View tracker

Har Ni prövat att måla ögonbrynen men pensel? Jag har alltid tyckt att det blir de snyggaste brynen men har som inte kommit mig för det ändå. Men nu tänkte jag att det är dags att pröva. Läste även att Nyx ska vara i samma liga som Anastasias så vi får väl se! Har Ni prövat denna?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har väldigt svårt att sätta upp nyårslöften. Löften man sällan om aldrig håller. Däremot så är jag för att sätta upp mål att sträva efter, som ska uppfyllas på lång som kort silt under året och som jag ska känna mig stolt över om jag lyckas med att genomföra. Ifjol var det att resa utomlands och flytta hemifrån. Båda gjorde jag.

2017's lista ser ut på följande sätt:

* Ha vårdade naglar, hela året. Låt det kosta. Det är fräscha, fint och väldigt bra för självförtroendet. Samma gällande håret. Omvårdnad!

* Byta bil. Köpa min egna. En Volvo. Helst S40.

* Resa utomlands minst en gång. Maldiverna, Malta eller Cypern.

* Tatuera mig.

Likes

Comments

View tracker

En kommentar jag en gång för inte så länge sedan skrev till ett inlägg om en lång text om brustet hjärta pga sin kärlek för en viss person. Kan relatera så himla mycket till just min kommentar så många gånger och läsa den om och om...

Likes

Comments

En dag jag kommer älska resten av mitt liv. Varit fullständigt fantastisk. Svävat på moln delvis och är lycklig i hjärtat. Så himla härligt!

En sväng till Umeå, Ikea samt Royal Design ökade älskvärdheten på denna dag. Älskar marmorbordet jag hittade inne på RD samt även ljusstaken på bordet. Dröm att ha hemma själv.

Nu ska jag sova, så himla trött utan en natt av många minuter skönhetssömn.

Likes

Comments

Jag tror nog aldrig jag varit med om en mer påfrestande dag än den idag. Jag är fullständigt slut på i såväl kropp som själ som hjärnan. Helt utmattad. Löningshelg inom handel är verkligen ingen höjdare!

Imorse såg himlen ut såhär ovan, hur vackert är det inte? Så himla fint!!

Likes

Comments

Må jag vara den enda som är helt förälskad i we heart it? Jag tror verkligen inte det. Kan sitta där inne i flera timmar. Så rofyllt och jag blir så himla inspirerad av alla fina fotografier. Men mest av allt, det bästa, är alla citat som bara stämmer så himla rätt in på en själv och ens känslor.

Likes

Comments

Ibland kan man känna sig instängd av något man tidigare har känt sig väldigt trygg i. Det är precis så det har blivit för mig gällande min gamla bloggportal Devote. Jag har bloggat där sedan jag äntrade Internet för första gånger för väldigt många år sedan. Och de har varit mig väldigt troget, har prövat alla olika bloggplattformar under åren, men alltid ändå återvänt till Devote. Men efter att de nu bestämt sig för att förnya sig, så upplever jag bloggandet som mindre rofyllt. Allt känns bara så himla kallt och stelt där. Dessutom funkar inte layouten så bra där numera, bara en massa krångel att texter försvinner och inte syns vid publicering etc. Så nu är det dags att bryta sig lös och pröva nytt. Ska bli kul!

Så nu välkomnar jag Er & mig själv! <3

Likes

Comments