jeg vet ikke med dere, men å strikke med 5 pinner er kaos! vanligvis strikker jeg med 2 rundpinner istedenfor 🙊

en kollega av meg strikket noen utrolig skjønne nyfødt-sokker på jobb i natt, og de fikk jeg selvfølgelig lyst å prøve meg på! problemet er bare at alle rundpinnene mine er opptatt i ett eller annet uferdig prosjekt.. da måtte jeg prøve meg på 5 pinner da🙈

kaaanskje jeg faktisk får det til denne gangen?😄 (har rekt opp ett par ganger allerede...)

strikker du?
og greier du å strikke med strømpepinner?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det er søndag, og fastelaven. såklart måtte jeg ha boller selv om jeg ikke er så glad i den tradisjonelle fastelavensbollen med krem og syltetøy! Bollene mine ble monsterboller!!! 🙊🙈 Har en oppskrift som gir store og gode boller, men i dag ble de litt vel store.. smaken er det ikke noe å si på da, heldigvis!

Har du bakt boller i dag? 😊

Likes

Comments

Jeg fikk ett innfall for en stund siden, om at jeg skulle lære meg å hekle. Jeg googlet litt og fant oppskrift på den store ugla her. Da var det bare å finne fram noe bomullsgarn og ta heklekroken fatt!

Garnet jeg hadde liggende var bomullsgarn fra Nille, samt Mandarin Medi - bomullsgarn fra Sandnes garn. Godt garn å både hekle og strikke av! Jeg brukte heklekrok nr 3,5, ved å variere størrelsen på heklekroken kan man variere størrelsen på figuren.

Da den store ugla var ferdig heklet kom jeg over en oppskrift på heklet vognpynt med ugler. Det så lett ut, og vognpynten var jo bare nydelig! Den store ugla fikk en liten venn, desverre har det ikke kommet flere små ugler enda - men de kommer vel! oppskriften på vognpynt med ugler kan du finne her.

Visste du at hekling av bamser og figurer kalles amigurumi?

Det visste ikke jeg før etter jeg hadde heklet disse uglene!

Likes

Comments