Hei alle sammen!
Beklager for lite blogging de siste dagene men det har vært litt som har skjedd her så derfor har jeg ikke hatt tid rett og slett. På tirsdag blogget jeg hos Mafiafruene som er en felles blogg jeg har sammen med fire andre jenter og natt til onsdag sov jeg ekstremt lite pga gallestein anfall som kom og gikk mer eller mindre hele natten, på onsdag var det Lucia frokost og Lucia tog i barnehagen til Olivia og der gikk jo store deler av dagen i går hadde vi forsåvidt en rolig dag men da tok jeg det rett og slett bare med ro og var en del sammen med mannen siden han skulle reise bort i dag.

I dag våknet jeg i 11-tiden, ryddet og ordnet litt her hjemme, vasket litt klær å sengetøy så nå har jeg lagt på rent sengetøy også ser jeg litt serie.
Det er så fryktelig stille her uten mannen og det er skikkelig merkelig å være her uten han egentlig, haha!
Jeg startet med gamle episoder av Hotel Cæsar i går så jeg har heldigvis litt å gjøre i kveld, skal vel mest sannsynlig snakke med noen venninner på videosamtale senere i kveld også så da får jeg fylt ut kvelden hvert fall.

I morgen har vi ingen planer, mannen kommer hjem en eller annen gang i morgen tidlig så tenker han sover til litt utpå dagen også får vi ta dagen som den kommer etter det. 😊
Sånn ellers uten om det er det lite som har skjedd i det siste, julen nærmer seg med stormskritt å jeg kjenner jeg blir litt stressa, haha!
Vesla kommer til oss på onsdag og skal være her hele julen så det blir kjekt!
Nå tenker jeg at jeg skal se litt mer serie før jeg skal snakke med jentene så tar jeg kvelden litt som den kommer.

Håper dere alle får en super kveld. 🌙

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle!
Da har jeg endelig litt tid til å blogge det har virkelig gått i ett hele dagen og vi kom hjem for bare en times tid siden.
Akkurat nå så sitter jeg godt plantet i sofaen å ser på film, snart er det håndball kamp også blir det vel bare film eller serie resten av kvelden eventuelt.
Vesla ble hentet 13:30 i dag så da fikset vi oss og kom oss til butikken for å handle og titte litt, og jeg fikk utrolig nok kjøpt meg to veldig fine nisser så nå ble det hvert fall litt mer jul her i stua.
I går ble vi ferdige med serien vi startet på forrige uke og det må bare komme en ny sesong!
Anbefaler alle å se "Aber | Bergen", spennende og morsomt på en og samme gang.

I morgen har vi ingen store planer men på onsdag er det Lucia dag i barnehagen og lille skal gå i Lucia tog, det gleder vi oss masse til å få med oss, ellers er det ikke mye som skjer denne uken annet enn at jeg skal være alene fra fredag til lørdag, lørdag er vi bedt i familie selskap og søndag blir det nok en rolig dag, vet forsåvidt ikke om vi skal i selskap enda men det finner vi ut når den tid kommer, formen min er så mye opp å ned så jeg må nesten bare se det ann.

Nå skal jeg straks spise litt så er det håndball om en liten stund, i morgen skal jeg blogge på mafiafruene igjen men skal prøve å titte innom her også.
Ønsker dere alle en super kveld og kos dere masse.

  • 15 Lesere

Likes

Comments

Uken som gikk.

UKENS HØYDEPUNKT:
Denne uken må nok snøen være høydepunkt, det ga meg ti tusen ganger mer julestemning med en gang og bare det å se gleden til vesla når det var snø ute var helt ubeskrivelig!

UKENS NEDTUR:
Jeg har ikke hatt noen nedtur denne uken tror jeg, ikke som jeg kommer på hvert fall.

UKENS FAVORITT MAT:
Julemat, vi spiste julemiddag for første gang forrige søndag og det var så utrolig godt, hadde halvveis julemiddag i går også.

UKENS CRAVINGS:
Ingen ting faktisk ;p

UKENS INNKJØP:
Ikke så mye spennende gitt, matvarer.

UKENS FILM:
Bridget Jones's baby.

UKENS SERIE:
Aber | Bergen, spennende og morsom på en og samme tid!

UKENS SANG:
Ingen spesiell sang, men jeg har hørt på p7 klem i flere dager nå, masse julemusikk. 🎅

UKENS TANKE:
Jeg har tenkt mye på julen denne uken, hvordan den blir og alt dette der.

AKKURAT NÅ:
Akkurat nå skriver jeg dette innlegget, hører på julemusikk å vurderer om jeg skal ha Skam maraton mens mannen gamer litt.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Den dropper jeg denne gangen ettersom jeg akkurat har kommet tilbake etter blogg pause.

UKENS BILDE:
Det må jo nesten bli av den fine snømannen jeg og Olivia lagde, hah!

  • 19 Lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen! ✨
Tenkte egentlig at jeg skulle gå blogget litt i går men så kom jeg meg aldri så langt, det kom litt snø her i går og det var så utrolig koselig! Vesla stor koste seg ute i snøen og på kvelden i går så før legge tid var vi ute å laget en liten snømann med den lille snøen som hadde kommet. Så var det kveldsmat, stell og leggetid for vesla, mannen spilte og jeg så på film så derfor kom jeg meg aldri foran bloggen i går kveld, og i dag tenkte jeg også at jeg skulle blogge men så langt kom jeg heller aldri, haha!
Men nå er jeg her og skal fortelle litt om dagen i dag, jeg skal også skrive "uken som gikk innlegg" så det kommer også ganske fort ut i dag. Men tilbake til dagen, vi våknet i dag og snøen var enda på bakken, hadde kommet enda litt mer i løpet av natten så Olivia var gira når hun sto opp, haha! Tok ikke lange stunden før hun maste om å få gå ut så da gikk vi ut en liten tur, men det var kaldt så vi gikk inn igjen etter ca 45 minutter ute, da satte vi på film og koste oss litt inne, så spiste vi en tidlig middag i dag faktisk og etter en stund kledde vi på oss å gikk ut igjen, Olivia fikk ake litt i den lille bakken vi har her og det var kjekt kan dere tro, etter en times tid ute gikk vi inn, laget kakao og koste oss inne frem til legge tid, jeg fikk gått meg en god tur i kveld også for jeg måtte nemlig i butikken å kjøpe melk, så 1 times gå tur var deilig!

Nå har vi akkurat sett finalen av Farmen og vår favoritt stakk av med seieren så vi er veldig fornøyde med det! I går stakk også favoritten av med seieren i The voice, så en kjekk tv-helg med andre ord, haha!
Akkurat nå sitter jeg med julemusikk på ørene under pleddet og med pc'en foran meg, skal skrive neste innlegg med en gang jeg runder av her også får jeg se om jeg finner en film eller noe jeg kan se.
I går så jeg Bridget Jones's baby og den var så kjekk, den kommer jeg absolutt til å se flere ganger!
Når jeg tenker meg om så fikk jeg litt lyst til å se Skam om igjen, så kanskje jeg skal sette i gang med et lite Skam maraton frem til det er sengetid for oss.

I morgen reiser Olivia til mammaen sin igjen så da blir det stille og rart her i huset, men hun kommer tilbake 20 desember og skal være her hele julen så det gleder jeg meg masse til!
Og vi må komme oss ut å handle litt i morgen så da er jeg nok ikke her før på kvelden tenker jeg, nå runder jeg av dette innlegget så skal jeg starte på "uken som gikk", håper dere alle har hatt en super dag!

  • 18 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen!
Her startet dagen relativt sent i dag, Olivia våknet sent og ville bare ligge i sengen sammen med oss å spille på telefonen min så det var deilig!
Elsker de dagene henne bare vil ligge i senga sammen med oss å ikke bare masse stress. Når vi endelig kom oss ut av sengen var det ei frøken som ble helt i ekstase for det har nemlig kommet bitte litt snø i løpet av natten og det var jo selvfølgelig kjempe stas!
Ellers så ble det frokost, film også bare for litt ekstra kos fikk hun kakao til frokosten i dag så da har vi en veldig fornøyd frøken i hus.

Nå har jeg fått ryddet litt, satt på oppvaskmaskinen og vaskemaskinen så da kan vi slappe av litt, Olivia ser på film for øyeblikket så da tenkte jeg at jeg kunne få unna et innlegg så lenge.
Det er lørdag og vi har ingen planer for dagen, kanskje vi går ut en tur litt senere men akkurat nå koser vi oss bare inne med julefilmer og kos. 😊
Kvelden i går ble stille og rolig, håndballkamp på tv og litt serie også ble det relativt tidlig kvelden på oss egentlig.
I kveld blir det vel like stille og rolig tenker jeg, se på finalen av "The voice" og bare ha litt kvalitets tid med mannen, tenker han antagelig skal game litt i kveld så da kan jeg heller komme tilbake litt i kveld.

Ønsker dere alle en super dag!

  • 19 Lesere

Likes

Comments

Denne bloggpausen ble så mye lenger enn forventet men jeg er mer eller mindre tilbake fra og med i dag. Siste innlegget jeg skrev var faktisk for over 1 måned siden og da hadde jeg så utrolig skrivesperre, jeg visste ikke hva jeg skulle blogge om og derfor fikk jeg meg heller ikke til å sette meg ned med bloggen. Men jeg føler jeg mest sannsynlig er klar for å blogge igjen nå og håper jeg kommer inn i bloggrutinen igjen snart.

Jeg tenker at jeg fortsetter der jeg «slapp» så uken som gikk innlegg kommer på søndag og utenom det skal jeg prøve å bli flinkere med å planlegge bloggingen litt.

Tenkte jeg kjapt kunne fortelle litt kjapt om den siste tiden ting har vært veldig opp og ned for meg i det siste, jeg hadde en periode der alt gikk galt, ingen ting gikk min vei og det var utrolig mye motstand, det er rett og slett ekstremt slitsomt! Heldigvis er jeg på vei oppover igjen men det er mye jobb. Jeg skal opereres om under 1 måned og jeg har begynt å grue meg helt ekstremt til operasjonen. Jeg vet jo at det kommer til å gå bra men likevel har jeg blitt veldig nervøs.
Det er snart jul og vi har ikke fått pyntet noe særlig og heller ikke handlet noe særlig enda heller så det kommer seg vel i løpet av de nærmeste dagene tenker jeg, julaften skal feires hos svigermor med familie så jeg har tatt på meg jobben å lage riskremen til jul.
Ellers så har vi jo Olivia denne helgen og koser oss masse med hu, vi skal ha henne hele julen og det gleder jeg meg helt ekstremt til!
💕

Neste helg skal jeg faktisk være alene en natt og det kjenner jeg at jeg gruer meg litt til faktisk, jeg er husredd men jeg tror det kommer til å gå bra, jeg har jo ikke vært alene en hel natt her før så kjenner litt på den, haha!
😂 Heldigvis har jeg gode venninner og mamma som skal holde meg med selskap den kvelden på skype så det ordner seg, i tillegg får jeg antagelig unna litt blogging, haha.

Ellers skjer det ikke stort rundt meg om dagen, dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg er Lillestrøm supporter og derfor var gleden stor da Lillestrøm med norgesmestere forrige helg, en helt sjukt bra kamp i seg selv og ikke minst utrolig spennende!
Ellers går livet sin gang, følger med på håndball VM på tv, farmen og the voice men nå er jo snart både farmen og the voice ferdig, heldigvis er det drøssevis med fine filmer på tv nå i desember og det hjelper litt på julestemningen. Her er det ikke snø og som sagt lenger opp ikke noe særlig pyntet heller.
Grunnen til at vi ikke har pynta er fordi jeg dro fra all julepynt hjemme hos pappa, og mannen min har ikke giddi å pynta selv i juletiden pga diverse ting, men heldigvis hjelper det litt med det lille vi har, vi får forresten heller ikke lov til å henge opp noe her vi bor så det er litt stusselig å pynte da.
🙈

I kveld har jeg ingen som helst planer, vi skal snart spise kveldsmat sammen med Olivia, så skal hun stelles og legges om en stund og etter det blir det bare å slappe av, se håndball og forhåpentligvis litt serie før det blir tidlig kvelden.
Håper dere alle har det bra! Ser det er mange som har vært innom her under mitt fravær og det setter jeg pris på!
💗
Tenker jeg runder av her, mulig jeg kommer tilbake senere hvis ikke så er jeg nok på plass i morgen.

  • 20 Lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen.
Beklager for lite blogging denne uken men jeg har hatt skikkelig skrivesperre og har egentlig ikke hatt anelse om hva jeg skal skrive. Så jeg har smått begynt å tenke på om jeg kanskje skal ha en liten utfordring på bloggen, sånn typ 15 eller 30 dagers utfordring bare for å få ut noe hvert fall. Men jeg har ikke bestemt meg enda så vi får ta det som det kommer tenker jeg, hehe.
Eller kanskje jeg skal slenge meg på felles bloggen jeg er med på og ha et tema jeg blogger om en gang i uken? Jeg aner ikke, jeg håper blogg lysten kommer tilbake før eller senere!
Om dere savner meg så er jeg hvert fall på "Mafiafruene" hver tirsdag og der kan dere følge noen andre herlige jenter også og ikke bare meg, denne uken har vi mimret tilbake til barndommen og det var faktisk veldig kjekt!
Noen forslag til temaer jeg kan blogge om?

Denne uken er vesla hos oss så her er det full rulle og stormende jubel hele dagen, på onsdag var vi på middags besøk, på torsdag hadde vi kose dag hjemme, i går sov Olivia hos tanten sin og i dag har henne søskenbarnet sitt på overnatting her hjemme, så de leker akkurat nå før det er natta.
Planene til meg og mannen i kveld blir nok å se på Grey's anatomy, vi har startet om igjen fra sesong 1 og selv om jeg har sett det tusen ganger er det like spennende å trist hver gang, haha!

I morgen er det planer om at uken som gikk innlegget kommer ut, så da får dere lese mer om uken min da eventuelt.
Nå skal jeg slappe av litt, rydde litt også er det stell og leggetid for ungene.
Ønsker dere alle en fin kveld.
  • 119 Lesere

Likes

Comments

hverdag, Uken som gikk.
Bedre sent enn aldri, her kommer uken som gikk.

UKENS HØYDEPUNKT:

Denne ukens høydepunkt må nok være at jeg hadde en bra søndag, for en gangs skyld hadde jeg masse energi, jeg hadde bare noen få anfall i løpet av hele dagen og dagen var virkelig bra i går! På de gode dagene så blir jeg så glad at jeg nesten griner faktisk, det er helt sykt!
Så i går fikk vi vært en liten tur ute i Stavanger og bare gikk litt rundt, kjente at det var utrolig godt for meg!

UKENS NEDTUR:
Har ikke hatt noen spesiell nedtur denne uken tror jeg, annet enn at jeg har vært sykt dårlig på å oppdatere bloggen denne uken, men jeg har vært så sykt sliten hele uken, jeg har ikke orket noe som helst egentlig.

UKENS FAVORITT MAT:
Hjemmelaget fløtegratinerte poteter med ostesnitzel.

UKENS CRAVINGS:
Julebrus! 😍

UKENS INNKJØP:
Mat mat mat. 😂
UKENS FILM:
Pretty woman, det er virkelig en film jeg ALDRI går lei! // bildet er lånt fra google.

UKENS SERIE:

The voice, like koselig hver eneste fredagskveld med mannen min. ❤

UKENS SANG:
Har ingen spesiell favoritt sang denne uken.
UKENS TANKE:
Ingen spesielle som jeg kommer på hvert fall.

AKKURAT NÅ:
Akkurat nå sitter jeg her med bloggen å tenker på alt husarbeidet jeg må gjøre, haha.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Uken som gikk: uke 41.
Helgen vår.

UKENS BILDE:
  • 138 Lesere

Likes

Comments

God morgen alle sammen! 😊
Beklager for mitt fravær i går men jeg blogget hos mafiafruene i går så derfor ble det fravær fra min egen blogg, dette er nok noe som kommer til å skje på tirsdagene fremover for det er i bunn og grunn et styr å ha to blogger å holde styr på en dag i uken, så tirsdager fremover kan dere følge meg der, og ellers kan dere følge mafiafruene generelt der er vi 5 jenter som blogger mandag - fredag og disse andre jentene jeg har bloggen med er helt fantastiske! ❤

I går hadde vi en skikkelig kose dag, jeg våknet rundt 10:30 og etter en stund så spurte mannen om vi kunne reise en kjapp tur ut fordi han skulle se etter ett eller annet så da gjorde vi det, var ikke lenge ute før vi dro hjem igjen og da brukte vi kvelden på å se film og spille kort, veldig koselig! ❤ Jeg setter så utrolig stor pris på de dagene, filmen vi så var som så men den var helt ok.
Filmen heter Shot Caller og handler om en forretningsmann som kjører bil i beruset tilstand og krasjer, han havner i fengsel og der inne skjer det mye! Vi følger på en måte livet hans fra flere år tilbake til "dagen" i dag. Jeg er som oftest veldig skeptisk til sånne filmer men denne klarte jeg å følge med på og jeg synes den var bra men det er nok en film jeg ser en gang og ikke mer liksom.
Etter filmen spilte vi kort også ble det ganske tidlig kvelden på oss faktisk siden mannen skulle opp 08:15.

I dag våknet vi av vekkeklokka, mannen dro og jeg sto like gjerne opp da han dro, så nå sitter jeg her med bloggen og kaffekoppen, skal veldig snart komme meg i dusjen og stelle meg litt for vi må ut å ordne med noen papirer og diverse også må vi kjøpe nytt toalettsete da vårt er knekt.
Ellers har vi ingen planer for dagen, vet jeg har en del klesvask jeg må ta så får vel begynne på det litt senere i dag tenker jeg.
Ønsker dere alle en super dag, så blogges vi senere!

  • 167 Lesere

Likes

Comments

hverdag

Først og fremst så beklager for super lite blogging denne helgen, men når kvelden har kommet så har jeg vært helt tappa for energi, jeg føler det har gått i ett med både rydding, besøk og det ene med det andre, så derfor har det blitt lite blogging, da jeg har prøvd å sette meg ned med bloggen foran meg har all motivasjon bare falt bort og ikke et eneste ord som har blitt skrevet heller, hehe!
Men tilbake til helgen vår, vi har fått gjort en del sammen med Olivia, på fredag var vi bedt til svigerinnen min, og etter noen timer der ble det hjem og stelle lille mor så legge hu, også ble det the voice på tv og ikke så mye annet for meg og mannen resten av kvelden, jeg snakket vel med Camilla og Tonje på video på fredag tror jeg, men var faktisk i seng før 00:00, så tydelig at jeg ikke var helt i slaget.

I går var våkna vi og jeg fikk gjort en del husarbeid siden vi skulle få besøk i dag, etter en stund bestemte vi oss for å reise en tur til Sandved parken for å mate endene, Olivia synes det var kjempe kjekt og hun fikk lekt litt i parken også før vi dro hjem igjen og startet med middagen, ble en stille og rolig kveld med film og bare masse kos med Olivia før hun skulle legge seg. Og på kvelden gjorde vi ikke stort egentlig, vi slappet av, mannen så serie som vanlig og ellers ingen ting spesielt som skjedde.
JO forresten, jeg stekte et lass med kjøttboller i går kveld da, haha!

I dag våknet vi rundt 09:30 alle mann, sto opp, spiste frokost og avtalte med søsteren om når de skulle hentes, vi bestemte oss for å reise en liten tur til parken i dag også for å mate endene og leke litt før vi skulle lage middag, ble ikke lange turen i parken før vi reiste hjem, når vi kom hjem så bare babla vi, ungene fikk prøve 3D greiene på tv'en vår og de synes det var så kjekt og klokka 15 ca startet jeg med middagen.
I dag ble det tacokylling kjøttboller, poteter, brun saus, makaroni og grønnsaker, det smakte helt fantastisk og er ganske fornøyd med egen innsats.
Og etter middagen ble det brå bestemt at vi skulle lage vafler så da var det bare å sette i gang med det, og det tok selvfølgelig litt tid men hadde godt selskap under steking så det gikk fint.
Mannen kjørte de hjem rundt 19-tiden så da var det bare å dusje Olivia, gi hun kveldsmat og legge hu, heldigvis sovnet henne super fort så tydelig at det var ei sliten men glad frøken som gikk til sengs i dag. 💓 BESTE følelsen i verden når hun har det bra.

Nå tenker jeg at jeg veldig snart skal legge meg, jeg kjenner jeg er rimelig sliten etter en super dag selv, så tror det blir veldig godt å finne sengen om en liten stund.
I morgen reiser Olivia til mammaen sin igjen så da blir det nok veldig stille og rart her hjemme!
Håper dere alle har hatt en fantastisk helg, det har hvert fall jeg!
Nå skal jeg snart finne senga så da ønsker jeg dere alle en god natt. ✨

Soloppgang en vakker fredags morgen.

  • 176 Lesere

Likes

Comments