För världen var du bara någon, men för oss bar du hela världen.
Detta är inget farväl, utan att tillfälligt hejdå tills nästa gång vi ses. Det dröjer ett tag, men en vacker dag mormor, får jag lägga mina armar runt din hals och säga till dig "jag älskar dig, världens bästa mormor!" igen.

I alla år har du funnits med i mitt liv. Enda sedan jag föddes och fram tills nu. Du har många gånger fått torka mina tårar, du har kramat mig och fått mig att känna mig trygg och älskad. Du har hjälpt till att forma mig till den människa jag är idag. Och för det är jag dig evigt tacksam. Du var alltid den som trodde på mig, du var den som hörde mig och såg mig. Du har varit en sån stor del av mitt liv, älskade mormor.
Du har alltid stöttat mig och pushat mig när jag känt att jag inte velat mer.
Och dina toskakakor, eller stuvade makaroner! Åh det var himmelriket! Och du bakade eller lagade alltid det så fort jag bad dig, för du visste hur barnsligt förtjust jag var i det!❤
Du har på senare tid kämpat, du har verkligen krigat och varit stark! Du höll hopp och mod uppe, trots att du var den "sjuka" var det du som fick trösta mig, för vet du vad mormor, det har varit det jobbigaste jag varit med om, att se dig dålig. Du har haft en sån livsvilja och kämparglöd! Du gav inte upp hoppet, utan du kämpa på som den hjälte du var. Men till sist blev det för mycket. Du orkade inte mer, det blev för mycket. Du fick somna in. Den 25/9 fick du somna in, och träffa alla di förlorat tidigare. Dom fick sin ängel, och vi förlora en på jorden.

Mormor, hur ska jag kunna ta mig igenom detta? Hur ska jag klara mig här på jorden utan dig? Vem ska jag ringa? vem ska jag berätta nyheter för först? Vem ska jag ringa när jag är ledsen?
Din begravning mormor var så otroligt fin! Det kändes så overkligt, det gör det fortfarande. Jag kan inte förstå att du inte är här?! Du har varit världens bästa mormor, och jag kommer att älska dig i all evighet. ❤

Likes

Comments

Min fina mormor, min älskade och alldeles underbara mormor! Min ängel, du lämna oss alldeles för tidigt. Det är min födelsedag idag, och den började med tårar. Jag vill ringa dig, höra din röst, jag vill pussa dig och krama dig! Jag vill ha dig här hos mig!
Mormor, jag saknar dig, så att det gör ont i hela mig. Tiden kommer inte att läka några sår, jag får helt enkelt lära mig leva med smärtan. Jag tänker på dig, och saknar dig var sekund och var minut. Du fattas mig, älskade mormor. ❤
Du lämna oss för hastigt, jag var inte beredd. Men beredd blir man väl aldrig i ett sådant läge. Du lämna kvar smärta och saknad. Jag får leva på mina minnen nu, dom fina minnen du gett mig gör mig starkare.

sov gott, vi ses en dag, inte än, det lär nog dröja, men en vacker dag ses vi igen!

Likes

Comments

Jag har många fina människor runt mig. Jag har fått veta vilka som verkligen är vänner, och vilka som bara "bryr sig" för att få något att prata om. Jag har upptäckt nya vänner, och plockat bort en del. Jag har en del som betyder otroligt mycket framför allt familjen. Men där är en   människa som sticker ut, som betyder lite mer än alla andra, en människa jag älskar lite extra, och som betyder lite extra än någon annan.

Den människan har det största hjärtat, och prioriterar andra framför sig själv. Den människan ser till att sin omgivning har det bra, att alla har vad de behöver, innan människan ser om sig själv. Denna person är någon jag ser upp till så fruktansvärt mycket, och jag, kommer så länge jag lever att göra allt för att denna människa ska ha det bästa i sitt liv. Personen har aldrig dömt mig för mina fel och brister, utan stöttat mig och hjälpt mig istället. När andra gick sin väg ifrån mig, var det denna person som stanna och vek inte av. Det är denna person jag verkligen kan lita på, och denna person kan jag gå genom eld och vatten för.
Hon har gått igenom hemskheter, men trots det står hon på fötterna, hon kämpar, hon är en riktig krigare. Hon är min hjälte.
Att enbart kategorisera henne som min storasyster hade varit orättvist, hon är även min bästa vän, min idol. Min älskade syster, hon är värd det bästa i livet.

Hennes glädje är min glädje, hennes smärta är min smärta, henne lycka, är min lycka. ❤
Min bättre hälft, det är min storasyster det. Och jag är så stolt över henne!

- Jennie. Du är oslagbar! 💎

Likes

Comments

Min pappa, min hjälte och min förebild. 👑
Grattis på födelsedagen. ❤ jag älskar dig föralltid.

Det finns ingen människa på denna jord som jag ser upp till så mycket som jag gör med dig pappa. Du har lärt mig att vara stark, och du har lärt mig att fortsätta kämpa och inte ge upp. Du har klarat så många hinder i ditt liv, du har rest dig upp starkare än någonsin när det har varit tuffa tider.
Pappa, du är min bästa vän, och jag är evigt tacksam för att du finns i mitt liv.

Likes

Comments

Jag har sån tur! Jag har verkligen det. Tänk att jag, av alla miljoner flickor som vandrar på jorden, fick den turen att få honom till pojkvän!

❥ Han, trots mitt humör och mina brister stannar kvar. Inte en enda gång har han lämnat mig ensam.

❥ Han har tålamod som jag beundrar, att han inte gett upp hoppet än är för mig helt ofattbart.

❥ Han ser mig, mig som person, bortom alla tusen fasader som jag kan ha framför mig.

❥ Han, min egen favorit, borde ha ett pris för att vara världens bästa pojkvän.

Han lyssnar, även om jag bara har gnäll att berätta, så lyssnar han. Honom ska jag vara rädd om, honom ska jag alltid älska. Nu och föralltid.

Likes

Comments

Jag är den sortens människa som inte kan ordet lagom. Jag vet inte hur det är att göra något "lagom", antingen är det allt eller inget. Det finns inget mittemellan.

Jag är inte lagom glad, inte heller lagom ledsen och arg finns det heller inget lagom på. Är jag glad, är jag som lyckligast, är jag ledsen eller arg, ja då är jag verkligen ledsen eller arg.
Jag är även en person som pratar först och tänker sen. Ooh ja, det är jag verkligen. Tyvärr. Så många jag sårat, för att jag inte tänker mig först. Men min lilla hjärna förstår inte bättre. Det är så jag fungerar och det är något jag ständigt måste jobba på och försöka förbättra. And that sucks.
Tyvärr är det mina närstående som jag sårar mest. I detta fall är inte mina närstående familj. Blod är inte alltid tjockare än vatten.
Jag fick hjälp. Jag fick medicin, jag skämdes ibörjan, men det är så jag är och jag kan inte göra något åt det. Tackar gud för att det finns medicin som hjälper mig att fungera som en "normal" människa.
Men nu, ikväll, denna dag, kan allt dra åt... Idag är en sådan dag jag inte kunnat fungera. För att min medicin är borta. Någon har alltså tagit min medicin som jag behöver för att fungera. Någon har tagit det ifrån mig! Stulit medicin från min burk, som dessutom jag förvarat i min väska.

Någon har tagit mitt hjälpmedel, och idag har jag inte fungerat som jag ska. jag har varit så arg, så ledsen och sårat närstående. Jag har reagerat på småsaker, bagateller som är trams. Sånt som man egentligen inte behöver bry sig om.
jag är så besviken, besviken på mig själv för att jag inte hantera situationen bättre och jävligt besviken på hur en del kan ha mage att stjäla från en annan människa.

Må du brinna..

Likes

Comments

Jag vet inte varför, men jag är så fruktansvärt efterklok och så förbannat impulsiv. Jag gör det som känns bäst för stunden, och tänker inte på följderna efteråt. Det är en stor svaghet jag har och som måste tränas bort.
Jag var på intervju härom dagen angående en timanställning. Just där och då kände jag att jag behövde ett arbete till, och där skulle jag arbeta de dagar som jag var ledig ifrån mitt vanliga jobb. Men hur tänkte jag där? Jag kan inte jobba 7 dagar i veckan, vecka ut och vecka in. Jag klarar det kanske till en början, men i längden funkar det inte. Det säger sig själv. Jag kan inte gå på högvarv hela tiden, för till sist är det ingen annan än jag som blir slutkörd och tar skada. Jag måste tänka igenom detta en extra gång innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra. Jag måste tänka på mig själv och inte pengar i första hand.

För övrigt, söndag idag. Eller rättare sagt måndag då klockan faktiskt har slagit över 00:00. Veckan som gått, har varit helt okej. Händelserik och bra. Det har hänt en del, lite äventyr, lite jobb, ja lite av allt möjligt. Igår blev det en liten utflykt till Simrishamn tillsammans med en vän. Lite spontant och hur jäkla mysigt som helst. Dansband och dans, dock inte dans för min del då jag saknar taktkänsla helt och hållet. Men det var trevligt, vilket är huvudsaken.

Nej.. nu ska jag lägga mig och grubbla över världsproblemen och se om jag kan komma fram till en vettig lösning. 
Sovgott. 


Likes

Comments

Jag var på intervju igår, angående en timanställning. Det gick snabbare än väntat. Jag fick anställning och jag börjar redan på måndag! Jag som är så duktig på att planera utan att tänka planerade in jobb redan måndag och tisdag. Så nu i efterhand slog det mig att nu väntas åtta arbetsdagar framför mig. Det lär ta emot just nu, men jag får se framåt, det blir en bra lön nästa månad. Så augusti får bli min "gå-all-in-månad" för jobb och nästa får bli en lite lugnare 👌
Men det rer sig nock i slutänden. Så idag kör vi dag 1 av 8, innan det blir lite ledigt.
önskar alla en bra helg! var rädda om varandra.

Likes

Comments

Ännu en sömnlös natt, så varför inte ett inlägg?
Jag begriper inte varför hjärnan ska gå på högvarv just när jag egentligen är som tröttast. Men men. Så är det väl.

I mitt tidigare inlägg skrev jag någonting angående en timanställning om jag inte har helt fel för mig. Men så blev det inte. Eller typ. Nästan. Jag ska på en annan intervju, även det om en timanställning, fast på ett annat ställe. Här går de unnan som bara den! Jag förstår inte människor som säger att det inte finns arbete! Det har inte gått en enda dag som jag varit arbetslös ofrivilligt sedan jag tog studenten. Så jobb finns, bara man letar på rätt ställe. 👌
Hoppas på en timanställning till iallafall, så att jag kan komma igång med mina små planer som jag för tillfället smider så fint i hemlighet.
Intervjun är på torsdag, så imorgon håller jag ledigt och förbereder en fin liten presentation. Just kidding. Eller ja, ledigt håller jag iallafall 😉

Likes

Comments

Sena timmar och samtal om allt mellan himmel och jord. Promenad, lekplats, gungor och skratt.

Det var något jag verkligen behövde igårkväll/natt. Kärt och efterlängtat återseende med en fin människa. En människa som verkligen är en sån jag mår bra med. En som inte dömer och en som verkligen ger mig sin tid, som verkligen lyssnar och som är närvarande, just här och nu. En människa som jag verkligen saknat! ❤  Jag kommer leva på det länge, verkligen.

Idag, fick jag ett sånt där mail som också gjorde dagen lite bättre! Jag har blivit erbjuden timanställning, och jag ska återkomma imorgon med svar. Där efter bokas det in bredvidgång och vips så har jag två jobb! Lite extra fickpengar är aldrig fel.
Livet är påväg mot det bättre. Så jävla skönt!

Likes

Comments