Dere trodde at dere ikke skulle høre noe mer fra meg. Ikke sant? Vel, nå fikk jeg en stor trang til å skrive noen ord.

Det er så utrolig masse som har skjedd på de seks månedene jeg ikke har blogget. Slutten på svangerskapet var veldig slitsomt. Jeg fikk svangerskapsdiabetes og fødselen startet og stoppet i flere omganger. Jeg var rett og slett helt utbrent. Men kjære lesere:

05.juli klokken 14.17 ble jeg mamma til verdens fineste lille skatt på Molde sykehus. Etter en knalltøff fødsel kom han ut på siste forsøk. Ingenting kan måle seg med den følelsen. Vår lille perfekte Maximilian på 3460 gram og 51 cm kom tre uker før termin.


Tiden etter har heller ikke vært helt som forventet, da vår lille skatt dessverre fikk kolikk. Og nå seks måneder etter sliter vi enda. Det er grunnen for at bloggen har blitt lagt helt bort. Vi har virkelig måttet kjempe oss gjennom dagene med gråt fra morgen til kveld. Det er ingenting verre enn å se sitt barn ha så store smerter, uten å kunne gjøre noe med det.

Alle sa det alltid går over ved tremåneders alderen, men det skulle dessverre ikke være like enkelt hos oss. Heldigvis har det blitt bedre nå, men det er langt i fra bra. Så nå krysser jeg bare fingrene for at det snart skal gå helt over.

Ord kan virkelig ikke beskrive min kjærlighet for den lille gutten der!

Jeg håper dere ble glad for en liten oppdatering. Og om det er av interesse så dukker det nok sikkert opp noen innlegg i ny og ned.

Godt nyttår kjære lesere :-D

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Oh lord, for noen døgn dette har vært. Jeg var på legetime på fredag og der viser det seg at magemålene mine har skutt i været på kun 14 dager. Og selv har jeg jo også kjent helt siden jeg var på sykehuset et enormt press i magen. Jeg sitter jo omtrent å sover om natta, fordi jeg ikke får puste når jeg ligger flatt. Og siden jeg ble sendt på sykehuset for over en to uker siden, skulle de sende meg time til oppfølging siden hun kunne konstantere at mini var 17% over gjennomsnittet i vekst og at jeg hadde for mye fostervann. Selvfølgelig hadde de glemt å sende meg ny time.

Etter legetimen på fredag ble jeg igjen sendt rett ned på sykehuset, der de kunne se at enda mer fostervann hadde hopet seg opp og denne damen kunne også konstantere at han var en stor gutt. Hun kom fram til at han var 18% over gjennomsnittet. Og hun ville gjerne sende meg videre til St. Olavs i Trondheim for å finne ut eventuell årsak, da det kan være noe som feiler mini. Og der har vi vært i dag etter en lang helg uten søvn og bekymringer.

Og nå sitter jeg rundspilt som bare det. Hun mente at jeg ikke hadde sååå mye fostervann og at han kun var 11% over gjennomsnittet. Hun kunne heldigvis heller ikke finne noe feil med mini med det hun kunne sjekke ut nå i dag - så nå gjenstår resterende tester når han blir født og tett oppfølging for å følge med fostervannet og om noe eventuelt skulle dukke opp med den lille gutten vår.

Dette her er virkelig noe av det verste som finnes. Og gå slik å være redd. Nå gleder jeg meg bare til han bestemmer seg for å komme til verden, så jeg får kose, klemme og kysse den lille skatten vår! Fram til da må vi bare prøve å holde oss positiv og krysse fingrene for at det kommer en frisk og rask gutt. ❤️❤️

Likes

Comments

Du vet når du står og lager mat eller baker og tenker: "fy svarte, nå blir det fine bilder på bloggen.." Vel, slik ble det altså ikke i det plastikkposen bestemte seg for å smelle i et stort smell og hele kjøkkenbenken og gulvet ble smurt inn i smørkrem. Åh, dette er så typisk min flaks.

Og i all forbannelse endte det med at jeg smurte resten av kremen som var i posen med en skje på muffinsen og slengte de på et fat og gomlet i vei, haha. Her kan dere se det nydelige resultatet:

​Heeeldigvis var det flaks i uflaks. De smakte himmelsk - så nå skal jeg rigge meg til i sofaen med pelspledd, spise muffins og se Skam. Håper dere får en superfin kveld kjære lesere! 💙

Likes

Comments

Neste uke skal jeg på besøk hos min kjære frisør og venninne. Og nå er jeg virkelig klar for litt forandringer. Håret mitt er så tykt og umulig nå, noe det altid blir når jeg har latt det være i fred en stund. Så dette kråkereiret trenger virkelig jevnlig med oppmerksomhet for å holde seg noenlunde.

Nå tror jeg at jeg skal gå for å tynne det ut drastisk, klippe det en god del kortere og farge det lysere - så jeg bare kan stripe etterveksten når den kommer. Hva tror dere om det? Det skal i hvert fall bli mye bedre nå til sommeren og ikke minst nå som jeg skal bli mamma. Tviler på at det blir så mye tid til hårfiksing på morgenen.

Jeg tenker noe slikt som dette i farge, men selvfølgelig noe kortere klipp. Åh Jesus, dette blir skummelt. Nei da, jo da!

Likes

Comments

​Som de fleste sikkert husker spurte jeg tidligere om en fin plass å reise med kjæresten for å slappe av. Og jeg har ikke fortalt hvor vi valgte å dra. Egentlig så ble vi enige om at det kanskje ikke ble noe tur, siden vi dro til Trondheim og kjøpte oss ny bil og vi hadde en god del å gjøre hjemme. Men plutselig hadde Mikkel fikset alt, eneste jeg trengte å gjøre var å pakke. 

Han hadde bestilt opphold på Angvika - gamle handelssted. Og det var helt fantastisk. Er det en plass jeg virkelig kan anbefale for de som ønsker å ta livet med ro og samle krefter så er det dette nydelige hotellet i Angvika. Hele atmosfæren på hotellet gidde uttrykk for at her skal du slappe av og kose deg. 

Rommene var store og gjennomført i gammel stil - uten TV. Aldri har jeg vært så glad for å ikke se en TV på et hotellrom. Da er det alt for lett å bli sittende å glo på den. Men istedenfor ble det til at vi satt oss ned nøt noe godt å drikke og hadde all fokus på hverandre. Nesten litt romantisk, hihi.

Mikkel hadde også bestilt en fem-retters meny til kvelden. Og igjen, alt var gjennomført fra start til slutt. Og et veldig pluss i boka for alkoholfri alternativ til vinmeny, istedenfor for å måtte velge en cola. Ingenting å klage på her heller. 

Uten tvil skal vi tilbake hit og jeg anbefaler virkelig denne plassen. 

Likes

Comments

De siste dagene har det virkelig vært skikkelig sommerstemning her i Kristiansund. Og det kunne virkelig ikke passet meg bedre, siden jeg bare kan glemme alt av sko og klær for tiden. Jeg har fått så mye vann i kroppen at det er helt ufattelig. Så nå har jeg kjøpt meg en sommerkjole, nye sandaler i to nummer større enn vanlig og en bikini, så får jeg krysse fingrene for at været har kommet for å bli. 

Har også begynt å pakket fødebagen. Realiteten slo meg virkelig i trynet da altså. Herreguuud, tenk - om ikke mange ukene er jeg mamma. Det kribler i kroppen bare av å tenke på det. Jeg gleder meg sååå utrolig mye til å møte den lille gutten vår! 

Hva pakket du i fødebagen? 

Likes

Comments

Graviditetsuke: 34.

Termin: 24. juli.

Trimester: Tredje og siste trimester.

Dager igjen til termin: 51 dager.

Neste kontroll: 10.juni.

Kjønn: Vi får en liten gutt.💙👶🏼

Navn: Vi har ikke helt bestemt oss og vil nok heller ikke bestemme oss før vi får hilse på den lille. Det står mellom to navn, som vil bli holdt hemmelig til det er avgjort.

Innkjøp: Nå er alt i hus, bortsett fra et febertermometer jeg ønsker meg.

Mammaklær: I og med at magen vokste som ugress med en gang graviditetstesten viste positivt var det ikke mange uken etter at mammaklærne kom i hus. Men nå syntes jeg tights og strømpebukse er mye mer behagelig å gå i. Jeg får nesten litt panikk av at noe strammer nederst på magen.

Utålmodig: Ja, nå begynner jeg å kjenne på utålmodigheten altså. Jeg gleder meg så utrolig til han kommer.

Søvn: Jeg sover utrolig godt på natta og sier heller ikke nei takk til en liten ettermiddags-dubb på sofaen etter en slitsom dag.

Strekkmerker: Ja, har fått noen på brystene og noen på sidene.

Gravidmage: Ja, den kom veeldig tidlig.

Vektøkning: ca. 13 kilo.

Aktivitet: Nå for tiden så syntes jeg han er mye roligere enn før, men det er fortsatt noen gode spark og bevegelser flere ganger om dagen.

Mat cravings: Sjokomelk.

Plager: Har en god del ubehag og smerter opperst i magen. Men det kommer mest sannsynlig av at han ligger 17% over gjennomsnittet i vekst og at jeg har for mye fostervann.

Bilde av magen:

💙👶🏼

Likes

Comments

Nå er det igjen en god stund siden jeg blogget sist. Dagene flyr og jeg føler jeg ikke får gjort en damn shit. Formen er fin bortsett fra at jeg har smerter i øverste del av magen i ny og ned. Det var så ille en dag sist uke at jeg måtte en tur innom sykehuset. Og der kunne de finne ut av lille mini ligger 17% over normalen i vekst og at jeg hadde for mye fostervann, så nå blir det mye kontroller framover.

Nå ligger jeg langflat på sofaen og har nettopp bakt boller til meg og min kjære. Så nå skal vi kose oss med tv og nybakte boller. Det skal virkelig nytes!

Jeg vil uansett takke alle mine trofaste lesere som stikker innom for å se om det har kommet ut noe nytt. Jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg nå! 💙💙

Som dere ser, så begynner "mini" å bli veldig stor.

Likes

Comments

Nå er det en evighet siden jeg bloggen sist. Dagene flyr avsted og jeg føler jeg ikke får gjort noe som helst, bortsett fra å slappe av og forberede meg til mini kommer til verden om noen uker. Men jeg måtte selvfølgelig innom å ønske dere gratulerer med dagen.. 🇳🇴❤️

Håper dere har hatt en super fin feiring, det har iallfall jeg hatt, selv om det begynner og bli veldig tungt å drasse rundt på magen i sandaler og ballerinasko. Jeg har fått helt sykt med vann i føttene, så noe annet skoalternativ er bare å glemme.

Likes

Comments

Nå er det evigheter siden jeg har lagt ut noe på bloggen. Og det er rett og slett bare fordi jeg har hatt en god del å gjøre og samtidig har ikke sykdommen villet samarbeidet noe særlig. Så den siste tiden her har faktisk vært litt tøff. Men jeg håper at det vender seg og at jeg kan føle meg litt bedre snart.

I går fikk jeg e-n-d-e-l-i-g klarsignal til å søke uførepensjon, så nå er søknaden sendt inn. Jeg vet ikke helt hva jeg skal føle om det hele. Altså, det er ikke noe drømmesituasjon å sitte som 21-åring og må søke uførepensjon. Men jeg blir bare flinkere og flinkere til å godta at slik er det. Jeg har ikke noe valg, så da kan man like godt gjøre det beste ut av det.

Jeg skal prøve å få lagt ut en svangerskapsoppdatering snart også. Lillegull vokser som bare det nå!💙

Likes

Comments