Söndag å farsdag är det idag. Har dessutom pluggat biologi med Angelica. Fika och presenter i vanlig ordning hos mamma och pappa. Alltid trevligt. Av mig fick pappa ett elektrisk sudd, korsordstidning och en flaska vin.

Sara kom oxå hit en sväng och firade sin pappa. Stefan blev glad över besöket.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En tur till Hemlingby för bara Stefan och jag. Vi började med mat på Max (vi kan inte laga mat hemma) sedan vidare till både det ena å det andra. Så skönt att vi har varandra min Stefan å jag. Man är lixom aldrig ensam i sina tankar, alltid är han med. I onsdags bokade vi äntligen resan till Tenerife... Han å jag. Love him!

Likes

Comments

Bloggen vaknar så sakteliga till liv igen...

Idag har Stefan och jag var till kyrkan på uppläsning an Ing-Britts namn. Det var stämningsfullt och vackert... Vi har även varit till kyrkogården och tänt ljus

Likes

Comments

Nytändning på bloggfronten. Tänkte mig på ett försök att komma igång på bloggen igen. Berätta lite hur min vardag ser ut och ter sig, både när det gäller glädje och sorg.Likes

Comments

​skön promenad på rasten idag....

Bäst att passa på att Njuta av omgivningarna innan jag tackar Högbo förskola för en superhärlig tid....

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa Stefan 50 år. Vi tjuvstartade firandet redan igår med att sova på Elit hotell i Gävle. Vi var även till Churchstreet och intog en god middag. Stefan blev ordentligt firad med googlass och tomtebloss de lux. Klockan 00.00 skålade vi för 50 åringen i Champagne och så blev det paket öppning. ..
I paketen låg det tröjor och en halskedja...
Firandet fortsatte idag med smörgåstårta och lite fikabröd med familj och vänner.  • 86 Readers

Likes

Comments

Idag har jag för tredje gången vart till Hc med min envisa hosta. Jag fick andas in en massa mediciner och hoppas på att det hjälper. Dessutom fick jag en del andra mediciner som tex en ny hostmedicin och någon ny astmamedicin. ... Snart kan jag öppna eget apotek så mycket som jag fått ta i från apoteket för denna eländiga hosta. Jag har ju haft en del feber i helgen oxå men som tur är så är den iaf borta. Är nog en elak bacill det här för det är väldigt många borta på jobbet... Nu ska vi koncentrera oss på att bli frisk igen.... Är ju faktiskt så att längtar lite till jobbet....har ju världens bästaste jobb då rå...😊
Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan JB kommer och frågar om jag är redo för åkturen i hans tåg... Så godnatt alla fina.


Likes

Comments

HOPP OM LIVET...

Äntligen börjar hostan avta...hjälpte med penicillin och Astmaspray..... 4 dagar kvar med medicinen och sedan får jag börja träna.. längtar. 
Idag har jag införskaffat nya Nikeskor... mina gamla var väldigt utslitna.Likes

Comments


 Tänkte jag skulle ta och testa Nattstad nu när jag ändå inte var nöjd med hur min

gamla blogg såg ut. Jag är väl ingen stor bloggare men tycker det är lite kul ändå.

Nu är klockan mitt i natten ocj jag ska försöka sova, om det nu går för denna hosta. 

Är faktiskt lite orolig, för det var inte skoj att vakna av att jag får total panik 

för att jag hostar så jag inte får någon luft.

Nåja nu har jag ju bestämt mig för att bli en mer positiv människa 

Så det går säkert mycket bättre att sova i natt...... så god natt alla fina vänner!Likes

Comments

Kan man inte göra sig en finer blogg så får den se ut som den gör...
Trisk kan jag tycka då motivationen att blogga blir större om bloggen tilltalar en...

Nåja så här får det bli iaf..
Förkylningen har släppt taget om mig men den rackans astman är kvar. Med astmahosta går det ju inte att göra något fysiskt alls förrän hostattackerna avlöser varandra, så arbete och träning får vänta till nästa vecka... och då ska jag vara frisker.


Likes

Comments