Det har varit en tuff vecka känslomässigt för mig, av personliga skäl som jag inte vill ta upp här. Det finns bara en person jag pratat om det med, så det är inte något som jag känner för att skriva om. Det har dock ingenting med mitt och sambons förhållande att göra, så såna aningar kan man spola bort. Vi har det bra, men ja det är därför jag inte skrivit något på ett tag.

Nu är jag dock påväg tillbaka och det känns så bra! Gossen hade skolavslutning igår men missade den, stackarn! Han kräktes alldeles igår morse. Vi andra har känt oss krya, tills för någon timma sen då jag börja känna mig lite suspekt i magen. Hoppas att det inte är något som vill komma upp!

Lillan lär sig med skrämmande fart! Nu går hon snart här hemma och då blir det inte en lugn stund, om det går att bli mindre lugnt än nu haha. Nåja, lite uppdatering på läget iaf. Skriver säkert mer sen ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vissa saker övergår mitt förstånd, något av det är hur man kan låta ett barn lyssna på band som har rasiststämpel på sig. Något som barn inte ens kan försvara eftersom dom inte vet vad det betyder eller är. Jag fick höra om någon som gör det idag och jag tycker absolut inte sånt är okej.

Jag tycker tillexempel bra om völund smed, ultima thule, hel osv. Men jag skulle absolut inte spela det så att gossen eller lillan fäster sig, eftersom dom inte skulle kunna tala för sig. Jag själv kan ta den kritiken på ett annat sätt eftersom jag vet vad rasism är och vad vikingarock är, bakgrunder till banden osv. Om jag skulle spela sån musik så att gossen eller lillan skulle gå runt och sjunga på det inför andra människor, kan det leda till väldigt onödiga konsekvenser tillexempel i skolan, bland vänner osv. Gossens bästa vänner är dessutom utländska från tre olika delar av världen, så jag skulle aldrig sätta barnen i situationer som kan få honom eller lillan att framstå som något dom inte ens vet vad det betyder.

Så tänker iallafall jag om mig och mina barn, andra tänker annorlunda. För mig känns det logiskt att skydda barnen så att dom inte behöver bli retade, illa behandlade eller behandla andra illa. Nåja, nu blir det lite tv innan sovdags, idag är jag riktigt trött!

Likes

Comments

En promenad i regnet fick det bli och det passar ju mig utmärkt, jag som älskar regn! Mötte på en granne från där jag bodde som barn/ungdom. Hon och familjen hade nyligen kommit hem från utlandssemester och det lät alldeles underbart måste jag säga. Och så gav hon sitt deltagande i sorgen efter mamma, mamma brukade alltid bjuda hennes barn på glass när dom kom till vår gård. Minns att mamma och min bonusfar fick en jättefin förlovningsgåva från henne och hennes karl där det mammas och bonusfars namn ❤️

Nåja, mötet på skolan gick bra! Jag är så pepp just nu, vill bara sätta igång redan nu men det går ju inte. Det kändes som att jag kommer att få läsa upp dessa betyg, så jag är så glad som jag bara kan vara!
Nu ska jag ordna lite lunch och invänta att gossen kommer hem, äääntligen! SOM jag längtat!!

Likes

Comments

Idag är det endel på g, vi börjar med att gå på möte i plugget och hoppas på det bästa!
Men först, ettglss citronvatten mot mitt illamående, mmm älskar citron!

Likes

Comments

Kvällen har anlänt och hur mysigt det än är att natta lillan så är det något extra varje gång som hennes pappa nattar. Han gör det nästan mer än jag nu när amningen är förbi. När han nattar henne så sjunger han System of a Down och det låter så underbart härligt, jag sitter och varvar leenden med rysningar för mig själv varje gång!

Jag är så otroligt stolt över att ha barn med just min sambo, jag tror att jag aldrig mött en pappa som bryr sig om sitt barn så mycket som han bryr sig om lillan. Och samtidigt bryr sig om min gosse så otroligt mycket, försöker göra sitt bästa och hittar på saker och ser till att han har det så bra det bara går. Älskar den lilla rara familj vi är, trots att det är lite kaos mellan varven haha, men vem har det inte så? Det hör ju liksom till.

Nu ska vi mumsa i oss lite chicken nuggets, lyx att ha en fritös hemma! Sen sjunker vi nog ner med lite spel. Ha en bra kväll allesammans 😃

Likes

Comments

Vissa tror på andevärlden, andra tror inte. Jag tror starkt på det eftersom jag är en av de som upplever att jag blivit "påhälsad" på olika vis. Tror inte att någon alls kan förklara bort de upplevelser jag haft.

Nu fick jag en påhälsning igen, när jag satt på golvet i sonens rum och städade/sorterade hans saker. Helt i lugnan ro satt jag där och rätt som det var så kände jag en smekning över ryggen. Från ungefär axlarna till halva ryggen, typ. Hann tänka att, "det är tröjan" men jag insåg snabbt att tröjan är inte såhär tung, en hand känns såhär tung. Tänkte att någon tagit sig in i lägenheten, så jag reste mig upp snabbt som attans för att få ut personen men möttes av... Ingenting. Luft. Det var ingen där,iä ingen som jag kunde se iallafall.

Jag vet ju inte vem som var här, men jag kan tänka mig att det var min mor. Just i gossens rum också, för han var verkligen en guldklimp för henne. Lite obehagligt att vara själv hemma nu, men det går och det är ju några timmar kvar tills sambon är hemma så det här ska jag väl fixa haha 😅

Likes

Comments

Den här morgonen så har allt som kunnat gå illa också gjort det. Tappat i stort sett allt jag burit i golvet, lillan har krånglat omkring, jag spiller allt som är blött, får in i dörrkarmar och golvlister och ja, listan kan bli ännu längre.

Så nu ger jag upp mina försök att styra upp den här torsdagsmorgonen och parkerar i soffan med en välförtjänt kopp varm oboy med grädde. Det kan alltid vända på dåliga dagar, så jag litar på det den här gången också. Sen fortsätter vardagens bestyr och senare idag åker vi till svärföräldrarna för att tömma bilen osv, för (trumvirvel) imorgon hämtar vi vår nya bil! 😍 Ska bli fantastiskt att få hem den, måste dock "övningsköra" den lite eftersom jag är van att prutta runt i en liten golf, lite skillnad på en v70 då haha.

Nu ska jag surpla i mig min oboy, sen startar jag en maskin tvätt och sen ska jag greja i gossen rum. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Ligger och försöker vila medan lillan gör det, men jag lyckad inte nå vidare med det. Har försökt sen ca 12.30 s jag börjar ge upp ni, snart vaknar hon också så slumrar jag nu så får jag några minuter och det vet vi alla hur det blir - dåligt humör! Haha. Avskyr att vakna såfort jag somnat in.

Ligger istället och klurar på att jag vill så gärna ha en dator! Laptopen börjar ju ge med sig, eller det har den väl gjort de senaste åren haha. Skulle nog vilja ha både en stationär och en laptop, för känns som jag vill använda dom för olika saker. Så snart jag får börja jobba igen så ska jag börja spara till något dugligt, jag som inte kan något alls om datorer och vad som är bra eller inte. Nåja, något blir det väl alltid. Finns ju folk i affären för såna frågor, om jag inte frågar sambon som kan massor om sånt, men då skäms jag istället haha!

Blåser storm ute låter det som på fönsterna, låter mysigt. Hoppas på lite åska och regn när sambon kommit hem, vore ju urmys! Nehe, starta en maskin tvätt och damma lite kanske. Här blir som sagt inget sova av haha.

Likes

Comments

Hemma igen efter att ha hälsat på hos sambons föräldrar, trivs så bra hos dom! Älskar att vara "ute på landet" och bara vara. Dock höll sig inte illamåendet i schack så vi åkte hem efter ett par timmar. Gäste i soffan en stund innan jag satte igång med att plantera om sonens tomatplantor, hoppas att jag gjort rätt nu för jag har helt ärligt ingen aning. Vilket jag borde ha, eftersom min bonusfar gjort tomater varje år de snart 20 åren han varit i mitt liv (Skäms på mig som inte lärt mig bättre!).

Hoppas som sagt att de tar sig och även att basilikan och chilin som vi fick av sambons syster håller sig, dock har jag så långt ifrån gröna fingrar som man kan komma tror jag, skulle typ kunna ta död på en plastblomma haha. Nåja, nu ska vi peta i oss lite mat innan vi parkerar i soffan resten av kvällen.

Likes

Comments

Tisdag och röd dag, underbart att ha sambon hemma lite extra. Idag har vi spenderat förmiddagen mest på spel. Båda spelar syndicate, lite kul att spela det samtidigt.

Ska göra oss klara att åka iväg till sambons föräldrar en sväng och hänga lite samtidigt ska jag ta med ps4at och blåsa ur den lite. Sambon gjorde det för ett par månader sedan så han får hjälpa mig hur man gör haha. Mår lite illa just nu dock, hoppas det är snabbt övergående! Seg som sjutton är jag så en promenad är högt prioriterat idag.

I övrigt blir det väl inte så mycket annat gjort denna Sveriges nationaldag (grattis Sverige!!). Vet inte riktigt hur man firar en sån nuförtiden. Allt verkar så tabu. Bättre att hålla sig borta haha. Hoppas alla andra har en fin dag iallafall ❤️

Likes

Comments