Jeep som rubriken säger så är detta ett onödigt inlägg, men har ändå inget att göra så tänkte jag fördriver tiden genom att uppdatera här....

Har inte hänt så mycket den senaste tiden, har varit sjuk till och från sedan Januari nu och det är jag väldigt trött på....Och nu har jag fått en inflammation i min handled också som pricken över i:t kan man väl säga.

Har kommit på att jag måste ändra min header på min blogg också eftersom jag inte bor i Borås längre men jag har inte powerpoint på min dator så får låna mammas imorrn för att fixa det.

Detta var väl allt för denna gången!

Peace out!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rubriken säger väl allt...

Jag sover inte mycket på nätterna längre, har haft mardrömmar mycket den sista tiden, eller mardrömmar kan man ju inte kalla det för det är ju egentligen tillbakablickar från en sak som hänt i mitt liv tidigare och när familj och släkt börjar blandas in i drömmen så är det inte okej längre, menmen det försvinner väl någon gång får man väl hoppas...

Jag bor inte kvar hemma hos mamma i Borås längre utan nu bor jag hos min morbror och hans fru i Vårgårda, det blev lugnare såhär med pluggandet osv..

Jag hade egentligen inget och skriva men detta fördrev ju lite av tiden medans alla fortfarande sover..

Medans ni ändå läser detta kan ni väl kolla på videoklippet också, ni behöver egentligen inte kolla men ha uppe det och låt hela klippet spolas igenom eftersom vi försöker slå ett rekord :)

Peace out! :)


Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen jag skrev ett blogginlägg nu men jag har haft fullt upp med praktik och skola, jag har knappt någon fritid alls längre känns det som för när jag kommer hem från praktiken så har jag oftast något från skolan att göra så därav så har jag inte skrivit på ett tag!

Det har väl inte hänt så världsmycket nytt i mitt liv kan man ju säga, fira jul i nitta och nyår nere i falkenberg hos killen! Nu är det i allafall 2014 och jag hoppas att detta blir ett bättre år än vad 2013 var! Snart fyller jag 21 oxå, tiden bara springer iväg innan man anar det så lär man väl vara 80 år och sitta i en gungstol! har en fobi för att växa upp typ, jag vill inte bli äldre, jag vill stanna som 20 år men man kan väl alltid drömma antar jag?

Just nu är jag sjuk, lagom till nya året! Feber, halsont, förskylning och lite sånt. Jag har lixom inte tid med att vara sjuk, jag vill tillbaka till min praktik! Menmen någon gång blir jag väl frisk! 

Vi hörs! 

Peace out!

Likes

Comments

har varit på information på min praktik idag på björkängens förskola, allt kändes bra!
nu sitter jag på waynes coffee och dricker en iste! :)

peace out!

Likes

Comments

Hej, har inte haft tid och blogga dom senaste dagarna eftersom jag har varit i skolan och haft mycket och göra!
köpte en ny mobil igår, en samsung galaxy s4 och är helnöjd med den! Har beställt lite skal till den som borde komma till mig på måndag!! :)

imorrn ska jag på 25 års kalas *host host* 25 jovisst ;)

vi hörs, peace out! :)

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på väldigt länge och jag har egentligen ingen bra ursäkt till att jag inte har gjort det, jag har haft tiden men inte funnit orken till att skriva något!

Om två dagar börjar skolan, jag har många gånger frågat mig själv, vad har jag gett mig in på? men det blir nog bra tillslut ändå. Ska ändå bli skönt att börja skolan så man har något att göra på dagarna! :)

Det har väl inte hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden, men jag hade ett väldigt roligt fredagsnöje på twitter igår, en person försökte trycka ner mig men det funkar inte på mig längre eftersom jag jobbat upp mitt psyke och inte låter någon skit komma åt mig, så good luck with that idiot? :) Om någon får för sig att läsa det så gå in på min twitter @tommogirl93 och läs inlägget ''  Those girls made all the directioners look bad and we are not like that at all!! I'm so pissed off right now!!'' Men känn er inte tvingade! :)

Jag var på liseberg häromdagen med min syster och hennes kompisar, åkte balder för första gången! :)

Sen har jag färgat håret också, slänger in en bild nedanför hur det ser ut, men vi hörs nästa gång!

Peace out! 

Likes

Comments

Tog bort bloggen på twitter, pallar inte sitta och skriva på engelska, det är bara tråkigt!! :)

Om ca 1 ½ månad börjar jag komvux på barnskötarlinjen som lärling, jag kommer bara vara i skolan 1 dag i veckan, jag trodde faktiskt det skulle vara 2-3 dagar iaf men nejdå, fast det är bara skönt att det är 1 dag i veckan för då är jag ute på  praktik dom andra dagarna vilket är mycket roligare! :)

Igår borde jag fått ett ''awkward'' stämpel i pannan! Satt och skrev med morsans gubbes systers dotter(lång beskrivning ja) på twitter och skrev att min morgon var förstörd när min alarm ringde och JA jag skrev MIN alarm, hahaha! och på något sätt så kändes det inte rätt så jag fick fråga henne och då fick jag förklarat att det heter mitt alarm! Jeep en ''awkward'' stämpel i pannan var det ja!

Men det är många gånger som engelskan går lättare än vad svenskan gör! Jag kan veta det engelska ordet för det jag vill ha fram men inte det svenska ordet, tex ''intervention'' vad heter det på svenska?!?! det är ju när man har möte med någon som behöver hjälp men inte vill inse det, jag tänkte på terapimöte men det är ju inte riktigt samma sak så om något vet svaret får dom gärna kommentera det nedan!!

Nu ska jag inte tråka ut er mer med min läsning, men ha det bra så hörs vi nästa gång! :)

Peace out! :)

Likes

Comments

I put my webadress on my twitterpage so from now on I have to write on english, since I have followers who doesn't understand swedish! :)

This past days nothing has happened in my life, nothing interesting though.

I was in Gothenburg yesterday to visit someone!

I've realized I live a pretty boring life, well I don't think it's anything wrong with my life but other might do!

I have no idea what to write so I guess I should stop now! Talk to you soon!

Peace out!A picture of myself! :)

Likes

Comments

Ibland tror jag för mycket om mig själv! Tror att jag gör något roligt och börjar asgarva medans min familj kollar på mig konstigt och min syster säger att jag är sjuk i huvudet, jag menar vad är det här!?! Jag försöker förgylla andras dagar medans min familj tror att dom adopterat mig från djurparken!

Idag försökte jag vara seriös, för EN gångs skull, buss 151 ska inte köra mer och då börja jag gråta men då ska min familj skratta åt mig istället, alltså hallå!?!?! ska jag vara seriös eller inte!?

Dom flesta som känner mig vägrar ge mig socker eftersom dom vet hur jag reagerar, jag blir alltså som en duracellkanin och kan inte bete mig normalt alls! Men JAG behöver mitt godis!

Fast i och för sig kan jag nog aldrig bete mig normalt, när vi åker och handlar kan jag lägga mig på golvet och börja skrika för att jag inte får det jag vill ha(på skämt) sen kan jag också låtsas att jag är en kändis, you gotta love life, right?

Näe nog tjatat om det här, jag kommer aldrig att vara normal så det är bara att lära sig och leva med mig annars finns det en dörr ut ur mitt liv med!

Peace out!

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig på att uppdatera senaste tiden, men det ska bli bättre jag lovar! Nu har min lillasyster fått sommarlov och hon är glad för det.

När studenten var häromdagen så önskade jag att jag kunde få spola tillbaka tiden för 1 år sedan, när jag tog studenten och kan säga att det var lätt den BÄSTA dagen i mitt liv, så vet precis hur alla kände som tog studenten!

Imorgon fyller min andra lillasyster 17 år, det ska vi fira ute hos min mammas kusin med familj, min bror och hans tjej kommer också dit! :)

Sen tog min bror körkort förra veckan också, vilket var väldigt roligt, stort grattis än en gång till han! :)

Igår var vi i Varberg över dagen, vi käka glass och var i träslövsläge och kände på vattnet och till min förvåning var det faktiskt skönt i vattnet, men hade inte med mig badkläder så doppa bara fötterna, nedan kommer lite bilder från Varberg och när vi åkte dit och min systers skolavslutningskläder! Vi hörs!

Peace out!

Min syster efter skolavslutningen! :)

Jag och min andra syster i Varberg! :)


Min syster! :)

Min syster ville ta en bild på mig i profil, fråga mig inte varför! :)

I varberg!

I bilen, jag och mina systrar!

Jag :)

Bjuder på den! :)

Bjuder på den också! :)

Likes

Comments