Bilder

Idag den 26/6-17 är ingen vanlig dag idag är dag då jag och mitt hjärta Andreas blev tillsammans för exakt 10 år sen alltså 26/06-07 kan inte fatta att tiden går så fort och det är så fantastiskt att vakna upp vid din sida, att få vara med dig varje dag och att få leva mitt liv tillsammans med dig är det bästa på hela jorden. Kan inte tänkta mig ett liv utan dig. Hoppas att man får tillbringa många år till med dig och att får bli gammal med dig. Du är den mest fantastiska människan på jorden. Älskar dig så otroligt mycket går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Har en låt som kan beskriva i 10 del av min kärlek till dig

Jonas Gardell - Aldrig ska jag sluta älska dig.

Tusen miljoner pussar och kramar till dig älskling ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lagat

Glad Midsommar.
Börja dagen på jobbet, sen hem till hjärtat för en underbar och mysig kväll.
Det blev toast skagen till förrätt och grillar karré till middag med hemma gjord potatissallad och lite bea. Men ett avslut av jordgubbar och glass. Avslutar kvällen med tv mys.

Likes

Comments

Bilder

Vädret här hemma regn på ena sidan och soligt på den andra sidan.

Likes

Comments

Skapat

Var på dop i lördags med min vän Emma för våran vän Camillas dotter. Så söt hon va

Likes

Comments

Bilder

Ser så mysigt ut när man killar ut genom fönstret och ser hur solnedgången lyser upp träden i sina fina färger.

Likes

Comments

Bilder

Passa ju riktigt bra att vara ledig idag. Hoppas vädret håller isig så det blir en bra sommar för oss alla. Kram där ute.

Likes

Comments

Bilder

Idag har jag och Ante varit med två av mina underbara syskonbarn, min mamma och med min brors tjej. Efter en stund på SCA dagen så kom även min brors tjejs barnbarn tvillingarna med sin pappa. Det va lite aktiviteter fullt barnen. Dom fick kolla på lite djur, rida höst, kasta pil, kasta boll, sumobrottas ansiktsmålas m.m. Åt grillade hamburgare.

Likes

Comments