Hade ledig dag från jobbet igår så passade på att köra veckans gympass då.
Känns så roligt att vara tillbaks på gymmet efter en paus över sommaren.
Jag börjar lätt med (minst) en gång i veckan nu i början.
Har alltför många gånger fått erfara att jag går all in och tränar allt för mycket och blir sen sjuk och det känns ju inte så motivationshöjande

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Igår tog vi en heldag i Vasa med simning på Tropiclandia, mat på Amarillo och lite ett och annat.

Vi konstaterade också att Tropiclandia är nog mera ett ställe man besöker när man har barn, men nog hade vi det roligt där ändå

Påväg tillbaks till bilen gick vi förbi en sån söt balkong fylld med rosa blommor. Så söt att jag var tvungen att knäppa en bild av den

Likes

Comments

Träning

Hej på er!

Är ledig idag men vaknade vanlig tid av alarmet som jag hade glömt stänga av. Kunde inte somna om så jag tog på mig träningskläderna och for ut på en cykeltur runt hela Övermark istället.

Jag tycker om att träna på morgonen för då har man det undan och har fortfarande hela dagen framför sig.


Leo var inte alls lika pigg på att gå upp tidigt

Likes

Comments

Djuren, Foto

Vad passar inte bättre efter ett långt blogguppehåll att visa upp yngsta familjemedlemmen?

Leopold Archibald aka Leo, flyttade in med oss i lördast. Ett litet yrväder som sover som en stock är en förklaring som lämpar sig bra på honom.


Likes

Comments

Vardag

Skulle bara kolla på Adlibris förra helgen om dom hade en bok men såg att dom hade rea på pocketböcker.

4 pocketböcker klickades hem och boken jag frän början skulle ha glömdes bort.

Ser mest fram emot att läsa Yxmannen för den har en hört mycket gott som så. Dom andra tre är deckare av olika slag

Likes

Comments

Ja då blir det en Jönssonligan-film och en stickning på det ☺️

Likes

Comments

Vardag

Eftersom jag själv tycker det är så roligt att läsa såna här listor tänkte jag för en gångs skull göra en själv också


1. Jag hatar saltgurkor. Allt som har med saltgurkor att göra. Lukten, utseendet, ja allt. Kan inte för något i världen förstå hur någon kommit på att göra saltgurkor från första början.

2. Jag skär mig av misstag så grymt ofta. Alltså när jag lagar mat och hackar eller skär något så råkar kniven oftast slinta till. Nästan så det händer minst en gång i veckan.

3. Jag älskar att sjunga men gör det sällan så någon hör. Om jag har på musik och är ensam hemma, kör bil, är ute och går (men inte där det finns hus) så sjunger jag med mest i alla låtar.

4. Jag älskar att kolla Det okända. Men vågar inte göra det själv för jag är så mörkrädd.

5. Jag har blivit en växtmänniska men klarar aldrig av att hålla en växt vid liv. Har dock skaffat en monstera och ett elefantöra. Och dom båda hoppas jag hålla vid liv längre än ett par månader Avokadokärnor jag jag också satt i vatten för att se om någon spricker ut.

6. Jag tittar sällan på tv. Men har istället på någon serie på Netflix samtidigt som jag stickar

7. Jag skaffade en till kanin igår. Japp ni läste rätt. Igårkväll efter jobbet for jag till Laihela och hämtade hem en 3 månaders kanintjej. En blyg liten filur att ha som sällskap åt Abbe ( dom bor i skilda burar ofc.)

Likes

Comments

Recept, Träning

3 från dagens prommis hem från jobbet. Tog en omväg så slutkilometrarna landade på 5, något som räckte gott och väl när det blåste så hårt även om det inte syns på bilderna


Hej på er!

Hoppas ni också haft en bra dag trots att det är måndag.

Tog som sagt en längre väg hem från jobbet idag eftersom solen sken och vädret såg så fint ut. Njöt riktigt av vårvädret sisådär halva vägen hem för då hade jag medvind. Sen var det inte lika roligt längre, blåste riktigt hårt men hem tog jag mig iallafall.


Ikväll var det dags för SBT i vanlig ordning på måndagar. Lika tungt och roligt som vanligt. Har 5 träningspass till inplanerade denna vecka och en födelsedag med tårta och biobesökEfter kvällens SBTpass fixade jag en god banan-bärsmoothie

1/2 - 1 banan

2 dl mjölk

1/2 dl havregryn

1 dl kvarg

1 dl frusna bär

Likes

Comments

Vardag

Jag är ju som sagt ensam hemma några dagar nu när mannen i huset är bortrest, och det kan ju bli lite ensamt även om vi har våra utomhusdjur men dom kan jag ju inte ha inomhus.

Så något som blivit lite av en tradition eller vad man ska kalla det när han är borta är att jag har svärmors ena hund som sällskap.

Hämtade henne igår kväll och i morse när jag for till jobbet lämnade jag av henne igen. Tror dock jag hämtar henne i morgonkväll igen och har henne en natt till.

Så himla mysigt att ha en hund med sig som sällskap. Daisy är en sån hund som vill ligga som nära som möjligt i soffan så i gårkväll satt jag och stickade på koftan och hon låg tätt intill och sov

Bästa lillhunden

Likes

Comments