Header

Nu är det ungefär en vecka kvar tills jag ska flytta till Mellansel(på lördag far jag dit). Jag ska alltså gå folkhögskola och bo på internat där så ni hänger med! Man får stanna där på helgerna men vissa helger kommer jag att komma hem till Lycksele igen. På loven får man inte stanna på internatet så då får jag antingen fara hem till Lycksele eller dra någon annanstans.

Och för er som inte vet vart Mellansel ligger så är det en bit utanför Örnsköldsvik så jag har ganska nära till en stad så det känns ju bra, det går bussar fram och tillbaka liksom. Mellansel är mer ute på landet, typ. Vad jag bedömer det som iallafall.

Det känns bra att dra dit bort än fast det är ganska långt hemifrån. Känns bra att komma bort och prova på något annat. Inte stanna hos tryggheten hela livet. Kommer säkert vara tufft osv de första veckorna med saknaden och allt det nya men jag vänjer mig tillslut. Det kommer bli bra för det känns verkligen som det. Jag är taggad men såklart att nervositeten och oron ligger och trycker på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Drygt en månad sedan jag skrev här sist så nu är det dags kan jag tycka! Mycket har hänt, jag har bland annat fyllt 20 år. Jag fick veta dagen innan, alltså den 10:onde augusti att jag skulle fara till Umeå dagen efter, alltså på min födelsedag. Jag visste inte varför och det visade sig att jag skulle tatuera mig där:

Jag hade pratat om att tatuera in en bazooka så jag gjorde det helt enkelt! Och varför en bazooka? Jag tycker att dem är coola och en taggtråd runt om så den skulle få mer ''liv'' eller något. Haha. Blev iallafall nöjd med den! Det blev en heldag i Umeå med syster, mormor och mamma, efter jag hade tatuerat mig så kollade vi runt litegrann, jag drog bland annat till systembolaget för min premiär där.

Vi avslutade Umeå-färden med middag på Pinchos, mitt andra besök där. När vi kom hem så väntade släkten på att få gratta mig där hemma så det slutade med gofika och trevligt sällskap. När alla hade farit hem så bestämde jag mig för att göra gelenaglar, jag brukar i vanliga fall fara på en salong och göra mina naglar men för några veckor sedan bestämde jag mig för att beställa egna saker och testa att göra mina naglar själv och det blev ett förvånansvärt bra resultat för att vara första gången.

Det tog dock hela 5 TIMMAR att göra gelenaglarna... Började vid 21 tiden och var klar vid 02. Det låter helt sjukt men så var fallet, kändes dock inte som 5 timmar och det var inte speciellt jobbigt heller. Man kanske blev lite less i slutet men det var det värt! Nu har jag iallafall hyfsat snygga naglar och det är huvudsaken tycker då jag iallafall.

Likes

Comments

Var i Fäbodliden idag(där min morfar bor) på kusinträff. Det var mamma som skulle träffa sina kusiner, antar jag? Haha. Det var trevligt och mysigt iallafall! Har ganska nyligen kommit hem därifrån. Sitter och äter popcorn och ska se lite YouTube och så. Imorgon drar jag en sväng till Åsele-marknaden med mamma. Gillar egentligen inte marknader överhuvudtaget men kände att jag ville dra dit en sväng iallafall så det får bli så! Får se om jag hittar något, kommer antagligen bara gå runt där och titta men det är väl mysigt ändå.

Likes

Comments

Var och gick en promenad och då blev det lite bilder knäppta också.

Likes

Comments

Blev inte så många bilder för vi hängde mest i stan och shoppade eller det var typ det enda vi gjorde... Gick i stan i tre hela dagar i Sthlm, om jag fick ont i fötterna? Eh, ja. Skoja inte om den saken! Men det var trevligt att besöka Sthlm ett tag, mestadels iallafall. Mycket människor, mycket trafik, mycket affärer - det är väl vad jag kan säga om staden. Blir trots allt fler besök, tror att Sthlm inte visat mig allt hen har att erbjuda än!

Likes

Comments