Nackdelen med att sova - tokiga händelser under sömnen. Jag vet att det ligger lite i släkten att vara uppe och dona i sömnen och inte har jag blivit förskonad från sånt inte. Dock håller jag mig i sängen iallafall som tur är.

Med mig går det att prata när jag sover, för börjar jag babbla i sömnen och får en fråga eller påstående av någon vaken person, så svarar jag tydligen mer än gärna. Även om det kanske blir osammanhängande. Det här tycker folk är jättekul att jag gör, vilket jag förstår dom i eftersom det är så tokigt att prata med en som sover. Men sen slutar det inte riktigt där heller för min del utan jag har flertalet gånger fått tag på mobilen och ringt någon och pratat eller så har andra personen bara hört mig snarka.

Nu imorse skickade jag visst meddelande till sambon oxå. När jag kvicknade till så insåg jag förstås att det var drömmen som meddelandet handlade om och jag måste ha skickat det mittemellan vaket och sovande tillstånd för i drömmen hörde jag lillan vakna i verkligheten innan jag själv vaknade till ordentligt och fattade i vilket universum jag var. Så kan det gå! Slarvigt skrev jag oxå, vilket kanske tyder på att jag varit okoncentrerad i sömnen och varit halvt vaken och halvt sovande haha! Själv vet jag precis vad det handlar om, för jag drömde att sonen var jätteduktig och kunde byta piercing på sambon så det måste tydas till "shit vad han kan, Max byter piercing på dig" 😳

Likes

Comments

En pressie i all enkelhet inhandlad till svärmor som fyller. Så idag blir det en fullbokad eftermiddag, eftersom gossen har sin avslutning idag också. Lite opersonlig present kanske, men det står stilla i våra huvuden bland alla julklappar som också ska köpas och allt annat som vi har att göra med, men något vill man ju ge iallafall så det fick bli en sån här 🌹

Likes

Comments

Stod och vek tvätt och kom fram till gossens nya brallor som jag glömt att visa upp. Vi hade köpt ett par andra som visade sig vara för små och de fanns tyvärr inte i en större strl när jag skulle byta dom. Så sambon tog med sig gossen för att hitta ett par nya, som slutade i dessa av anledningen att: "Dom ser ut som dina byxor".

Jag är så glad att sambon och gossen går så bra ihop. Självklart grälar även dom ibland och gossen testar sambons humör och sätt. Men han ser upp till vår kära sambo något otroligt. Vad man än köper för kläder så låter det "den vill jag ha, den ser ut som Adam's". Sen så fort han kommer hem så ska han visa upp vad han köpt; "nu ser jag ut som dig". Det värmer i hjärtat att se hur gossen ser upp till sin bonusfar och hur hans bonusfar ser upp till gossen tillbaka och finns där så mycket det bara går.

Likes

Comments

Idag är det verkligen mörkt ute. Tänk vad mycket snön faktiskt gör, den lyser upp en hel del men det tänker man inte så mycket på när förens den är borta. Något annat som det ser mörkt ut för är mitt ena bröst. Det är liksom betydligt mindre än det andra, mycket märkligt. Kanske har det att göra med att jag bär lillan mer på ena sidan? Eller att jag matat mer från ena än det andra, men det tycker jag iofs inte att jag gjort?

Nåja, sitter här vid frukosten och funderar en stund till med mina mysiga stora tofflor. Det var rätt skönt faktiskt, att bara flyta iväg från tanke till tanke såhär på morgonen.

Ha bästa dagen 🌹

Likes

Comments

Lite tidig lunch men jag passar på medan lillan sover. Hennes humör idag är inte det gladaste så för att vara på säkra sidan att jag får i mig lunchen utan protester så slinker den ner nu. I en väldigt enkel form; nudlar och morötter 😄 Bra kombination? Kanske inte, men det var vad jag var sugen på.

Likes

Comments

Frukosten intagen och jag säger bara en sak: kokt ägg är så underskattat! Med lite salt på och en kopp thé till så är det mums.

Dagen idag innebär inget överdrivet utan städ, tvätt och lite julklappsplanering. Ska hitta en present till svärmor också och så ska allt ju paketas in. Det får bli mot kvällen när sambon är hemma och kan ta lillan om hon blir uttråkad, för håller jag på med paket och julen så hamnar jag i min egna lilla värld med en stör-mig-ej-skyld lysande i pannan, älskar att dona med sånt där.

Dags att sätta fart 🙂

Likes

Comments

Den där när man går och lägger sig för en powernap och vaknar upp men noll koll på var man är eller hur många år man sovit.

Det hände ikväll, skulle vila när lillan somnade efter maten. Vaknar lite senare och inser att det är tyst hemma, så sambon har nog hunnit till jobbet redan. Ser på klockan och får inte ihop ett enda dugg. Efter en stund slår det mig att jag vilat en timme, det är söndagkväll och sambon är ju på bio. Knäpp man känner sig haha. Men det betyder att hela söndagkvällen är kvar och jag ska njuuuuta av den!

Likes

Comments

Igår var det fullt upp tycker jag. Sambon fyllde år så det var endel förberedelser och besök ända tills kvällen, underbart! Lillan var så nöjd över att ha allesammans här verkade det som, med lite pip när hon blev hungrig bara.

Smaka tårta av farmor fick hon göra. Eller iallafall grädden från tårtan vilket var en stor hit. Och äta på farbrors telefon var behagligt, förmodligen för den var hård och kall. Tur att den var vattentålig och förhoppningsvis är hon tålig mot eventuella bakterier ifrån den också 😳

Kvällen slutade i lite spel med sambon och en fröken som vaknade tolv för att somna först 4-snåret. Det är väl något utvecklingssteg eller så haha. Nu väntar söndagsfrukost i form av smörgåstårta och en kopp thé, underbart!

Likes

Comments

Här hemma har vi upptäckt att lillan valt ut sina bästa leksaker. En prasselbok, en snuttefilt och bäst av allt; ett T. Det är den absoluta favoriten, utan tvekan. En bokstav i textil som hängde i babygymmet. Det fanns flera grejer som hängde där, men just bokstaven T.

Man kan nästan tro att lillan har ett gott öga till sin moster trots att dom inte träffats än, hennes namn börjar ju på T haha. Vem vet, det kanske är det undermedvetna som talar.

Likes

Comments

Voila! Nu står den där. Alldeles fin och lysig. Jag är en såndär som har rätt svårt för ojämnheter och ser en bild i huvudet av hur jag vill ha något. Måste direkt ändra det som inte ser ut som jag tänker mig. Lika rädd är jag varje år för hur jag ska lyckas låta bli att ändra och dona i granen när gossen och jag pyntar på. Lika häpen blir jag när jag inser att han gör det så mycket finare än i mitt huvud. Alla ojämnheter och alla lustiga svängar osv blir lixom självklara när jag ser helheten. En sorts frid i själen infinner sig och är alldeles underbar. Goa gosse, vad fint han gör ❤️

Likes

Comments