Dagarna har varit stressade. Jag försöker komma in i nya rutiner samtidigt som hela familjen också håller på att anpassa om sig. Det är nog lite svårt åt båda hållen, men jag tror vi är på väg år rätt håll! Dagen började med att jag gick upp och försökte få ordning på tvätten. Sen vi åkte och spelade minigolf och tog en liten lunch i Irvine innan vi hämtade lillan på dagis. Klockan har redan hunnit bli 4pm och barnen är sysselsatta med Wii, tv och ''dockor'', även jag är sysselsatt med fix inför imorgon och med dagens middag. Om några timmar är det duschdags och det kan ta sin tid det med, men vi ska nog få det att funka. Igår hade jag mitt teoriprov, och jag kan inte förstå hur man kan kugga på det. Så logiska frågor, inte ens kunskap någonstans. Utan ett enda fel åkte jag därifrån.

Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på, funderar på stranden, men vi får se hur vädret är. Igår när jag kollade ut genom fönstret var det 20 grader och regn..usch. Riktigt höstrusk. Men idag har vädret varit mer med oss! YAY!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Wow!! Vad har hänt sen sist? Ja, jag har börjat tredje året på gymnasiet, avslutat mitt tredje år, dvs TAGIT STUDENTEN! Jobbat och nu? Flyttat till USA.

Jag bor för närvarande i en liten stad vid havet, Laguna Beach i Orange County, Kalifornien. Här jobbar jag som Au Pair åt en fantastisk familj med tre barn. Detta blir som en ny liten introduktion för det är ju faktiskt ett helt nytt liv.

Denna veckan är två av tre barn hemma hela dagarna och mina värdföräldrar har en massa jobbmöten till sena kvällen så just denna vecka jobbar jag hela mina timmar dvs 45 timmar. Jag försöker sära på privattid och jobbtid när jag har mitt privata i samma hus som jag jobbar i och ibland hittar halva bilbanan genom mitt rum. Det är svårare än man tror, men jag har redan börjat spendera mycket tid ute med vänner.

Hoppas många av er vill stanna och följa mitt äventyr i ''the land of opportunity''


Likes

Comments

​Ganska så fantastiskt att det enbart är 55 dagar kvar tills jag börjar jobba som Au Pair hos världens finaste familj på världens finaste plats. 55 dagar kvar tills jag lämnar Örebro för Laguna Beach, Sverige för USA och snö för sol och värme. WOW! Det var ungefär en månad sen jag var och hälsade på dom och oj vad jag längtar tillbaka!

Likes

Comments

​Heeela sommarlovet har gått och till och med en vecka av skolan. Wow. 

Hade hur som helst en grym sommar, verkligen helt underbar. Men nu är höstterminen igång och man märker att mörkret kommer tidigare än för bara några veckor sen.. Men hösten kan vara lika underbar den, speciellt när man kan börja höstshoppa. Älskar verkligen höstkläder.

Nu har jag i alla fall avklarat min första vecka i trean bara typ 35 kvar, sen behöver jag aldrig någonsin sätta mig i en skolbänk igen, sen är jag klar. Jag har gått i skolan i 11 år och nu har jag typ 35 veckor kvar, 10 månader, det är ingenting. Sen ska jag typ ha listat ut mitt liv lite mer än vad jag har nu, det är inte stabilt.. 

Likes

Comments

Eftersom jag är mitt ute på en ö får jag önska alla en riktig härlig och underbar sommar. För juli är då man kan njuta som allra mest. Jag njuter för varje dag här ute, gör det ni med. 

Likes

Comments

Dagen började med att jag åkte hem till Karin där vi fixade en extremt mysig frukost. Sedan tog vi bilen in till stan och införskaffade oss lite gott som vi kunde äta uppe på ett ''berg'' som vi skulle till. Det var väldigt skönt ute, även fast vädret inte bjöd på den blåaste himlen, men vi hade det extremt härligt ändå.

Likes

Comments

​För en vecka sen var det min tur att fylla 18 och det var en väldigt fin dag. Det var varm och det var blå himmel och jag var extremt taggad över sommaren. Nu känns det nästan som om jag sitter i höstrusk och skriver, jättetråkigt. Jaja, vi får hoppas att detta bara är tillfälligt och att det blir bättre för detta är inte kul.

Likes

Comments

​Nu är det månaden som jag tror många av oss längtar till, Juni. Det blir snart sommarlov och jag hoppas att sommaren kommer igång på riktigt och håller i sig hela vägen till Augusti.

Mitt Juni kommer bli fullspäckat. Jag slutar äntligen tvåan, jag fyller år, jag kommer jobba och till sist så åker jag till Känsö. Jag är superduper taggad på vad sommaren 2016 har att erbjuda och jag är så nöjd med alla mina planer för sommaren. Ibland kan livet allt vara ganska gött.

Likes

Comments