Sådärja, helgen lider mot sitt slut och den har varit så härlig. För det första för att gossen åter är hemma igen, så underbart! För det andra så firades en vän till sambon igår och för första gången sedan vi blev gravida drack jag alkohol, det gick toppenbra. Jobbigt att vara ifrån barnen dock, men det var bara i några timmar och eftersom det inte blev något fullfjädrat krök utan bara chill så mår jag även bra idag. Känns toppen! Skönt att "komma ut och träffa folk" eller vad man ska säga.

Vissa tycker kanske det är tidigt efter ca 7 månader och vissa gör det även tidigare, den debatten kommer nog aldrig upphöra om vem som är den bästa mamman. Jag själv utgår ifrån mina egna känslor och tankar. Jag tycker det är trist att det ska vara en sån tävling om allting som har med att vara mamma att göra.

Hade tankar på att sluta blogga igen eller återigen byta blogg, därav har jag inte skrivit något på ett par dagar. Men jag tänker att varför då? Varför ska någon annan människa få styra mig och mitt liv? Efter så många byten av bloggar så har jag insett att jag kanske borde ta det som en komplimang att folk orkar ta sig tid av sitt liv för att hitta till mig. Så jag fortsätter att skriva om mitt liv som alltid ❤️

Likes

Comments

Tänk att jag efter så många år med bloggar här och var fortfarande har vissa trogna läsare som hittar in på mina bloggar. Smickrande att mitt liv är så inteessant, men samtidigt obehagligt hur det kan vara så viktigt att leta reda på mig.

Nåväl.. Håller på med projekt somna-utan-bröstet här hemma och det funkar förvånadsvärt bra måste jag säga, såhär första dagen. Imorse åt lillan lite gröt till frukost, provade även med lite ersättning. Vaggade henne i famnen och la ned henne i sin säng där hon sen sov vidare i en timma, hur stolt blir man inte?!
Sen blev det dags för mellanmål och hon åt lite äpple, en stund efter det blev hon trött igen och nu ligger hon i sin säng och sussar 😍
Dock verkar det som hon drömmer lite läskigt för hon rycker till med jämna mellanrum och somnar om igen, men hon är så duktig som försöker. Vår lilla tjej ❤️

Likes

Comments

Jahaja, kvällen kom och mörkret med den. Har varit en himla fin dag idag, varmt och vårigt. I samma veva som promenaden så poppade vi in på affärn för att handla på oss lite grejer till maten, som blev en ugnsgratinerad falukorv med grädde, cream fraiche, sambal oelek, tomatpuré, ost, lök, sweet chili och cayenne.

Lite likt en stroganoff, fast i ugn och inte lika mycket tomat. Hade dock varit gott med purjolök i den, sen hade lite kokt broccoli varit smarrigt till. Men det blev bra som det blev, lite tips till nästa gång bara.

Likes

Comments

Goder morgon!
En ny dag och solig är den också, underbart! Mellan renoveringsdundret i lägenheten ovanför hör jag även några fåglar sjunga. Vårkänslorna är ett faktum.

Ett annat faktum är att vår lilla dotter har visat sig ha ett favoritplagg, en tröja som jag fick utav svärfar efter deras Thailandresa. Oj, vad hon gillar den och hon bokstavligen börjar gråta om jag går ifrån hennr med den, så att hon inte kan se närmare på färgerna och mönstrena.
Jag är också förtjust i den, så skön att ha på kvällen och morgonen innan man byter om till vardagskläder. I sommar kommer det säkert hända att den används en solig dag ute också, ser fram emot sommarn.

Men just nu ser jag mest fram emot att äta frukost, skogaholmslimpa. Jisses, så gott!

Likes

Comments

Tog en tidig lunch för att veta att den kommer ner i magen innan det närmar sig middag, precis här vid lunch har jag en liten lucka där jag hinner med lite ditt och lite datt medan lillan sover en liten stund.

Slängde iordning en grönsaksblandning utav det som blev kvar efter woken igår. Lite paprikor, minimajs, lök, champinjoner och så vitlök förstås som jag hade i sist av allt så att det skulle vara lite krut kvar. Så idag är det en risk för de som tänker prata med mig, det luktar ju endel när man ätit vitlök. Men vad gör man inte när man hört att vitlök är bra emot förkylning, vill att den ska väck nu haha!
Nåväl, gott var det iallafall.

Likes

Comments

Tisdag morgon och veckan är i rullning. Förkylningen verkar helt klart ha kommit för att stanna, vet inte hur många ggr jag fått snyta mig idag redan. Känner knappt av doften från de fina tulpanerna jag fick av min älskling i lördags 😔

Som alla säkert vet så är det alla hjärtans dag idag. Något som jag aldrig har "firat" vad jag minns och förmodligen aldrig kommer att fira heller. Vet inte riktigt varför jag inte känner något annat än stress inför just denna dag, tycker den känns så tvång-aktig och förutsägbar bara 🙂

Att andra ser denna dag som något att fira har jag inget alls emot, tycker att det är kul att relationer blir underhållna, så för de som sett fram emot denna dag önskar jag en glad alla hjärtans dag ❤️

Likes

Comments

Jag är inte en såndär person som brukar visa så mycket kärlek utåt, utan jag håller det gärna för mig själv och använder mig av en sorts "standard" som jag ser och kopierar hos andra par. Kanske för att jag inte varit riktigt kär mer än de två ggr jag faktiskt visat kärlek utåt.

Nu är jag iallafall sådär kär. Jag är sådär lyckligt lottad påriktigt, utan att jag gör mig till när jag säger det. Jag är så glad att jag har just Adam, efter att ha varit förtjust i honom en sån lång tid. I sommar har vi levt ihop i två år av våra liv, varit sambo i 9 månader och har ett barn på ett år. Jag blir fortfarande helt pirrig i magen när jag tänker att 'jag är ihop med Adam'. Det tycks inte ge med sig och det är underbart!

Tänk att man faktiskt kan få den man önskar att man hade, om man bara vågar säga att man vill 😍

Likes

Comments

Lillan är lagd för en morgonvila och mina egna ögon fick nog sitt av John Blund dom med, skulle lätt kunna slumra lite. Dock väntar disken på mig och även en tvätt så det här med att slumra nu vore inte så lägligt.

Fy vad det är tomt utan gossen hemma! Tillochmed lillsyrran och hennes sambo påpekade det på kvällen samma dag han åkte, att 'vad märkligt det känns utan honom hemma'. Han fyller upp med så mycket ljud, påhitt och glädje. Men veckorna går snabbt, så snart är han hemma igen ❤️

Nehe disk och tvätt var det!

Likes

Comments