Idag hade jag klipptid till 13.15, hade äntligen tagit mig till och bokat en klipptid efter att ha skjutit upp det alltför länge. Håret har varit i behov av en klippning länge men det har inte blivit av när jag inte riktigt vetat vad jag velat, om jag skulle ha färgat det, slingat eller inget annat än bara klippt. Men när jag ändå var in en dag och bokade tid åt Simon tänkte jag att det är lika bra jag tar en tid själv också och får bort dom slitna topparna.

Men ungefär en halvtimme före jag skulle åka slog en liten tanke mig; Tänk om jag ska klippa det mycket kortare.

Tänkt och gjort så var jag snabbt inne på pinterest och sökte på short haircut, bob haircut. Funderade fram och tillbaka om jag skulle eller inte. Tänk blir det inte bra, men då växer det ju ganska snabbt ut igen.

Körde nervöst iväg in till byn och frissan. När hon kollade över håret och hur slitet det var och hur mycket som ändå skulle klippas bort så kände jag bara Let´s do it!

Nu blev det ju ändå inte såå kort, det går ju fortfarande till axlarna, med det är så skönt med nyklippt och fräscht hår.

Jag kommer nog trivas i den här längden.


Efter:

Och två från före:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade ledig dag från jobbet igår så passade på att köra veckans gympass då.
Känns så roligt att vara tillbaks på gymmet efter en paus över sommaren.
Jag börjar lätt med (minst) en gång i veckan nu i början.
Har alltför många gånger fått erfara att jag går all in och tränar allt för mycket och blir sen sjuk och det känns ju inte så motivationshöjande

Likes

Comments

Vardag

Igår tog vi en heldag i Vasa med simning på Tropiclandia, mat på Amarillo och lite ett och annat.

Vi konstaterade också att Tropiclandia är nog mera ett ställe man besöker när man har barn, men nog hade vi det roligt där ändå

Påväg tillbaks till bilen gick vi förbi en sån söt balkong fylld med rosa blommor. Så söt att jag var tvungen att knäppa en bild av den

Likes

Comments

Träning

Hej på er!

Är ledig idag men vaknade vanlig tid av alarmet som jag hade glömt stänga av. Kunde inte somna om så jag tog på mig träningskläderna och for ut på en cykeltur runt hela Övermark istället.

Jag tycker om att träna på morgonen för då har man det undan och har fortfarande hela dagen framför sig.


Leo var inte alls lika pigg på att gå upp tidigt

Likes

Comments

Djuren, Foto

Vad passar inte bättre efter ett långt blogguppehåll att visa upp yngsta familjemedlemmen?

Leopold Archibald aka Leo, flyttade in med oss i lördast. Ett litet yrväder som sover som en stock är en förklaring som lämpar sig bra på honom.


Likes

Comments

Vardag

Skulle bara kolla på Adlibris förra helgen om dom hade en bok men såg att dom hade rea på pocketböcker.

4 pocketböcker klickades hem och boken jag frän början skulle ha glömdes bort.

Ser mest fram emot att läsa Yxmannen för den har en hört mycket gott som så. Dom andra tre är deckare av olika slag

Likes

Comments

Ja då blir det en Jönssonligan-film och en stickning på det ☺️

Likes

Comments

Vardag

Eftersom jag själv tycker det är så roligt att läsa såna här listor tänkte jag för en gångs skull göra en själv också


1. Jag hatar saltgurkor. Allt som har med saltgurkor att göra. Lukten, utseendet, ja allt. Kan inte för något i världen förstå hur någon kommit på att göra saltgurkor från första början.

2. Jag skär mig av misstag så grymt ofta. Alltså när jag lagar mat och hackar eller skär något så råkar kniven oftast slinta till. Nästan så det händer minst en gång i veckan.

3. Jag älskar att sjunga men gör det sällan så någon hör. Om jag har på musik och är ensam hemma, kör bil, är ute och går (men inte där det finns hus) så sjunger jag med mest i alla låtar.

4. Jag älskar att kolla Det okända. Men vågar inte göra det själv för jag är så mörkrädd.

5. Jag har blivit en växtmänniska men klarar aldrig av att hålla en växt vid liv. Har dock skaffat en monstera och ett elefantöra. Och dom båda hoppas jag hålla vid liv längre än ett par månader Avokadokärnor jag jag också satt i vatten för att se om någon spricker ut.

6. Jag tittar sällan på tv. Men har istället på någon serie på Netflix samtidigt som jag stickar

7. Jag skaffade en till kanin igår. Japp ni läste rätt. Igårkväll efter jobbet for jag till Laihela och hämtade hem en 3 månaders kanintjej. En blyg liten filur att ha som sällskap åt Abbe ( dom bor i skilda burar ofc.)

Likes

Comments

Recept, Träning

3 från dagens prommis hem från jobbet. Tog en omväg så slutkilometrarna landade på 5, något som räckte gott och väl när det blåste så hårt även om det inte syns på bilderna


Hej på er!

Hoppas ni också haft en bra dag trots att det är måndag.

Tog som sagt en längre väg hem från jobbet idag eftersom solen sken och vädret såg så fint ut. Njöt riktigt av vårvädret sisådär halva vägen hem för då hade jag medvind. Sen var det inte lika roligt längre, blåste riktigt hårt men hem tog jag mig iallafall.


Ikväll var det dags för SBT i vanlig ordning på måndagar. Lika tungt och roligt som vanligt. Har 5 träningspass till inplanerade denna vecka och en födelsedag med tårta och biobesök



Efter kvällens SBTpass fixade jag en god banan-bärsmoothie

1/2 - 1 banan

2 dl mjölk

1/2 dl havregryn

1 dl kvarg

1 dl frusna bär

Likes

Comments