Header

//Sponset innhold

Hei kjære lesere! Ååå fyyy søren som jeg gleder meg til 2018, jeg har ikke ord! Det er så ubeskrivelig mye kult som skjer og jeg er så gira at jeg omtrent hopper opp og ned her jeg sitter. Jeg er en jente med mange drømmer, mange planer og store mål. Jeg har ikke lyst til å sitte på et kontor resten av livet eller leve et typisk A4 liv i 50 år, før jeg blir pensjonist og drar på sånne bussturer med andre pensjonister og shit. Det er liksom ikke helt meg. MEN de siste månedene har jeg dratt i ekstremt mange tråder og har fått ganske mange muligheter som jeg aldri hadde sett for meg tidligere. Og av en eller annen merkelig grunn så klarte jeg endelig å finne en løsning på hvordan jeg skal klare og dra alle de trådene sammen til én. Kanskje det var en mening med at jeg skulle ligge våken i går natt? Da fikk jeg for en gangs skyld muligheten til å tenke fremover. Jeg føler at alt bare skjer uten å kunne forklare det, og nå er jeg så motivert at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg flyter litt på en sky for tiden, men jeg har jo jobbet for det en stund også da, trossalt.

Bilder av @langelandfoto

Det verste av alt er at jeg ikke kan røpe en damn shit til dere. Eller jeg kan røpe noe av det om ikke så lenge, men først skal absolutt alt på plass. Jeg gleder meg sykt og dette er noe jeg kommer til å gå all in med. Jeg har alltid hatt mange planer og store drømmer men jeg har liksom aldri fått muligheten til og begynne.. Det har alltid vært noe(n) som har holdt meg tilbake. Skal du satse må du også investere litt penger i det, så 2018 skal bli mitt år og jeg skal prøve å gjøre stor business utav det, æææ så gøy/skummelt. Og ikke for å være kjip eller frekk liksom, men jeg har jo virkelig sett hvordan det er å feile solid det siste halvåret når du gjør noe på egenhånd, så jeg vet hvilke feller jeg ikke skal tråkke i for å si det sånn. Hmm, det går faktisk an å lære av andre sine feil.

Jeg fikk nylig enda en stor mulighet som hadde gitt meg utrolig mye reklame og gitt meg et ansikt utad. Men jeg er ikke helt der i livet lenger og akkurat nå så vil jeg satse på noe jeg elsker og virkelig brenner for. Jeg kommer ganske snart til å fortelle dere om den andre muligheten også, men den legger jeg faktisk bak meg også kjører jeg på med det jeg vet jeg kan. Noen som kan tenke seg hva det kan være?

Bukse fra Weightless får dere nå for bare 648 kr! Det er 50% rabatt på den og mye annet! Direktelink HER.

Nå er jeg i full gang med planlegging og skal meget snart skaffe meg alt jeg trenger. Det er tre forskjellige ting men alt har en sammenheng, og i bunn og grunn så er det tre store drømmer som kan bli virkeliggjort allerede i løpet av 2018! Nå har jeg endelig muligheten! Jeg har ikke kjæreste, samboer eller noe som slakker ned på farten, jeg har en jobb som gir meg penger til det jeg trenger og jeg har fuckings bein i nesa - så jeg skal aldri gi opp eller la noen komme i veien for mine drømmer. Nå er det bare en vei å gå og det er rett fram! Hyyl så gøy, haha. 2018 blir så braa!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

//Reklame

Frem til 30. November så har jeg en rabattkode til dere på hele 20% som gjelder både i Oslo og Bergen på Spraytanhuset! Jeg har aldri i hele mitt liv vært borti en spraytan som ikke skjolder. Joda, noen holder bra i flere dager men de skjolder alltid på slutten, alltid. Men jeg er faktisk ekstremt overrasket over den de bruker på Spraytanhuset, helt ærlig. Jeg svetter på trening hver eneste dag, dusjer morgen og kveld, og når jeg tenker meg om så burde jo jeg egentlig sett ut som en dalmatiner. Det hadde jeg gjort med typ alle andre spraytan merker. Men denne holder så ekstremt bra at jeg har blitt helt avhengig. Ikke en gang i slutten skjolder den av, det er helt utrolig. Den fader liksom vekk som vanlig farge på sommeren.

Som mange av dere vet så har jeg gratis sol hos brun og blid, men nå har jeg faktisk sluttet å sole meg i solarium fordi at jeg virkelig elsker den de bruker på spraytanhuset. Den blir ikke klissete, den jevner seg fint ut og du får velge styrke på fargen selv. Og så blir du jo brun med en gang. På toppen av det er den økologisk og den er ikke farlig for kroppen. Jeg anbefaler dere sterkt å teste den ut, dere kommer til og takke meg i ettertid!

Dere kan bestille time HER også velger dere bare om dere bor i Oslo eller i Bergen. Rabattkoden "maritaystevik" kan dere oppgi når dere er der så får dere 20% avslag på behandlingen! Den er ikke noe dyr fra før av heller så det er absolutt verdt det! :-D

Altså sjekk den tanlinjen da! Jeg ville bare teste ut det å bli skikkelig brun - dere trenger ikke å bli såå brune altså, hehe. De blander sammen en farge som passer for akkurat din kropp og dine ønsker :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold

Woow, jeg var faktisk ikke klar over dette selv. Jeg var på shoot hos Langelandfoto på lørdag og da jeg fikk bildene i dropboxen så var det elleve andre mapper der fra forskjellige shoots vi har gjort tidligere. Jeg bladde gjennom den første som ble tatt i 2014 da jeg akkurat hadde fått opp interessen for trening, og jeg ble overrasket over endringen. Det settet jeg hadde på meg var jeg helt forelsket i og det var de første treningsklærne jeg kjøpte.

Poseringene er litt forskjellige men man ser allikevel stor forskjell, og helt ærlig - Jeg strammer som faen på venstre bildet. Jeg brukte til og med vekter for å klare og stramme så mye som mulig. På høgre bildet strammer jeg nesten ikke i det hele tatt og har egentlig bare den ene armen oppe. Jeg er ikke så markert, men det er heller ikke målet akkurat nå. Jeg prøver å bygge så mye som mulig og da legger jeg på meg både fett og muskler. Jeg har jobbet hardt de siste månedene og det har gitt gode resultater, så jeg er veldig spent på veien videre!

På venstre bilde veide jeg 56 kg og nå veier jeg 66 kg. Det har gått mye opp og ned de siste tre årene og jeg har vært helt nede i 54 kg (i 2015), men nå klarer jeg heldigvis å holde vekta stabil. Det er skikkelig gøy å se tilbake på! Jeg er veldig fornøyd med skuldrene og latsa (vingene), jeg hadde jo ingenting før. Jeg har alltid vært atletisk og sterk med tanke på at jeg har spilt fotball i 12 år og drevet med turn i 10 år. I tillegg har jeg alltid vært veldig vill så litt muskler har jeg alltid hatt. Men nå har jeg virkelig stått på og det er jeg så uendelig glad for. Jeg strevde som faen med å komme meg opp i 60 kg i et helt år og til slutt knakk jeg endelig koden, så nå klarer jeg å komme dit jeg vil. Det er veldig krevende, jeg trener i blant til jeg nesten spyr, jeg må være påpasselig med hva jeg spiser og sørge for å få i meg nok mat og det krever viljestyrke. Men fy faen så gøy det faktisk er, når man bare forstår litt mer! Jeg elsker å lære og spør om ting hele tiden, så Tommi har blitt en sånn faktabok, hehe. Og jo mer jeg spør og jo mer jeg lærer, jo lenger kommer jeg.

Settet fra Stronger finner dere HER.

Jeg hadde i hvert fall ikke trodd at jeg skulle komme der jeg er i dag. Jeg har ikke kjøpt mine egne treningsklær på ca. 1,5 år og har sikkert fått treningsklær for nærmere 30-40 000 kr sponset. For ikke å glemme kosttilskudd. For knappe tre uker siden så fikk jeg åtte esker av Nutramino verdt over 5000 kr. Og Nutramino sin kokosbar var den første proteinbaren jeg smakte. Jeg husker hvor avhengig jeg ble og brukte typ halve stipendet på de barene. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle få den muligheten jeg fikk bare to år etterpå - Kontrakt med mitt favoritt merke.

I 2. klasse på videregående opprettet jeg instagram kontoen min som jeg kalte mariitaysteviik, og etter hvert som jeg begynte å se resultater på trening så skiftet jeg navn til maritaystevikfitness. Jeg husker at jeg ble "ledd" av og folk hadde liksom ikke troa på meg. Og det var faktisk første gangen jeg turte å bite tenna sammen og drite i hva andre hadde å si om meg. Jeg bestemte meg bare for at jeg skulle bli "noe". Tidligere slettet jeg en blogg jeg hadde bare på grunn av én kommentar og jeg ble super lei meg hver gang det kom noe negativt min vei. Men etter at jeg opprettet den instagram kontoen bestemte jeg meg enkelt og greit for å gi faen, og det klarte jeg. Jeg havnet på svartelista til russen der de kalte meg "fitnessbloggen" på grunn av instagram kontoen min - jeg hadde ikke blogg den gang. Et år etterpå spurte flere av de som ledde av meg om treningstips - både jenter og gutter. Ikke like høye i hatten da, men treningstips fikk dem.

Tights fra Weightless utsolgt - stort utvalg og opptil 60% på alle produkt HER.

Trening handler ikke bare om kropp eller hva som er stygt eller fint. Det er mange timer med hardt arbeid, svette og disiplin. Du ser en bodybuilder og tenker "fy faen så stygt", men tror du at han eller hun trener for å se ut sånn som du liker det? Nei. Så hvorfor ikke bare gi de en klapp på skuldra for alle timene som ligger bak? Tenk på de fire små ukene på diett der du omtrent gråter fordi du ikke får nok sjokolade. Hvor mye krever det egentlig? Hva tror du skal til for å bli en bodybuilder? MYE, det krever mye, både fysisk og psykisk. Så jeg personlig vil gi en klapp på skuldra til de som klarer det istedenfor å tenke på hva jeg liker og ikke liker.

Ikke bare får du en bedre trent kropp, men humøret ditt stiger mer og mer. Hvor tror dere jeg får all energien fra? Jeg er positiv 99% av tiden og er full i energi. Joda, jeg har litt innebygd også men jeg hadde ikke hatt like mye om jeg ikke trente. Og det igjen gjør jo selvfølgelig at jeg elsker å trene, det er ingen negative sider ved og dra på gymmet noen ganger i uken.

Nå er jeg bare skikkelig klar for å se hva fremtiden bringer! Jeg gir meg virkelig ikke her og setter meg flere og større mål. Trening er en hobby, en livsstil, det er gøy. Hvor er jeg om tre år fra nå tro? Det blir spennende å se, men det viktigste er å ha det gøy på veien - og det har jeg virkelig!

Ikke gi opp drømmene dine og drit i hva alle andre har å si, det er det beste tipset jeg kan gi dere. Det er vanskelig å følge, men når du først klarer det - så er det ingen vei tilbake.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritastevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhoold

Etter mye reising frem og tilbake så ligger jeg endelig godt planta i senga mi, under dyna hjemme i Oslo. I alle år har jeg hørt ordtaket "borte bra, hjemme best". Og ja jeg kommer alltid til å være en vestlending og en bygdejente, men jeg elsker Oslo av hele mitt hjerte, virkelig. Det er alltid noe å gjøre, alltid noe nytt som skjer, alltid noe en blir invitert til, alltid et arrangement å gå på, en ny plass, nye mennesker, en ny restaurant også videre.. Ikke minst så møter jeg folk med høye ambisjoner hele tiden og det synes jeg er sykt kult. Jeg elsker at folk tørr å følge drømmene sine. På småplasser er det fort gjort å legge ting man har lyst til på hylla fordi at man tenker alt for mye på hva alle andre har å si. Jeg er faktisk et levende eksempel på det som ikke turte å opprette bloggen før jeg flyttet til Oslo i 2015. Hva i alle dager skulle jeg gjort uten bloggen liksom? Da hadde livet vært rolig da, og det takler jeg faktisk ikke.

Nå har jeg vært fire dager på vestlandet, og selv om jeg sprang rundt drita i en dinosaurdrakt så kjente jeg på det at jeg savnet mitt kaotiske liv i hovedstaden, mye mer enn jeg hadde trodd. Selvfølgelig var det gøy å se alle nære og kjære igjen, det er ikke det. Jeg bare elsker livet mitt for tiden, det har aldri vært bedre og denne byen gjør alt mulig.

Foto: Langelandfoto

Tights og sports bh kan kjøpes HER.

Nå er jeg klar for nye uke og jeg har enda en grunn til å stå på som bare det på trening fremover. Nå er det bare en vei å gå og jeg gleder meg veldig! Vi snakkes i morgen <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Håper alt er fint med dere! Jeg har vært på farta siden onsdag så jeg har enkelt og greit prioritert familie og venner fremfor bloggen. Det har blitt så liten tid og det er alt for sjeldent jeg er hjemme, så da må jeg ta meg tid til å besøke de nærmeste. Det er skikkelig deilig å være tilbake, men jeg vet ikke helt om jeg har godt av å være hjemme egentlig - for hvem faen drar på seg en gigantisk dinosaurdrakt på fylla og springer rundt som en idiot? Jo, det er altså meg. Har dere ikke sett storyen enda så har dere gått glipp av et ubeskrivelig dumt syn.

På onsdag da jeg tok flyet til Bergen så sov jeg hos min kjære Vilde før jeg stod opp igjen klokken halv åtte dagen etter. Jeg satte meg på bussen til Stord og tok hurtigbåten til Skånevik. Det ble pinnekjøtt og noen drinker sammen med pappa, så vi satt lenge i stua og pratet før flere i familien kom innom. Wibecke tok med seg hjemmelaget vin og jeg som ikke en gang liker det helte nedpå. Den var 17% uten brekningsmiddel så jeg drakk aalt for mye. Det endte opp med at jeg hadde 8 i promille og sprang rundt i en dinosaurdrakt ute. Så kall meg gjerne diva, men bygdejenta i meg forsvinner aldri, hehe! Jeg er faktisk best på å drite meg ut, det er helt krise. Men men, man lever bare en gang og jeg har faktisk ikke tid til å bry meg om hva folk mener - heldigvis :-D

Dagen etter var jeg skikkelig fyllesyk, men utfordringer tar jeg alltid! Så jeg måtte altså ta på meg dinosaurdrakten igjen - alene å gå inn på spar og handle mat. Det var liitt mer pinlig da jeg var edru for å si det sånn. Alt jeg gjør.. Huff, haha

På kvelden tok jeg båten til Stord og er nå endelig på plass hos mamma. Det tok ikke så lang tid før jeg ble hentet av Herborg som ringte og skulle ha meg med på kjøretur. Vi stakk en liten tur innom jobben til Rebecca og så dro jeg hjem igjen. På kvelden ble jeg hentet av Rebecca så det ble jentekveld på oss. Super koselig, men jeg sovnet litt vel "tidlig". Jeg stod opp igjen klokken syv i dag og tok båten til Husnes. Fotoshoot hos Langeland er jo et must når jeg er hjemme, hehe. Det ble masse bra bilder faktisk, så det er gøy! Med andre ord så har det virkelig gått i ett siden jeg landet i Bergen på onsdag. Nå ligger jeg strak ut på sofaen til mamma og kan endelig slappe av. Vel, ikke så lenge da for i morgen tidlig skal jeg til Bergen igjen, møte Stine og Vilde og så dra til flyplassen og fly tilbake til Oslo.

Kaotisk ja, men så er det vel ikke noe hemmelighet at jeg er glad i å reise, være på farta og gjøre nye ting hele tiden. Jeg trives i grunn ganske bra med det og kunne aldri tenkt meg å flytte tilbake. Jeg elsker å ha masse folk rundt meg, store bygninger, trikker, tbane, restauranter, ja alt.. Jeg elsker å bo i Oslo og kjenner at noen dager på vestlandet holder, selv om det er koselig å være hjemme også i blant.

Håper dere får en fin dag og så snakkes vi senere. Lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Jeg er mildt sagt overrasket over meg selv nå, for jeg sitter faktisk i skrivende stund på flyplassen. Altså jeg kan faktisk sitte her å skrive til dere på Gardermoen mens jeg sitter på en restaurant og spiser, drikker karamell frappe og ser på folk rundt meg. Det har typ aldri skjedd før. Enten så mister jeg flyet ellers så må jeg kaste kofferten min i søpla fordi at jeg ikke rekker bagasje innsjekk. Det har skjedd fire ganger på et halvt år.. Men nå er bagasjen sjekket inn og flyet går ikke før om 45 minutter. Jeg har aldri fått tid til å innse hvor sykt digg det faktisk er og ha god tid (haha). På toppen av det så ble jeg hentet av eieren av Premium Limousine hjemme og kjørt helt til flyplassen. Åh, jeg forguder samarbeidspartnerne mine, virkelig!

Dette er også første gang jeg reiser uten kamera, for mitt har vært helt kræsj etter Hellas turen.. Så jeg må skaffe meg nytt.. Men jeg skal på shoot med Langeland Foto på lørdag, så litt bilder får jeg. Uansett så skal jeg bare reise frem og tilbake så det blir ikke så mye tid til bilder. Nå skal jeg først til Bergen for å besøke Vilde, i morgen tidlig drar jeg til Skånevik for å være med pappa og familien, på fredag drar jeg til Stord for å være med Rebecca, mamma og andre venner også på søndag drar jeg tilbake til Oslo. Jeg skal også en tur til Husnes på lørdag med tanke på shooten, men det blir gøy. Jeg har bodd i en koffert før jeg, hehe..

Det kribler litt i magen, for jeg gleder meg sånn til å se alle igjen! Jeg har ikke vært hjemme på et halvt år, så jeg har lengtet hjem en liten stund. Men nå må jeg faktisk gå bort til gaten og så er det ikke lenge til jeg ser min kjære Vilde igjen, wii! Og selv om det ikke blir så mye tid til bilder med kamera så er jeg nå jammen flittig på mystory, så følg meg der om du ikke allerede følger (Maritaystevik heter jeg der). Vi snakkes på Vestlandet <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Reklame

Hei Hei! Håper alt står bra til med dere! Jeg tenkte å vise dere før og etter bildene fra forrige gang jeg var hos Kristin og tok fillers i leppene. Jeg ventet bare to uker i mellom første og andre gangen jeg tok, og det er noe av det jeg liker best med ZFill. Man slepper liksom å vente et halvt år på at det går ut før du fyller på igjen. Det tar med andre ord ikke to år før du får ønsket resultat. Når det skal sies så lar hun deg ikke fylle på så mye du vil - hele tiden, for det er fort gjort å bli blind på seg selv. Så på fredag stoppet hun rett før 1 ml fordi at jeg er en typisk person som kan bli det.. Heh.. Så nå må jeg vente til hevelsen har gått ned og så se om jeg har ønsket resultat eller ikke.

Sist jeg var hos henne så gikk halvparten ut igjen etter en stund, men det kan ofte skje første gangen med tanke på at vi har samme syre i kroppen fra før av. Men som dere ser på bilde nedenfor så er det stor forskjell, men samtidig ikke for mye. Nå er det ikke like mye i og med at hevelsen har gått ned, så vi har blitt enige om å gjøre det én gang til, for da har jeg oppnådd ønsket resultat. Nå må dere ha i bakhodet at jeg i bunn og grunn manglet overleppe, så selv om jeg fyller på tre ganger så vil det fremdeles ikke se unaturlig ut. Man ser det, men samtidig ikke om dere skjønner. Men så hadde jeg jo ikke tatt det om jeg ikke ville at folk skulle sett det heller da.

Jeg ble i hvert fall super fornøyd og hun er utrolig flink. Vi ble enige gjennom hele behandlingen hvor hun skulle fylle på og jeg personlig synes resultatet ble kjempe fint.

Jeg har nylig skrevet om selve behandlingen og hvordan ZFill fungerer, så les gjerne innlegget HER dersom du ikke allerede har gjort det <3 For å booke time kan du skrive til Kristin HER. Hun kjører snart en julekampanje, so keep your eyes open :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

For en helg dette har vært! Jeg dro jo til Larvik på fredag etter å ha gjort hundre forskjellige ting på én liten dag. Det var utrolig gøy å se alle sammen igjen og jeg blir bare mer og mer interessert i bodybuilding for hver gang jeg er der. Mange sier at det er så stygt, men har dere noen gang tenkt over hvor sykt kult det faktisk er at de faktisk klarer å komme i en sånn form? Hvor mye pågangsmot, disiplin og hardt arbeid det faktisk krever? For tenk over hvor slitsomt du synes det er å være på diett i de fire små ukene du klager så mye over for å gå ned et par kg da. Body Building er virkelig ikke for alle, men en stor klapp på skuldra fortjener dem i hvert fall! Dere kan vel klare det? Å gi dem litt ros for hardt arbeid, og ikke bare dømme dem etter hva du liker og ikke liker. For om du tror at det bare er steroider, så er du like dum som dem som tror på at slankepiller funker når du ligger dag ut og dag inn på sofaen.

Fine Helga tok 2. plass i Fitness Beauty! Hun strålte virkelig på scenen.

Karol tok første plass i sin klasse! Han gjorde det også sykt bra på scenen! (Må være fordi jeg tok på han glaze, he-he).

Han her er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Jeg satt sammen med Tommi (coachen min) og så på, og når russeren kom på så var det mye applaus fra han, hehe! Han stakk selvfølgelig av med Pokalen, hulken in real life liksom. Vi satt og dømte alle i lag vi også, hehe, og vi ble faktisk enige og hadde rett i alle klassene bortsett fra en. Kanskje jeg skal bli dommer? Neidaa, men gøy var det virkelig! Mange lagde veldig bra show også, så det var absolutt verdt å få med seg.

Meg og to av de beste jeg vet om! Roar coachet meg jo før, men det er enklere for meg å gå all in her i Oslo med tanke på at gymmet bare ligger 10 minutter fra døra mi. I tillegg skal jeg stille i IFBB og konkurrere i bikini, så nå er det Tommi som coacher meg, og jeg skal stille for team 24Fitness til høsten.

Men Roar skal virkelig ha skryt for den personen han er, snillere mann finnes ikke. Han har reddet meg utav mange kjipe situasjoner og snudde om hele synet mitt på trening og kosthold den gang all motivasjon var borte. Etter en psyko konkurransediett, null peiling på kosthold, dårlig kjemi med gamle coachen og på toppen av det kyssesyken i tre måneder, så mistet jeg all treningsglede. Heldigvis møtte jeg Roar og han har lært meg så og si nesten alt jeg kan den dag i dag. Og det er jeg evig takknemlig for! Min ekstra pappa som jeg pleier å si!

Jeg satt på med Tommi hjem igjen på lørdags kveld etter at alt var ferdig, og da vi var tilbake i Oslo så gikk vi direkte på mcdonalds, hamstret med oss burger, fries og det som var og gikk opp på gymmet i Karl Johan, haha. Jeg døde litt i sofaen etterpå, og etter en haug med mcdonalds så var det legday. Fy faen, jeg gulpet flere ganger i løpet av økta. Men alt i alt så var det en sykt bra helg, og nå gleder jeg meg bare til onsdag for da skal jeg endelig hjem en tur <3

Håper dere får en bra start på uken! Jeg er på jobb nå og er veldig klar for trening i kveld, ha en fin dag <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

De fleste kan si at de har verdens beste pappa, men jeg kan si det og mene det. Forholdet vårt har alltid vært helt spesielt, og som jeg har nevnt tidligere og som dere ser på bildet så har vi alltid hatt en spesiell tilknytning til sjøen. Han har alltid tatt meg med på båtturer, han lærte meg å fiske, trekke garn, kjøre små båter, seilbåter, skøyter og alt som er. Jeg lærte å kjøre min første båt allerede da jeg var to år gammel, og det er nok derfor jeg er så glad i sjøen også. Hver eneste gang jeg er på sjøen så tenker jeg tilbake på gode minner med pappa. Vi har vært på ville båtturer i tidenes storm, mange turer på små øyer rundt omkring og de siste årene bare tatt en kveldstur eller dagstur for stemningen sin skyld når jeg er hjemme.

Jeg er utrolig glad for at vi har noe som bare er vårt, og det er noe jeg aldri vil miste. Hver gang jeg kommer hjem er det standard med en kjapp tur på sjøen. Vi pakker med oss noen øl og breezer (i blant sterkere prosent, hehe) også setter vi på gammel musikk, kjører utover fjorden og prater og ler. Det er liksom bare vår ting, og det er såå fint.

Han har nok mye av æren for at jeg har blitt såpass "tøff" gjennom oppveksten også, for han lot meg alltid prøve og feile selv. Og det setter jeg uendelig stor pris på. Vi har hatt våre fighter vi også som alle andre, men den dag i dag er vi bestevenner. Vi snakker på telefon flere ganger i uken og det er alltid noe nytt og snakke om. For et par dager siden så ringte han meg og sa "nå gleder jeg meg såå masse til du kommer hjem. Jeg skal lage pinnekjøtt til deg også deler vi en flaske brennevin, det blir koselig!". Haha, tidenes! Jeg lo godt da han la på, for det er så typisk oss. Men vi har det alltid veldig gøy sammen når jeg først er der, så jeg ser virkelig frem til torsdag!

Tusen takk for at du er verdens beste pappa og gratulerer så mye med farsdagen! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Åh herregud for en dag, det har virkelig gått i ett siden jeg stod opp. Jeg stod opp rundt ti, fikset meg, vasket leiligheten og så dro jeg bort på Skøyen for å ta fillers i leppene hos verdens flinkeste Kristin Vinjor. Jeg tok jo Z Fill hos henne for to uker siden også, men mine lepper ville visst ikke beholde så mye av det, så neste gang igjen vil resultatet bli akkurat slik jeg ønsker. Jeg er sykt fornøyd nå og selvfølgelig, bare vent til dere ser bildene! Hun er virkelig verdens flinkeste. Det kommer til å gå liitt ut igjen denne gangen også, men det er bare på grunn av at det er litt hovent i begynnelsen. Meen jeg kommer til å vise dere masse bilder og fortelle mer om det senere!

Da vi var ferdige der så dro jeg direkte ned til Majorstua og tok spraytan på spraytanhuset. Om dere ikke har sett det syke syke skille enda så add meg på snap, haha det er vilt ass. Oooog dere kan få 20% avslag ved å oppgi koden "maritaystevik" både i Oslo og i Bergen, wuhu! Men mer om dette kommer også senere.

Etter spraytantimen så dro jeg hjem, skiftet og dro på shoot. Det var mørkt og regnet ute, så litt vel uheldig.. Men det ble noe bra da. Vi skal ta den igjen en søndag på Aker Brygge istedenfor, da blir det bra!

//Bilde er fra forrige shoot

Etter shoot´n så dro jeg hjem, pakket, spiste, hentet pakke på postkontoret og gjorde egentlig alt samtidig (haha). Jeg er i det minste i skikkelig godt humør, så selv om jeg har surret i hele dag så trives jeg i grunn ganske godt i eget selskap!

Og nå sitter jeg endelig på toget og er på vei til Larvik. Det er en evighet siden jeg har vært der og jeg gleder meg såå masse til å se alle igjen! I morgen er det VM i bodybuilding, så jeg skal male noen av atletene og se på showet. Det blir gøy! Det er så mye gøy som skjer for tiden, wii. Livet er så jævlig fint, sånn egentlig :-D Og allerede på onsdag så skal jeg ta en rundtur på vestlandet å besøke mine kjære!

Håper dere får en super fin helg, og følg gjerne med på snap! Lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er glad i å trene. Men jeg er også glad i å prøve nye ting og dermed har jeg naturligvis prøvd litt forskjellige gym rundt om i byen. Fitness Xpress, 24/7, Elixia, Fresh også videre. Det er mange å velg…

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Akkurat nå, for 1 år siden så våknet jeg opp til et helt annerledes liv. Jeg var innlagt på sykehuset i Bergen og ante virkelig ikke hva som ventet meg. Jeg hadde operert i ansiktet (ufrivillig) og fikk ekstremt mange doser med morfin utover dagen.…

Likes

Comments

Nå er det mye gøy som skjer fremover og jeg har masse å glede meg til! For et år siden i dag var jeg faktisk i Bergen og gruet meg til "i morgen" fordi at jeg skulle operere. Lite visste jeg om at jeg skulle bli rusavhengig på legemidler og gå gjen…

Likes

Comments

Hei Hei! Håper dere har hatt en bra helg! Jeg skal øyeblikk kle på meg før jeg drar bort til MeatStreet for å spise burger med Gro og Christopher. Jeg skulle egentlig på et møte i forhold til markedsføring i dag og innom et tattoostudio som jeg ska…

Likes

Comments

//Sponset behandling Good morning babes! Håper dere nyter lørdagen i solskinnet. Jeg sitter i skrivende stund på jobb så det blir ikke så mye helg på meg, men det går helt fint. Ukedagene går så fort at det snart er helg igjen uansett, og fremover …

Likes

Comments

Dette vet jeg at mange har ventet på og egentlig så hadde jeg tenkt til å holde meg for god til og si noe som helst, men til slutt så koker det bare over, eller hva? I hvert fall for meg. Vel, hvor skal jeg begynne? En liten uke før bursdagen min 1…

Likes

Comments

Jeg hadde ikke verdens beste start på uken i går for å si det sånn. Først fikk jeg vite at en gammel venn er meldt savnet og de har fremdeles bare funnet bilen i sjøen, ikke et eneste spor etter han.. Livet er skjørt, det er sikkert og visst.. På k…

Likes

Comments

//Sponset behandling Hei Hei og god mandag! I forrige uke var jeg hos Kristin og tok fillers i leppene og jeg er så ubeskrivelig fornøyd (Som sikkert mange har skjønt nå etter tusen bilder med trutemunn på mystory, hehe..)! Jeg har alltid hatt pitt…

Likes

Comments

Skal jeg tørre å si god morgen klokken halv åtte på kvelden? Jeg var våken noen timer før i dag da.. O:-) Men fy søren for en morsom dag, kveld og natt. Jeg tror jeg fikk gjort alt det går an å gjøre på et Halloweenparty, faktisk. Det startet med a…

Likes

Comments

Wow, livet mitt dere - DET har vært kaotisk det, shiiit. Jeg skulle egentlig bare finne noen bilder av Jinx og gikk dermed tilbake i arkivet på bloggen, og hva finner jeg? Overskrifter etter overskrifter som går slik; "jeg elsker livet" - Dagen etter; "Det ble aldri et nytt og bedre år" også videre. Altså det er typ annenhvert innlegg.. Joda, livet går opp og ned og spesielt mitt. Det vet vi alle. Men har det virkelig vært så ekstremt?

Jeg bladde meg tilfeldigvis tilbake til den perioden der det akkurat hadde blitt et nytt år (2016) og jeg var så motivert og bla bla bla.. I neste blogginnlegg så satt jeg på toget på vei til Bergen for å besøke Vilde, for da var det nemlig en kræsj i det heldigvis daværende forholdet - Igjen. Etter noen dager hos Vilde så dro jeg til Rebecca på Stord og så flyttet jeg plutselig inn til Jim (en god venn) før vi ble sammen igjen etter en måned. Han var livet mitt, alt jeg gjorde gjorde jeg for han og det var alltid kaos oppi hodet mitt og en stor klump i magen. Når jeg ser tilbake på det så vil jeg bare gå tilbake i tid å slå meg selv i hodet og spør hva faen driver du med? For seriøst, hva faen drev jeg med?

Jeg ble fortalt nesten daglig at dersom jeg valgte å stå på egne bein så ville jeg aldri lykkes, jeg ville aldri finne noen som passet meg, jeg ville aldri få en så bra kjæreste igjen i mitt liv og ingen kom til å elske meg på samme måte. Slike ting fikk jeg dyttet inn i hodet mitt hele tiden, flere ganger i uken og til slutt så trodde jeg faktisk på det selv. Uansett hvor sterk psyke du har så vil du til slutt tro på det, og dermed ble jeg livredd for å miste han og gjorde absolutt alt i min verden for å gjøre han glad. Ja i blant så var det faktisk så gale at når han var utro så sa jeg unnskyld, fordi at jeg var syndebukken som hadde bladd gjennom telefonen hans og klikket totalt. Det var min feil.. Skjønner dere? Det er helt sinnsykt. Og så blir jeg fortalt at jeg ikke kan få noe bedre? Ha-ha.. Jeg skulle ønske jeg kunne le av det da også, men jeg ble livredd for å stå på egne bein, livredd.

Men skal jeg fortelle dere noe? Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri i hele mitt liv har hatt det bedre enn nå som jeg for første gang i livet står på egne bein. Det er ingen som forteller meg hva jeg må gjøre og ikke, det er ingen som får meg til å føle meg som en prinsesse ene dagen for så å gruse meg ned i kjelleren dagen etterpå, og vet dere hva? Det er det ingen som skal få lovt til heller. Jeg var så redd, dere aner det ikke og det går ikke an å sette seg inn i det heller, med mindre du er eller har vært i samme situasjon selv. Jeg tenkte bare det verste hele tiden og derfor tilgav jeg alt også. Manipulert så til de grader, uten å merke noe som helst selv.

At jeg kom meg bort fra det forstår jeg nesten ikke, for jeg var virkelig helt ødelagt. Det føles ut som et helt annet liv, det er et helt annet liv. Et liv jeg aldri vil tilbake til. Jeg har vokst så ekstremt det siste året, og selv om jeg har hatt et solid utbrudd med festing og det ene og andre så har jeg virkelig lært. Nedturer vil alltid komme, men fy søren så enkelt jeg klarer å bygge meg opp igjen og det er jeg ufattelig glad for.

Om jeg så skulle miste alt jeg har, så vet jeg at jeg finner en vei tilbake. Å stå på egne bein har gitt meg alt, absolutt alt. Tenk at jeg var så redd for dette livet, tenk at jeg var så redd for å starte på nytt. Var jeg virkelig så redd for å ha det så sykt bra med meg selv? For å gjøre alt på egenhånd og lykkes? For det var det som skjedde. Og etter alt jeg har gått gjennom så er det å legge seg i senga hjemme eller å sitte i sofaen med mine kjære roomies, gå til jobb, gå fra jobb, gjøre det jeg vil når jeg vil og dra bort på gymmet etter en lang arbeidsdag gull verdt. En normal hverdag for en gangs skyld, og jeg elsker det.

Ikke la noen fortelle deg hva du er verdt og ikke, og tenk spesielt over dette! Aldri la noen fortelle deg om din framtid, for den styrer du faktisk helt selv. Om du bare vil nok så klarer du faktisk alt du vil, uansett hvordan det ser ut der og da. Tro meg, jeg vet.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

//Sponset innhold
I dag er jeg skikkelig motivert! Vekta viser 64 kg, kroppen endrer seg sakte men sikkert, fremover skal jeg bytte ut all drikke med vann og jeg skal prøve å holde meg helt unna pepsi max. Vi har fått inn en hel haug med varer fra Bodylab, altså proteino´s, Breakup sjokoladen, salted caramel syruper, nye proteinbarer, protein milkshake også videre. Og til vanlig hadde jeg kastet meg over det, men jeg har ikke litt lyst på en gang - KUN fordi at jeg er skikkelig motivert.


Skal man gjøre det skikkelig så må man faktisk ofre litt også, ikke spise tre proteinbarer om dagen slik som jeg gjør bare fordi at det er mer protein. It´s still chocolate tho.. Uansett hvor mye man vrir og vender på det. I tillegg får jeg så sykt uren hud av å spise det så ofte, så nå er det stopp!

Dette er egentlig bare noen random treningsbilder til Instagram (@maritaystevikfitness), men de passer vel inn på en dag som dette! Jeg er fremdeles på jobb og har akkurat spist mat (kjøtt, grønnsaker og ris), så nå venter jeg egentlig bare på at klokka skal bli syv slik at jeg kan dra bort på gymmet. Åh som jeg gleder meg til å trene, motivasjonen er bare helt på topp. Det hjalp nok veldig på med en treningshelg der jeg bare slappet helt av.


Planen min fremover er å begynne med litt cardio, rundt tre ganger i uken - Om ikke mer. Det har jeg faktisk ikke gjort siden første halvåret av 2015 så det blir spennende å se hvordan kroppen reagerer på det. Jeg tror det kommer til å bli veldig bra! Om jeg bare gidder så bruker jeg jo ikke lang tid på noe som helst, fettet renner av meg på knappe tre uker om jeg bare vil. Og nå har jeg faktisk lyst til å se hva som skjuler seg under fettet. Ja jeg har fett på kroppen jeg også selv om jeg er tynn, så vet dere det. Nå som jeg faktisk har klart å gått opp 10 kg (noe jeg er sykt stolt av) så vil det jo selvfølgelig se mye bedre ut når jeg deffer, så det kommer til å bli stoor forskjell fra sist jeg gikk på diett og nå.

Jeg er lei av halvveis greier, og selv om jeg har lovt til å cheate og spise litt som jeg vil så er jeg veldig motivert til å følge den planen jeg har fått uten alle de ekstra greiene. Selvfølgelig, en proteinbar innimellom gjør meg absolutt ingenting, men det er stor forskjell på i blant og flere ganger om dagen. Så nå skal dere få se resultater nå! :-D

I tillegg har jeg verdens beste gym å trene på med verdens beste motivatorer og støttespillere. Det er ingen plass jeg føler meg mer hjemme enn 24Fitness i Karl Johan. Etter treningsøktene sitter jeg ofte i sofakroken og snakker med folk, spiser, halvsover innimellom og ler av tørre vitser. Gjengen der er helt fantastisk og jeg ser frem til mye gøy sammen med dem!

Jeg glemte forresten helt å gi ut rabattkode på headsettet jeg fikk fra SudioSweden! Koden er sudio_maritafitness og gir dere 15% avslag på absolutt alt på hele sudiosweden.com. Løp og kjøp sier jeg bare :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Denne helgen har vært den roligste jeg har hatt siden jeg opererte i april og faktisk måtte ta det rolig. Siden har jeg festet, jobbet, stresset over alt som burde vært gjort, lagd events, jobbet på events, vært på shoots, sprunget frem og tilbake på møter, flyttet, endt opp uten plass å bo to ganger, kriget meg på topp igjen, vært på arrangement med Nutramino, brukt mye tid med venner, jobbet med nye samarbeidspartnere, begynt å vlogge for nouwbloggerne også videre. Hvordan får jeg egentlig tid til alt? Når jeg tenker meg om så kan jeg ikke skjønne at alt dette + mye mer faktisk har skjedd på et lite halvår.

I fra torsdag kveld og frem til i dag har jeg nesten ikke gjort noen ting. Jeg har vært på to shoots og vært på trening, men ellers har jeg liksom bare slappet av? Og en vanlig person hadde nok syntes at det er helt fantastisk å slappe av, men jeg derimot blir stresset. For en gangs skyld i livet ikke av alt som burde vært gjort (og akkurat det er deilig), men fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke vandt til å ha en eneste dag der jeg bare gjør ingenting. Jeg har ikke vært hjemme på vestlandet siden i april (bortsett fra festivalen 3. juli) og det er bare på grunn av at jeg alltid er opptatt med noe annet. Nå skal jeg heldigvis hjem om to uker uansett hva som skjer, for det trenger jeg. Men helt ærlig så liker jeg det, jeg elsker det faktisk. Mitt liv består av å jobbe og trene i ukedagene, men i helgene så springer jeg frem og tilbake på møter, er på shoots, henger med venner, fester i blant, spiser ute, blogger og går rundt om kring i byen. Jeg elsker å ha mye og gjøre på og jeg elsker livet mitt.

Så det og bare slappe helt av å gjøre ingenting blir jeg faktisk mer stresset av enn å løpe rundt omkring, ta feil trikk, ha dårlig tid til å rekke alt jeg skal og aldri få muligheten til å legge meg ned i sofaen hjemme. Er det jeg som har et alvorlig problem eller gir det mening? Haha, jeg hadde i hvert fall aldri klart å ha to sånne helger på rad, så neste helg er allerede planlagt fra begynnelse til slutt. "Vanlige folk" springer vel ikke rundt på shoots eller på gymmet og føler at de gjør absolutt ingenting. Jeg har vært med Eivind (roomien min) nesten hele helgen, jeg har trent, hatt to shoots ute og en shoot på trening, gått cardio og fått unngagjort mye på macen, men allikevel blir jeg helst stresset fordi at jeg har ligget for mye i sofaen. Og med en gang jeg gjør det så føler jeg meg alene, det er helt merkelig. Enda folk ringer og sender meldinger om jeg vil bli med ut eller finne på noe, så føler jeg meg alene  dersom jeg ikke er på farta hele tiden. Hva feiler det meg? 

Men dersom jeg føler det slik og har muligheten, så går jeg opp hit. Og oppe her liker jeg meg faktisk alene. Musikk på ørene, vinden som blåser gjennom håret og utsikten over hele Oslo. Og så tenker jeg bare "tenk at jeg bor her, tenk på alt som har skjedd, hvor fort jeg endret på livet, tenk på alt som skjer". Og så står jeg der og bare nyter utsikten, og tankene om at jeg faktisk aldri er alene.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei Hei, håper alt er fint! Jeg har hatt tidenes mest rolige helg noensinne, og fremdeles er det ikke spesielt mye som skjer. Jeg har bare trent, tatt bilder og slappet av, det er helt merkelig. Bare en helt ny følelse liksom, haha. Uansett da! Jeg fikk dette headsettet i posten i går og jeg eelsker det! Fy søren så utrolig fint det er, jeg mener.. See da! Lyden er helt fantastisk og det er veldig behagelig å ha på. Det må være noe av det jeg har vært mest fornøyd med noen gang som jeg har fått, for jeg er så dritt lei av de ledningene som henger seg fast overalt mens jeg trener. Dette headsettet er trådløst og du kan egentlig ha mobilen i baggen mens du trener og allikevel høre musikk. I tillegg ser det super fresht ut.

Jeg liker ikke gull fargen til vanlig egentlig og har faktisk aldri gjort det. Men jeg syntes det passet skikkelig fint til headsettet, og hadde jeg ikke ment det så hadde jeg heller ikke nevnt det. Jeg elsker alt som er enkelt men samtidig er stilrent og dette headsettet er jo faktisk akkurat det! :-)

De har mange andre headset også. Alle er like fine og jeg kan garantere deg at du finner noe som passer for akkurat deg der inne! Sjekk ut nettsiden HER!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Etter at jeg flyttet til Oslo så har jeg møtt en del forskjellige gutter, og hva er egentlig "min type" gutt? Før tenkte jeg alltid store muskler, null i fettprosent men også dessverre null i IQ. Det var aldri noen mellomting, og herregud så mye drama jeg havnet i. Det var sjalusi som nådde nye høyder i mine øyne og en selvtillit på bunn. Jeg var med noen som hadde null fett på kroppen og fremdeles sutret over at kroppen var for dårlig. Jeg ble så lei av klagingen til slutt at jeg kalte han en liten jente og stakk. Vær litt mann da liksom, det skader jo ikke? Det skulle ikke mer til enn at jeg likte et bilde av en annen gutt på Instagram før jeg fikk meldinger om hvordan jeg kunne finne på å like han, og slik fortsatte det.

Jeg har alltid hatt masse guttevenner og det er svært sjeldent at jeg er ute etter noe mer enn og bare finne nye venner. Jeg er jo så guttete av meg selv og jeg trives liksom veldig godt i lag med gutter generelt. Men i fjor sommer blant annet så følte jeg at jeg var rundt jenter hele tiden. Det var sjalusi, drama, baksnakking og klaging hele jævla tiden. Til og med når jeg ikke hadde noen intensjoner om å være noe mer enn venner så var det samme greia da også. Så til slutt kuttet jeg kontakten med alle og havnet jo selvfølgelig tilbake hos eksen.. He-he....

Men så flytter jeg til Oslo igjen i mars da og faller smålig pladask for en person som nesten er dobbelt så gammel som meg. Jeg har skrevet om han før og det var mye frem og tilbake noen måneder. Jeg hadde det fint men hele "forholdet" var super rart og jeg følte at jeg var med i en fifty shades of grey film. Jeg så han ikke mer enn en til to ganger i uken og alt skulle være på hans måte. Men det sa han i fra om og jeg visste at det var sånn, så det var opptil meg. Sykt merkelig, men samtidig spennende. Han lærte meg så sykt mye om meg selv og det er han som har reddet meg fra alle mulige kjipe hendelser her i Oslo (haha). Jeg har jo nevnt det før men det er takket være han at jeg i det hele tatt flyttet til Oslo, at jeg fikset ny leilighet da vi ble kastet ut etter 17.mai dramaet og at jeg kom meg på opptakene til militæret. Og måten han behandlet meg på fikk meg til å forstå så mye mer en jeg gjorde tidligere, så den perioden ville jeg absolutt ikke vært foruten.

Jeg ble sykt glad i han og han endret hele synet mitt på det ekstreme kroppsfokuset jeg hadde. Så i ettertid har jeg nesten ikke vært med noen som er sånn super trente. Jeg sluttet å bry meg. Jeg vil være super trent selv men en eventuell kjæreste MÅ ikke være det. Det er jo et pluss, jeg skal ikke lyve. Men det betyr ikke alt lenger. Samtidig så har jeg liksom ikke funnet helt kjemien med noen andre. Jeg datet faktisk en lege, og så en politimann (som jeg faktisk kapret mens han var på jobb og jeg var ute, haha). Men det må liksom være spennende og utfordrende. Og meg og en politimann hadde vel ikke akkurat funket det heller, haha. Det skulle tatt seg ut. Han spurte meg en gang om jeg hadde hatt noe med politiet å gjøre før og når jeg startet å fortelle og det aldri stoppet så gikk det virkelig opp for meg, krise. Til slutt måtte jeg bare holde kjeft.

Det merkeligste av alt var at jeg falte skikkelig pladask for en som er totaalt annerledes enn meg. Altså, bare så ulik som det er mulig å bli faktisk. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har kjent på noe sånt før. Det kom bare som et smell rett i magen og det har ikke skjedd mer enn en gang i hele mitt liv, og da var jeg 16 år og ble forelsket i han jeg var sammen med i 4,5 år. Jeg tok til og med toget til en annen by midt på natta for å sove med han på hotell, og vanligvis gidder jeg ikke en gang å dra til Majorstua fra Sirkus en gang ( som er 10 minutter i fra). Han er artist, reiser rundt overalt og er bare totalt annerledes enn hva jeg vanligvis tiltrekkes av. Jeg bor på gymmet og er i en helt annen verden. Jeg hadde sikkert større biceps enn han liksom, haha. Men om sant skal sies så er artister sære, så det skjedde ikke så mye mer i ettertid.

Så "konklusjonen" (hehe) er vel det at det ikke finnes noe slikt som "min type", for når du kan falle pladask for to vidt forskjellige personer så har det vel heller mer med kjemien å gjøre. Og kjemi og væremåte er to helt forskjellige ting. End of story.

Og hva endte det hele med? Jo, jeg er forever alone og elsker livet, haha neida. Men jeg er faktisk bare 21 år hvorfor waste vekk mine beste år når jeg kan gjøre nøyaktig hva jeg vil. Jeg har ikke kids, jeg har ingen å ta hensyn til, jeg slepper all krangling og drama, jeg har hele jævla livet foran meg og bor i hovedstaden. Blir det egentlig bedre? Neppe. Så jeg skal i hvert fall ikke lete når jeg ikke en gang vet hva jeg leter etter.

Det som skjer.. Ja det får bare skje. :-) 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset innhold

Hei Hei og god mandag! New week, new goals, right?! Mine mål denne uken er å få i meg mer av diettmaten, drikke mer vann, starte en fast rutine på treningen å følge planene etter punkt og prikke. Jeg fikk ikke treningsprogrammet før nå for noen dager siden, så jeg har enda ikke testet det ut. Så nå er jeg sykt spent og motivert! Dette blir gøy og jeg gleder meg egentlig bare til alt livet har å by på fremover. Ikke er det lenge til jeg drar til Larvik heller, åh som jeg gleder meg! Det skal bli så fint å se alle igjen også blir det litt stas å få være med under VM i Bodybuilding da, hihi. Jeg skal selvfølgelig ikke stille men hjelpe til, male atletene og kose meg sammen med gjengen der nede.

Har dere forresten sjekket ut Fitnesskost.no? De har så sykt mye fint og for litt siden så fikk jeg denne joggedressen av dem fra Better Bodies. Jeg mener det, jeg går i den hele tiden, haha. Jeg har på meg jakken i skrivende stund liksom. Stoffet er sykt digg, kvaliteten er helt fantastisk og den har ikke engang endret seg i vask! Det er ikke ofte jeg opplever, så denne scorer høyt hos meg! De har fått inn masse nytt og de har mange kule hoodies og joggebukser - noe som passer perfekt nå på høsten.

Klikk HER for å komme innpå nettsiden. :-)

Outfit´n passer for både hjemmebruk, på trening og til å gå med ute. Blir det bedre liksom? Det er uten tvil min favoritt outfit for jeg går i hvert fall med et av plaggene hver eneste dag, haha. Enten jeg skal på trening, har jakka på jobb eller bare vil chille i joggebuksa hjemme.

Nå er jeg på jobb igjen og begynner dessverre å bli syk, så jeg skal svare på noen mails, spise og vel, jobbe.. Hehe. Håper dere får en fin mandag <3 Nyt sola og ny uke!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

I dag har jeg bare ligget på sofaen for jeg er helt ferdig etter gårsdagens festligheter. Jeg startet helgen såå bra med å bruke fredagskvelden på 24Fitness sammen med Athena, men den endte ikke helt som planlagt. Men slik er det bare å være meg, hihi. Resten av fredagen satt jeg hjemme i stua med to av de jeg bor med og Constanse. Vi så film, snakket og koste oss. På lørdag fikk jeg sove skikkelig ut og plutselig kom Rikke å la seg i senga mi, så da var det bare å gjøre seg klar til og gå ut. Vi gikk bort til sentrum i solskinnet, snakket, tok litt bilder og dro innom Starbucks på Oslo City for å kjøpe lunsj. Etter det do hun på vippetime og jeg til Oxana for å bleke tennene.

Etter hvert så dro jeg hjem og hang egentlig bare med Eivind en liten stund (han ene jeg bor med). Plutselig ble jeg hentet av en kompis og så dro vi opp på toppen av Oslo, øverst på Holmenkollen og bare så ut over byen. Det har blitt en fast greie og det er så fint. Etter en times tid + der oppe så dro vi hjem til han og drakk vin. Jeg drakk selvfølgelig litt for mye og plutselig var jeg på vei hjem, drita. Da jeg kom hjem så ble det i hvert fall liv, herregud. Jeg klarte å søle rundt overalt, jeg satt bare og lo og hadde absolutt ingen planer annet enn at jeg skulle ut å ha det gøy - Alene. Først måtte jeg lade telefonen så mens jeg ventet så fant jeg ut at jeg skulle ta senga til en av de jeg bor med ut, slik at han kom hjem til et rom uten seng.. Altså jeg røsket med meg alt. Det er helt krise og absolutt alt ligger ute på story, haha (Maritaystevik heter jeg der). Jeg holdte jo på å dø av latter og koste meg skikkelig.

Etter hvert så gikk jeg bare ut og tok trikken bort til Oslo S. Jeg var helt alene med null planer og var drita i tillegg, haha. Hvem gjør sånt alene når man er en jente på 21 år i Oslo? Det merkes at jeg er fra vestlandet ja. Jeg hadde det uansett sykt gøy og det tok ikke lang til før jeg møtte Sunday og Jonas. Jeg ble med dem videre på fest og det var typ 20 gutter der. Selvfølgelig var alle gay så det ble lite flørting, haha men gøy var det virkelig! Da klokken nærmet seg syv i dag tidlig så ble alle kastet ut og da dro jeg bare hjem. Jeg våknet rundt to og da jeg kom ut i stua så måtte jeg vaske gulvet i tillegg for det var kliss overalt. Siden har jeg bare ligget på sofaen og dødd. Eivind ble heldigvis med meg ut for å kjøpe kebabpizza så vi har sittet foran tv´n og snakket i hele kveld. Jeg trives faktisk skikkelig godt i kollektivet, jeg føler meg så hjemme liksom.

Presets by Saxegaard

Nå skal jeg bare sove litt til på sofaen før jeg går i dusjen og gjør meg klar for senga. I morgen er det jobb og rutiner igjen. Det er i grunn ganske deilig det også :-) Vi snakkes i morgen!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset behandling

Hei Hei! I går var jeg hos flinkeste Oxana på Wax And Beauty Lab og bleket tennene. Det er alltid veldig hyggelig å være hos henne og uansett behandling så er du i trygge hender. Produsenten av tannblekingen er Beauty Smile og metoden er både smertefri og skadefri. Som dere ser så ligger jeg under LED-lys med whitening gel på tennene, og der ble jeg liggende i til sammen 40 minutter med to stopp der jeg byttet gel.

Før vi startet blekingen sjekket vi fargen jeg hadde på tennene som var S16. Etter 40 minutter var de blitt hele 4 nyanser lysere og endte opp på S8. Så neste gang håper jeg at vi klarer å få dem helt bort til S2, åh da blir jeg glad :-D Hihi.

Etter at vi var ferdige med tannblekingen så vokset hun overleppa mi, noe som var helt fantastisk! Det var ikke vondt i det hele tatt og det er såå deilig å ta på seg sminke og lipliner når det ikke er små dun der. Sykt digg, så neste gang skal jeg vokse hele meg, haha.

Og best av alt! Ved å si navnet mitt så får dere hele 40% avslag og får en profesjonell tannbleking til 850 kroner! Rikke brukte koden i går etter meg, så hun fikk også et hvitere smil og ble veldig fornøyd! Wax And Beauty Lab har masse forskjellige behandlinger til en rimelig pris, så sjekk gjerne ut nettsiden HER. :-) Jeg er i hvert fall sykt fornøyd og anbefaler dem på det sterkeste. 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Jeg føler at alle muligheter bare kommer dalende ned fra himmelen eller blir servert på sølvfat for tiden.. Jeg skjønner ikke helt hva som skjer egentlig. Hvorfor meg? Hvordan gikk alt i fra å være så galt (og på vei til å bli verre) til og utvikle seg til noe så bra, så fort?

Akkurat nå så ligger jeg i senga under den store og gode dobbeldyna mi. Nytt sengetrekk, puter overalt, tingene mine rundt meg, bare meg og lyden av regnet som plasker på utsiden. Det er så fint at det kiler litt i magen. Jeg har akkurat dusjet og sittet lenge i sofaen med to av de jeg bor sammen med. Miljøet her er så fint. I morgen er det helg, jeg har masse planer for de neste dagene og det er så mye som skjer rundt meg for tiden at det egentlig ikke har gått helt opp for meg, tror jeg.. Hvor kommer alt fra? Og hvorfor kommer alt samtidig? Og hvilke veier burde jeg gå? Så mange muligheter, så mange tanker, så mange spørsmål..

La oss gå.. vel, bare noen måneder tilbake i tid. Hvor er jeg og hvem er jeg? Økonomien er helt på trynet og lønna mi går ikke en gang til meg, jeg velger mye heller en hardcore natt ute på byen enn en dag på gymmet, og livet er en levende karusell. En karusell som i begynnelsen er utrolig gøy, du får adrenalin og jo fortere den går jo mer spennende er det. Men brått så varer det for lenge og karusellen snurrer til du nesten spyr. Du må stoppe, for om du fortsetter så vet du at det kommer til å gå galt. Men samtidig så er det så gøy, så du klarer faktisk ikke å stoppe og den fortsetter bare å snurre og snurre..

Til slutt så hopper du av karusellen. Det er ubehagelig og det føles rart, men du får et helt nytt syn på livet. Og plutselig så står du der, på egne ben - alene, for første gang i ditt liv. Du velger veiene helt selv, du er i en by fullt av muligheter - en liten jente i en stor verden og du kan gjøre hva du vil. Hva ønsker du å oppnå? Hvilke veier velger du? Vil du nå toppen? Jeg heier på deg, jeg vet at du klarer det.

Jeg er så glad for at jeg hoppet av karusellen, jeg er så glad for at jeg ligger under denne dyna, i denne senga, på dette rommet, i denne leiligheten på Løkka i Oslo. I did it.

Om du åpner opp for verden så åpner verden opp for deg. Tro meg, jeg klarte ikke en gang å åpne opp for meg selv.. Du må gi livet noen sjanser til å vise deg veier, til å åpne opp for muligheter. De kommer for en grunn, det er jeg helt sikker på. Og når du får en så ta den, du vet aldri hvor den fører deg.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Er dere glad i Kylie sitt Lipkit? Da vil dere elske disse! Jeg har aldri bestilt fra Kylie selv da jeg alltid har fått det av Rebecca (hihi), men i sommer så ble jeg tom og da måtte jeg ha noe midlertidig. Jeg dro dermed bort på mac og ville ha noe lignende - Som viste seg å bli mine favoritter gjennom tidene. For det første så er det ganske rimelige priser på MAC og jeg lover dere da - Denne sitter gjennom hele dagen og du må nærmest skure leppene for å få det av. Liplineren er helt magisk og den tegner de perfekte leppene (slik du ser det for deg selv). Jeg elsker dem i hvert fall og i bunn og grunn så tenkte jeg bare å tipse dere om det dersom dere leter etter noe som faktisk sitter til en rimelig pris.

Sist gang så gikk jeg for en nude farge og den var døøds fin den også. Jeg vet ikke hvilken jeg likte best, for jeg synes at denne var ubeskrivelig fin på! Veldig classy liksom, så kanskje ikke typisk hverdagsbruk dersom du ikke pynter deg litt ekstra. Man legger merke til det for å si det sånn. Men de har mange farger å velge mellom så det er jo bare å finne den som passer best for deg.

Altså, se daa! Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme min i den ene bilen da jeg var på shoot for Premium Limousine på søndag, men den ble heldigvis funnet igjen i dag, hihi. Så jeg skal vise dere bilde av fargen når den er på leppene senere.

Nå skal jeg spise tørr kylling (fordi jeg suger til å lage mat), grønnsaker og søtpotetfries før jeg drar fra jobb. Etterpå skal jeg bare en kjapp tur hjem, skifte og pakke treningsbaggen før jeg drar på trening, wii. Ha en fin dag, vi snakkes senere! <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Jeg eeeeeeelsker denne jakka, haha! Den er så syykt kul! Må tro jeg får mange blikk av å gå rundt i den da? Da vi stod på Løkka og tok disse bildene i helgen så var det en som måtte snappe meg mens jeg tok bilder fordi at han syntes den var så kul. Jeg fikk sykt mange blikk og komplimenter for den. Selvfølgelig rare blikk også, men jeg digger den! Virkelig, den er såå meg! Jeg kunne valgt gul, svart, hvit eller en normalt farge men neida.. Knæsj rosa bubble gum jakke på høsten? Det blir faktisk ikke bedre! Fuck svea jakka nå liksom (hihi), den kan jeg bare pakke ned! Det var forresten helt tilfeldig at jeg hadde en redbull i hånda på alle bildene, så nei jeg er ikke sponset av redbull. O:-)

Jeg kjøper aldri klær på BikBok, det har ikke skjedd på over to år typ. Men denne måtte jeg bare ha, så jenter dere finner den på BikBok! Sykt digg å gå med, men seriøst.. Du ser ut som en vandrende tyggis kule i den, så ikke velg rosa dersom du ikke liker å skille deg ut! Jeg derimot elsker det, så rosa ble det! ;-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

//Sponset innhold

God mandag kjære lesere! Jeg tenkte å snakke litt om trening og diett egentlig, for det er det leenge siden jeg har gjort! Jeg fikk jo dietten av Tommi for tre uker siden, men begynte ikke før sist mandag. Og vet dere hva jeg gjorde? Jeg cheata allerede dag en, haha. Jeg er ikke verdens mest dedikerte person jeg heller skjønner dere og det vil jeg at dere skal vite. Ikke at det var så mye mer enn en liten Ben&Jerry´s is da (som jeg aldri har smakt før nå), for i bunn og grunn så var jeg ute etter søtpotetfries (sjokk). Søtpotet står heldigvis på dietten min, men jeg var bare ikke helt i mood for og faktisk gidde å vente på det. Så det endte opp med at jeg og Eivind (som er en av de jeg bor sammen med) gikk rundt i nesten to timer for å lete etter en restaurant som hadde søtpotetfries, i og med at kjøkkenet på Eldhuset var stengt. Vi ble i hvert fall overrasket over hvor mange restauranter som er rundt oss og det er livsfarlig med tanke på at begge driver med fitness (haha).

Jeg liker dietten veldig godt og fra nå av og frem til nyttår så kan jeg liksom bytte litt på måltidene, velge proteinkilde og gjøre litt sånn som jeg vil. Og det synes jeg egentlig er sykt deilig, for da får jeg faktisk muligheten til å vende meg til og leve slik. Så om jeg tar meg en proteinbar, spiser noen søtpotetfries for mye eller tar meg en cheatmeal ekstra så gjør det ingenting. Diett handler ikke om å ta fra deg alt du liker og det er så ufattelig mange måter å gjøre det på. Det som er utrolig positivt med å følge en matplan er det at du får utrolig mye mer overskudd og energi, kroppen får i seg riktig næring, musklene får bra mat, du blir mer våken, kroppen fungerer bedre, hodet fungerer bedre og sist men ikke minst - Det er sykt billig. Alle sier at det er så dyrt å leve sunt.. Jeg skjønner ikke tankegangen, dere har ikke peiling liksom. Jeg klarer å handle for 4-500 kroner i uken og få i meg alle måltidene som er 6 stk. Det er mye kjøtt, kylling og fisk, men er det egentlig så dyrt?

Riskaker koster 7 kroner, havregryn koster 20 og det har du i evigheter. Grønnsaker, altså en brocoli blanding koster rundt 15 kroner og kjøper du to-tre stk så har du hele uken. Kjøttdeig er det eneste som i så fall koster litt og du får faktisk over en kg kylling på Rema til 120 kroner. Så om du har grønnsaker i frysen, havregryn og ris så har du det som er basic. Ellers så kjøper du bare inn ny kjøttdeig/fisk/kylling. Easy as that! Også blir det ikke så mye ekstra utenom i og med at du faktisk følger en plan som gjør at du ikke er sulten hele tiden og plutselig stopper innom en plass for å kjøpe en pølse til 50 kroner - Som er en hel uke med grønnsaker og riskaker for eksempel. Skjønner dere?

Jeg kommer til å holde meg så godt som mulig til dietten for jeg har jo faktisk lyst på skikkelige resultat, også er jeg veldig motivert for tiden. Det er ganske mye å få i seg, men jeg får mye igjen for det. Også blir det enklere å starte på konkurranse dietten senere når jeg ikke har så mye i fettprosent og faktisk har litt muskelmasse. Så jeg følger planen, tar noen cheatmeals i blant og så får Tommi ta seg av resten når det nærmer seg konkurranse, hehe. Det som passer perfekt er det at jeg har fått to esker med eggehviter fra Ultimight Food. Oppi en flaske så er det syv eggehviter og det er så sykt deilig å sleppe og dille med de irriterende eggene når man har dårlig tid (og generelt). Ultimight lager ren eggehvite fra norske frittgående høner, så nå slepper vi å dra til Sverige for å kjøpe, wuhu! Dere kan lese mer om produktet HER.

Ellers så går treningen veldig bra selv om jeg i helgen tok helt pause. Men fy søren så deilig det var og bare slappe av - Jeg kan ikke huske sist. Så i dag er det tilbake i gode rutiner, jeg spiser bra og gleder meg til å trene i kveld! Jeg elsker gymmet på 24Fitness. Det ligger midt i Karl Johans gate og man føler seg så velkommen der. Da jeg var ferdig å trene på torsdag så la jeg meg i sofaen og så på de andre som gikk cardio liksom, haha, det er sykt bra stemning på det gymmet. Så om du vil nå nye høyder, få litt inspirasjon og komme inn i et bra miljø - Dra på 24Fitness. Jeg kan med glede bli med deg på første økt dersom du ønsker det! :-)

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei! Denne dagen har virkelig gått i ett, men fy søren så mange timer med latter - Og ikke minst bilder. Jeg våknet atter en gang av sola som skinte gjennom vinduet før jeg spiste frokost, fikset meg og pakket. Jeg ble hentet halv fire og så dro vi ut til Fornebu der shooten skulle være. De første to timene var det fotografering av bilene, sjåførene og vaktselskapet og på slutten var det fokus på VIP - Som var meeg, hihi. Det var sykt gøy og jeg har egentlig bare ledd i hele dag. For en gjeng.

Det som var så syykt random var at vi stod å snakket om hvor liten verden var mens vi ventet på en av bilene, og gjett hva som skjedde typ fem sekunder etterpå. Joda, der kom sjefen min kjørende, haha. Han var altså med på shooten og jeg tuller ikke da.. Samtalen gikk slik: "Verden er sykt liten" "Ja, jeg vet.. Jeg trodde Oslo var så stort når jeg flyttet hit men alle kjenner jo alle omtrent." Og før han rakk å svare så sa jeg "Haha hva faen, der er sjefen min" og han bare "Hva var det jeg sa? Verden er liten". Hva er oddsen for det liksom?? Flaks for meg at jeg har en sykt kul sjef, ellers hadde det vært meget pinlig.

Presets by Saxegaard

Neste gang skal vi ta en tur i den nye Porchen de har fått inn, og etter det skal vi ha shoot med ferrarien som jeg kjørte i vår. Herregud det var så sykt gøy, det var som å være på tivoli liksom - Tiiiidenes magesug og adrenalinkick, haha. Så gjett om jeg gleder meg da! Jeg har forresten aldri sett en Rolls Royce i virkeligheten før, herreguud så fin den var, og spesielt inni. Å sitte baki mens den kjørte var helt amazing, no words liksom. Det er noe heelt annet. Og den kan dere faktisk leie gjennom meg - Den passer perfekt til bryllup blant annet. Også digger jeg at døren åpnes motsatt vei (haha), det gjorde liksom det lille ekstra.

Denne helgen har virkelig vært helt fantastisk, så den skal jeg leve lenge på! Jeg har så mye annet gøy i vente også. Nå er jeg egentlig klar for å innta senga ganske snart. Jeg var ikke hjemme før klokken ni i kveld så litt mat og en god dusj gjør susen nå. Vi snakkes i morgen <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness


Likes

Comments

FOR en dag, jeg kan ikke huske sist jeg hadde en såå bra dag. Jeg sov helt til klokken ett og ble vekket av sola som skinte gjennom vinduet. Jeg hadde absolutt ingen planer, og den følelsen av å våkne opp i nytt sengetrekk til sol og blå himmel og vite at jeg ikke skal gjøre en damn shit var så amazing at jeg ville gråte, haha. Jeg har ikke hatt fri fra noe som helst på typ sju uker, så dette trengte jeg virkelig. Ingen møter å springe til, ingenting å stresse for, bare meg, favoritt byen og mine ønsker. Jeg spiste frokost klokken to, fikset meg og dro ut. Jeg måtte selvfølgelig ta en tur opp på takterrassen vår for altså, se da! Hvor digg er det ikke å ha en takterrasse så høyt oppe midt i byen? Jeg kjente jeg bare ble glad i livet og generelt sett alt når jeg stod der oppe og så utover byen. Man kan se alt der oppe, sykt chill. Tenk å spise frokost der oppe da, ah det skal jeg gjøre ganske snart. 

Etter en liten tur på "toppen av Oslo" så tok jeg trikken til Oslo S, gikk litt rundt om i Karl Johan og kjøpte denne døøds fete jakka! Jeg føler meg som en tyggis kule i den, haha men en jævlig kul en! Meg og min bubblegum jacket! #inlove

Etter noen timer ute så dro jeg hjemover da telefonen begynte å gå tom for strøm (haha krise). Når jeg satte meg på trikken fikk jeg telefon av Rikke og plutselig stod hun i døra. Vi gikk ut og tok litt bilder, handlet på butikken, tok enda flere bilder og dro opp i Meatstreet og spiste søtpotetfries. Vi hadde dessverre ikke tid til burger, men det skal jeg ta igjen i løpet av kvelden, hihi.

Altså jeg har ikke ord, jeg eeelsker den jakka! Og solbrillene mine, perfect match liksom.

Årh det er sykt kjipt at denne fantastiske gode og herlige jenta flytter fra meg allerede i morgen.. Hun reiser en måned til Australia før hun flytter til Danmark (heldiig), så det blir nok snart en Danmarks tur på meg også, hihi. Men jeg burde kanskje ta en tur hjemover først med tanke på at jeg ikke har vært der på typ et halvt år.

Alltid et smil om munnen når jeg inntar søtpotetfries!

Etter en tur oppe på Eldhuset dro vi videre mot Oslo S. Rikke dro på vorsh og jeg dro på Oslo City og kjøpte lipliner og lipstick på Mac. Jeg har gått i evigheter uten så nå måtte jeg faktisk bare kjøpe det. Passer perfekt at jeg fikk tak i det nå som jeg skal på fotoshoot i morgen også. For premium limousine vel og merke, men jeg må jo se bra ut da, hihi.

Nå skal jeg legge vekk macen for nå får jeg øyeblikk besøk av en venninne. Vi skal gå tur, spise burger, snakke og ha en koselig jentekveld. Også må jeg faktisk legge meg i normal tid, for jeg blir hentet før tolv i morgen tidlig. Ha en fin dag babes, vi snakkes i morgen! Lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset Behandling

Beklager mye nakenhet, men fyyfaaen sjekk dette syke skillet da! Jeg dro til Spraytanhuset på Majorstuen i dag og der møtte jeg denne herlige jenta i døra. Jeg ble vist inn på et rom der jeg fikk et nydelig hårnett (haha) og noe til å ha under beina slik at man ikke får farge der. Etterpå smurte hun en krem på tørre steder som knær og albuer slik at fargen ikke skal skjolde av. Selve behandlingen gikk kjempe raskt og var absolutt ikke ubehagelig. Mange er jo redd for å vise kroppen sin foran andre, men det ble gjort på en veldig profesjonell måte og det merkest - De har trossalt holdt på i flere år.

De holder til på Majorstua i Oslo, meen hold dere fast! De har spraytanhuset i Bergen også, wii! Det betyr at dere kjære vestlendinger som stort sett aldri opplever sol (hehe) også kan få denne freshe fargen! Jeg sitter for meg selv og beundrer skillet mitt typ hele tiden. I tillegg har det bare blitt mørkere og mørkere så jeg elsker den. Roomiene mine er super misunnelige så jeg anbefaler på det sterkeste å dra til Spraytanhuset dersom du ønsker en fresh farge nå på høsten. Fargen er helt nyyydelig, altså jeg har ikke ord. I tillegg kan man velge styrke også er den økologisk. Jeg har fått ekstremt masse positiv tilbakemelding på snapchat, det har mildt sagt tatt av så legg meg gjerne til der også dersom du ikke allerede følger meg (Maritaystevik). Jeg har filmet og tatt masse bilder av det i dag, så det ligger ute frem til i morgen. Sjekk ut nettsiden deres HER

Dagen i dag har vært ganske hektisk, men innholdsrik på en positiv måte. Først og fremst så fikk jeg endelig sovet ut, jeg våknet til at sola skinte gjennom vinduet og det var varmt og fint ute. Klokken tolv fikk jeg freshet opp vippene hos flinkeste Ioana. Etter det hadde jeg døds dårlig tid på meg og da klarte jeg selvfølgelig å ta feil trikk slik at jeg fikk enda dårligere tid, men jeg kom meg heldigvis frem til spraytanhuset klokken 16. Etter det var det direkte hjem igjen for å pakke og fikse meg til shoot, så jeg kom selvfølgelig for sent til den men det gikk heldigvis fint. Bildene ble døøds kule! Jeg gleder meg til å vise dem, og best av alt - Nå har jeg masse bilder til bloggen fremover.

Nå er joggebuksa på, jeg har ryddet rommet og fått i meg mat. Så tro det eller ei men jeg sitter faktisk planta godt i sofaen i stua foran tv´n. Hvem hadde noen gang trodd det? Men jeg skal øyeblikk på besøk da, haha. Men det er bare chill! Håper dere får en fantastisk fredagskveld. Lots of love <3

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Hei Hei kjære lesere! Nå er det bare noen timer igjen før det er helg for min del og jeg gleder meg veldig! Helgen er nemlig totalt fullbooket med masse masse gøy. I morgen skal jeg fikse vippene og rett etter det skal jeg ta Spraytan på Spraytanhuset, etter det igjen så skal jeg hjem en liten tur for å fikse meg og så skal jeg møte en Fotograf i sentrum klokken halv seks. Jeg har så mange å ta bilder for nå at jeg må faktisk bare få det gjort. I tillegg har jeg bare gammelt materiale til bloggen så det er på høy tid med noe nytt. Men alle disse gamle bildene får meg til å innse hvor fint hår jeg hadde etter at verdens flinkeste Joachim fikset det i april. Kanskje jeg skal få på tape hair igjen? Hmm, det blir i hvert fall ikke enda.

Anyways da, fredagen kan vel ikke bli stort bedre? På lørdag er planen å henge med venner, spise noe DIGG mat (burger), lage en treningsvideo med BootyBuilder båndene jeg fikk av Boostbox for hjemmetrening (på tidenes sykeste takterrasse), bruke morgenen på å endelig få tatt bilder for samarbeidspartnere, chille, gå tur, nyte sola, trene - ah, som jeg gleder meg. Kanskje jeg til og med får muligheten til å se en film, eller starte på en serie bare fordi at jeg faktisk har muligheten, haha. På søndag skal jeg på fotoshoot for Premium Limousine, så det blir gøy! Og på toppen av alt det så har det meldt strålende sol hele helgen og sola skinner nå også. Livet dere, det er faen så fint ass!

Ha en fin dag, vi snakkes! <3 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset Innhold//

Hei Hei, håper dere har hatt en bra dag så langt! Jeg tenkte å fortelle dere litt om Beauty Ghost masken i og med at jeg legger ut så mange bilder av den på mystory. Jeg får jo så klart en del spørsmål om den faktisk funker, og gjør den egentlig det? Vel, det er en grunn til at jeg bruker den så ofte som jeg gjør med tanke på hvor lite tid jeg egentlig har til overs - Så ja, den funker!

Jeg har samarbeidet med Decrusto over lengre tid nå, og hvorfor gidde å samarbeide med hudpleie produkter som ikke funker? Makes no sense. Det finnes tusenvis av hudprodukter der ute og derfor er det sykt vanskelig å vite hva man skal gå for. Jeg har jo den svarte masken også som de lager for å fjerne hudormer, men jeg må helt ærlig si at den hvite er min store favoritt! Den svarte er sykt bra den også, virkelig - Men jeg er veldig pinglete når det kommer til å rive den av (hihi) og derfor blir den mindre brukt enn den hvite.

Jeg har fått en del spørsmål om den hvite også er vond å rive av med tanke på at flere av dere har brukt den svarte, og nei så absolutt ikke. Den er sykt behagelig å ha på, den lukter super fresht og er utrolig enkel å ta av. Og når du først har fått den av så merker du forskjell med en gang, virkelig altså. Det er derfor jeg bruker den såpass ofte, den er 110%. Jeg klarte selvfølgelig å miste min på flyplassen i sommer men de sendte meg heldigvis en ny en fordi at jeg faktisk ikke klarer meg uten, hihi. Jeg eelsker den! Følelsen når man tar den av er utrolig god. Huden føles glatt og myk og så ser den utrolig nok mye mer fresh ut også - Etter bare en (!!) gang.

Men hvordan funker den?

Først og fremst er det viktig at all sminke er borte, masser så et jevnt lag i hele fjeset og la den sitte i ca. 30 minutter. Dra den forsiktig av og påfør min favoritt ansiktskrem - Liposome Facial Cream. Jeg bruker den hele tiden! Easy as that! :-)

Generell info om produktene finner du HER (Beauty Ghost Mask) og HER (Liposome Facial Cream).
Produktene er ikke testet på dyr.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

//Sponset Innhold//

Hei Hei! I forrige uke så fikk jeg en pakke fra Boostbox levert i posten og jeg ble overrasket over hvor mye kult som var i den! Boostbox er nemlig Norges eneste treningsboks/fitnessboks. Det er litt av det samme opplegget som Flinkbisk om noen har kjennskap til det. Du melder deg inn gratis og så får du en slik eske med forskjellig treningstilbehør og snacks tilsendt en gang i måneden. Det er så sykt kult og for en motivasjonsboost! Hvem vil vel ikke få tilsendt en pakke med slikt varierende innhold? Og best av alt - Det koster bare 289 kroner! Jeg fikk bootybuilder treningsbånd (som jeg har hatt lyst på leenge), protein popcorn, matboks fra PF, break up sjokolade fra Bodylab, pukka te, sports bh, energi drikk og litt småting utenom. Det er i hvert fall verdt langt over 289 kroner, også er det jo litt ekstra gøy når man ikke vet hva som kommer.

Om dere vil komme i gang med trening eller bare vil ha en ekstra motivasjonsboost så råder jeg dere til å bestille denne! Tenk hvor gøy da! Det er jo både ting du har lenge og goder du kan kose deg med med god samvittighet! Klikk på linken HER for å komme til nettsiden. Dere kommer definitivt ikke til å angre, og som alt annet i 2017 så er det ingen binding! Sjekk dem ut på Instagram (boostbox.no) også, der får dere se bilder fra tidligere pakker og få litt mer oversikt! Og ikke glem å tagge dem i bildene dine <3 Jeg skal teste ut mine bootybuilder bånd på den nye takterrassen veldig snart, så da kommer det mest sannsynlig en liten film om hjemmetrening!

Jeg fikk forresten også dette super freshe settet fra Better Bodies i posten her om dagen. Jeg eelsker det, ååh så sykt behagelig å ha på! Jeg bruker det hele tiden. Dere får kjøpt jakka HER og joggebuksa HER <3

Ha en fin dag! 

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Eeeendelig dere, herregud som jeg har gledet meg til dette! Nå sitter jeg godt planta i sofaen med mine nye roomies og ser på film, spiser candy og snakker. Jeg føler meg skikkelig hjemme her og jeg elsker rommet mitt. Det er sååå koselig og bare det å ligge i sin egen seng igjen var helt amazing. Jeg var overlykkelig da jeg våknet i dag tidlig. Det er så utrolig deilig og endelig få orden på livet uten å være avhengig av noen andre. Jeg har ikke ord, det er bare så ubeskrivelig fint etter alle problem jeg har havnet i tidligere. Jeg har i hvert fall lært hva jeg skal holde meg unna i framtiden, og jeg skal i hvert fall ikke dele økonomi med noen før jeg er typ 79+. Nå står jeg på egne bein (det tok bare 21 år, heh..) og det føles såå bra.

Jeg har alltid likt meg veldig godt på Løkka, det er så koselig her. Mange fine parker, fine bygninger og mitt hovedproblem fremover - meatstreet, ohmygood. Å være nabo til favoritt restaurantene mine er krise. Hver gang jeg får besøk tar jeg dem alltid med til meatstreet. Jeg har også tydeligvis laget en ny tradisjon med storebror om å henge der et par ganger i måneden for å snakke, spise burger og chille. Stemningen der er så fin og maten er magisk, maaagisk.

Jeg har jo overtatt rommet til Rikke, som dessverre flytter til Danmark snart.. Typisk nå som vi ble så gode venner, men hun klarte visst ikke å dra helt enda for hun skal tydeligvis sove på rommet en uke til sammen med meg, haha. Alt som skjer i livet mitt virker ikke lenger å være tilfeldig for alt har en sammenheng. Jeg møtte Rikke på nach for lenge siden og da hadde jeg tidligere sett på denne leiligheten. Nachet havnet jeg på fordi at alt kræsjet med de jeg bodde sammen med før og dermed avlyste jeg yacht partyet og dro på Sirkus. Og det var kun fordi at jeg ble invitert dit fordi at de igjen hadde lest bloggen min og ville at jeg skulle feire bursdagen min der. Skjønner dere? Jeg skjønner det ikke helt selv, alt det positive i livet mitt har en sammenheng til noe negativt. Det er så mange ting som spiller inn liksom. Alt negativt som har skjedd har alltid ført til noe bra, men nå føler jeg at jeg er på rett spor og der skal jeg fortsette.

I morgen starter jeg på diett også, så nå trør jeg både chips, sjokolade og snop i gapet. Men jeg er super sliten så jeg skal øyeblikk legge meg i senga mi, åh så lykkelig jeg er for å sove i den igjen, haha. Det var i grunn litt trist å dra fra guttene også, men fy søren så mange fine minner vi klarte å lage på den lille tiden. Det er jeg evig glad for <3

Vi snakkes i morgen babes, håper dere får en super fin uke!

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments

Jeg kan nesten ikke huske hvordan livet var før jeg begynte å blogge, spiste jeg virkelig uten å ta bilde av maten liksom? (hihi) Å starte bloggen som tidligere het maritaystevik.blogg.no er det beste valget jeg har tatt i hele mitt liv. Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle komme noen som helst vei utenom det at jeg enkelt og greit syntes det var gøy å skrive og ta bilder. Jeg hadde ikke trodd at det skulle gi meg samarbeidspartnere, muligheter, nye venner, at jeg skulle få så mange lesere eller at det skulle bli så mye "oppmerksomhet" rundt navnet mitt.

For to år siden i dag satt jeg helt alene hjemme i den nye leiligheten i Oslo. Jeg hadde akkurat flyttet hit, min daværende samboer var offshore og en god venn av meg (Olav) var i militæret i kongens garde. Jeg kjente absolutt ingen i Oslo og visste egentlig ikke helt hva jeg gjorde her heller. Men spontane meg vil alltid oppleve noe nytt og dermed flyttet jeg helt uten videre til denne nydelige byen. Jeg hadde faktisk bare vært her en gang tidligere da jeg bodde på Olympiatoppen med idrettsklassen året før.

Anyways, jeg hadde et kamera men ikke pc da min var knust. Olav sov hos meg i to dager og vi lå som slakt på hversin sofa og så på disneyfilmer i 24 timer i strekk. Da han dro på søndagen glemte han heldigvis pc´n sin (haha), så jeg tenkte lenge over om jeg skulle opprette en blogg eller ikke. Jeg hadde såå lyst, men var så ufattelig redd for responsen. Jeg sendte ut en snap til alle jeg hadde på lista og fikk utrolig mye positiv feedback. Jeg fikk låne pc´n til Olav frem til jeg fikk min egen og dermed opprettet jeg bloggen som har endret alt. Det kriblet i magen og det var utrolig skummelt, jeg kunne absolutt ingenting og tenkte hele tiden over alle negative ting som skulle komme min vei. Men jeg beit tennene sammen og gjorde det heldigvis allikevel.

Begynnelsen var treg.. Det var veldig gøy å blogge men det var jo ingen andre som kjente meg enn de som bor på Vestlandet og vet hvem jeg er fra før av. Lesertallet gikk oppover i blant og etter hvert så tok det seg litt opp. I januar 2016 kom min første sponsor, Shadowtans. De sendte meg en melding via Facebook og spurte om jeg ville bli sponset mot produkter, og jeg ble jo i ekstase og syntes at det var såå stort (haha). I begynnelsen av februar spilte jeg inn en reklamefilm og der møtte jeg verdens beste Roar (kjent som Mr. Diet). Min ekstra pappa siden (hihi), han har virkelig fått mange telefoner fra en gråtende Marita. Han var både coach og støttespiller og betyr uendelig masse for meg. Hver gang livet har kræsjet så har jeg satt meg på toget til Larvik. Så for et par dager siden så ble han veldig glad da jeg endelig ringte for å fortelle om alt positivt som skjedde i livet, hihi. Etter shadowtans kom treningsshop, følger skalaen på Instagram gikk veldig oppover og etter hvert som jeg la ut skikkelige bilder og reklamerte masse på bloggen så har det i grunn bare gått en vei - Spesielt etter at jeg begynte å bli mer personlig.

Dere har nå vært med meg gjennom to brudd (med samme person), flytting til Stord, Haugesund, Stord, Oslo, Stord igjen, Larvik og så endelig tilbake i Oslo. Livet har vært en berg og dalbane for min del og det er sykt rart at jeg bare kan gå tilbake i arkivet å lese om alt, se hvordan alt har endret seg og se hvordan jeg har utviklet meg. Det er også sykt kult og jeg er så ufattelig glad for at jeg gjorde det. På veien har jeg blitt kjent med utrolig mange kule mennesker. Jobbene jeg har hatt i Oslo har jeg fått gjennom bloggen og mange av kontaktene har også kommet via den. Operasjoner etter operasjoner (ufrivillig), depresjoner i etterkant av operasjonene, rusavhengighet på legemidler, rusproblem i forhold til eksen, jeg har endt opp uten plass å bo tre ganger, jeg har havnet skikkelig på "kjøret" med tanke på at jeg sluttet å trene og brukte både hverdagene og helgene på fest og tull. Jeg har kuttet ut venner, mistet folk jeg er glad i, ja dere har fått sett mye. Og det å skrive ned mye av det som har skjedd offentlig har hjulpet meg utrolig masse - Overraskende mye faktisk.

Dere skulle bare visst hvor mange meldinger jeg har fått i fra både yngre og eldre jenter som sliter med kjæresteproblem, angst, depresjoner og dårlig selvbilde - Og den beste følelsen i verden er å kunne være til hjelp på grunn av at jeg skriver åpenlyst om ting ut i fra egen erfaring. Jenter har sendt meg bilder av kroppen sin som har forvandlet seg helt uten videre og sagt at jeg er deres største motivasjon. Jeg har faktisk fått en del meldinger fra gutter også som ser på meg som en motivator innen trening og i livet generelt - Og andre ting som ikke betyr så mye at det er nevneverdig.. Men slike ting løfter opp hverdagen min utrolig mye, og heldigvis andre sin - Og bare det i seg selv er stort for meg. Å kunne inspirere andre er helt fantastisk, og nå får jeg meldinger hver eneste dag både på snapchat og Instagram om hvor mye jeg inspirer. Det gjør meg så motivert til å fortsette og om ting går galt så er det alltid noen der som pusher meg til å stå på videre. Da jeg sluttet å trene og begynte å drikke annenhver dag så fikk jeg faktisk kjeft av flere jeg ikke aner hvem er på snapchat, og mange ville nok tatt det negativt til seg. Jeg derimot syntes det er drit kult at jeg så gode følgere som gir beskjed når det begynner å gå for langt. Takk for at dere er der, tusen hjertelig takk!

Jeg hadde ikke taklet alt like enkelt som jeg har gjort uten deres hjelp og støtte. Små ting gjør store forskjeller, tro meg. Men oppi alt kaoset så har det i grunn gått ganske greit. Bloggen har jeg liksom alltid hatt, uansett hva. Og ja, jeg har vært på nippet til å legge ned både den og instagram, slutte å snapchatte og gi meg totalt.. Lov meg at dere aldri vil la meg tenke slik igjen, bare lov meg det. Jeg vil ikke gå glipp av fremtidens muligheter, for jeg vet at de kommer. Bare siden april i år har jeg blitt kontaktet av Nouw som er portalen jeg blogger på nå, fått tilbud om kontrakt, jeg har en hel haug med samarbeidspartnere og må nå faktisk si nei til flere som spør. Jeg takket blant annet nei til Premium White for en stund siden, men har nå tatt opp samarbeidet og fått min første pakke som jeg gleder meg til å teste. Jeg har nå tolv stykker å ta bilde og skrive for - Tolv stykker! Det er ganske mange, og flere av dem hadde jeg aldri trodd skulle sponse meg. Jeg har kommet inn i teamet til Nutramino som har gitt meg såå mye. Jeg får muligheten til å bli coachet av Tommi på 24fitness som ikke en gang lenger tar på seg oppdrag om coaching, og han har vært pro coach i alle år. Vi skal markedsføre alt, jeg får hjelp med bilder, diett, alt og jeg er så takknemlig for det! Det er så mange muligheter, ja jeg har til og med privatsjåfør, haha. Så neste helg skal jeg på fotoshoot med dem også, iih livet!

Jeg sier bare; Aldri la noen stå i veien for å gjøre det du ønsker. Jeg var livredd, liiiivredd for å opprette bloggen. Og ja gud hjelpes så mye dumt jeg har skrevet gjennom disse to årene, men det er jo på en måte som å vokse opp bare i form av skrift. Jeg ser tilbake på innlegg bare et halvt år tilbake i tid og tenker O M G. Det er mye dumt og mange berg og dalbaner, men sånn er det for alle. Forskjellen er at jeg skriver det ned og gjør det synlig. Bare ikke la noen tråkke på deg enten du vil blogge, bli verdens beste fotballspiller, stille i fitness, bli kunstner, sanger eller whatever - GJØR DET DU HAR LYST TIL. For to år etterpå så sitter jeg her med muligheter jeg aldri hadde hatt ellers, og slik kan det bli for deg og.

Bare gjør det, easy as that.

Også et liite tilbakeblikk!

Det er ikke vanskelig å se hvordan verdiene endres fra bilde til bilde i hvert fall. Fra trening til utseendet og alkohol og tilbake til trening og det jeg elsker. Livet dere.. Det er fint, men det er faen meg med mye man skal gjennom også! Så ta det hele med et smil, og som sagt - Gjør det du ønsker. Ikke tenk på hva alle andre mener om deg, for folk mener nemlig noe om alle uansett.

Mystory - Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Likes

Comments