​Ganska så fantastiskt att det enbart är 55 dagar kvar tills jag börjar jobba som Au Pair hos världens finaste familj på världens finaste plats. 55 dagar kvar tills jag lämnar Örebro för Laguna Beach, Sverige för USA och snö för sol och värme. WOW! Det var ungefär en månad sen jag var och hälsade på dom och oj vad jag längtar tillbaka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Heeela sommarlovet har gått och till och med en vecka av skolan. Wow. 

Hade hur som helst en grym sommar, verkligen helt underbar. Men nu är höstterminen igång och man märker att mörkret kommer tidigare än för bara några veckor sen.. Men hösten kan vara lika underbar den, speciellt när man kan börja höstshoppa. Älskar verkligen höstkläder.

Nu har jag i alla fall avklarat min första vecka i trean bara typ 35 kvar, sen behöver jag aldrig någonsin sätta mig i en skolbänk igen, sen är jag klar. Jag har gått i skolan i 11 år och nu har jag typ 35 veckor kvar, 10 månader, det är ingenting. Sen ska jag typ ha listat ut mitt liv lite mer än vad jag har nu, det är inte stabilt.. 

Likes

Comments

Eftersom jag är mitt ute på en ö får jag önska alla en riktig härlig och underbar sommar. För juli är då man kan njuta som allra mest. Jag njuter för varje dag här ute, gör det ni med. 

Likes

Comments

Dagen började med att jag åkte hem till Karin där vi fixade en extremt mysig frukost. Sedan tog vi bilen in till stan och införskaffade oss lite gott som vi kunde äta uppe på ett ''berg'' som vi skulle till. Det var väldigt skönt ute, även fast vädret inte bjöd på den blåaste himlen, men vi hade det extremt härligt ändå.

Likes

Comments

​För en vecka sen var det min tur att fylla 18 och det var en väldigt fin dag. Det var varm och det var blå himmel och jag var extremt taggad över sommaren. Nu känns det nästan som om jag sitter i höstrusk och skriver, jättetråkigt. Jaja, vi får hoppas att detta bara är tillfälligt och att det blir bättre för detta är inte kul.

Likes

Comments

​Nu är det månaden som jag tror många av oss längtar till, Juni. Det blir snart sommarlov och jag hoppas att sommaren kommer igång på riktigt och håller i sig hela vägen till Augusti.

Mitt Juni kommer bli fullspäckat. Jag slutar äntligen tvåan, jag fyller år, jag kommer jobba och till sist så åker jag till Känsö. Jag är superduper taggad på vad sommaren 2016 har att erbjuda och jag är så nöjd med alla mina planer för sommaren. Ibland kan livet allt vara ganska gött.

Likes

Comments

​Att man var ute och gick klockan 9 igår kväll och det var ljust och varm var ju typ underbart. Att de börjar dofta sommar och att allt börjar känns så sjukt mycket lättare är SÅÅ härligt!!

Likes

Comments

Skolan har tagit över hela mitt liv även fast det känns som jag inte gjort någonting.. Jaja saker o ting börjar falla på plats vilket är väldigt så skönt! Nu är det dessutom vår, ljust och det finns hopp om att det kan vara väldigt fint och skönt ute (om man bortser från hela den här veckan). Hoppas alla haft det bra, och för alla som går i skolan så är det faktiskt bara runt 64 dagar kvar på skolan sen är det SOMMARLOV!!! Känns lite som man är inne på slutspurten, 2 månader kvar! YES! Det är liksom lika långt kvar som det var om man tänker att det var februari och det var ju ganska nyligen! Det var liksom när jag hade min fransman här och det var inte såå länge sen! Så snart är det sommar! 

Likes

Comments