God morgen alle sammen! 😊
Beklager for mitt fravær i går men jeg blogget hos mafiafruene i går så derfor ble det fravær fra min egen blogg, dette er nok noe som kommer til å skje på tirsdagene fremover for det er i bunn og grunn et styr å ha to blogger å holde styr på en dag i uken, så tirsdager fremover kan dere følge meg der, og ellers kan dere følge mafiafruene generelt der er vi 5 jenter som blogger mandag - fredag og disse andre jentene jeg har bloggen med er helt fantastiske! ❤

I går hadde vi en skikkelig kose dag, jeg våknet rundt 10:30 og etter en stund så spurte mannen om vi kunne reise en kjapp tur ut fordi han skulle se etter ett eller annet så da gjorde vi det, var ikke lenge ute før vi dro hjem igjen og da brukte vi kvelden på å se film og spille kort, veldig koselig! ❤ Jeg setter så utrolig stor pris på de dagene, filmen vi så var som så men den var helt ok.
Filmen heter Shot Caller og handler om en forretningsmann som kjører bil i beruset tilstand og krasjer, han havner i fengsel og der inne skjer det mye! Vi følger på en måte livet hans fra flere år tilbake til "dagen" i dag. Jeg er som oftest veldig skeptisk til sånne filmer men denne klarte jeg å følge med på og jeg synes den var bra men det er nok en film jeg ser en gang og ikke mer liksom.
Etter filmen spilte vi kort også ble det ganske tidlig kvelden på oss faktisk siden mannen skulle opp 08:15.

I dag våknet vi av vekkeklokka, mannen dro og jeg sto like gjerne opp da han dro, så nå sitter jeg her med bloggen og kaffekoppen, skal veldig snart komme meg i dusjen og stelle meg litt for vi må ut å ordne med noen papirer og diverse også må vi kjøpe nytt toalettsete da vårt er knekt.
Ellers har vi ingen planer for dagen, vet jeg har en del klesvask jeg må ta så får vel begynne på det litt senere i dag tenker jeg.
Ønsker dere alle en super dag, så blogges vi senere!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 25 Lesere

Likes

Comments

hverdag

Først og fremst så beklager for super lite blogging denne helgen, men når kvelden har kommet så har jeg vært helt tappa for energi, jeg føler det har gått i ett med både rydding, besøk og det ene med det andre, så derfor har det blitt lite blogging, da jeg har prøvd å sette meg ned med bloggen foran meg har all motivasjon bare falt bort og ikke et eneste ord som har blitt skrevet heller, hehe!
Men tilbake til helgen vår, vi har fått gjort en del sammen med Olivia, på fredag var vi bedt til svigerinnen min, og etter noen timer der ble det hjem og stelle lille mor så legge hu, også ble det the voice på tv og ikke så mye annet for meg og mannen resten av kvelden, jeg snakket vel med Camilla og Tonje på video på fredag tror jeg, men var faktisk i seng før 00:00, så tydelig at jeg ikke var helt i slaget.

I går var våkna vi og jeg fikk gjort en del husarbeid siden vi skulle få besøk i dag, etter en stund bestemte vi oss for å reise en tur til Sandved parken for å mate endene, Olivia synes det var kjempe kjekt og hun fikk lekt litt i parken også før vi dro hjem igjen og startet med middagen, ble en stille og rolig kveld med film og bare masse kos med Olivia før hun skulle legge seg. Og på kvelden gjorde vi ikke stort egentlig, vi slappet av, mannen så serie som vanlig og ellers ingen ting spesielt som skjedde.
JO forresten, jeg stekte et lass med kjøttboller i går kveld da, haha!

I dag våknet vi rundt 09:30 alle mann, sto opp, spiste frokost og avtalte med søsteren om når de skulle hentes, vi bestemte oss for å reise en liten tur til parken i dag også for å mate endene og leke litt før vi skulle lage middag, ble ikke lange turen i parken før vi reiste hjem, når vi kom hjem så bare babla vi, ungene fikk prøve 3D greiene på tv'en vår og de synes det var så kjekt og klokka 15 ca startet jeg med middagen.
I dag ble det tacokylling kjøttboller, poteter, brun saus, makaroni og grønnsaker, det smakte helt fantastisk og er ganske fornøyd med egen innsats.
Og etter middagen ble det brå bestemt at vi skulle lage vafler så da var det bare å sette i gang med det, og det tok selvfølgelig litt tid men hadde godt selskap under steking så det gikk fint.
Mannen kjørte de hjem rundt 19-tiden så da var det bare å dusje Olivia, gi hun kveldsmat og legge hu, heldigvis sovnet henne super fort så tydelig at det var ei sliten men glad frøken som gikk til sengs i dag. 💓 BESTE følelsen i verden når hun har det bra.

Nå tenker jeg at jeg veldig snart skal legge meg, jeg kjenner jeg er rimelig sliten etter en super dag selv, så tror det blir veldig godt å finne sengen om en liten stund.
I morgen reiser Olivia til mammaen sin igjen så da blir det nok veldig stille og rart her hjemme!
Håper dere alle har hatt en fantastisk helg, det har hvert fall jeg!
Nå skal jeg snart finne senga så da ønsker jeg dere alle en god natt. ✨

Soloppgang en vakker fredags morgen.

  • 34 Lesere

Likes

Comments

Uken som gikk.

UKENS HØYDEPUNKT:
Denne ukens høydepunkt må nok være at vi har hatt en helt fantastisk helg med Olivia, vi har funnet på så utrolig mye kjekt!
Noe av det vi har gjort er at vi har vært i parken å matet endene, og det synes vesla var skikkelig stas!
Det kommer mer om helgen i et eget innlegg.

UKENS NEDTUR:
Har vel ingen nedturer denne uken tror jeg, annet enn at jeg har hatt en del gallestein anfall i helgen, noe som er utrolig kjipt, jeg orker jo ikke å være med på så mye som jeg ønsker.

UKENS FAVORITT MAT:
Det må nok bli tacokylling kjøttbollene jeg laget i går som ble dagens søndagsmiddag, vi har hatt svigerinnen min og nevøen til mannen på middag i dag og det var kjempe stas, glemsk som jeg er glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av middagen, men jeg tok bilde av kjøttbollene i går.

UKENS CRAVINGS:
Fetaost, av alle mulige ting liksom?
Jeg har aldri likt det tidligere men nå må jeg virkelig ha det i salaten.


UKENS INNKJØP:
Jeg har bestilt to nye telefon deksler, et til meg og et til mannen. Men jeg har ikke bilde nå, så bilde kan jeg legge ut i et innlegg da de kommer i posten.


UKENS FILM:
Vaiana har vi sett et par hundre ganger denne helgen, Olivia elsker den og jeg synes den er super fin selv! Jeg elsker disney filmer!
OBS: bildet er lånt fra google.

UKENS SERIE:
Grey's anatomy.

UKENS SANG:
Altså, jeg tuller ikke når jeg sier at vi har hørt Kaptein Sabeltann minst hundre ganger i løpet av helgen, Olivia har en periode nå hvor hun er helt gira på Sabeltann, så det har ikke gått i noen annen musikk denne uken.

UKENS TANKE:
Jeg har vel egentlig ikke hatt noen spesielle tanker denne uken her.

AKKURAT NÅ:
Akkurat nå skjer det ganske så lite, jeg blogger, mannen ser serie også er jeg egentlig relativt sliten etter en veldig fin dag.

UKENS BILDE:
Jeg har tatt så utrolig lite bilder denne uken så har ingen spesielle å dele denne gangen.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Husmor.
Tema: Det å miste et barn.
Slankeoperasjon - min historie.


Bildet er fra husmor innlegget.

  • 34 Lesere

Likes

Comments

God morgen alle sammen. 🍂
Da var det torsdag og vesla er levert i barnehagen, dagen i går ble ikke helt som jeg så for meg for jeg ble nemlig med ut da mannen skulle på møte siden vi skulle hente prinsessa rett etter møte, så da ble jeg like gjerne med jeg satt i bilen mens han var inne på møte også dro vi senere og hentet Olivia og dro en kjapp tur innom mormoren til Aleks, også var det hjem, lage middag, se barne-tv med vesla, stelletid og sengetid etter det og kvelden brukte vi til serie, Farmen og bare ta livet helt med ro.
Også ble det jo kvelden på oss til slutt også, ble faktisk ikke så sent i natt og jeg har sovet hele natten igjennom, og det var rett og slett skikkelig deilig!

Så var det opp igjen 07:15, stelle vesla å kjøre hun i barnehagen så hun rakk frokosten der, også komme oss hjem selv og spise litt frokost og nå så sitter jeg bare her med kaffekoppen da, haha!
Jeg skal veldig snart i dusjen også skal jeg ikke gjøre så mye mer spennende egentlig, har et lass med klær som må brettes å legges på plass så mulig jeg begynner på det etter jeg har vært i dusjen.
I dag skal vi ha fiskeboller til middag så jeg tenker jeg får starte med det mens mannen henter Olivia i barnehagen, gleder meg som en unge til middag for det er tross alt min favoritt mat! 😁

Nei dere, jeg får nesten komme meg på badet jeg så jeg får kommet meg i gang her, jeg kommer nok tilbake senere i dag/kveld.
Ønsker dere en fin fin torsdag så lenge.

  • 46 Lesere

Likes

Comments

hverdag

Så var det nok en gang en ny dag med plaskende regnvær! Jeg våknet tidlig i dag av en eller annen merkelig grunn, jeg har vært super urolig i natt og husker jeg våknet en gang i natt helt forvirra og bare stirra i taket, skjønte vel kanskje ikke helt hvor jeg var med en gang. Telefonen til mannen ringte i 9-tiden så var vel derfor jeg våknet ordentlig tror jeg, og da bare gadd jeg ikke å prøve å sove litt til så her sitter jeg med pledd og kaffekoppen mens jeg hører på regnet ute.
I går kveld skjedde det ikke store greiene her altså, jeg tok meg en lang og varm dusj også spilte vi litt kort, jeg skulle også teste noen produkter for ei jeg kjenner i går så hun hadde vært her med disse produktene, det ene var en ansiktsmaske som jeg testet og den var så god!
Huden ble som en drøm rett etter jeg fjernet den og heldigvis har jeg mer igjen så jeg får tatt den hvert fall 1 om ikke 2 ganger til! Huden er like god å myk i dag som i går, så den var veldig bra altså!
Og ellers uten om det skjedde det ikke stort her i går, jeg glemte selvfølgelig å ta bilder underveis med maske i går, men tenker at jeg kan gjøre det eventuelt neste gang.

Det er onsdag og Olivia kommer det har jeg nevnt hundre ganger allerede men, haha!
Planene våre i dag er å besøke oldemoren til Olivia, for det er alt for lenge siden de har sett hverandre, også blir det hjem, lage middag, leke litt med Olivia så er det jammen meg kvelden igjen, dagene de bare suser av gårde de. Mannen skal på et møte i 13:30 tiden så da tenker jeg at jeg fikser meg osv i mellomtiden så kan han bare plukke opp meg etter møte, så hvem vet? Kanskje jeg rekker et innlegg til før vi reiser ut døren i dag.
Nå skal jeg hvert fall drikke opp kaffen min, også må jeg vel kanskje få i meg noe frokost etterhvert.
Ønsker dere en super dag så lenge, også kommer jeg sterkere tilbake senere.

  • 51 Lesere

Likes

Comments

hverdag

Da begynner endelig kvelden å senke seg her hjemme hos oss, vi har hatt en rolig dag og har nettopp fått i oss litt middag, siden jeg ikke er helt i form så var det eneste som fristet brun lapskaus i dag mens mannen spiste stekt ris med egg, skinke og pølsebiter. Jeg fryser skikkelig og det har jeg gjort i hele dag så nå skal jeg veldig snart komme meg i dusjen tenker jeg, en god varm dusj er gull akkurat nå tror jeg. Ellers i dag så har jeg laget en fellesblogg med 4 andre jenter. Det hele startet med at jeg er grunnlegger og administrator for en jentegruppe på Facebook "mafiafruene" er du jente fra 18 år og oppover så meld deg gjerne inn! Det er en liten koselig gruppe med mange herlige frøkner!
Vi har også en gruppechat på snapchat der flere av jentene er med og fellesblogg kom opp som et tema litt sent i går kveld så da var det 5 av oss da som ville være med å lage en blogg, så den ble til i dag. Bloggen kan du finne HER
Så der har mye av dagen min gått i dag altså.

Nå skal jeg som sagt i dusjen veldig straks også skal jeg se om jeg finner meg en film eller serie eventuelt som jeg kan se, mannen ser på NCIS så jeg kan forsåvidt være med å se det også men vi får se hva jeg finner på, når jeg tenker over det så har jeg en del episoder med "Pretty little liars" jeg må se også, for det har jeg jo helt glemt, så blir vel kanskje det i kveld.
Ellers har jeg ingen store planer om å gjøre noe i kveld, så jeg tenker jeg runder av for dagen her. Jeg kommer nok tilbake igjen i morgen men når på dagen det vet jeg ikke helt ennå siden Olivia kommer.
Håper dere alle har hatt en super dag og at dere får en fin kveld.

Legger med et gammelt bilde ettersom at jeg ikke har så mye annet på dataen akkurat nå.

  • 53 Lesere

Likes

Comments

hverdag

*Gjesp* fra en trøtt Marita, det ble nok en natt med veldig lite søvn sist jeg så på klokka i natt så var den 04:56 jeg sovnet vel sånn halvveis men så våknet jeg igjen av at jeg måtte på do og da var det på'n igjen så gudene vet hvor mye klokka egentlig var da jeg endelig fikk sove. Men heldigvis så satte jeg på vekkeklokke før jeg sovnet så jeg våknet 11:30 og da begynte jeg med husarbeid av alle mulige ting, var ikke snakk om å sette seg ned med kaffekoppen å våkne litt liksom så på disse to timene har jeg fått gjort en del og nå kunne jeg sette med ned med bloggen og kaffe i koppen mens jeg hører på vaskemaskinen som går å regnet som slår hardt i vinduet.

Jeg skrev aldri noen flere innlegg i går kveld, vi var ute på storhandel av mat og var faktisk ikke hjemme igjen før i 20-tiden så da var det bare å slappe av, så var det Farmen 21:40, og mens Farmen gikk så lagde jeg omelett til kveldsmat, jeg har en sykt kresen mann så han spise bare omelett på brødskive mens jeg hadde salat ved siden av også, orket litt av brødet og spiste heller bare omelett og salat, hehe!
Og etter Farmen å kveldsmat så fikk jeg unna litt ting og tang med blogg osv, også brukte vi resten av kvelden på å spille kort og la oss i forsåvidt normal tid, men som sagt så klarte jeg aldri å sovne da så det hjelper ikke så mye at man legger seg i normal tid.

I dag har vi ingen planer i det hele tatt, formen er fortsatt litt på tyttebær tur så det blir en rolig dag på oss, lade batteriene til lille mor kommer i morgen, gleder meg så masse til å få hun hjem altså!
Og ellers er det vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle tror jeg, stille og rolig her på denne kanten, nå skal jeg snart spise litt for jeg har nemlig ikke fått i meg mat enda, har ikke matlyst å føler meg heller ikke sulten så da må jeg nesten bare prøve å spise ett eller annet.
Jeg kommer nok sterkere tilbake senere i dag tenker jeg, så da ønsker jeg dere alle en super dag så lenge.

  • 56 Lesere

Likes

Comments

hverdag, Slankeoperasjon

- OBS: LANGT INNLEGG. -

Det hele startet i slutten av 2007 legen hadde lenge sagt at jeg snart må gjøre noe med vekta og det gjorde jeg jo, jeg prøvde absolutt alt av slankekurer, den siste gangen jeg prøvde på egenhånd levde jeg bare på salat og vann, jeg raste ned 12 kilo på 2,5 uke og så stolt kom jeg til legen, han synes det var bra men likevel fikk jeg "kjeft" for det jeg gjorde var absolutt ikke en sunn måte å gå ned i vekt på, jeg sultet meg jo nesten og fikk langt i fra meg mitt daglige behov av mat. Men de 12 kiloene var ikke borte lenge, plutselig hadde jeg gått opp igjen og mer enn det jeg hadde gått ned. Jeg var så frustrert, sint og lei meg, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre! I tillegg så var jeg jo bare 15 år på det tidspunktet så jeg og mamma snakket sammen og bestemte oss sammen for å bestille legetime å spørre etter hjelp.

Legetimen kom og legen var glad for at jeg ville ha hjelp, han kunne fortelle oss om en ny forsknings studie som akkurat hadde startet i Tønsberg for barn og unge med psykelig overvekt og han sa at i første omgang kan vi sende henvisning dit, det blir et stykke for dere å reise men jeg har hørt mye positivt om det, etter en liten stund fikk jeg brev fra sykehuset i Tønsberg og at vi skulle komme dit på en time, det var starten på noe helt nytt for min del. Jeg ble med i studien og måtte jevnlig til Tønsberg på kontroller, hver tredje måned var jeg inne og vi snakket lenge om jeg ønsket operasjon eller om jeg ville prøve selv med hjelp fra de, vi snakket også mye rundt det med at jeg hadde prøvd alt på egenhånd tidligere også om mitt siste forsøk med salat og vann, jeg selv var veldig frem og tilbake om hva jeg ville gjøre, men hver kontroll så hadde vekten økt, enda jeg hadde byttet ut mat varer, drikke og alt så gikk fortsatt vekten opp. Jeg gikk turer hver dag men til ingen hell, etter hvert så bestemte jeg meg for at jeg ville gå for operasjon men det kunne ikke skje før jeg fylte 18 år.

Årene gikk, jeg var inn og ut av Tønsberg på kontroller, kurs og alt som hørte til, jeg hadde endelig blitt 18 så da begynte vi med prosessen mot operasjon og snakket veldig mye rundt dette, vi fant ut av gastric bypass var det lureste for meg, og månedene gikk men jeg hørte ingen ting, akkurat da var jeg så lei, lei av å vente, lei av at alt skulle ta så lang tid. I begynnelsen av 2011 fikk jeg plutselig brev fra Tønsberg og jeg hadde fått operasjons dato den 5 september 2011 skulle jeg legges inn og 6 september skulle jeg på bordet. Men før operasjon måtte jeg være med på livsstilsendring i Telemark, et stykke unna venner og familie og som en forberedelse til operasjon og ikke minst livet etter. I august skulle jeg dit og jeg skulle være der helt frem til jeg skulle legges inn i Tønsberg.

4 august tror jeg datoen var at vi reiste til Nordagutu, jeg gruet meg helt vilt og jeg visste ikke hvordan dette skulle bli, jeg var den yngste der så de andre som var på kurs sammen med meg tok så godt vare på meg, de var jo voksne mens jeg akkurat hadde fylt 19 år. En hel måned skulle jeg være der og jeg husker at pappa, farfar, Tonje som er min bestevenninne og lillesøsteren min var med for å kjøre meg. Pappa hadde sagt til Tonje og søsteren min at de ikke måtte bli lei seg da de skulle reise for da hadde antagelig jeg tatt det tøft også. Har hørt i ettertid at de begge begynte å grine i bilen på vei hjem. Dere er så søte!

Ukene gikk og jeg hadde MANGE oppturer og nedturer mens jeg var der, på et punkt var jeg så sliten at jeg bare ville gi opp, jeg ringte pappa og gråt, jeg ba han komme å hente meg, jeg orket ikke mer, etter noen timer i telefonen så fortsatte jeg oppholdet og helgen etter kom pappa, storebror, farmor, lillesøster og Tonje på besøk, det var stas å se de igjen og da var det bare to uker igjen av oppholdet så det ga meg masse styrke!
Vi kunne reise hjem i helgene på perm men jeg var den som bodde lengst unna så jeg dro aldri hjem på perm.
Men den siste helgen før operasjon så spurte jeg pent om jeg kunne reise hjem å gjøre siste rest hjemme, og det fikk jeg lov til. Så da ble jeg hentet og begynte å manne meg opp til operasjon.

Mandagen kom og vi sto opp tidlig for å reise til Tønsberg, jeg hadde med meg pappa, søsteren min og storebror og de var der sammen med meg mer eller mindre hele dagen, jeg hadde ikke så mye nerver egentlig men kjente litt på det når kvelden kom og jeg fikk vite at jeg var nummer 2 som skulle opereres dagen etter, så de skulle egentlig hente meg 10:40 men det var forsinkelser så ble litt senere.
Det siste jeg husker er at jeg lå i sengen på gangen nede ved operasjon salene, det kommer noen som skulle sette veneflon i begge armene mine , først så stakk de feil så jeg blødde ganske mye og etter en stund kommer det en annen som skal sette og da gikk det bra, jeg måtte gå fra sengen og inn på operasjonsbordet selv og jeg husker tusen tanker gikk igjennom hode mitt, de koblet meg til masse rart, og plutselig sier de "nå vil du få en maske over munnen, pust rolig ut å inn, og du vil kjenne det blir litt tungt å puste." Okei tenkte jeg og pustet, det siste jeg husker at at jeg pustet ut og inn en 10-12 ganger og plutselig var jeg borte.

Det første jeg husker når jeg våknet ordentlig var at jeg hadde helt syke luftsmerter mellom skuldrene, jeg ba de kjøre opp ryggen på sengen min så sovna jeg igjen, etter 3 timer hadde jeg sittet å sovet hele tiden, kirurgen kom å spurte hvordan det gikk med meg og de fortalte meg at jeg hadde snakket med pappa på telefon, dette husker selvfølgelig jeg ingen ting av, hehe!
Så måtte jeg prøve å gå på do da, det var et problem i seg selv, for jeg kjente at jeg måtte meg ingen ting fungerte, så i 18-tiden spurte jeg om jeg kunne få prøve å gå på en vanlig do og da gikk det helt fint, så da fikk jeg komme på eget rom igjen.
Husker jeg ringte pappa, mamma og farmor, svarte på noen av alle de 50 meldingene jeg hadde fått og sovnet igjen.
Alt hadde gått så fint og jeg hadde ikke vondt og heller ingen problemer, eneste jeg slet med var kvalme etter at jeg hadde vært på do og måtte ringe på kvalmestillende hver eneste gang.

Dagen etter skulle jeg dusje, gå masse å prøve å spise litt flytende jeg husker enda følelsen av å bli mett av 2 små teskjeer med yoghurt, det var skikkelig merkelig, haha! Drikke en del vann og bare gå, gå og gå. Dagen etter skulle jeg hjem så dette var siste dagen på sykehuset. På kvelden fikk jeg smerter i magen og jeg husker at da angret jeg skikkelig på operasjonen, men jeg fikk smertestillende, sov en halvtime og var like frisk igjen.
Dagen for hjemreise kom så mamma, pappa og storebroren min kom å hentet meg, jeg husker turen hjem for den var ikke så behagelig, haha!
Husker også at mamma kjøpte nettbrett til både meg og broren min så jeg hadde noe å drive med mens jeg var sykmeldt, jeg hadde fått skoleplass så ville egentlig bare på skolen.
Hjemme brukte jeg ikke smertestillende og jeg forhørte meg med lege og sykehus om jeg kunne begynne på skolen uken etter operasjon og det var greit så lenge jeg ikke bærte bøker etc selv. Og det var jo ikke noe problem for mine snille venner kom hjem til meg på morgningen, og tok sakene mine så jeg kom meg på skolen.
Resten frem til i dag har gått som en drøm, jeg er frisk og rask og trives med mitt nye liv.

I dag er det helt nøyaktig 6 år og 3 dager siden jeg lå på operasjonsbordet, jeg har gått ned nesten 60 kilo, livet mitt er mye lettere og jeg har det utrolig bra, jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg valgte dette her. Jeg lever som et normalt menneske spiser det jeg vil når jeg vil, men i MYE mindre mengder selvfølgelig, må ta vitaminer hver dag og b12 sprøyte hver tredje måned men det går helt fint det også, det er bare en liten brøkdel av alt som er så bra med dette her.
Mange av dere tenker "herregud for en lett utvei, bare bli operert å rase ned i vekt." Men vet dere? Dette er faktisk ingen lett utvei, du får et spark i rævva som en start men du må faktisk legge om hele livsstilen din, du må endre alt, du må passe på hele tiden og denne operasjonen "fungerer" bare i 2 år, etter 2 år står du på egne bein å må selv passe på vekta.
Jeg er så takknemlig for mitt nye liv, og jeg kunne ikke valgt noe annerledes.

Om dere har spørsmål til dette så svarer jeg på det dere lurer på, jeg har helt siden start vært veldig ærlig på akkurat dette temaet, om dere ikke vil spørre i kommentarfeltet så kan dere eventuelt sende meg en melding her inne, på Instagram eller dere kan sende meg en mail på marita.k.simonsen@hotmail.com så skal jeg svare så best jeg kan. Om du har lest så langt som dette her så ville jeg bare takke deg for at du tok deg tid til å lese min historie, og som sagt om du lurer på noe så ikke vær redd for å spørre meg.

Bilde til venstre: juli 2011. // bilde til høyre: august 2017.
Hadde dessverre ingen andre helfigur bilder av meg nå på pc'en så derfor ble det dette bilde med mannen på.

  • 64 Lesere

Likes

Comments

hverdag

Her startet dagen for snart 2 timer siden, jeg har omtrent ikke sovet noe som helst i natt så plutselig var klokka kjempe masse gitt! Vi har hatt litt styr siden vi våknet med et internett som igjen var ute av drift og mye frem og tilbake pga det. Men nå er det oppe å går igjen og ingen av oss skjønner noe som helst, haha!
Akkurat nå driver jeg å lager meg litt kaffe å skal spise litt før vi må ut å storhandle, vi storhandler en gang i uken sånn at jeg slipper å farte så mye ute pga gallestein anfall som kommer å går hele tiden. Men vi tenkte vi skulle vente med å reise ut til den værste køen er over så da blir det noen timer hjemme først.

Planene for denne mandagen er ikke store altså, handle, se på Farmen og bare gjøre minst mulig. Jeg kjenner formen ikke er helt på plass i dag og det er i seg selv ganske slitsomt.
Ellers denne uken så er den eneste planen at Olivia kommer på onsdag og det gleder vi oss selvfølgelig kjempe masse til! Savner henne så masse, så det blir godt å få hu hjem noen dager. 💗
Ellers så driver jeg å planlegger å legge ut historien min om slankeoperasjonen, hvordan ting starten og alle årene frem til jeg fikk operasjon og litt om livet etter en operasjon, men det tar litt tid å skrive så jeg får sette meg ned litt senere å begynne på den også får jeg se om jeg blir ferdig i løpet av dagen sånn at den kommer ut i kveld.

Nå skal jeg som sagt drikke kaffe å spise litt så skal jeg se om jeg finner en serie eller noe jeg kan se frem til vi må ut døren, jeg sitter i pysjen enda så må vel kanskje stelle meg litt også før vi skal ut, hehe.
Ønsker dere alle en fin dag så lenge så kommer jeg forhåpentligvis tilbake senere i dag.


  • 61 Lesere

Likes

Comments

Tidlig i februar fant jeg ut at jeg var gravid, jeg husker det så utrolig godt egentlig. Det hele startet med at jeg og Aleks satt i bilen, jeg hadde kjent på kroppen at det var ett eller annet men jeg klarte ikke helt å sette ord på det, rar magefølelse, ømme bryst og det ene med det andre, vi fant ut at vi skulle kjøpe en graviditet test egentlig bare for å sjekke og jeg sa til Aleks at jeg trodde den var negativ så det var jo egentlig bare som å kaste penger ut av vinduet, men vi kjøpte test, jeg tok den og ville ikke se på den når resultatet kom. Jeg hadde en skikkelig følelse på at den var negativ.. Aleks gikk for å sjekke etter et par minutter, han ble først kjempe stille og jeg skjønte ikke så mye av det plutselig så roper han "Marita!!!! Kom!!! Det er to streker!!" Jeg bare "hæ? tuller du?" Jeg gikk på badet og joda der var det 2 streker, den ene var litt svak men strek er strek. Jeg ble så glad, jeg begynte å grine og datt sammen på gulvet, jeg hadde tusen millioner tanker og det første vi gjorde var å ringe mamma, hun begynte å grine å ble så glad. Men lykken varte ikke lenge, samme kvelden som jeg hadde fått positiv test så begynte jeg å blø, jeg fikk panikk, ble stressa å vi ringte legevakten med en gang, de fortalte oss at så lenge jeg ikke har vondt så er det ikke farlig, og jeg hadde jo heller ingen smerter.

Etter nesten 1 uke med blødning så bestilte vi time til tidlig ultralyd, vi kom dit og der fant de ikke noe foster. Så hun trodde kanskje det var litt tidlig, vi fikk ny time to uker senere og kom til nok en ul, fortsatt ingen foster. Hun skjønte ikke hva som hadde skjedd, enten så hadde jeg mistet det, eller så var det noe annet, hun anbefalte å vente enda to nye uker å ta en ny test, om den fortsatt var positiv så måtte jeg kontakte lege.
2 uker gikk og vi tok en ny test, den var fortsatt positiv jeg hadde legetime bare to dager senere så vi bare ventet på timen.
Dagen til legetimen kom, jeg fortalte om alt som hadde skjedd de siste ukene, de hadde også tatt ny test av meg på legesenteret og den var positiv, legen kjente på magen og sa "her er det ingen tvil, du er gravid." Vi ble så glade og 50 kilo løsnet seg fra skuldrene våre, han prøvde å finne hjerte lyd men det var litt for tidlig sa han, men at på neste kontroll ville vi garantert få høre hjerte på den lille.
Ny kontroll kom og alt så bra ut, han fant hjerte på den lille sa han og at det slo veldig fint, vi fikk time til ordinær ultralyd uken etter.

Det var først på oul at marerittet vårt startet, der var det ingen foster, jeg hadde gruet meg kjempe masse til den timen, og med en gang hun sa at hun ikke finner noe begynte jeg å grine, jeg husker ikke mye av dette, jeg bare husker at jeg gråt og gråt, alt ble svart og jeg ante vel heller ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, vi forklarte alt legen hadde sagt og hun sa da at legen forhåpentligvis hadde funnet min puls og ikke babyen sitt hjerte, hun skjønte heller ikke hvordan det var mulig å ta feil av min puls og hjerte til et foster men det var hvert fall ingen baby der og jeg har mistet det.
Det værste er vel egentlig at jeg ikke har merket at jeg har mistet det, jeg har ikke hatt vondt og jeg har heller ikke hatt noe som tilsier at jeg hadde en spontanabort.
Jeg hadde mye blødninger og maste lenge på at jeg ville bli henvist tidlig til sykehuset for en ordentlig sjekk, men jeg ble ikke hørt og da trodde jeg jo selv også at blødninger osv var normalt.

Jeg skulle egentlig hatt termin 16.11.17, i stedet så sitter jeg her uten et barn i magen som snart skulle kommet til verden, jeg kan med hånden på hjertet si at det er det værste jeg har vært med på! Og det tok veldig lang tid før jeg kom meg videre, jeg var mye lei meg, hadde mareritt, gråt mye og fikk meg en skikkelig psykisk knekk av alt dette her. Bare måten alt ble gjort på.
Tenk at om rett under en måned skulle vi egentlig fått et lite mirakel, men i stedet for lykke og glede ble det hele gjort om til et mareritt.

De to første testene + digital test som jeg tok noen dager senere.

Jeg fikk jo også en liten kul på magen, dette bildet tok jeg rett før vi skulle på ordinær ultralyd.

  • 67 Lesere

Likes

Comments