Nu har jag varit hos bästa Regina på Grevgatan Skincare, på Karlaplan. Jag har alltid varit noga med att ta bort allt hår på kroppen - för jag älskar känslan av att vara hårfri! I yngre dagar så rakade jag mig alltid, men kände med tiden att huden runt omkring alltid blev så irriterad.. När jag väl började min utbildning som hudterapeut blev jag bekant med vaxning och visst fastnade jag! Huden slutade bli irriterad, hårstråna höll sig borta i upp till 4veckor och kändes inte alls lika grova som tidigare. Halleluja!

Till en början höll jag mig till hårdvax till de intima områdena, men nu när jag hittade Regina i samband med graviditeten så är det Sockervax eller Sugaring som det också heter, som hon jobbar med. Denna typ av vax är det mest skonsamma vaxet på marknaden just nu, det är betydligt snällare mot både huden och stråna. Har du en gång provat sockervax så kommer du aldrig gå tillbaka till vanligt vax igen =) Hårfri, len och fräsch i flera veckor - win win win!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

.. Var den dagen stickan visade ett +, en dag som visade sig förändra mitt och M’s liv föralltid. Jag hade redan några dagar tidigare känt på mig att det var något med min kropp. Det handlade inte så mycket om de vanliga symptomen man kan känna av, att mensen var sen och man kände ömhet/illamående. Min mens var till och med beräknad en vecka senare, i och med att jag alltid haft regelbunden mens så slog mig tanken aldrig att det kunde vara så att den var tidig..

Kissade på stickan med morgonurinet, och visst visade det ett svagt streck. Tillräckligt starkt för att inse att det var positivt =) Sprang in till sovrummet där M fortfarande låg och sov, började skaka på honom och tillslut vaknade han. Satt med ett leende på läpparna bredvid honom och visade testet, - han sken upp! Vi pussades och kramades, och helt plötsligt slog tanken oss: - Vi ska bli föräldrar om allt går vägen!

Senare mot kvällen valde jag att ta ett digitalt test, just för att jag inte ville förlita mig på det tidigare testet.. Även detta test visade ännu en gång positivt, så nästkommande dag ringde jag BB Stockholm Family och bokade tid för inskrivning =) Och nu har vi gått 27 veckor och väntar en liten flicka, sån fantastisk känsla!

Likes

Comments

Godmorgon fina Du!
Hur mår ni? Har ni sovit gott? Bebis har i varje fall sovit gott, dock så har hon legat och tryckt på revbenen så ni kan ju gissa hur min natt varit? Legat och vridit och vänt på mig och försökt hitta en bra liggposition som gynnar oss båda, men det gick sådär.

Nu sitter vi och äter frukost, kollar på nyhetsmorgon och ska samtidigt sminka mig =) Vi har en tid att passa, så måste sätta fart nu! Kl 10 ska jag befinna mig på Skincare Grevgatan. Önskar er en fin dag!

Likes

Comments

Mår - I och med att vår helg varit fullspäckad kände jag mig oerhört trött idag. Vi tog oss en rejäl sovmorgon och gick inte upp ur sängen förrän strax efter 11 någon gång.

Sover - Jag sover ju inte hela nätter, vaknar minst 2-3 gånger per natt för att tömma blåsan och sen tar det sin lilla tid innan jag kommer ner i varv igen och kan somna om. Dels för att M gärna andas tungt och ska prata i sömnen, men främst för att det tar sin lilla stund att hitta en skön position för både rygg och mage..

Bebis - Hon är över lag väldigt lugn under dagarna, småsparkar då och då men sover nog den mesta tiden på dygnet. Så när kvällarna närmar sig och jag faktiskt loggar ut för dagen så visar hon att det är dags för träningspass i magen, allt från gymnastik till fotbollsmatcher hålls igång =)

Nu - M har hällt upp en varsin skål med havre fras & mjölk som vi nu ska gotta i oss och kolla klart på matchen, Sverige - Italien. Kollar ni på matchen? Vilka hejar ni på?

Likes

Comments

Jag har kärat ner mig! Jag har blivit besatt av att kolla på inredning och detaljer för barnrummet, hur väggarna ska fräschas upp, vilken byrå vi ska ha, vilken spjälsäng vi ska välja, vilka dekorationer som ska pryda hyllor och väggar, vilken mjuk och mysig matta som ska täcka golvet, ska vi köpa en gosig fåtölj eller inte? Det är såå mycket jag vill börja fixa med, blir helt tokig!! Just nu är det kommande bebisrummet ett avlastningsrum som vi ska börja rensa ut så småningom.. Den 25/26 november ska vi nämligen till Ikea och storhandla! Så spännande =)

De små detaljerna som ska pryda lilla A’s väggar i bebisrummet kommer vara lite i stil med dessa:

Och dessa söta små stickers ska få pryda en liten del av väggen där spjälsängen ska stå, hur gulligt? Ni hittar dessa stickers här: http://www.stickstay.se/. Har hittat en mängd med andra detaljer som ska få pryda barnrummet, dels en liten söt lampa som ska sitta på en liten hylla ovanför sängen samt gosedjur som bland annat ska vara en del av inredningen på väggar och i sängen. Slänger in lite bilder så ni kan se nedanför på ett ungefär hur jag tänkt mig:

Likes

Comments

Jag har gått in i vecka 27, 26+3, och tar del av så mycket nytt varje ny vecka av min graviditet. Att ett foster utvecklas i den fart den gör hade jag ingen som helst aning om och det gör allt så mycket mer spännande! Början av graviditeten var riktigt jobbig, tråkigt nog.. Mådde fruktansvärt illa, och kräktes varje dag. Jag var som ett urladdat batteri, utan någon som helst energi. Så hade jag det fram till vecka 20-21 ungefär =( Men mina värden har alltid sett jätte bra ut, peppar peppar och viktmässigt har jag endast lagt på mig 3kg sen inskrivningen. M har varit en sådan stöttepelare, love u baby!

Mitt lilla hjärta har redan hunnit sätta ett sånt perspektiv på mitt liv, och jag tänker ständigt på dig bebis! Du är så nära mig, men du känns ändå så långt bort och jag längtar tills jag får pussa på dig och gosa med dig. Och vet du någon som säkerligen längtar minst lika mycket som jag gör? - Din pappa! Han är världens finaste redan nu, pratar mycket med dig, men det hör du ju redan eller hur? =) Du kommer lära oss att bli föräldrar och jag lovar dig att du kommer komma ut i en trygg omgivning, men det allra viktigaste är självklart att du är frisk!

Just nu står det såhär om dig bebis:

Likes

Comments