Goddag!

Nu har bonusfar åkt efter att ha varit hit och hälsat på en stund. Jag är så himla glad över att vi har kontakten kvar trots att mamma nu är borta.

Efter det har jag nattat lillan och tänker slänga mig i sängen för lite efterlängtad läsning! Jag som läser så sällan jag kan ungefär,  just för att jag suger på att läsa och glömmer varenda sida jag läst så att jag ändå måste läsa om allt, läser mer än gärna allt om Harry Potter och läste på en och samma dag till sidan 103.
Älskar att försvinna i JK Rowlings värld. Den känns så... Hemma på något vis.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon här inne!

Dagen är igång och så är vi. Håller på med lite morgonplock medan lillan utforskar tv-rummet. Underbart väder ute, friskt och soligt. Dock fick jag mer ont i luftvägarna efter att ha gått, hoppas att jag inte ska råka ut för luftvägsinfektion nu också.
Det får visa sig, jag njuter av lite fint väder i väntan på besök.
Önskar allesammans bästa dagen.

Likes

Comments

God kväll allesammans!

Här börjar vi komma tillbaka till verkligheten. Först blev ju gossen sjuk i fredags och just när vi pustade ut och kände att vi besegrat smittan så kom sambon hem från jobbet, blek och brännhet. Okej, smittan tog sig till en av oss vuxna, som tur är vi en frisk kvar som kan hjälpa familjen. Men sen, av ren automatik så gav vi varann en puss och ja, ni kan ju först hur det slutade... Så lagom tills gossen blev frisk blev båda vuxna kräksjuka. Tycker så synd om honom eftersom de senaste gångerna han varit hemma så har något kommit emellan för honom att leka med vänner. Nästa gång så får det bannemig inte bli nå tok!

Nåja, lite bubblig i magen känner jag mig än men just nu känns det under kontroll. Nu håller vi tummarna för att lillan klarar sig! Så att så har vår vecka sett ut, hoppas att eran har varit betydligt bättre.

Likes

Comments

God morgon!

Måndag igen och den startar med en promenad i snön och en stund på crossern. Nu ska helgens fasoner bort.

Helgen blev bra trots "isolering", känns som att vi inte varit sysslolösa iallafall. Igår gick grabbarna i familjen ut och sparkade boll också, innan sambon drog iväg på bio. Skönheten och odjuret. Den fick bra vitsord från honom och hans sällskap, så den ser jag absolut fram emot att se.

Mja, lite så har det väl sett ut här sen sist. Nu väntar endel tvätt och sen bus med lillan. Ha bästa måndagen!

Likes

Comments

God lördagseftermiddag!

Idag hann vi iväg en sväng till lunden, men det blev en kvick en. Lämna blomman från gossen och våra ljus men sen var det dags att bege sig eftersom barnen blev otåliga. Ingen tid att få ro och tänka, så det får jag återvända för en annan dag. Känns ändå bra att ha varit där iallafall.

Nu är det ritande för fulla muggar för gossens och min del medans lillan och sambon är på eget äventyr. Dom kommer snart hem, så då väntar lite våfflor och godis- och filmmys innan vi rundar av för den här dagen. Hoppas att alla har det bra idag! Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Hej å hå!

Det blev milt sagt en rörig dag igår, där inget blev som vi tänkte oss. Vi hade endel planer inför helgen, men när gossen äntligen kom hem så blev han kräkssjuk. Stackars liten, så orkeslös! Han mår obekymrat idag iallafall, så det kan ha varit någon matförgiftning men för säkerhets skull så håller vi oss lite isolerade.

Just nu spelar grabbarna medans lillan och jag har haft lite mys och bus. Vi ska väl sätta igång med lunch strax och så får vi se hur gossen mår efter det, känns han fortfarande bra så beger vi oss nog mot minneslunden en stund. Sedan väntar en dag av inomhuslek för oss här hemma medans sambon tar med sig lillan på lite utflykt.

Hoppas allesammans har en toppendag!

Likes

Comments

God förmiddag!

Här ekar det tomt. Jag har haft en hel del att stå i och de senaste dagarna har det varit massor av känslor. Riktig mental breakdown rent utsagt. Det har inneburit endel gräl med sambon och en massa upprörda känslor men vi hittar tillbaka efter att ha pratat om allt.

Jag tror att det var ganska oundvikligt. Efter allt som skett senaste månaderna sedan mor gick bort så har jag haft fullt upp med annat, möten hit och möten dit, de ställs in i tid och otid och det ska bråkas om olika saker från olika håll. Jag hinner inte riktigt sörja min mors bortgång och när det sen blir alldeles för mycket så antar jag att bagaget spricker, vilket hänt hos mig senaste dagarna.

Jag har den bästa sambon jag kan ha, som stöttar mig, tröstar mig och finns där för mig på alla de sätt han kan. Visst har jag varit riktigt arg på honom över diverse saker de här dagarna, vilket både haft en självklar grund och annat kanske inte lika självklar grund. Men hur det än är och när allt kommer omkring så kan jag inte ha ett bättre stöd i mitt liv än det han ger mig. Han tar så mycket genom att vara min stöttepelare. Gud, vad jag älskar honom!

Nu tar vi nya tag och jag repar mig med små kliv och ska bli bättre med att slappna av så att jag kan bearbeta minnet av mamma. Jag tror att det alltid kommer kännas såhär lustigt, jag behöver bara komma på ett sätt att leva med det. Älskade mamma, vad du fattas mig!

Likes

Comments

Goddagens!

Måndagen är här och veckan är i rullning. Så även hjärnkontoret som började spåna på en idé som visade sig bli så bra så att jag bara känner att "jäklar vad bra det blev" och känner mig stolt över mig själv. Vad jag gjort kommer jag att visa ikväll eftersom det är så ljust just nu, ser själv fram emot att se det slutgiltiga resultatet när jag ser redan nu att det verkar bli fantastiskt bra haha. Fler ljusslingor kommer förmodligen att komma till användning här hemma, för nu kokar det av idéer med såna till hjälp.

Likes

Comments

Goddag!

Jag kom på att jag inte skrivit något sen i fredags men det är nog för att jag varit så trött. Och så för att vi spenderat mesta delen av helgen till spel. Skiftar mellan att kolla hur det går för sambon på grw och att själv spela, jag håller på med Horizon just nu. Riktigt snyggt spel enligt mig! Däremellan ska lillan tas omhand också.

Vi var iväg till svärisarna några timmar igår iallafall och idag bär det iväg på lite födelsedagsfirande, men jag förmodar att övrig tid kommer se ungefär likadan ut som resten av helgen. Till middag tänker vi stoppa i oss thai, passar utmärkt till en spelhelg. Hoppas att alla har haft en lika skön helg som jag, dock lite mer sömn än mig haha 🌹

Likes

Comments

Goddagens!
Idag är jag så himla lycklig! Samtidigt som det här är en sån fredag jag avskyr då gossen åker iväg så är jag så lycklig för hur bra det gått den här gången. Både igår och idag. Han ville leka med en vän igår igen så vi gick hem för att göra klart allt som skulle göras, sen när han skulle iväg så ville han vara hemma istället.
'Jag vill vara hemma och se Adam istället' sa han. Så vi bakade pizza, spelade, myste och såg på film. Allt gick liksom utmärkt. Likaså imorse, en så mysig morgon hade vi och inget tjafs alls. Istället var det goa kärleksfulla ord och kramar. Det känns så himla bra i hjärtat.

Nu är saknaden igång och det känns så tomt att vara utan gossen igen. Men det är helt underbart att det blev ett mysigt avslut på veckan istället för bråkigt ❤

Likes

Comments