Oj jag har gjort många misstag i livet både roliga och tråkiga misstag. Rent generellt så är jag en riktigt klantig person, jag tappar varje dag mat, glas osv, glömmer bort saker och ramlar. Vissa tycker det är charmerande och vissa tycker jag är skitjobbig. Om vi ska börja med några klantiga misstag så kan jag börja med min bilkörning.

För det första så failade jag 4 gånger på uppkörningen, jag har kört mot rött, mot viplikt, mot en stoppskylt, stannat när det varit grönt, nästan kört ner folk på ett övergångsställe och svängt mot vänster utan uppsyn. Men det värsta misstaget var ändå när jag körde ner mot motsatt trafik på motorvägen..... hahah ja man kan minst sagt säg att jag inte är den bästa bilföraren.

Ett annat ganska så roligt/extremt pinsamt misstag jag gjort var på gymnasiet. Jag trodde att jag hade får hudcancer. Jag är hypdrokondiker och alltid rädd för att dö och en dag så såg jag att det hade kommit ett nyy födelsemärke i min panna som var typ svart så jag fick panik, låg hemma och grät en hel dag och fick en tid hos vårdcentralen. När jag kom till vårdcentralen och hon skulle kolla på märket så rör hon lite vid det sedan tar hon lite vatten och torkar bort det. HAHAH. det var alltså inte ett nytt modersmärke de var smuts..........!

En annan gång på gymnasiet fick jag ett köttätande bakterie i ansiktet så jag var tvungen att ha plåster över hela kinden. Såg nog ganska så vidrigt ut men vad ska man göra när en bakterie håller på att äta upp en, och självklart skulle jag få min i ansiktet haha..

En gång när vi skulle gå till bussen vi vindeln tidigt på morgonen efter vi åkt buss från Tegsnäset så ramlar jag mitt framför den fulsatta vindelbussen, jag ramlade med min cykel en gång framför ultra bussen när jag var med Lisa och jag ramlade med röven ner i lera (alltså brun lera utomhus) så det såg ut som jag skiti ner mig.

Jag friade till min gymnasielärare som totalt dissade mig haha. Jag lämnade in en MVG uppgift en gång som skulle handla om Broar och ja har döpt dokumentet till "Bro_jäveln", och hlömt ändra namnet innan jag lämnade in den till läraren, jag har blivit så full så jag ringt från mitt bankkort, jag har druckit gammal sur mjölk när jag var full, jag har tappat bort mig själv många gånger och bajsat ner mig mitt på gatan när jag var typ 10 år på haloween för jag var så rädd för att få mask i magen.......... hahaha #noshame. Jag har gjort många misstag inte så roliga när dom hände men kul och tänka tillbaka på.

Alltså det finns säket 100 historier till att berätta om min klantighet men ovan så fick ni veta några av dom hahha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det snart jul igen. Jag går på semester den 22 december. Jag tror planen för i år är att vi kör ner till Århus den 23 och stannar där till den 25-26. Jag har hittat en hemsida där man kan beställa svensk mat så jag har tänkt beställa lite gott till mig själv eftersom jag inte tänker äta fläsk med potatis i socker till jul. Men eftersom jag inte heller är ett så stort fan av kött rent generellt så är jag inte helt säker på vad jag ska beställa. Jag brukar typ bara äta revbensspjäll på julafton men jag orkar inte stå och laga det så denna jul får jag bara skipa det. Jag tror att jag tänkt köpa lax, västerbottenspaj och en paradis ask + julmust. Det får bli bra det, lax är ju gott!

Efter nyår så hade jag tänkt att bli vegetarian. Jag har aldrig varit ett fan av kött jag har alltid blivit äcklad av kött så nu tänker jag komma igång med vegetarisk kost som jag egentligen alltid vetat. Fast 100 % vegetarian kommer jag nog inte bli på en gång, vid vissa tillfällen kommer jag nog äta lax och varje jul hemma kommer det kanske slinka ner revbensspjäll men annars så kommer jag nog hålla mig borta från kött. Det finns så mycket gott vegetarisk man kan äta och dessutom kan man ju typ äta allt som an brukar ändå bara med soya produkter så det ser jag fram emot!

Likes

Comments

Finns det någonting värre än folk som är glada på morgonen? Jag önska jag var en sån person som klev upp kl. 5 tog ett träningspass och kom hem och lagade hemmgjorda pannkakor och en stor frukt smotthie hahahaha men tyvärr är jag 100 % tvärtom och har alltid varit. Jag är så fruktansvärt sur när jag kliver upp. Jag ska köra senast 7.15 till jobbet och jag kliver upp ca. 7.05 varje dag och på den tiden ska jag hinna göra mig klar. Det lyckas för jag har levt såhär hela mitt liv så mina rutiner sitter i hårt. Varje kväll tänker jag "imorgn ska jag kliva upp tidigt och göra kaffe, locka håret, se på nyhetsmorgon" meeen det går bara inte, de är helt omöjligt oavsett vilken tiden jag går och lägger mig. Jag är och förblir extremt morgontrött. Det bästa är iaf att benjamin aldrig är hemma när jag kliver upp eftersom han jobbar natt. Hade han varit hemma när jag klev upp hade jag blivit ännu mer sur. Jag måste få vara själv när jag kliver upp och absolut ingen får prata med mig. Finns ingeting värre enligt mig än positiva människor på morgonen som ska börja prata en massa, nej tack. Men jag önskade verkligen att jag var en sån person - lycko alla er som är så! en dag långt fram i framtiden kanske jag också har turen att bli så.

Ibland så brukar jag slänga ihop lite frukter och ha i kylskåpet som jag snabbt kan ta med till jobbet på morgnen, Perfekt frukost enligt mig- blir lätt äcklad när det är "matig" frukost eftersom jag inte gillar att äta så tidigt. 

Likes

Comments

Denna helg var väldigt lugn eller ja lördag och söndag iaf. Fredagen började med jobb til kl. 16.00 sen kl. 18 skulle jag på "julefrukost" (julbord) med jobbet. Blev ganska så stressigt men kom i tid. Det blev julbord men snaps (som jag aldrig mer ska dricka- bränner ju i hela halsen) och massa alkohol. Blev dock en tidigt natt blev hämtad vid 1 tiden.

Lördagen spenderades i sängen tills vid 11 tiden då jag gick upp och gjorde omelett eller som ni kan se på bilden blev det kanske inte en omelett men det smakade gott iaf. Det blev drive in på Mcdonalds till middag då varken jag eller Benjamin hade energi till att laga ihop nått.

  • 9 Readers

Likes

Comments

Oj vars ska mam börja? Först och främst så är jag inte en person som alltid haft många vänner, tvärtom. Jag har alltid varit ganska blyg och lugn och därmed haft ganska svårt att hitta vänner. Än idag är jag mer en ensamvarg som älskar att vara själv. Jag uppskattar mitt eget sällskap och jag tycker att det är viktigt att vara sin egna bästa vän för i slutändan så är en själv den endaste man har. Som sagt så trivs jag alltså minst lika bra i mitt eget sällskap som med andra och jag har behov för ensamhet. Om jag tex har varit med kompisar så är det viktigt för mig att få komma hem och bara vara lite själv och samla tillbaka min energi igen men självklart så älskar jag mina vänner också. En del har kommit och gått under åren som det brukar vara men vissa har hängt kvar och nu tänkte jag berätta om några som betytt extra mycket för mig.

Lisa.
Lisa är den som jag känt längst. Vi har varit vänner i ca. 14 år. Lisa och jag var med varandra varje dag hela högstadiet och sov över hos varandra varje helg i 3 år haha. Vi gjorde allt tillsammans under högstadiet och Lisa har betytt väldigt mycket för mig speciellt i tonåren. Vi har alltid haft det så himla roligt tillsammans. I gymnasiet gled vi lite isär från varandra men jag anser henne fortfarande som en av mina allra bästa vänner. Vi ses alltid när jag kommer till Sverige och Lisa har hälsat på mig i Danmark flera gånger. Hon är nog den personen som vet mest om mig med tanke på alla år vi spenderat tillsammans och även den personen som jag hittat på dom mest konstiga sakerna med som sagt med Lisa hittar man alltid kul och i år ska vi fira nyår tillsammans❤️

Elinor.
På gymnasiet så hitta jag min soulmate Elinor haha. en dag på gymnasiet så skulle jag ta bussen hem till kassjö och jag visste att Elinor också åkte den bussen så jag bestämde mig bara för att gå fram och fråga om vi skulle ta bussen tillsammans och på den vägen är det. Sen den dagen är vi bästa vänner. Jag tror att dagen efter vi tog bussen tillsammans hem så sov jag över hos henne. Vi klickade på 3 sek. Elinor är den personen som alltid oavsett vad haft mig om ryggen och stötat mig i allt. Hon är den personen som aldrig sviker och som man kan lita sitt liv på. Elinor har stått vid min sida när ingen annan gjort det och alltid stöttat mig och det jag vill till 100%. När vi är tillsammans är det aldrig en tyst stund och vi har Skype samtal på över 9 timmar i sträck. Vi är så olika både på utsidan och insidan men vi förstår ändå alltid varandra till 100% och vi finns alltid där för varandra oavsett tid på dygnet. Jag har aldrig mött en som henne, för henne skulle jag dö.

Samuel.
Samuel och jag har varit vänner sen vi börja gymnasiet men riktigt bra vänner blev bi nog andra året på gymnasiet. Samuel är typ lite som den manliga versionen av mig fast mer normal😂 Vi tycker alltid samma om allt och har alltid roligt tillsammans. Samuel är den som kom med mig till Danmark första gången och nog den som hälsat på mig flest gånger. Han är den som man alltid kan prata med allt från seriösa djupa ämnen till världens konstigare ämnen haha. vi har många roliga minne ihop men en av dom bästa minnena är nog när vi tog färjan till Danmark utan att ha sovit i 24 timmar, det var en speciel resa haha. 

Robin.
Robin blev jag vän med pga. mitt ex. Robin är nog den av mina vänner som jag umgås med minst irl men den som jag pratar med mest av alla. Vi skriver på messenger varje dag helt, ibland fattar jag inte ens vad vi skriver om men skriver det gör vi och när hi möts irl så är det aldrig en lugn eller tråkig stund Haha. Han är en vän som man kan lita på.

Kristine och Maria.
Det är mina nyaste vänner, mina dansk svensk norska vänner eller team Viking som vi kallar oss. Jag och Kristine jobbar tillsammans så vi träffas varje dag och Maria jobbade med "mitt" jobb innan jag tog över det. Dom är dom mest "open minded",  utagerande,  roliga vänner jag träffat och vi har så himla kul tillsammans. Vi gillar alla samma saker och har väldigt lika värderingar. Det betyder mycket för mig att ha dessa två vid min sida speciellt när man bor så långt ifrån familjen - dom har blivit som min lilla familj här och när vi går ut på krogen så vet man aldrig när vi kommer hem igen😂

Likes

Comments

Lucka nummer 1.

Tänkte varje dag framtil jul skriva ett inlägg utifrån rubriken. (Blir kanske några till inlägg idag eftersom jag missat 3 dagar) Börjar med rubriken "mitt perfekta liv"

Jag har ingen aning om hur andra människor tolkar mitt liv. Det finns säkert dom som tycker att min liv verkar perfekt och så finns det säkert dom som tycker mitt liv verkar as tråkigt men det viktiga är ju inte hur andra uppfattar mitt liv, det viktiga är ju hur jag uppfattar mitt liv.

Jag har nog aldrig uppfattat mitt liv som perfekt. Jag har alltid strävat efter mer och när jag har fått det jag strävat efter så har jag ändå inte varit nöjd utan fortsatt att sträva efter något nytt. Rent objektivt så kan jag se hur mitt liv borde/kan uppffatas som perfekt. Jag har det många vill ha ett hus, en bil, ett jobb, vänner och familj osv osv. Jag kan absolut känna att jag borde vara nöjd men ändå så är jag långt ifrån nöjd. och jag kan bli så himla sur på mig själv över dessa tankar och att jag aldrig kan bli nöjd. Men jag har alltid varit såhår; Om jag bara får långt hår så kommer jag bli lycklig - nu har jag långt hår. Om jag flyttar från Sverige kommer jag bli lycklig - Jag bor inte i Sverige, Om jag hittar ett jobb kommer jag bli lycklig- jag har ett jobb, om jag får körkort kommer jag bli lycklig- jag har körkort. Problemet är väll att jag aldrig slutar addera saker till min lista att bli lycklig över. Jag må kanske ha mycket saker i livet och jag är så tacksam för den men mitt liv är långt ifrån perfekt och jag tror inte heller att det någonsin kommer bli prefekt och det är helt OK för mig, för vem vill egentligen ha ett helt perfekt liv? hur kul är det och hur länge varar det ens. Jag kan säkert verka väldigt syniskt ibland men jag tror inte på "det perfekta livet" jag tror inte att det existerar för någon men det gör absolut ingenting för mig att mitt liv inte är prefekt för om livet var prefekt vad skulle jag då ha för mål att sträva efter...?

Likes

Comments

Så är resan hem till Umeå bokad. Den 27 kommer jag hem och stannar tills den 3. Oklart hur det blir med nyårsafton just nu. Jag vet att jag iallafall ska vara med Lisa. Hon jobbar dock tills vid 21.00 tiden så blir nog att spendera dagen och middag med familjen och efter hon slutat jobbet så möts vi upp. Vad som händer med oss sen är ännu inte bestämt men ska bli kul att spendera nyårafton med Lisa. Var längesen vi firade nyårafton tillsammans jag tror sist vi gjorde det var 2012 och då forade vi i Vindeln. Det var minst sagt en annorlunda nyårafton de..... hahah.

Men ska iallafall bli skönt att komma hem lite mellan jul och vara hemma på nyårafton då jag dom senaste nyår spenderats i Danmark. Det är ju kul det också men saknar verkligen att fira nyår i snö också och tillsammans med gamla vänner. Annars har jag planer på att vara med elinor såklart när jag kommer "hem" det blir väll en heldags dejt med tanke på hur mycket vi kan prata, vi har typ telefon samtal som varar 9 timmar i sträck... så vi behöver minst lika många timmar IRL haha.. Sen så tror jag att jag och samuel skulle gå och se solsidan filmen på bio så det ser jag mycket fram emot också!!

Annars så är jag super lycklig över att det är 1 december idag vilket betyder att man nu officiellt kan börja lyssna på julmusik!! Och idag ska jag som sagt på fest med jobbet och sen är det endas 2 helger kvar tills julafton!! Måste komma ihåg att köpa julmat till mig själv så jag inte blir fast med fläsk och potatis i socker............. hahah helt klart det konstigaste med danskarna.

Likes

Comments

​Gissa om jag vart förvånad igår när jag öppnade dörren och det där stod en bukett med röda rosor samt 4 choklad munkar. Jag har liksom ALDRIG från vad jag kan minnas fått blommor av någon pojkvän och då har jag ändå typ aldrig varit singel haha men det är som dom säger plötsligt händer det! Det var iallafall en trevlig överaskning på en annars rätt så tråkig onsdag. 

I tisdags så provade jag att laga Någon slags köttbullssoppa. Det blev faktiskt helt OK. Dock funderar jag på att börja äta mer vegetariskt då jag blir så äcklad av kött ofta jag tycker helt enkelt det inte smakar så gott. 

Idag efter jobbet så tror jag att jag och kristine ska fara till starbucks och köpa lite kaffe och bara prata, vi har en hel del och prata om gällande vår senaste utång haha… Och imorgon blir det fest med jobbet!

Likes

Comments

Igår var det black Friday så efter jobbet åkte jag hem och hämta upp Benjamin också så åkte vi till stan för att köpa lite julklappar vi tänkte även äta på en resturang men det var fullt överallt så det slutade med en middag på burger king Haha men jag klagar inte!

Idag så har vi varit ute i Hjørring och jag har köpt lite småsaker till mig själv och vi passade även på att ta en lunch på friends restaurangen, riktigt gott! Nu har jag precis gjort mig klar och ska senare ikväll ut på krogen med Kristine och Maria så det ska bli riktigt kul med ännu en till tjejkväll! Så jag lär väll rulla hem vid 7 tiden imorgon och lär nog bli sängliggandes men det äre nog värt!😅

  • 15 Readers

Likes

Comments

Denna helg så var det firande av Nannas 26 års dag. Vi började tidigt med en födelsedagsbrunch på morgonen och på kvällen blev det fest för fulls muggar, drack som vanligt lite för mycket vin och vid 12 tiden började jag gå hem i mörkret, inte det smartaste kanske men var skönt att få sova hemma iaf. Det var en riktigt trevlig kväll med god mat (tapas) och massa trevliga tjejer och drinks. Söndagen spenderades hela dagen i sängen, vaknade till och från och spydde som en idiot men mot kvällen hade det blivit lite bättre så då blev det pizza till middag även det i sängen haha ...

Idag har jag det iaf bra igen, sitter just nu på jobbet och när vi slutar har jag och Kristine tänkt köra och shoppa lite till vår julmiddag som vi ska hålla nu i helgen, just nu är jag dock verkligen inte sugen på vin haha🙄

Likes

Comments