Contains affiliate links

Nå er det en stund siden eg sist blogget. Så eg tenkte eg skulle vise mine favoritt strikkegensere. Det er faktisk kun nå i det siste at eg har blitt veldig glad i å bruke strikkegensere. Før likte eg det ikkje for eg følte det klødde sånn. Men på den tiden så var eg litt varmere i kroppen enn det eg er nå. Eg er ingen frysepinne nå men ikkje like varm i kroppen som eg engang var. Men det er utrolig chill å gå å i, om. man så skal være hjemme eller ute.

Eg tror faktisk strikkegensere er det plagget som gir meg mest jule-følelse. Bare forestille seg å sitte i sofaen i kosebukse, strikkegenser med en kopp gløgg og julefilm. Elsk.

Eg har linket til det første bildet. Og på det tredje har eg lagt til en link, tror ikkje det er den genseren men en som er ganske lik

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, nå er eg på vei hjem etter en lang dag. Eg var å tok vippe extentions påfyll klokken 8.30 noe som hadde både positive og negative sider. Positive var ar at eg kom meg på beina og fekk noe ut av dagen før eg dro på jobb. Og uansett så fikk eg sove en time til for eg sovnet da hun begynte på vippene. Men det negative var liksom det at eg ikkje fekk sove lengre. Men eg syntest det var vært det å få fikset vippene.

På vei heim såg eg at eg hadde fått melding om at en pakke var sendt fra post kontoret klokken 6 i morres og da va jo klokken 9.30 allerede. Så da va det jo nesten en selvfølge at det var kommet i posten.

Eg bestilte dette på Blackfriday også kom det allerede i dag.

Det eg hadde bestilt var alt fra Jeffree Star:

Skin Frost so fucking gold

Liquid lipsticks i fargen Mannequin og Posh spice og leppestift i fargen celebrity skin

Lipscrub i Strawberry gum.

Eg bestilte også mer men det vil eg ikkje vise siden det er julegaver.

Må bare si at eg prøvde lipscrubben og mannequin i dag og IM IN LOVE. Elsker konsistensen på mannequin. Eg føler ofte at liquid lipsticks ofte blir klissete rundt kanten og at dei e litt vanskelige å påføre men denne ble ikkje klissete og var lett å påføre siden tuppen på børsten var mere formet for lepper. Og lipscrubben funket veldig bra og smakte utrolig godt. Ikkje vær redd den er fult spiselig, det står på pakken. Siden det er en scrub lagd av sukker. Så eg vil sk meg veldig fornøyd med kjøpet.

Likes

Comments

Nå sitter eg og Anders på båten på vei heim, så eg tenkte eg likeså godt kunne dele litt inspirasjons bilder for outfits denne vinteren. Planen min er å så senere dele mine bilder av outfits som er hentet inspirasjon frå disse bildene.


bilder er frå Pinterest og we heart it

Likes

Comments

Nå sitter eg egentlig bare og nyter en rolig Lørdag. Eg har sov til langt på dag i dag, noe eg kjente var utrolig deilig og at kroppen min hadde nok utrolig godt av det.

I går var det blackfriday og eg jobbet først 07-16 for å så dra litt rundt om og shoppe litt. Eg handlet egentlig ikkje så mye til meg selv men eg fikk unna gjort en del julegaver. Det eneste eg kjøpte til meg selv var en bokse, et joggetøy sett fra BikBok også kjøpte eg litt sminke.

Sminken handlet eg på tanstore.no men ikkje bare til meg selvfølgelig. Eg handlet også til julegave, så tenkte eg kunne lage et innlegg om det når eg får varene.
Den ene boksen eg kjøpte var på salg for 200kr på Carlings. Eg har ikkje prøvd den på enda men eg satser på at den passer, vis ikkje så er det jo alltid noen i familien som kan bruke den. Men jogge dressen bruker eg nå. Den består av en magetopp og en bukse. Eg kjøpte settet i en størrelse for stor. Den er veldig god å gå i men eg liker ikkje helt at buksen skal gå litt opp på leggen og være ganske stram i livet. Men ellers er eg ganske fornøyd og det er noe eg fint drar på meg vis eg bare skal være hjemme eller ha en slafse kveld.

På kvelden så tok eg og typen båten inn til Skånevik for å være hos foreldrene hans denne helgen. Eg syns det er ganske koselig og behagelig for det er så rolig her i forhold til hjemme. Så vi kom hit i går kveld og gikk egentlig å la oss bare noen timer etter på.

Resten av dagen tenker eg egentlig bare at eg skal slappe av og nyte fri dagen, og resten av helgen for den del.

Likes

Comments

Hei, eg er Marina 18år i frå Bergen. Eg er frisørlærling og har tidligere holdt på med blogging for å så alltid ende opp med å ta en pause som blir mye lengre enn bare en liten pause.

Men eg tenkte at det var på tide å starte igjen, fordi eg merker at eg svaner å holde på med blogging noe som kan holde meg litt opptatt inni mellom og ellers.

Uansett så var planen at dette skulle bli en beautyblogg blandet med kvardagblogg. Eg elsker å utfordre meg selv med sminke og er alltid åpen for å prøve noe nytt innen for Beauty verden. Når eg er ferdig utdannet og har fått jobbet et par år tenker eg at eg skal ta makeup artist utdanningen, noe eg faktisk ikkje føler eg kan vente med å starte med.

Eg syns alltid det første innlegget på en blogg er det verste, om det så er for en helt ny blogg eller om det bare er for å komme i gang igjen. For når eg leser teksten inni meg mens eg skriver så er det som om det er to personer som snakker sammen, at den ene er på jobbintervju eller avhør. Men det positive er at det bare blir lettere og lettere for kvar gong man skriver.

Likes

Comments