Hej alla!

Jag slutade nyss skolan och ska ha påsklov! Äntligen, och sen ska jag ha prao och jag längtar verkligen. Just nu så sitter jag och mina vänner och pratar fast jag egentligen ska jobba på en sen uppgift. Det kommer inte att bli klart tror jag för jag har så pratiga vänner.

Likes

Comments

​Hej alla!

Idag var jag på en jätterolig grej med min kompisar som handlade om hbtq+. Jag tyckte jättemycket om det eftersom vi fick missa skolan och jag fick äta en jättegod macka.

Nu har jag so och håller på att somna så därför skriver jag. Sitter bredvid min baee och aa inget annat viktigt.

Likes

Comments

Hej alla!

Jag åt nyss lunch vilket var jättegott med sprödbakad fisk åhh så gott. Sedan ska jag ha engelska och en uppgift som vi har haft flera lektioner på har jag och min kompis inte gjort klart, ops. Hon har varit sjuk 3 gånger och jag sjunger bara på lektionerna så det är inte konstigt att vi inte är klara, också att jag inte förstår uppgiften, hehe.

I alla fall igår var jag med jättemånga vänner och efter det var jag superrädd eftersom jag inte hade sagt något till min mamma och ja trodde hon skulle skälla ut mig eftersom det var sent men när jag kom hem var ho helt lugn och jag var helt rädd.

Likes

Comments

Hejhej folket!

Just nu ska jag börja musikteorin och jag gillar inte det. Det är inte så att vi gör något och så får vi uppgifter hela tiden.. Jag sitter bredvid två baes och framför mig har jag två väldigt goda vänner till mig.

Neej nu satte hon prov nästnästa vecka och jag gillar inte det, jag tror att jag har 3 prov den veckan. NEEj

Jag fattar inte varför vi måste ha det, det är inte så som att vi ska behöva det i framtiden USH. Så onödigt och jag blir bara mer stressad och jag är väldigt säkra på att alla barn blir stressade typ hela tiden pågrund av skolan och alla läxor och prov. Aa nu ska jag inte förstöra er eftermiddag så Hejdåå

Likes

Comments

Hej fina läsare!

Jag hade nyss NO prov och herregud vad det gick dåligt. Igår satt jag sent och läste alla de 14 sidorna och trodde att jag förstod men sen kom provet. Hemskt gick det. Jag är så rädd att jag ska få dåligt och att mitt betyg blir dåligt. Men jaja det är inte mitt fel att läraren inte lärde mig det som skulle stå på provet.

Just nu sitter jag vid centralen och väntar på att min tredje bae ska kissa klart och på att bildlektionen ska börja så att jag kan sätta tankarna på andra hållet.


Likes

Comments

Hej alla!

Just nu skypar jag med en av mina bästa vänner. Hon är lång och ibland så himla jobbig men innerst inne tror jag att hon är normal <3. I alla fall så har vi snackat i typ 2 timmar och mycket har hänt. Till exempel har min bror bjudit vänner och en av de är riktig snygg och jag la ut en bild på Instagram men tog bort den eftersom många. Jaja den här bästa kompisen kan många av mina hemlisar och jag litar på henne 101% och det finns en kille i min skola som är så himla snygg och hon supportar mig till max vilket är bra för omg så snygg han är!!

Likes

Comments

Tjena folket!

Just nu har jag franska, ush hatar det men jag sitter med min Bae så det är ändå bra. Ni vet när man inte ens pratar med någon men ändå vet att de är där och man känner deras närvaro, ja så är det just nu. Bae är brevid mig och vi har bara sagt några få meningar men ändå vet jag att Bae är här and i'm loving it

Likes

Comments

Hej folket!

Idag har jag haft det så jäkla tråkigt, jag vet inte varför men jag bara hatar onsdagar. Det är i mitten av veckan, inte starten på en ny och inte nära fredagen ushh.

Just nu pluggar jag med två blondies, omg de e så jobbiga de pratar o pratar om läxor, asså vet de inte vad paus betyder?!!. Bllondies överallt i den här skolan jag saknar platte trakten, nää skoja älskar svennar de e så himla härliga o pluggisar (vissa).

Likes

Comments

Hej folket!

Just nu har jag NO vilket inte är så roligt och sen ska jag ha bild. I alla fall, just nu har vi muntligt prov om något om kolhydrater. Jag fattar ingeting men jag tror att läraren tror att jag hänger med.

Min bästa kompis är min fan och hon är jättesnäll och läser min blogg just nu hej du!


Herregud vi hade också skrivuppgift som går jättedålig och jag är rädd att den ska bli jättedålig

Likes

Comments