Foto: Cecilie Moy / Cecilie Moy Photography

Hår og sminke av: Beauté Fatale

Før helgen ble jeg spurt om jeg hadde mulighet til å bli med på Agape Norges lanseringsfest for 2018-kolleksjonen. Jeg hadde planlagt å rydde og vaske i leiligheten på lørdag, men ofret gledelig den oppgaven for å være ambassadør for Agape. Nå har jeg vært med på en del arrangementer i det siste, men jeg kan ikke si noe annet enn at jeg elsker det! Menneskene, stemningen, lykkerusen, kjærligheten og de nydelige kjolene. Hva mer kan en jente ønske seg? Se mer av denne nydelige kjolen og lanseringsfesten på Instagram @ marita_lynn ♥
Disse nydelige ansiktene fikk jeg også æren av å jobbe med igjen, og bøyer meg i støvet for så dyktige mennesker skal du lete lenge etter. Beauté Fatale drives av Karsten Nordvik (høyre) sammen med Kine Rønneberg (midten venstre) og frisørlærling Synne Rønneberg (venstre). Jeg lover deg at du kommer til å føle deg som en prinsesse så lenge du er i deres hender. Salongen finner du i Sandnes til høyre i en rundkjøring og rundt en sving ♥ Nå skal jeg spise en stor porsjon med lasagne før jeg åpner godteposen og skrur på en film. Happy Halloween dere!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Photographer Joachim Steinbru / Steinbru Photography

         She cried not because she was weak.                                     She cried because she had been strong for too long. 


God søndag alle sammen! Jeg har hatt en utrolig fin helg med konsert på fredagen, samt 8-retters middag og Halloween fest på lørdag, men akkurat nå vil jeg egentlig bare dele litt tanker med dere en søndags morgen. Jeg har lenge hatt lyst å skrive om det å være sliten, bare fordi det er noe vi mennesker sjeldent snakker om. Vi er så opptatt av å være positive, lykkelige og "perfekte", men for mange av oss er det bare en maske. Vi er ikke roboter, vi er mennesker med tanker og følelser. Det er helt naturlig å være sliten og noen av oss er til og med så slitne at vi er utmattet. "Fatigue" som det så fint kalles på engelsk. Et ord vi nordmenn ofte får opp i google når vi skal være vår egen lege fra sykesengen, men som få av oss egentlig forstår. Utmattelse.

"Milleniumsgenerasjonen", "oljebarna", kall oss hva du vil. Ifølge de eldre så er vi en svakere generasjon som ikke har klatret i trær og blitt skitne på hendene. Vi har fått alt servert på sølvfat og får alt vi har lyst på. Feil. Det kreves så mye mer av unge i dag enn det har gjort noen gang før. Vi skal være best i alt og blir fortalt at vi kan få til hva enn vi bestemmer oss for. Feil.

Vi er psykisk syke, fysisk syke, utmattet og "svake", men vi skal ikke lytte. Vi skal være best og kan tross alt gjøre hva vi vil. Trenger ikke lytte til kroppen, trenger ikke hvile, trenger ikke å være lykkelig på ekte. Det vi trenger er en god jobb, eie noe selv og kjøre oss selv så hardt på alt vi tror vil gjøre oss lykkelig at vi blir utmattet før vi omtrent har fått begynt. STOPP! Det er lov å være sliten. Det er lov å lytte til kroppen. Det er lov å ta en pause. Lytt til kroppen din og ta faresignalene på alvor. Uten god helse og livsgnist er du ingenting annet enn et tomt skall. Forhold deg til magefølelsen, og kanskje viktigst av alt: Lev.

Likes

Comments

i want to sit on a kitchen counter in my underwear at 3 am with you 

in my underwear at 3 am with you

and talk about the universe for hours


Jeg liker Instagram feeden min så godt akkurat nå at jeg har ikke lyst å legge ut et eneste bilde til. Fargene, dusheten, femininiteten. Ahh..! Endelig fredag og jeg er i full sving med enda en travel helg. I kveld er jeg klar for taco og Xplosif Hip Hop festival: Izabell Isah Plaster Kiddo Wayra Lings & Pinkfade på Tou Scene. I morgen skal jeg være ambassadør for Agape Norge i salongen på dagtid og lørdags kvelden tilbringes i Stavanger by, utkledd som katt/leopard med noe godt i glasset. Husk å følge meg på Instagram @ marita_lynn for daglige oppdateringer. Jeg skal få tatt noen snikbilder i morgen, men i mellomtiden vil jeg ønske dere en herlig fredag og god helg ♥

in my underwear with you

Likes

Comments

Jeg lovet å legge ut litt om Israel, men har ikke funnet frem bildene før nå. Jeg skrev et kort innlegg og la ut et par Instagram bilder mens jeg var der, men nå kommer det litt bedre bilder og mer informasjon for dere som synes det er interessant. Nå skal det sies at jeg ikke engang husker hva alle byene heter, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Først og fremt så bodde vi på Sheraton Hotell i Tel Aviv og bildet ovenfor var utsikten min fra balkongen i 8. etasje. Det gikk rett og slett ikke an å stå opp på feil fot eller være morgengretten med denne utsikten fra hotellrommet.
Bildene her er tatt da vi besøkte Jesu døpested. Ned trappene til venstre kunne man dyppe seg i det hellige vannet og det var så mye folk i hvite kapper at det var nesten umulig å komme frem. Jeg fikk likevel duppet tærne før jeg satte meg ned for å se på alle de andre som skulle døpes i stedet.
Her er bilde av to kvinnelige soldater. Jeg er usikker på reglene i Israel, men før dette bilde ble tatt opplevde jeg at et par menn i uniform ikke fikk lov å bli tatt bilde av. I dette tilfellet var det i hvert fall helt greit for jentene og som dere ser er de fullt bevæpnet, noe jeg syntes var skremmende og uvant.
Her står jeg så klar til å dyppe tærne i Dødehavet. Tenk at Dødehavet er - 430m under Middelhavets overflate og er jordens laveste punkt. På vei ned passerte vi også "The lowest bar in the world". Jeg kan ikke engang begynne å beskrive hvordan det var å bade i Dødehavet. Først og fremst så var det ikke mulig å gå stødig uti fordi hele havbunnen bestod av sort gjørme som plutselig slukte det ene beinet ditt. De fleste kravlet og kavet for å komme seg ut og når du først var uti så fløt du så heftig at du bare kunne glemme å snu deg på magen eller sette føttene nedi. En helt surrealistisk opplevelse som absolutt ikke kan beskrives godt nok, den må oppleves. Jeg følte meg i hvertfall ganske baktung der jeg lå på ryggen og prøvde å snu meg rundt i vannet som en strandet hval. Det var umulig!
Utenom det jeg har skrevet så langt var jeg også en dag i Jerusalem og en dag på Yad Vashem - The Holocaust History Museum. Yad Vashem var en utrolig sterk opplevelse som muligens får deg til å gråte, samtidig som du går ut med en tomhets følelse som kan ta litt tid å riste av seg, men det er et historisk museum som burde besøkes. Ellers kan jeg si at en langhelg absolutt ikke er nok til å se alt dette landet har å by på. Jeg håper å få muligheten til å reise tilbake og ha mer tid på meg en gang i fremtiden. Shalom.

Likes

Comments

Steinbru Photography / Steinbru Models

Hei søte, fine, fantastiske mennesker! Tiden løper fra meg og det beklager jeg, men her er en update fra forrige helg. Ukene går som regel bare til jobb og trening, så det får bare være.

Er det noen gifteklare sjeler her? Sist helg var det nemlig Mitt Bryllup Bryllupsmesse på Clarion Hotel Air. For min del startet det hele med catwalk øving på lørdagen, etterfulgt av sminke & hår, samt prøving av kjoler og generalprøve søndags morgen før kick off 12:00. Nå er dette fjerde gangen jeg går brudemodell for Agape Norge og det blir bare bedre og bedre. De har virkelig de mest fantastiske kjolene som finnes og de ansatte er utrolig dyktige. Om jeg skal gifte meg en vakker dag er jeg sikker på at det blir vanskelig å bare velge èn kjole!

Må jo være lov å tulle litt selv om man bærer en brudekjole vel? Hehe.. nå er jeg på vei ut dørene for å rekke litt styrketrening før mamma og jeg skal på shopping. I morgen skal jeg nemlig på en boudoir-inspirert photoshoot og er litt smånervøs. Bilder i undertøy er absolutt ikke min greie, men bildene skal verken være erotiske eller nude. Det skal være classy og feminint med følelsen av at jeg muligens er en brud som gjør seg klar til den store dagen sin. Ønsker dere alle en super helg!

Likes

Comments

Fotografert av: Photographer Joachim Steinbru, Steinbru Models .

Hei dere! For en drøy måned siden hadde jeg siste photoshoot før høsten. Vi tok bilder på en av jærstrendene og det var spesielt utfordrende siden vi var to som skulle tas bilder av samtidig. Selv om vi sikkert har forskjellige favoritter, ble jeg veldig positivt overrasket da jeg fikk se resultatet og håper dere liker bildene.

Denne uken har egentlig hatt en ganske grei start. Jeg hadde en rolig dag i går i form av ingen planer, men likevel en veldig aktiv dag. Jeg fikk både laget middag, tatt en powernap, jogget med Luna og presset inn en intervall- og styrketreningsøkt på kvelden. Hadde ikke vett til å legge meg på en normal tid da, men det er jo ikke noe nytt. I dag skal jeg på kino med Anita og i morgen gleder jeg meg til gratistimen min med voksing og farging av øyenbryn hos Brow Rebelle. Jeg kan jo absolutt ikke klage når jeg får perfekte øyenbryn til catwalk for Mitt Bryllup bryllupsmesse i helgen. Ha en fin dag videre. Stor klem fra meg ♥

Likes

Comments

Fotograf: Photographer Joachim Steinbru, Steinbru Models.

God mandag dere! Jeg må bare si at jeg blir så glad av å ha så mange gode mennesker rundt meg. Jeg er en person som hater å be om hjelp. Jeg hater å innrømme at jeg trenger hjelp, hater å be om det, og hater å ta i mot. Heldigvis har jeg noen gode mennesker i livet mitt som tilbyr å gjøre små ting for meg som jeg setter så utrolig stor pris på. Det kan være alt fra å gi meg blomster, levere mat til meg, eller sy inn et kostyme fordi jeg ikke har nok tid. I mine øyne er dette kjempestore ting som kan lyse opp hele dagen min og som jeg absolutt ikke tar for gitt. Livet består av små gleder som kan gjøre en stor forskjell for noen selv om det ikke ser sånn ut.


My favourite feeling is when someone does something and your immediate thought is "I love you". It could be something small or stupid or very typical of them, but they do it and your brain is just like yeah, that's why I love that human.


Jeg har lært at man skal utføre gode handlinger uten intensjonen om å få noe tilbake. Man gjør det fordi man bryr seg, fordi man kan eller rett og slett fordi det føles godt å gjøre godt. Husk at en liten ting for deg kan være en stor ting for andre. Aldri tenk at du har for lite å gi, for det kan oppleves som mye sammenlignet med ingenting.

Likes

Comments

Jeg forstår ikke hvordan dere får alt til å gå rundt for tiden strekker ikke til. Hvis jeg tenker to år tilbake i tid så satt jeg hjemme i sofaen med Luna som arbeidssøker dag inn og dag ut. Jeg jobbet litt, men hadde så mye fritid at det ble en vane. Tiden gikk fort, men når jeg sammenligner dagene jeg har nå så forstår jeg virkelig ikke hvordan jeg hadde tid til noe som helst. Nå skal det sies at det er stor forskjell på å ha hund alene, fremfor med en samboer, men likevel. Jeg jobber hver dag som alle andre, men skal jeg trene eller gjøre noe annet etter jobb så er dagen over før jeg får satt med ned i sofaen.

Middag er et kappløp om tid, vasking og tørking av klær har jeg ikke tid til i ukedagene, handle mat er stress og vasking av leilighet kan du bare glemme med mindre det er søndag og jeg ikke har vært ute dagen før. Noen andre som kjenner seg igjen?

I dag skal jeg på komlemiddag til mams og det gledes! Glutenfri komler er faktisk like gode som vanlige, om ikke enda bedre og hvem sier vel nei til middag hjemme hos mor? Ikke jeg! Ha en super dag alle sammen og nyt lillelørdag for vi er halvveis til helg!

Likes

Comments

Hei! Jeg vet det har vært stille siden jeg var i Israel sist uke, men det har vært en del dårlige nyheter å ta innover seg. Farfaren min døde mens jeg var der og denne uken har min morfar vært syk og innlagt på sykehuset. Det kommer heldigvis til å gå bra med morfar da, så det er jo godt. Typisk at alt kommer på en gang, ikke sant? Jeg har kjent litt på det at jeg synes døden er skummelt, og det har jeg faktisk syntes siden jeg var liten da jeg kunne finne på å tenke på akkurat dette etter leggetid. Det er en helt naturlig del av livet, men tanken på det gir meg en ekkel tomhetsfølelse som jeg helst vil la være å kjenne på.

Det har også vært en liten "wake up call" for meg med tanke på at livet er for kort til å bare la dagene renne avgårde eller irritere seg over mennesker som man ikke orker å ta opp kampen med. Jeg kjenner at jeg er klar til å gjøre det som gjør meg lykkelig, og jeg har faktisk ikke tid til å la noen stå i veien for det eller la meg bli herset med fordi jeg heller velger å svelge en kamel eller to. Carpe fucking diem sier jeg bare.

Så over til litt lettere hverdagssnakk. Jeg lover at jeg skal skrive et eget innlegg om Israel, men det krever litt mer tid enn jeg har akkurat nå. Det er fortsatt travle tider på jobb og enda travlere skal det bli med tanke på at vi skal flytte inn i nye lokaler i desember (the busiest time of the year). Det blir mye overtidsjobbing, men samtidig blir det utrolig spennende å flytte.

Akkurat nå gleder jeg meg utrolig masse over at det er fredag fordi dette blir en utrolig hyggelig helg. Etter jobb i dag skal vi ha bursdagsmiddag for lillebror på Egon, etterfulgt av oktoberfest i kveld, og i morgen blir det burger, bowling og konsert med Stavangerkameratene. God helg!

Likes

Comments

Hei dere! Vi ankom Israel sent fredagskveld og har hatt travle dager med bussing og fullt program fra tidlig morgen til ettermiddag. Vi bor på Sheraton hotel i Tel Aviv og har vært innom både Latrun, Jeriko, dødehavet, Jerusalem og Netanya. I går var vi også på Yad Vashem, holocaust museum.

Sett bort ifra mye historie og god mat er det nok dødehavet og holocaust museumet som har satt størst spor så langt. Følelsen av å bli løftet opp av vannet da vi badet i dødehavet var helt ubeskrivelig, mens holocaust gav veldig sterke inntrykk og mye følelser som kan være overveldende, men samtidig viktig å oppleve og kjenne på hvis du besøker Israel.

Likes

Comments


Dance as if no one were watching. Love like you´ve never been hurt.

And live every day as if it was your last.