folk tenker om meg er så ubeskrivelig fint. Bare det å føle seg som en vanlig jente igjen, kunne ta sminke i hele fjeset, kunne gå uten sminke - jeg elsker det. Jeg har liksom ikke fått opplevd det før nå og jeg føler at livet akkurat startet på nytt for meg, for så mye av livet mitt har det faktisk styrt.

GLIIIS, jeg er så lykkelig - og det endelig på ekte.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness


Likes

Comments

P E R S O N L I G

Nå har jeg ligget i senga helt siden søndag og ENDELIG kom jeg tilbake til meg selv. Lite søvn og mye festing er absolutt ingen bra kombinasjon og da ender man opp sånn. Jeg har kommet meg på gymmet og ut dørene for å få litt luft, men bortsett fra det har jeg faktisk ligget i senga hele dagen og halvsovet. Samtidig har jeg hatt så mange ting jeg skulle ha gjort, så dermed har jeg heller ikke klart å slappe skikkelig av. Det har blitt til at jeg har sittet på macen og tenkt over alle jeg skal maile, alle møter jeg skal booke og så videre, også har jeg duppet av, brå våknet, stresset for at jeg sovnet og sånn har det holdt på. I går holdt jeg på å sovne på trening, så jeg måtte gi meg halvveis i økta og prøve å unngå og sovne på bussen. Da er du sliten altså..

Men i dag våknet jeg og følte på at "NÅ, er jeg tilbake". Haha, jeg elsker jo livet mitt og elsker å bare være meg, så når jeg ikke klarer det eller mister den ekstreme energien jeg vanligvis har så blir jeg skikkelig lei. Så istedenfor å gå rundt å klage over det så stengte jeg meg inne på rommet. Det verste jeg vet er folk som klager over hvor kjipt livet er, for livet er faen ikke litt kjipt en gang. Livet er akkurat hva du gjør det til selv og sånn er det bare. Finner du ikke glede i ting så har du et alvorlig tragisk syn på livet og da synes jeg faktisk ikke litt syndt på deg en gang. Få deg en hobby liksom..

Jeg tror jeg aldri har festet så mye som jeg har gjort dette halvåret etter at jeg fylte 18 og det må faktisk bare snu. Jeg blir sliten, jeg mister inspirasjonen, jeg mister all kreativitet og blir treigere på å få ting gjort. Jeg gidder ikke å gå ut å ta bilder lenger, jeg bruker ikke tid på bloggen, Instagram har jeg nærmest kuttet og skrivesperren blir større og større. Jeg elsker å skrive, jeg elsker å ta bilder, jobbe, få ting gjort, springe rundt ute full i energi og glede, le, ha det fint og gjøre nye ting. Skape noe. Jeg har faktisk veldig lyst til å starte med vlog og gjøre Instagrammen min om til en kanal der jeg deler masse treningsvideoer! Men først må jeg komme helt tilbake igjen, ikke minst lære meg hvordan jeg vlogger og så må jeg finne litt IG inspo, for jeg er ganske tom. Jeg har alltid vært veldig kreativ og ideene har ingen grenser, men nå har det stoppet opp og det er kun på grunn av livsstilen. Det har jo kommet seg veldig med tanke på at jeg kuttet trening, gikk ned 9 kg og festet i ukedagene, men jeg vil allikevel heelt tilbake til der jeg var før - og det klarer jeg! For jeg er meg og jeg klarer faktisk alt jeg bestemmer meg for. Kanskje ikke alt, men så lenge man har troen på seg selv så kommer man langt.

Jeg er i det minste veldig motivert til å gjøre noe med det, komme meg helt på topp og blir der. Jeg har jo selvfølgelig ideer, masse ideer, men jeg får ikke til å gjøre noe med dem og det irriterer meg såå mye. Men så fort jeg er tilbake så skal jeg gjøre det jeg har lyst til. Jeg skal opprette youtube kanalen, jeg skal begynne å filme på trening og jeg skal grave etter mer og mer inspirasjon. Jeg skal aldri slutte med det jeg liker, det er det verste man kan gjøre. Jeg føler at jeg har ganske mye å gi men når jeg ikke klarer det, ja da må jeg faktisk bare sette meg ned og tenke over hvorfor det skjer. Og nå har jeg funnet ut av det og nå skal det gjøres noe med.

Nå er jeg i det minste ferdig med alt jeg skulle ha gjort. Jeg har gjort alle oppgavene jeg skal for hele uken, hihi. Og nå skinner sola igjen, humøret er bra, musikken er på, livet er fint og jeg skal øyeblikk dra på gymmet! Bare ha en positiv holdning generelt, du kommer sååå mye lenger med det, jeg lover! Vi snakkes senere babes, ha en fin kveld!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

P E R S O N L I G

Når det kommer til gutter er jeg alt for kravstor. Det er utrolig sjeldent at jeg møter noen eller tar meg tid til å bli kjent med nye folk i forhold til at det kunne blitt noe mer. Da jeg flyttet til Oslo i begynnelsen av mars var jeg jo med en som jeg nevnte noen ganger for dere, men det var så store forskjeller på oss at det ble til at vi ble venner. Jeg er sykt glad i han og han vil alltid bety masse for meg i forhold til at han har hjulpet meg veldig mye. Jeg hadde ikke flyttet til Oslo uten at han hadde pushet meg, ikke fikset ny leilighet etter 17. mai dramaet uten at han hadde kjeftet på meg, og jeg hadde heller ikke kommet inn i luftforsvaret om det ikke var for han - for da hadde jeg ikke en gang visst at jeg skulle på opptak. Så han har vært min skytsengel det siste halvåret, det er det ingenting å si på. Men vi hadde ikke passet sammen, vi er alt for ulike og sånn er det bare. Jeg er bare veldig takknemlig for å ha en så bra person i livet mitt, men det på lik linje med Rebecca, Chris, Dennis, Vilde, Rebecca S, Joachim også videre. Ingen følelser, men et fint forhold. Og det er.. Vel, fint.

Hvordan ting har vært etter den perioden er ikke så veldig annerledes egentlig. Men jeg har aldri følt meg så singel som nå på mange år. Jeg kan gjøre hva jeg vil, når jeg vil og jeg har ingen å ta hensyn til på den måten. Meen, allikevel så gidder jeg aldri å møte noen. Jeg bruker Tinder maks to-tre ganger i måneden og går ut like fort som jeg går inn. Jeg synes faktisk at det er døds kjedelig, men der igjen - Jeg er for kravstor. Heldigvis har jeg klart å kvitte meg med det ekstreme kroppsfokuset som jeg hadde. Hadde du ikke blodårer på hele kroppen og 2 i fettprosent så var du ikke noe for meg, og hvor sykt er det ikke å tenke sånn? Da jeg var singel en periode i fjor sommer var det litt av noen folk jeg møtte, med tanke på det idiotiske fokuset. Selvfølgelig fulle i steroider, bra utseendet men allikevel såå dårlig selvtillit, tidenes mest sjalue folk og ikke alltid noen hjemme. Der var det mye humørsvingninger der. Selvfølgelig, det er jo ikke alle som er sånn, ikke i det hele tatt. Men jeg endte alltid opp med å få full pakke.

Det synet jeg hadde da er helt forandret og det er jeg så ufattelig glad for. Nå har jeg egentlig bare tatt helt avstand fra det miljøet for det følger med så uendelig mye drama, og jeg klarer nå virkelig å havne i drama helt selv, haha. Nå har jeg jo som sagt ikke brydd meg så veldig mye om noen egentlig, men det er kanskje noen som interesserer meg mer enn andre O:-) Jeg får se, jeg stresser ikke med det. Jeg har kun "datet" en person etter at jeg flyttet hit - som har vart. Men jeg trives faktisk best med å ha en der - den personen må bare være den personen liksom.

Uredigert bilde av Nicolai Saxegaard

En av grunnene til at jeg stiller så store krav er vel kanskje fordi at jeg har vokst opp i en guttegjeng? Jeg har liksom alltid vært en av gutta, en kompis på en måte. Alle sier det til meg her også. Jeg er veldig guttete innvendig og da må jeg liksom finne en som passer for meg og ikke som kompis. Altså, selvfølgelig, en partner skal være din bestevenn og alt det der, men kanskje dere skjønner greia? Jeg er også veldig utadvent og kommer veldig lett i kontakt med hvem som helst - rett og slett fordi jeg elsker å få nye venner. Dermed kan jeg finne ut av at jeg skal møte noen bare for å bli kjent med dem som venner - så lenge de også vet det selv. Enklere forklart, det må bare være noe veldig spesielt med den personen jeg faktisk ville møtt på andre vis.

Tidligere i år da Vilde var på besøk første gang så la vi oss inn på hotell. Da matchet jeg med en på Tinder som jeg trodde jeg hadde møtt tidligere sammen med noen andre venner. De kunne vært tvillinger, jeg sverger. De hadde også samme navn så jeg tenkte ikke noe mer over det. Jeg matcher alltid med folk jeg kjenner på tull, alltid. Så den ene dagen skulle Vilde møte en venninne og jeg gikk nå rundt omkring i Oslo. Så vi fant ut at vi skulle møtes den dagen og henge på Aker Brygge en liten stund. Han trodde det var en date og jeg trodde det var en venn av mine venner som jeg ville bli bedre kjent med. For jeg husket han som en kul person, men ingenting annet. Da jeg møtte han sa jeg takk for sist og begynte å spørre om de andre. Han skjønte jo selvfølgelig ingenting og plutselig gikk det opp for meg hva som hadde skjedd. Vi gikk allikevel ned til brygga og etter ti minutter ringte jeg Vilde og lot seriøst hun ta over "daten", haha! Men de fant tydeligvis tonen så det gikk jo bra. Jeg er der liksom..

Men jeg stresser ikke med noe og tar alltid ting som de kommer. Jeg trives veldig godt slik som jeg har det nå med tanke på hvem jeg bor med og hvem jeg er med. Og det viktigste er at man har det bra med seg selv før man drar noen andre inn i livet.

Det som skjer, det skjer.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

H V E R D A G

Hei kjære lesere! Nå er jeg endelig hjemme igjen etter fem dager med fest og moro. Det ble rett og slett ikke noe tid for oppdateringer, men de som følger meg på snap fikk vel i bunn og grunn med seg litt for mye. Allerede første dagen forstod jeg at jeg måtte pakke ned både kameraet og macen, så jeg har bare litt bilder i fra første dagen på kameraet.

Det var utrolig gøy, men det er godt det bare er en gang i året! Først og fremst så klarte vi jo nesten å miste flyet - som vanlig. Enten er jeg forsinket eller så mister jeg det. Typisk meg. Denne gangen endte det med at jeg måtte kaste kofferten min, kjøpe en bag på Gardermoen og springe gjennom for å nå flyet. Mamma hentet oss på flyplassen og jeg og Chris begynte å drikke allerede i bilen. Vi kjørte fra Haugesund til Stord, en liten svipp tur innom mamma for å spise og så tok vi båten til Skånevik. Etter det har dagene gått litt i surr for jeg har virkelig vært overalt både dag og natt.

Til og med mamma ble med oss på festivalen i år, haha. Mamma og pappa har vært skilt siden jeg var liten og nå samlet plutselig hele gjengen seg i flere dager. Brødrene mine også. Hun fikk seg i hvert fall en opplevelse for hun har aldri vært ute med oss. Chris ble også ganske sliten så han var med mamma og pappa eller andre i familien hele tiden mens jeg var overalt. Plutselig møttes vi på kvelden, plutselig var jeg i en båt, på konsert, på fiskemottaket av alle plasser, på kroa, house of blues, hos pappa eller på brygga. På natta hadde plutselig alle gått og lagt seg så da havnet jeg på nach med faren til en bekjent av meg, typisk småplasser. Men det var utrolig morsomt.

Det var utrolig koselig å møte så mange gamle venner av meg, flere har jeg ikke sett på mange år. Ikke alle var like positive da men det er nå helt greit. Alle venner var positive men det var mange voksne som kom bort å kommenterte bloggen, leppene mine og diverse. Helst damer mellom 40 og 50 men også noen menn. Men nå utleverer jeg meg jo offentlig så det får jeg faktisk bare tåle. Alle har lovt til å komme med kritikk og sånn er det bare. Jeg synes faktisk at det er litt kult at de kommer direkte bort til meg og sier det istedenfor å kommentere anonymt i kommentarfeltet.

Vi hadde egentlig hver sin dag der den ene var verre enn den andre. De fleste tok seg i det minste tid til å bli edru før de begynte igjen. Jeg derimot ble ikke edru før i går og det er helt krise. Men nå er jeg døds lei av fest og gleder meg til å trene igjen. Første dagen fikk jeg forresten låne vannscooteren til en kompis. Først var jeg ute å kjørte med han og så fikk jeg ta med meg Chris på tur etterpå, haha, det var noe for seg selv. Jeg er jo adrenalinjunkie uten tvil så jeg gav bånn gass og Chris hylte. Vi kjørte uti bølgene bak øya og lo så mye at jeg sikkert svelte 15 liter med saltvann. Man blir ikke akkurat tørr av å kjøre vannscooter, men fy søren så gøy det var!

Presets by Saxegaard

Etter en sånn uke var det ubeskrivelig deilig å våkne i sin egen seng, og nå skal jeg egentlig bare komme meg ut dørene for å få litt luft. Planen er å ta en tur på gymmet alene før jeg bruker resten av dagen på jobb og så drar på gymmet igjen for å trene Chris. Om jeg gjør det sånn hver dag så får jeg fullt fokus på både meg selv og på han. Og det trengs nå, ikke noe mere halvveis greier. Motivasjonen er på tooopp! :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

M O T E

//Sponset Innhold//

Jeg har aldri brydd meg noe spesielt om klokker egentlig, men for to år siden da jeg var i Polen kjøpte jeg min aller første Daniel Wellington klokke. Jeg så den overalt på Instagram og ble selvfølgelig litt små forelsket i den, så til slutt skaffet jeg min egen i svart skinn. Siden har jeg brukt den nesten hver dag - Inntil nå nylig da jeg fikk en i Rose Gold fra Daniel Wellington. De sendte også med et matchende armbånd og jeg eeeeelsker den! Jeg bruker den hver dag og den passer til alt. Fargen, stilen, den er så meg liksom. Jeg liker det enkelt men classy, og det er akkurat slik stil de har.

Jeg er også så heldig at jeg får dele ut en rabattkode til dere som gir 15% på hele nettbutikken, dersom dere oppgir koden "maritaystevik" i kassen! Klokken jeg har finner dere HER og resten av utvalget finner dere på nettsiden HER!

Presets by Saxegaard

Happy shopping babes! Nå skal jeg pakke ferdig for i morgen drar jeg og Chris hjem til Vestlandet. Jeg gleder meg sååå masse til å se alle igjen på bluesfestivalen, så nå har jeg skikkelig reisefeber - selv om jeg bare skal "hjem" en tur. Ha en fin kveld <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Helgen var utrolig hektisk, men fy søren vi gjorde det bra og gikk i stort pluss på begge eventene. Båt festen gikk over all forventning og det var super gøy - Selv om jeg sprang frem og tilbake helt til klokken halv tolv på kvelden. Uansett så kom det mange kjekke folk og stemninga var veeeldig bra. Jeg ble jo selvfølgelig med på festen til slutt når jeg endelig kunne slappe litt av, så vi endte opp på Lawo Terrasse som vanlig og nach på barcode. Det samme skjedde forsåvidt dagen etterpå også da vi hadde ID:18 eventet som vi kjører hver lørdag hele sommeren. Da det var ferdig dro vi først til barcode men han som eide leiligheten hadde glemt nøklene, så da havnet vi en hel gjeng på enda en båtfest ute på Bygdøy. Det var jacuzzi i selve båten ute på dekk, så vi var der frem til morgenen før vi dro til barcode igjen. Så det var med andre ord en slitsom helg, men gøy!


Presets by Saxegaard

Jeg hadde jo selvfølgelig også avtalt med Nicolai Saxegaard at jeg skulle møte han på søndag, så jeg klarte til slutt akkurat å komme meg opp før klokken ble kveld. Jeg var super dårlig og sliten, men vi fikk allikevel til noen fine bilder sammen og han lærte meg såå mye om bilderedigering, lys, farger og diverse. Super koselig. Etter en stund ute på shoot dro vi på en strand før vi spiste taco og så gjennom bildene på kvelden.

Vi fikk heldigvis litt bilder fra festen da den ene fotografen i firmaet også var ombord. Vi skal mest sannsynlig kjøre bursdagen min på en stor yacht fra 18-19 august. Det blir suuper gøy!

Nå sitter jeg og Chris på Tjuvholmen/Aker Brygge og jobber litt, spiser og koser oss! Vi gjør oss med andre ord klare for festival denne uken, for vi skal jo selvfølgelig på blues festivalen i Skånevik! Fly billettene er bestilt og vi skal feste i fra onsdag til mandag. Damn, etter det skal jeg på rehab. Men nå skal jeg nyte resten av kvelden med min bestie, så vi snakkes! Ha en fin kveld <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Siste dagen sammen med Rebecca har vært helt fantastisk. Vi stod opp litt vel sent i dag men fikk uansett mye ut av dagen, og det var utrolig koselig. Først dro vi på Oslo City og shoppet og så dro vi på Aker Brygge/Tjuvholmen. Vi gikk litt rundt omkring før vi satte oss nederst på brygga med is og vaffel mens vi ventet på at det skulle bli ledige bord på Døgnvill. Det er uten tvil favoritt restauranten min og jeg får aldri nok av å være der. Jeg bestiller også det samme hver eneste gang. Jeg skal lage et innlegg over koselige steder å spise rundt om i Oslo til dere senere! Nå som det er sommer er det jo veldig greit å vite hvor man burde sette seg etter en lang dag ute på shopping eller i solsteken.

Kjolen er fra Shein.

Det er ikke restaurantene som er dyre på brygga, det er faktisk bodene. Det koster nesten 100 kroner for en vaffel med litt is og for mat koster det rundt en 200 lapp. Rart med det.

Fine, fine, fine Rebecca! Verdens beste jente!

Jeg er helt avhengig av søtpotetfries! Jeg kjøper det hele tiden og får aldri nok. Jeg kunne sittet en hel dag på restaurant og bare spist fries, åh det er så ubeskrivelig godt. Har dere ikke prøvd det så har dere virkelig gått glipp av noe!

Ellers så var det veldig greit å endelig få litt orden på håret igjen. Huff jeg har følt meg helt forjævlig den siste uken. Hadde jeg gått en uke til hadde jeg fått ombre, he-he.. Men utseendet er jo ikke alt heller da, selv om det er en god del! Å si noe på det er jo å lyve, enkelt og greit.

Nå ligger vi i sofaen og chiller etter en lang dag. Jeg tok over snapchaten til Saxegaard_photo i dag så dere kan se dagen min der og følge med på mange andre personer og modeller der fremover. Han kom til Norge i dag så på søndag skal vi på date, det blir fuun! Vi skal jobbe mye sammen i sommer så det er bare å følge med! I morgen blir en super stressende dag og vi har så mye å gjøre at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, men det fikser seg vel. Samme greia på lørdag så jeg kjenner allerede nå at det skal bli deilig med søndag. Håper dere får en fin helg <3 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold//

Det er så utrolig deilig å ha en balanse mellom trening, mat og utskeielser. Jeg har helt ærlig aldri vært flink til sånne ting, men nå har jeg ingen problemer med å feste en helg for så å være tilbake i rutiner igjen etterpå. Og om jeg ikke starter mandagen med sunn mat så er ikke uken ødelagt av den grunn. Denne mandagen startet jeg blant annet med å gå på McDonalds med Rebecca. Selv om hun er her og har ferie så spiser vi alltid en bra frokost, vi trener og så spiser vi burger, is eller det vi vil på dagen. Balanse - det er fint og det gjør absolutt ingenting å leve slik. Resultatene kommer, men selvfølgelig, om jeg går all in så spiser jeg jo ikke burger og candy i hverdagene. Poenget er at en balanse fungerer det også så lenge man ikke drar den helt ut, og det er veldig greit nå som det er sommer!

Men over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Jeg har ekstremt mye treningsklær og har prøvd så og si alle merker, men det er veldig sjeldent at jeg finner et merke som oppfyller alle mine "krav". Jeg liker at det er stilrent, classy og ikke for mye dill - men samtidig skal man legge merke til det. Bring Sportswear oppfyller alle de kravene og i tillegg sitter de sykt bra på! Jeg elsker stilen og husker hvor uendelig glad jeg ble da jeg fikk min første pakke fra dem og absolutt alt satt som det skulle. Etter at jeg inngikk samarbeid med dem var det flere venner og bekjente som fikk øynene opp for merket og Rebecca har kjøpt opp hele kolleksjonen deres, haha. Så om dere vil ha freshe treningsklær som sitter bra og ikke blir ødelagt i vask så anbefaler jeg på det sterkeste å bestille fra Bring Sportswear HER.

Toppen kan kjøpes HER og tightsen kan kjøpes HER.

Jeg er selvfølgelig glad i andre merker også, men Bring og Adidas må være mine to favoritter.

Nå skal jeg egentlig bare fikse meg og så skal jeg dra ut med Rebecca. Det er siste dag så da må vi finne på noe gøy! Håper dere får en fin dag, og så snakkes vi senere! Jeg la forresten ut hele bein økta mi på Mystory i går og den ligger der til klokken ni i kveld dersom dere vil se hvordan jeg trener bein/rumpe. :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

FOR en dag, for et vær, glede! Ah, livet dere.. Jeg elsker sommeren. Fuglekvitring, blomster, farger, små søte kjoler, varme, iskrem, sene kvelder og gode venner. Finnes det egentlig noe bedre?

Det er så ubeskrivelig fint å ha besøk av min kjære Rebecca. Vi har det alltid så gøy sammen og jeg nyter hvert sekund sammen med henne. Vi stod opp i normal tid i dag, spiste en bra frokost, fikset oss og dro ut. Jeg måtte jo selvfølgelig vise henne litt rundt, men til slutt ble det så mye sol og varme at vi sovnet nesten mens vi gikk rundt om.

Etter en tur i Vigelandsparken, shopping og litt frem og tilbake endte vi opp på Løkka. Jeg elsker å spise der og har ikke lenger telling på hvor ofte jeg har vært på den restauranten. Jeg spiser alltid på to av restaurantene i Meat Street eller så spiser jeg på Tjuvholmen. Åh de har verdens beste mat, dere måå prøve. Ingenting slår en saftig burger med søtpotetfries! Mmm!

Jeg fikk også kjøpt meg ny jakke fra Kouture, wii. Jeg elsker den butikken og har endelig lært meg å spare opp til noe jeg faktisk har lyst på fremfor å kjøpe masse smådill hele tiden. Vel, jeg er flink til det også men det kommer seg, hihi.

Nå er jeg så sliten at jeg skal sove litt før vi drar på trening. Rebecca har allerede sovnet stakkars. Vi ble helt utslitt av den sterke sola, men jeg klager absolutt ikke! Håper dere nyter den fine sommerdagen! Lots of looooove<3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Nå har jeg hentet min kjære Rebecca som endelig har kommet på besøk, wii! Hun skal være her frem til fredag og vi skal ha det såå gøy. Hun er jo aldri i storbyer så jeg skal vise henne alt. Vi skal trene, spise ute, gå rundt i byen, kanskje på fotoshoot med en fotograf (om jeg får fikset håret mitt) og kose oss skikkelig.

Jeg hadde tenkt til å starte med gode rutiner igjen i dag, så jeg spiste diett mat frem til Rebecca kom. Da var det rett på McDonalds og nå ligger vi senga med en stor pose snop, to chips poser i og med at vi ikke klarte å velge, 8 pepsi max, en pose med sjokolade og slaske klær. Vi starter med andre ord mandagen i morgen. Så vi kveld blir det bare jentesnakk, film, ansiktsmaske, farging av hår (endelig) og kos. Etterlengtet!

Jeg har ikke villet tatt så mye bilder etter at håret mitt ble et totalvrak, men nå skal jeg fikse det og venter egentlig bare på extensions i posten, så da blir det bra igjen! Saxegaard kommer jo også denne uken og vi skal henge så og si hver dag i hele juli så da blir det masse bilder sammen med han. Han skal lære meg masse om redigering også, åh det gleder jeg meg sykt mye til. Han er sååå flink! Sjekk ut instagrammen hans så skjønner dere @Saxegaardphotography - unikt.

Men nå må jeg holde besøket med selskap så vi snakkes i morgen. Og så lover jeg masse bilder fremover. Ha en fin kveld <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Jeg har faktisk dødd tre ganger bare i dag. Jeg har enda ikke sovet og har vært trøtt så lenge at jeg ikke er trøtt lenger. Vel, jeg er heftig overtrøtt, men det hjelper jo lite. Både Dennis, meg og Sindre kom hjem ca. samtidig for rundt tre timer siden og alle har tydeligvis vært våken hele natta.

Jeg var hovedsakelig først på jobb og når eventet var ferdig dro jeg rett på fylla med guttene. Til slutt havnet jeg på nach hos Martin (som alltid) sammen med Waleed og Sindre. Der satt vi frem til klokken halv seks i dag tidlig før jeg tok taxi bort til Hef og en herlig gjeng på Nordstrand. Vi hadde det sykt gøy og holdt det gående frem til klokken tre i dag. Etter det dro jeg bort på Frogner til en venn og la meg rett i senga mens han jobbet, spiste opp maten hans, dusjet og dro hjem, haha. Siden har jeg bare gått rundt og spist chips. Jeg er så sykt sliten så vi ligger på sofaen alle sammen og bare ler av alt mulig som ikke gir mening. Det er kanskje på tide å legge seg. Chris er så lei av oss stakkars at han skal sove i Lillestrøm i natt, haha. Han var den eneste flinke av oss som dro hjem etter eventet. Meen ting skjer, det er helt sikkert og visst.

Samtidig er jeg veldig klar for trening igjen i morgen, det skal bli sykt digg! Det er i det minste god stemning her, så det blir en fin søndag sammen med godguttene! Håper dere har hatt en fin helg <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Jeg kan faktisk ikke en damn shit om sminke, og har aldri tatt meg tiden til å lære meg noe om det eller satt meg inn i de nye trendene heller. Jeg står opp, kliner litt random sminke i fjeset og så drar jeg ut. Forskjellig foundation annenhver dag og enkelt og greit bare det som er i nærheten. Jeg har jo selvfølgelig basics som Anastasia, Mac, The balm og slikt men jeg har aldri vært opptatt av å ha den nyeste og dyreste sminken. Meen nå fant jeg faktisk ut at det var på tide å kjøpe noe jeg faktisk liker og som holder. Jeg prøvde de her for et halvt år siden og har siden hatt lyst på dem - men aldri tatt meg råd til å kjøpe dem. Nå har jeg tenkt på det så lenge at jeg faktisk bare måtte, og jeg angrer ikke et sekund! O:-)

Jeg har veldig lyst til å lære meg mer om sminke og har nå bestilt diverse i fra nettet også som jeg vet er bra. Jeg synes ikke det er såå viktig og i det siste har jeg ikke brukt sminke på øynene i det hele tatt, men jeg vil allikevel kunne det. Når jenter på tolv år er flinkere til å sminke seg enn meg som er så diva så er det jo kanskje på tide å lære seg litt i hvert fall! Hvorfor ikke?

Jeg eeeelsker denne fine klokken som jeg fikk i fra Daniel Wellington og bruker den hele tiden! Rabattkoden "maritaystevik" gir dere 15 % på hele nettbutikken <3 Klikk HER for å komme til butikken!

Nå må jeg faktisk kjappe meg ut for jeg skal spise på Aker Brygge med gjengen også skal vi holde Never Ending Summer Party eventet i kveld! Listen er snart full, så det er gøy! Endelig et sted å feste for 18 åringer midt i Oslo! Ha en fin lørdag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei dere! Håper dagen har vært fin så langt! Jeg har hatt en utrolig bra start på helgen og sitter i skrivende stund på Big Horn Steak House sammen med Chris, selvfølgelig. Hva er det vi ikke gjør sammen liksom? Men det er koselig, jeg trenger jo ikke å date når jeg har han, haha neida. Vi har faktisk jobbet i hele dag og vært sykt effektive. Det hjelper virkelig å komme seg ut i blant. Vi dro først på et hotell, men restauranten der åpnet jo aldri så da havnet vi her. Vi skal ikke ut i helgen heller, så det blir jobbing og trening. Vi har så mange events fremover så det er nok å gjøre. Vi er omtrent de eneste i hele Oslo som nå kjører ID:18 Events og det kommer vi til å gjøre i hele sommer midt i Oslo sentrum! Delta på Never Ending Summer Party på Facebook. Vi har opprettet en gruppe for promotører også, så om du vil være promotør eller kjenner noen som hadde passet - kontakt oss på Facebook, Insta eller Snapchat! Det første vi skal ha er allerede i morgen så det blir gøy! :-)

Vi dro faktisk til Lillestrøm i dag tidlig så det er her vi sitter. Vi drar tilbake til Oslo om ikke så lenge for vi skal shoppe litt på Oslo City, spise dessert på en kafe og så jobbe litt til før vi trener en liten stund ute. Etter det skal jeg shine leiligheten og så skal vi bare chille resten av kvelden og spise candyy! En perfekt fredag! 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Det eneste som er positivt med denne dagen er at jeg våknet opp til en stor pakke på døra med masse nye sommerklær. Dagen så langt har vært ubeskrivelig treg, tung og lang. Jeg kan ikke huske å noen gang ha vært så trøtt og sliten, og jeg klarer virkelig ikke å våkne. Da klokken var halv tre i dag tvang jeg meg selv opp av sofaen for å gå en tur. Det ble bedre akkurat der og da men i dag er jeg faktisk bare helt tappet for energi. Jeg har spist masse, slappet av, gått tur og alt som skal til, men jeg er helt ferdig. Jeg vurderer sterkt å dra en liten tur bort på gymmet men er usikker på om energien blir bedre eller om jeg rett og slett sovner midt i en øvelse. Vi får se, jeg har enda en time til på å bestemme meg.

Antrekk fra Shein // Solbriller fra Shein // Veske fra Louis Vuitton // Sko fra Junkyard // Klokke fra Daniel Wellington //

Jeg var ute i typ femten minutter i stad for å knipse disse bildene og direkte etter at jeg kom inn døra var jeg like trøtt igjen. Jeg vil egentlig bare sove rundt, men tenker at en liten svipp tur innom gymmet vil gjøre susen - kanskje. Jeg trenger litt ny inspirasjon i forhold til bloggingen også. Jeg føler at jeg sitter litt fast over alt, men det går seg nok til. Ellers er alt ganske fint! Men jeg skal slutte å klage og komme meg ut. Vi snakkes senere <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Nå som jeg er i gang for fullt igjen så skal jeg kjøre en hel uke der jeg filmer alle øvelser, sett og repetisjoner for dere på snapchat/mystory. Jeg gjorde jo dette i oktober også som noen av dere sikkert husker, så nå er det på tide å ta en ny runde. Jeg filmet rygg økta i går men klarte selvfølgelig å glemme to øvelser, så jeg kommer til å kjøre den en gang til. Jeg starter med bryst og biceps i dag så legg meg til om dere vil ha litt trenings inspo - Maritaystevik.

Jeg er sykt fornøyd med meg selv for da jeg trødde på vekta i går viste den 62,3 kg. Jeg har altså gått opp fra 55,2 kg til 62,3 kg på ca. tre uker. Det er faktisk 7 kg opp og jeg er suuper fornøyd! Men nå er jeg bare en kg i fra da jeg var på mitt tyngste, så når jeg kommer dit så vil det gå saktere igjen. Men utfordring, det liker jeg!

Det er flere og flere som spør om hjelp, så om dere vil trene hjemme, ute, på gymmet eller bare få litt hjelp til kostholdet. Kontakt meg enten på Snapchat, Facebook eller Epost: maritaystevik@hotmail.com. :-)

Nå har jeg akkurat vært ute på tur med Kimbo, så nå jobber jeg med både The Noise Factory, treningsprogram og diverse. Om ikke så alt for lenge skal vi dra på trening og i løpet av kvelden kommer det en liten update fra Chris som har vært på diett i to uker.

Ha en fin dag! Vi snakkes senere <3 Husk å adde meg!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @ Maritaystevikfitness

Likes

Comments