Godt nytt år alle sammen! Jeg fikk ikke den beste starten på det nye året, men har bestemt meg for at dette skal bli mitt år!

Det er slutt på å tilfredsstille alle andre, det er på tide å gjøre det som er best for meg og hva jeg trenger. For å få en liten kickstart og en hel masse inspirasjon har jeg begynt å lese Eirin Kristiansens bok Miss Independent. Den handler om å bli sjef i sitt eget liv, og jeg har allerede lest halve boka. Den gir masse gode tips for å få bedre selvtillit, og å ta kontroll over seg selv. Jeg elsker boka, og håper de gode tipsene kan hjelpe meg på veien til å finne meg selv og sette mine egne behov først.

Jeg håper dere alle får et fantastisk år, og husk å ta vare på dere selv og de rundt dere! ❤️

  • 17 lesere

Likes

Comments

reklame

Heihei dere! De siste dagene har det blitt mye jobbing på meg, både på Kiwi og som nyoppstartet distributør for Nuskin. Det er så gøy både å få teste og selge så fantastisk bra produkter! Blir overrasket selv over hvor naturlige og bra produktene faktisk er, da jeg aldri har trodd noe særlig på sånt tidligere. I dag har jeg blant annet prøvd den nye ansiktsmasken vi har fått inn, og fysøren som den fikk røsket med seg litt dritt ut av huden.

Tenkte å vise dere noen av produktene vi har testet så langt!

Dette er en leiremaske, og det er denne jeg har testet i dag. Denne trekker seg inn i porene og tar med seg hudormer ut fra huden. Altså, det er sinnsykt ekkelt å se på, men herregud så deilig huden blir etterpå. På facebooksiden vår ligger bilde hvor jeg har den på, der ser man hvordan hudormene på nesa mi har blitt trukket ut fra huden.

Tannkrem MED bleking, altså - hvor mye enklere kan det bli å få hvitere tenner da? Denne smaker og fungerer som en helt vanlig tannkrem, er skånsom mot tennene og i tillegg gir den hvitere tenner. Fantastisk!

Dette må være en drøm for alle jenter som ønsker seg større lepper, tenker jeg! Denne lipglossen gir fyldigere lepper, men i motsetning til andre plumpers, etser og stikker den ikke. Man merker faktisk ikke at leppene vokser, den er som en helt vanlig lipgloss.

​Det ligger før- og etterbilder av alle produktene på facebooksiden vår HER, det er bare å gå inn og ta en titt! Produktene kan også bestilles av meg eller Thea ved å legge igjen en kommentar i innleggene, så kontakter vi dere ❤

Likes

Comments

Heihei! Jeg nevnte kort i forrige innlegg at jeg og ei venninne skal begynne å teste og selge produkter, og nå har vi blitt distributører for merket Nu Skin, og startet vår online business i Team Flawless. Det første produktet vi tester og selger er tannkrem som bleker tennene, og er supereffektiv! Den er billigere enn flere andre tannblekninger, og i tillegg mye enklere å bruke, ettersom man alltids pusser tennene et par ganger om dagen. I tillegg er den skånsom mot tennene og drøy i bruk, så man har den en stund! Hvis du er interessert i å lese mer om businessen og hvilke produkter vi har, besøk gjerne facebooksiden vår HER ❤ Vil du vite mer om tannkremen, legg igjen en kommentar under produktet på facebooksiden, så snakkes vi!

Beklager dårlig kvalitet på bilde, men dette er i hvert fall jenta jeg samarbeider med - Thea!

Likes

Comments

Hei fine mennesker, og god mandag! I det siste har det faktisk skjedd mye spennende for min del, og jeg har både kost meg og stresset. Først tok jeg en pause fra den lille byen jeg bor i og dro til Mallorca med kjæresten min i ei uke. Storkoste oss med sol og varme, deilig mat og bare avslapping! Dagen etter jeg kom hjem overtok jeg den etterlengtede leiligheten jeg nå leier. Den er liten og gammel, men jeg har pusset opp litt og gjort det koselig der - synes jeg i hvert fall. Nå ser jeg veldig frem til å kunne bo for meg selv, og jeg tror jeg og hunden min kommer til å kose oss masse der :-) På jobb har jeg "steget i gradene" og blitt låseansvarlig, så nå får jeg mer ansvar og hundre ting å tenke på når jeg er på jobb - men jeg tror det blir veldig gøy.

I tillegg har jeg gjort en liten forandring, ved å farge håret mitt fra lys blondt til mørkebrunt. Utrolig uvant, men jeg tror jeg kommer til å trives med det! Lei ettervekst, og å vedlikeholde den kalde blondfargen, så det er litt godt å slippe. Nå føler jeg at jeg nesten har startet et nytt liv, og til og med blogglysten er på plass. Jeg er veldig glad, og kunne ikke bedt om å ha det bedre akkurat nå! Her kommer noen snapshots fra Mallorca, som jeg lengter ekstremt mye tilbake til.

Jeg og ei venninne skal begynne med testing av ulike produkter, kommer et innlegg om dette seinere! 

Likes

Comments

Etter å ha sett gjennom bildene på telefonen min i går kveld, har jeg innsett at jeg egentlig har et altfor kjedelig liv til å kunne blogge. Altså, jeg har virkelig ingenting spennende å komme med, og det er trist i en alder av 19 år. Haha. På torsdag var jeg faktisk så spontan at jeg kastet meg på ferga til Danmark helt alene, og dagen etter hentet bestefar meg i havna der nede. Nå skal jeg være her med familien til onsdag morgen, da reiser jeg hjem igjen. Alltid like godt å komme tilbake hit, elsker dette stedet. Bare se da - så fint det er her!

  • 139 lesere

Likes

Comments

Heihei! Den siste uka har jeg vært sengeliggende med kraftig ørebetennelse, og det er enda ikke over. I morgen skal jeg på sykehuset i håp om at de greier å hjelpe meg der, så får vi tro det ordner seg. Uansett, den siste tiden har jeg hatt så lyst på nytt kamera, da jeg bare har speilrefleks og det er så stort og tungvint å drasse med seg når man skal ut. Og nettopp derfor tar jeg altfor sjeldent ordentlige bilder, for det blir bare med telefonen.

Jeg har sett på både Samsung NX1100, Olympus Pen E-PL7 og Sony A5000L, men jeg har så lite greie på sånt at jeg greier ikke å bestemme meg. Leste litt på nettet om Samsung, og så at det hadde fått dårlig kritikk, så da ble jeg brått usikker. Har noen av dere der ute noen anbefalinger å komme med? Kanskje noen av dere har et av disse kameraene også, gjerne kom med erfaringer :-)

De er jo superfancy disse kameraene, med vridbare skjermer og greier! Nei, jeg må nok få bestilt meg et slikt et snart.

  • 157 lesere

Likes

Comments

Heihei! De siste dagene har blitt brukt på å være ute sene kvelder, både med venner og kjæreste. I tillegg har jo lille Mio vært med litt. Det har blitt båtturer, sol og masse god mat - helt perfekt, og akkurat sånn det skal være i ferien spør du meg :-)

Hva gjør dere i sommer? 

Likes

Comments

Jeg har aldri vært typen som er flink til å ta vare på meg selv. Jeg har heller aldri vært spesielt flink til å fokusere på de fine tingene i livet. Men, og dette høres sykt ut, i dag våknet jeg og følte meg som en helt ny person. Altså, i sikkert et år har jeg prøvd å bruke mindre tid på å være sur, mindre tid på å fokusere på problemer - jeg har liksom ikke fått det til, også plutselig våkner jeg en dag og føler at alt er på plass? Det henger liksom ikke på greip, men herregud så godt!

I dag har jeg kjeda meg ekstremt mye, men istedenfor å sippe over det så har jeg tenkt at jeg endelig får slappet av før det er jobbhelg. Jeg har også brukt god tid på pleie kroppen litt, med en lang og god dusj og diverse produkter. Kanskje jeg kan komme tilbake til hva jeg bruker for å føle meg bedre? Blogging er jo noe jeg aldri har fått til spesielt bra, fordi jeg har vært så innmari opptatt av å leve opp til alle andre - men kanskje det hadde gjort seg å bare være seg selv og skrive akkurat det man føler for? Håper i hvert fall alle har en fin sommer, til tross for litt dårlig vær!

  • 175 lesere

Likes

Comments

Heihei! Med eksamener og mye som har skjedd har jeg ikke tenkt et sekund på å sette meg ned å blogge en gang, men nå som jeg har skoleferie og masse tid til overs så fant jeg frem hit igjen. Bladde litt rundt og fant en summertag på bloggen til Anita Fossberg, så tenkte å kjøre på med den jeg også!

Planer for sommeren

Jeg skal først og fremst jobbe en del på elskede Kiwi'n, men neste uke tenker jeg det blir sydentur på meg og kjæresten i ei uke. Kjenner det trengs med sol og varme, det er det trossalt lite av her - og å komme bort litt er aldri feil. Etter sydenturen skal jeg jobbe litt igjen før jeg har ei ferieuke til hvor jeg ikke har noen spesielle planer enda.

Favoritt sommerdrink

Denne sommeren har jeg craving på iste med ferskensmak, med isbiter. Synes det er så friskt og godt når det er varmt! Når det kommer til drinker med alkohol er nok mojito favoritten.

Beste sommerminne
Åh, det er nesten umulig å velge. Jeg har mange fine minner fra sommerhuset i Danmark hvor vi pleier å reise med familien, noe jeg synes er gull verdt å se tilbake på. I tillegg har jeg jo vært på en del sydenturer hvor jeg har opplevd masse fint!

Favoritt reisemål om sommeren
Denne sommeren er det Hellas, tror jeg! Eller Spania kanskje.

Favoritt sommersted
Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at jeg nevner Danmark her? Jeg har vært der hver sommer siden jeg var 2mnd gammel, på et sted som heter Hals. Vi bor i et helt nytt feriehus 500m fra stranda, og når det er fint vær der er det rett og slett priiima. Faktisk nesten bedre enn syden!

Favoritt grillmat

Åh, jeg elsker grillmat! Favoritten er nok biffen jeg får servert hos mormor og bestefar. Bestefar er grillmester, og mormor lager det deiligste tilbehøret som fløtegratinerte poteter, hvitløksbrød og salat. DA trives jeg!

Hva jeg hører på i sommer
Jeg liker å høre på norske sommerslagere, men hører også mye på det nyeste av det nye på spotify og på topplistene der.

Favoritt sommerduft
Jeg vet ikke helt hva lukta heter, men jeg liker lukta av den sololjen fra Hawaiian Tropic! Når jeg kjenner den lukta er det sommern.

Jeg ser frem til
Å slappe av, og reise til syden ser jeg frem til denne sommeren! Også å sitte på terrassen og spise reker og drikke hvitvin med jentene.

Tre ting jeg elsker ved sommeren
- Å være ute med båten til kjæresten.
- At det er så lett å være sosial, og så mye koselig å finne på. Man blir jo så glad av finværet også.
- Grilling! Hva er vel bedre enn god mat OG de nære og kjære rundt en?

Likes

Comments