Hej!

Jag ligger just nu i soffan och har haft huvudvärk som äntligen har släppt!

Jag fick en bio biljett och 4 snacksbiljetter från jobbet när vi klarade vår BSV! Jag tänkte att vi skulle använda det idag och gå och titta på Ted på röda kvarn i Halmstad!

Men så blir det inte för jimmy tycker inte att vi har råd att lägga pengarna på bensin och bio denna månaden..Dock skulle vi ju bara betalat för en biobiljett och bensin men nej. Så nu ska jag rivna sönder dom biljetterna för dom går ut den 24 så få har vi ingen användning för dom ändå. Känns tråkigt då det ändå är typ 450kr men det är ju skit samma.

Känner mig bara så frukansvärt ledsen då vi aldrig riktigt har råd att hitta på något fast att jag jobbar och jimmy har sin inkomst men allt mitt går till min hyra och bilen som alltid är något fel på. Så nu blir det som alla andra lediga dagar att bara sitta här och glo som ett jävla fån och mögla ihjäl för att det inte går att göra något. 


Likes

Comments

Godkväll! 

Jag tänkte att jag skulle presentera mig lite.

Jag heter Mari är 26 år och bor i Laholm. Jag kommer från Markaryd från början men den flytten jag gjorde för snart 5.5år sedan är det bästa jag har gjort!

Jag och min stora kärlek är just nu särbos pga ekonomin för vårann del blir bättre om vi är det då han har rätt till ekonomisk hjälp om han bor själv. Vi bor dock bara ca 100m ifrån varandra vilket jag tycker är väldigt skönt då jag har väldiga problem med att sova själv.

Jag jobbar på McDonalds i Mellbystrand och har varit där i 2.5år. Jag trivs rätt bra men håller på att letablera annat och kollar på möjligheterna om att läsa upp lite gymnasiebetyg.

Jag vet inte riktigt med vad jag ska skriva just nu.

Kram Hej! 

Likes

Comments

Hej eller vad man ska säga!

Här ligger jag i bäddsoffan i Jimmys stuga, jag har svårt att sova själv därför sover jag nere hos honom även om jag bara bor ca 100m längre upp!

Tänkte mest bara skriva ett första inlägg och imorgan eller ja senare idag ska jag göra en riktig uppdatering!

Kram och godnatt

Likes

Comments