View tracker

Men herregud. Nu har jag stirrat på skärmen i typ 5 minuter. Jag hade mycket att skriva, jag hade det så fint upplagt i huvudet, men vips(!) så var det borta..
Det är väl så när hjärnan går på högvarv såhär på kvällskvisten.

Jaja. bättre lycka nästa gång.
gonatt. 💎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

inte du! Neeej! det kan inte vara sant! Hjärtat, säg att det har blivit en missuppfattning någonatans! Kom tillbaka, vi hjälps åt! Hur ska jag bli hel? Hur mycket ska en människa klara? Hur mycket smärta orkar man gå igenom?

Det var så. Det kändes så. Som på bilden ovan. Du var speciell, du är och kommer alltid att förbli en speciell person i mitt liv. Du lärde mig så mycket på så kort tid. Du lärde mig livet, hur det verkligen fungerar. Du fick mig att inse mitt värde som människa. Du fick mig att förstå att jag är värd att behandlas med kärlek och respekt.
Det blev så fel mellan oss. Det kunde blivit annorlunda. Jag kunde ha gjort annorlunda. Från den första gång jag såg dig, visste jag direkt att du var någon som skulle ha stor betydelse i mitt liv. Och det stämde.
Det är så mycket jag vill säga dig, förklara och saker jag vill göra annorlunda.

Jag hitta dina brev och små lappar som du skrivit, jag har läst dom om och om igen.
Älskade älskade människa. Du kommer alltid att finnas i mina tankar och jag får leva på våra fina minnen som jag vårdar med ömhet och kärlek.
Hoppas du får ro nu. Att du finner den ro uppe i himlen som du aldrig fann här på jorden. Låt änglarna ta hand om dig tills vi ses igen. ❤💎
Det känns som jag går sönder, men jag ska kämpa. Jag lovar. Nu finns det inget jag kan ha nedräkning till längre. Som jag hade under en period. Den nedräkning du kan ha nu, är tills vi träffas igen. Det lär inte bli nu, men en dag så ses vi. Och när den dagen kommer, så kommer jag aldrig att släppa taget om dig. Aldrig någonsin. 

Du gjorde mig hel på något sätt. Du fick mig att känna på ett sätt jag aldrig gjort innan. Du gav mig självförtroende och självrespekt. Alla dina ord i breven och lapparna känns som en kniv i hjärtat på mig. Den smärtan lär jag alltid få leva med. Vad alla andra än säger, tycker och tänker, så älskar jag dig. Och glöm inte, för mig är du alltid speciell och kommer alltid att vara.

Du är saknad, R. så jävla saknad.

Loveu long time.
/ din "krigarinna".

Likes

Comments

View tracker

För världen var du bara någon, men för oss bar du hela världen.
Detta är inget farväl, utan att tillfälligt hejdå tills nästa gång vi ses. Det dröjer ett tag, men en vacker dag mormor, får jag lägga mina armar runt din hals och säga till dig "jag älskar dig, världens bästa mormor!" igen.

I alla år har du funnits med i mitt liv. Enda sedan jag föddes och fram tills nu. Du har många gånger fått torka mina tårar, du har kramat mig och fått mig att känna mig trygg och älskad. Du har hjälpt till att forma mig till den människa jag är idag. Och för det är jag dig evigt tacksam. Du var alltid den som trodde på mig, du var den som hörde mig och såg mig. Du har varit en sån stor del av mitt liv, älskade mormor.
Du har alltid stöttat mig och pushat mig när jag känt att jag inte velat mer.
Och dina toskakakor, eller stuvade makaroner! Åh det var himmelriket! Och du bakade eller lagade alltid det så fort jag bad dig, för du visste hur barnsligt förtjust jag var i det!❤
Du har på senare tid kämpat, du har verkligen krigat och varit stark! Du höll hopp och mod uppe, trots att du var den "sjuka" var det du som fick trösta mig, för vet du vad mormor, det har varit det jobbigaste jag varit med om, att se dig dålig. Du har haft en sån livsvilja och kämparglöd! Du gav inte upp hoppet, utan du kämpa på som den hjälte du var. Men till sist blev det för mycket. Du orkade inte mer, det blev för mycket. Du fick somna in. Den 25/9 fick du somna in, och träffa alla di förlorat tidigare. Dom fick sin ängel, och vi förlora en på jorden.

Mormor, hur ska jag kunna ta mig igenom detta? Hur ska jag klara mig här på jorden utan dig? Vem ska jag ringa? vem ska jag berätta nyheter för först? Vem ska jag ringa när jag är ledsen?
Din begravning mormor var så otroligt fin! Det kändes så overkligt, det gör det fortfarande. Jag kan inte förstå att du inte är här?! Du har varit världens bästa mormor, och jag kommer att älska dig i all evighet. ❤

Likes

Comments

Min fina mormor, min älskade och alldeles underbara mormor! Min ängel, du lämna oss alldeles för tidigt. Det är min födelsedag idag, och den började med tårar. Jag vill ringa dig, höra din röst, jag vill pussa dig och krama dig! Jag vill ha dig här hos mig!
Mormor, jag saknar dig, så att det gör ont i hela mig. Tiden kommer inte att läka några sår, jag får helt enkelt lära mig leva med smärtan. Jag tänker på dig, och saknar dig var sekund och var minut. Du fattas mig, älskade mormor. ❤
Du lämna oss för hastigt, jag var inte beredd. Men beredd blir man väl aldrig i ett sådant läge. Du lämna kvar smärta och saknad. Jag får leva på mina minnen nu, dom fina minnen du gett mig gör mig starkare.

sov gott, vi ses en dag, inte än, det lär nog dröja, men en vacker dag ses vi igen!

Likes

Comments

Jag har många fina människor runt mig. Jag har fått veta vilka som verkligen är vänner, och vilka som bara "bryr sig" för att få något att prata om. Jag har upptäckt nya vänner, och plockat bort en del. Jag har en del som betyder otroligt mycket framför allt familjen. Men där är en   människa som sticker ut, som betyder lite mer än alla andra, en människa jag älskar lite extra, och som betyder lite extra än någon annan.

Den människan har det största hjärtat, och prioriterar andra framför sig själv. Den människan ser till att sin omgivning har det bra, att alla har vad de behöver, innan människan ser om sig själv. Denna person är någon jag ser upp till så fruktansvärt mycket, och jag, kommer så länge jag lever att göra allt för att denna människa ska ha det bästa i sitt liv. Personen har aldrig dömt mig för mina fel och brister, utan stöttat mig och hjälpt mig istället. När andra gick sin väg ifrån mig, var det denna person som stanna och vek inte av. Det är denna person jag verkligen kan lita på, och denna person kan jag gå genom eld och vatten för.
Hon har gått igenom hemskheter, men trots det står hon på fötterna, hon kämpar, hon är en riktig krigare. Hon är min hjälte.
Att enbart kategorisera henne som min storasyster hade varit orättvist, hon är även min bästa vän, min idol. Min älskade syster, hon är värd det bästa i livet.

Hennes glädje är min glädje, hennes smärta är min smärta, henne lycka, är min lycka. ❤
Min bättre hälft, det är min storasyster det. Och jag är så stolt över henne!

- Jennie. Du är oslagbar! 💎

Likes

Comments

Min pappa, min hjälte och min förebild. 👑
Grattis på födelsedagen. ❤ jag älskar dig föralltid.

Det finns ingen människa på denna jord som jag ser upp till så mycket som jag gör med dig pappa. Du har lärt mig att vara stark, och du har lärt mig att fortsätta kämpa och inte ge upp. Du har klarat så många hinder i ditt liv, du har rest dig upp starkare än någonsin när det har varit tuffa tider.
Pappa, du är min bästa vän, och jag är evigt tacksam för att du finns i mitt liv.

Likes

Comments

Jag har sån tur! Jag har verkligen det. Tänk att jag, av alla miljoner flickor som vandrar på jorden, fick den turen att få honom till pojkvän!

❥ Han, trots mitt humör och mina brister stannar kvar. Inte en enda gång har han lämnat mig ensam.

❥ Han har tålamod som jag beundrar, att han inte gett upp hoppet än är för mig helt ofattbart.

❥ Han ser mig, mig som person, bortom alla tusen fasader som jag kan ha framför mig.

❥ Han, min egen favorit, borde ha ett pris för att vara världens bästa pojkvän.

Han lyssnar, även om jag bara har gnäll att berätta, så lyssnar han. Honom ska jag vara rädd om, honom ska jag alltid älska. Nu och föralltid.

Likes

Comments

Jag är den sortens människa som inte kan ordet lagom. Jag vet inte hur det är att göra något "lagom", antingen är det allt eller inget. Det finns inget mittemellan.

Jag är inte lagom glad, inte heller lagom ledsen och arg finns det heller inget lagom på. Är jag glad, är jag som lyckligast, är jag ledsen eller arg, ja då är jag verkligen ledsen eller arg.
Jag är även en person som pratar först och tänker sen. Ooh ja, det är jag verkligen. Tyvärr. Så många jag sårat, för att jag inte tänker mig först. Men min lilla hjärna förstår inte bättre. Det är så jag fungerar och det är något jag ständigt måste jobba på och försöka förbättra. And that sucks.
Tyvärr är det mina närstående som jag sårar mest. I detta fall är inte mina närstående familj. Blod är inte alltid tjockare än vatten.
Jag fick hjälp. Jag fick medicin, jag skämdes ibörjan, men det är så jag är och jag kan inte göra något åt det. Tackar gud för att det finns medicin som hjälper mig att fungera som en "normal" människa.
Men nu, ikväll, denna dag, kan allt dra åt... Idag är en sådan dag jag inte kunnat fungera. För att min medicin är borta. Någon har alltså tagit min medicin som jag behöver för att fungera. Någon har tagit det ifrån mig! Stulit medicin från min burk, som dessutom jag förvarat i min väska.

Någon har tagit mitt hjälpmedel, och idag har jag inte fungerat som jag ska. jag har varit så arg, så ledsen och sårat närstående. Jag har reagerat på småsaker, bagateller som är trams. Sånt som man egentligen inte behöver bry sig om.
jag är så besviken, besviken på mig själv för att jag inte hantera situationen bättre och jävligt besviken på hur en del kan ha mage att stjäla från en annan människa.

Må du brinna..

Likes

Comments

Jag vet inte varför, men jag är så fruktansvärt efterklok och så förbannat impulsiv. Jag gör det som känns bäst för stunden, och tänker inte på följderna efteråt. Det är en stor svaghet jag har och som måste tränas bort.
Jag var på intervju härom dagen angående en timanställning. Just där och då kände jag att jag behövde ett arbete till, och där skulle jag arbeta de dagar som jag var ledig ifrån mitt vanliga jobb. Men hur tänkte jag där? Jag kan inte jobba 7 dagar i veckan, vecka ut och vecka in. Jag klarar det kanske till en början, men i längden funkar det inte. Det säger sig själv. Jag kan inte gå på högvarv hela tiden, för till sist är det ingen annan än jag som blir slutkörd och tar skada. Jag måste tänka igenom detta en extra gång innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra. Jag måste tänka på mig själv och inte pengar i första hand.

För övrigt, söndag idag. Eller rättare sagt måndag då klockan faktiskt har slagit över 00:00. Veckan som gått, har varit helt okej. Händelserik och bra. Det har hänt en del, lite äventyr, lite jobb, ja lite av allt möjligt. Igår blev det en liten utflykt till Simrishamn tillsammans med en vän. Lite spontant och hur jäkla mysigt som helst. Dansband och dans, dock inte dans för min del då jag saknar taktkänsla helt och hållet. Men det var trevligt, vilket är huvudsaken.

Nej.. nu ska jag lägga mig och grubbla över världsproblemen och se om jag kan komma fram till en vettig lösning. 
Sovgott. 


Likes

Comments

Jag var på intervju igår, angående en timanställning. Det gick snabbare än väntat. Jag fick anställning och jag börjar redan på måndag! Jag som är så duktig på att planera utan att tänka planerade in jobb redan måndag och tisdag. Så nu i efterhand slog det mig att nu väntas åtta arbetsdagar framför mig. Det lär ta emot just nu, men jag får se framåt, det blir en bra lön nästa månad. Så augusti får bli min "gå-all-in-månad" för jobb och nästa får bli en lite lugnare 👌
Men det rer sig nock i slutänden. Så idag kör vi dag 1 av 8, innan det blir lite ledigt.
önskar alla en bra helg! var rädda om varandra.

Likes

Comments