ikväll 20.30 är de äntligen julshowens premiär här på mora parken, är taggad även fast ja är jätte förkyld. men detta ska nog gå bra har druckigt ljumet vatten hela dagen :) så vi hörs imorgon för kommer inte komma hem förens inatt nån gång :)

massor med kramar M ♥Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 87 Readers

Likes

Comments

imorse hade vi lucia firade för swedbank på ishallen riktigt mysigt, sen var de bara iväg till skolan å den gick väl bra. slutade vid 11 så då kom mamma å hämta mig sen gick ja å la mig i sängen å sov till ett sen var jag till gymmet vid halv två å gymma lite så otroligt skönt att komma igång med träningen igen :) sen har jag inte gjort så mycket förutom att jag var hos en kompis å kolla på film innan ja åkte till dansen å dansade lite :) så har min dag/kväll sett ut idag. så godnatt å sov gott alla så hörs vi imorgon :)

~kramar M~
  • 85 Readers

Likes

Comments

sitter just nu i soffan med en ben & jerry's å te till paradise hotel å bara myser, efter en hel dag på moraparken med genrep inför premiären på julshowen på fredag gick bättre än förväntat å kul var de att få prova på inför en lite publik innan fredag. :)
godnatt alla underbara läsar å sov gott!
ni får lite oseriösa bilder från logen på mig å min bror :)

~ kramar M ♥ ~


  • 117 Readers

Likes

Comments

sitter just nu i väntrum C på rönken å väntar på att få rönka mitt knä efter att ja haft ont i mer en 1 vecka, så nu hoppas ja att få veta vad som är felet i knät.. hoppas bara de inte är nå allvarligt. så nu är de bara att hålla tummarna att ja kan vara med på premiären av julshowen!!

kramar
-M


  • 123 Readers

Likes

Comments