Header

Nå er det et halvt år siden jeg kjørte i gang forrige Q&A, så nå tenkte jeg egentlig å kjøre en til i og med at jeg fått så mange nye lesere! So here we go! :-)


1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
Muligens han jeg sov på hotell med på lørdag, hihi.

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?
Hmm, både ja og nei. Jeg ville alltid det før men etter at jeg flyttet til Oslo så har jeg sett ganske mye. Jeg har en del venner og kjenner til en del folk som så og si er kjente, og det jeg også ofte ser er at det er de som sliter mest. Noen takler det veldig bra og gjør det bra både i business livet og på privaten, mens andre bruker mengder med dop og er deprimerte store deler av tiden. Dessuten så blir jeg i blant utrolig lei av alle pågående mennesker som kontakter meg via sosiale medier. Det går ikke en eneste dag uten mas - Og jeg er ikke kjent, så jeg ville nok ikke vært berømt i den forstand nei. I så fall ville jeg heller levd av å være kjent som en reiseblogger eller for noe annet kult. Kanskje fitnessmodell? Jeg vet ikke, nå satser jeg i hvert fall den veien.

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?
Jeg øver ikke en gang før eksamen, så nei, haha. Alt blir så mye verre om jeg øver av en eller annen grunn. Det er sikkert fordi at jeg har stålkontroll på improvisering ettersom jeg gjorde mye dumt i barndommen og alltid måtte snakke meg ut av det.

4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut?
Da våkner jeg opp tidlig av sola som skinner gjennom vinduet og fuglene som kvitrer. Gjerne med noen jeg er glad i. Jeg spiser en god frokost, pakker en bag og drar ut på båttur resten av dagen sammen med gode venner eller familie. Ja, så høyt elsker jeg å være på sjøen. Heller en sommer i båt i Norge enn en uke i syden. Jeg vet, jeg er sær.

5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre?
Haha, jeg lurer faktisk på om det er så lenge siden at jeg satt i en båt med Lothepus da jeg var 14 år og spilte gitar og sang sangene til Miley Cyrus. Det var slik vi ble kjent faktisk, på Bluesfestivalen i Skånevik. Det var vel den siste sommeren jeg sang.

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?
Et ungt sinn, hva faen skal jeg med en ung kropp om jeg er helt grå i skallen? Vet du, den var faktisk litt vanskelig når jeg tenkte meg om en gang til.

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt?
Så random, jeg snakket faktisk med mamma i telefonen i går kveld og da sa jeg at jeg sikkert snart kommer til å bli påkjørt fordi at livet mitt er så bra og positivt. Jeg er ikke vandt til at ting går oppover så lenge (en måned vel og merke, haha), så at alt går min vei får meg til å få angst, så jeg kommer sikkert snart til å bli påkjørt. Jeg ser meg om tre ganger før jeg går over veien for å si det sånn.

8. Nevn tre ting du og din samboer har til felles.
Jeg har faktisk flere samboere, haha, men da får jeg velge Magne da siden det er han jeg bor hos og han som står meg nærmest. Jeg er såå glad jeg møtte han, vi har blitt så ufattelig gode venner og han betyr masse for meg!
- Vi bor begge i en ganske overfladisk by men begge elsker å kjøre båt, fiske, være på hytta og gjøre slike ting som man virkelig ikke gjør i denne byen.
- Vi er alltid glad og positiv. Jeg møter ikke så ofte på folk som bare generelt sett er en positiv sjel innvendig, men jeg føler at vi er ganske like der.
- Vi blir kanskje begge sett på som litt overfladiske personer, men på innsiden er vi helt annerledes.

9. Hva er du mest takknemlig for?
Åh shit det er faktisk ganske mye. Jeg er takknemlig for alle jeg har rundt meg, for den positive energien har jeg inni meg hele tiden og for at jeg av en eller annen merkelig grunn alltid klarer å snu alt negativt som kommer mot meg om til noe positivt. Enten jeg ender opp uten en plass å bo, med feil vennekrets eller i tidenes krise - Det tar maks to dager også fikser alt seg, jeg forstår det ikke helt selv men det er nå bare sånn, haha.

10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
Det var mye rart som skjedde i oppveksten min, men helt ærlig så har jeg det så bra nå, og jeg har lært så mye at jeg skulle ikke vært foruten noe. Jeg takler ting ufattelig enkelt og er en veldig sterk person. I tillegg har jeg gode foreldre som gjør alt de kan for meg. Også var jeg ikke akkurat den letteste å oppdra heller, fikk jeg husarest (som skjedde ofte) så brydde jeg meg ikke. Mamma og pappa var nemlig så heldige at de fikk en sta jævelunge som tenkte at om hun fikk kjeft så gjorde det ikke noe, for hun hadde jo fått kjeft før - og kjeft kom hun til å få igjen. Pappa pensjonerte seg tidlig for å si det sånn.

11. Fortell livshistorien din i korte trekk.
Altså min livshistorie i en alder av 21 tilsvarer sikkert tre personer som har levd et helt liv så det går nok ikke an å fortelle den i korte trekk. Men jeg kan legge ved to linker til de to sterkeste og mest personlige historiene jeg har fortalt om på bloggen. Bare klikk på linkene nedenfor for å lese. Det handler om operasjoner, rusavhengighet, fengselsopphold, utroskap, dop, ja alt.. - To forskjellige innlegg men alt skjedde over samme tid.

1. "Jeg har ikke turt å smile på bilder på over 4 år"
2. "Hvordan var det å leve med en kjæreste i fengsel i to år?"

12. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?
Jeg vet ikke, om jeg kunne fjernet en derimot så hadde det blitt latskap. Jeg har manglet teori og oppkjøring på billappen i to år liksom.

13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite?
Om jeg faktisk blir påkjørt i nærmeste fremtid, for jeg har seriøst angst liksom. Ting går for bra, haha. Hadde den da sagt nei hadde jeg sluppet alt stresset. Neida, hehe, jeg ville aldri gjort noe slikt - Ever. Livet leves bare i nåtid, ikke rot med fremtiden med å tro på dumme spåkoner som forteller deg om dagen du dør eller dagen du kommer til å ha det skikkelig kjipt eller whatever. Hvorfor gå rundt å tenke på det liksom? Det gir ikke mening for min del. Ta en dag av gangen og gled deg til syden fordi at du bestiller en reise helt selv, ikke tenk på hva som skal skje med deg fordi at en dame med litt for mye fantasi forteller om din fremtid. Seriøst liksom..

14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?
Jepp og det fortalte jeg om I GÅR, så les gjerne innlegget "Jeg skal stille i bikinifitness".

15. Hva er din største bragd her i livet?
Hmm, kanskje det å ta farvel med mennesker som betyr mye for meg fordi at jeg vet at de ikke er bra for meg? Jeg har sittet såå mange ganger i dritten men alltid kommet meg bra ut av det, og alltid alene. Jeg er usikker, men føler jeg har oppnådd store ting i livet hver gang det har skjedd (som er tre).

16. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Tillit. Jeg har utrolig mange gode venner og jeg ville gjort alt i hele verden for dem, men jeg skal kunne snu ryggen til uten å måtte tenke på at de forteller ting videre - eller ligger med eksen min en uke etter at det blir slutt for eksempel (men en sånn "venn" er ikke verdt noe tenker nå jeg da og akkurat derfor ble plutselig tillit det viktigste). Heldigvis var jeg helt ferdig med han så det gikk ikke innpå meg annet enn at en jeg kalte bestevenn faktisk dolket meg i ryggen på den måten. Sykt, bare helt helt sykt. Men jeg er veldig heldig for jeg har et utrolig fint og spesielt bånd med vennene mine og jeg kan si alt til dem, absolutt alt - og jeg vet at det aldri kommer ut. Venner er det nærmeste jeg har og det kommer de alltid til å være.

17. Hva er ditt beste minne?
Det er så mange, jeg klarer ikke velge. Virkelig, jeg har ikke bare opplevd dritt i livet for å si det sånn. Jeg er heldig som kan tenke tilbake på så mye fint.

18. Hva er ditt verste minne?
Det kan dere lese om i de to innleggene jeg linket til oppi her.

19. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på?
Jeg kan ikke sette meg inn i det, men jeg hadde nok gjort det beste ut av det og gjort det jeg ellers aldri ville opplevd.

20. Hva betyr vennskap for deg?
ALT.

21. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?
Venner vil alltid komme først hos meg, det er såå viktig. En kjæreste kan komme og gå, men venner blir der alltid. Men nærhet generelt spiller en stor rolle. Man kan være rik og ha alt i verden, men har man ingen å dele det med så er det plutselig ikke så bra allikevel.

22. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.
Jeg er alltid positiv, jeg får andre lett i godt humør, jeg er støttende, jeg gjør alt for de jeg bryr meg om og det som blir fortalt kommer aldri ut, uansett. Jeg holder fremdeles på de sykeste hemmelighetene til tidligere forhold og vennskap, men det ble fortalt i fortrolighet og selv om vi ikke har noe forhold til hverandre i dag så kommer jeg aldri til å fortelle noe videre.

23. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest?
Selv om jeg har opplevd mye i livet så har jeg hatt en ganske kul barndom. Jeg har et veldig bra forhold til foreldrene mine og jeg har fått opplevd mye fint, så både ja og nei. Det var mye flytting frem og tilbake og festing rundt meg, men samtidig så var det mye positivt i livet også. Mange fine turer, båtturer, mye hjelp og så videre. Så ja, de spiller en veldig stor rolle i livet mitt.

Jeg vurderer faktisk å kjøre i gang med "ukens spørsmål" etter hvert dersom det er interessant for dere lesere. Kom derfor gjerne med spørsmål, så svarer jeg på absolutt alt - uansett hvor personlig det er i løpet av neste uke.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hjelp! Etter mye om og men, frem og tilbake og mange runder med meg selv så har jeg nå kommet frem til at jeg stiller i NM 2018. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, det er så ufattelig mye jeg har tenkt på men nå er det bare helt tomt liksom. Jeg har holdt det hemmelig en ukes tid fordi at jeg ville være helt, helt sikker før jeg offentliggjorde det. Og vel, nå er det gjort.. Nå er det ingen vei tilbake. Jeg håper dere er klare for humørsvingninger, tårer og alt som hører til for jeg vet at dette er alt annet enn lett.

Tilbake i 2015 var jeg en jente som ikke hadde peiling på mat og trening. Jeg spiste chips, kebab, smågodt og det jeg hadde lyst på. Jeg kunne såvidt koke egg og var helt hååpløs på kjøkkenet. Men jeg likte å trene og utfordringer er noe jeg alltid har elsket. Jeg tok derfor kontakt med et gym i Stavanger og planen min var å stille høst 2016. Da hadde jeg et år til å bulke og ikke minst tid til å lære meg og leve i slike matrutiner og vende meg til sporten. Jeg prøvde å posere for første gang og vi ble enige om å starte på bulk. Jeg gledet meg og var super gira, men jeg var for gira. Neste gang jeg kom giret de meg opp til å stille allerede høst 2015 og det ødelagte alt for meg. Jeg ble satt direkte på konkurransediett, spiste syv måltider om dagen, jeg fikk ikke spise rødt kjøtt uansett hvor mye jeg spurte og jeg måtte leve på kylling og fisk. Maten min bestod av havregryn, eggehviter, salat, fisk, ris, potet, brocoli og kylling. Tørt som faen, for jeg fikk ikke ha noe tilbehør. Cardio 30 minuttter hver eneste dag før frokost og det var ikke noe forskjell på lørdag eller mandag. Cheatmeals var uaktuelt og jeg fikk ikke smake på en proteinbar før etter nesten to måneder. Jeg gjorde det og jeg taklet dietten, men jeg ble alt for tynn - Og til slutt ble psyken min helt fucked.

Ca. en måned før konkurransen så hadde jeg virkelig gitt alt og jeg var i rå bra form. Blodårer overalt, eightpack og jeg hadde enda tid på meg. Men planen min var å stille alt i fra 58 kg og oppover ferdig deffa på scenen, og det var derfor jeg ville bulke et år i forveien - Jeg gjør aldri noe halvveis. Og da jeg følte det ble ganske halvveis, at jeg fikk dårligere kjemi med coachen og jeg syntes at det var vanskelig så trødde jeg også på vekta, som viste 53 kg. Og da hadde jeg ikke begynt på det verste en gang. Jeg var syltynn og jeg ble så irritert. Alt det for ingenting liksom.. Så jeg gidde meg og spurte om å begynne på bulk istedenfor. Heldig som jeg var så fikk jeg kyssesyken og ble liggende i senga i måneder, så jeg gikk ned enda mer i vekt. Etter den perioden mistet jeg alt av motivasjon og fant ut at jeg aldri ville gjøre noe sånt igjen. I begynnelsen av 2016 møtte jeg Roar da vi skulle spille inn en reklamefilm sammen, og han snudde hele synet mitt på både mat og trening, så det er mye takket være han at jeg er der jeg er i dag. Takk og lov for at jeg møtte han!

Men over til nåtid! For en stund siden så la jeg Tommi til på snapchat fordi jeg synes at det er litt spennende å følge med. Og for knappe tre uker siden så tok han kontakt med meg og inviterte meg bort til gymmet for en treningsøkt. Jeg ble jo selvfølgelig med på det og etter den dagen så har jeg bare blitt mer og mer gira egentlig. Også følte jeg meg så velkommen på gymmet, man sklir liksom rett inn i en bra gjeng som er der fra dag 1. Etter hvert så kom vi frem til at vi kjører dette opplegget sammen, og for å gjøre det litt ekstra gøy så skal vi dele absolutt alt med dere. De to kjekke karene her skal altså hjelpe meg frem mot scenen med både bilder, filmer, diettplan, treningsøkter og støtte - og jeg er så sykt spent!

Jeg kommer til å dele absolutt alt med dere. Oppturer, nedturer, formsjekk, hvordan fettprosenten endrer seg, poseringer - Jeg skal være ærlig om alt og jeg skal vise dere alt denne sporten har å by på - Fra dag en og frem til konkurransen. Jeg er egentlig sykt redd for jeg har så uendelig stor sceneskrekk, det er helt krise liksom. I tillegg så er jeg alltid på farta og litt for glad i å spise det jeg vil, men det blir heldigvis ikke like nazi som sist. Jeg klarte jo det også (utrolig nok), så om jeg har et mål så går jeg all in.

Grunnen til at jeg nå velger å gjøre dette er flere. For det første så plaget det meg lenge at jeg aldri fikk gjennomført det jeg jobbet så hardt for. Om jeg bestemmer meg for noe så klarer jeg det, og at jeg aldri kom meg opp på den scenen - Ja, det var som å få et hull i CV´n, haha. Et hull i livet for min del om jeg kan si det sånn. Det var drømmen min og den skal jeg nå fullføre. For det andre så har jeg orden på ting. Jeg har en normal jobb for en gangs skyld, jeg flytter snart til Løkka og for første gang i livet så har jeg en hverdag med rutiner, helt alene. Det er ingen andre som styrer økonomien min, jeg må ikke flytte hit og dit og absolutt ingenting er som før. Og for det tredje så vet jeg at jeg er i trygge hender. Jeg kommer jo til å flytte inn på gymmet, haha. Men nå har jeg to stk å trene med, som kan pushe meg, hjelpe meg med poseringer, ta bilder av meg og hjelpe meg med alt. Jeg kunne ikke vært mer heldig, så nå er jeg klar!

Jeg skal bruke de siste ti dagene før jeg flytter på å komme inn i matrutinene, som vil si at jeg må lære meg å planlegge i forhold til jobb og trening. Så jeg kommer til å gå all in først når jeg har flyttet til Løkka, for jeg vil ha alt på stell før jeg starter skikkelig. Men det er helt perfekt å ha ti dager å mote seg opp på - eller hva jeg skal si. Da får jeg liksom gjort meg klar til å begynne, kjøpt inn alt jeg trenger og innstilt meg på at jeg nå er i gang for real. Vi målte fettprosenten min i går som var på 14,9. Det siste halvåret har jeg strevd som faen med å gå opp i vekt og jeg har altså klart å gå opp 10 kg! Så jeg er veldig fornøyd! Som sagt så skal jeg dele alt med dere så dere får vite hvordan kroppen reagerer og endrer seg hele veien, inkludert psyken.

Jeg kommer selvfølgelig til å dele mest på snapchat/mystory så følg gjerne med der (Maritaystevik heter jeg der). I tillegg skal jeg få masse hjelp til bilder og videoer til Instagram (maritaystevikfitness heter jeg der), så ja, jeg skal komme med masse forskjellige videoer fremover. Det har jeg aldri gjort, så jeg gleder meg masse! Åh, herregud dette er så skummelt, men samtidig såå gøy! Jeg gleder meg!

Under kategorien "bikinifitness" kommer hele oppkjøringen til å ligge. Alt som har med dette å gjøre enten det er mat, trening, personlige greier, oppdateringer på vekt og fettprosent, formsjekk og poseringer - Alt kommer til å ligge i den kategorien, så da kan dere bla dere gjennom der for å følge med hele veien.

Første formsjekk endte på 14,9 i fettprosent og en vekt på 65 kg. Og for de som lurer så er jeg 170 cm høy.

Ønsk meg lykke til! 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Denne mandagen startet heldigvis bedre enn den forrige, så nå er det bare å gi alt. Det skjer som alltid mye rundt meg og jeg merker at jeg spiser alt for lite i forhold til hvor mye jeg er i aktivitet. Joda jeg spiser burger og søtpotetfries fem dager i uken, men for meg er det langt i fra nok å leve på burger. Jeg er ute tolv timer i døgnet, trener, går turer, er med venner, tar bilder, blogger, jobber, svarer på mails, fikser bilder for instagram kontoer og det gjør jeg hver eneste dag. Utenom det så må jeg tenke på alle partnere som skal være fornøyde, jeg har møter jeg har utsatt opptil ti ganger fordi at tiden rett og slett ikke strekker til - Og i helgene tar jeg på meg jobber for Nutramino. Det blir fort ganske mye, men nå har jeg i det minste kontroll på rutinene. Og så er det jo selvfølgelig gøy, så jeg sier liksom aldri nei til noe heller.

Jeg tenker at jeg skal bruke helgene på å slappe litt mer av, for jeg er faktisk på farta 24/7. Den siste uken var jeg så mye på farta at jeg til slutt ble syk, men det er typisk meg da.. Om jeg føler at noe er galt (noe jeg sjeldent gjør) så gjør jeg absolutt alt for å la være og tenke på det. Jeg klarer å bite i meg så og si alt og jeg takler det aller, aller meste. Men når det kommer til følelser så er jeg håpløs, skikkelig håpløs faktisk. Men det har dere vel skjønt etter at jeg skrev innlegget som handlet om fengselsperioden. Uansett da så var jeg ute fra morgen til leggetid, frem og tilbake og overalt hele uken. I tillegg så sov jeg ikke spesielt mye med tanke på at jeg var hjemme så sent, og når noe plager meg så får jeg ikke sove heller. Heldigvis så ordnet alt seg etter en liten stund, men den delen av meg hater jeg virkelig. Jeg takler alt så enkelt ellers - Uansett hva det er, men når det kommer til det punktet hvor det plutselig er veldig personlig følelsesmessig så blir jeg helt dum i hodet. Bare skikkelig dum liksom.. Det var jo aldri noe galt heller, haha det er bare jeg som er dum, rett og slett..

Jeg liker aldri noen og om jeg først blir betatt av noen og merker at det ikke er helt bra, så har jeg en bryter inni meg som bare kan slå av alle "følelser". Det er helt sykt og egentlig ganske ekkelt, men den er faen meg praktisk i blant også, hehe. Neida, det er egentlig ikke så gøy for jeg blir bare helt iskald og så gir jeg faen liksom. Men så finner man plutselig en person man liker litt ekstra godt da - Som ikke har skjedd mer enn to ganger i mitt liv, og da forsvinner både bryteren og deler av topplokket. Ikke at det er noe galt med denne personen i det heele tatt, tvert i mot er han egentlig for bra. Helt annerledes enn de typiske guttene jeg vanligvis tiltrekkes av, men bra - Virkelig bra. Og det er vel kanskje det som gjør at jeg blir helt, rar? Jeg vet ikke, jeg er ikke spesielt flink på det feltet der ass. Og at jeg bare sier det rett ut til dere sier jo også sitt, men vi deler alt ikke sant? Haha det er jo helt krise.

Presets by Saxegaard

Nei, jeg må virkelig lære meg å kontrollere slike ting, for når jeg havner i den situasjonen som jeg egentlig ikke liker, men samtidig elsker - så er det akkurat som å sette fyr på en batteri rakett som går i alle veier - No control at all.

Anyways, livet er fint og jeg har det meget, meget bra! Jeg må bare komme i gang med "diett" eller matruiner igjen slik at jeg får litt mer overskudd. Også må jeg sette av litt mer tid til meg selv, finne en dag i uken der jeg kan gå i møter og gjøre jobber for samarbeidspartnere - Og DA er alt perfect! Det viktigste er at rutinene er på plass og det er de nå. Jeg er ikke litt vandt til å ha rutiner på ting, så det er helt sykt deilig. Jeg har hatt fri i fra trening noen dager også nå da jeg har vært super sliten og smålig syk, så det ska bli fantastisk å komme på gymmet igjen! Treningsbaggen er selvfølgelig pakket og klar så når jeg drar fra jobb om knappe 20 minutter så starter et nytt kapittel - Som jeg forteller om senere eller i morgen.

Ha en fin dag og en fin uke videre! Lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

Hva var det jeg sa? Dere trenger ikke å melde meg på Paradise Hotel i fare for at jeg begynner å bli for kjedelig, for jeg er fremdeles den spontane Marita som jeg alltid har vært og alltid kommer til å være!

I går da jeg våknet var jeg skikkelig deppa egentlig, for - okei, hør her, dette er skikkelig rart! Jeg sovnet direkte etter at jeg kom hjem i fra jobben for Nutramino og da drømte jeg at alt som har plaget meg den siste uken plutselig ordnet seg. Da jeg våknet fra drømmen som virket så ekte så ble jeg super lei meg, så jeg gikk opp til en kompis og satte meg med han for å prate. Etter en stund fikset jeg meg litt, skiftet og så dro jeg på Løkka. Jeg klarte å komme en time for sent til avtalen bare fordi at jeg var i bad mood, så jeg stresset ikke med noe liksom. Jeg møtte en kompis på Eldhuset og vi ble sittende å spise og ta noen drinker sammen. På natta skulle jeg egentlig bli med gjengen på Nox, så vi tok taxi bort og på vei ut fikk jeg plutselig en melding som endret hele kvelden. Så jeg gikk direkte bort til togstasjonen på National, satte meg på toget og dro til Drammen, herregud er det mulig liksom.

Da jeg kom frem så dro jeg bort på hotellet - og klarte selvfølgelig å snakke for høyt i resepsjonen, så jeg fikk ikke lovt til å gå inn da hun skjønte at jeg ikke hørte til hotellet. Dermed måtte vi gå ut og finne ut av hvordan vi skulle få det til, så vi dro på et utested i Drammen og så gikk vi litt rundt i byen og snakket og lo, før vi til slutt fant frem igjen. Alt var så ufattelig dumt for jeg skiftet på parkeringsplassen i håp om at hun ikke skulle kjenne meg igjen (jeg skiftet bare singlet, haha), så jeg gikk inn først og opp i heisen mens hun ropte etter meg. Og dum som jeg er så sprang jeg å gjemte meg. Mats ventet ute og vi skrev masse meldinger og syntes jo at dette var døds morsomt (haha at det går an). Til slutt så måtte han snakke med henne og klarte heldigvis å fikse det etter mye frem og tilbake. Så ja, jeg våknet opp i Drammen i dag tidlig og planen var egentlig en tur på Nox i Oslo. Og ja, vi var like trøtte som vi så ut som på bildene. Vi dro sammen til Oslo før i dag og om ikke lenge er han på vei til syden (heldiig). Så jeg skal ha en skikkelig bra treningsuke med guttene på 24Fitness, det blir gøy! Jeg skal jo som sagt offentliggjøre noe denne uken, så æææ det blir spennende!

Forresten sykt rart at jeg drømmer at alt fikser seg og bare fem timer etterpå så er jeg plutselig på et hotell i Drammen og alt ordner seg. Jeg skjønner ikke hva som skjer med livet mitt, men jeg håper at det varer for den siste perioden har alt gått min vei.

Nå har jeg akkurat dusjet, spist, ryddet og vasket, så jeg skal egentlig bare gjøre meg klar til å møte en venninne og så skal jeg tilbringe kvelden sammen med henne. Ha en fin søndag, lots of love! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

Hei Hei! Jeg er helt sykt trøtt og har faktisk akkurat våknet fra koma. Jeg stod opp klokken halv seks i dag tidlig, men skulle egentlig ikke opp før syv-halv åtte. Det var nemlig fest her i huset og selvfølgelig var Christopher på nachet, så han kom brasende inn på rommet klokken fem i dag tidlig, dro av meg dyna og prøvde å få meg til å drikke - to timer før jobb liksom.. Jada.. Haha det er så typisk han! I tillegg hadde han med seg en annen fyr som jeg liksom bare måtte hilse på. Når jeg til slutt akkurat klarte å få dem til å gå ut så kom halve festen inn på rommet, så da gidde jeg opp.

Jeg var ute av døra klokken halv ni, treningsklærne på, humøret på topp og musikk på ørene mens jeg gikk rundt og smilte for meg selv i sola. Kom ned på rådhusplassen ved Aker Brygge og stemninga ble ti ganger bedre. Hele sentrum var sperret av og det var skikkelig bra laget til! Det var jo 9000 som deltok på løpet, så når det i tillegg vises på TV og det er tilskuere overalt så ble det en good del folk. Jeg var i hvert fall full av energi og var stort sett overalt hele tiden og helt i hundre som vanlig, helt til jeg plutselig mistet alt - jeg mener alt. Jeg vet ikke hva som skjedde egentlig, jeg ble super svimmel og slapp. June lagde en stol til meg av brettene med heat stakkars, haha. Og etter det mistet jeg bare mer og mer energi. Til slutt klarte jeg ikke å gjøre en dritt så jeg ble sendt hjem. Jeg prøvde å holde meg våken da jeg kom hjem for jeg hadde enda mye å gjøre, men det gikk bare ikke. Så jeg har sovet frem til nå, men det trengtes tydeligvis.

Presets by Saxegaard

De to jentene her betyr såå masse for meg, hver gang vi står på stand sammen så koser vi oss så utrolig masse! Vi ler hele tiden og humøret er alltid på topp! Jeg og Athena er litt mer gira på å ta bilder av alt hele tiden enn det June er, så hun blir enten tvingt til å være med ellers så må hun være fotograf, haha stakkars. Men med et så fint utseendet så kan man ikke gjemme seg bak kamera synes jeg!

Jeg hadde egentlig null planer for dagen men har nå blitt invitert med på tre forskjellige ting, så jeg får se om jeg rekker dem alle! Først skal jeg i hvert fall ut å spise med en kompis og så skal jeg kanskje ut en tur, vi får se! Dere får ha en fin lørdag videre også snakkes vi! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Når jeg nå velger å dele absolutt alt i fra denne perioden (detaljert) så har jeg tenkt over hva som er greit og ikke. Jeg har tidligere skrevet om rusavhengigheten (som jeg fikk lov til), jeg har tidligere skrevet om fengselsoppholdet (som jeg fikk lov til) og jeg mener at jeg har denne fulle rettigheten til å skrive om hendelser som har skjedd meg personlig, so here we go. Dette innlegget blir langt og jeg har ønsket å skrive det lenge.

Det er år 2012, jeg har akkurat startet på videregående på Stord VGS og har kommet inn på idrett. Helgen før var jeg på tidenes fest hos kantinemannen (av alle personer) og der møtte jeg en gutt som var to år eldre enn meg og gikk på samme skole. Jeg falt litt smålig pladask for han egentlig. Vi vekslet nummer og hadde mye kontakt i ettertid. Jeg var ikke personen som forelsket meg og stakk av så fort noen sa at de hadde følelser for meg. Jeg taklet det ikke og likte best å være for meg selv og gjøre det jeg ville. Men jeg syntes han var spennende og vi holdte på i "skjul" noen måneder frem i tid.

November 2012 - Jeg sov hos min bestevenninne Stine og vi planlagte å gå på kino sammen med han (min eks) og to andre. Vi var tre jenter i leiligheten og han og en annen kompis kom bort. Vi endte ikke på kino for å si det sånn, vi endte opp på dritfylla hjemme. Jeg ble med dem på kvelden og kjørte rundt hele øya og fikset sprit i alle retninger. Vi hadde alt i fra jeger og tequila til vanlig sprit og 60%. Absolutt alt forsvant og det gjorde vi også. Natta var kjempe morsom og vi hadde det døds gøy alle sammen. Alle andre bortsett fra meg og han sovnet etter hvert og vi holdt det gående til neste dag. Vi lo, snakket og gjorde alt mulig dumt. Etter den natta falte han pladask for meg (sa han selv i senere tid) men jeg var egentlig fortsatt litt småforelsket i han andre, så jeg tenkte ikke mer over det og ville ikke ha noe kontakt videre. Etter et par uker møtte jeg han igjen etter mye om og men. Kjemien fant sted med en gang og jeg merket at jeg faktisk etter hvert ble forelsket - på ekte - for første gang i mitt liv. Jeg digget familien hans (noe jeg gjør enda) og tiden fremover var utrolig fin.

På julafta var jeg i Herand hos mormor og morfar. Vi snakket hele tiden og bestemte oss til slutt for at han skulle komme å besøke meg i romjula da jeg skulle til pappa. Han kom 1. juledag og ble værende. Vi festet hver eneste dag hos naboen og det var ikke bare jubel (allerede da). Vi både kranglet, gråt og lo. Nyttårsafta 2013 hadde han allerede spurt meg to ganger om vi skulle bli sammen, men jeg sa nei. Da det hadde gått litt tid og det endelig var nyttår, livet smilte og alt var fint så spurte han igjen da klokken hadde slått tolv - og jeg sa ja. Raketter i alle retninger, stemning, glede, alt føltes fint. Jeg var så uendelig glad.

Jeg turte ikke å gjøre det offentlig før det hadde gått en måned og da kom de første problemene. Familien min klikket og nektet meg å se han. Sta som jeg alltid har vært så gjorde jeg alt for å være med han så jeg blokkerte familien på telefonen, stakk av og hørte virkelig null på hva de hadde å si. Jeg visste hva som stemte og ikke (noe jeg fortsatt gjør den dag i dag). Etter to måneder bestemte de seg for å gi han en sjanse og fant ut at han egentlig var en ganske bra person. Det var jo en grunn til at jeg ofret alt for å være med han liksom, og etter to kjipe måneder så føltes livet endelig helt perfekt. Jeg måtte ikke skjule hvor jeg skulle og alt ble så ufattelig mye enklere.

Livet var perfekt og jeg var inne i min egen lille boble av kjærlighetsrus. Jeg hadde aldri elsket noen eller vært skikkelig forelsket i hele mitt liv. Fortsatt er han den eneste jeg noensinne har elsket og sagt det til. Det tok ikke lang tid før sjokkbeskjeden kom - Han skulle i fengsel. Jeg var så knust og han fikk se meg gråte for første gang. Jeg gråt aldri før denne perioden. Jeg følte verden raste sammen - selv om det bare var 80 dager han egentlig skulle sitte inne. Jeg var såå knust, bare over de 80 dagene. Jeg skjønte aldri helt hva som skjedde og plutselig ble jeg fortalt alt. Etter den dommen skulle han nemlig i rettssak og det var en jævlig vond periode - for alle. Båndet med familien ble tettere enn noen gang og vi stod sammen om alt. Jeg følte en trygghet i det å ha dem ved min side.

22. Mai 2013, dagen var kommet og det var mange tanker som gikk gjennom hodet. Magen vrengte seg og tårene trillet. Vi hadde enda ikke fått vite dommen fra rettssaken og jeg var såå redd. Etter tre timer i bil var vi fremme. Jeg gråt og gråt, jeg var helt knust. Han la armene om meg, kysset meg på panna og sa "jeg er tilbake om tre måneder og du får besøke meg en gang i uken, det kommer til å gå fint". Da han gikk gjennom porten og bilen jeg satt i startet - den følelsen glemmer jeg aldri. Dommen hadde enda ikke kommet og vi trodde jo selvfølgelig at alt skulle gå fint, men jeg var sønderknust fordi at han skulle være borte fra meg i tre måneder. Vi kom hjem og etter en time kom telefonen fra en gråtende person. Han skulle sitte inne i to år, ikke bare tre måneder. 80 dager ble gjort om til 800. Jeg datt sammen og hylte, tårene sprutet, jeg var så ferdig. Jeg var såå knust. Hvordan skulle jeg takle dette, hvordan skulle vi takle dette, hva skulle jeg gjøre.. Jeg klarte ikke å holde fokus, jeg følte bare at jeg døde innvendig. Det var den verste følelsen jeg noensinne hadde opplevd. 16 år gammel var jeg og mitt livs store kjærlighet skulle være borte fra meg i to år. Vi fikk snakket litt i telefon sammen og begge gråt. Det eneste jeg sa var "du klarer dette og jeg kommer til å være her til den dagen du kommer ut" - Og det gjorde jeg.

Første natta så sov jeg i senga hans og da jeg våknet så var det først uvirkelig. Jeg håpte jo at alt var et mareritt, men marerittet var ekte. Flere tårer trillet og stemninga var helt død. Jeg flyttet inn på rommet hans nesten hele sommeren og tilbragte mye tid sammen med familien hans. Vi støttet hverandre og var der alltid om det skjedde noe. Etter en ukes tid så prøvde jeg å være positiv, jeg fant alle bildene som var tatt av oss og gikk bort på en fotobutikk for å ta ut alt. Jeg kjøpte en fin bok og lagde en fin minnebok med bilder av oss, familie og venner, jeg skrev ut hele boka og fikk venner og familie til å skrive - bare for å motivere han. Etter to uker skulle jeg endelig få brevet i posten. Jeg gledet meg som en unge, brevet som skulle gi meg sjansen til å besøke han. To uker var mer enn nok borte fra han og både meg og familien var like glade. Jeg sjekket postkassa hver eneste dag og plutselig var brevet der. Jeg lyste opp, sommerfuglene svirret rundt i magen og jeg lo igjen for første gang på to uker. Jeg sprang hjem, jeg gråt nesten av glede og alt føltes fint. Jeg åpnet brevet og leste - "avslag". Jeg fikk ikke besøke han.

Jeg ringte til fengselet, jeg hylgråt, jeg prøvde alt men ingenting funket. Jeg knuste innvendig - igjen. Familien fikk reise, men jeg måtte være igjen hjemme. Jeg gidde dem boken og den følelsen når de dro uten meg var helt forferdelig. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle det. På toppen av det så måtte han sone på lukket avdeling etter bare tre uker, så jeg fikk bare snakke med han 21 minutter på telefon til sammen på en hel uke. Vi fordelte det på tre dager, syv minutter hver dag. De 21 minuttene ble lyspunktet i hverdagen min, og etter bare syv minutter så måtte vi legge på og jeg måtte vente tre dager før jeg hørte fra han. Jeg skrev brev etter brev og hverdagen min var vanskelig å takle.

Det var sommer og skolen var nesten over. Jeg snakket med lærerne og de spurte om jeg ville ta et friår, men nei, skolen skulle jeg fullføre. Det tok ikke mer enn tre uker før den neste nedturen kom. En voksen mann, en psyko som jeg så fint vil kalle han tok kontakt med meg. Jeg og en venninne ble med han på det han sa skulle være tidenes største fest. Jeg vorshet med venninna mi og noen andre kompiser, og da jeg var godt over stadiet brisen så kom han og hentet oss. I forveien fortalte han så mye fint om min daværende kjæreste. Han hadde kontakter inne i fengselet og skulle hjelpe meg å få han ut igjen. Jeg var jo bare 16 år, så jeg trodde på han og ble glad. Men hva skjedde? Jeg var full, jeg var knust i fra før av og på turen hjem viste han meg en video som forandret alt - Kjæresten min rote med en annen jente på fest, et par helger før han havnet i fengsel. Det var ikke nok med at han havnet inn, skulle sitte i to år, skulle havne på lukka, at jeg ikke skulle få besøke han eller at vi bare fikk ha kontakt 21 minutter i uken. Nei på toppen av alt det som hadde skjedd på bare tre uker så måtte jeg finne ut av han hadde vært utro også. Jeg døde innvendig, på ekte, så hardt. Det var så vondt fysisk og jeg kunne jo ikke si noe til han heller, jeg måtte vente i dager på å få en telefon fra han. Jeg drakk meg enda fullere og var sønderknust.

Da vi kom frem til "den store festen" så var jeg helt ferdig. Jeg tenkte ikke klart og var så ufattelig lei meg. Men på den store festen så var det kun han og oss tilstede. Han blandet alle drinkene til meg inne på et annet rom og venninna mi ble redd og sa at vi måtte komme oss vekk, men jeg var så knust at jeg brydde meg ikke. Etter det har jeg bare et glimt i hodet av at han bærer meg opp til soverommet og prøver å få meg til å ta hevn på kjæresten min. Jeg ville selvfølgelig ikke det - uansett hva som hadde skjedd, og jeg prøvde å komme meg vekk. Han var vrang, men heldigvis var venninna mi tilstede. Alt er helt svart for meg men hun fortalte meg alt dagen etter. Det hadde kommet to kompiser av henne kjørende for å hente oss, og de hadde prøvd å få meg vekk men han tok hånda mi og sa sint til dem at jeg skulle være der. Heldigvis så kjørte de meg vekk, mest sannsynlig dopet, men jeg vet ikke sikkert.

Da jeg våknet dagen etter håpte jeg atter en gang at alt var et mareritt, men nei, marerittet var ekte. Jeg ble bare mer og mer tom for hver dag som gikk og filmen gikk på repeat inne i hodet mitt. Hver dag, hele tiden og til slutt ble jeg gal. Han forfulgte meg i ettertid og og dukket opp både på skolen og hjemme på parkeringsplassen. Til slutt ble det så mye at jeg måtte slutte tidligere på skolen og bli med venninna mi til besteforeldrene hennes der jeg var helt skjult. Der var jeg en uke før livet bare fortsatte og fortsatte tomt, trist og jævlig. Jeg viste det ikke til noen, jeg gikk rundt med et falskt smil og latet som om alt var bra. Jeg gråt hver gang vi snakket i telefonen på grunn av det han hadde gjort og tilslutt tilgidde jeg han. Men en dag fikk jeg en merkelig magefølelse og gikk inn på Facebooken hans. Jeg hadde hatt passordet siden dagen vi ble sammen men jeg hadde aldri gått innpå. Jeg logget meg inn og leste gjennom alle samtaler - kun på grunn av magefølelsen. Hva fant jeg? Ting jeg virkelig ikke ville se og jeg ble til slutt så ødelagt av alle nedturene at jeg ikke gjorde noe med det. Jeg var så ufattelig ødelagt innvendig og fortalte ingenting til noen.

Etter åtte måneder som føltes som åtte år hadde jeg gått rundt som et spøkelse. Jeg var tom, jeg fokuserte ikke og klarte ikke å gjøre noe på hverken skolen eller dagligdagse ting. Mamma ble med meg sammen med helsesøster ++ til barnevernet og de hjalp meg inn bak porten. Etter åtte måneder fikk jeg altså se han og da begynte tiden med operasjonene og dårlig selvbilde, som jeg har skrevet om tidligere. Da jeg endelig fikk se han igjen fikk jeg litt av livsgleden tilbake, men det var først da jeg fikk konfrontere han med alt som hadde skjedd og alt jeg hadde gått rundt å følt på alene i åtte måneder. Det var så vondt og jeg klarte ikke stoppe å gråte. Jeg var helt ferdig.

Etter at jeg først fikk besøke han så reiste jeg en gang i uken i et og et halvt år. Jeg brukte så mange timer på reising, jeg skulket skolen en gang i uken for å kjøre tre timer bort, se han i en time for så og kjøre tre timer tilbake. Nedturer etter nedturer, men jeg lærte meg gradvis å takle det som kom mot meg. Filmen gikk fremdeles på repeat, jeg drømte om alle meldingene og jeg var ikke tilstede i det hele tatt. I tillegg så kom tiden da jeg fikk problemer med den lille svulsten inne i ansiktet, og jeg var inn og ut av sykehuset. Operasjoner etter operasjoner og tidenes verste selvbilde. Jeg sammenlignet med de andre jentene han hadde skrevet med, jeg følte meg liksom ikke like hel, jeg følte meg stygg, verdiløs og så uendelig tråkket på. Allikevel fortsatte jeg. Fengsel, det var til slutt bare blitt en del av hverdagen, nedturer, operasjoner, jeg mistet min aller bestevenn til rus. Alt kom samtidig, jeg fikk aldri en pustepause.

Jeg gråt meg i søvn, jeg skrev sikkert 750 brev, jeg lagde flere bøker, jeg taklet alt alene med tanke på at jeg aldri åpnet opp om det og jeg gidde han aldri opp. Hvorfor? Jeg vet ikke. Det var så urettferdig, alt var så feil. Etter hvert fikk han komme hjem på permisjoner og en helg i måneden fikk jeg holde rundt han igjen, sove sammen - etter et og et halvt år. Søndagene var jævlige, da vi skulle kjøre han tilbake. Og ikke nok med at han havnet tilbake på lukka igjen, nei jeg måtte i to-tre måneder sette meg på bussen om morgenen, gå inn i fengselet og sitte bak en glassvegg der vi fikk snakke i høyttaler i en time før jeg måtte dra hjem igjen. Det var mørkt og kaldt, jeg ventet på bussen i 40 minutter og så var det en tre timers tur tilbake. Alene i mørke, i egne tanker. Hver uke. De siste månedene var han i Sogn, så jeg tok båten opp, leide hytte og var der hele helgen alene. Jeg fikk være med han hele lørdagen og så måtte jeg dra ned igjen på søndagen.

Det er år 2015 og han skal komme hjem, er det virkelig? Jeg hadde i to år lengtet så veldig, to år føltes som ti. Jeg følte at vi aldri kom i mål og med alle nedturene så hadde jeg gitt opp håpet. Alt håp, alt lys var borte. Jeg bare var der, tilstede i verden men ikke i meg selv. April nærmet seg og livsgnisten kom sakte men sikkert tilbake. Jeg hadde sett den dagen for meg i to år, jeg hadde lagd min egen film oppi hodet om hvordan vi skulle møtes, hva vi skulle gjøre, alt jeg skulle ta han med på. Bare det å gå hånd i hånd til butikken skulle bli en fantastisk opplevelse. Bare det å våkne opp med han en søndag uten å måtte kjøre han tilbake, små ting betydde mer enn noe. Og plutselig kommer dagen jeg har ventet på. Vi kjører til Bergen og det kribler i magen, alt er så rart og plutselig er han fri.

Men ingenting var slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli. Som jeg har skrevet om før og har lov å skrive om så var han blitt rusavhengig da han kom ut. Han var ikke den samme lenger og forsvant mer og mer. Etter alt jeg hadde ofret så var det første som skjedde da vi kom hjem at han var utro. Ikke en gang på de åtte månedene da jeg fikk se han hadde jeg så mye som kysset en annen person. Han var alt for meg.

Det var sommer og kjipe magefølelser kom gang på gang - og stemte alltid. Han flørtet med alt og alle, skrev med ti andre jenter samtidig og planlagte det ene etter det andre. Var det takken, virkelig? Etter alt jeg hadde gjort og gått gjennom, så var det takken. Jeg ble helt forandret som person og ble knust gang på gang. Jeg følte meg så dårlig, så stygg, jeg ville ikke leve. Og jeg turte heller aldri å si det til noen eller gjøre det slutt, for jeg var så flau. Alle visste det jo, hva jeg hadde gjort for han. Og dermed så forble alt inni mitt eget hode, for jeg tenkte at om jeg sa det til noen andre så ville de se ned på meg. Jeg visste ikke bedre. Jeg var helt knekt og gråt hele sommeren, vi kranglet hele tiden og jeg ble alltid sett på som den kjipe fordi jeg aldri turte å si hva som egentlig foregikk. Så alt kom min vei.

I august skulle vi egentlig flytte til Stavanger, men jeg tok han i å være utro - igjen da han skulle offshore for første gang. Det var første gang jeg klarte å si skikkelig i fra og sendte han verdens lengste mail i og med at de ikke har telefon der. Jeg fortalte alt jeg mente og hadde gått gjennom og sa at jeg aldri ville se han igjen. Han skulle være der to uker og ringte meg fem timer daglig for å få meg tilbake. Jeg hadde blitt tråkket på i flere år så jeg ble et kaldt menneske. Jeg ble tom og sluttet å bry meg. Han sa han ville gjøre alt, så til slutt da han kom hjem snakket vi sammen og et av kravene mine var at vi skulle flytte til Oslo, ellers klarte jeg ikke å starte på nytt (så heldigvis for at alt det skjedde). Vi flyttet og jeg ble så syk i hodet mitt at jeg holdt han i bur i tre måneder. Jeg var så ferdig med å bli tråkket på, så jeg ble kald, og skulle han være sammen med meg så fikk han holde seg totalt unna andre jenter. Jeg klarte bare ikke mer, så det var kravet mitt.

Og så kom tiden der vi var mer i Brugata enn hjemme. Jeg måtte alltid stå øverst på hjørnet mens han kjøpte "medisinen" sin som liksom var for ryggen han brakk en gang da han var yngre. Jeg visste ikke noe om dop og trodde på han - som vanlig. Nyttår 2016 reiser vi hjem til Oslo etter ferie på vestlandet. Jeg kommer hjem og får en magefølelse - igjen. Jeg finner nok en gang ut av en haug med dritt og klarer ikke mer. Vi pakker tingene våre og tar toget tilbake. Jeg er sønderknust, han er sint. Merkelig nok fordi at jeg tar han i å være dritt mot meg, burde det ikke vært omvendt? Vi har en måneds pause og blir sammen igjen. Vi flytter til Haugesund, byen jeg hater. Jeg brydde meg aldri om å få venner der da det bare var midlertidig, så jeg var med hunden vår og han liksom. Heldigvis hadde jeg Stine, så jeg var litt med henne også. Min første sponsor dukker opp via bloggen og jeg reiser til Oslo for å spille inn en reklamefilm. Magefølelsen kommer og jeg finner nok en gang ut av alt som skjer. Utro - igjen. Hvorfor, hva gjorde jeg noen gang for å fortjene det? Det ødelagte meg psykisk.

Og så kommer sommeren 2016 som jeg har fortalt om tidligere. Jeg forstår for første gang at han er på vei til å bli en narkoman og forstår at det faktisk er dop han bruker hver eneste dag, og ikke medisin. Jeg prøver å hjelpe, men det går ikke. Og så måtte jeg hjelpe han med å få tak i det istedenfor. 4000 gikk hver eneste måned til dop og jeg visste ikke hva vi skulle gjøre. Han blir annerledes, han blir mer og mer borte. Han er ikke tilstede i seg selv. Jeg gidde han aldri opp, jeg gikk bare rundt og håpte på at han en dag skulle komme tilbake til seg selv, den gutten han var før han dro inn bak porten, den gutten jeg elsket. Han var borte.

Juni 2016 er livsgleden tilbake, livet føles fint og jeg gleder meg til å flytte til Oslo. Han er på nattskift, jeg hører musikk og danser av glede mens jeg pakker ned leiligheten. Men av en eller annen merkelig grunn får jeg ikke takk i han. Klokken ni neste morgen kommer han hjem, ikke tilstede. Og magefølelsen min fortalte at han ikke hadde vært på jobb, og jeg hadde helt rett. Jeg pakket alle tingene i bilen og vi kjørte hjem til Stord. Magefølelsen tar ikke slutt og gjør vondere og vondere. Og så finner jeg ut av alt. Jeg var hjemme og pakket ned leiligheten mens han var sammen med en annen jente. Og jeg knuste innvendig, igjen. Jeg hylte, vi kranglet og vi sloss og plutselig var han ute av livet mitt. Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg lå på bakken i mine egne tårer og følte på alt, absolutt alt. Det var så vondt. Plutselig kommer politiet og jeg må i avhør. På kvelden får jeg en kompis til å sove hos meg, men han sovner tidlig og jeg sitter i mine egne tanker. Jeg såg for meg alle måter å dø på - noe jeg aldri kunne tenkt.

Jeg er verdens dummeste og velger altså å ta et stoff som jeg da tror eg mdma, fordi at jeg ikke så en eneste utvei. Jeg hadde så vondt og tenkte at om jeg tok det så ville det kanskje hjelpe. Klokken ti om morgenen drar jeg til en garasjeleilighet og tar det. Jeg både snorter det og svelger det. Og så kom panikken, angsten, jeg kaldsvettet, jeg så syner, jeg ble kvalm, svimmel, jeg ble redd, det brant i hele meg og det eneste jeg så for meg var han sammen med den andre jenta. Jeg gråt, hjertet hoppet og jeg ble helt borte. Stoffet viste seg å være en blanding av extacy, syre og englestøv og det ble sittende i kroppen til oktober der jeg fikk utslag flere ganger i uken. Syntetiske stoffer går nemlig ikke å skille ut på samme måte. Jeg sliter til og med med det den dag i dag, men svært sjeldent. Jeg dro til Larvik klokken to og satt på toget i ti timer - rusa. Jeg var redd og satt helt alene hele veien. Stille. Jeg kom ikke til meg selv før etter fire dager.

Mamma flyttet samtidig fra sin eks og dermed hadde hun ikke det store huset lenger. Jeg klarer ikke å være på Stord, så jeg bor i kofferten min hele sommeren i Oslo og på Sørlandet. Jeg ble iskald og fikk en slags bryter som bare kunne skru av alle følelser når det passet meg. Og det klarer jeg fremdeles, det er ekkelt. På høsten er jeg så dum at jeg flytter tilbake til han i Oslo. Det tar ikke mer enn tre uker før jeg finner ut at han besøkte en annen jente mens han liksom var på jobb. Jeg er helt ferdig med å bli tråkket på så jeg smadrer telefonen hans slik at den deles i tusen biter. Hvorfor gir jeg ikke bare opp? Jeg klarer ikke. Jeg savner den gamle han, men jeg må bare innse at han er borte, men jeg klarer ikke.

Det skjer for mye, og ting går for langt. Jeg klarer ikke takle det, og samtidig blir jeg innlagt på sykehuset, blir avhengig av morfin preparater og er syk i tre måneder. Jeg blir rusavhengig på legemidler og det tar lang tid før jeg kommer tilbake. Jeg kaster medisinen for jeg forstår at det er galt, og tiden etter er helt jævlig. Abstinenser, i en alder av 20.. Jeg får hukommelsestap og husker ingenting i fra november til januar.

Til slutt så flytter vi til Larvik og jeg forstår at det er ingenting jeg kan gjøre for å han tilbake, ingenting. Han er borte og det føles ut som om han bare døde i fra meg. Jeg ser han, jeg kan ta på han, men han er der ikke lenger. Blikket er tomt, hvor er den gutten jeg elsket? Jeg klarer ikke mer, og gjør det slutt.. for siste gang. Han forsvant og jeg kunne ikke gjøre noe mer.

Og der ser dere hva rus gjør mot en, en ung gutt.. Borte - I hvert fall ikke tilstede. Jeg har sett det flere ganger og håper at jeg aldri må se det igjen.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Kanskje ikke det smarteste å gjøre, men altså.. Hvorfor ikke?

Dere har sikkert lest utallige "uken som gikk" innlegg og lignende der det handler om det samme om og om igjen. Hvor kjipt man hadde det, hvor bra man hadde det, høydepunktet, innkjøpet - også nedturen da, må for all del ikke glemme den.. Det samme gamle. Ikke misforstå, det er mange som har mye spennende å komme med og jeg kommer kanskje til å begynne med det igjen jeg også, men det er stort sett det samme hele veien eller hva? Noen legger jo ut ukens historie da, men.. - ikke sine egne historier.

For litt siden tenkte jeg egentlig helt random over noe sprøtt jeg gjorde en gang og kom så til å tenke over hvor mye sykt jeg egentlig har gjort og vært med på i løpet av livet. Og når jeg igjen tenkte over det så kom jeg på at det er myye, altså vi snakker myyye forskjellig. Jeg har fortalt noen sånne små ting her og der, men ikke gått direkte innpå en spesifikk hendelse.

Så vet dere hva jeg skal gjøre?! Dette blir gøy! Jeg tenkte at jeg skal begynne å skrive et innlegg i måneden der jeg skriver detaljert om en syk opplevelse eller en spesiell hendelse i livet mitt. Enten det er morsomt, dumt, trist eller helt krise. Det blir nok mest krise, men da kan det jo fort bli litt morsomt også da. Jeg tenkte først å skrive et innlegg i uken, men 52 syke historier på et år kan fort bli litt mye. For all del, jeg kunne nok ha fortalt 20 historier i måneden, men jeg må nok holde meg til en (maks to) da jeg ikke kan gi absolutt alt av meg selv heller. Men jeg skal gi det en sjanse! Jeg har opplevd ganske mye mer enn en gjennomsnittlig 21 åring og jeg har alltid vært litt små gal, så jeg har veldig mange historier å komme med. Den første kommer dere til å like - tro meg.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset behandling

Hei Hei! For et par uker siden så var jeg hos Ioana og tok vippeextensions etter en lang periode uten. Dere aner ikke hvor høyt jeg elsker vippene, ah det har gjort morgenrutinene mine så ufattelig mye enklere. Vanligvis bruker jeg øyenskygge og eyeliner, men nå trenger jeg liksom ikke å gjøre noe annet enn å vaske øynene og børste vippene før jeg er klar - Syykt digg. Ja jeg har på meg sminke på bildet men jeg følte rett og slett for å ha en dag der jeg freshet meg litt ekstra opp, og det er faktisk helt lovt.

Hun holder til midt i sentrum av Oslo og nå er jeg så heldig at jeg får gi ut en rabattkode på hele 20% til dere! Send henne en mail på lashextensionsbyioana@gmail.com og oppgi koden "maritaystevik", så blir det plutselig myye billigere for dere. Vippene mine sitter som støpt enda og jeg ser så vidt forskjell nå etter to uker. Man skal helst fylle på alt i fra hver tredje uke til en gang i måneden, men disse sitter godt. Og hun er faktisk den første personen som har laget de nøyaktig slik jeg ønsker, og det er såå viktig med tanke på det er du som kunde som skal gå rundt med dem og ikke vippeteknikeren.

Ha en fin dag dere, lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Mitt spontane liv er så og si "over" etter at hverdagen min ble litt mer A4, og bare tanken på det å leve som et A4 menneske har tidligere fått meg til å få frysninger. Det jeg ikke har tenkt på før er det at det faktisk går an å være en mellomting. Nå står jeg opp tidlig hver eneste dag, pakker treningsbaggen, sminker meg, spiser frokost og går ut. Jeg er på jobb fra elleve til syv på kvelden og så drar jeg direkte på trening. Om jeg kjapper meg så er jeg kanskje hjemme til halv ni-ni, men på trening har jeg alltid litt for god tid (fordi jeg elsker å være der) så jeg er aldri hjemme før rundt ti-halv elleve på kvelden. Jeg er altså ute tolv timer+ hver eneste dag i ukedagene. Jeg har fri på fredager for det meste, men i helgene står jeg jo opp enda tidligere for å være med Nutramino på diverse arrangement. Bare nå i helgen som var så stod jeg opp klokken seks om morgenen og var på Shape Up Convention til syv på kvelden. Jeg brukte lørdags kvelden til å gå tur liksom. Denne helgen skal jeg også være med dem på Oslo Marathon der det er 50 000 besøkende, det blir kaos, heh.. Jeg har ikke hatt en eneste lørdag eller søndag fri på flere uker. Og vet dere hva? Jeg eeelsker det.

Ja, hverdagen min er totalt A4, hvem skulle noen gang tro det? De fleste jobber jo til 3 eller 4 og jeg jobber til 7 og trives med det i tillegg. Nå var jeg jo sykt heldig da jeg fikk muligheten til å jobbe i Fit Lab da, så hele livet mitt både på jobb og privat har jo blitt en liten treningsboble. Så alle dager går liksom til jobb og trening. Men det er sosialt å være både på jobb og på trening, og jeg får gjort det jeg skal med mine egne sosiale medier på jobb, så sånn sett er det bare helt perfekt for min del! Nå kan jeg også satse litt med tanke på at jeg ikke farter rundt overalt, bor her og der, tar fly i alle retninger og havner på drit fylla hver tredje dag. Så jepp, jeg skal satse fremover og det er derfor jeg har kommet i kontakt med 24Fitness. Jeg skal fortelle dere mer om dette litt senere, for det er fremdeles litt som må på plass, hihi. Ææææ jeg er så spent.

Men selv om jeg er den typiske jenta som aldri klarer å sitte stille og er helt i hundre 23 timer i døgnet så trives jeg faktisk veldig bra med det livet jeg har nå. Jeg er også så heldig at jeg mange gode venner rundt meg, så jeg blir jo invitert med overalt hele tiden. Jeg har bare lært meg å si nei i blant, haha (på tide). Forrige uke så var det spørsmål i fra søndag til fredag om jeg skulle bli med ut, og gud hjelpes jeg forstår ikke at folk klarer det. Heldigvis var det i fra litt forskjellige folk da men.. Nå har jeg jo tatt totalt avstand fra fest den siste perioden, men har lovet å bli med ut i blant. I hvert fall noen lørdager innimellom. Jeg kan ikke feste, det går alltid galt liksom. Enten skader jeg meg eller så sovner jeg ute, og om ikke så skjer det noe annet. Hvem starter dagen i tidenes suite og ender opp med å sove på en parkeringsplass i Kristiansand liksom? Jeg hadde jo hotellrom i Hellas også, men neida. Jeg sov både inni en "rent a car" bil, på gressbakken utenfor BarStreet og i en fontene midt i sentrum. Det er bare jeg som får til slike ting.. Så at jeg nå har hatt en rolig periode har ikke vært helt feil, hehe.

Jeg blir sliten nå også da jeg er ute så lenge og aldri tar meg tid til å slappe av. Er jeg ikke på trening eller på jobb så er jeg med venner, men nå er jeg sliten på en helt annen måte enn jeg var tidligere. Jeg gleder meg meg til både helg, ukedager, gode treningsøkter og alt som skjer. Jeg gjør mye gøy, men det krever mye energi også. Men selv om jeg nå gjør mye mer enn tidligere så merker jeg at jeg har mye mer overskudd og har en mer positiv holdning til livet generelt. Tidligere jobbet jeg når jeg ville, booket møter når jeg ville, lagde events, jobbet og festet samtidig hver eneste helg og ble så sliten at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så at jeg nå i blant føler på at jeg er sliten ser jeg ikke på noe annet enn positivt, for nå vet jeg at det er på grunn av noe bra.

Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri i mitt liv hadde vært like happy for å jobbe i kassa på rema eller lignende, da hadde nok A4 livet tatt slutt rimelig kjapt. Men nå har jeg funnet det som passer for meg og jeg synes det er helt fantastisk å endelig ha noe og stå opp for hver dag, en fast rutine på dagene, på trening og livet generelt. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle si det, men jeg elsker å leve som et A4 menneske.

Men bare slapp helt av! Jeg er akkurat den samme innvendig som elsker å utforske, prøve nye ting, fart og spenning, som gjør ufattelig mye dumt og stadig havner i trøbbel - så dere trenger ikke å melde meg på Paradise Hotel fordi at jeg begynner å bli litt mer "voksen", haha. Jeg vet fremdeles ikke hvem som har gjort det, men det ble mye oppstyr rundt det i hvert fall. Jeg hadde nok lagd et bra show, men akkurat nå har jeg andre planer. :-D

Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Presets by Saxegaard

Hei Hei! Litt i seneste laget, men det er ikke så lenge siden jeg kom hjem og nå har jeg akkurat kommet i senga etter en lang, men bra dag! Først og fremst så var jeg på jobb til klokken syv og rett etter det dro jeg bort på 24Fitness i Karl Johan. Der ventet det en liten surprise til meg - et nytt treningskort, wii! Jeg trente i ca. en halvtime før jeg ble invitert med på buffet restaurant sammen Tommi, Katarina og Lasse. Det gikk mange runder for å si det sånn og det var sykt god stemning! Jeg elsker virkelig å bli kjent med nye folk, det gir meg såå mye tilbake!

Jeg har forresten lenge tenkt på å gjøre en "total endring" (for meg) på utseendet. Nå har jeg faktisk hatt blondt hår i fire år og jeg er så dritt lei av den irriterende etterveksten. Det er egentlig ganske utrolig at håret mitt faktisk vokser enda etter utallige behandlinger, men neste gang jeg er hjemme på vestlandet så har jeg avtalt med min kjære Joachim at vi skal farge håret mitt helt mørkt, ææææ. Nei det var ikke så gale som det hørtes ut som kanskje, men for meg er det en stooor forandring! Joda, jeg vil ta fillers i leppene mine en gang til, men silikon og operasjoner her og der er virkelig ikke noe for meg. Puppene mine forsvant i bicepsen for tre år siden (haha..), men det har ikke plaget meg noe. For det første så kommer selvtillit fra innsiden og for det andre så er jeg alt for vill, så de ville vel kommet i veien stort sett hele tiden allikevel, heh..

Jeg har absolutt ikke noe i mot at andre folk opererer seg, for gud hjelpes la nå folk få gjøre som de vil.. Bare ikke dra den for langt liksom. Jeg hadde jo en liten periode selv der jeg fikk både microblading, vipper, tannbleking, negler og fillers i leppene sponset, så jeg tok alt på en uke. "Bare det" følte jeg ble alt for mye. Jeg angrer ikke, men jeg hadde klart meg uten. Og de neglene fikk virkelig gjennomgå! For det første så var det å ta på seg bukse en ren iq test og det å gå på do var heller ikke så veldig enkelt. På toppen av alt så havnet jeg i slosstkamp med en "kompis" som gjorde at alle neglene knuste, haha. Dermed knuste de vanlige også i og med at de sitter så godt fast. Nei, jeg må nok bli litt roligere før jeg prøver meg på det igjen. Anyways da, jeg er så sykt usikker, men har allikevel innerst inne så veldig lyst. Jeg tørr ikke, det er vel heller der det ligger.. Men jeg skal! Jeg har jo forandret meg mye utseendet messig på de fire årene så jeg vet jo faktisk ikke hvordan jeg ser ut med mørkt hår lenger. Men jeg satser på at det blir bra, og om ikke - så er det faktisk ikke verdens undergang.. Eller? O:-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

Hei kjære lesere! Har dere hatt en bra start på uken? Det har faktisk ikke jeg hatt, tro det eller ei. Hun som elsker mandager over alt på jord har nemlig ikke klart å sette på smilet enda, da noe som føltes ganske bra bare snudde tvert om. Følelse…

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei Hei! Håper dere har hatt en super bra helg og at dere gleder dere like mye til ny uke som det jeg gjør! Jeg har fått unnagjort litt forskjellig de siste dagene, så nå kan jeg heldigvis puste igjen og fokusere på en ting av gangen. På fredag had…

Likes

Comments

Hei Hei! Litt sent ute med søndagens oppdatering, men bedre sent enn aldri veel? Jeg hadde en helt fantastisk fin lørdag og da jeg våknet dagen etter så freshet jeg meg opp og dro på trening. Etter trening og en tur i båten på Aker Brygge så møtte …

Likes

Comments

Vel vel, da nærmer vi oss 50 eller hva? Neida jeg bare tuller, hihi! Hadde jeg tippet ut i fra utseendet og personlighet så hadde du ikke vært langt over 30 skal jeg si deg. Tenk at for bare et par-tre år siden så åpnet jeg meg aldri for deg, uanse…

Likes

Comments

Hei Hei og god helg! Jeg er faktisk helt utslitt og det er lenge siden jeg har vært det på grunn av noe positivt. Som oftest har jeg vært sliten av for mye festing og for lite søvn, men nå er det på grunn av jobb, trening og dagene som burde vart n…

Likes

Comments

//Sponset Innhold// Hei Hei kjære lesere! De siste to dagene har virkelig gått i ett, og jeg elsker det! Jeg virkelig eeeelsker livet mitt - på alle måter. Jeg har det super gøy på jobb, treningen går bedre enn noen gang tidligere, jeg har mye å se…

Likes

Comments

God morgen kjære lesere! Jeg sitter ferdig fikset og klar på kjøkkenet mens jeg nyter min fantastiske, gode frokost - nemlig egg og tunfisk, haha. Neida, det er faktisk bedre enn det høres ut som. Jeg ble i grunn overrasket over kombinasjonen, men …

Likes

Comments

Wow dere, dette har vært litt av en søndag! I dag hadde jeg ingen planer, annet enn visning på en leilighet på Løkka. Jeg dro hjemmefra rundt halv tolv og jeg eeelsket leiligheten. Det er en giga leilighet midt på Løkka med den sykeste takterrassen…

Likes

Comments

Heiii fra en stykk sliiiiten jente. Det har gått i ett siden klokken halv syv i dag tidlig og øynene holder på å dette sammen. Jeg er helt ferdig, virkelig. Dagen har vært helt fantastisk og jeg kunne ikke fått en bedre lørdag. Jeg jobbet sammen med Athena og Ann Kristin i dag og det var kjempe gøy! Alle klarte selvfølgelig å ta feil buss, tbane og alt som var for å finne frem, så jeg endte opp med å klatre i fjellet mens Athena og Ann Kristin endte opp på sightseeing i byen, haha krise. Vi lo godt da vi til slutt endelig møttes på riktig plass. Stemninga var super og vi hadde det kjempe fint sammen. I dag er det faktisk et år siden mitt første stand for Nutramino og et års dag for meg og Athena sitt vennskap. Første gang vi var på stand sammen visste jeg at vi kom til å bli gode venner da vi klikket bra fra første sekund. Så neste helg er vi på Toughest på Holmenkollen! Og når vi er ferdige skal vi ut på burger date, det blir koselig <3

Presets by Saxegaard

Jeg ble ekstremt rastløs av å stå der og drikke litervis med heat bcaa, så jeg måtte jo selvfølgelig leke litt jeg også, hehe. Etter at vi var ferdige dro jeg hjem og skiftet, satt fra meg litt supplements og dro direkte på trening. Så nå er jeg så ferdig at jeg vet ikke om jeg skal sove eller dra ut. Jeg skal ikke feste, men jeg skal kanskje ned til noen kompiser en kjapp tur. Først skal jeg i hvert fall dusje og så får vi se hva det blir til.

Håper dere har hatt en super fin dag! Vi snakkes i morgen <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

De to siste dagene har vært super fine! Etter båtturen på onsdag dro jeg jo videre til Tjuvholmen, og det endte jo selvfølgelig opp med at jeg ble med og festet litt. Vi vorshet på Tjuvholmen og så dro vi på Heidis. Det var veldig morsomt men også ekstremt mye kaos. Men det var veldig hyggelig at det kom flere bort til meg og sa at de leste bloggen min og håpet at alt gikk fint med meg. Folk jeg aldri har sett før kom også bort, så det var litt funny! På natta dro vi tilbake til tjuvholmen og det første jeg gjorde var selvfølgelig å lage mat, også gikk jeg i senga og la meg, haha. Jeg gadd virkelig ikke å feste mer så mens det var stappfullt i stua så lå jeg helt alene i senga og så ut mot havet. Syykt deilig. Etter TO timer søvn ble vi kastet ut for han skulle kjøre rundt å gjøre masse forskjellige ting. Jeg orket faktisk ikke å bevege meg så jeg ble bare med og kjørte rundt sammen med han og Christopher.

Senere på formiddagen kjørte han oss hjem og da hadde jeg egentlig veldig lyst til å sove, men jeg hadde akkurat en time på meg før jeg skulle møte Johannes. Så jeg hev meg i dusjen, fikset meg og dro ut igjen. Her om dagen ble jeg nemlig invitert til et lite live moteshow som viste de nye designer klærne hans der de bruker store deler av inntekten til å bygge opp skoler i utlandet. Jeg skal fortelle mer om dette senere for vi har nemlig startet et samarbeid sammen. Og kjære jenter, jeg designer snart min egen jakke, so stay tuned! Jeg tok med meg christopher, Julie, Jenny og Sunday før vi dro videre til Sørenga. Jeg skulle egentlig innom sexhibition også i og med at en av mine bestevenner (Espen) stripper der, men det ble ikke så mye tid til det. Så vi ble værende på Sørenga før vi dro til Heidis igjen. På natta stakk vi til hotellet der Espen bor i helgen, og jeg var ikke hjemme før i dag tidlig.. Så jepp, jeg klarte å sovne i fra to avtaler.. Patetisk, men jeg har virkelig ikke hørt vekkerklokken.. Jeg var edru etter klokken halv tolv i går kveld for da sluttet jeg å drikke, så eneste grunnen til at jeg var så sent hjemme var fordi at tbanen ikke gikk, haha. Fort gjort.

Johannes er designeren av klærne, blant annet jakkene vi har på oss på bildet. Jeg elsker blazeren og stilen er så ufattelig kul! Jeg gleder meg til å vise dere resten og fortelle alt vi skal gjøre fremover! 

Presets by Saxegaard 

Jeg er så uendelig glad for hvordan livet mitt endret seg på såå kort tid. Jeg har det så utrolig fint for tiden og er bare rundt folk som gjør meg glad og får meg til å føle meg bra. Denne gjengen er virkelig den beste og jeg er ufattelig glad for at jeg har blitt kjent med dem alle sammen! Og så var det vel på høy tid at jeg fikk noen gode jentevenner inn i livet mitt også, haha jeg har jo alltid vært en av gutta, meen det er faktisk veldig greit å ha en liten jentegjeng i livet sitt også! Og de jentene her er jo bare helt fantastiske <3

I dag har vært en sykt lazy dag, for jeg stod jo opp alt for sent og fikk ikke gjort noe av det jeg skulle, meen jeg kom meg i det minste på trening. Det var ubeskrivelig deilig så nå er jeg klar for en treningshelg! I morgen skal jeg nemlig på X-Run med Nutramino. Åh som jeg gleder meg! Så det blir en rolig kveld på meg. Men nå skal jeg faktisk komme meg i dusjen, så vi snakkes senere. Ha en fin helg <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Denne dagen har egentlig bare vært helt perfekt siden jeg stod opp. Jeg våknet til to meldinger som gjorde dagen min ti tusen ganger bedre. Den ene var ute trening på Tjuvholmen og den andre var båttur. Jeg kunne faktisk ikke si nei til noen av delene så det endte med at jeg trente på utegymmet før vi dro ut på båttur. Vi vet jo alle hvor høyt jeg elsker å være på sjøen, så denne dagen har vært helt perfekt for min del. Jeg måtte jo selvfølgelig ta med meg Christopher, hihi, så vi hadde det kjempe fint. Etter litt sol og bading i sjøen så kjørte vi til Hovedøya og spiste burger (selvfølgelig, haha). Jeg vet, det er faktisk krise hvor mye burger jeg spiser. Jeg skulle egentlig stå på Wakeboard også, men det blåste alt for mye ute på sjøen så det må dessverre vente til neste gang. Forhåpentligvis så blir det ikke så lenge til! :-D

Har dere forresten vært i Tufteparken før? Det ligger helt ytterst på Tjuvholmen/Aker brygge og miljøet der er helt fantastisk. Man blir tatt godt i mot og håndhilst på med en gang man kommer, jeg dro dit alene første gang liksom.

Every girl needs a gay bestfriend in their life, jeg er så heldig å ha to <3

Ahh se da, er det ikke bare heelt fantastisk fint? Norsk sommer er det fineste som finst.

Presets by Saxegaard 

FOR EN DAAAAAG!

Men dere, nå har jeg faktisk akkurat dusjet og fikset litt på sminken, så nå skal jeg bare tørke håret, kle på meg og dra ut. Vi skal ned på Tjuvholmen igjen og finne på nye sprell! Man må jo faktisk bare nyte siste del av sommeren. Ha en fin kveld videre! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Jeg er vel ikke akkurat kjent for å være den som liker å være for meg selv eller ha alenetid - heller tvert i mot. Jeg elsker å være med andre, snakke, gjøre ting, gå ut å spise og bare generelt sett vite at jeg har noen rundt meg. Jeg har vært slik så lenge jeg kan huske. Jeg gikk aldri hjem fra skolen alene, jeg sov aldri alene i helgene, jeg reiste ikke på ferie med "bare mamma og pappa". Uansett hva jeg gjorde, hvor jeg var eller hva jeg skulle så var det alltid noen med meg. Kanskje jeg var redd for å være alene? Kanskje jeg egentlig bare var veldig glad i å være med andre? Kanskje en blanding.

Etter at jeg flyttet til Oslo så har jeg fått mer og mer sansen for å gå rundt alene med musikk på ørene. Det er alltid noe nytt å se her, nye mennesker, nye ting.. Heldig som jeg er så har jeg veldig mange rundt meg i denne byen, gode venner, bra mennesker. Jeg har noe å gjøre hele tiden og det er sååå fint når man bor i en så stor by.

Men i blant så synes jeg det er utrolig deilig og bare dra ned på Espressohouse eller Starbucks, ta fram macen, høre på mennesker rundt meg, sitte alene og skrive.. Tenke, koble av.. Jeg merker at jeg blir så mye mer kreativ, får mer gjort og får muligheten til å slappe av på en helt annen måte. Jeg blir inspirert på en helt annen måte og det er utrolig fint. Det høres sikkert litt klisje ut men det er sant. Jeg har aldri klart å være alene og spesielt ikke i offentligheten. Jeg var av alle ting i hele verden redd for at noen skulle se meg alene, haha så sykt å tenke på? Sånn egentlig, ingen bryr seg allikevel. Det er mange som sitter her alene med musikk på ørene, macen på bordet, mat eller drikke. Det er jo bare fint, og veldig avslappende. Og det elsker jeg med denne byen, folk er så åpne og gjør liksom bare det som føles bra.

Klokken seks skal jeg møte Athena på Elixia, men jeg har sittet på Espressohouse noen timer allerede. Jeg tok bare på meg treningsklær, pakket baggen, tok med meg macen og dro. Når jeg allikevel kan blogge hvor som helst og gjøre de tingene jeg skal, hvorfor ikke bare gjøre det en plass der man får litt inspirasjon? Der man trives, der man kan sitte helt alene og tenke. Men samtidig så er jeg ikke alene, det er mange rundt meg og jeg føler på en måte en slags merkelig trygghet i det.

Jeg elsker Oslo. Bare det å gjøre slike ting, det er så fint.. Og så kan jeg bare gå igjen når jeg vil, ta tbanen hjem eller hvor som helst andre steder. Ingen tenker over det, det bare skjer. Utenfor skinner sola, det begynner å bli kaldt. Høsten nærmer seg og det er deilig. Rutiner, trening, jobb, gode venner, utallige muligheter, alenetid på Espressohouse.. Jeg hadde virkelig aldri trodd at det skulle skje. Sitte alene på denne måten og nyte det? På ekte? Nei aldri.

Det er fint, såå fint.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Ååh for en dag dette har vært! Det har gått i ett i hele dag og jeg har fått mye ut av dagen! Først tok jeg meg en liten joggetur, så dro jeg hjem og fikset meg før jeg dro en tur på Majorstua. Jeg skulle egentlig møte Christopher, men vi fant ut at det ble best å trene før vi møttes, så jeg dro på trening og der møtte jeg Athena etter gammelt. Det var egentlig litt morsomt, for sist i går snakket vi om å møtes. Så etter trening dro vi på Espressohouse og pratet. Det var kjempe koselig å se henne igjen så vi skal ta en treningsøkt sammen i morgen. Det blir gøy!

Da Athena dro hjem så ringte Christopher, og da dro jeg på Olivia på Østbanehallen. Vi ble sittende der en liten stund før vi dro bort til Operaen og tok litt bilder. Det ble selvfølgelig mye tull, men det hører med. Etter en liten shoot dro vi til Sørenga og spiste burger, selvfølgelig. Eller, jeg spiste burger, haha. Jeg er avhengig. Og når det på toppen av alt er en egen burger bar i Oslo´s fineste strøk så er jeg solgt. O:-)

Presets by Saxegaard

Nå har jeg altså vært på farta i tolv timer og har bare hatt det gøy! Livet snudde virkelig over til det positive og det er jeg sjeleglad for.

Uken er allerede fullbooket og jeg har så mye å se frem til. Vippetimen ble utsatt til i morgen, så da skal jeg fikse vippene. Etter det skal jeg trene med Athena og så skal jeg kanskje være med Jonas på kvelden. På onsdag skal jeg og Christopher spise pizza og candy hos han, og på torsdag tror jeg muligens at jeg skal på shoot. Det blir i hvert fall bra, ah som jeg gleder meg. Livet er så fantastisk fint, spesielt i denne byen. Mulighetene tar aldri slutt og jeg føler at jeg er på en bra vei nå. Endelig <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Endelig ny uke dere, ah så diiigg! Jeg får ofte høre akkurat denne setningen; "Hvorfor er du så positiv hele tiden?" Sist i dag faktisk. Men altså, hvorfor ikke? Grunnen til at jeg stort sett alltid har et smil om munnen er fordi at jeg velger det selv liksom. Jeg står opp, tenker "Åh denne dagen skal bli bra!" og da blir jeg automatisk innstilt på at den er det også. Jeg mener, bare prøv selv, det funker faktisk.

Believe me, jeg haaaatet mandager mer enn noe annet i hele verden før og var negativ allerede lørdags kveld fordi at dagen etter var det søndag, og da var det bare en dag til mandag. Og for en utrolig teit holdning? Tror dere at jeg var blid og positiv da mandagen kom med den innstilingen? Haha, virkelig ikke. Tror dere jeg hadde mindre energi med den negative holdningen? Ja det kan jeg skrive under på. Overskudd, energi og humør har nemlig en sammenheng og du kan få mye mer energi og overskudd bare av å ha en litt mer positiv holdning.

Gammelt bilde

Jeg elsker å være positiv, jeg elsker å smile, gjøre andre glad og generelt sett ha en positiv utstråling. Det gir meg så ufattelig mye tilbake og jeg blir enkelt og greit en mer positiv person av å ha den holdningen - automatisk.

Hvorfor gidder folk å bruke tid på å krangle, å være sur for småting og henge seg opp i den minste lille ting? Det skal myye til før jeg blir sint, men så har jeg den bakdelen med at jeg klikker totalt dersom det først smeller liksom. Men heller det enn å være furt og bitter så fort noe går i mot meg.

Man velger helt selv hvordan man har lyst til å være som person og man velger helt selv om man vil være et positivt eller negativt menneske. Jeg lover dere på tro og ære at dere kommer til å få det sååå mye bedre med dere selv dersom dere har en positiv holdning. Dere vil takle kjipe situasjoner enklere og dere vil få en bedre hverdag.

Det er vel ikke så mye mer å si om det egentlig, jeg vet ikke. Men slutt å syt og klag over så små ting som hvilken dag det er! Herregud, bare tenk over hvor utrolig dumt det faktisk er.. Om det ikke kommer nok hindringer på veien så kan vi i det minste la mandag være mandag, en helt vanlig ukedag. Den slutter ikke å komme uansett hvor negativ du er til det. Så da kan vi vel alle sammen bare ha en positiv holdning til den, eller hva?

Våkn opp, smil, tenk positivt og livet vil bli så mye bedre. I det minste PRØV!

Nå har jeg akkurat dusjet og fikset meg etter en joggetur, så nå skal jeg pakke treningsbaggen og dra ut å møte Christopher. Ha en suuuper fin dag <3 Lots of love! :-D

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Heii! Gleder dere dere like mye til mandag som meg eller? Vi vet jo alle at jeg virkelig elsker mandager, og denne uken kommer til å bli såå bra, wii! I morgen skal jeg fikse vippene, for nå har jeg hatt lenge nok pause synes jeg. Og så skal jeg på fotoshoot denne uken, jeg skal trene, nyte livet og begynne i ny jobb! Ah FOR EN UKE! Jeg gleder meg bare til å våkne igjen egentlig, haha.

Helgen har vært helt fantastisk fin og jeg har fått en solid opptur med tanke på alt kaos den siste uken. Først får jeg ny plass å bo, så får jeg roser på døra av verdens søteste, en fin bursdagsnatt, og så blir jeg invitert med ut og det ender opp med at vi feirer bursdagen min allikevel. Jeg ble kjent med mange herlige jenter og var med dem hele natta, og så Mats da (artisten i CirCuz), men det så dere vel kanskje på mystory, haha vi var litt lost. Jeg sovnet på nachet, så klokken ni i dag tidlig ble alle kastet ut og da kom jeg meg endelig hjem O:-)

Jeg våknet klokken fire i ettermiddag og ble invitert med til Aker Brygge av en venninne jeg akkurat har blitt kjent med. I tillegg våkner jeg til mange fine meldinger fra forskjellige folk som jeg møtte i går, suuuper koselig! Det er vel ikke så ofte tre forskjellige jentegjenger havner sammen når man er ute heller? Haha, det skjedde i hvert fall i går og det var super gøy! Men nå er ikke jeg den som flørter ute på byen heller da - tro det eller ei! Uansett hvor mye jeg har vært ute så har jeg aldri brydd meg om noen andre enn vennene mine og de jeg blir kjent med som venner liksom. Selv om jeg har festet veldig mye selv så vil jeg ikke finne meg noen som er på nattklubb hver helg, og derfor har jeg brydd meg svært lite. Men derfor har jeg også hatt det veldig gøy, for da står venner i fokus og da blir det fort veldig morsomt! Alle var akkurat like i går og det var utrolig koselig!

Jeg eeelsker forresten å være på Tjuvholmen/Aker Brygge om kvelden, se så fiiint. Men nå elsker jeg jo sjøen også da så det har vel en del med det å gjøre, hihi. Vi spiste selvfølgelig på Døgnvill - igjen, som jeg alltid gjør. Men maten der er så uendelig god! Ah, herlig søndag.

Jeg spiser det samme hver eneste gang faktisk. Jeg burde vel kanskje prøve noe annet snart, men det er og forblir en favoritt hos meg i hvert fall. For ikke å glemme hvor høyt jeg eeeelsker søtpotetfries. Det skal liksom ikke mer til for å glede meg, hihi.

Presets by Saxegaard 

Gårsdagen var kjempe koselig og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med ut.

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem og skal faktisk bare prøve å sove igjen. Jeg er ganske sliten, så jeg satser på at jeg får litt mer søvn i natt. Og så er jeg som sagt veldig klar for en fin uke! Håper dere også får det <3 Bare våkn opp og tenk positivt, så kommer uken til å bli perfekt! Vi snakkes babes!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Ååååå deree, jeg er så glaaaad! I går skulle jeg jo egentlig feire bursdagen min på Atlantic Sun yachten, men avlyste med tanke på alt som har skjedd den siste uken. Så da jeg kom hjem i går kveld etter møte på Aker Brygge, middag med Christopher og trening, så syklet jeg på butikken og handlet inn masse sunn mat - faktisk, haha. Jeg ble sittende lenge oppe i natt, og plutselig kom det en på døra med roser (dere som følger Mystory vet hvem) som sang bursdagssangen for meg og gjorde bursdagsnatta mi helt fantastisk fin! Vi ble sittende oppe til sju-åtte i dag tidlig. Det var super koselig og det redda hele dagen min, hihi. Så jeg er egentlig bare super happy <3

Jeg ble også tilbudt bord på Sirkus her om dagen, så etter mye spørsmål i fra alle kanter om hva jeg skal i dag så endte det faktisk nettopp opp med at jeg drar på Sirkus i kveld sammen med noen venner. Så nå skal jeg øyeblikk hoppe på tbanen og møte Christopher før vi drar videre på vorsh. Jeg får ikke sagt det nok, jeg er så uendelig takknemlig for å ha så mange fine mennesker i livet mitt. Jeg er heldig, virkelig.. Jeg har ikke ord liksom.

Tenk at alt løser seg såå fort, jeg forstår det ikke. Men jeg har virkelig jobbet for det de siste dagene, og så har jeg veldig mange bra personer rundt meg som også skal ha en stooor takk for all hjelp.

Men dere, nå skal jeg faktisk dra ut så vi snakkes senere! Ha en fin kveld <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Før jeg gir dere oppdatering på hva som har skjedd og hva som skjer videre, så vil jeg bare si tusen hjertelig takk. Jeg hadde virkelig ikke forventet så mange positive tilbakemeldinger. Altså til og med i fra folk jeg ikke kjenner. Jeg har fått hundrevis av fine meldinger på både Snapchat og Facebook, ja til og med i fra utesteder som ville gi meg en bra bursdagfeiring i og med at jeg avlyste yacht partyet. Og det gjør meg så glad og motivert. Enda mer enn før, dere er virkelig best og jeg setter uendelig stor pris på at dere gidder å ta dere tid til og skrive fine ting til meg.

Jeg har kommet meg ut av kjipe situasjoner, bort i fra kjipe mennesker og forhold flere ganger før. Det har alltid åpnet seg en ny dør, for tingen er det at de dørene åpner man helt selv. Det er ikke slik at når en dør lukkes så åpnes en annen - faktisk. For vi må da for faen åpne den selv. Det som gjelder er å velge riktig dør å gå gjennom. Jeg har stort sett valgt feil, men jeg har lært veldig mye. Jeg kommer nok til å gå på mange flere smell i livet, men så lenge man lærer av det så er det faktisk helt ok. Det er menneskelig. Da jeg gikk i fra det elendige forholdet jeg hadde i fire år, så valgte jeg å pakke sakene og flytte til Oslo - på dagen. Jeg følte meg så fri, så lettet og så glad for å være ferdig med det. Jeg fikk et utbrudd, tror jeg.. og glemte bort meg selv. Jeg var ute og festet hele tiden, sluttet til og med å trene og det ble etter hvert min nye livsstil - tragiskt, men sant. Det var vel slik i tre måneder om jeg ikke tar feil? Hundrevis av bekymringsmeldinger fra Vestlandet, drama, knvistikking i leiligheten og det ene etter det andre. Det var helt nytt for meg, men samtidig så var det på en måte de samme problemene. Drama, flytting, ny leilighet her og ny leilighet der. Jeg var sliten, men vandt til det.

Når jeg endelig kom meg på trening igjen etter å ha gått ned 9 kg så kjente jeg livsgleden igjen. Den gamle livsgleden.. Trening, endorfiner, energi, overskudd. Jeg tenkte veldig mye over hvordan jeg hadde endret meg så fort på så kort tid. Hver gang jeg la ut et bilde på Mystory kom meldingene - "du er alt for tynn", "du må legge på deg", "du ser ikke frisk ut" også videre. Jeg visste det jo selv, og til slutt tok jeg heldigvis tak i det. Men så startet firmaet plutselig en klubb som jeg var dømt til å være med på.. Hver helg var det nye events, hele sommeren. Jeg gikk ofte ut edru, men energien var helt borte.. Jeg var så sliten og det har jeg vært siden. Og når man prøver å gjøre noe med det, og det flyter rundt med ølbokser i leiligheten og folk kommer hjem fra nach klokken fem dagen etterpå, så blir man ganske lei. Så det endte med at jeg heller ble med på festene.. I hvert fall mye mer. Jeg klarte ikke å ha det fokuset jeg ville ha og det plaget meg ekstremt. Så hva skjer, jo fest fest og mere fest. Det er ikke slik jeg egentlig er og det er heller ikke slik jeg vil være. Alle jeg har møtt i Oslo den siste tiden må tro at jeg har vært tidenes party løve siden 5. klasse. Joda, jeg valgte det jo selv men som jeg skrev i et annet innlegg her en dag - det var vanskelig. Enkelt og greit vanskelig.. Jeg pleier å fikse ting, men denne gangen gikk det liksom ikke helt.

Og så er vi her igjen. En dør lukkes og det er mange å åpne, så hvilken velger jeg?

Nå fyller jeg 21 år på lørdag og jeg har aldri gjort noe helt selv. Jeg kunne ha valgt så mange forskjellige veier å gå, men nå har jeg åpnet øynene for real. Og det vet jeg at mange har ventet på. De siste to dagene har jeg ikke hatt noe plass å bo. En natt vel og merke, men jeg har så og si bodd på Espressohouse. Ikke på grunn av noe annet enn at jeg skulle være helt alene og fokusere på hva som er bra for meg, hva jeg burde gjøre og hvilke feller jeg ikke skal tråkke i igjen. Klokken halv åtte var jeg der, ingen plass å bo, jeg fikk ikke en gang hente tingene når jeg ville i leiligheten og jeg var skikkelig lei. Samme klær, samme sminke, ikke noe bytte, ikke en eneste bag. Et kamera, macen, mobilen og ladere var alt jeg hadde. Men til slutt fikk jeg endelig hentet en del ting som jeg pleier å bruke.

Jeg har mange muligheter, men nå ser jeg endelig forskjell på gode og dårlige.

Så på en dag klarte jeg altså å finne meg en midlertidig plass å bo, leien er betalt, jeg har en super bra jobb i vente som jeg gleder meg veldig til å begynne i, og jeg velger å være med mennesker som er bra for meg. For det er utrolig viktig å ha positive mennesker rundt seg - tro meg, jeg har virkelig sett hvor stor forskjell det kan gjøre. Og selv om man aldri kan skylde på andre så er det faktisk viktig å tenke over hvem man omgås med.

Nå har jeg endelig kommet inn i huset og roomiene er helt supre! Jeg ser for meg at dette blir bra og jeg gleder meg til å se hvordan alt utvikler seg fremover. Ny jobb, ny plass å bo. Det meste fikset på en dag, jeg kan om jeg vil! :-)

Nå skal jeg faktisk dra ut på et møte og så skal jeg ut å spise med en kompis senere. Resten av fredagen skal brukes på å pakke ut og trene. Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei kjære lesere! Gjett hvem som har havnet på Espressohouse igjen da.. Jeg bytter i det minste litt på stedene, for i dag havnet jeg på Majorstua, hehe. Jeg sov hos en kompis i natt og da han skulle på jobb klokken syv i dag tidlig ble jeg med ut. Jeg har virkelig bestemt meg for å gjøre alt annerledes (eller som før) fremover og det kjennes veldig bra. Stå opp tidlig, få mye ut av dagen, trene, være med venner som pusher meg i riktig retning, jobbe og ta vare på meg selv. Det er hovedfokuset mitt og jeg mener i hvert fall selv at det er en bra ting.

Som jeg så vidt nevnte for dere i går så var jeg på moteshow på Frogner i går kveld. Jonas, som er en god kompis av meg er modell. Så han skulle gå Catwalk i går for en helt ny kolleksjon og da måtte jeg jo selvfølgelig komme å se på. Han er verdens søteste da og kan virkelig tingene sine. Jeg har aldri vært på et moteshow før og det var så annerledes, men allikevel så kult. Stemningen, menneskene.. Det var veldig fint.


Søteste!

Det beste jeg vet er å bli kjent med nye mennesker, altså jeg elsker det virkelig. Jeg har kjent Jonas og Sunday (oss tre på nederste bilde) en liten stund nå og vi passer såå perfekt sammen, haha de er drit kule og såå søte! De andre møtte jeg i går og jeg kom veldig godt overens med dem også. Så lenge man gir av seg selv så får man mye tilbake, det er en viktig ting å alltid ha med seg. Jeg har kommet veldig langt med det.

Det ser forresten ut til at det meste ordner seg i dag. Jeg skal komme med en oppdatering i løpet av kvelden tenker jeg, og i mellomtiden så kan dere jo følge meg på Story (maritaystevik).

Ha en fin dag! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitnes

Likes

Comments

Vel, da var et kapittel av livet over. Gårsdagen endte ikke helt som den skulle, men hva skal man gjøre?

I skrivende stund sitter jeg på Espressohouse på Nationaltheatret alene og fikser ny plass å bo. Det er blandede følelser inni meg, men jeg ser virkelig lyset i tunnelen, for la oss starte gårsdagen tidligere. Jeg våkner tidlig, tar på meg treningsklær og går bort til samme trapp som dagen før. Jeg kjører trappeintervall, svetten renner, sola skinner og alt er fint. Jeg drar hjem, spiser, fikser meg litt og pakker treningsbaggen. Jeg var nemlig i møte med FitLab og skal begynne å jobbe der nå i august. Etter det drar jeg på trening, livet føles enda bedre og så drar jeg på besøk. På kvelden kommer den nye husverten innom, jeg er alene og vi har en fin samtale. Jeg får til og med prutet ned leien og livet blir enda bedre. For ikke å glemme at jeg fikk to nye sponsorer tidligere på dagen, som jeg ble veldig glad for. Jeg legger ut en snap om at dagen ikke kunne blitt bedre, og plutselig.. så er det ikke mer enn et knips før livet snus på hodet.

Kaos, kaos og atter kaos. Når skal det noen gang stoppe? Det gjelder ikke bare meg så jeg gidder ikke å gå innpå detaljer. I tillegg så er jeg klar for å gjøre ting på egenhånd. Jeg er selvfølgelig skuffet og oppgitt over hvordan mennesker er, og når jeg satt inne på rommet i natt så skal jeg ikke legge skjul på at jeg var både sint og lei meg.

Men vet dere hva? Jeg er glad for at det skjedde. Det kommer nok som et sjokk på dere alle sammen, men jeg er virkelig glad. Jeg har så mye å se frem til. Jeg kunne ha lagt meg ned i senga og tenkt at livet mitt var dritt, jeg kunne latt meg bli tråkket på og jeg kunne dratt ut og festet eller deppet. Og akkurat der og da så tenkte jeg det, men så tenkte jeg også - Hvor mange ganger har jeg ikke vært gjennom slike ting? Hvor mange ganger har ikke livet skjært seg for meg? Hvorfor skal jeg la noen få meg til å føle meg liten? Jeg er ikke det.

Så det jeg gjorde var å tenke positivt og ta tak i ting. Da jeg stod opp i dag fikset jeg noen møter og så dro jeg på trening. Sola skinner og livet kjennes bra, bedre enn jeg har følt det på lenge. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg er så klar for å starte på nytt - og nå vil det bli såå mye enklere. Jeg skal ikke lenger jobbe med festing og ting som gjør meg dårlig. Jeg skal jobbe for FitLab, jeg skal fokusere fullt på trening igjen og jeg skal for første gang i livet gjøre alt helt selv. Det er så spennende! Og i skrivende stund så har jeg utrolig mange gode venner som fikser ting for meg, og det setter jeg så uendelig stor pris på. Jeg har allerede boplass i sikte og i verste fall så har jeg også en plass jeg kan være frem til jeg får min egen plass. Det skal bli såå deilig! Jeg vil i hvert fall ikke bo i leiligheten lenger, jeg er klar for å starte et nytt kapittel der jeg kan være meg selv og fokusere på det jeg liker.

Så her sitter jeg da, ved vinduet i en stol på Espressohouse og hører på mange mennesker rundt meg. Alle med forskjellige liv, forskjellige tanker, problemer, ambisjoner.. Jeg føler meg lettet. Jeg har til og med avlyst bursdagen min i helgen som skulle feires på en giga yacht. Jeg er ferdig med dette livet, helt ferdig. 

Nå skal jeg øyeblikk møte en kompis før vi drar på noen morsomme oppdrag sammen, og i kveld skal jeg være med en annen kompis som skal gå Catwalk. Ah jeg er heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt. Men nå må jeg faktisk dra videre om jeg skal rekke alt, så vi snakkes senere. Jeg holder dere oppdatert om hvordan ting ender. 

Et helt nytt kapittel starter i dag.

Og det føles såå fint.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Vel, jeg hadde ikke trodd at jeg skulle skrive dette.. I hvert fall ikke enda. Det er "enkelt" å skrive om problemer man har hatt og kommet forbi, men å skrive offentlig om problemer man faktisk har er ikke like enkelt.. Meen, here we go..

Etter at jeg flyttet til Oslo så har jeg blitt kjent med veldig mange mennesker, jeg har fått mange gode venner og jeg har alltid noe å gjøre. Jeg har venner i alle typer miljø så det er ikke vennene som er problemet, det er meg selv og valgene jeg tar. Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal starte dette heller for jeg vet ikke hva jeg burde si og ikke si. Men da kan jeg vel bare bryte isen med å si at jeg har et "problem" i forhold til alkohol. Ikke i den forstand at jeg er en alkoholiker, nei nei langt i fra. Det jeg mener er at jeg faktisk ikke klarer å slutte, om dere skjønner? Hvor ofte har jeg ikke sagt at "nå er det nok", "nå skal jeg bare fokusere på trening", "jeg skal på rehab etter dette" og så videre? Jeg har helt seriøst mistet tellingen selv.. Og det som er mest pinlig av alt er at jeg faen meg aldri klarer å holde det. Og jeg vet ikke om det er fordi at jeg rett og slett ikke vil eller faktisk ikke klarer.

Mystoryen fyller seg den første uken (kanskje to om jeg er veldig flink) opp med trening, progress bilder, sunn mat og såkalt inspirasjon. Jeg liker å inspirere dere, jeg elsker det faktisk og jeg elsker alle tilbakemeldingene jeg får. Og ja, jeg får litt sånn smålig tårer i øynene når jeg skriver dette for jeg synes faktisk at det er vanskelig, på ekte... Det er helt annerledes å leve i hovedstaden enn og leve på småplasser. Man skulle trodd at det var myyye verre på småplasser ettersom det er tusen hjemmefester og alle kjenner alle. Men når man plutselig kjenner veldig mange i storbyen så blir det brått så mye mer. Det er alltid en fest å gå på, et arrangement man blir invitert til og det er ikke bare snakk om ett eller to. Altså selvfølgelig, jeg er jo veldig heldig som blir invitert med på så mye, for jeg hadde det ikke slik tidligere og det setter jeg veldig stor pris på. Problemet er ikke arrangementene eller vennene, problemet er at jeg kan finne på å dra ut i morgen fordi jeg plutselig får lyst der og da. Jeg kan si nei, akkurat som alle andre. Jeg har ikke noe problem med å si nei, det er døds enkelt. Det som er vanskelig er å holde det, ikke bli påvirket av andre som skal ut og heller velge å trene, ha en rolig kveld hjemme eller finne på noe annet med en venn eller to.

Jeg vil ikke være den typiske klubb jenta som fester hele tiden, som tar idiotiske valg og tror det er driit kult å dele alt med alle fordi promillen er på åtte. Joda, det er faktisk helt greit innimellom, men jeg trådde forbi innimellom for lenge siden. Jeg vil være den jenta jeg brukte så lang tid på å bygge opp, som er sta som faen og ikke lar seg påvirke av noen andre enn seg selv. Selvkontrollen min var ubeskrivelig bra og jeg stod heller alene på gymmet en lørdagskveld mens vennene mine var ute og festet - uansett hvor mye de maste om at jeg måtte bli med. Jeg hadde ingen problemer med det og jo mer jeg gjorde det jo enklere ble det. Vennene mine var der da også, det er ikke slik at man mister vennene sine selv om man ikke er med på alt hele tiden.

Det jeg har lyst til er å stå opp tiiidlig hver eneste morgen, gå eller jogge en tur før frokost. Ha en skikkelig rutine på alt, fokusere på trening, bruke helgene til å finne på noe annet enn å feste og heller bli med ut dersom det er for spesielle anledninger som bursdager eller større arrangement. Det vil si 1-2 ganger i måneden og ikke 2-3 ganger i uken +. Denne livsstilen gjør meg lat når det gjelder sånne ting og det er det siste jeg vil. Som jeg har nevnt før så forsvinner skrivelysten, jeg gidder ikke å ta bilder og legger liksom det jeg egentlig liker best litt på hylla. For skjer det noe gøy så er jeg der istedenfor og det blir unnskyldningen. Det er helt feil..


Jeg sliter liksom ikke med det heller, altså det plager meg ikke der og da og det er faktisk dumt. Jeg er en person som kan starte mandagen på en lørdag, men dermed kan jeg også drikke på en tirsdag - noe jeg har merket de siste månedene. Og det er det jeg vil unngå. Ukedager skal være ukedager og helger skal være helger, men samtidig ikke ta helt av. Jeg har liksom bare godtatt det mer og mer, men heldigvis så legger jeg i det minste merke til at det ikke er bra. Jeg vil ikke ha det sånn, men det er faktisk vanskelig. Og jo oftere jeg gjør det jo vanskeligere blir det å si nei. Akkurat som da jeg sluttet å drikke og fokuserte helt på treningen. Kroppen vendte seg til å trene og spise bra, og når jeg da først skulle feste så sleit jeg ekstremt med å få ned alkohol i det hele tatt. Nå er det omvendt og jeg måå snu. Jeg har prøvd såå mange ganger nå og det vet dere også, og det er derfor jeg bare legger meg helt flat og forteller om det. For dere ser jo alt jeg gjør allikevel. Jeg vet at jeg ikke har et problem i den forstand at jeg trenger hjelp. Det jeg mener er at jeg vil leve en helt annen livsstil enn dette, og det klarer jeg ikke når jeg holder på slik - Og det er problemet mitt. Jeg sier det, jeg prøver, men hvor havner jeg? Jo, sovende på en parkeringsplass i Kristiansand eller i en fontene i Hellas.

Alle har alltid sagt til meg at jeg har så bra viljestyrke, at jeg er en utrolig sterk person og så videre.. Nå føler jeg at jeg har mistet det helt og det er dumt, for da føler jeg liksom at jeg også har mistet meg selv litt og det som er viktig for meg. Jeg vet bare at jeg skal tilbake, og at det er vanskelig med tanke på jobben jeg har og den dårlige selvkontrollen jeg har tydeligvis har fått. Men, fremdeles.. Jeg skal tilbake. Om jeg klarer det fra i morgen av - Eller det blir vel i dag siden jeg poster dette i morgen (mandag). Eller om jeg klarer det senere spiller ingen rolle så lenge jeg kommer dit jeg vil.

Det er også viktig å få med at jeg ikke er ute etter å leve som en pensjonist (dere skjønner hva jeg mener). Altså jeg er en spontan jente som elsker å utforske nye ting, jeg liker utfordringer og jeg er fremdeles meg - som elsker spenning, er litt vel guttete på innsiden og gjør veldig mye rart - og i blant dumt. Det er ikke det dette handler om, for det å være litt crazy i blant er faktisk bare en del av det å være meg. Sånn er det bare. Jeg vil bare ha fokuset på rett sted og gjøre ting som er bra for meg. Ikke drikke tre-fire dager i uken og ødelegge den jeg er. Men da vet dere det i hvert fall. Ting er ikke så enkelt og jeg er bare et menneske jeg også. Jeg lærer fremdeles, jeg gjør feil, noen små og noen store. Men så fort man forstår problemet så er det mye enklere å gjøre noe med det.

Såå dere, la oss gjøre det slik. Nå som jeg åpner opp om det så får jeg selvfølgelig et lite press på meg - noe som er super bra! Siden sommeren nå går mot slutten og det er mandag, la oss kjøre en 30 dagers alkoholfri periode! Jeg skal feire bursdagen min i helgen da, så da skal jeg faktisk feire en dag, for bursdagen min har blitt ødelagt hver gang de siste fire årene.. Men det er en annen sak. Så det blir selvfølgelig litt juks og det er teit, jeg veet. Men det er uansett super bra for meg og gjøre det slik. Og om jeg da klarer å holde det så klarer kroppen og vende seg av denne livsstilen, og det vil bli såå mye enklere å holde det. So let´s go! Om dere er med så gi meg en lyd på snapchat også kan dere oppdatere meg underveis! Det blir gøy! Utfordringer er det beste jeg vet og det skal ganske mye til før jeg gir opp. Det blir en ganske merkelig utfordring da men okei, 30 dager med en glipp? Haha, bursdagen min skal uansett feires så det er bedre at jeg gir beskjed om det nå. Jeg vil ikke vente heller så nå er jeg spent! Jeg må ta før og etter bilde også av hvordan kroppen forandrer seg, den er ikke i shape nå for å si det sånn. Men det tar meg maks to uker så er jeg tilbake, så det er ikke noe jeg tenker spesielt mye på.

Nå ble jeg faktisk motivert av meg selv, haha, det er jo positivt. Det er nok mange som ser ned på meg nå og det er som oftest derfor man velger å ikke utgi seg selv når man sitter i det og heller deler det når man først har kommet seg opp av dritten man står i. Nå kan jeg liksom ikke fortelle om den gangen jeg hadde et problem og at jeg nå har det så mye bedre fordi at jeg gjorde det og det eller tok det eller det valget. For nå sitter jeg faktisk midt i det, men har allikevel valgt å dele det. Det gir dere sannheten og meg et ekstra push. Jeg vet ikke om jeg skal føle meg dum eller helt idiot nå men det kjennes ut som en god blanding. Jeg føler meg i hvert fall liten, men tro meg - det skal endres.

Jeg skrev som sagt dette i går kveld etter at jeg hadde lagt meg, så når jeg våknet i dag tidlig tok jeg på meg treningsklær, satt håret i en dult og gikk ut uten å se meg i speilet, haha. Jeg jogget til jeg fant en stor trapp der jeg hadde trappeintervall, noe jeg faktisk likte veldig godt! Det var i hvert fall en fantastisk start på dagen så det skal jeg gjøre ofte! Etter det dro jeg på butikken og handlet litt til før jeg dro hjem og meal preppet! Så nå er det litt jobb, noen møter ut over dagen og så skal jeg trene. I morgen skal jeg møte sjefen i Fitlab, for jeg skal mest sannsynlig begynne å jobbe der også. DA blir det bra. Rutiner har alt å si, alt.

Jeg håper bare så inderlig at jeg klarer å holde det slik og at jeg ikke lar meg påvirke av folk rundt meg. Jeg kan jo bare velge å henge med folk som trener i helgene, men det har jeg ikke prioritert litt en gang. Jeg har bare meg selv å skylde på, men nå er jeg veldig innstilt på å gjøre ting annerledes og når jeg i tillegg setter et press på meg selv ved å skrive det offentlig så blir det forhåpentligvis enklere. Motivasjonen er der og viljestyrken er inni der et sted, så nå er det bare å grave den frem igjen og bygge opp den selvsikre jenta igjen. Jeg savner henne..

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Åååh kjære vakre nydelige Oslo, som jeg har savnet deg! Reisen hjem var laang. Jeg sov i fra ett til to på natta, pakket og tok taxi til flyplassen klokken tre. Etter det ble vi sittende til halv seks på gulvet før vi endelig skulle fly hjem. Å sove på flyet er heller ikke spesielt deilig, så jeg duppet litt av innimellom og våknet med vondt i nakken hver gang.. Etter tre og en halv time med fly ble vi heldigvis hentet på Gardermoen, så når jeg først kom hjem og så senga mi vil jeg tro at det var som å komme til himmelen, haha, det var heeelt fantastisk! Så jeg har faktisk akkurat stått opp, og det endelig i min egen seng. Sola skinner, jeg er hjemme, det er søndag og jeg kan slappe av heele dagen, ah såå diiiigg!

Jeg har veldig lyst til å ta en tur på gymmet, men kanskje jeg bare skal ha en dag der jeg tar det helt med ro etter den hardeste ferien ever, handle og gjøre alt klart i morgen? Vi får se hva jeg gjør. Det beste er vel egentlig og ikke ha noen planer. Jeg kjenner i hvert fall på kroppen at jeg er super sliten og gleder meg veldig til ny uke.

Presets by Saxegaard

Det er faktisk en del som skjer fremover (ikke fest relatert) og jeg har en del planer og endringer som dere vil få vite om ikke så alt for lenge. Men nå skal jeg faktisk sove pittelitt til slik at jeg er helt uthvilt og så skal jeg dra på butikken å handle. Vi snakkes <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei kjære lesere! Håper dere nyter slutten av sommeren. Jeg har hatt det litt for fint de siste ni dagene og er veeeldig klar for å komme hjem til Norge. Borte bra, men hjemme best! Uten tvil. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i varme så jeg har solt meg på solsenga i to timer til sammen hele turen.. Men jeg har badet og vært på turer da, så litt farge har jeg selvfølgelig fått.

Jeg har hatt det kjempe gøy og blitt kjent med mange kule mennesker! Det beste jeg vet er å få nye venner så jeg skal nok tilbake en tur i løpet av høsten. Men da skal jeg virkelig ikke bo i Barstreet eller rundt omkring ute.. Det har tatt litt vel av her nede så det skal bli godt med trening og gode rutiner hjemme i Oslo i fra mandag av. Jeg er super klar!

Presets by Saxegaard

I forgårs leide vi oss enda en ATV, bare litt større og såå mye kulere. Det var såå digg å kjøre den - spesielt på stranda i solnedgangen. Jeg er veldig glad for at vi kjørte litt rundt omkring for å se på hva øya egentlig har å tilby. Det er så annerledes, og stoore kontraster mellom rike og fattige. Men enten du er rik eller fattig her, folk er så ubeskrivelig hyggelige og imøtekommende. Folk kjenner deg igjen og hilser, stopper og snakker med deg. Enten du er inne i en butikk, på gata, på en klubb eller en restaurant. Og det er det jeg liker best ved denne øya. De har en helt annen holdning liksom.

Men nå skal jeg pakke og sove litt før vi skal reise. Vi drar fra hotellet i tre tiden i natt, åh så godt det skal bli å komme hjem! Jeg skal skrive flere innlegg om turen, blant annet alle morsomme (dumme) hendelser her nede, haha det er mange for å si det sånn... Så vi snakkes i Norge <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Denne øya er virkelig såå mye mer enn et hotell, en strand og en nattklubb. Jeg og Chris leide oss en ATV i går og dro på sightseeing rundt øya. Det var så ubeskrivelig fint at jeg til og med slo iphonen i flymodus og bare tenkte over hvor fint det faktisk var. Og vi vet alle at det ikke er ofte at jeg gjør ting uten snapchat, he-he... Jeg tok mest bilder med iphonen faktisk, for jeg har blitt veeldig glad i VSCO. Så det kommer en hel haug med bilder fra turen der i løpet av dagen. Hele livet mitt er på VSCO, altså til og med ting som ikke ligger på snapchat. Så følg meg gjerne der også! Dere kommer til profilen ved å klikke HER.

Presets by Saxegaard

Først så kjørte vi opp på fjellet på den ene siden av øya, men vi fikk ikke lov til å kjøre helt opp. Så det ble til at vi stoppet litt rundt omkring og tok bilder. Utsikten var helt ubeskrivelig og bare det å kjøre rundt omkring i bikini i solsteken å nyte utsikten var sååå verdt pengene. Vi skal leie en i morgen også og dra med de andre. Etter fjellturen dro vi helt ut mot flyplassen, så da vi kom bort fra motorveien og inn på landeveiene var det som å komme til et nytt land igjen. Det var så fint og det var så annerledes. Så utrolig mye å se. Vi kjørte inn på alle småveier og plutselig kom vi til tiidenes drifte vei, så vi sprengte jo nesten motoren, haha. Vi tok det selvfølgelig med ro etter det da. Vi kjørte også inn på noe som lignet på et stort sandslott. Alt var helt hvitt og det var store sandblokker overalt. Sykt kult. Rett etter havnet vi i en skog der det var fullt av påfugler, katter, fugler og skilpadder. Det lå pittesmå skilpadder nedi en dam og den skogen var helt nydelig.

Jeg pleier vanligvis ikke å bry meg så mye om natur med tanke på at jeg er veldig glad i byen og har bodd i Hardanger hele livet, så jeg er liksom vant til det. Men med en gang jeg ser noe nytt så blir jeg helt oppslukt. Jeg gleder meg såå mye til å kjøre rundt i morgen også. Jeg brukte som sagt ikke kameraet så mye på turen så alt kommer på VSCO. Jeg tok sikkert 1000 bilder bare i går, haha krise.

Men nå skal jeg gå bort på hotellet med macen og gjør meg klar for stranda. Jeg og Chris har sittet på restaurant en god stund nå og fikset helgens event og fikset litt på bildene, så nå skal jeg bare nyte resten av dagen og slappe av. Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei kjære lesere! Håper dere nyter det "fine" været hjemme i Norge, mehe... Vi valgte i det minste rett tidspunkt å reise på! Men fy søren så mye rart som har skjedd, altså det burde ikke vært mulig. Jeg tenker at jeg skal lage et innlegg der jeg skriver ned masse forskjellige punkter i fra forskjellige hendelser her nede, haha. Hittil er det gaaanske mange så jeg får se hva jeg tørr å legge ut når vi kommer oss hjem, om vi kommer oss hjem da. Jeg klarte å sovne i en fontene midt i sentrum på morgenen etter to dager på fylla, såå.. Det er ikke godt å si hvordan dette ender. Men de som følger meg på Mystory har vel fått med seg det meste.. Krise dere. Og derfor tar vi en liten pause i dag før vi begynner å drikke igjen i morgen tidlig på Beach Club. Vi er alltid for sent ute der for det slutter på ettermiddagen, så i natt skal vi sove for første gang siden vi kom slik at vi er klare til i morgen. 

I går hadde jeg egentlig ikke tenkt til å bli med ut å drikke, men så startet vi på solsenga og jeg merket liksom ingenting. Men da jeg reiste meg fra solsenga og skulle gå bort på hotellet, ja da smalt det! Jeg var plutselig drita og da var det gjort.. Chris ble jo også veeldig fin med extensions og captain hatten hans. Vi kjøpte selvfølgelig sjølvlagde tskjorter i forgårs der det stod ekte hoe og ekte rapist, det måtte jo til.. Og de gikk vi ut med, haha. Dagen etter så vi slik ut og jeg var veldig happy.. Og drita.. Jeg hater egentlig å danse og jeg suger viiirkelig til å danse, men jeg hoppet fra bord til bord mens alle lo av meg, lagde mine egne idiotiske sanger, lagde dumme leker som handlet om å hoppe fra solseng til solseng. Jeg klarte jo selvfølgelig å trø nederst på den ene slik at jeg fikk den midt i fjeset, ooog jeg var den eneste som ble med på leken, he-he.. Da jeg gikk sa de ansette til Chris "I´ve worked here for ten years.. And your friend, the most crazy one ever.." Vel, jeg lager i det minste liv da!

Presets by Saxegaard

Vi har det sykt gøy her nede, men nå har vi snart brukt opp alle pengene, he-he... Typisk oss. Men jeg føler at vi allerede har feriert for fire familier og førti personer, så det går faktisk helt fint. I morgen skal vi være hele dagen på Beach Club og på onsdag skal vi dra på båttur hele dagen. Etter det har vi fem dager igjen, hva vi skal gjøre da vet jeg ikke. Forhåpentligvis bare slappe av, men det er ikke noe jeg kan garantere, haha.

Nå vurderer jeg faktisk bare å sove. Jeg har brukt lang tid på å rydde hotellrommet etter i går. Jeg og Waleed dro plutselig hjem alene, for vi skulle egentlig bort på BarStreet mens Chris var på Beach Club. Men det var selvfølgelig ikke begynt enda så vi gikk på butikken, kjøpte en flaske sprit, dro på hotellrommet og raserte det også. Klær, ting, sminke, sko, alt var strødd rundt overalt. Stolene på balkongen er borte og Jonas har bestilt nytt hotell, for han klarer ikke å bo med oss lenger. Vi har det alt for gøy i blant. Vi kom oss til BarStreet til slutt da. Eller, jeg og Chris endte opp der alene - igjen. Jeg er den eneste av oss som virkelig aldri gir opp om jeg først begynner, jeg har ingen grenser jo. Det er faktisk ikke bra. Så når jeg kommer hjem skal jeg på Rehab. Vi snakkes <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Alohaaaa fra Hellaaas babes! Vi kom oss avgårde til slutt, men det var bare tre av ti som reiste. Meg, Waleed og Chris. Vel, det dukket plutselig opp en til på flyplassen som tydeligvis skulle være med, så vi er visst fire. Vi har hatt en super fin dag og nå sitter vi i hotell sengen og vorsher for tiende gang i dag og skal øyeblikk dra på Bar Street. Flyturen gikk for bra (jeg pleier alltid å miste flyet) så det måtte jo skje noe. Vi kom frem til hotellet klokken fire i natt, men hotellrommet var ikke klart før klokken tolv i dag tidlig. Så vi la baggene på et rom på hotellet, dro ut og kjøpte drikke før vi la oss på solsengene på bildet under og sov. Vi våknet klokken åtte og dro ut å spiste frokost, kjøpte mer drikke, håndklær og diverse før vi ble liggende på stranda frem til klokken tolv.

Her har vi altså vært i hele dag og da vi endelig fikk hotellrommet så sovnet alle sammen fra halv to i dag tidlig og frem til sju på kvelden, haha. Siden har vi gått rundt i sentrum, spist en haug med mat og kost oss. Vi har også booket to firhjulinger til i morgen, så det blir fuun!

Presets by Saxegaard

Det er såå fint her, åh jeg elsker Hellas! Og denne gjengen, haha det kan ikke bli bedre, eller verre. Jeg er ikke helt sikker enda, men det finner vi vel ut av. Men nå er alle for gira her så jeg må faktisk logge av og bli med ut. Husk å følge meg på mystory, jeg tror den blir heftig i natt ass, haha. Vi snakkes i morgen <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei kjære lesere! Da vi flyttet sist nevnte jeg vel så vidt at det var en midlertidig boplass ettersom leiligheten var solgt og nye eiere skulle flytte inn 1. august, altså i dag. Hovedsakelig var det bare meg og Chris som skulle bo der, men det tok ikke lengre enn to-tre uker før Dennis plutselig flyttet inn og ble værende.

Det har vært tre fantastiske måneder, for ikke å glemme de tre månedene før det igjen. Jeg og Chris har faktisk delt seng i et halvt år nå, haha tenk det da. Jeg hadde ikke sett for meg at det noen gang skulle skje, og at det på toppen av alt skulle gå såå bra. Det er faktisk som å bo med brødrene sine, de er familien min og det vil de alltid være. Vi gjør alt sammen og har det alltid gøy, vi snakker om alt, hjelper hverandre, vi tuller ekstremt mye og dagene er veldig fine. Jeg ler som oftest i fra morgen til kveld men samtidig kan vi være seriøse og ha fine samtaler. Akkurat som det skal være.

Presets by Saxeaard

Uken før vi skulle flytte gruet jeg meg faktisk litt til at vi ikke skulle bo sammen lengre. Men hvordan tror dere det endte? Joda, jeg og Chris har fått ny leilighet sammen og Dennis har fått en for seg selv. Allikevel så er vi her alle tre. Jeg trives veldig godt i den nye leiligheten og føler meg egentlig veldig hjemme, og det har jeg ikke gjort på leenge. Vi har god plass, to soverom og den ligger bare tre stopp i fra Oslo S. Så jeg er veldig fornøyd!

Jeg ser ikke for meg at vi kommer til å flytte hver for oss, haha, vi er alt for knyttet til hverandre. De kommer alltid først uansett, og det gjør jeg for dem også. Det har til og med vært episoder der jeg har "dumpet" andre gutter fordi de har sagt noe på hvordan jeg bor og lever sammen med dem. Joda, du skal kunne si noe på det etter hvert når det kanskje blir seriøst om noen måneder, men på første date? Haha, da blir det ikke noe second date med meg nei, ah ah. Family first!

Men etter å ha delt seng i seks måneder så er det ganske digg med eget rom der du bare kan koble helt av. Selv om døra er helt åpen og det stort sett alltid ligger noen ved siden av meg så har jeg i det minste muligheten og det er deilig. Men så er jeg veldig selskapssjuk av meg også da, jeg skal ikke si noe på det. I tillegg er det veldig greit når vi har overnattingsbesøk, og så har vi liksom en plass der vi har våre ting. Jeg har faktisk ikke hatt det på mange år med tanke på at jeg hadde samboer og kjæreste i 4 år før jeg flyttet til Chris.

Jeg er så ubeskrivelig glad for å ha dem i livet mitt. Det er virkelig ikke alle jeg kunne bodd med, tro meg! Men vi passer faktisk perfekt sammen og det har liksom blitt til at de er hjem for meg, min familie liksom. De andre er jo ni timer vekke så om det skjer noe så er det jo Chris og Dennis jeg går til.

De fleste flytter sammen med samboeren og får barn. Jeg flytter sammen med to gutter og blir et barn igjen, haha. Det beste av alt er at jeg virkelig nyter det og jeg har aldri hatt det bedre! Livet er fint <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

Hei kjære lesere! I går hadde jeg en kjempe fin dag sammen med familien. Vi dro nemlig til Tusenfryd etter at vi stod opp, så det ble mildt sagt en innholdsrik lørdag. Jeg og Cato (storebror) sprang rundt og tok alt mens de to på 15 og 16 år tok det helt chill. Hvor er logikken i det liksom? Haha, jeg forstod det i hvert fall ikke. Vi er 20 og 28 liksom. Mamma er vanligvis redd for selve rulletrappa opp til parken fordi at den er for høy, men i år klarte hun å komme seg i tømmerrenna, applaus til henne, haha!

Det var nesten ikke kø i det hele tatt så det første vi gjorde var å ta SpeedMonster et par ganger slik at vi var ferdige med den. Det er jo vanligvis den som tar lengst tid å komme frem til dersom det er kø.

Her stod vi også for 11 år siden, da rakk Eirik så vidt opp til hånda til trollet, haha.

Presets by saxegaard

Da vi satt oss på bussen hjem igjen sovnet jeg med en gang. Jeg var såå sliten etter natta før. Jeg hadde ikke tenkt å være så lenge på eventet på fredag men så kom det først ambulanse og når det var ferdig så kom det seks politibiler fordi en random dude skulle skyte oss. Hva skjer med det egentlig? Det tar jo helt av i byen. Uansett, da vi var hjemme i fra Tusenfryd tenkte jeg å sove en time, men så måtte vi dra ned på eventet igjen. Det så ikke ut der. Vi hadde jo UV lys og UV maling og når folk ble fulle sprengte de malingstubene, he-he.. Glad jeg ikke skal vaske der for å si det sånn. Men gøy var det!

Vi var ikke hjemme før klokken fire i natt og nå kommer det flyttebil om en time - og vi har enda ikke gjort en damn shit. Såå typisk oss, haha. Men nå skal jeg legge fra meg macen og så skal vi faktisk begynne! Vi må ut her i fra i dag og vi kan ikke flytte inn selv før i morgen eller tirsdag så jeg må også bo hos noen andre i natt, haha. Jaja alt fikser seg! På torsdag reiser vi til Hellas så ja her går det i ett som vanlig. Men dere, nå er det på tide å pakke ned leiligheten! Vi snakkes <3 Lots of love!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Se på de fine turtelduene daa! Nå har mamma, lillebror og svigersøster endelig kommet på besøk, så det er kaos i leiligheten kan man si. Vi har liksom nok med tre personer og en stor hund til vanlig, men det er veldig koselig da. I går dro vi ned på Løkka og spiste. Jeg spiser alltid i meatstreet (en gate med flere restauranter) eller på Tjuvholmen. Altså, maten er helt fantastisk. På Løkka spiser jeg på Eldhuset og på Tjuvholmen havner jeg enten på Døgnvill eller Bølgen og Moi. Jeg er alt for ofte på restaurant, men hvorfor ikke? Det er såå koselig.

Presets by Saxegaard

Jeg måtte selvfølgelig stelle i stand litt ekstra for dem, så de ble hentet i en av S-klassene vi leier ut i firmaet. Mye bedre det enn å ta toget, hihi. De var i hvert fall fornøyde og det er det viktigste!

I dag skinner sola så jeg og mamma har handlet inn grillmat. Senere skal vi ta en tur til Sognsvann som vanlig og i morgen skal hele gjengen til Tusenfryd, åh som jeg gleder meg! Jeg eeelsker Tusenfryd, haha, jeg blir en liten kid igjen når jeg er der. På søndag må vi være ute av leiligheten og vi har event både i kveld og i morgen, så det blir virkelig en innholdsrik helg. Men det er bare gøy!

Nå skal jeg ut i sola og jobbe litt med guttene så vi snakkes senere. Husk å følge meg på snapchat! Ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments