Lace-up Playsuit Yoins

#nouwoutfit

Jeg elsker denne blonde jumpsuiten i hvitt! Den så ut som en topp da jeg først åpnet pakken og jeg var skråsikker på at den passet en 10-åring, men bestemte meg for å prøve den likevel og ble veldig positivt overrasket! Jeg bruker XS til vanlig, men bestilte denne i XXS og den passet perfekt. I tillegg har den knyting i ryggen så jeg synes det er finere om knytingen bak spriker litt, enn at den blir for stor selv om knytingen er på det strammeste. Den er nok beregnet på jenter med litt større pupper da, det kan jeg godt poengtere siden det var ekstra god plass på det området. God helg!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Endelig fredag dere! Vil bare komme med en liten bemerkning angående forrige innlegg: Selv om jeg skriver om at ting kan være tungt så betyr det altså ikke at jeg har det helt forferdelig. Jeg har det fint, men realiteten er at ikke alle dager er like og noen ganger gir kroppen beskjed om at den trenger en pause, muligens fordi den har tatt i mot for mye påkjenning fysisk eller psykisk over tid. Jeg synes det er viktig at vi alle forstår at det er helt normalt.

Fredag er uansett den beste dagen i uka og den er alltid etterlengtet! Det har vært hardt å stå opp denne uken, men jeg har blitt flinkere til å legge meg tidligere fordi jeg vet jeg trenger det. Jeg elsker å sove, men har en tendens til å nekte og legge meg, noe som har vist seg å gi større konsekvenser nå enn noen gang før. Søvn er virkelig undervurdert og utrolig viktig for at vi skal fungere som vi skal. Jeg er faktisk overrasket over hvor godt jeg har sovet denne uken og tror det er starten på en sunn rutine for kropp og sinn, jippi!

Uken min så langt har for det meste bestått av jobb og trening, men jeg fikk også endelig sjansen til å se "Dunkirk" på kino og danse salsa på Mexico i går. Jeg har hatt lyst å se Dunkirk siden den kom ut og kan virkelig anbefale alle å se den. Snakk om reality-check på høyt nivå. Vi har det faktisk så sykt godt i Norge at jeg satt der med en klump i magen da jeg tenkte på hvor mange mennesker i verden som våkner opp til krig og elendighet hver dag. Tanken på at det er noens hverdag er så forferdelig at jeg nesten begynner å gråte mens jeg skriver om dette. Se filmen!

Så fra noe veldig alvorlig og over til noe overfladisk. Dere som følger meg på instagram @marita_lynn, har kanskje også fått med dere at jeg har klippet håret og stripet den mørke bunnen min (jeg angrer på sistnevnte). Som mange andre jenter har jeg alltid spart til langt hår, men det virker håpløst og er like deilig hver gang jeg klipper det litt kortere og blir kvitt de slitte tuppene. Rather short than damaged sier jeg bare. Håper dere har hatt en fantastisk fredag så langt. God helg! ♥

Likes

Comments

I am not interested in competing with anyone. I hope we all make it.


Hei dere! I dag har jeg lyst å skrive om et tema som jeg føler er veldig tabubelagt blant unge selv om det er greit å snakke om. Vi er en del av en generasjon som ikke skal vise svakhet og som skal være best til alle døgnets tider. Vi skal være smartest, penest, snillest, høyest utdannet og vellykket. Vi skal ha en god jobb, helst eie noe selv og ha en fin bil. Vi skal ha alt våre foreldre muligens hadde og mer. Realiteten er at unge i dag sliter med med psykisk helse enn noen gang. Vi sliter oss ut altfor tidlig og så føler vi oss mindre verdt, svake og mindre vellykket fordi vi ønsker å være som alle andre og MÅ nå de målene vi har satt for oss selv, for å bevise for oss selv og spesielt alle andre at vi er gode nok.

Jeg har hatt en utrolig fin sommer, men plutselig sa det stopp. Jeg var utslitt, tappet for energi og vond i kroppen. Press kan være overveldende. Kroppspress, prestasjon, livsstil, utdanning, jobb. Alt dette kan være overveldende for tider, men det finnes også en annen type stress som kan snike seg innpå deg og slite deg ut uten at du innser det før det er for sent. Noen mennesker kan ha veldig store forventninger til deg, stille høye krav og stå over deg som en mørk sky til alle døgnets tider uten at du vet det. Etter hvert blir kanskje denne kontakten mellom dere, som du tror er normal, en humørdemper og stressfaktor som faktisk påvirker deg mer enn du er klar over. Makt, hersketeknikker og manipulering er noe vi alle kan være mottakelige for uten at vi tenker over hva som skjer. Vi er mennesker og det er selvfølgelig en positiv egenskap å håndtere stress på en god måte, men vi blir alle stresset over forskjellige ting, samtidig som dette kan gi forskjellige konsekvenser. Lytt til kroppen din. Det er det viktigste tipset jeg noen gang kan gi deg. Lytt til kroppen din, smertene du kanskje ikke har lagt merke til at du har og ikke minst, lytt til følelsene dine. Det er du som skal leve med deg selv resten av livet og det er kun du som vil kjenne på det om du ikke er lykkelig. Husk at INGEN har rett til å fortelle deg at du ikke føler det du føler. Ikke vær din verste fiende ved å trykke deg selv enda mer ned. Vær din egen bestevenn fordi det er det DU trenger.

Vi har så mange formeninger om hva som er akseptabelt eller ikke. Jeg tror spesielt at vi jenter skal bevise oss selv ekstra mye for å slippe kommentarer om at vi er det svakere kjønn eller håndterer visse situasjoner og hendelser på en "dårligere" måte enn menn. Det er helt greit at man passer inn i den stereotypiske beskrivelsen av "kvinne", men det betyr verken at vi er svakere kjønn eller mindre verdt. Kvinner og menn har fysiske forskjeller for en grunn og det er fakta at en mann ofte er fysisk sterkere enn kvinnen, men so what!? Jeg er sikkert ikke den eneste som har hørt at en mann fungerer bedre som leder fordi han ikke er så impulsiv eller lar dømmekraften sin påvirkes av følelser. På en annen side så er vi kvinner flinkere til å be om hjelp når vi trenger det og oppsøke lege dersom vi mener at det trengs. Mange menn sliter nettopp fordi de holder alt inni seg eller lider av dårlig selvinnsikt. Vi har ALLE positive og negative sider som enten er bestemt av fysikk, gener, miljø eller rett og slett en del av din personlighet. Selv så føler jeg kanskje for mye, men jeg er fullt klar over det og vil heller være klar over mine følelser enn å gå rundt som en tikkende bombe. Vi er mennesker og vi er ikke perfekte. Vi har alle ting vi sliter med og erfaringer som kanskje har satt sine spor. Vi har alle tanker om oss selv og livet som ikke alle kan høre. Vi har kanskje usynlige skader eller smerter som plager oss hver dag uten at vi gir opp. Vi er alle forskjellige og vi prøver så godt vi kan med det vi har. I hope we all make it.


Likes

Comments

Jeg er sliten. Denne uken blir tilbragt på Sørlandet hvor det eneste jeg skal tenke på er mat og søvn.

Det regner. Vanndråpene føles lette mot huden. Tiden stopper. Akkurat nå skulle hun ønske at hun kunne telle regndråper for alltid. Hun har egentlig aldri likt regnet, men det er bare regn. Vanndråper som føles lette mot huden. Det er godt vi er vanntette tenker hun. Det føles plutselig trygt, for det er faktisk umulig å drukne i regnet.

Likes

Comments


Nå har jeg brukt Hair Luxious og Betakaroten gold i litt over 1 måned og jeg lovet at jeg skulle skrive en anmeldelse. Først og fremst må jeg bare si at jeg var veldig skeptisk siden jeg har prøvd en haug produkter og tilskudd i håp om å gi håret mitt næring uten resultatet. Når det er sagt så tror jeg faktisk at Hair Luxious fungerer. Det er jo ikke alltid så lett å vite 100%, men jeg har reagert flere ganger på at håret mitt er mindre flokete etter vasking og at det blir supermykt når det har tørket. Det føles mye sunnere ut av en eller annen grunn og da kom jeg til å tenke på tablettene jeg har tatt daglig den siste måneden. Jeg valgte å abonnere ved bestilling og dermed lå min andre boks med Hair Luxious automatisk i postkassen i går. Konklusjonen er at jeg kan anbefale dette produktet og synes absolutt det er verdt et forsøk!Betakaroten gold har jeg også tatt like lenge, og jeg var faktisk såpass dristig at jeg tok 2 tabletter daglig i 3 uker, selv om det motstrider anbefalt daglig dose. Min mening om dette produktet er usikker på. Jeg føler ikke at jeg ble brunere i varmen, men kanskje jeg må ta de i en lenger periode for å merke forskjell. I så fall skulle jeg ønske at effekten merkes fortere, jeg har nemlig lest at det tok flere måneder før @Annemwidvey oppnådde den effekten hun ønsket, men det visste jeg ikke om før ferien. Da hadde jeg nok planlagt litt bedre slik at jeg kunne testet det ut skikkelig :-)


Likes

Comments

Jeg har så og si jobbet hele sommerferien, men er utrolig glad for at jeg får muligheten til å reise selv om det bare er en helgetur eller lignende. På søndag og mandag var jeg i skikkelig tankemodus og fant ut at jeg faktisk har en del ting å se frem til, noe som er ekstra stas.

Det sies at vi mennesker har godt av å ha noe og se frem til slik at man holder seg motivert og fokusert i hverdagens ensformighet, men jeg har aldri kunnet relatert skikkelig til det før nå. Nedenfor kan dere se mine planer for tiden som kommer, i tillegg til at det mest sannsynlig blir en sydentur i januar. Siden jeg kun har hatt 2 uker betalt ferie i år, er det et must å reise på nyåret siden jeg absolutt fortjener det og har rett på 5 betalte ferieuker i 2018. Halleluja det blir bra!


WHAT'S NEXT?

1. Messetur til Oslo med overnatting

2. Prosjektansvarlig tur til Danmark

2. Helgetur til Rosfjord Strandhotell i Lyngdal

3. Studietur til Israel

4. Langhelg til London


Jeg sitter også og vurderer om jeg skal begynne å studere igjen. Det er ikke snakk om omskolering eller studier over lenger tid, men jeg har funnet ut at jeg har veldig lyst å ta ett semester i Markedsføringsledelse på BI. Vi utvikler oss tross alt hele livet, så hvorfor ikke? Jeg er motivert, har lyst å lære mer og det er relevant for jobben min. Eneste ulempen er at det vil ta tid, må prioriteres og kan bli mye på en gang med tanke på at jeg jobber fulltid og har hund. Jeg må nok tenke på det litt til, men vi får se hva som skjer. Ha en super tirsdag ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links


GREEN & BLUE

God morgen! Nå som vi allerede er i august tenkte jeg at det var på tide med litt nye farger i hjemmet. Jeg har perioder der jeg skifter ut sengtøy, pynteputer og et par pynteting for å ha en hovedfarge som går igjen. Det setter liksom en helt ny stemning selv om man ikke gjør drastiske endringer hver gang. Ikke sant?

Denne gangen har jeg gått for en blåfarge i stuen, og et mørke grønt sengtøy. Jeg er jo vanligvis dronningen av duse pastelltoner, men det er godt med litt forandring som kan brukes sammen med de duse fargene jeg allerede har hjemme. Neste ting på to-do listen min nå er å gå gjennom garderoben for å renske opp. Det trengs virkelig, så nå må jeg bare få planlagt når det skal gjøres og sette av tid til å gjøre det! Ha en fin søndag da :)

Likes

Comments

Say how you feel. Leave the job you hate. Find Your passion. Love with every ounce of Your bones. Stand up for things that matter. Don't ever settle. Don't apologize for who you are. Be fucking brave.

I kveld reiser jeg til Haugesund igjen for andre helg på rad. Hvem vet hva som egentlig skjer der borte? Vel.. det får dere kanskje vite etter hvert, men det jeg kan si er at jeg er i fritt fall. Jeg føler meg faktisk fucking brave fordi jeg kunne aldri ha forutsett dette da jeg ble singel igjen i fjor høst. En ting er at love is everywhere, men en annen ting er å være åpen for det. Jeg er så lykkelig for tiden og hadde aldri trodd at lyset i enden av tunellen ville være så vakkert.

Det er virkelig sant at "You never know how strong you are until being strong is the only choice you have". Jeg har faktisk vært gjennom en del humper i veien og jeg vet at livet ikke er en dans på roser. Jeg vet at livet kan overraske deg når du minst aner det, både positivt og negativt, samt at livet ikke tar hensyn til dine drømmer og mål. Jeg har alltid visst at jeg tåler en støyt og er sterkere enn man skulle tro både fysisk og psykisk, men til og med den sterkeste kan ende opp i en situasjon som ikke er bra for dem. Livet kan være en utfordring, men det finnes også mennesker som på en eller annen måte klarer å komme inn under huden din og bryte deg ned sakte, celle for celle.

"Sometimes it takes an overwhelming breakdown to have an undeniable breakthrough".

Heldigvis oppdager man det som regel før det er for sent. Bare husk at du, og kun du, er ansvarlig for din egen lykke. Hvis du befinner deg i en situasjon eller sammen med et menneske som tar fra deg den lykken, eller former deg om til noe du ikke er, eller vil være, så gjør noe med det. Ikke sløs tiden din på situasjoner og mennesker som aldri kommer til å være en del av den lykken. Close that goddamn door and walk away.

Jeg ser så mange jenter som virkelig tror at de IKKE fortjener bedre. De tror at de ikke er gode nok, at de ikke fortjener lykke og at de ikke fortjener å bli behandlet bedre. Jeg skal si dere en ting: DU fortjener ALT det og mer. Sett deg selv først, vær din egen bestevenn og vær SNILL med deg selv. Finn de menneskene som er like glad i deg som du er i dem.

Kjærlighet i sin sanne form er ren, tålmodig, velvillig og utholdende. Den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig. Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget, er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde. (Utdrag fra 1. Korinterne 13:4-8).

"Love does not delight in evil but rejoices with the truth".

Know Your worth and don't ever settle.

Be fucking brave.

Likes

Comments

Hei dere! Her kommer endelig et eget innlegg om den nye isbaren i Stavanger. MooGoo Ice Cream House åpnet i Kirkegata for et par uker siden og drives av fire islendinger som savnet en egen iskrembutikk. Venninnen min er også fra Island og sier at til og med selve isen er islandsk. Cool, ikke sant?

Vi måtte selvfølgelig innom for å trykke i oss en kaloribombe eller to, for hvem sier vel nei til is?! I hvertfall ikke islendinger.. og det kan jeg skrive under på for jeg har aldri sett noen spise så mye is som Anita. Det var veldig mye å velge mellom, men vi bestilte hver sin MooGoo spesial og fikk spørsmålet om liten eller stor. Jeg var usikker, men Anita sa liten og det viste seg å være mer enn nok for min del også. Min MooGoo spesial bestod av følgende: Blanding av vanilje- og sjokoladeis med snickers, nøtter og jorbær. Mmmmmmmm!

Likes

Comments

#samsonchorizo

På søndag stod vi faktisk opp relativt tidlig og spiste frokost på hotellet. De hadde en egen glutenfri avdeling, men flere av brødproduktene var uspiselige siden de hadde vært frosset. Etter frokosten fikk vi slappet av litt til før vi måtte sjekke ut. Heldigvis hadde vi ikke så mye å pakke så vi bare samlet alt i bagen og fikk plassere den på et bagasjerom til vi skulle reise. I mellomtiden var det heldigvis nydelig vær så vi nøt solen mens vi gikk en tur bort til Rådhuset og ned til kaien.

Etter en gåtur i sola begynte vi å bli sultne igjen og satte oss ned for å spise lunsj på SAMSON. De hadde utrolig mye godt på menyen men valget falt på listen over "Sunne Supersandwicher". Anita spiste en Samsonvegetar og jeg en Samsonchorizo med salat, stekt gambas, aioli og søt chilidressing. Glutenfritt brød til begge såklart og det kan absolutt anbefales! Vi bestilte hver sin pommes frittes ved siden av, så vi var ikke så sunne heller da, hihi.

Likes

Comments


Dance as if no one were watching. Love like you´ve never been hurt.

And live every day as if it was your last.