View tracker

Vi skulle se på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Medan vi väntade på att den skulle börja så spelade vi en stund och det gör vi än, så här är det popmajs, läsk och spelkväll istället för filmkväll. Helt okej avslut på en lördag, hoppas ni andra också har en skön lördagkväll. Var rädda om er 🌹

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sådärja, behind the scenes av fantastic beasts slutade precis och jag är mer taggad än någonsin på att se den! Så snart lillans humör blir bättre och svärisarna får tid så sitter jag i en biosalong och kliver in i den magiska världen åter igen.

Jag blev så lycklig av programmet att jag blev tårögd flera gånger och jag slutar aldrig känna tacksamhet över JK Rowlings fantastiska ord om livet.

I 15 år har det varit en del av mitt liv, den delen som känns mest verklig, mest jag. Jag må vara vuxen, men jag älskar den 😍

Likes

Comments

View tracker

Dagen susade förbi som vanligt, tycker tiden går så himla fort. Inte mycket har blivit gjort hemma utan det har mest bestått av att underhålla lillan som varit lite ängslig idag.

Vi var iväg och handlade, väl hemma insåg vi att "shit, vi glömde betala blöjorna!". Vi la dom ju under vagnen för att få bättre plats med resten av varorna och vi måste ha varit i någon "det man inte ser finns inte"-mode eller nå för det slog oss inte fören vi packade upp varorna.

Dåligt samvete utan dess like, som slutar med en sväng till affären igen för att göra rätt för sig 😅 Ett väldigt farande omkring och väldigt pinsamt 😅

Likes

Comments

Något som jag verkligen älskar med min sambo är att han är lika nördig som jag på ett sätt, samlargrejer.
Jag är ju Harry Potternörd medan han är Final Fantasynörd, vilket känns himla skönt att slippa känna sig fånig för att man samlar på grejer 😅
Nu har vi ordnat en "samlarhylla" till våra grejer så varken barn eller katter kommer åt, där står endel av våra samlargrejer och hans datorspelspriser.

Vissa saker är för stora så de får vi hitta andra platser åt, som ett stort svärd (lillsyrran på bilden) han har och mitt triwizard champion skåp med trollstavar. Men vad kul det är att dela intresse med den som man lever med 😄

Likes

Comments

Morgonen bestod som vanligt av bråk, den här gången var det sambon som var orättvis och elak och inte tycker om gossen för att han har ledigt från jobbet idag, just när gossen ska åka. Inte hjälpte det att vi förklarade att han varit hemma både fredag och måndag, att det inte har att göra med att tycka om någon eller ej.

Det är så synd att man ska skiljas som ovänner jämt om gossen får bestämma. Det spelar ingen roll ifall vi gjort massor med honom eller låtit honom hållas till sig själv eller låtit honom bestämma vad vi ska göra, besvikelsen är lika stor ändå när vi ska antingen sova eller åka ifrån varandra.

Nåväl, dagen är igång nu och vi ska ut till svärisarna och hämta grejer så att vi kan koppla in tvättmaskinen här hemma. Gu så underbart!

Likes

Comments

Puh, den här dagen är mer än välkommen att gå mot sitt slut om man frågar mig. Det har gått i ett idag och nu mot eftermiddagen/kvällen blev det tillochmed svettigt för att jag hade så mycket att stå i. Gillar att stå i men någon gräns finns det även för mig haha.

Vi såg första avsnittet av julkalendern ikväll, den verkar väldigt lovande enligt mitt tycke. Den kändes nästan lite steampunk-stuket vilket jag höjer hatten för. Så läckert! Visst var det väl Kosmos som spelade pappan?

Nu har sambon kommit hem från julfesten med jobbet och båda barnen är fortfarande vakna, förstår inte hur dom inte kan vilja sova. Jag skulle vara överlycklig om jag kunde få sova vid 19.00 haha. Nåväl, dom är barn får jag väl tänka. Nu, om lillan somnar vill säga, ska disken skötas och jag ska plocka undan i hemmet innan jag får placera rumpan i soffan med sambon och lite tomtegröt. Längtar!

Likes

Comments

Tiden rusar idag, kanske för att lillan och jag sov flera timmar på förmiddagen. Nästan tre timmar! Vi kunde ha fortsatt om det inte var för att vi var tvungna att gå ut. Jag är fortfarande helt trött haha.

Gossen har en kompis över och vi har just stoppat i oss lite mellis, snart bär det av mot affärn för inhandling av mat och grabbarna har förstås redan planerat att dom ska köpa en varsin glass. Då blev ju jag oxå sugen på glass! Kanske unnar mig en jag med.

Skulle behöva bli klar med julpyntet som tar en evighet i år, jag ska ge mig tusan på att få det gjort idag. Om snön föll så skulle det nog vara lättare att hitta motivation nu när den är som bortblåst, men jag kanske kan peppa mig med lite julmusik för att få fart på stämningen. Kanske spela den nya skivan som jag faktiskt vann från Postkodlotteriet med en tillhörande kokbok.

Önskar alla en god dag 🌹

Likes

Comments

Känslorna kommer ikapp mig. Jag som brukar älska julen, känner bara elände i år. En bebis som ska ha min uppmärksamhet exakt hela tiden, ett hem som aldrig någonsin blir färdigt tack vare tidsbrist, en gosse som ska hit och dit med kompisar om vart annat, en sambo man vill ha någon form av förhållande med och inte bara samboende.

Jag hinner plocka fram grejer jag donar med, men jag hinner inte plocka bort för lillan vill ha mig hela tiden. Och får jag 20 min tillgodo så gör jag allt påengång. Som idag; städar, julpyntar, hamrar fast kablar, äter, betalar räkningar. Hur sjutton slutar det? Jo i att räkningarna ligger över hela sängen eftersom jag betalade dom medans jag satt hos lillan, hammare och kabelklämmor på golvet, ett tv-rumsbord och soffa fullt av grejer, disk, halvfärdigt julpynt som bara ser förskräckligt ut och en gosse som påpekar "du lovade att vi skulle gå ut idag"... Hinner inte ens gråta ut jobbigheterna jag känner så jag blir bara känslolös. Suck, jag räcker inte till! 😁🌹

Likes

Comments

Medans gossen och jag tog mellis så låg flickan i sitt gym och sparkade. Mitt i allt hör vi en duns utan att förstå var det kom ifrån, "nåväl det var väl... nått" säger vi och äter vidare. Slänger ett öga mot flickan och ser att hon rullar till sidan och tar stöd av armen och försöker ta sig upp, när det inte går längre så kommer dunsen igen. Så det var alltså att hon försökte sätta sig upp men trillade tillbaka som lät. Duktig hon är alltså, hon övar och kämpar sådant.

Tänk att dom små lär sig så snabbt och vet vad dom vill, att nå dit kanske är tufft men dom klarar det 🌸
Så jädrans söt body hon har, som hon fått av sin faster om jag inte minns fel. Man kan verkligen förälska sig i barnas kläder, dom är så fina och tuffa haha.

Lite städ för min del nu då 👌🏼

Likes

Comments

Så, en del uppdateringar i nms skadar ju inte. Både sambon och jag väntade oss nog mest att det spelet inte skulle få nå särskilda uppdateringar men ack så fel vi hade.

Till en början så kändes det ganska Minecraft, när man kan välja hur man vill spela. Provade att starta ett typ "creative mode" eller vad det var, där man hade obegränsat med resurser osv. Men jag slutade och hoppade över till det normala direkt eftersom det tappar lite vitsen för mig om man redan har allt.

Ju mer vi spelade det så upptäckte vi en hel del bra i uppdateringen, som att man ser vad det är för grejer man scannar fram istället för att man bara får fram ett tecken på vad det kan vara, att man kan scanna planeterna för att se vilka material det finns att hämta på dom och att man ska kunna (vad vi förstod det som) kunna ha någon form av förvaring i dom där cargo grejerna som dyker upp i rymden. Sen att man kan börja bygga lite grejer själv är ju finemang och att man sen kan välja färger på det är ju en trevlig detalj.

Man kan samla på mer grejer nu, vissa fler växter som inte ger så mycket per växt dock, så det lär ta sin tid. Nåja, mycket finns det att göra i det här spelet. Och jag har den snällaste pojkvännen som köpte det åt mig till mitt ps så jag kan spela det både på mitt och hans ❤️

Likes

Comments