Dagene bare flyver avgårde med jobb, mørketid og barn. Dagene går så fort og plutselig er det helg. Jul. Nyttår og ny måned. Nå er solen snart helt borte og det blir bare mørkere og mørkere ute. Hittil har det gått veldig fint. Prøver å spise sunt og variert og holde meg aktiv når jeg har mulighet til det. Le mye og senke skuldrene. Nyte. Jeg er livredd å havne i en depresjon igjen og det unner jeg ikke min værste fiende (joda, neida joda) så jeg prøver å gjøre så godt jeg kan for å unngå det.

Neste helg reiser jeg bort til Hamn i Senja. Veldig, veldig fin bursdagsgave <3 Herregud som jeg gleder meg. Det blir gøy å være der nå som vinteren er her. Har kun vært der på sommeren. Helgen skal nytes, for jeg sov som en engel sist gang jeg var der til bølgeskvulp og måseskrik.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Uken som nettopp har vært, har vært stressende og mye å gjøre. Hver eneste dag (voksen livet) hodepine etter hodepine, altfor mye å tenke på. Men jeg forstår at det er unødvendig å bruke så mye energi på ting som ikke er nødvendig. For det går bra. Det har det alltid gjort.

16 november fylte jeg 26 år og feiret den i helgen. Så utrulig deilig å gjøre seg ferdig med jobb og senke skuldrene på fredagskvelden, for å så slå håret løs på lørdagen. Feiringen var akkurat slik jeg ønsket meg og Karoline er så god. Vi hadde det morsomt som vi bestandig har det!

Søndag gikk til å sove lenge og dra på middagsbesøk hos oldeforeldrene til Oskar og Leah (far sin side) Føler meg veldig heldig som har dem i livet mitt. Resten av søndagen gikk til å ligge på sofaen med pizza, tv og en varm armkrok. <3

Følte meg veldig fin på lørdagen! Håret mitt begynner å bli lengre og jeg synes det er så gøy å kunne krølle det ordentlig igjen. Jeg har byttet "butikk sjampo" til en økologisk sjampo som inneholder mye godt, som skal gjøre håret tykkere og sunnere. Aner ikke om det funker, men håret vokser og sjampoen føles digg iallefall. Jeg er en sucker for økologiske produkter, vil prøve alt! Ønsker dere en fin start på uken!

Likes

Comments

Så langt har uken vært hektisk med jobb, møter og hverdagslivet som mamma. 2 dager til med jobb og møter, så er det helg med store bokstaver! Jeg kjenner når kroppen min sier stopp og trenger en pause. Føles ut som kroppen min blir "syk" når det er litt for mye å gjøre. Men så er det så inni helvete godt med fridager.

Jeg fikk mensen min i dag og har glefset i meg en stor plate med sjokolade og en pose julenisser. Ligger langflat på sofaen med god samvittighet og venter på at brøddeigen skal heve seg ferdig. Har begynt å leke husmor på ekte og baker mine egne brød. Ungene sa at det var de aller beste de hadde smakt. Husmorpoeng x 100 når ungene liker det man lager. *blinkefjes*

Likes

Comments

Pinterest

Likes

Comments

God mandag til dere! Det første jeg gjør før jeg vekker ungene er å lage en kopp kaffe og lese nyhetene. Det har blitt obligatorisk å gjøre dette i ukedagene. Jeg elsker å være tidlig oppe, for jeg føler jeg er helt "alene" i verden. Også er det ekstra koselig når det er mørkt ute og man kan tenne stearinlys.

Først og fremst: Green Peel Classic. Huden min har elsket behandlingen og produktene jeg fikk teste fra hun snille damen. Dette er min første ansiktsbehandling på flere år, så dette er en time jeg har gledet meg til å prøve og som jeg blir å gjøre jevnlig! Green Peel er uten kjemikaler og er 100 % naturlig av sine egne planter. Noe jeg og huden min setter stor pris på. Green Peel skal bekjempe aldring, opprettholde spensten og stramme opp, styrker og er bra mot uren hud og akne, redusere solskadet hud, porer og ujevn tone og skal gi masse glød!

Jeg har veldig sensitiv hud og ble veldig rød i ansiktet etter behandlingen, noe som er vanlig etter Green Peel Classic. Huden min ble babymyk og glødet! Virkelig. Hun damen som behandlet meg så tydelig forskjell og i tillegg nappet hun brynene mine uten ekstra betaling. Kanskje jeg skulle ta et hint? Haha neida.

Nå har det gått tre dager etter behandlingen og jeg er veldig fornøyd. Produktene som jeg fikk teste var rens, dagkrem og en bb krem. Jeg har alltid slurvet med hudpleie, men i det siste har jeg testet mye nytt og annerledes produkter som er økologiske og rene. Jeg har bestilt en stor pakke fra Korea med hudpleie som jeg gleder meg til å prøve!

❤️

Likes

Comments

Denne fredagen har vært veldig deilig og avslappende. Kan ikke huske sist jeg har koset meg så mye som i dag. Startet dagen først med en god treningsøkt, deretter dro jeg hjem og lagde en digg frokost! Jeg finner mye inspirasjon på Pinterest om dagen og i dag ble det søtpotet i skiver i ovn. Etter 15 minutt i ovn, var de gode og mjuke. Moset en avokado og kokte egg som pålegg. Uwæ, så godt! Og ikke minst sunt!

På formiddagen dro jeg til byen for en ansiktsbehandling, green peel. En liten bursdags gave til meg selv som snart har bursdag. Skal fortelle dere om det i morgen! Jeg er hjemme i Tromvika med familien, kosekveld med yatzy og altfor mye godteri og mat. God helg!

Likes

Comments

Nå som vinteren plutselig har kommet til Tromsø, har jeg bare lyst å kle meg i varme gensere. Rettere sagt: bo i dem resten av vinteren. Genseren jeg har på meg fant jeg på en bruktbutikk i Båtsfjord. Kjærlighet ved første blikk! Jeg har veldig lyst å strikke meg selv en slik genser, i en dus rosa farge. Men jeg må kanskje først og fremst gjøre ferdig lappeteppet!

Likes

Comments

Likes

Comments

Endelig kom snøen til oss også. Jeg har gledet meg skikkelig for det første snøfallet. Det kom ikke litt, men mye. Jeg har en deilig julefølelse i kroppen og har hørt på julemusikk og gått tur i skogen. Fått snø på tunga (stakk den så langt ut jeg klarte) og blitt kald og rød på kinnene. Ungene har også vært i ekstase over all snøen som har kommet og har vært ute å gått på ski og lekt mye. Skal se om jeg finner meg mine egne ski, for det har jeg ikke hatt siden jeg var liten. Det forstår jeg hvorfor. Jeg hadde ikke tålmodighet og ble fort sint når jeg ikke fikk til. Så jeg har gjennom årene kun brukt akebrett eller svarte søppelsekker ;-) God mandag til dere!

Likes

Comments

Likes

Comments