Fotografert av: Photographer Joachim Steinbru, Steinbru Models .

Hei dere! For en drøy måned siden hadde jeg siste photoshoot før høsten. Vi tok bilder på en av jærstrendene og det var spesielt utfordrende siden vi var to som skulle tas bilder av samtidig. Selv om vi sikkert har forskjellige favoritter, ble jeg veldig positivt overrasket da jeg fikk se resultatet og håper dere liker bildene.

Denne uken har egentlig hatt en ganske grei start. Jeg hadde en rolig dag i går i form av ingen planer, men likevel en veldig aktiv dag. Jeg fikk både laget middag, tatt en powernap, jogget med Luna og presset inn en intervall- og styrketreningsøkt på kvelden. Hadde ikke vett til å legge meg på en normal tid da, men det er jo ikke noe nytt. I dag skal jeg på kino med Anita og i morgen gleder jeg meg til gratistimen min med voksing og farging av øyenbryn hos Brow Rebelle. Jeg kan jo absolutt ikke klage når jeg får perfekte øyenbryn til catwalk for Mitt Bryllup bryllupsmesse i helgen. Ha en fin dag videre. Stor klem fra meg ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fotograf: Photographer Joachim Steinbru, Steinbru Models.

God mandag dere! Jeg må bare si at jeg blir så glad av å ha så mange gode mennesker rundt meg. Jeg er en person som hater å be om hjelp. Jeg hater å innrømme at jeg trenger hjelp, hater å be om det, og hater å ta i mot. Heldigvis har jeg noen gode mennesker i livet mitt som tilbyr å gjøre små ting for meg som jeg setter så utrolig stor pris på. Det kan være alt fra å gi meg blomster, levere mat til meg, eller sy inn et kostyme fordi jeg ikke har nok tid. I mine øyne er dette kjempestore ting som kan lyse opp hele dagen min og som jeg absolutt ikke tar for gitt. Livet består av små gleder som kan gjøre en stor forskjell for noen selv om det ikke ser sånn ut.


My favourite feeling is when someone does something and your immediate thought is "I love you". It could be something small or stupid or very typical of them, but they do it and your brain is just like yeah, that's why I love that human.


Jeg har lært at man skal utføre gode handlinger uten intensjonen om å få noe tilbake. Man gjør det fordi man bryr seg, fordi man kan eller rett og slett fordi det føles godt å gjøre godt. Husk at en liten ting for deg kan være en stor ting for andre. Aldri tenk at du har for lite å gi, for det kan oppleves som mye sammenlignet med ingenting.

Likes

Comments

Jeg forstår ikke hvordan dere får alt til å gå rundt for tiden strekker ikke til. Hvis jeg tenker to år tilbake i tid så satt jeg hjemme i sofaen med Luna som arbeidssøker dag inn og dag ut. Jeg jobbet litt, men hadde så mye fritid at det ble en vane. Tiden gikk fort, men når jeg sammenligner dagene jeg har nå så forstår jeg virkelig ikke hvordan jeg hadde tid til noe som helst. Nå skal det sies at det er stor forskjell på å ha hund alene, fremfor med en samboer, men likevel. Jeg jobber hver dag som alle andre, men skal jeg trene eller gjøre noe annet etter jobb så er dagen over før jeg får satt med ned i sofaen.

Middag er et kappløp om tid, vasking og tørking av klær har jeg ikke tid til i ukedagene, handle mat er stress og vasking av leilighet kan du bare glemme med mindre det er søndag og jeg ikke har vært ute dagen før. Noen andre som kjenner seg igjen?

I dag skal jeg på komlemiddag til mams og det gledes! Glutenfri komler er faktisk like gode som vanlige, om ikke enda bedre og hvem sier vel nei til middag hjemme hos mor? Ikke jeg! Ha en super dag alle sammen og nyt lillelørdag for vi er halvveis til helg!

Likes

Comments

Hei! Jeg vet det har vært stille siden jeg var i Israel sist uke, men det har vært en del dårlige nyheter å ta innover seg. Farfaren min døde mens jeg var der og denne uken har min morfar vært syk og innlagt på sykehuset. Det kommer heldigvis til å gå bra med morfar da, så det er jo godt. Typisk at alt kommer på en gang, ikke sant? Jeg har kjent litt på det at jeg synes døden er skummelt, og det har jeg faktisk syntes siden jeg var liten da jeg kunne finne på å tenke på akkurat dette etter leggetid. Det er en helt naturlig del av livet, men tanken på det gir meg en ekkel tomhetsfølelse som jeg helst vil la være å kjenne på.

Det har også vært en liten "wake up call" for meg med tanke på at livet er for kort til å bare la dagene renne avgårde eller irritere seg over mennesker som man ikke orker å ta opp kampen med. Jeg kjenner at jeg er klar til å gjøre det som gjør meg lykkelig, og jeg har faktisk ikke tid til å la noen stå i veien for det eller la meg bli herset med fordi jeg heller velger å svelge en kamel eller to. Carpe fucking diem sier jeg bare.

Så over til litt lettere hverdagssnakk. Jeg lover at jeg skal skrive et eget innlegg om Israel, men det krever litt mer tid enn jeg har akkurat nå. Det er fortsatt travle tider på jobb og enda travlere skal det bli med tanke på at vi skal flytte inn i nye lokaler i desember (the busiest time of the year). Det blir mye overtidsjobbing, men samtidig blir det utrolig spennende å flytte.

Akkurat nå gleder jeg meg utrolig masse over at det er fredag fordi dette blir en utrolig hyggelig helg. Etter jobb i dag skal vi ha bursdagsmiddag for lillebror på Egon, etterfulgt av oktoberfest i kveld, og i morgen blir det burger, bowling og konsert med Stavangerkameratene. God helg!

Likes

Comments

Hei dere! Vi ankom Israel sent fredagskveld og har hatt travle dager med bussing og fullt program fra tidlig morgen til ettermiddag. Vi bor på Sheraton hotel i Tel Aviv og har vært innom både Latrun, Jeriko, dødehavet, Jerusalem og Netanya. I går var vi også på Yad Vashem, holocaust museum.

Sett bort ifra mye historie og god mat er det nok dødehavet og holocaust museumet som har satt størst spor så langt. Følelsen av å bli løftet opp av vannet da vi badet i dødehavet var helt ubeskrivelig, mens holocaust gav veldig sterke inntrykk og mye følelser som kan være overveldende, men samtidig viktig å oppleve og kjenne på hvis du besøker Israel.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Forrige uke var jeg syk og som jeg sa i fredagens innlegg så håpet jeg på å bli helt frisk i løpet av helgen og det ble jeg. De to neste ukene har vi messe på jobb og det er naturligvis utrolig hektisk, noe som selvfølgelig er en bra ting. Jeg trodde for så vidt at ferien min for i år ville bestå av de to ukene jeg tilbrakte i Montenegro i juni, men nå viser det seg at jeg har tre turer til foran meg. Fredag reiser jeg til Israel og i oktober skal jeg en tur til Barcelona og Palma, Mallorca. I tillegg skal jeg til London i desember med mamma på vår årlige weekendtur med shopping av julegaver og alt annet vi får lyst på. Håper dere har hatt en fin uke så langt :)

Likes

Comments

Sminke av FACE me

Hei alle sammen! Kan hende det er litt dårlig kvalitet på disse bildene siden de er tatt med mobilen, men sånn er det av og til når man ikke har tid til å finne frem kameraet for å posere. Jeg pleier ikke å være en fan av slike nærbilder, men føler at dette er mye mer ekte.

Denne uken har vært helt beyond travel og midt i intervalltreningen min mandags kveld forstod jeg at jeg ikke er helt i form. Jeg var litt vond i halsen forrige helg, men drakk endel te og tenkte ikke noe mer over det før jeg ikke klarte å puste og begynte å se stjerner under treningsøkten. Jeg ble så dårlig at jeg tok en pause for å få pusten igjen og bestemte meg for å bare ta noen lette øvelser før jeg måtte kaste inn håndkleet. Jeg har fått beskjed fra flere at jeg må være flinkere til å ta vare på meg selv, men staheten kan man virkelig leve lenge på. Det har vært så travelt på jobb at jeg ikke har hatt tid til å være syk, men i går hadde jeg hjemmekontor slik at kroppen fikk slappe av litt selv om jeg jobbet hjemmefra. Jeg føler i hvert fall at jeg er på bedringens vei nå og håper at det forsvinner helt i løpet av de neste dagene. I helgen skal jeg bare sitte barnevakt for mine tre tantebarn og ta det helt rolig. Ønsker dere alle en fantastisk fredag og god helg!

Likes

Comments

Sminke: FACE me / Brudekjole: Agape Norge / Bilder: Steinbru Models

På lørdag var det byfest i Sandnes og jeg var en av modellene som skulle gå catwalk show for Agape Norge. Kjolen jeg hadde på meg var en nydelig prinsessekjole og jeg er helt målløs over responsen vi fikk fra folkemengden. Jeg følte meg rett og slett som en prinsesse og det er vel målet når man skal velge ut den riktige brudekjolen før den store dagen. Er du en kommende brud? Da må du ta turen innom Agape Norge, for dyktigere mennesker finner du ikke. They will make you shine!

Hva synes dere om bildene? Det ligger også ute en sneek peek video i forrige innlegg for de som ikke har fått det med seg. Tusen takk til Agape Norge, Face | me kilden og Steinbru Models for en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hei alle sammen! I forrige innlegg nevnte jeg at jeg skulle være brud for en dag, men nå skal dere få en full rapport. Etter Utopia-festivalen på fredag var jeg heldig som kunne møte uthvilt til sminke og hår kl 12:00 på lørdag. Vi var ganske mange som skulle bli dullet med og sånt tar tid, men det er alltid like gøy uansett om det er litt venting. Siden både jeg og Anita var der brukte vi de små pausene innimellom slagene til å ta bilder av oss selv og leke litt med kameraet. Da klokken slo 13:30 var jeg ferdig dullet, snøret igjen i ryggen og klar til å vise frem den nydelige prinsessekjolen min på catwalken. Jeg er i gang med et eget innlegg til dere med bilder av selve kjolen og et par bilder fra catwalken, så det kommer! I mellomtiden kan dere sjekke ut instagram @ marita_lynn dersom dere er nysgjerrige. Ønsker dere alle en fantastisk mandag :-)

Likes

Comments

God morgen dere! Rett etter jobb i går kastet jeg meg rundt og hoppet rett på bussen til Stavanger Konserthus for å få med meg Utopia 2017! Det var en fantastisk kveld med fine folk, god musikk og høy stemningsrapport. Jeg skal ikke lyve på meg og si at jeg er full av energi i dag, men om litt skal jeg møte opp på sminke og hår før catwalk show i sandnes. Jeg gleder meg sånn til å bli dullet med og vise frem en fin kjole. Jeg tenkte faktisk at jeg skal prøve å få til en liten "behind the scenes" film hvis jeg får lov. Krysser fingrene for fint vær og masse folk. Møt opp i Langgata, sandnes for byfest, masse tilbud og catwalk show klokken 13:30! See you there.

Likes

Comments


Dance as if no one were watching. Love like you´ve never been hurt.

And live every day as if it was your last.